Bella (Rus), Grefrath, Villa Vanilla

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Bella (Rus), Grefrath, Villa Vanilla

  Ik viel gisterenavond met de neus in de boter. Rond 18:00 wordt door Tomeck een nieuwe dame rondgeleid. Op dat moment had ze direct de aandacht van de vele bezoekers. Bella is een uiterst prachtige verschijning. 1.80m lang, lang blond haar, bruine toet en een uitstraling welke je nooit meer zal vergeten. Haar figuur is van een buiten categorie.

  Nadat de DJ de sfeer had opgevoerd trof ik Bella aan in de bar. Ze had reeds haar eerste klant gehad die dag en via deze bezoeker was ik op de hoogte dat ze van Russische afkomst is. Toen ik haar eindelijk van dichtbij kon bewonderen en haar recht is haar ogen kon kijken, werd haar afkomst ook door haar gezicht bevestigd. Wat een mooie dame. Ik was helemaal verkocht.
  Ik sprak haar aan en een spontane reactie volgde. Opgeruimd, sympathiek, sensueel, alles kreeg ik op dat moment over mij heen. Een vraag voor de sleutel liet niet lang op zich wachten.

  Eenmaal op de kamer kwam er een aangename verassing. Ze vertelde me dat ze hiervoor alleen massage werk had gedaan in Rusland en dit haar eerste dag in de prostitutie. Ik dacht, oh nee, dit wordt helemaal niets, deze moet nog leren. Het werd totaal anders. Een ontdekkingsreis! Het kind was helemaal niets gewend op sexuele aanraking. Zo gevoelig als het maar kan. Beschaamt begon ze haar handelingen te verrichten. Ik wou absoluut geen standaard nummer zoals kussen, pijpen en neuken. Nee, ik had zin om deze dame te ontdekken. Hoe vaak krijg je de kans om maagdelijk prostitutie vlees te proeven........ Heel zelden. En ik herinner me nog de eerste sessie met Sky, ook nieuw in het vak, toen nog zeer leuk maar tegenwoordig de profi kant op. Zoals ik dit verhaal begon, genieten met die neus in de boter. Profiteren zolang het nog kan.

  De sessie met Bella werd een hele bijzondere. Na afloop kan ik concluderen dat het één van mijn beste sessies ooit is geweest. 2,5 uur zijn we met elkaar bezig geweest. Bella tongzoent uitbundig, pijpt zoals we dat van Russische dames gewend zijn. GFE ten top! Neuken, zeer geil. De remmen bij Bella gaan helemaal los. Ik was totaal van de wereld toen de sessie tot z'n hoogtepunt liep. Gewoon niet onder woorden te brengen. Dit in combinatie met haar stunners look en ook nog haar onervarenheid in de prostitutie. Mensen...Wat kan je nog meer wensen. Toen we klaar waren en Bella zich ging douchen, zat ik doodstil op de rand van het bed uit te blazen met de geachten "Wat kan ik eigenlijk nog wensen" Deze dame heeft de lat tegen het plafond gedrukt.

  Volledig voldaan ben ik na de sessie naar huis gereden. Value for money: 100%.

  De sessie welke ik met Bella had was wel één van mijn uitzonderlijkste ervaringen aller tijden. Dit had te maken met het feit dat ik met Bella het gevoel (sterke illusie) had sex te hebben met een normale meid. Dames welke al een tijdje als DVP actief zijn weten zich als echte DVP op te stellen. Kennen de klappen van de zweep. Bella was nog zo groen als gras. Alles was zo puur natuur, haar handelingen, communicatievorm en uitstraling. Ongelofelijk gewoon. Eigenlijk heb ik de juiste invulling van de afkorting GFE ervaren. Ik besef ook dat deze ervaring/beleving met Bella wel eens eenmalig zou kunnen zijn. Zodra ze een aantal dagen in dit vak zit en al een aantal mannen heeft gehad, zal ze haar prille uitstraling snel verliezen en zich bij haar bepaalde houding gaan ontplooien. Als ik de kans krijg een tweede keer met haar te kunnen kameren verwacht ik een andere sessie zonder de factor "maagdelijke DVP" Dan zou ik ook kunnen voorspellen in hoeverre zij een top notering kan worden. Vooralsnog heb ik de ervaring van gisteren in de pocket. Deze zal me niet meer worden afgenomen.

