Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Maria (Cub)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Maria (Cub)

  Mijn eerste kamergang was met Cubaanse Maria. Ik had al een paar keer met haar gesproken en het stond me meer dan aan. Op een gegeven moment was ze achterin op een bankje een smerig chokotoetje aan het weghappen, zij vond het smerig en voerde mij ook enkele hapjes waarna ik kon beamen dat het niet echt mijn ding was. Maria echter wel. Al snel waren we innig aan het zoenen en zat mevrouw zo ongeveer ondersteboven aan mijn ballen te likken. Een goede natte pijpbeurt bevestigde dat dit alleen maar beter kon worden. Dat werd het ook.

  Met een dikke stijve plasser die van mijn handdoek een soort wigwam maakte snel naar de inchecktafel. Ze vroeg nog of ik een voorkeur had voor een bepaalde kamer. Nee dus. Zij wel, ze wilde kamer 12, geen idee waarom maar deze was bezet. Dus het werd 10 dacht ik.

  Daar aangekomen, het laken gedrapeerd en bammm!!! De monden op elkaar en tongen maar. Maria zoent in het begin teder en zacht maar naarmate de sessie vordert wordt het heftiger en natter. Ook bij het pijpen gebruikt ze veel slijm, Ze vindt het zo lekker dat ze kwijlt. Ik had geen tijd afgesproken maar rond een half uur was ze me aan het pijpen en opeens komt ze iets omhoog met haar gezicht net terwijl ik hard af ga. Haar hele gezicht zat er onder en de helft in haar mond. Vakkundig wreef ze met haar vinder alle klodders haar mondje in en weg was het. Daarna likte ze mij netjes schoon en kwam met haar mond uitdagend bij de mijne, zo van durf je wel. Ja dus. Tongzoenend gingen we over op ronde twee.

  Deze was nog heftiger, natter en vunziger dan de eerste. Ik had de indruk dat ze echt geil was, al weet je dat nooit zeker. Ze wilde goed doorgeneukt worden en wie ben ik dan om dat te weigeren. Na diverse standjes heerlijk het rubber vol geschoten.

  Omdat er wel wat met een sterretje aangevinkte zaken gepasseerd waren had ik geen idee wat ik bij de lockers af zou moeten tikken. Heel lief en fijntjes met een lachje vroeg ze 100 euro. Dat was belachelijk dus haar een flinke fooi gegeven. Dit soort pareltjes moet je koesteren. Voor mij een echte kanjer en een van de beste ervaringen van de afgelopen jaren. Al zijn er dat lang niet zo veel meer als vroeger.

 • #2
  Re: Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Maria (Cub)

  Aan de bar praat ik met 2 Cubaanse DVP.

  Ze lijken sterk op elkaar. ± 22 jaar, 1.7 meter, slank, mooi gezicht, lang zwart haar.

  Maria (werkt reeds wat langer) en Adele (is er sinds 2-3 weken).

  Met wie ik wat verder wil. Waarom kiezen?

  Met z’n drieën in de zeteltjes kan ik m’n opwinding niet verbergen.
  Blijkbaar deden deze 2 Cubaanse nooit een trio met elkaar. Is er niet aan te zien.

  De kamergang die volgt is in de top 10 van de meest erotische.

  Maria neemt de leiding. Terwijl Adele pijpt schenkt ze me haar poesje.
  Afwisselend wordt terzelfdertijd getongzoend, gepijpt, gebeft, geneukt.
  Maria houdt m’n ballen en paal langs achter vast terwijl ik Adele op z’n hondjes neem.

  Hou ik niet langer vol … en spuit de lading in het zakje.

  Behalve dat de borstjes van Maria niet heel strak zijn is het minpuntje dat ik bij een trio niet kan zeggen wie wat precies gedaan heeft. Hahaha.

  Met deze dames een trio aanbevelen doe ik absoluut.
  Laatst gewijzigd door les gold; 09-07-17, 12:30.

  Commentaar

  Aan het werk...
  X