Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Algemene Info Babylon

Inklappen
Dit is een sticky onderwerp.
X
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Re: Algemene Info Babylon

  NLNU het al schreef al, de helft van het jaar zit er weer op.....Kerst komt al in zicht!
  30 juni D-day voor de paysex in Duitsland, althans als je het zo wenst te ervaren. In mijn beleving zal het allemaal wel los lopen.

  Met wat bekenden afgesproken om samen te BBQ-en. Een betere plek als Babylon om een BBQ te organiseren kan ik me niet voorstellen. Bearke stond te wachten op de 'Parkplatz'. Samen naar binnen, de nodige zilverlingen afgetikt en een handdoek om. De eerste lebber van Georgiana had ik binnen voor ik überhaupt op het terras was. Met een spaatje-rood aangeschoven bij Emma, Klara, Daria, Bianca, Violetta en Roberta. De meiden zaten nog ietwat in de 'laat me met rust, ik geniet van mijn eerste koffie' modus. Het Roemeense gerebbel aanhorende, was er zo nu en dan toch ook een moment om in algemeen beschaafd Engels te converseren. Een scherpe opmerking naar Bianca en het komt van zelf wel los.

  KLARA
  Violetta herinnerde mij eraan dat ik een belofte had uitstaan bij Klara. Verdomd ja, dat was ik alweer vergeten. Ik beloof wel vaker wat. Niettemin, ik wilde déze belofte wel inlossen. Klara stond al langer op de 'to do list'. Zonder enige vorm van presales directement richting kamer. Kamer 1! Als het niet te warm is, zijn de kamers op de eerste etage mijn favoriete kamers. Lekker ruim en als je die dubbel kamer hebt, kan je ook nog meegenieten met de buren.

  Met 'virgin' Klara dus de aftrap. Nog nooit mee gekamerd. Altijd weer even spannend zo'n onbekende Imp. Ik had Klara een paar weken geleden bezig gezien met een stamgast op het terras. Dat zag er in ieder geval hoopvol uit. Het werd een uitstekende kamer met veel lijfelijk geweld en een finale FT bis zum letzten Tropfen. Ja, het kon vandaag nog

  Inmiddels wat meer bekenden die zich present hadden gemeld.
  Het was geen weer om aan het zwembad te liggen. Op het terras was het goed vertoeven. Ik heb een van de kachels uitgezet, omdat het op een gegeven moment te warm was. Er hing veel erotiek in de lucht. Ineens een hoop geschreeuw. Wat is loos in de kleedruimte? Echter, een aantal meiden lag in een deuk op het terras. Het geschreeuw kwam uit een heel andere hoek, wisten de meiden op het terras te melden.....the window of the kino. Mijn gewaardeerde vriend M was in een trio gelanceerd naar Mars.

  DARIA
  Ik had me voorgenomen om maar 2 kamers te maken. Een voorgerecht en Violetta. Maar dat liep, zoals zo vaak, weer anders. Hoewel ik min-twintigers over het algemeen links laat liggen, is er eentje in Bab die elk bezoek komt aanwaaien, om mijn nek hangt en ook nog eens een lekker ding is: Daria! Zit nog niet zo heel lang in deze business. Met wat voorkennis van een van haar collegaatjes en een 'go' van een medepleger kon ik niet anders dan ook míjn stekker eens in het stopcontact van Daria te steken...... . Ze was wat nerveus in het begin, bang om te falen.....en dat bij ome Sjeuf
  . Het moet niet gekker worden. Na een algemene preek op basis van katholieke waarden en normen, het gezegde: 'ga heen en vermenigvuldigt u', heeft Daria de Roomse gebruiken volledig waargemaakt en kan ze zo toetreden tot de oppernonnen van de congregatie van Babylon. Een perfecte kamer. Er mag misschien wat meer onderdruk zijn tijdens het blasen. Maar wat wil je, goed koken leer je pas door het veel te doen.

  Zara wil wel, maar trekt mij niet over de streep. Een voor mij perfect lijf en haar recensies zijn positief. Doch gekamerd wordt er zeker niet als ze in het langs wandelen opmerkt: "I'm not second hand".
  Heb me de BBQ goed laten smaken met de maten en gezellig ouwehoeren. Daar kwamen we tenslotte voor naar Babylon.

