Kinega (Pol), Grefrath, Villa Vanilla

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Kinega (Pol), Grefrath, Villa Vanilla

  Kinga is een spontane poolse meid. Spreekt goed duits en iets minder engels. Het is geen knuffelaar, maar wel een enorme lachebek.

  Op de kamer is ze tamelijk wild, maar geen afwerkster. Ik vond haar aangenaam in de omgang. Beetje prettig gestoord .

  Pijpen kan ze lekker. Haar tongzoenen is tamelijk wild, niet echt zwoel.
  Neuken in alle standjes met haar is een feestje

 • #2
  Re: Grefrath - Villa Vertigo, Bahnstrasse 90, Kinga (uitstekend)

  Gelukkig vandaag mijn oog ook laten vallen op die mooie zwartharige Kinga. Bij mij wekte ze eerder de indruk van het verlegen jonge meisje, maar was eens op de kamer inderdaad goed van alle markten thuis, een beetje raar en toch heel lief. Voor haar ga ik zeker terug!
  Laatst gewijzigd door arie13; 30-07-09, 23:09. Reden: verkeerde quotering van intiem was wel goed

  Commentaar


  • #3
   Re: Grefrath - Villa Vertigo, Bahnstrasse 90, Kinga (uitstekend)

   Uit Chronicles van een wandelaar 27 aug 2009 (part 3)
   De wandelaar liep na het eten wat rond en zag haar weer zitten, weer alleen. Hij had haar al gezien toen hij zes uur geleden binnenkwam. Ook alleen en ook naar hem lachend. Ze zag er nog steeds even verlegen en timide uit. Terwijl hij haar aansprak in het Engels met de vraag waarom ze weer alleen zat was het antwoord even eenvoudig als duidlijk. Ze wachtte op mannen. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Hoeveel keer hij al met een meisje naar de kamer was geweest vroeg ze. Met drie meisjes was zijn antwoord waarop ze zei dat ze dus geen kans maakte. Maar op de een of andere manier was de wandelaar door haar betoverd. Ze leek niet zo'n roofdier, zoals vele anderen hier. Het leek een gewone ontmoeting in een cafe. Hij besloot er voor te gaan en die beslissing bleek de beste te zijn die hij die dag genomen had.
   Op de kamer werd ze iest spraakzamer. Terwijl ze zich ontkleedden kon hij zijn ogen niet afhouden van dat prachtige jeugdige blanke lichaam met de Acup borstjes met kleine tepels. Alles in, voor hem, perfecte proporties.
   Eenmaal op bed liet ze er geen gras overgroeien en begon ze hem vol overgave te pijpen. Zo goed had hij in tijden niet meer meegemaakt. Zacht zuigend ging ze vrij ver op en neer in een prima tempo. De wandelaar had al een zware middag achter de rug maar hij had met Kinega goud getroffen. Na enige tijd wilde ze bovenop hem zitten en na de nodige plichtplegingen ging ze lachend gehurkt op hem zitten. Ook dit was pure klasse, er waren weinig dames die hij kende die hier aan konden tippen.Na enige tijd was het zijn beurt. Haar zacht masserend bewerkte hij haar hele lichaam waar ze zichtbaar van genoot. Met zijn tong bewerkte hij haar tepels waarop ze na enige tijd lachend, half verwijtend aangaf dat ze nat begon te worden. Deze aanmoediging liet de wandelaar niet aan zich voorbij gaan en hij begon haar prachtige roze, glad geschoren vrouwelijkheid te verwennen. Na een tijdje begon ze mee te doen en liet haar vinger langzaam in en uit glijden. Tot zijn verbazing, want veel maakte hij dit niet mee, werd ze steeds enthousiaster en kwam ze na enige tijd klaar. Iets dat volgens haar niet vaak gebeurde met klanten. Ze was zo nat geworden dat het glijmiddel ongebruikt bleef liggen toen hij haar van achteren nam waarbij voorover op het bed bleef liggen. Een van zijn favoriete posities. Hij had al aangegeven dat het geen probleem was als ze langer dan 30 minuten op de kamer bleven. Toch tekent het haar dat ze hem nog maals vroeg of hij het wel zeker wist want dan werd het 75 Euro maar ze zou het wel fijn vinden. De wandelaar ondervond dat de vierde vrouw die dag eigenlijk iets te veel van het goed was maar Kinega lukte het om hem weer tot een orgasme te brengen.
   Uitgeput liep hij achter haar aan naar beneden waar ze een nog steeds lachende gastvrouw (Nikita) tegen kwamen. Toen hij haar bij de lockers betaald een 10 Euro extra gaf dacht ze dat het een fout was en wilde ze het terug geven.
   Nee, je hebt het verdient. Dit was zonder twijfel een van de beste belevenissen van de laatste tijd. Zij deed wat sex en lichaam betreft beslist niet onder voor zijn favorieten en als hij haar nog een paar keer bezocht kon ze wel eens op nr 1 komen te staan.
   De wandelaar zat dit alles nog een te overdenken achter een dubbele espresso aan de bar. Ja tijd om naar huis te gaan.


   (opmerkingen:
   * aangezien haar naam hem onbekend was heeft ze deze gespeld en het was Kinega niet Kinga
   * haar cupmaat was zeker A geen B)

   Aangepast (A)

   .
   Laatst gewijzigd door Alexanderrr; 30-08-09, 10:27.
   The best is yet to come, although a lot already came my way :=)

   Commentaar

   Aan het werk...
   X