Erkrath - Magnum, Heinrich-Hertzstr. 24, Roxanna (Roe)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Erkrath - Magnum, Heinrich-Hertzstr. 24, Roxanna (Roe)

  Bij mijn vorige bezoek in Erkrath was Roxanna er ook al maar toen kwam het steeds niet lekker uit om haar eens beter te leren kennen. Nu was het allemaal een stuk rustiger en wordt het gemakkelijker mikken. Hoewel, dat viel toch ook nog niet echt mee want een Duitse medebeer die in Bochum heb ontmoet en Harem heb aangeraden was samen met een maat nog even een premiere aan het beleven. Ik kreeg een warme aanbeveling voor Roxanna van hen. Samen hebben ze Roxanna toch ook wel een keer of zes aan het werk weten te houden en dus duurde het wel even voordat ik de kans kreeg om zelf maar eens een mening te vormen.

  Roxanna is een zeer verlegen jonge dame van precies 25 jaar oud. Ze is vrij groot, geen metaal en verftroep, heeft lange zwarte haren in een paardestaart en groene ogen. Sorry aamu, ik dacht ook dat het blauw was maar ze corrigeerde mij tijdens een gesprek tijdens het eten. Roxanna spreekt nauwelijks Duits maar Engels des te beter, ze heeft 2 maanden in Londen gewerkt. In het begin komt ze niet veel verder dan hele korte antwoorden geven op je vragen maar als ze eenmaal ziet dat je haar respectvol behandelt op de kamer in plaats van er in sneltreinvaart over heen te walsen dan is ze een stuk toegankelijker. Om een voorbeeld te geven, bij de tweede sessie keek ze me ineens diep in de ogen om de kleur te ontdekken (ze had het ook niet in een keer helemaal goed).

  Het sexuele samenzijn dan maar want jullie zijn vast meer geinteresseerd in de harde feiten. Wat wederzijds strelen en zoentjes op het lichaam was wel aan deze dame besteed maar van het langzaam naar de benedenverdieping verhuizen leverde even een schrikreactie op. Als je haar vertrouwen eenmaal hebt gewonnen dan maakt ze er denk ik geen probleem van maar dit was duidelijk even too soon, too fast. Even goede vrienden, ik had even huisgehouden bij haar collega´s dus dat kon best worden overgeslagen. De rollen dan maar omgedraaid. In tegenstelling tot bijna alle andere Roemeense dames heeft ze weinig variatie in haar pijpkunsten. Toch zuigt ze echt goed en gaat ze er ook lang mee door. Op een gegeven moment ging ze een rubbertje uit haar handtasje vissen. Nadat ze die had gevonden pijpte ze weer een paar minuten door om daarna het condoom aan te brengen. Vervolgens weer een paar minuten op deze manier verder gepijpt. Even dacht ik dat ze het zo had gedaan om het oraal af te maken zonder dat ze de volle laag in haar mond zou krijgen maar het bleek wel degelijk de bedoeling om ook nog een rondje te neuken.

  De glijmiddelfles ging open en werd rijkelijk toegediend voordat ze op me kwam zitten (nadat ze had gevraagd welk standje trouwens). Oef gelukkig dat ze ook nog glijmiddel had want ze is een partijtje strak, iets wat ik niet had verwacht bij zo'n grote dame. Voor dit standje nam ze ook weer de tijd en toen ze wat uitgeblust begin te raken maar in missio verder gegaan. Op die manier ook met een enorme ontlading het rubber volgeschoten.

  Nadat ze zich had bekommerd over het afval vertelde ze dat ze het fijn vond dat ik haar goed had behandeld. Aan de meeste dames merk je dat soort zaken wel aan de lichaamstaal maar het was geloof ik wel de eerste dame die het zo expliciet maakte. Dat verwacht je dan ook weer niet in combinatie met zo veel verlegenheid. Ze vroeg of ze me later nog een keer mocht masseren. Een bonusbezoekje had ze wel verdiend dus maar gelijk toegezegd.

