Erkrath - Magnum, Heinrich-Hertzstr. 24, Joy (Thai)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Erkrath - Magnum, Heinrich-Hertzstr. 24, Joy (Thai)

  Thaise Joy is de zus van de (nieuwe?) thekefrau. Haar zus was alleen en dus had ze beloofd om tot 3 uur te blijven ondanks dat ze om 12:00 al was begonnen. Deze dame is ongekend populair en was ook een beetje uitgeblust.

  Pijpen kan ze als de beste, nat erg veel variatie en je ballen neemt ze ook mee. Voor het neukwerk mocht ze bovenop. Dat wilde iedereen maar moedig ging ze het proberen. Helaas niet heel erg lang want ze had me vast wel klaar gekregen. Doggy dan maar. Ook dat kan ze goed. Totdat ze kramp in haar been kreeg en toen zijn we maar gestopt. Nog wat nagepraat.

  Joy krijgt zeker een vervolg als ze wat minder uitgewoond is...

 • #2
  Erkrath - Magnum Saunaclub, Heinrich-Hertz-Strasse 24, Joy

  Joy, eindelijk teruggevonden. Ik was er niet naar op zoek, dat nu ook weer niet. Ze werkt nu dus in Magnum en werken is misschien nog niet zo gek benoemd.

  Ik zat in de buitensauna in het ex-Atriumgedeelte. Ineens zag ik in de verte een schim lopen. Best een hele mooie verschijning leek me. In elk geval vond ik het de moeite om mij te verzetten in de sauna. Ik gokte er op dat ze weer terug zou lopen na een poosje. Ze liep namelijk van ex-Harem naar de bar van ex-Atrium (met al die ex-en). Omdat het in de vroege namiddag nog niet zo druk was (en zeker al niet naar waar ze liep), gokte ik daar dus op. Ik ging zo in de sauna zitten dat ik haar op haar terugweg beter zou kunnen bekijken. Het toeval wou dat zij ook juist in mijn richting keek en heel enthousiast naar mij zwaaide. Ik herkende haar meteen maar kon mijn ogen eigenlijk niet geloven. Ik wist toen al dat ik zeker snel seks zou hebben vandaag.

  Even later (na mijn saunaronde, want ook zij krijgt mij niet vervroegd uit de sauna) kwam ik ze tegen maar liep ze arm in arm met een andere beer. Nog wat knipoogjes naar mekaar, meer niet.

  En ze bleef maar weg. Nog maar wat zweten dan. Dit keer in de sauna van ex-Harem. Vanuit die sauna heb je een vrij goed overzicht op de aanwezige dames. Na een tiental minuutjes zag ik Joy ineens plaatsnemen op een kruk aan de bar. Tijd om de saunabeurt af te ronden een koude douche te nemen en op haar af te stappen.

  Eerst aan de bar mekaar innig omhelst. We waren blij dat we mekaar weerzagen. Nog wat te drinken besteld en dan heb ik voorgesteld om ergens een rustiger plekje op te zoeken. Daar had ze natuurlijk geen problemen mee. Ze bracht me naar een knus hoekje in de bar van ex-Atrium. Daar begonnen we vrij snel met intiemere zaken. Nog niet zo veel later sloot Joy de gordijnen en hadden we volledige privacy. De kaarsen brandden al.
  Van toen af aan volgde een halfuur van fun en seks.

  Net als vroeger in PSR (meer dan een jaar geleden als het geen twee jaar is inmiddels) heb ik enorm genoten van ons samenzijn. Ze gaat heerlijk mee in alle verwennerijen. De meest intieme sensuele houdingen en standjes gaat ze niet uit de weg. Ze tongzoent nog steeds veel en erg goed en ook het pijpen doet ze uitmuntend goed. Ze kan er wat van. Ook op het neukgedeelte kan ik niets aanmerken. Joy is lief, meegaand, leuk, mooi en houdt enorm van knuffelen, strelen en teasen. Ook van anale verwennerijen is ze niet vies (voor de liefhebbers).
  Toch moet ik een kanttekening maken bij het geheel. Ze is met de jaren professioneler geworden. Ze is nog steeds spontaan maar minder dan in de PSR-periode. Met spontaan bedoel ik dan dat ze in PSR de indruk wekte dat ze écht genoot. Misschien was dat ook wel zo. Nu krijg je de indruk dat ze jou wil doen laten geloven dat ze het best lekker vindt. In PSR kreunde ze niet fake. Nu doet ze dat wel. Geen geroep of hard gekreun van bijvoorbeeld het eerst likje dat je geeft aan haar clitoris maar na even bij het likken en neuken begint ze wel lichtjes te kreunen maar dus duidelijk fake. Een professioneel kantje dus dat opduikt bij haar, wat ze vroeger niet had. Ondanks dat kan ik ze nog altijd quoteren met een cijfer van 8,5/10, wat dus zeer goed is maar ja, een mens vergelijkt nu eenmaal.
  Het moet trouwens niet altijd zo zijn dat de dames ietwat glans verliezen met de jaren. Ik denkt bijvoorbeeld aan Emna. Zij was in haar beginperiode professioneler en gewiekster (om meer geld te verkrijgen) dan nu. Tja, een mens is een leven en evolueert.

  Houdt haar licht professionalisme in dat ik niet meer met haar op herhaling zal gaan. Nee, zeker niet.

  Joy is een aanwinst voor Magnum. Voorheen zag ik daar enkel mooie Thaise dames van de service en als masseuses . Meld dit bericht aan de moderator

  Commentaar


  • #3
   Re: Erkrath - Magnum Saunaclub, Heinrich-Hertz-Strasse 24, Joy (Thai)(uitstekend)

   Ik neem wel aan dat deze dame 50 euro voor een half uur is en niet 100 zal de pauschalpreis van ex harem toch nog altijd zijn hoop ik

   NM. Magnum hanteert nu de saunaclubformule, dus ja, 50,-/half uur. Dp.
   Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 14-05-12, 07:32.

   Commentaar

   Aan het werk...
   X