Algemene Info Living Room

Inklappen
Dit is een sticky onderwerp.
X
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Algemene Info Living Room

  Naam: Living Room

  Adres: August Thyssenstrasse 4, 51564 Kaarst

  Telefoonnummer: 02131 1513242
  Vanuit Nederland: 0049 2131 1513242

  Website: www.fkk-livingroom.com

  Aard: Saunaclub

  Openingstijden:

  Dagelijks van 11:00 tot 04:00 uur

  Prijzen:
  Entree EUR 60,- (afsluitbaar kastje, badjas, badslippers, handdoeken, maaltijden, dranken)
  Dames per half uur EUR 50,-.
  Extra's zoals in de mond klaarkomen, anaal enz kunt u het best vooraf met de dame overleggen.

  Inrichting:
  Modern, stijlvol.
  Bar, banken, bubbelbad, sauna, stoombad, kino. Tuin met zitjes, ligstoelen enz.

  Verzorging:
  badjas, badslippers, handdoeken, maaltijden, dranken, koek en fruit. 's Avonds pizza.

  Berikbaarheid met OV: Vanaf Düsseldorf Hauptbahnhof met lijn S28 richting Kaarster See, uitstappen bij Kaarst IKEA, 5 min. lopen.

  Overigens:
  WLAN Hotspot (gratis).
  Living Room heeft dezelfde einaar als GoldenTime te Brüggen en heeft dezelfde formule. Een aantal dames uit GoldenTime is (on)regelmatig ook in Living Room aanwezig.

  Voor de overname was hier Club Trauminsel gevestigd. De nieuwe eigenaar heeft de tent grondig verbouwd.
  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 12-12-14, 13:32. Reden: geactualiseerd.

 • #2
  Kaarst, August Thyssenstrasse 4, Living Room

  El primera Living Room Experience de Gustomass in Kaarst
  Nadat Gustomass afgelopen nacht in zijn slaap zijn report al 3 keer geschreven en herschreven heeft, staat ie nu voor de taak om alles daadwerkelijk goed op papier te krijgen.
  Waar te beginnnen??.
  Allereerst wil Gusto graag een toost uitbrengen “Eggeschegeded” , een toost die uit het Hongaarse mondje van betoverende Zoë zoveel mooier en echter klinkt en er mooier uitziet.
  Een oprechte toost aan iedereen die Living Room heeft gemaakt tot wat het nu al is en tot wat het hopelijk nog verder mag uitgroeien.

  Voor degenen die geinterresseerd zijn stelt Gusto voor om samen verder te ploegen.
  Een collegabeer die Gusto tot gisteren enkel van IMs en telefoon kende , Molaar, was al bekend met LR en met aantal dames aldaar. Omdat Molaar en Gusto al veel ervaringen met dames gemeen hadden en intussen ook al veel hadden uitgewisseld stelde hij een dikke maand terug voor om ons op de 21ste maar eens te treffen in deze nieuwe club die sinds eind juni geopend is. Een nieuwe club die een onderdeel is van het Golden Time Concern.
  Om goed bij te kunnen praten en om eens zelf de LR te kunnen ervaren zouden we samen ernaar toe gaan en ook nog enkele andere beren proberen warm te krijgen. Uiteindelijk bleven Molaar, Gusto, Womanlover en De Generaal over.
  Afgesproken om 16 uur HMT zijn we in één auto richting Duitsland vertrokken.
  Molaar was in gezelschap van zijn “kadootje” en het kadootje dat ie haar voor haar verjaardag had gegeven…..Zij is nu in staat met dit kadootje zelfs Nederlandse recensies te vertalen en te lezen. Scheelt Molaar weer uren vertaalwerk…..en Gusto moet extra opletten op wat ie schrijft…
  Een aparte ervaring voor ons allen. Een dame die af en toe graag wat meer ziet dan de club en het hotel.
  Nu dus voor het eerst kennisgemaakt in levende lijve met de man waarmee je al heel wat gedeeld hebt via IM correspondentie via ons “forum waarbij je je écht thuis voelt”, het *************.Een rare gewaarwording voor ons beiden maar toch …alsof je elkaar al jaren kent. Je wisselt met zo iemand meer ervaringen uit dan met je normale kennissen. Heel raar en tegelijk heel normaal eigenlijk.
  De vraag van Sabine vatte eigenlijk alles goed samen; “Also Ihr seht euch heute zum ersten Mal???” “Ja dass stimmt”.
  Uurtje rijden naar Kaarst, circa 80 km. In zo’n ritje leer je zo’n dame toch anders kennen dan wanneer je ze in de club treft. Het zijn echte mensen zoals jij en ik..met alle normale grotere en kleinere pleziertjes en verdrietjes..
  Tegen 17 uur parkeerde Gusto zijn clubmobiel op de laatste vrije plek van het véél te kleine parkeerplaatsje voor de club aan de August Thijssen strasse in Kaarst.
  Van buiten ogend als een grote woning, villa en voorzien van een heel verzorgde entree en aangelegde tuin. Voor de voordeur was een wat overdreven grote kooiconstructie gebouwd waar je door moest om vervolgens de eerste welkomstkussen van de thefrau in ontvangst te mogen nemen. Bij Ome Bernds was dat in naakte toestand, maar hier was een thekefrau ook een echt thekefrau und nichts weiteres. Helaas ben haar naam vergeten.
  Beetje rommelig want net kwam de lokale bakker binnen met een aantal hete stalen platen volbeladen met , zoals achteraf bleek heerlijke Kuchen. Moesten die allemaal op??
  Molaar enkele VIP kaarten gegeven die Gusto van Golden Time had meegekregen en 45 euro afgerekend. Toen een weg gevonden in de katacomben van het Haus. Alles is nog echt nieuw en ruikt zo ook nog beetje. Het Haus was het voormalige Trauminsel en is geheel verbouwd.
  Er zijn lichte kleuren gebruikt, vraag Gustomass aub niet om welke kleuren, want een klein beetje blind is ie wel, al heeft die verblinding niks met dames of zo te maken.
  Hele mooie lichte kleuren in de douches, de kleedruimtes 2 stuks met iets grotere kastjes als in GT en het bekende sluitingssysteem met de armbandjes, jawel fijn iedere keer een andere kleur.. De douches zijn perfect. Het is er warm, geen trek van buiten zoals in GT en er komt een flinke straal uit die je zelf moet uitzetten. Dus hier geen gedoe met 59 keer op die knop drukken voor de volgende straal.
  De kleedruimtes liggen apart en vormen dus geen doorgang zoals een beetje bij GT en heel erg het geval bij PHG.
  Onder is verder een mooie toiletruimte waar het prettig pissen is. Verder zijn onder een aantal kamers, waaronder ook nummer 10 waar Gusto later het eerste bed en het eerste meisje van LR zou mogen meemaken.Verder in een gangetje enkele comfortabele bankjes waar je kan relaxen, maar enkel als daar niet enkele dames op liggen te rusten en een beetje reclame voor zichzelf liggen te maken. Er is volop licht dus je kan alles gewoon heel goed zien, mooie lingerie komt nu nog beter tot zijn recht en al die moeite die onze dames doen om er goed uit tezien, jazeker doen ze volgens mijn dochter in eerste plaats om zich goed te voelen, maar Gusto is zo vrij om aan te nemen dat ze dat ook doen om ons te plezieren. Nou dat laatste lukt ze wonderwel.
  Als het gelukt om zonder aan ze te blijven plakken deze dames voorbij te komen, treed je de wellness ruimte binnen. Deze is in een woord heel erg mooi, doeltreffend, schoon, relaxend, efficient en een van de mooiste die Gusto’ook heeft meegemaakt. Sorry waren maar liefst 5 woorden.
  Een groot Turks stoombad. Een grote sauna, met grote brede banken, een grote stoof en voorzien van een groot kijkglas, een grote raam waardoor je de hele wellness ruimte inclusief reeds genoemde bankjes en alles wat naar beneden afdaalt kunt gadeslaan. Het oog wil tenslotte ook wat als je daar zit te zweten nietwaar. Een sauna met zacht en continu licht, geen kleurende en wegvallende lampen zoals in GT, hoewel die ook weer wat hebben…
  Dan de deur naar buiten waar je stoom kan afblazen als het je te heet is geworden in de sauna of wellicht als je van kamer 10 af komt…
  De tuin is nieuw, omheind met houten schotten, heel netjes en in 2 terrashoogtes opgebouwd, waarbij de onderste heel mooi beschut uit de wind ligt. In juli was die niet te gebruiken met die hitte want in gebarbequede toestand zouden de mooie LR dames toch iets minder aantrekkelijk zijn, maar dat is meer een persoonlijke smaak van Gusto.
  Boven een flink grasveld , vele ligstoelen en een groot aantal tuintafels met gewone stoelen, mocht je nog wat zakelijke onderhandeling willen afronden… Boven in de hoek is zojuist klaargekomen een 2e sauna gebouwd. Een tuinhuisje is perfect tot sauna ingericht. Een heel groot kijkglas van zeker 1 bij anderhalve meter zorgt ervoor dat je je nooit alleen hoeft te voelen ook al trek je je even terug in de sauna. Inkijken is ook mogelijk, kun je eens zien hoe zwetende dames eruit zien, maar nu eens niet vanwege de wilde sex die je met ze hebt gehad…
  Buiten is geen muziek, geen overdekt terras en dat is een beetje jammer. Maar, wat niet is kan nog klaarkomen is Gusto’s devies, dus wie weet.
  Regelmatig zie je mannen met grote blauwe tassen sjouwen met daarin het beddegoed dat ze weer helemaal wit hebben weten te wassen. Kunnen wij daar weer verandering in proberen te brengen. Vanuit de toiletruimte kun je net het washok zien. Een tuinhuis met een wasmachine die er maar amper in past en die op volle toeren alle pogingen in het werkt stelt om het beddegoed van alle spetters te ontdoen. Spetters waar wij en onze dames toch iedere keer weer zo veel werk voor doen.
  Terug de wellnessruimte in hoewel het gisteren ondanks 21 oktober helemaal niet koud was buiten. Dan valt je oog op een grote whirlpool, een 6 hoekige, die mooi op een verhoging is gebouwd. Mind your head Gusto, want haren heb je niet om je schedel te beschermen. Gelukkig was het plafond van niet al te hard materiaal dus uitdeuken en bijschaven bleek niet nodig.
  Heerlijk bubbelen, 3 knopjes waarvan ik niet weet waar ze voor dienen, maar bubbels en lichtjes komen wel tevoorschijn. Nadat Monique, ex-GT , boven in de bar oneerbare voorstellen aan Gusto had gedaan, al binnen een half uur na binnenkomst, had ze nog wel zo “beloofd”dat ze na 2 minuten terug bij me zou komen om te kijken of ik vandaag sneller zou beslissen dan normaal.
  Affijn 10 minuten later was ze inderdaad bezig in de jacuzzi met een steeds gelukkiger wordende Duitser .. een heel mooi gezicht, geil , echt Monique maar ook een hele mooie invulling van wellness in LR.
  Naast de jacuzzi enkele ligstoelen, die Monique voorbij liep en de Duitser op haar verleidelijke manier door de katacomben wist te loodsen naar een van de kamers.