  Nadat ik voor de tweede maal wat te eten had besteld bleek er ook een bord voor Roxanna te staan. Na een tijdje kwam ze ook in de eetkamer. We zaten niet aan dezelfde tafel maar voerden wel een gesprek op afstand. Aangezien dat niet echt handig is mijn bord maar opgepakt om bij haar te gaan zitten. Ze dacht dat ik klaar was en weg ging wist even niet zo goed hoe moest reageren. Toen ik bij haar aanschoof relaxte ze weer. Nadat beide bordjes leeg waren maar weer de kamer opgezocht. Massage is bij deze dame meer knijpen en kneden. Het is weer wat anders. Geen profi Sonja kwaliteit maar met een beetje liggen en praten was ik ook al tevreden geweest. Dat hebben we alsnog maar gedaan nadat ze uitgekneed was. Relaxte dame die helemaal uit de toon valt tussen al die stresskippen die je zo snel mogelijk weer van de kamer af willen hebben. Het valt me toch al op dat de verse dames hier beter scoren dan sommige van de oude garde.

 • #2
  Erkrath - Magnum, Heinrich-Hertzstr. 24, Roxanne

  Sessie 1 van even geleden.

  Waar een wil is, is een weg!

  Laten we stellen dat tongzoenen niet haar ding is....

  Nu mijn geduld, wilskracht en overtuiging even uit de doeken doen.

  Ja die Roxanna.

  Eigenlijk was ze in de loop van de namiddag de énige die mij kon verleiden. Ze doet dat dan ook geraffineerd. Het is duidelijk niet haar eerste dag. Ze volgt trouwens steeds hetzelfde patroon als ik zo het verhaal van badslippers er op nalees. Af en toe loopt dat vast.

  We hadden eerst wat oogcontact, een paar keer, meer tijdens het passeren van mekaar.
  Ineens aan de bar... het gaf pas, zal ik maar zeggen. Plots stond ik wel heel erg dicht tegen haar aan. Roxanna was niet echt mijn type maar ze had iets. Uitstraling, vriendelijkheid, onschuldigheid, ondeugendheid, liefheid en een meesteres in verleidingskunsten. Dit is ook voor mij te veel van het goede. Ze warmt me aan de bar nog een beetje op en eens haar gevoel zei dat ik al behoorlijk begon te gloeien, wist ze me mee te leiden naar haar favoriete geheime plekje van de club. Zo groot de club is, zo klein is haar favo-plekje. Zo klein als het is, zo knus is het ook. Een bed past er niet. Ze hebben er dan maar een poef gezet waar je niet lanuit kan op gaan liggen. Het hokje ligt in het Oriëntaals gedeelte van de club en straalt daardoor geen afwerkkot uit.

  Ik sloot het gordijntje dat nog voor 1/4 open stond en zicht gaf op de loungeruimte van de bar. Ik zei haar dat het maar erg donkertjes was in het waskot. Ze lachte eens en haar greins liet blijken dat ik me geen illusies hoefde te maken. De functie van dit kamertje was afwerken. Ik trok het me niet aan. Zo snel laat ik een en ander toch niet gebeuren. Voor haar was de sessie gewoon begonnen. Voor mij nog niet. Een tegenstelling tussen ons twee, in haar nadeel, zou zodadelijk blijken.

  We beginnen aangekleed wat te friemelen. Haar hand verdwijnt al snel tussen mijn handdoek op zoek naar iets dat tussen mijn benen hangt. Uiteraard vond "ie" dat leuk. Ik pakte haar lief vast, friemelde wat zodat haar hand mijn lul wel even onberoerd moest laten. Ik wil beginnen tongzoenen, nu we toch lief aan het doen waren. Oeps, buiten de waard gerekend. Ik vraag haar op de man af (lees: vrouw) of ze niet van zoenen houdt (ik spreek niet over tongzoenen). Ze antwoordde dat ze daar wel van houdt en gaf me verschillende snelle kusjes op mijn mond. Tevergeefs doe ik wat ik altijd doe: ik wil haar tongzoenen. Dat vindt ze echter niet leuk.

  Ze doet haar bh uit, mijn handdoek wordt "afgeslagen". Ze doet eventjes later haar slipje ook uit. We liggen daar helemaal naakt. Ik probeer dat tongzoenen toch nog maar eens. Het hoort nu eenmaal bij het voorspel voor mij. Nee dus, gewone kusjes.
  Toen ze ook het gordijn van de ingang van het kotje dicht deed, liet ik haar prompt weten dat ik niet kamer met dames die niet tongzoenen en dus geen sessie met haar wil. Het sluiten van het gordijn was echt wel de start van de sessie voor haar en als ik nu niet zou afbreken, zou het niet meer gegaan zijn. Sowieso had ik anders de vraag gesteld om te verhuizen naar een van de toch wel mooie kamers die Magnum rijk is (zeker bij de afdeling ex-Penthouse).

