Valentina 2 (Ita), Grefrath, Villa Vanilla

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Valentina 2 (Ita), Grefrath, Villa Vanilla

  Op aanraden van een vriend uit VV met deze dame naar de kamer gegaan.Ze kwam eerst bij ons zitten enwas me aan het verleiden met mooie woorden.

  Ik had haar lichaam eens goed bekeken en haar gezicht wa ook knap dus dan is het voor een oude rot als Kuifje geen probleem meer.

  We hebben eerst een douche genomen op kamer 5 en na wat kussen heeft ze me een PZC gegeven.
  Omdat mijn vriend tegen haar had gezegd dat ik een bef specialist was wou ze toch even kennis maken met mijn tong.

  hierna weer een PZC om dan wat standjes voor de spiegel uit te voeren.
  Ik kwam heerlijk klaar en na een masage van haar nog even wat gekletst.

  Ja zij is een dame waar je voor terug gaat ze is half Italaans en half Duits dus niet te vergissen met de Roemeense omdat haar borsten ook echt zijn en haar gezicht wat zachter dan de andere Valentina.

  herhaling : jazeker.

 • #2
  Re: Grefrath - Villa Vertigo, Bahnstrasse 90, Valentina 2 (Duits/It.) (uitstekend)

  Samen met wandelvrienden Yankee en Pistoletje naar Grefrath getogen en onderweg nog ff bijgetankt en een saucijzenbroodje gescoord We waren ruim op tijd want de Villa was nog niet open (13 uur) en zo wachtten we even op ons gemak op de parkeerplaats waarna we even later hartelijk door de thekefrau werden ontvangen.

  De badjassen, handdoeken, slippers en lockerlsleutel werden uitgereikt en zo maakten wij ons op voor een dagje Villa Direct ontbeten in het restaurrantgedeelte, bak koffie, scrambled egg met bacon en verse broodjes. Laptop erbij om even op de hoogte te blijven van alles en toen het 1e vrouwelijk schoon bekeken, veel nieuwe dames. Later maakten we kennis met Don C. die ook binnenkwam en wat een zeer gezellig en ondeugende vrolijke wandelaar bleek te zijn

  Opeens kwam een zeer fraaie en smaakvol gekleedde jonge brunette binnenlopen, met haar haar in een staartje, mooi blauwe ogen, een klassiek gezicht en smaakvol luchtig gekleed. Totaal anders dan alle andere dames, ik observeerde haar, kijken hoe ze reageerden en praatte en het leek me een vriendelijk meisje.

  Yankee en Pistoletje legde het contact en gelukkig was de de Engelse taal goed machtig. Valentina luidde haar naam en ze vertelde half Duitse en Italiaanse te zijn. Het gesprek verliep prettig en ik vond het een sympathiek meisje dus vroeg ik beleefd of ze met mij wilde 'relaxen' Een volmondig natuurlijk was het antwoord en ze ging even de sleutel halen.

  Drankje mee en zo togen wij de trap op van de Villa naar het luxe kamergedeelte. In de badkamer van de kamer fristen wij ons beide op en toen Valentina zich ontdeed van haar roze setje kwam daar een zeer verzorgd en fraai natuurlijk lichaam tevoorschijn met alles in de juiste proporties. Een natuurlijke B-cup, fraaie benen, taille en lekker strak kontje en netjes gebruind

  Op bed praatten we eerst even, en dat verliep prettig met de nodige strelingen. Valentina is een zeer net en intelligent knap meisje en zeer correct in omgang. Haar tong verkende mijn lichaam en ik kreeg een compliment voor mijn aftershave en persoonlijke hygiene en ze genoot ik van haar teasende werk. Een prima Franse massage volgde terwijl ze ook met mij tepels speelde.

  Even later besloot Valentina bovenop mij te klimmen en mij heerlijk met veel gevoel te berijden terwijl ze met mijn tepels speelden, mmmm, heerlijk en ook een prachtig uitzicht en zie hield dit vrij lang vol!, in missionarisstandje gingen we over en dat varieerden we goed en ging ook met veel gevoel, het was echt zalig en ik even later kwam ik dan ook al neukend heerlijk klaar We bleven nog even liggen waarna we vertrokken en ik Valentina bedankte voor dit heerlijke halfuurtje!

  Later die avond zou ik nog een zeer heftige geile dampende sexervaring hebben met haar bi-vriendin Sally met wie ze samenwoont

  Al met al een zeer goede intieme sexervaring met een zeer leuk fris en knap stijlvol meisje! Zeker voor herhaling vatbaar!

  Overigen volgens mij was haar haar bruin en niet zwart zoals in het recensieformulier staat, maar dat kan wandelvriend Pistoletje vast hier eventueel bevestigen die later met haar ging.

  Haarkleur aangepast. (A)

  .
  Laatst gewijzigd door Alexanderrr; 06-09-09, 17:59.

  Commentaar

  Aan het werk...
  X