Cherrie (Hon), Grefrath, Villa Vanilla

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Cherrie (Hon), Grefrath, Villa Vanilla

  Uit Chronicles van een wandelaar (part 2)
  De wandelaar had net een wisky-cola besteld toen Sam hem in zijn oor fluisterde in het Duits dat zij en haar vriendin heeel stoute plannen hadden met hem. Cherrie vertelde uitgebreid wat ze van plan waren en dat ze een lesbisch trio er gratis bij deden omdat ze het samen leuk vonden.
  Cherrie uit Oost Europa (Hongarije?) is een knappe slanke verschijning van begin 20 die zeer zelfverzekerd overkomt. Een prima lichaam vond de wandelaar.
  Na wat kletsen aan de bar gaf hij aan eerst rustig van zijn drankje te willen genieten.

  Het duo verlegde het jachtterrein naar buiten waar ze twee wandelaars aan een tafel het hoofd op hol probeerde te brengen. Ongetwijfeld met het aanbod van een lesbisch trio.
  Na een minuut of 20 liep de wandelaar naar buiten en terwijl hij langs de dames en de twee heren liep vroeg hij of de dames nog zin hadden om naar boven te gaan. Als een wervelwind lieten ze de 2 heren wat verdwaasd achter.

  Na wat plichtplegingen lagen ze op bed en de dames lieten er geen gras over groeien. Hun tongen in elkaar verstrengeld and al snel elkaar likkend zagen ze dat de wandelaar toch echt wel bij het spel betrokken wilde worden.
  Hij zag binnen het half uur alle kanten van de dames. Op zijn rug werd hij gepijpt door Cherrie terwijl Sam zich op zijn gezicht liet zakken en omgekeerd. Op zij van voren van achteren alles werd op professionele wijze snel achter elkaar afgehandeld. In positieve zin!
  Ja hij had geen spijt dat hij dit duo (altijd samen jagend vertelden ze hem) had uitgekozen.
  100 Euro lichter (50/dame) maar tevreden zat hij ruim eenhalf uur later weer aan de bar.
  Uitrustend maar zijn ogen gingen al weer rond. Hij zag eenprachtige jonge dame aan de bar die later Kinega bleek te heten. Maar daarover later.
  The best is yet to come, although a lot already came my way :=)
Aan het werk...
X