Algemene Info van Goch

Inklappen
Dit is een sticky onderwerp.
X
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Zondag 24 december mijn Tombola vrijkaartje nog net op tijd ingeruild.
  Was er nog nooit geweest.
  De Theke is gewoon een prima vrouw, heel vriendelijk en attent.
  De club ziet er verder ook prima uit: schoon, prima uitstraling
  De belangrijkste indruk die ik van deze club heb: het is allemaal wel wat afgemeten.
  Er is slechts één sauna, geen overig vertier.
  Je krijgt een muntje om iets te eten. Dat vind ik zelf niet zo prettig. Ik vind het prettiger om af en toe (tussen een kamerbezoek in) wat te snacken.
  Bij de dames is het ook allemaal wat beperkt. het was overigens niet zo druk (6 meisjes), waarvan ik het uiterlijk wel OK vond. 2 jongere meisjes uit Roemenië(?) die wel helemaal mijn smaak zijn: petite, superslank.
  Maar de afknapper vind ik toch wel het continue upselling: altijd extra tijd of extra handelingen. En dan maar lekker spuiten over borsten, kost weer extra.
  Ik snap wel dat je extra betaald wilt hebben voor meer tijd of extra diensten, maar zodra je op de kamer bent, begint het al. En bij sommigen met een duidelijke ondertoon dat het er niet gezelliger op wordt wanneer je voor de standaard gaat.

  Toch heb ik me eigenlijk wel redelijk vermaakt. Maar ik denk ik allen nog eens zal gaan wanneer ik echt in de buurt ben.. Er zijn betere alternatieven..
  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 01-01-18, 20:24.

  Commentaar


  • Is het eten ook al op de bon? Het wordt wel steeds minder daar.......

   Commentaar


   • Oorspronkelijk geplaatst door oudereheer Bekijk bericht
    Is het eten ook al op de bon? Het wordt wel steeds minder daar.......
    Welnee, is al meer dan een jaar zo: Je krijgt een muntje die je inlevert op het moment dat je wat besteld bij de buffet bakken.
    Als je opnieuw iets wilt, dan haal je opnieuw een muntje bij de thekedame en zo kan je net zo vaak terugkomen als dat je wilt.

    Het nut van het muntje ontgaat mij overigens ook nog steeds! Heb het wel eens gevraagd en het was de bedoeling om bij te houden hoe vaak/op welke dagen gegeten wordt, zodat ze daarmee met de inkoop van de producten rekening konden houden.

    Op 28 december nog even een paar uurtjes doorgebracht in Goch. Had net voor Betty (of Betsy?) willen kiezen toen een andere stamgast met haar ging.
    Niet getreurd want op dat moment kwam Raissa net tevoorschijn in een te kort jurkje... Lekkerlekker.
    Weer een prima uurtje mee vermaakt en daarvoor en daarna nog gezellig met 2 andere vaste Nederlandse bezoekers kunnen kletsen en de laatste stand van zaken van de club door kunnen nemen.
    Over sommige dames en hun activiteiten blijf ik mij zelfs nog verbazen.
    Hoe dan ook zijn er enkele toppertjes gestopt, maar een nieuwe lichting is gearriveerd. Wordt weer hard werken om daar allemaal kennis mee te maken!

    Commentaar


    • Vandaag bracht de Tombola mij in VanGoch.
     Bij aankomst om 11:15 uur was de zaak nog echt aan het wakker worden. Eerst even gezellig binnenkomen met een vrijkaartje dat in het Nederlands is geschreven en of ik het allemaal even wilde vertalen want de jongedame bij de ontvangst wist even niet wat ze er mee moest. - Een telefoontje met de bazin en het was geregeld -.
     Het was voor mij al jaren geleden dat hier was geweest. Het was indertijd mijn allereerste club.
     Ik weet niet of het goed of slecht nieuws is maar er was niet veel veranderd.
     De centrale ruimte is wel wat gezelliger geworden maar de dames zitten er niet al te actief bij.

     Er waren verontschuldigingen voor het aantal dames. 6 stuks wel te verstaan. De vakanties zijn nog niet afgelopen.
     Aangezien er slecht 4 heren aanwezig waren, was het dus eigenlijk ruim voldoende.