  Last but not least staat in de wellness de massagetafel van Gerstin.
  Toen Molaar me rondleidde zat bij de massagetafel een mooie donkerblonde dame, die bij nader inzien niet de masseuse van de dag bleek te zijn, althans niet die massage’s waar Gusto toch wel zin in had om mee te beginnen. Was hem bij Ome Bernd goed bevallen, dus waarom niet. Bei mir kannst du massage bekommen die anfängt wo unsere masseuse aufhört..
  Gusto zag het bordje “even geduld aub “ voor zich. Nou, we hadden tiet zat..
  Al met al een hele mooie wellnessruimte, licht, erg schoon, een beetje clinisch aandoend zelfs maar speels ingericht. Zelfs als je in de jacuzzi zit zie je via spiegelingen in het glas van de sauna de dames de trap afkomen en kun je je alvast een beetje voorbereiden op mogelijke verleidingsaanvallen of gewoon ervan genieten.

  Dat is wel zo, de ruimtes onder en boven zijn groot en ruim en er zijn beperkt aantal dames aanwezig. Gisteren schat ik circa 12 tot 15 ,maar continu minder ijsberen dus een gunstige verhouding. Het mooie van weinig vrouwen is dat je ze allemaal goed ziet, goed kunt bekijken en er ook intenser van geniet. Dat heeft wel wat in vergelijking met een lange reeks krukken in GT waarop dan al die snoepjes zitten. Nou, heeft dat óók wel wat natuurlijk, maar is helemaal anders.
  De vrouwen hier nemen tijd voor een praatje en bij een aantal mag je ze als man zelf op het idee brengen om een sleutel te laten halen, althans dat weten ze heel mooi te spelen…
  Leuk geraffineerd zeg ik dan.
  Even de virtuele rondleiding afmaken. De receptie is slechts met een scherm afgesloten van de barruimte. Je hebt zo inkijk, ziet wat er aanwezig is, maar je kan ook bij het weggaan nog even wenken naar je liefje(s) (lijfjes) van de dag. Toch wel plezierig, komen ze leuk naar je toe en kan je ze nog wat mooie woorden toespreken, als je er tenminste tussen kan komen. Ook zij wensen je Gute Fahrt und komm gut nach hause..
  Heb Dandara, jawel ex-GT en ze is er nog en hoe!!, om 2 uur nog even op het hart gedrukt dat het vanavond jammer was dat ze zo laat binnen kwam. Gusto was op dat moment aan de bar door de oogverblindend mooie Hongaarse Zoë al in zo’n hoge sferen gebracht dat ie Dandara voor deze keer moest teleurstellen, maar een volgende keer staat zeker een Latina Experience met deze Pantera Dandara op het programma….
  Verder was aanwezig ook Jamilla, een Marokaanse ook ex-GT. Volgens ingewijden heeft zij de mooiste en de lekkerste borsten van alle aanwezige mooie dames in de Living Room.
  Gusto’s ogen werden echter al bij binnenkomst door een slank en vrolijk poppetje getrokken. Ze had de haren strak over het hoofd, tja hoe zeg je dat, en daardoor herkende Gusto haar ietsje later dan dat Gina (exGT) Gusto herkende… Sjeetje , dat was dé Gina die Gusto dit voorjaar een onvergetelijk mooie slagroomshow en public in GT had gegeven samen met een Braziliaanse.. Die guitige oogjes had ze nog steeds en al dat andere mooie was ook nog in zeer goede staat zichtbaar. Maar, op een of andere manier is er tussen ons niet een klick die Gusto uitnodigt tot het smeken om een sleutel, maar wat niet is kan nog….
  Ook Sabine was aanwezig maar die had enkel oog voor Molaar en grotendeels ook andersom.
  Sabine is er al vanaf het begin bij. Ze weet veel te vertellen over het reilen en zeilen en kan ook goed vergelijken met GT.
  In de bar al kennis gemaakt met enkele blonde, ietsje oudere dames. Sonja was er één van en later Karina een goede 2e. Verder nog een flink aantal waar je in al je beperkingen niet aan toe bent gekomen.Allemaal niet ex-GT overigens…
  Tegenover de bar een open verbinding met een zitruimte waar vele sofa’s en tafeltjes opgesteld staan.
  Een gezellige lichte ruimte, ruim, rustig, weinig doorloop, echt ruimte om de voorbesprekingen met je dame te laten plaatsvinden.
  Mocht je echt genoeg hebben van dames, dan ligt er ook nog wat lectuur, maar daar werd gisteren weinig in gebladerd.
  Het mooiste en het fijnste van de barruimte bewaar je dan als echte Gusto toch tot het laatste.
  Wat of wie mag dat dan wel zijn??? Ons aller Maria natuurlijk, dat mooie meiske, dat echt blij is je weer te zien, eensgelijks meisje. Dat meisje met dat mooie figuurtje en met een stel tietjes die ze altijd weer op de haar vertrouwde manier heel mooi weet in te pakken, te etaleren, te positioneren, noem het hoe je wilt, maar als je in haar richting kijkt kijken er gewoon 4 ogen naar je terug. 4 veelzeggende ogen, van dit op zijn Brabants gezegd, opgeruimde meiske. Als je Maria dan een complimentje maakt of als je iets leuks weet te vertellen dan beloont ze je op een ongelofelijke manier. Dat meisje lacht dan niet alleen met haar ogen en gezichtje, nee die lacht met haar hele lijfke. Sjonge, wat zijn er mooie dingen in het leven.
  Om het Thekeverhaal compleet te maken, ook nog tijdje met ik dacht Christin?? gesproken, ook ex-Gt. Heel goed gesprek gehad en zij was één van de 3 dames waaraan Gusto het niet kon nalaten toch enkele tips aangaande deze club te geven. Tips die in Gusto’s bescheiden mening zouden kunnen bijdragen tot het succesvol maken van van LR, iets wat deze mooie club zonder meer verdient. Het is een club voor het publiek wat iets meer gesteld is op relaxen en sexen, en minder gek is op de drukte en de hecticiteit die in GT wel eens merkbaar is.
  Voor dit type saunaclub bezoeker is LR zeer zeker een optie. Alleen, we en ze kennen de club niet. Je hoort enkel dat er niks te doen is, dat het heel mooi maar véél te rustig is, dat er enkel ex-gt sdames zijn etc etc.
  Nou, als je het van horen zeggen alleen moet hebben kom je nergens.
  Gusto stelt zich zo voor dat GT een aantal klanten benadert en ze vrijblijvend uitnodigt eens een dag in LR te vertoeven en het te ervaren. Vast en zeker dan ondanks de extra afstand vanaf Nederland een groot percentage vatbaar is voor herhalings bezoeken.
  Het type ijsberen in LR is van het rustige, relaxte soort, jongere en oudere mensen.
  Opvallend is te zien maar ook te horen uit de ervaringen van de dames, dat de Duitsers die hier in LR aanwezig zijn, iha andere, lees met name zachtere en duidelijk minder ruwe mensen zijn als in GT. Een duidelijk ander slag mensen.