  Ze werd niet kwaad. Dat is al veel. Voor haar was immers de sessie al begonnen. Ze dacht de € 50 van deze beer al binnen te hebben. Ze wou en zou me later zeker nog hebben, liet ze me nog weten. Hier scheidden onze wegen. Voor goed, dacht ik maar ook ik kan het fout hebben, zou later blijken.

  Ik begreep het niet goed. Echt niet veel later komt ze me terug verleiden. Weer op de beste, liefste en weet-ik-wat-nog-allemaal-manier. Nog wat later meer van hetzelfde. Ik doe maar wat mee. Ik had haar immers al laten verstaan waar het op stond. Als ze niet wil afhouden, da's haar zaak.
  Op het moment dat ik naar de buitensauna wou gaan en nog even onder de douche stond, staat ze daar weer. Verleidelijke pozen neemt ze aan, terwijl ze wacht tot ik uit de douche stapte. Haar vraag? Of we naar kamer gaan. Een échte, voegde ze er aan toe.
  Ik was op geen andere gedachten te brengen. Ik zei haar dat ik in de sauna zou gaan. Zij zou op mij wachten. Na een saunabeurt, wat afkoelen in de buitenlucht... zag ik haar niet meer. Die heeft het opgegeven, dacht ik. Toch niet. Ze moet me bespioneerd hebben. Na de afkoeling in de buitenlucht ging ik nog even een koude douche nemen en toen ik mij aan het afdrogen was, stond ze daar ineens weer. Bestaan spoken, dacht ik even.

  Ze helpt me afdrogen, ze kan niet laten wat de meeste dames in GT niet kunnen laten als je in handdoek voorbij de krukjes loopt. Ze pakt me vast, sleurt deze zwakkeling ergens heen. Ik zag de bui al aankomen. Ze was op wandel naar een kamer. Plots gooi ik alle remmen dicht en zeg haar dat ik niet met haar ga kameren en dat ze perfect weet waarom niet. Ze komt heel erg dicht met haar mond tegen mijn mond... en trekt ineens terug. Daarop zei ze dat ze op de kamer met mij wil tongzoenen. Ik sta verstomd. Ik overdreef wat en gaf haar reuze complimentjes en zei haar ook dat ik heel tevreden was om een dame met zoveel talent en uitstraling te kunnen gaan genieten op kamer zoals het hoort. Ik gaf wel nog aan dat een belofte schuld maakt. Ik moest haar vetrouwen.

  Ik vertrouwde haar volledig. Het is immers niet de eerste keer dat ik iets gelijkaardig meemaak. Ik ben niet aan mijn proefstuk bezig. De eerste keer in zo'n geval had ik mijn twijfels over de kwaliteit van tongzoenen als een dame dat in eerste instantie niet wil. Ik moet er voor de goede orde wel aan toevoegen dat ze ondanks haar uitstraling naar verhouding weinig mannen kon versieren tot op kamer. Ik zag één keer dat een man bedankte en vrees dat het tongzoenen daar ook wel weer voor iets zal tussengezeten hebben.

  Ik deed er goed aan om haar te vertrouwen. Het tongzoenen was erg intiem en niet karig. Verder heb ik geen beperkingen mogen ondervinden qua normale services: tz, PZC, NMC, beffen, vingeren, knuffelen, strelen. Het pijpen was érg goed. De moment dat we op kamer gingen, had ik pas flink gegeten. Tijdens het neuken heb ik haar dus aan het werk gezet. Ze heeft me daar een ritje bezorgd zoals ik nog maar zelden beter heb gehad.

  Herhalingsgevaar?
  Ja, als er geen lolita's aanwezig zijn én als ze spontaan laat blijken dat dezelfde ervaring er aan zit te komen.
  Nee, als er écht-mijn-type-dames zijn. Ik heb wat moeten doen om de geboden service te verkijgen bij deze dame.

  Na de sessie was het voor haar ook geen enkel probleem om na service in de bar op perfecte manier te verzorgen. Ik zal jullie meer vertellen. De na service gebeurde direct na het kameren en na de douche en gebeurde op zo'n manier dat mijn lul al direct terug stijf werd in de bar onder mijn badhanddoek. Ze hoopte op een vervolgsessie maar daar wou ik niet van weten. Uiteindelijk week ze van mijn zijde, na me nog een cocktail aangeboden te hebben en ging ze op zoek naar een andere beer.