  VIOLETTA
  Rond 5 uur met Violetta afgesproken. De waakvlam moest op een hoger pitje, want de kamer met Daria was nog geen uur terug. Dat was geen probleem. Na een flinke poos Kuscheln en Schmusen trok ze me de catacomben in. "I want love!" Én €€€, denk ík dan maar weer! Maar.....madame had er wel degelijk zin in. Een dubbele salto! Ze ging helemaal los. Binnen no time vlogen de vitaminen in het vangnet. Een zweethok! Een opfrisbeurt kon geen kwaad. Enfin, ik dacht dat is het dan wel voor vandaag, maar nee! Ze had volgens mij een bak hete pepertjes op. Ik gaf op voorhand aan, dat gaat je niet meer lukken met deze ouwe diesel. Dat smoeltje sprak boekdelen. Het werd de laatste legale FT vóór 1-7. Met knikkende knieën van de kamer.


  Na de kamer nog wat met bekenden staan ouwehoeren. Violetta kwam er nog even bijstaan. Van al die Sjeuf vitaminen was ze wat hyper geworden, met als gevolg dat ze het gesprek aardig domineerde. Het was op het randje.
  Gezelligheid kent geen tijd.....weer ruim de alibi eindtijd overschreden.

  Illusion Plopp!

  Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

  Commentaar


  • Re: Algemene Info Babylon

   Het jaar was half, wieder ein Grund zum ficken. Tevens kwam er een einde aan een tijdperk, reden om er nog even stevig overheen te gaan. Met een aantal maten in Babylon afgesproken en aan het eind van de middag aangekomen. Deze en gene begroet, en geconstateerd dat er een king size blik Afrikaanse meiden open getrokken was. Ik schat toch gauw een stuk of tien.

   Een van de donkere meisjes kwam me bekend voor, althans de perfecte ronding van haar billen. Pas toen ze haar naam noemde viel het kwartje. Ella, nu zonder die kleurige nep vlechten in heur haar. Inmiddels had ik die lekkere billen al in mijn handen en haar tong in mijn mond. Beetje aparte manier van zoenen, maar genoeg om linea recta een kamer op te zoeken. Met mijn halve gezicht onder de lipstick stonden we bij het inschrijftafeltje, wat me grijnzende blikken van de omstanders opleverde. En een por in mijn ribben van Zara. Met Ella uitgebreid liggen zoenen en daarna van een goede blowjob genoten, Ella op de rug gelegd en haar eens stevig doorgeneukt. Op de weinige momenten dat haar tong niet in mijn mond bezig was, steunde ze zachtjes aan mijn oor: ooh, aah, yes fuck me. In clubjes waar veel domme blondjes werken, staan termen van deze strekking soms wel eens op het plafond van de kamers geschreven. Zodat ze weten wat ze moeten zeggen onder het neuken. De Afrikaanse meiden in Babylon zijn geil genoeg van zichzelf, en die hebben ook geen glijmiddel nodig. Ik besloot om nog maar even van de wettelijke mogelijkheid gebruik te maken, dus verdween de zwans in Ella’s mond en kwam er pas weer uit nadat hij gedaan had wat er van hem verwacht werd. Er gutste een dikke witte straal in de afvalbak, en ze kwam nog even bij me liggen voor de babbel achteraf.

   Tijdens de pauze wat met de maten bijgepraat en wat van de grill genomen. Het weer werkte niet echt mee, maar het zwembad ziet er perfect uit. Kun je jezelf op een warme dag goed in vermaken met de imps. Toen ik Emma tegen kwam ging het eigenlijk heel vanzelfsprekend. Ik ben een paar keer met haar geweest en de service is prima. Nadat we elkaar een poosje de mond hadden staan uitlikken, werd er een trio voorgesteld. Nou als je een vriendin weet? Zou Bianca wat zijn? Jazeker, met haar hebben we het al eerder gedaan. Ze plukte Bianca uit de kleedkamer en ze gingen er eerst even buiten een roken. Met de nodige nicotine tongzoenen tussendoor. Op de kamer werd het weer een grote zoen- en pijp orgie. Een voor een werden ze aan de zwans geregen, waarbij er de hele tijd een ondeugend handje aan mijn ballen zat te aaien, zodat het eindschot nog bijna op de plaats terecht kwam waar hij vanaf morgen wettelijk gezien zou moeten komen. Maar zo’n paar uur voor het uur U, maakte Bianca het toch maar op de klassieke manier af terwijl Emma gulzig tongzoenend in mijn armen lag.