  Gusto heeft nog even gerust in de Kino. Hier worden natuurflims vertoond, die meer op inkijkoperaties lijken af en toe. Maar wel zacht geluid, en zeer goede beeldkwalitiet voor degenen die daar op letten dan. Groot matras om “rustig” op te liggen en enkele sofa’s geven je de mogelijkheid om je comfortabel te voelen.

  Zoals gezegd een massage besteld bij Gerstin, de vrouw met zweeds aandoende naam en met de gouden handen. Klassieke massage kan, maar ook relaxende massages kan, maar verder geen erotische inslag. Daarvoor zijn anderen aanwezig immers.
  Kosten zijn 30 euro voor half uur en 1 euro per minuut voor als je er geen genoeg van kan krijgen. Een super massage van deze Gerstin mogen krijgen, heel diep, heel hard, heel goed, heel noem maar op. Een vriendelijke vrouw met gouden massagehanden waar Gusto haast jaloers op zou worden. Kon ie maar 20% van de kunsten van deze handen meenemen naar zijn massageliefjes(lijfjes) in GT, dan stonden ze in enkele weken 2 rijen dik op de wachtlijst aldaar. Zo is iedere massage anders en ook anders bedoeld, bij Ome Bernds had Sandra een mooie relaxende massage , maar deze van Gerstin was perfekt. Op de vraag van Molaar hoe het bevallen was flapte Gusto er spontaan uit, Perfekt en eigenlijk nog beter en lekkerder dan sex…..
  Een aanrader voor de liefhebbers, dat zeker.

  Zoals Monthy Python in de vorige eeuw al stelde. And now it’s time for something completely different.
  Intussen waren toch weer wat nieuwe dames binnen en werd het toch eens tijd om er werk van te maken. Gusto was inmiddels even naar zijn kastje geweest om een stukje blauwe ondersteuning tot zich te nemen. Dat leek hem wel verstandig aan het einde van de volle week die hem helemaal leeg had gemaakt.
  In de kleedruimte werd zijn aandacht gegrepen door niemand minder dan De Generaal. Een nieuw fenomeen aan het nickname firmament maar onder zijn vorige naam is hij als oplichtende ijsbeer bij een groot aantal onder jullie bekend. ( oplossingen binnen 14 dagen insturen, over de uitslag wordt niet gecorrespondeeerd). Ohne Gewähr auf Deutch.
  De Generaal toonde mij vol trots een echt generaalspak met alles erop en eraan. In geuren en kleuren vertelde een zich generaal wanende ijsbeer over knopen, sterren etc. Kom je als niets vermoedende eenvoudige ijsbeer helemaal naar Kaarst voor jeweetwel, sta je daar oog in oog met een Generaal, ok had nog nooit een generaalspak gezien, nu wel…
  Heb hem niet naar de bekende weg gevraagd, maar volgens mij zou die het liefste dit pak aantrekken tijdens zijn verblijf op de kamers, maar wellicht kan ie daar zelf een tipje over oplichten.

  Ok, nu was het echt tijd voor iets anders…
  Boven rustig plaatsgenomen bij Molaar helemaal in de uithoek van het zitgedeelte, bij de open deur naar de tuin. Langzaam stapt een wat oudere blonde dame van de kruk af waarvanaf ze mij(en ook anderen uiteraard) al enkele uren had zitten gadeslaan.
  Haar uitnodigende lachjes hadden mij nog niet naar de bar gelokt, dus heeft ze een andere strategie ingesteld. De analen vertellen ziet of er vooraf contact met de Generaal is geweest. In de buitendeur blijft ze steken en geniet van de frisse lucht , werpt een uitnodigende blik op Gusto, waarop beiden rechtop kwamen…
  Pas op meisje, dat je geen kou vat maar haar body was intens warm, heerlijk wat een zacht huidje. Kom, aan jou de eer om als eerste Gusto op te warmen. Ze werkt onder de naam Karina en is afkomstig uit Litouwen…..Jippie…. zonder ogen te sluiten draait zich een film van Gusto’s contacten met Maria, die lieve meid uit Litouwen af.
  Fijn gepraat , ze kende Nederland heel goed, was in Amsterdam, Utrecht en Den Haag, jawel, niet om te shoppen.
  Ook bij haar moet je zelf vragen om de sleutel te gaan halen. Wat is dat toch met die dames, verder prima hoor.
  Afgedaald naar kamer 10 in de onderverdieping.
  Kamers zijn groot , hoog en mooie lichte kleuren. Op elke kamer kan de muziek, andere en rustigere dan in de bar worden ingesteld op volume naar wens.
  Heel groot matras waarop je je klein voelt, maar dat is maar tijdelijk.
  Met deze Karina een heerlijk half uur wilde sex gehad. Omdat zij haar werk goed deed was Gusto ook niet te beroerd om zijn deel ook naar behoren uit te voeren. Een groot deel van de strijd werd in standje, eigenlijk meer “ligje” 69 doorgebracht.
  Karina is een wat grotere vrouw, tegen 180 en dat geeft toch een mooie inzetbaarheid.
  Het pijpen en beffen was heerlijk, en toen Karina op gegeven moment zich wilde houden aan het veiligheidsregelement van de NATO stelde Gusto met succes voor om te vragen om uitstel van executie. Ze legde het rubbertje even terzijde en stoute meid, met een verlekkerd gezicht onze posities weer ingenomen en heerlijk verder gesnoept van elkaar.
  Omdat Karina probeerde om Gusto’s periskoop vakkundig (on)klaar te maken, ging Gusto flink door om een schuttersputje te graven. Valt met vingers en tong niet mee, maar toen de smaak van grondwater kwam en tegelijkertijd de omgeving van het putje schudde alsof er granaat en bominslagen waren, en Karina het uitriep was het voor Gusto tijd om dekking te zoeken voor zijn kleine Gusto. Snel een gasmasker op laten doen en de diepte en de bescherming van het schuttersputje opgezocht. Om er zeker van te zijn werden meerdere posities vanuit meerdere kanten door de stoottroepen uitgevoerd om uiteindelijk de geborgenheid aan te treffen.
  Toen het oorlogsgeweld even gezakt was, het putje verlaten, masker af en snakken naar frisse lucht. Zo, een gevoel van vrijheid en laat nu Karina haar orale kwaliteiten maar eens tot een genadeslag leiden. Dat lukte ook onder flink gespuit en luid gejuig. Nadat we rustig de toestand hadden laten bedaren, hebben we de omgeving van het schuttersputje maar goed schoon gemaakt om te voorkomen dat volgende schutters hun nek zouden breken…
  Nabespreking van de strijd met De Generaal is er niet meer van gekomen.

