Corina (Roe), Grefrath, Villa Vanilla

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Corina (Roe), Grefrath, Villa Vanilla

  Hallo,

  Na wat rondjes viel mij deze blonde op gekleed in een geel setje zwarte laarzen tot boven de knieen. Ik keek haar aan en ze kwam direct op me af en vroeg me of ik ergens wilde gaan zitten met haar. We maakte een praatje en ze kon op pad voor een sloesol.
  Vrijwel direct kwam ze terug met een sloesol en ik volgde haar, we gingen naar de kelder van de Roemeense ketsvilla waar we ons opsloten in ketsbunker nr10.

  Op de ketsplank vroeg ze me niet in haar mond te spritzen. Terwijl dat ik `ooh` zeg dacht ik bedoeld ze nu dat koekie? Al snel kwam ik erachter wat ze echt bedoelde. Het ketszwanszaugen ken ze aardig en kon ermee door ze zat hierbij naar me op haar knieen zodat ik lekker met die heerlijke tieten van haar kon spelen want deze zijn echt en behoorlijk groot ten opzichte van haar slanke lichaam.
  Tijdens ketse moest ik aan het werk van haar in standje normaal gevolgd door een porno standje waarbij zij op haar linker heup leg en één been voor mijn borst. Tijdens het ketse kon hield ze haar hand ertussen en heb ik het afgemaakt in het opvouw standje voor de ketszwansexplosie maar die kon niemand buiten de ketsbunker horen.


  KETSERR.
  The only things that counts in life are;
  fast cars, fast woman, fast food, The Boss and Golden Time!!!!


  Ketserr,
  GT icon.

 • #2
  Re: Grefrath - Villa Vertigo, Bahnstrasse 90, Corina (roemeens)(voldoende)

  Op de site van de Roemeense ketsvilla heet ze Crina
  http://www.saunaclub.com/ladies/?album=1&gallery=267
  The only things that counts in life are;
  fast cars, fast woman, fast food, The Boss and Golden Time!!!!


  Ketserr,
  GT icon.

  Commentaar

  Aan het werk...
  X