   Terug beneden gekomen begonnen de eerste maten te vertrekken. Ik was in de gelukkige omstandigheid dat ik maar een klein uurtje te rijden had, dus kon ik er nog wel eentje doen. Het werd uiteindelijk Kelly. Een keer eerder mee geweest, en tot genoegen. I want your big dick. Goh, dat ze dat onthouden heeft na al die tijd. Or, maybe she says this to all the boys. Ze stak net een snoepje in haar mond, zodat de onvermijdelijke zoenpartij naar caramel smaakte. Kelly is een waar zoenkanon. Na een inspannende sessie, wist ze de laatste druppels aan de oppervlakte te krijgen. Netjes binnen het halve uur, wat bij de derde op rij al een prestatie is.

   Inmiddels half elf, en drie sessies achter de rug. Mocht er nog een vierde volgen, dan zou die volgens de dan geldende wetten moeten plaatsvinden, dus laat maar. Voorlopig had ik mijn dna weer goed gespreid verdeeld en mijn territorium afgebakend. Een mooi tijdperk afgesloten, uitgecheckt en weggereden, maar het eind der tijden is het nou ook weer niet. Er is nog leven na één zeven.
   Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
   En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

   Commentaar


   • Re: Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Jenny (Hon)

    Jenny is vast een lekker tijgertje maar mijn voorkeur gaat uit naar iets rijpers.

    Ik reageer vooral omdat de website van Babylon de beste is van alles wat ik tot nu toe heb gezien.

    Zoek je naar bepaalde opties dan is glashelder wie van de dames die al dan niet tegen meerprijs in de aanbieding heeft.
    Wil je weten wanneer de dame(s) van je keuze aanwezig is/zijn dan is dat met een click helder.

    Het lijkt wel of dit het werk is van een ervaren wandelaar, correct me if I am wrong.

    Commentaar


    • Re: Algemene Info Babylon

     Mee eens met Smokey.

     Alleen geeft de "planer" geen 100% zekerheid. Toen ik met een maat richtring Elsdorf vertrok, stond een dame niet meer op de aanwezigheidslijst, terwijl ze dat de avond ervoor nog wel stond.

     Maar: een prima website!

     - Swiftnick
     Ik ben een gelukkeling - Loesje

     Commentaar


     • Re: Algemene Info Babylon

      Bij het binnenkomen groet ik Manureva, de vriend met wie ik afgesprokn heb. Altijd leuker om met z’n tweeën de dode tijd tussen sessies te doden.

      Eddy de clubeigenaar is er niet. Hoewel ik de volle pot ingangsprijs van 60 € net iets te duur vind, moet ik toegeven dat Eddy z’n club correct runt. Steeds voldoende meisjes, installaties netjes onderhouden. En bovendien blijft hij investeren. Nieuw buitenzwembad open. Ik nam en er duikje maar kreeg een stijve toen ik zg hoe een DVP een college ijsbeer opvrijde in een ligstoel. Vanuit het water was de openingshoek tussen haar benen extreem opwindend.
      Even afkoelen dan maar.
      Het duurt best even voor ik m’n zinnen zet op Stephanie. Een kleine, slanke Bulgaarse.

      http://www.hookers.nl/showthread.php...51#post2175751

      Bij het verlaten van de kamer kruis ik Manureva. Indrukwekkend hoe hij de meisjesvan zich moet afhouden.

      Na een rustpauze (Manurea is ondertussen vertrokken) ga ik aan de bar praten met 2 Cubaanse DVP. Ze lijken sterk op elkaar. ± 22 jaar, 1.7 meter, slank, mooi gezicht, lang zwart haar. Maria (werkt reeds wat langer) en Adele (is er sinds 2-3 weken). Met wie ik wat verder wil. Waarom kiezen? Met z’n drieën in de zeteltjes kan ik m’n opwinding niet verbergen. Blijkbaar deden deze 2 Cubaanse nooit een trio met elkaar. Is er niet aan te zien.

      http://www.hookers.nl/showthread.php...48#post2175748
      http://www.hookers.nl/showthread.php...49#post2175749

      Na het douchen neem ik wat vlees van de grill voor ik de lange huiswaartste tocht aanvang

      Commentaar


      • Re: Algemene Info Babylon

       Vandaag was Bonnie uit Hongarije er nieuw. Korte haren, slank, modieus kort kapsel. Werkte voorheen bij Sixsens, maar nu dus Babylon.