  Helemaal leeg en moe nog flink genoten van Sauna, whirlpool, drankje, hapje en goede maaltijd, op door je zelf te bepalen tijdstip, toch maar weer in het hol van de leeuwinnen plaats durven nemen.
  Peertje(voor de afwisseling geen appel) uit de fruitmand en genomen en vóór Gusto een hap binnenhad stokte die bij de aanblik van een supermooie jonge godin die uit Hongarije afkomstig bleek.
  Meisje al even eerder gespot, maar de houding en de aanblik nu was onweerstaanbaar.
  Een gezichtje en een lijfje beetje vergelijkbaar met de Hongaarse Gabriella die af en toe in GT aanwezig is. Enkel één groot verschil. Zoë, zo heette ze vanavond voor ons, heeft geen spatje arrogantie. Zoë is puur, echt , mooi en intelligent. Kort samengevat, Zoë hoort hier absoluut niet thuis….
  Maar, zolang ze er nog is doet Gusto graag zijn best om het fijn voor ons tweëen te maken.
  Was haar derde dag, had maandje terug enkele probeerdagen achter de rug. Enkel kijken en nog niets(laten) doen toen.
  Was pas laat binnen en kreeg steun van collegatjes. Dan weet ik wel van wie, want ze had een erg mooi pakje aan in dezelfde stijl als een ander dametje. Klopte precies..
  Heel fijn met Zoë gepraat, over phases in je leven, over Hongarije, hoe het allemaal veranderd was, over haar studie in informatica (ja ik hou van logica, ben ik goed in legt ze uit) en over hoe kúnnen ze Roemenie nu toelaten tot de EU. Probeer dat als Gusto maar eens allemaal bij te houden en zinnig terug te antwoorden.
  Het ging lekker, lekker heel lekker.
  Sjonge wat een genot om haar aan te kijken. Om haar te voelen. Leeftijd weet ik niet. Ik heb verteld dat ik in 1982 in Hongarije was en dat zij er toen in mijn ogen nog niet was, dat bevestigde ze maar een mysterisch lachje volgde en verder lichtte ze niets op van de (leeftijds)sluier. Gek, je laat het zo en het voelt goed.
  Zo goed, dat je het meisje wil belonen voor haar inzet, het lange onderhoud , maar dat je in feite niet veel meer wil dan lekker samen praten en genieten van het zicht, het voelen etc.
  Gewoon heel direkt gezegd, met zo’n meisje ga je geen gemeenschap hebben …dat doe je gewoon niet…
  Toen Molaar om 10 voor 12 kwam vragen of we ons aan vertrektijd van half één konden houden, las ie het antwoord al op onze gezichten af… Nee, graag nog wat uitstel.
  Toen haar gevraagd om een sleutel op te halen en even later op kamer 6 of zo beland.
  Direkt aan het kussen geslagen, voor het eerst met haar. Zalig, zalig, zalig.
  Komen we erachter dat ze laken was vergeten. Heren het is nog puur, het is nog nieuw en een beetje onbeholpen, het is nog echt…
  Na 10 minuten staand kussen en langzaam haar te ontdoen van haar mooie setje, zijn we door de knieën gezakt en hebben we ons heerlijk neergestreken op het bed. Het hele gebeuren was een GFE waarvan je enkel kan dromen……tot vandaag dan nu was het realiteit.
  Heerlijk gezoend, je wilde er geen einde aan laten komen, en steeds meer speelde in mijn gedachten, het is zo mooi, zo lekker, ik ga er mee door en je kán het toch niet doen om met dit meisje gemeenschap te hebben, het andere woord wil je in dit verband al niet eens gebruiken.
  Na een niet ophoudende kuspartij toch haar verdere lichaam gaan strelen, aaien, kussen en ontdekken. Toen een beetje tegen haar aangereden, lekker gemasseerd met kleine Gusto en toen greep ze naar haar tasje en haalde er een rubbertje uit.
  Heb haar toen gevraagd eerst nog wat anders te gaan doen en gevraagd om te gaan liggen. Een kussen onder haar bips gelegd en haar voorgesteld, now you can relax and enjoy please. Heb haar heerlijk verwend en wat hebben we er beiden op een ingetogen manier van mogen genieten. Haar hele lijfke reageerde , we wilden er beiden geen einde aan laten komen.
  Toen ze klaar was haar voorgesteld, now you relax and go on enjoying.
  Daarop zijn we tegen elkaar in slaap gevallen, Gusto na 5 minuutjes wakker, je gaat toch als je naast zo een mooi en lief wezentje ligt niet je ogen sluiten…. Zoë was moe en voldaan, genoot lekker na van wat ik haar had gegeven en ze heeft diep geslapen. Intussen heeft Gusto mogen genieten, haar hele lichaam mogen aaien, strelen, kussen, genieten, enjoy, enjoy enjoy…Het ging maar door en intussen gaan er naast gedachten van genot ook gedachten door je heen, over dit wezentje, wat gaat er in haar om. Waarom is ze hier, etc etc.
  Toen voor Gusto’s gevoel het voorgenomen uurtje bijna om was begonnen haar voorzichtig wakker te maken. Dat was na 10 minuten nóg niet gelukt, als een blok sliep ze, Heb zelfs haar hartslag nog gechecked…
  Uiteindelijk lukte het dan wel. Langzaam wakker, mooie pakje weer aangetrokken, proberen alles voor de spiegel er weer zo min mogelijk slaperig uit te laten zien en de kamer verlaten.
  Bij binnenkomst viel mijn oog gelijk op Molaar die zou rijden en die zich afvroeg wáár wij wel niet bleven, waren we anderhalf uur op de kamer geweest.
  Nou dat was niet mijn bedoeling geweest, maar Zoë was wakker genoeg om dat wel in de gaten te hebben. Kosten 125 euro, wat een beetje discussie opleverde, ze rekende het 3e half uur weer à 50 euri…. Wat mij een beetje verbaasde, maar heb het er graag bij gelaten want zó een ervaring wil je niet laten oversneeuwen door discussie over geld. En eerlijk is eerlijk, het waren inclusief bar en kamer, de 2 mooiste uren van Gusto’s primera Living Room Experience. Het mooie zit hem in het onverwachte en het spontane…

  Er is ongetwijfeld nog veel meer te vertellen, maar voor degenen die tot hier toe er al doorheen geploegd hebben vind Gusto het een hele prestatie en gaat ie er toch maar een eindje aan breien…
  Wellicht dat de andere bezoekers hun visie op deze dag kunnen toelichten . Misschien hebben ze dat al gedaan, want Gusto heeft nog niet op het forum gekeken.

  Een samenvatting geeft Gusto niet, dat is toch afhankelijk van hoe je zelf zo’n clubbezoek ervaart.

  Een ding is zeker, als je er niet naar toe gaat weet je ook niet wat je mist.
  Ga je er wel eens naar toe weet je wel wat je al die tijd hebt gemist.
  Tis maar de vraag of je je die pijn wilt aandoen…..


  De ploeg kan nu in de schuur..

  Mucho Gusto. Eggeschegeded

  Gustomass.
  zo ge ut makt, zo hedde ge ut

  Need first "to-get-her" before we can be "together".

  Commentaar


  • #3
   Re: Kaarst, August Thyssenstrasse 4, Living Room

   Zaterdag 15 nov naar Kaarst getogen om the Living Room te bezoeken.

   Van buiten oogt de club klein, maar bij binnenkomst blijkt dit mee te vallen.

   Behalve de ruime bar met een zithoekvindt men op de begane grond de cinema. Deze heeft dezelfde opzet als bij GT.
   Beneden zijn de sauna's en de ruime whirlpool.
   Ook de douches (uitstekend) en kleedruimte zijn beneden.
   Plusminus 15 dames aanwezig, ongeveer 10-15 ijsberen. Verhoudingsgewijs dus goed.

   Later op de avond met Anja, die me eerder een kleine rondleiding heeft gegeven, naar de kamer geweest.
   Deze poolse schone van 24 jaar heeft in het verleden bij GT gewerkt, maar zit nu bij LR, waar ze het goed naar haar zin heeft.

   Op de kamer, die er overigens erg verzorgd uitzien, is ze lekker spontaan. Pijpen doet ze geweldig. Diverse standjes gedaan, die allemaal met een ruime voldoende gewaardeerd moeten worde.
   Me daarna weer lekker laten pijpen. Zoals gezegd zijn haar pijpkwaliteiten ronduit uitstekend, waardoor het niet lang duurde alvorens ik voor de tweede keer klaarkwam. Daarna een lekkere massage gehad.

   Helaas was het alweer tijd om naar huis te gaan, anders had ik nog wat meer tijd bij haar verbracht.
   Herhalingsgevaar 110%.

   Al met al een goede eerste ervaring met deze club. Deze saunaclub is ideaal voor de bezoeker die houdt van een rustige omgeving, niet zo druk als bij GT.
   Ze zien me zeker terug.

   Commentaar


   • #4
    Living Room in Kaarst, hoe is het daar eigenlijk???

    Living Room in Kaarst, hoe is het daar eigenlijk???

    Deze vraag wordt me de laatste tijd steeds vaker gesteld als ik in GT aangeef later op de dag/avond te willen verkassen naar LR.
    Bevalt me op zich heel erg goed.
    Op deze manier kan je er een lekker dagje uit van maken.

