Sandra (Roe), Grefrath, Villa Vanilla

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Sandra (Roe), Grefrath, Villa Vanilla

  Ben op maandag bij Sans Sousis geweest. Het was er niet echt druk op maandag middag tegen 13.00 uur. Op het bed bij de jacouzi was een dame bezig en een andere was boven. Sandra zou binnen een kwartier aanwezig zijn. Dus maar even een lekker soepje en een saunaatje. Toen ik weer aan de bar was om wat te drinken kwam Sandra. Ziet er leuk uit. Half lang blond kapsel. Had goeie zin en kletste gezellig aan de bar. Na een pilsje maar eens naar boven waar een mooie kamer (no 4) met veel spiegels was. Daar veranderde ze en was met vanalles bezig behalve met de gast. Wilde na kort pijpen meteen neuken. Ook het uitkleden was alsof ze zich schaamde. heb haar wel geneukt , missionaris en op zijn hondjes maar stelde niet veel voor. Herhalingsgevaar is er zeker niet.

 • #2
  Re: Grefrath - Villa Vertigo, Bahnstrasse 90, Sandra (matig)

  Niet zeker dat we het hier over dezelfde Sandra hebben, maar Doc had "zijn" Sandra al eens eerder gespot in de Villa. Klein tenger meisje, donkerblond opgestoken haar en mooie echte boobies. Ze wierp Doc destijds vele tientallen steelse blikjes toe, waardoor ze in het medische geheugen gegrift stond.

  Ditmaal, tijdens het Kerstfeest van de Villa, had Doc na wat verkennende manoeuvres vlak na binnenkomst, behoefte aan een lekkere snelle eerste wip. Dat werd dus Sandra, je lieve buurmeisje afkomstig uit Roemenië.

  Op de kamer even lekker samen gedoucht (pluspunt!) en vervolgens op bed. Sandra viel enthousiast aan op kleine Doc die vervolgens "lijdend voorwerp" werd van een ellenlange Franse sessie. Leek maar geen eind aan te komen.

  Uiteindelijk lukte het Sandra toch kleine Doc weer uit haar mond te krijgen en keek ze me nahijgend aan. Tijd om zelf aan de slag te gaan!

  Eerst doggy natuurlijk, met een ongelooflijk fraai uitzicht op dat ranke figuurtje en kleine kontje. Vervolgens het een en ander omgedraaid (met name Sandra) om uiteindelijk in missionaris te ontploffen.

  Het was prettig, het was alleraardigst, maar daar zal het bij blijven.

  Overigens later na het kamerbezoek nog wel veel steelse glimlachjes en zelfs een sigaret van dit Roemeense poepje mogen ontvangen.

  Commentaar

  Aan het werk...
  X