  Bella heeft de intentie om twee weken in de Villa te blijven. Echter e.e.a. zal afhangen hoe zij met haar nieuwe baan kan omgaan. Ik heb in ieder geval deze dame kunnen opschrijven in haar prille loopbaan. Een ervaring welke ik nooit meer zal vergeten.


  Sonny2

 • #2
  Re: Grefrath - Villa Vertigo, Bahnstrasse 90, Bella (Russische) (uitstekend)

  Omdat Sonny2 mij net voor was moest ik wel voor een ander gaan.
  Sonny2 kennende gaat gewoon een paar uur naar de kamer dus pech voor mij.
  Maar ik ga wel voor haar terug deze week.

  Het is een grote mooie meid waar ik juist op val een dame met body en lengte.
  Borsten zijn niet zo belangrijk voor me die heeft ze niet zo groot maar haar uitstraling zegt boekdelen.

  Ja ik heb ze zien vertrekken en het lichaam is een brok geile porno.

  Commentaar


  • #3
   Re: Grefrath - Villa Vertigo, Bahnstrasse 90, Bella (Russische) (uitstekend)

   zondag kwam ik na een ritje van 2 uur op de parking van de villa , er was nog plek voor een stuk of 10 autos.s dus redelijk vol.
   binnen gelaten door een aardige grote meneer, en 50 euro betaald aan de balie ,waarna ik de sleutel kreeg en een armbandje. ff gedouched en een koppie koffie gevraagd aan de bar, er waren behoorlijk veel beren en ruim voldoende oude bekenden maar ook zag ik wel een stuk of 10 nieuwe dames (-;, ff gezeten en naar het rokers gedeelte gewandeld waar het lekker druk was, aan de bar zag ik bella staan kletsen met haar room mate may-ling(als ik het goed schrijf) ik kende haar van een paar weken terug waarbij zij mij haar kamer en bed heeft laten zien, maar ik had meer trek in bella, dus ik liep naar haar toe en begroette haar, ze herkende me en er was meteen een lekker gesprek.
   na een half uurtje heb ik haar gevraagd of ze een kamer met me wilde delen? dat ging wel maar we moesten wel een half uurtje wachten voor er een kamer met douche vrij was. ondertussen liep m,n bloed al uit m,n hersenen naar beneden,hihi
   op de kamer een super uur gehad met bella, pijpen neuken pijpen neuken beffen neuken pijpen, allemachtig wat een lekker wijf is dat , een killerbody en aardig en super geil.
   maar zoals je weet komt aan al dat leuks ook weer een einde, gedouched naar beneden ,betaald en op jacht naar een volgende dame.

   ik zat ff aan de bar en toen kwam helena langs, ze vroeg hoe het met me ging, ik ga vaker met haar op verkenning, dus na een tijdje maar gevraagd om de sleutel, ook met haar een super halfuur gehad , jeee wat was ze nat van geilheid.... ze zei tegen mij...... ik vertelde toch aan de bar dat ik vandaag topgeil was..... nou dat heb ik geweten...
   het hele ritueel afegwerkt en ook hier kwam het einde van de sessie in zicht.

   in het rokers gedeelte had ik een paar hallo woordjes met een blonde roemeense dame gewisseld,die me herkende van een paar weken terug, ze zou nog in vv blijven tot as vrijdag ,waarna ze ff naar huis ging tot half januarie.
   maar ze wilde met allegeweld eerst met mij kameren , omdat de vorige keer met haar helemaal super was, heb ik ingestemd ,ze ging de sleutel halen, maar ondertussen kwam may-ling voorbij en vroeg of ik het leuk had gehad met haar vriendin bella? ik zei dat het een overbodige vraag was, waarop zei begon te lachen en me meteen kenbaar maakte dat ze al veel met bella had meegemaakt en dus wist hoe ikme voelde, wel was ze een beetje teleurgesteld dat die blonde haar voor was met het halen van de sleutel, ik beloofde haar dat de volgende kamer met haar was.....en blij ging ze heen.

   maar de kamer met mijn blonde schatje vertel ik later, wat die duurde tot een half uur na sluitingstijd van vv....
   helemaal kapot waren we beide............................

   ps wil de moderator de cubmaat van bella aanpassen naar d want de arts heeft haar laten groeien
   wel heerlijke zachte bijna natuurlijke borsten heeft bella nu

   Commentaar

   Aan het werk...
   X