     Ik heb me prima vermaakt met een beetje kletsen met Samantha. Gezellig de sauna in en uiteindelijk op de kamer beland met haar.
     Daarna wat gegeten - Prima buffet en ook weer een gezellige babbel met de man die mijn bordje vol schepte -

     Uiteindelijk ben ik om 14:00 uur weer naar huis gegaan.
     De andere dames waren niet direct mijn smaak. Een van de dames deed een goede poging maar haar Duits was echt nog ongemakkelijk slecht. Een beetje kletsen is toch wel een vereiste bij mij.

     Maar tevreden naar huis gegaan.

     Eigenlijk lekker relaxter dan ik verwachtte.
     Geen gejaag is toch ook wel lekker. En de club was rustig. Kortom TOP.

     Puntje van kritiek blijft de loomheid van dames op de bank. Maar goed dat kan ook lichaamstaal :-)

     Commentaar


     • Gisteren, met dank aan Tombala, naar Goch afgereisd. Bij binnenkomst waren er 4 dames aanwezig en 6 beren. Er zouden meer dames komen, maar die heb ik niet gezien.

      Mijn aanvang was rond 13:00 uur en ging weg tegen 16:30 uur.

      Het aanbod vond ik een beetje tegenvallen en uiteindelijk toch de keuze gemaakt voor Maya. Een 22 jarige Roemeense, die daar 2 dagen aan het werk was. Ik vroeg of ze naast me kwam zitten en blijkbaar moet je dan wat drinken voor haar kopen om in de lounge gedeelte ff te kletsen. Nou prima, haal maar wat te drinken. (niet geweten, dat een klein flesje 25 euro zou kosten L)

      Enfin, ga je de lounge hoek in en wat ik ken van andere plekken, is dat je een beetje daar kan stoeien. Maar niets van waar, ze wilde daar alleen praten en de rest moest maar in de kamer. Niet moeilijk gedaan (doe nooit moeilijk J) en met de dame naar de kamer geweest. Maya is een mooie dame, beetje gezet, maar voor mij niet storend. Leuke sessie gehad, maar ik zou niet voor haar terugkomen.

      Verder is Goch een prima plek. Qua eten is er voldoende keuze en het is er schoon.