    In GT binnen ergens tussen 13.00 en 15.00 uur afhankelijk van allerhande zaken. Dan lekker genieten van je collega berino's en van het steeds groeiende aantal dames. Langzaam komen ze , gedoseerd binnendruppelen, zodat je alle tijd hebt hen te verwelkomen of om hun welkomsceremonie, gepaard gaande met het nodige zoenwerk in ontvangst te nemen.
    Probeer dan maar eens je ijsbeermaatje die je voor het eerst ziet maar eens wijs te maken dat je eigenlijk niet zo vaak in GT komt.....
    Gedurende de middag/avond kun je rustig je menu van de dag samenstellen..
    Een beperkt lijstje wordt opgesteld, er wordt wat aan toegevoegd, met veel moeite moet je toch het rode potlood er eens bijnemen en een naam van een oh zo lekkere dame doorstrepen. Tja, wie denkt dat ijsbeerzijn een gemakkelijke job is en denkt dat het puur plezier maken is en lekker sexen met de dames heeft het niet helemaal bij het rechte eind. De dame waar je uiteindelijk mee de kamer op gaat, wél overigens...
    "Die Qual der Wahl" zeggen de dames vaak als je probeert uit te leggen dat een bezoek aan Golden Time in feite een heel groot luxeprobleem is. Er loopt zoveel moois en aantrekkelijks rond, probeer maar eens een keuze te maken. Enkel al de keuze tussen een bekende dame, waarbij je exact weet wat je krijgt en uit één van de nieuwe dames...
    Na lange tijd was afgelopen vrijdag een Belg weer aanwezig. Hij kon zijn ogen niet geloven maar volgens mij hebben enkele beren zich over hem ontfermd en ondersteund bij het maken van de uiteindelijke keuze. ....hij heeft weer genoten heb ik hem later nog zichtbaar zien vertellen..
    Maar Ok, terug naar het onderwerp.
    In de loop van de middag/avond komt het dan toch tot een kamersessie met de dame van je dromen....... Meestal is dat zo goed, echt in 9 van de 10 keren... dan denk je, wat doe ik hier nu nog ..of waarom zou ik nog naar Kaarst gaan.??

    Toch blijft er iets trekken wat uiteindelijk je toch doet besluiten met een rondje handjesschudden , afscheid nemen en de zoals altijd alles begrijpende Tatjana vragen om even contact op te nemen met Kaarst. Ze zegt nog nét niet, "Hab'Ich schon gemacht", maar dat zal vast niet lang meer duren.
    Je kan van GT zo door naar Kaarst, zonder daar weer entree te betalen. Even aan de Thekefrau doorgeven, zij regelt het verder met de lovely thekedames in Kaarst. Ik ga niet zo ver dat ik een Termin laat maken met een dame aldaar, maar heb begrepen dat ook dat tot de levende mogelijkheden behoort.
    Na 18 tot 25 minuten, afhankelijk van hoeveel haast je hebt en afhankelijk van je bereidheid om fiks te betalen voor die foto die ze graag van je willen maken als je veel te snel voorbij komt razen, kom je in Kaarst aan.
    De ontvangst is ALTIJD supervriendelijk, en niet alleen omdat het deze vrijdag al weer mijn 10de Kaarst bezoek was.
    Heb reeds bij mijn eerste bezoeken Kaarst al eens beschreven en dat geldt in grote lijnen nog steeds.
    Afgelopen vrijdag was er een overaanbod van dames. Ik denk ongeveer 2 dames op 1 berino, en dat was te merken ook.
    Het aantal dames varieert denk ik tussen de 12 en wellicht 20 à 25 .
    Bezoekers zijn op een enkele Nederlander na Duitsers, en ook wel eens GT bezoekers die je enkele uren tevoren in GT nog hebt zien rondbanjeren.

    De damesgroep is een gemelleerd gezelschap. Een vast deel bestaat uit inmiddels vaste Living Room dames. Namen ben ik erg slecht in maar Sonja, Yasmine,Sabine en Monique en een stuk of 6 andere zijn vaste dames te noemen. De helft van de vaste zijn GT-exen en de andere zijn originele LR dames.
    Dan is er een groep dames die je af en toe ziet, gisteren nog met Katharina uit Litouwen gesproken met wie ik enkele maanden terug nog op de Living Room geweest was. Dat wist ze nog perfect te vertellen. Kwam nu weer eens "kijken".
    Veel dames komen een tijdje naar LR. Zijn afkomstig van andere clubs, willen eens wat anders proberen.
    Ook zijn er een aantal die je maar één of enkele keren ziet. Dames die eigenlijk wellicht niet helemaal een dame van plezier zijn maar die hier graag een week-endje plezier komen maken , meestal met een vriendin die ze mee gepraat hebben en ze krijgen er nog voor betaald ook nog. Hoezo discriminatie, hoe zo emancipatie?? Maar OK.. Dit is mijn eigen invulling hoor, ik kan het mis hebben...
    Deze dames zijn heel verschillend en het is iedere keer weer een echte ontdekkingsreis. Sommigen stellen qua service minder voor de wat we in GT gewend zijn, van de toppers aldaar dan. Het is in elk geval veel meer dan wat je achter de ramen kan krijgen.
    Anderen zijn hier echt om zich te laten gaan en maken er voor jullie beiden een heerlijke onvergetelijke sessie van. Je kan het treffen. Er is en er wordt ruimschoots tevoren tijd genomen om te praten, te dollen en om elkaar te leren kennen. Als de sleutelvraag binnen 5 minuten gesteld wordt, omzeil je die en de komende tijd blijft ze toch aandacht aan je geven.
    Genoeg mogelijkheden om even wat te gaan eten, Pizza all night en smaakt koud om 01.30 uur nog heel best. Je kan een massage nemen, er is een Solarium, je wil toch niet te wit afsteken tegen dat heerlijke bruine huidje van die Latina's , een Turksstoombad, een hele mooie Sauna, ruikt nog heerlijk met volop uitzicht op de wellnessruimte , goede douches met een flinke straal water, vergeet niet de kraan dicht te draaien, en een grote whirlpool, heel mooi, maar een beetje 6-hoekig, Gusto prefers jacuzzi in GT. Buiten een mooie tuin, goed gras en nog een Bio-Sauna huisje in de tuin. Daar is het heerlijk rustig vertoeven, je hoort er helemaal niks en je kunt er heerlijk relaxen. Pas wel op dat je niet in slaap valt.Een dame mee nemen om je te wekken is toegestaan.
    Er is een geldwisselautomaat. Dan zou ik nog bijan de Kino vergeten, gewoon omdat ik daar nooit meer kom. Een perfect groots scherm, goed geluid en plezierig te vertoeven. Hier kan GT nog een puntje aan zuigen.
    Douches zijn perfect. De kamers zijn groot, breed matras vaak van 3 bij 4 meter. Hopelijk is dat genoeg. Het is allemaal nog vrij nieuw dus Janssen, de plinten zijn alle nog aanwezig.
    De kamer naast de Kino is rood en vol met spiegels, is heerlijk toeven daar.
    terug naar de dames.
    Naast de geluks- en plezierzoekertjes zie je eigenlijk ook elke keer aantal dames ..uit GT die dan slechts één of 2 keer komen, cq er snel even naar toe worden gebracht. Vaak zie je gezichtjes die eerder die dag in GT nog schitterden.
    Zo zijn Cassandra, Fon, het Roemeense Trio onder de bezielende leiding van Sandra, Romina en Andrea al gesignaleerd, maar blijkbaar eenmalig.
    Saai is het er niet, wel relaxter en rustiger. De muziek is wat meer uptempo en staat af en toe ietsje hard, maar ik ben geen 18 meer...
    Afgelopen vrijdag nam "Die Qual der Wahl " erg grote vormen aan. In het begin al gestrikt door Russische blonde en een donkere Stella. Had Pon en Wiwi verwacht, maar die hadden dit week-end wellicht andere pijlen op hun thaise boog staan. Met Stella en haar 2 vriendinnen lekker wat gedold. Afleidingsroute via sauna's pools tuinhuisje en Solarium had goed gewerkt. Jij bent zeker op de kamer geweest met een andere dame kreeg ik al als verwijt...Ja ben meer dan een uur weggeweest, puur wellnessen.

