Kaarst - Living Room, August Thyssenstr 4, Mirjam (Dts)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Kaarst - Living Room, August Thyssenstr 4, Mirjam (Dts)

  Natalie werktte al een paar jaar in GT en in het verleden ben ik toen al regelmatig met haar naar een kamer gegaan om te rotzooien. Sinds afgelopen zomer heb ik haar echter niet meer daar gezien tot gisteren dus want tot mijn verrassing zag ik haar gelijk toen ik de kleedkamer binnen liep om mij om te kleden al onder de douche staan.

  Uiteraard was ik dol blij haar weer te zien want hoewel ze kwa uiterlijk volstrekt onopvallend is vergeleken met al die extreem mooie meiden die daar rondlopen, ken ik in GT niemand die kwa sex aan haar kan tippen, helemaal niet nu Poolse Tanja daar blijkbaar niet meer werkt en bovendien is ze ook nog super aardig.

  Nadat ik dus had gedoucht haalde ik bij de bar een glas drinken en ging naast haar op de bank zitten om wat bij te praten. Na een kwartiertje vroeg ik haar vervolgens om een kamersleutel te halen zodat we daar konden gaan sexen, gelukkig was het nog rustig zodat we niet naar zo'n tuinhuisje hoefden te gaan maar in een mooie kamer in het huis zelf terecht konden.

  Zittend op de rand van het bed keek ik toe hoe Natalie geil voor bij begon te strippen en nadat ze haar jurkje, slipje en schoenen uit had knielde ze tussen mijn benen neer en begon mij zonder condoom te pijpen terwijl ik nog op de rand van het bed zat. Zoals ik van haar gewend was was deze pijpbeurt echt super goed en dus liet ik haar daar lekker lang mee door gaan, om na een tijdje toch maar te vragen of ze een condoom kon pakken zodat we konden gaan neuken.

  Ook dit was weer net zo goed als ik van haar gewend was en na haar op verschillende manieren te hebben geneukt was er al 45 minuten verstreken en dus vroeg ik haar het condoom weg te halen en mij zonder dat ding klaar te maken. Dit was uiteraard geen probleem en dus begon ze mij weer zonder condoom te pijpen tot ik zei dat ik bijna klaar kwam, waarna ze stopte met pijpen, mijn ballen in haar mond nam en mij met een paar snelle trekken klaar trok, waarbij mijn zaad in haar haar terecht kwam maar dat vond ze geen probleem.

  Omdat het nu tijd was liepen we terug naar de lockers zodat ik haar kon betalen, daarna hebben we daar samen gedoucht waarbij we elkaar lekker hebben ingezeept terwijl er een paar kerels jaloers stonden te kijken maar daar trok ik mij niets van aan.

  Later op de dag en avond heb ik haar nog een paar keer gesproken maar ben ik niet meer met haar naar een kamer gegaan. Natalie is een absolute aanrader kwa sex, ze heeft bruin haar, een bleeke huid en draagt eigenlijk altijd een jurkje maar die is niet om littekens of vet te verbergen want ze heeft gewoon een normaal figuur. In mijn ogen is zij op dit moment het beste wat GT te bieden heeft dus grijp je kans als je haar ziet.

 • #2
  Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Natalie (uitstekend)

  Is deze Bulgaarsche schoonheid er nog wel eens?

  Commentaar


  • #3
   Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Natalie (uitstekend)

   zeker weten is deze bulgaarse schone er nog, heb vrijdag 26-06 het genoegen gehad deze heerlijke spontane dame mee te mogen nemen naar 1 van de tentjes in de tuin. Heerlijke vlotte babbel, zeer goed duits, en ja, vergeleken met de bijna pornosterretjes die er rondlopen is zij niet de mooiste, maar wel 1 van de lekkersten!

   Ze heeft me heerlijk om mn gemak laten voelen en als ik terugkom, dan zeker voor haar!

   Commentaar


   • #4
    Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Natalie (uitstekend)

    De Natalie waar ik die recensie over heb getypt is absoluut geen Bulgaarse maar een echte Duitse.

    Bericht aangepast; privé-info dame verwijderd. (A)
    Laatst gewijzigd door Alexanderrr; 03-04-10, 18:43.

    Commentaar

    Aan het werk...
    X