      Commentaar


      • Donderdag 1 februari eindelijk gelegenheid om het vrijkaartje uit de tombola van januari in te leveren in Goch. Toen ik rond 15.30 uur aan kwam rijden in de Benzstrasse zag ik maar een paar auto’s voor de deur staan. Er stond een onbekende vrouw achter de theke aan wie ik het hookers vrijkaartje liet zien. Zij herkende dat niet en zei: du muss warten. Iets beleefder had ook wel gekund vond ik. Maar even later kwam Shireen die de code controleerde en mij de rode ijsbeer outfit aanreikte. Het bleek in de barruimte ook rustig, ik zag maar enkele ijsberen. Er waren denk ik ongeveer 12 dames aanwezig, waaronder Natasja, Sarina, Betty, Raisa, Samantha en een aantal die ik niet kende. Er was nou niet echt veel sfeer. Raisa stond zoals altijd bij de gokkast en de andere meiden hingen wat op de bankjes. Maar een biertje genomen, ok moest in ieder geval 20 euro uitgeven en wat rond gekeken. In een andere saunaclub zou ik op zo’n moment wat contact zoeken met een andere ijsbeer en wat ouwehoeren. Zo gaat dat niet in Goch: de andere ijsberen zaten voor zich uit te staren op één van de bankjes. De muziek stond ook eigenlijk net te hard om een gesprek te voeren. Eén meisje was nogal enthousiast contact met mij aan het maken. Ze heet Melissa, slank, zwart haar, maar ik vertrouwde het niet. Ik wilde niet afgewerkt worden vandaag. Ik ben bij Natasja gaan zitten. Niet voor de eerste keer, maar een beetje bij gebrek aan alternatief. Veel voller moet ze voor mij niet worden. Maar besloten naar de kamer te gaan. Daarover het volgende: sinds een paar maanden krijgt ieder meisje een eigen kamer toegewezen voor die dag. Het is dus niet meer mogelijk te kiezen voor een kamer. Ik lig bj voorbeeld graag in kamer 8. Dat is die sm-kamer waar ook die gynacologenstoel staat. Niet dat ik sm wil of iets met die stoel, maar in die kamer heb je veel meer privacy: deur dicht en van boven ook dicht. De sex wordt er beter van, zowel voor het meisje als voor mij. Nu lag in met Natasja in kamer 9 en uit de aangrenzende kamer hoorde ik iemand roepen: Rob ik zie je straks bij de lockers. Zoiets stoort mij dus. Overigens was de sessie met Natasja best oke. Gewoon goed pijpen en neuken, maar bijzonder was het niet. Na het halve uur kwam de gebruikelijke periode van herstel. Het was voor mij nog geen etenstijd, maar ik ben wel even gaan kijken in het restaurantgedeelte. Volle warmhoudbakken met eten, het lag er al een tijdje. Als ik daar wel op etenstijd was geweest zou ik aarzelen of ik het wel zou willen. Vers is anders.
       Saunaatje gedaan en die was prima heet. Nog een biertje gedronken en geconstateerd dat het nog steeds rustig was. Een half uurtje met Betty leek mij wel wat, maar zij zat te wachten op een vaste klant. Volgende keer dan maar. Opnieuw gekozen voor zeker en het werd Raisa, die zich maar met moeite kon losmaken van de gokautomaat. Zij bleek die dag kamer 1 te hebben, de eerste kamer op het hoekje bij de douches. De 80-ter jaren hits stonden inmiddels zo hard dat het ik niet eens kon horen of ze het wel lekker vond toen ik haar befte. Echt irritant. Maar van het halve uurtje met Raisa werd ik best blij: heel lekker zoenen, helemaal geen haast of op de klok kijken, prima pijpen, ik moest haar afremmen en uiteindelijk heel lekker neuken. Ze was al heel nat geworden, de handdoek nat. Cherry cherry lady van modern talking heb ik wel drie keer gehoord in dat halve uur en in de auto op de terugweg zat het nog in mijn hoofd.
       Nog een biertje gedronken en rond gekeken. Er was geen kandidaat voor een derde kamergang. Ik vond het wel mooi zo. Conclusie: 30 euro entree is echt te duur als dan ook nog de drankjes afgerekend moeten worden. Dan zit je al gauw aan de 50 euro of meer en dan zijn er heel veel alternatieven. Verder vind ik het jammer dat er zo weinig contact is met andere bezoekers. Maar als je de weg een beetje weet en de meiden een beetje kent kan je er echt fantastische sex hebben. en daar kom ik toch ook voor.

       Commentaar


       • Een hernieuwde kennismaking met weinig nieuws.

        Op 31 januari, op het moment dat mijn vrijkaart van dit forum (WAARVOOR DANK HOOKERS en VAN GOCH) nog maar zes uur geldig was, klingelde ik voor de tweede maal in mijn leven aan aan de deur van Van Goch.

        De eerste keer had ik een bezoek gebracht bij mooi weer, zodat je ook buiten terecht kon en de buitenwhirlpool kon gebruiken. Ik was benieuwd wat er bij Van Goch te beleven was in de winter.

        Na het aanbellen ging de deur open en stapte ik gewapend met mijn vrijkaart op de theke af. Mijn kaart stond niet (meer) in de administratie (dat krijg je als je zo aan het eind van de periode komt, blijkbaar) maar ik werd toch heel netjes binnengelaten.

        Ik kreeg de nodige spullen mee (drankding, dinermunt, lockersleutel, mooie bademantel en een handdoek). Na mezelf in een nieuwe Van Goch werkoverall gestoken te hebben haalde ik een biertje aan de bar (van de theke) en ging ik op onderzoek uit. In de club lag de enige vernieuwing in de roerende goederen. Het onroerend goed zat allemaal nog op dezelfde plek.

        Na mijn verkenning door het pand ben ik wat gaan eten in het restaurant. Er was redelijk wat keus. De schnitzels waren wat klein, dus ik vroeg er daarom twee. De dame keek wat raar, maar ik kreeg ze wel. Ik hoefde geen munt af te dragen, zodat ik later weer wat ben gaan eten (toen wel tegen betaling van 1 munt). Ik vind dat toch een systeem (met die munten) waar ik den logica niet van kan ontdekken.