    Maar intussen had Gusto onder in de wellness ruimte wel een prachtige jonge Kroatische of Servische dame gespot. Verder dan tot het uitwisselen van en het genieten van haar mooie lach en verschijning is het niet gekomen.
    Later weer lekker dollen met Stella en company en ondertussen geprobeerd mijn ogen van gemeld buurmeisje uit Kroatië af te houden. Dat lukte nog wel redelijk, hoewel we ook nu weer lekkere blikken hebben uitgewisseld. Maar tussen mijn oren was het besluit gevallen. En voor kleine Gusto was het doek ook gevallen. De kamer op met Stella kon ik niet meer. De coordinatie lijnen tussen mijn ogen, oren, mijn hersens, mijn gevoel, mijn hormonen en keine Gusto lagen volledig door de war. Daar was niks meer mee te beginnen. Met veel moeite Stella laten gaan, het was inmiddels kwart voor 3 , en nog een dame die al uren haar kansen had afgewacht en het nu ten langen leste probeerde van me afgewimpeld. Het leven van een berino gaat niet over rozen ook niet in Kaarst.
    In gedachten heb ik nog die prachtige verschijning van dat Kroatische meisje, een heel mooi kopje erop, ogen om bij weg te smelten, en lange , echte haren tot op haar heupen. Te mooi om waar te zijn en het daarom maar wijselijk gehouden bij het gaan douchen en die mooie verschijning in gedachten mee te nemen. Daar is die nu nog gestationeerd en dat bevalt me goed. Wat een prachtig leven hebben we toch en wat zijn we verwend. Zo een aanbod en dat gewoon kunnen laten lopen. Eerlijk is eerlijk, de Sessie met Marina eerder die dag, in een club elders in Duitsland, was zo geweldig,dan wil je eigenlijk niks anders meer...


    Na deze opsomming van objectieve en subjectieve ervaringen in Kaarst hebben eventueel geinteresserde berino's een aardig beeld van wat Kaarst te bieden heeft.
    Een orienterend bezoekje zeker waard maar dat zal intussen wel duidelijk zijn.


    Mucho Gusto.

    Gustomass.
    zo ge ut makt, zo hedde ge ut

    Need first "to-get-her" before we can be "together".

    Commentaar


    • #5
     Re: Kaarst, August Thyssenstrasse 4, Living Room

     Ik ben dus na een dagje GT nog even naar LR gereden. Ik hebr er ruim 40 minuten overgedaan met een ingewikkelde afslag van een snelweg om vervolgens op een snelweg de andere kant op te gaan. Maar de rit zelf viel dus behoorlijk tegen.
     De tent zelf was, na een naar mijn gevoel overvolle GT (die volgns mede ijsberen nog relatief rustig was die dag), een welkome verademing. De dames zagen er goed uit. Ik heb ze niet geteld maar ik schat toch dat er een stuk of 25 rondhuppelden.

     Ik heb zelf geen actie ondernomen bij mijn bezoek aan LR maar wel gesproken met de lieftallige Inga uit Letland. Uiteindelijk leek het me niet verstandig om nog een laatse keer die dag naar de kamer te gaan en vervolgens nog een paar uur richting R'dam te rijden.

     Even quote uit mijn GT post.
     '
     'savond nog ff rond 7-en naar Living Room gereden (tja als Nederlander ga je toch maar ff kijken als je in de buurt bent en toch niet hoeft te betalen voor entree). Dat ff viel trouwens tegen. Het is dat ik een tomtom had. Ik vond het een rot eind om in Kaarst te komen (of de tomtom had een toeristische route).

     Als ik naar Kaarst terugga valt nog te bezien omdat ik het toch een klote eind van GT af vind liggen maar de intimiteit en de goede verhouding ijsberen en meisjes is wel heel verleidelijk.

     De dames waren allemaal heel open en rustiger en je had niet het gevoel dat je door de geldwolven verscheurd zou worden. Ook het personeel was hier een stuk vriendelijker en spraakzamer. De muziek was hier ook veel beter afgestemd op de ruimte en de verlichting was sfeervol maar je kon de dames wel makkelijker bekijken.
     '

     Toen ik mijn tijd aan het vedoen was inde omleiding had ik er bij nader inzien heel erg spijt van dat ik de schone Inga niet alsnog genomen had.

     Commentaar


     • #6
      Re: Kaarst, August Thyssenstrasse 4, Living Room

      Gisteren voor het eerst in Living Room op bezoek geweest, vooral naar aanleiding van de recensies want het is een stief kwartiertje rijden voor Geilaard (meer dan 200 km). Ben beslist niet teleurgesteld : een veel meer ontspannen atmosfeer dan in Golden Time. Ook het feit dat de muziek hier minder hard staat en er nauwelijks een rij voor het eten is, maakt veel goed.

      Veel is al gezegd hierboven dus herhalingen laat ik achterwege. Een lekker lichte "woonkamer". Wat heel prima is, is de erg ruime sauna met een enorme grote glazen wand. Ik heb helaas geen acties gezien in die sauna en kon ook Sofia daar niet spontaan toe verleiden. Dat gaat met een ander vast nog wel eens lukken.

      In de Kino was maar erg weinig activiteit en de activiteit die er was, was nauwelijks waar te nemen omdat het zo donker is. Dat was een beetje jammer, maar goed. Een aardige attractie vind ik wel de open kamers die er in Living Room zijn. Geilaard doet het het liefste een beetje in het openbaar en dat kan daar prima. Geen van de dames van vandaag had daar een bezwaar tegen : integendeel. Ik vind het heerlijk om op die manier bezig te zijn en te weten dat iedeeen die langs komt even een blik naar binnen werpt. Of : bv als ik op zjn hondjes bezig een meid een goede beurt te geven en stevig door te neuken, dat te doen met mijn gezicht naar de deur, zodat ik ook naar de langskomende gasten en meiden kan kijken. Vandaar dat ik ook een liefhebber ben van Bernds, maar ik heb helaas te weinig gelegenheid om daar langs te gaan.

      Ben er gisteren van 12 tot 7 geweest. Werd aan het eind wel wat drukker met ijsberen en de mzuiek ging ook wat meer op de weekendstand, maar alles bij elkaar een uitstekende dag, waar ze, als het kan vaker gaan zien. Jammer dat het zo ver weg is.

      Commentaar


      • #7
       Re: Kaarst, August Thyssenstrasse 4, Living Room

       Afgelopen week een paar keer deze club bezocht, en tot genoegen.Vanuit Düsseldorf rijdt S-Bahn nr.28 bijna voor de deur. Halte Kaarst Ikea. Saillant detail: deze lijn begint in Mettman (Partytreff). Heb met verschillende aardige dames kennisgemaakt. Het meeste nog opgetrokken met Isabel, een lief Pools meisje met lang zwart haar, een paar keer samen getafeld enz....
       Tijdens een sessie met haar werd ik nog gebeld door een duitse klant. Ze had de grootste lol toen ik tijdens het praten door gewoon aan borsten bleef sabbelen. Ze kreeg er zelfs zoveel schik in dat ze me heerlijk begon te pijpen. De ondeugd. Ik voelde me net Bill Clinton in de Oval Office. Haar uiteindelijk maar even laten stoppen omdat ik mijn klant geen deelgenoot wilde laten worden van een luidruchtig hoogtepunt. Zou dat nooit uitgelegd krijgen. Ook nog een paar triootjes gedaan met Isabel en Karina en met Isabel en Angie, ook twee Poolse schonen. Ze gaan me hier nog vaker zien. Bij vertrek krijg je trouwens nog een VIP kaart die bij een volgend bezoek 5 euro korting geeft. Leuke geste.

       Commentaar


       • #8
        Re: Kaarst, August Thyssenstrasse 4, Living Room

        vorigge week naar livvingroom geweest voor de eerste keer,
        eerlijk gezegd vind ik dat de dames daar en beetje de dames zijn die niet
        bij golden time in de smaak vallen,je word steeds aangekeken of ze liever hebben dat je meteen gaat
        en de mannen die daar rond hangen zijn volgens mij allemal bezopen want fatsoen hebben ze niet en dan noch dat lekkere meisje met die mooie achterkant en die blonde lokken( bardame )die ik ook wel eens ooit zie bij gt
        daar heb ik nog een appeltje mee te schillen.
        die begon mij toch even de les te lezen ,maar ik versta bijna geen duits dus .
        als ik weer bij gt kom neem ik een tolk mee en ga verhaal halen

        Commentaar


        • #9
         Re: Kaarst, August Thyssenstrasse 4, Living Room

         Ik ben nu een aantal malen in living room geweest. Heb verschillende ervaringen. Soms zeer positief, een aantal wat minder. Het is een zeer nette club. Onder jacuzzi en sauna's. Gisteren was het een goede mix. Niet te veel ijsberen, voldoende vrouwen. Uiteindelijk in contact gekomen met Jenny en Melanie. Samen met een vriend van me een grote kamer gedeeld. Gezellig met z'n vieren een goed uurtje beleefd. Wiederholungsfaktor: 10 !
         Ik ga niet te enthousiast schrijven, want dan komen er teveel van GT naar Kaarst.


         doe er je voordeel mee!