  Ze bleef de gehele avond nog vriendelijk, lief en charmant naar me .

  En eigenlijk begon ik heel in het begin dat ik met haar was met een slechte indruk te scoren want ik vergat al na enkele luttele minuutjes haar naam en toen ik een naam uitsprak was het Alexandra (wat ze duidelijk niet graag hoorde, waarom?).


  Sessie 2 van vorige week.

  Roxanne lachte naar mij. Ze knikte van ver naar mij. Zij herkende mij duidelijk. Ik moest even nadenken van waar ik ze precies kende. Van deze club of een andere club en was zij er vandaag voor de party?
  Toen ze aan de bar van ex-Atrium stond, ging ik naar haar toe en bestelde een drankje. Ze zei haar naam en mijn frank viel. Met haar was ik vorige keer in Magnum ook in bed gedoken.
  Ik vertelde haar na eventjes dat ik nog maar net van kamer was en dus tijdelijk onbeschikbaar was. Ze liet me doodleuk weten dat ze had gezien dat ik net op kamer was geweest met Joy. Ach ja, dat was ik even vergeten, ik stond er even niet bij stil. Die dames in de club weten soms meer van jou dan je zelf van jezelf weet. Het was voor haar geen reden om mij alleen te laten staan. Ze wou gewoon gezellig wat met mij keuvelen. Natuurlijk in gedachte dat ze dan nadien mij alvast te stekken zou hebben. In tussentijd zou ze natuurlijk ook kunnen gaan jagen op ander wild. Daar koos ze dus niet voor.
  Wat keuvelen? Meer werd duidelijk toen ze voorstelde om wat te keuvelen in het knusse hoekje waar ik zonet nog seks had voltrokken. Eerlijk gezegd, zoals ze zei, gewoon wat keuvelen, geen seks. Zo begon het ook en zo duurde het ook. Uiteindelijk hebben we dan toch seks gehad om heb ik een lekker ritje van haar gekregen. Van wat grappen, praten en keuvelen, kreeg ik het op den duur toch warm. Mijn jongeling kreeg goesting en dus werden we steeds knuffeliger en intiemer. Kusjes hier, kusjes daar, kusjes overal. Lekker tongzoenen.
  Weer gingen de gordijntjes toe. Waar had ik dan nog gezien vandaag?
  Op een gegeven moment lag ik half van het beddenbakje met mijn hoofd van het bed, mezelf ondersteunend op mijn handen en zij maar pijpen. Het moest er van komen. Ik kon mezelf niet meer houden en al pijpend rolden we bijna kopover van de beddenbak. Zelfs dit voorval zorgde er niet voor dat mijn lul (van het verschieten bijvoorbeeld) minder stijf werd.

  Net als vorige keer weer heerlijk van mekaar genoten, weer een goeie pijpbeurt, heel afwisselend gehad en weer een goed potje seks. Zo hoort het!

  Roxanne, ze geeft me altijd voldoening. Ze weet me steeds tot haar te bekeren. Eigenlijk is ze niet eens écht mijn type. Zo zie je maar.

  Roxanne zou later op de avond nog eens komen polsen of een tweede keer er mogelijks inzat. Dat was niet het geval. Ze heeft ook nog bij Pic geprobeerd. Hij ging er niet op in. Of hij er later in de nacht toch nog mee op kamer is geweest, weet ik niet. Ik heb hem alvast meegegeven dat hij goed moet nagaan of ze wil tongzoenen (als hij dat al zou willen) omdat ze dat blijkbaar niet met iedereen wil doen

  Commentaar


  • #3
   Re: Erkrath - Magnum, Heinrich-Hertzstr. 24, Roxanne

   Heeft nu blond haar .

   Commentaar


   • #4
    Re: Erkrath - Magnum, Heinrich-Hertzstr. 24, Roxanne

    Oorspronkelijk geplaatst door seksenfun Bekijk bericht
    Heeft nu blond haar .
    is deze dame er nog steeds?

    theo
    wie zichzelf spaart krijgt nooit rente
    alleen huilebalken hebben spijt
    god create the world in 7 days
    day 8 he create bulgarian and romanian girls

    Commentaar

    Aan het werk...
    X