        Voor en tijdens het eten me wat geconcentreerd op de aanwezige dames. Het waren er kleine 15, maar na wat beter observeerwerk vielen de meesten wel af. Ik wordt wat kieskeurig merk ik. Maar ja..... met de prachtige looks, killer body en het zeer correcte karakter van deze beer mag dat natuurlijk ook.

        Er waren twee dames die me wel aantrekkelijk leken: Nadin (bleek later) en een donkerharige die steeds achter de gokkast zat. Ik had tijd zat en zin om eerst van een afstandje te zaak te bekijken dus verwisselde nog al eens van plek om de donkerharige wat beter te kunnen observeren. Ze kwam echter de hele tijd niet van haar plek (ook onroerend goed denk ik) en ik bleef ook maar zitten. Zelfs zo lang dat een paar dames licht begonnen te animeren. Ik wist niet wat me gebeurde.... ik dacht dat dat verboden was. Ik wist een paar dames van me af te houden (ook een hevig getatoeëerde en gepiercingde (?)wat oudere meid die zei goed Nederlands te kunnen: "Lekkar noiken, lekkar paipen" etc. Ik was al afgeknapt op haar body en toen helemaal op haar gesprekstechnieken), totdat Nadin in de danspaal kroop. Na haar korte (en niet beste ?) act haar aangehaald en na wat geklets naar de kamer. Nadin is geen stunter , maar wel een van de mooiere dames daar. De kamergang was prima. Maar ik ga geen kilometers voor haar omrijden. Maar als ik haar nog eens tegenkom en ze heeft niet veel concurrentie dan kan ik best nog wel eens met haar gaan.

        De sessie afgesloten met nog wat fylosofisch gelul over het huwelijk enzo en toen afgerekend.

        Blijkbaar had de service monteur de zwartharige dame losgewrikt van de speelautomaat, want ze zat aan de bar. Wel een mooie tante, hoor. Maar ik had geen zin meer in nog een sessie en ben naar huus gegaan.

        Conclusie:.. ik weet het niet. Er is, buiten de wellnes (ik mis een whirlpool of binnenzwembad) en het gebrek aan een kino, niks mis met de tent, Maar toch is er niet echt sfeer, het leeft niet ofzo.

        Ik ga er zeker nog wel eens langs alsook in de buurt ben, maar ik ga geen dag plannen om eens gezellig naar Van Goch te gaan. Daarvoor biedt de club mij te weinig.

        Hookers: hartelijk dank voor deze kans op een hernieuwde kennismaking met deze club!!

        Commentaar


        • Woensdag (Valentijnsdag) ook maar weer naar VG gereden , kan natuurlijk mijn schatje op zo'n dag niet aan haar lot over laten..........
         Elf € entree vanwege het elf jarig bestaan van de club , ik kom er ook al elf jaar en de 600ste kamergang met mi amore !
         Er viel dus wat te vieren , eerste tegenvaller was al dat ik geen munt kreeg voor het eten !
         Janet zei : elf € entree en dan ook nog eten ? Nee je moet als je vertrekt 5€ betalen !
         Ik zeg WAT ? het is toch een jubileum dat gevierd word , nou als ik nog geen trouwe klant ben met ELKE week een verblijf van 10 tot 12 uur..........
         Nou dan blijft er nog maar 14 € korting over , nog niet eens genoeg voor de benzine er naar toe........
         Op het totale bedrag wat ik er uit geef is het natuurlijk peanuts maar alleen het idee al !
         Het was er heel rustig met bezoekers , wel een paar bekenden gezien/gesproken , oa. M. Duitser die naast mij stond te douchen , had hem er al een tijd niet meer gezien.
         Heeft de (vreemde) gewoonte zich in een soort nachtponnetje te hullen , hoge laarzen aan te doen en dan will Er blasen und Ficken in de centrale ruimte waar iedereen zit !
         Een ding was dus zeker : we kregen openbare aktie die avond !
         Nadat ik met Peppi een uurtje gekamerd had en volgens vast ritueel wat gegeten (frietjes,kippeboutjes,salade en donuts)waren we precies op tijd voor het life pornoshowtje.
         Samantha was de keuze geworden nadat verschillende andere dames NEE gezegd hadden.......
         Met tien minuutjes was het wel weer bekeken en ging de volle lading over haar borst(jes).Het bleef de hele avond vrij rustig en echt gezellig werd het ook niet.
         De spreuk die ik ooit opperde (en nu veelvuldig door een andere VG fan gebruikt word) de leukste en gezelligste club van NRW , geld wat mij betreft al een tijdje niet meer !
         Tis dat Peppi er zit en dat het kort bij is anders ging ik toch weer eens wat verder kijken.....
         Nog twee keer een uur met haar gekamerd en rond middernacht vertrokken.
         Zal toch wel weer vervolgd worden.......