         Commentaar


         • #10
          Re: Kaarst, August Thyssenstrasse 4, Living Room

          Gezien mijn aangeboren nieuwsgierigheid maar eens gaan kijken in Living Room. De bovenstaande recensies spraken me wel aan, alhoewel ik van mezelf weet dat ik liever wat leven in de brouwerij heb en veel keus.

          Het is inderdaad een keurige club, vriendelijk en behulpzaam personeel (niet in de laatste plaats de sehr hübsche blondine Vanessa in de receptie) en prima ingericht.

          Maar het leven in de brouwerij was toch wel ver te zoeken. Maximaal 10 dames heb ik die middag geteld en ongeveer evenveel collegae.

          Ik schrijf nog recensies van de twee sessies die ik heb mogen hebben; vreemd genoeg moest ik bij de tweede een klein half uurtje wachten op een kamer (terwijl er toch 17 kamers zijn).

          Het niveau van de dames vond ik redelijk vergelijkbaar met GT, maar ik ben nogal kieskeurig en als 10% in mijn categorie "toppers" valt, heb je theoretisch in GT al gauw 5-6 kandidaten en in LR 1 à 2. No offense, ladies!

          Conclusie: volgende keer weer GT en/of PHG.
          Hoofdmoderator Algemene Zaken

          Commentaar


          • #11
           Re: Kaarst, August Thyssenstrasse 4, Living Room

           Een paar weken geleden een aangename vrijdag in Living Room doorgebracht.
           De sfeer in Living Room is veel rustiger dan in Goldentime. Een stuk minder massaal en minder gejaag op klanten. Je kunt zelfs in de kino komen zonder gegrepen te worden. Ik kan me voorstellen dat sommigen, die van meer reuring houden, het saai vinden. Maar ik vind dat juist aangenaam, ik heb het niet zo op grote drukte en harde muziek.

           Ik ben naar de kamer geweest met jongedame uit Bulgarije (Anna) en een (voor mij) zeer aantrekkelijke dame van ongeveer 30 jaar uit Roemenië (Andrada). Beiden leverden klasse-service en zijn zeker voor herhaling vatbaat. Zie de recensies.

           Er is één overeenkomst met GoldenTime: het eten. Dit stond op dezelfde hoogte als het eten in GoldenTime: slecht. Ik heb maar Chinees laten aanrukken en dit samen met Andrada opgegeten.

           Groet, Ali.

           Commentaar


           • #12
            Yes..een Saunaclub met een echte..Sauna!!

            Had afgelopen zaterdag 'n leuk gesprekje met een Australische ijsbeer in de Villa Vertigo (was niet veel anders te doen). De Living room was een van zijn favo's. Aangezien ik gisteren in de buurt van Dusseldorf moest zijn ff het forum gecheckt en besloot o.a. naar aanleiding van Gustomass recensies om een bezoekje aan deze "huiskamer" in het reisschema op te nemen.

            Dat reisschema viel trouwens heel erg mee. Kan me voorstellen dat voor zuidelijke "ijsberen" die gewend zijn om "net over de grens" te wippen, Kaarst "ver" weg is. Voor de Randstedelijke ijsbeer is Kaarst echter nauwelijk verder weg dan Oedt of Bruggen. Helemaal als je bedenkt dat je als bonus ook nog eens de laatste 85km geheel legaal de berenpoot vol op het gaspedaal mag laten rusten.

            Werd bij aankomst vriendelijk ontvangen en een alleraardigste "gids" toegewezen voor de rondleiding. Kleedruimtes, douches, badjas allemaal niveau GT dus prima in orde, alleen de badslippers waren ruk, maar daar heb ik uberhaupt een hekel aan dus die maar gewoon beneden gelaten.

            Zit dus blootvoets, fris gedouched en in vers berenvel boven aan de bar achter mijn eerste cappucino de boel een beetje in me op te nemen.
            ± 10 dames en een 8 tal beren, geen grote aantallen dus, maar voor een maandagavond in een duitse hauszimmer hing er een zeer gemutliche sfeer.

            Was eigenlijk van plan om eerst een beetje te relaxen met een rondje sauna en pas daarna 'ns te kijken wat er aan gezonde lichaamsbeweging te doen was.
            Een prachtig lachende dame luisterend naar de artistennaam Monique wist echter op overtuigende wijze dit schema in de war te schoppen.

            Wel werd eerst nog even de Jacuzi aangedaan, en dat was eigenlijk het enige minpuntje van de avond. Normaal gesproken is deze ijsbeer gek op waterspelletjes, maar de sterke chloordampen zorgden ervoor dat we al zeer snel besloten om een kamer op te zoeken.

            Na een goed uurtje en genoeg materiaal voor mijn eerste recensie raakte ik nog in een leuk geanimeerd en open gesprek met een nederlandse dame (leuk dat ook daar rustig de tijd voor werd genomen) maar tegen 21:30 was het dan eindelijk tijd voor het rondje sauna.

            Alhoewel de naam anders doet vermoeden is dit bij de meeste Saunaclubs een soort weggemoffelde meterkast met een spaarbrander
            Maar tot mijn vreugde was dit hier niet het geval, naast een ruim turks stoombad een mooie grote sauna met lekkere banken en hij was goed heet
            Binnen 10 minuten droop ik van het zweet, en na een tijdje in de tuin te hebben uitgewazemd kreeg ik in de doucheruimte de volgende prettige verassing....een heuze koude stort douche met daarnaast netjes opgehangen zo'n grote tuinslang waarmee je geheel volgens je bloedsomloop mee kan afspoelen. Ik weet dat de sauna niet de hoogste prioriteit heeft bij de meeste ijsberen, maar juist daarom toont zo iets oog voor detail bij de beheerders...en zo zie ik het graag.

            Na een klein hapje (Pompoensoep was ok, pizza van het zelfde karton als bij de GT) heeft de hele cyclus zich nog een maal herhaald.
            Tegen 02:30 met vriendelijke groet (Tschuss Hollander) en Vip kaart (5€ korting) weer de Autobahn richting Nijmegen genomen.
            Lekker met tempo 230 rustig zitten namijmeren over een perfecte avond.

            Conclusie
            Voor ijsberen die de drukte van de randstad en/of GT/PHG willen ontvluchten een prima alternatief. Lekker ontspannen sfeer met voor elke ijsbeer genoeg keuze en aandacht

            Commentaar


            • #13
             Re: Kaarst, August Thyssenstrasse 4, Living Room

             Aangelokt door de Weihnachtsparty en aanbeveling van een collega wandelaar is de Doc gisteren naar Kaarst getogen om deze club eens te gaan ervaren.

             Er zou van alles te eten en te drinken zijn, liveband, ongetwijfeld veel meisjes, dus ging het in gestrekte draf met de Docmobiel naar het Germaanse land.

             Na een veel te lange rit, veroorzaakt door de gebruikelijke vrijdagdrukte rond Nijmegen, arriveerde ik vlak na zevenen bij LR alwaar ik een gigantische hoeveelheid geparkeerd blik-op-de-weg aantrof. Ik vreesde het ergste.

             Bij de entree werd ik getracteerd op de aanblik van een drietal prachtige blonde gastvrouwen, zij het dat het met dit drietal bij aanblik zal blijven. Het was er warm en druk, een enkele lege kruk en de sfeer zat er al goed in.

             Ook stonden, heel attent, enkele bekenden van dit forum vlakbij de receptie op de uitkijk en de begroeting was hartelijk.

             Na het omkleden even een biertje gedronken met de boys om bij te komen en vervolgens Roemeense Julia mee naar de kamer te sleuren en de eerste bronsigheid de vrije loop te laten. Zie recensie.

             Nadat ik gedoucht en wel weer terug was op het strijdtoneel liep het al tegen achten en was er voor de inwendige mens slechts nog keuze tussen warme wafels en soep. Toch met smaak een paar wafels met ijs en chocola weggewerkt.

             Tussen de bedrijven door nog heel wat mooie dames zien rondlopen, o.a. Roemeense Tea (niet kunnen vangen) en een blondie curlie uit Brazilië, beetje jonge uitvoering van Madonna in haar beste jaren (compleet met corset, jarretels en kerstmuts).

