Lucy (Dts), Grefrath, Villa Vanilla

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Lucy (Dts), Grefrath, Villa Vanilla

  Afgelopen zondagmiddag maar weer eens de stoute schoenen aangetrokken en afgereist naar Grefrath. Blijft altijd wel een stukje rijden (1,5 uur) maar tot op heden altijd rijkelijk beloond.

  Eerst met Jasmine wat geanimiseerd op de bank en daarna naar de kamer. Hansie stond al snel op volle oorlogssterkte en daar wist zij wel raad mee. Was korte sessie maar de druk stond hoog en hansie was vlot geleegd in zijn jasje. Mooi opgepoetst door Jasmine en toen maar weer terug en relaxen, waarna mijn oog op de blonde lucy viel. En rustig meisje dat niet direct opvalt, wat terughoudend overkomt, maar na eenmaal haar aandacht te hebben getrokken ........ mai oh mai, met deze dame op de kamer is een half uur al snel tekort.

  Fransosisch is het genot te mogen ondergaan, waarbij haar steile blonde haren over je buik en ballen heenkriebelen. Ook de behandeling van je ballen laat zij niet onbetuigd. Lekker afgemaakt in doggystyle, kortom een succesmiddag en inderdaad de rit was weer rijkelijk beloond. Is overigens best wel druk zo in het weekend, ben benieuwd hoe dat door de week overdag smiddags is.

  hansieboy met groot risico voor herhalingsgevaar.

 • #2
  Re: Grefrath-villa vertico Lucy (goed)

  Oorspronkelijk geplaatst door hansieboy999 Bekijk bericht
  Is overigens best wel druk zo in het weekend, ben benieuwd hoe dat door de week overdag smiddags is.
  Door de week overdag is het rustig, maar ook dan zijn er naar mijn ervaring meestal wel voldoende dames aanwezig.

  Vanaf een uur of vier wordt het doorgaans wat drukker en komt er wat meer leven in de Brauerei, wat sommige beren nu juist het hazepad doet kiezen.

  Tis maar waar je van houdt...
  Hoofdmoderator Algemene Zaken

  Commentaar

  Aan het werk...
  X