         Commentaar


         • Om te beginnen hartelijk dank aan Hookers en VG om mij te verrassen met een "vrije toegang" kaart. Nu twijfelde ik wat ik zou doen, de de kaart gratis ter beschikking stellen aan een regelmatige bezoeker of.. toch V.G. nogmaals bezoeken.. Na mijn laatste bezoek in sept 2015, waarbij er voor de zoveelste keer werd getracht een opgehoogd bedrag uit mijn "zak" te plukken (zie reactie) had ik me voorgenomen hier nooit meer te komen, maar goed ik was redelijk in de buurt en had een vrijkaartje op zak... Ik melde me met vrijkaartje bij de bali waar ik op vertoon van mijn vrijkaart een deal voorgelegd kreeg...De entree bedroeg voor As donderdag € 11,11 dus als ik niet lang wilde blijven en weinig zou drinken was dit misschien voordeliger .... O dat is aardig, maar mijn vrijkaart met houdbaarheidsdatum 28/2 dan? die ruilde ze voor een plastic vrijkaart zonder eind datum.. heel attent! Vervolgens werd Natasja aan me voorgesteld zij zou me rondleiden,..oke. In mijn rode outfit liepen we gearmd langs de "attracties" waarbij ik het initiatief nam en haar vertelde waar wat was, uiteindelijk kwam ik hier al jaren..lachen.. Drankje genomen aan de bar waar drie beren voor zich uit zaten te staren.. op de bankjes werd een beetje gevreeën, Natasja lachte naar me en ik dacht het is nog steeds niet mijn tent, sorry. Vervolgens ging ik in op de lokroep van Melissa wat na een korte ontmoeting op de bank leidde naar een kamer-gang. (Zie recensie) of had ik toch voor Natasja moeten gaan?
          Nog een biertje gedronken, € 12,= voor 2 drankjes afgerekend dus samen € 23,11 plus € 50,= voor de kamer-gang en weer vertrokken met nog een plastic vrijkaart in mijn zak.. Gelukkig de kaart is onbeperkt geldig, een volgend bezoek zal ook nog wel even duren..

          Commentaar


          • Zaterdag ll. mijn tombolaprijsje ingeruild bij van Goch, waarvoor dank! Aangekomen om iets voor 6 en het was er vrij rustig. De theke wist aanvankelijk niet wat met mijn ticketje aanvangen maar na wat rondgebel mocht ik 15€ ipv de normale 30€ dokken. Van de het dranktegoed van 20€ was dan weer geen sprake. Niet getreeurd en de verkenning gebeurde met de langbenige Melissa. Even de sfeer wat opsnuiven aan de bar met een biertje waarbij één iemand redelijk opvallend mijn aandacht probeerde te trekken. Ik was echter niet zo gehaast en liet haar begaan. Even later kwam ze me toch van dichtbij opgeilen en haar looks bevielen me wel. Het was de half Turkse/half Roemeense Samantha, geblondeerd, getatoeerd en hier en daar gepierced en ondertussen 37 levensjaren. Haar verleidspel had succes want een kwartiertje later lagen we op bed voor een bijna anderhalf uur durend spektakel waarbij ze me uiteindelijk leegzoog. Het vermaak was goed, de prijs 190€. Achteraf aan de bar nog even gepraat en wat rondgekeken en rond half 9 huiswaarts. Eerste kennismaking geslaagd!
           Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 14-03-18, 08:04.

           Commentaar


           • Zaterdag 28 april kwam ik om een uur of drie aan bij Van Goch en duwde de nieuwe theke mijn Guttschein van de Tombola in de handen. Dank nog, Tombola!

            Na wat gebel werd ik vriendelijk doorgelaten en hulde ik mij in de VG mantel. Er is veel hetzelfde gebleven, maar omdat het best lekker weer was, heb ik dit keer ook genoten van de buitenruimte. De jacuzzi was niet aan, maar later op de avond was er wel bbq daar.