             De tweede ronde werd echter Nina en ook daarover heb ik een recensie geschreven.

             Alles bij elkaar minstens vijftig dames en evenveel heren. Daarmee was het wel redelijk vol, maar tegelijkertijd gewoon gezellig druk. Wachttijd voor de kamer was 15-20 minuten en zeker het wachten met Nina was niet bepaald een straf. Niveau van de dames: zeker vergelijkbaar met de andere betere clubs in Duitsland.

             De band was overigens best vermakelijk, maar vooral nadat de bandleider was gearriveerd. Die bracht veel stemming en speelde bovendien tot groot vermaak de didgeridoo op een lekkere housebeat.

             Op het laatst kwam de bloedmooie blonde cheffin Jessy nog even vragen of alles naar wens was geweest. Nou en of! Het was een geslaagd feest waarmee Living Room heeft bewezen zich definitief op de kaart te hebben gezet in FKK-land.

             Met drie zoenen van Jessy en een lekker flesje rode wijn in de handen afscheid genomen en de Docmobiel weer naar de Lage Landen gestuurd. ZUCHT...
             Laatst gewijzigd door Alexanderrr; 28-11-09, 17:16.

             Commentaar


             • #14
              Re: Kaarst - Living Room, August Thyssenstrasse 4, Sally (voldoende)

              Tweede nieuwjaarsdag daar ook geweest. Het was voor mij een ware ramp. Toen ik binnenkwam waren er maar 8 dames. Dit vertelde ze mij maar ze gaven mij de zekerheid dat er meer meiden zouden komen.
              In de avond waren er inderdaad meer meiden. Een goeie 30.

              De sauna was zeer o.k., de HWP ook, de vriendelijkheid ook. Het eten was niet veel zaaks. Het wachten op sleutel op de momenten dat de meeste mannen de club kunnen komen bezoeken (vrijdag en zaterdagavond) vind ik ook verschrikkelijk. Wachttijden van een uur komen wel eens meer voor.

              Overdag dus zeer weinig dames en ook geen ambiance. Alles ging zijn gewone gangetje. Hoewel ik hier al regelmatig kwam, maakte er geen enkele dame een move. Geen enkele dame was bereid om bij je te gaan zitten voor even in een sofa, terwijl ze toch werkloos waren. Er waren immers ook heel weinig mannelijke bezoekers.

              In LR heb ik een "vast" vriendinnetje. Ik bedoel dus dat ik daar al zowat een jaar aan dezelfde dame plak gedurende een hele avond (tegen gunstige prijsafspraak - ik ben rockefeller niet -).

              Vandaag wou ik eens een andere dame. Dit was hét grote probleem. In de avond waren er veel mannelijke bezoekers, veel meer dan vrouwen. In LR kan je je niet rustig terugtrekken. Dat vind ik een groot nadeel. In de kino overvallen de dames jou, in de bar hangt iedereen aan de toog (nog drukker dan een drukke marktdag) en in het wellnessgedeelte beneden liep je zielig alleen te vertoeven. Vroeger gingen de dames frequent mee in de HWP en vertoefden de dames ook daar of probeerden de dames daar de mannen te verleiden. Die tijd blijkt voorbij.

              Omdat ik absoluut wel op kamer wou probeerde ik om de redelijk ongeïnteresseerde dames toch wakker te maken. Dit lukte niet of mislukte. Het lukte bijvoorbeeld niet omdat ik vanuit een sofa teken deed aan een dame om tot bij mij te komen op speelse manier. Zij vond dat ik maar naar haar moest komen. Dat ik maar voor haar moest gaan staan. Zij zat op een kruk aan de speelautomaat. Nee, eerst en vooral mag de dame de spontaniteit hebben om in te gaan op mijn speelse kom-es-af-teken. Ten tweede wil sexenfun een nieuwe dame rustig verkennen op zijn gemak. In de sofa bijvoorbeeld en niet al rechtstaande aan een krukje.
              Het mislukte omdat twee van de dames die ik nog gepolst had een belabberde service gaven. Hiermee bedoel ik dat vingeren en tongzoenen niet tot de mogelijkheden behoorden.

              Nog wat later dacht ik eindelijk dé dame gevonden te hebben waarmee ik zou gaan kameren. Ik had ze op speelse manier geroepen en ze kwam meteen op mijn schoot gevlogen. We maakten wat lol. Plots kwam een bevriende mede-wandelaar me waarschuwen dat dit de slechtste dame van de club was. Ze zou niet tongzoenen. Ik bedankte mijn maat voor de info maar zou toch zelf uitzoeken of dit zo was. Tongzoenen kan immers persoonlijk zijn. Ze tongzoende wel, zei ze toen ik dat vroeg. Ze begon zelfs heerlijk te tonzoenen in de sofa. Ook mijn andere vragen (normale sekshandelingen) waren voor haar ook normaal. Ik vroeg haar dus om de sleutel te gaan halen.
              Weer werd ik door weer andere maten geroepen en werd me succes gewenst met haar. Met wat geluk zou ik kunnen neuken zonder condoom en ze zou ook een vreselijke ziekte gehad hebben.
              Hoewel ik haar de sleutel al was laten gaan halen, ben ik van gedacht veranderd. Hiervoor wou ik zelfs 50 euro betalen maar de dame was helemaal niet kwaad en nam mijn wending voor wat ze was. Gelukkig was er dus een wachttijd van 20 minuten op sleutel.

              De eerste maal in mijn saunaclubcarrière van inmiddels bijna 3 jaar heb ik zonder op kamer geweest te zijn een club verlaten én dat wel op de eerste (lees: tweede) dag van het nieuwe jaar 2010.

              Nee, dit is niet mijn soort club. Geef mij maar clubs waar het er wat spontaner en relaxter aan toe gaat. PHG, PSR... bijvoorbeeld.

              Je schrijft een algemene review over de club, hebt niet gekamerd en plaatst desondanks je bericht maar in de topic van Sally? Volgende keer graag meteen in deze topic plaatsen. (A)
              Laatst gewijzigd door Alexanderrr; 23-01-10, 16:04.

              Commentaar


              • #15
               Re: Kaarst, August Thyssenstrasse 4, Living Room

               Gisteren geweest, tegen 14.00 stapte ik LR binnen. Op dat moment waren er 6 beren en 25 vrouwen. Ik was nog niet eerder in LR geweest maar vind het een heerlijke club. Sauna gedeelte is uitgebreid en goed onderhouden. Temperatuur HWP was ook goed, jammer dat het stoombad kapot was. De dames waren redelijk aktief, vooral in de Kino werd er regelmatig geprobeert om je te verleiden. Mijn keus viel op een 18 jarige blonde Duitser en heb haar werkelijk de gehele kamer ......

               Een prima club!

               Commentaar


               • #16
                Re: Kaarst, August Thyssenstrasse 4, Living Room

                Beste Tuktuk

                Deed het bubbelbad het wel?

                Commentaar


                • #17
                 Re: Kaarst, August Thyssenstrasse 4, Living Room

                 Oorspronkelijk geplaatst door Berwick Bekijk bericht
                 Beste Tuktuk

                 Deed het bubbelbad het wel?
                 het bubbelbad deed het perfect, lekker zitten chillen.

                 Ja en voor de wijsneus hier 2 boven: het was inderdaad een Duitse vrouw...

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Kaarst, August Thyssenstrasse 4, Living Room

                  hallo

                  gister voor het eerst eens in lr wezen kijken, en is me zeer goed bevallen.
                  rond een uur of 15.00 vielen we binnen, en werden zeer vriendelijk ontvangen
                  door het kassa meisje, die regelde ook meteen even een dame die ons de toko liet zien.
                  in het begin waren er nog niet teveel beren, maar na het eten moest er langer dan een uur op de sleutel gewacht worden. maar menig man kon daar niet op wachten zodat de kino tot sportzaal werd gemaakt.
                  het is een leuke club met een vriendelijk atmosfeer.

                  ga er zeker nog eens terug komen.

                  gr. hans855

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Kaarst, August Thyssenstrasse 4, Living Room

                   Kan iemand mij vertellen hoe het tegenwoordig doordeweek 's middags in LR is?
                   Ik ben er jaren geleden eens 's middags geweest en toen was het damesaanbod zeer mager.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Kaarst, August Thyssenstrasse 4, Living Room

                    Is het nog steeds zo, dat als je entree betaalt in Living Room te Kaarst, dat je dan op dezelfde dag ook gratis toegang hebt tot Golden Time? En hoe moet je dat regelen?

                    groet,

                    Carolus