            Eerst maar eens een rondje en het valt me meteen op de er relatief veel stevige dames lopen. Niet mijn ding, maar gelukkig was er genoeg ‘petite’ vrouwvolk ter compensatie.

            Muziek was aangenaam, niet te hard. Eten zoals altijd - middelmatig maar zeker niet slecht. Sauna leek niet erg heet, maar na tien minuten liep ik alsnog leeg daarin ;-)

            Samantha kwam vrijwel meteen kijken of er gescoord kon worden, maar de rest bleef braaf op de kruk of bank hangen. Veel verder dan ‘hallo Schatzi’ kom het bij VG meestal niet. Ik vind dat zelf wel lekker rustig, en stap op mijn prooi af wanneer ik dat wil.

            Twee dames werden het uiteindelijk vandaag: Nadine en Pocket Rocket Pamela. Zie recensies aldaar.

            Bij het afrekenen gaf de theke me nog een kortingsfiche voor een volgende keer, heel netjes. Trouwens: in mei is het 25 euro entree en voor renteniers 15 op zondag. Normaal nog steeds 30 euro. Dames vragen nog immer 50 euro voor een half uur.

            Nogmaals dank aan de Tombola: het werd een fijne, relaxte zaterdag bij Van Goch. Ik ga nog eens terug, al blijft Babylon mijn ideale club.
            ***

            jonkur geniet

            Commentaar


            • Ik lees op de site dat woensdag open is vanaf 16:00 uur. Is dat structureel? Ik kan voorlopig alleen op woensdagen spijbelen. en om 16:00 uur denk ik vaak al aan de rit naar huis.

             Noot Mod. Wij vragen dat even na.
             Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 11-05-18, 21:12.

             Commentaar


             • Oorspronkelijk geplaatst door tonyssx Bekijk bericht
              Ik lees op de site dat woensdag open is vanaf 16:00 uur. Is dat structureel? Ik kan voorlopig alleen op woensdagen spijbelen. en om 16:00 uur denk ik vaak al aan de rit naar huis.
              Het lijkt mij dat dit voor vorige week woensdag gold, de dag voor Hemelvaart (in Duitsland ook 'Vatertag'). Volgens de website zijn ze in normale weken gewoon ook op maandag en dinsdag geopend
              Ik ben niet bijgelovig. Dat brengt ongeluk...

              Commentaar


              • Correctie, ik heb er overheen gelezen of ze hebben de site bijgewerkt. Er staat nu inderdaad dat ze elke maandag en dinsdag gesloten zijn. Willen ze nog zaken doen of is die club op zijn retour?
               Ik ben niet bijgelovig. Dat brengt ongeluk...

               Commentaar


               • Wij hebben inmiddels antwoord gekregen. De club is inderdaad op maandag en dinsdag gesloten, zoals nu ook op de site staat vermeld onder News. Het geringe aantal dames is hier debet aan.
                Moderator Duitsland, Saunaclubs, Raambuurten, Gangbangs en nog het een en ander.

                Commentaar


                • Ben er woensdag 9-5 geweest, maar dat was de moeite niet waard. Ik heb 4 dames geteld die totaal niet mijn smaak waren, de theke zei dat er zo weinig dames waren vanwege het mooie weer.
                 http://www.bigtit-special.com

                 Commentaar


                 • Van Goch is de komende 6 weken gesloten.
                  Moderator Duitsland, Saunaclubs, Raambuurten, Gangbangs en nog het een en ander.

                  Commentaar


                  • Ik stond er gisteren voor de deur: Heute geschlossen .... dat briefje blijft er dus kennelijk 6 weken hangen.

                   Is er ook een reden bekend?

                   Commentaar


                   • Is er ook een reden bekend?
                    Volgens de website houdt de saunaclub op te bestaan. Goch gaat op 30 juni verder als swinger- en parenclub.

                    FKK Goch wordt Villa Goch: http://www.villa-goch.de/

                    Commentaar


                    • Gaat ook niet meer open. Jammer. Vanaf 30 juni wordt het een swingerclub: villa-Goch.de

                     Commentaar


                     • ^^ Da's jammer zeg, ik was net van plan er vandaag naartoe te gaan. Weten jullie ook of de dames naar andere clubs zijn verhuisd?