       Sixsens heeft volgens mij geen topic van haar.


       - Swiftnick
       Ik ben een gelukkeling - Loesje

       Commentaar


       • Re: Algemene Info Babylon

        Met dank aan het forum ben ik eind vorige maand naar Babylon afgereisd om het kortingskaartje te verzilveren.
        Wat mij opvalt in deze club is hoe alles er zo verzorgd uitziet. OK ze zijn druk met aanbouwen achter en dat geeft een rommelig beeld maar het zwembad dat in de tuin gerealiseerd is is fantastisch!
        Het is jammer dat deze club wat verder weg ligt voor mij maar zo af en toe heb ik het er beslist voor over om naar deze club te gaan. Zeker omdat ik een kaartje toebedeeld kreeg.
        Ik heb de namen niet meer in mn geheugen staan maar de ervaringen met een aantal dames is ook heel goed geweest.
        De service is erg goed!
        Ik vind deze club echt een aanrader.

        Commentaar


        • Waar kunnen we ze bezorgen? Vroeg die bakker in Elsdorf. Oh eh, nou laat u maar, ik kom ze zelf wel afhalen, antwoordde ik. Prima, zo u wilt, zei hij. Even flitste er namelijk een beeld voor mijn netvlies langs van een nietsvermoedende bakkersknecht die met een stapel dozen met taarten onder zijn arm bij de Oststraße nr. 12 aanbelt. En plotseling geconfronteerd met een dozijn naakte meiden, van schrik de hele handel op de grond laat flikkeren.

         Je raadt het al nlnu werd een jaartje ouder. Dat wordt wel vaker in een saunaclub gevierd, maar meestal en petit comité. Dit jaar hebben we het voor het eerst met behulp van een paar clubmaten eens wat groter werd opgezet. Om mij moverende redenen zonder bombarie op een forum. Gewoon wat kennissen gevraagd, die weer anderen kenden, en in no time hadden we een groepje van pakweg vijfentwintig man met dezelfde instelling bij elkaar. Op de aanwezigheidslijst stonden meer van mijn favo dames dan ik in één dag afgewerkt krijg, het weer leek niet onaardig, het zwembad lokte, de keuken in Babylon is gevarieerd genoeg, en er viel genoeg te socializen met de broeders in het kwaad. Alle ingrediënten voor een geslaagde dag waren aanwezig.

         Klokslag elf op de parkeerplaats, Sjeufke geappt of hij al in de buurt was, want ik kon wel een extra handje gebruiken bij die taartdozen, bleek de veelpleger al binnen te zijn. Je hebt vroege vogels en heel vroege vogels. Voorzichtig balancerend naar de ingang gesloft, met de knie op de bel gedrukt en het spul heelhuids op de balie weten te krijgen. Ondertussen de eerste kussen in ontvangst nemend. Sommige meiden voor het eerst in de kleren gezien op dat vroege uur. Apart, je kent ze alleen in hun working outfit.

         Het eerste uur zie je dan de club op gang komen, dames en gasten binnendruppelen, links en rechts wat small talk, en geduldig gewacht tot het meisje verscheen wat ik het langst ken van allemaal. Iman, toch al zeker een jaar of zes, vanaf de eerste keren dat ik hier kwam. Toen al mijn favo en nog steeds. De kick is altijd als ze onder het voorspel met haar rug naar de spiegel ligt en ik mijn handen over al dat lekkers zie dwalen. Na een heet half uurtje vloog het ventiel open en knalde de eerste druk van de ketel.

         Inmiddels was het aardig druk geworden maar niet overvol. Ik had vanwege quatorze Juillet een grote aanloop van Fransen verwacht, maar die bleef uit. Van de gastenlijst kwam de overgrote meerderheid in de loop van de dag wel opduiken, ik schat toch ruim twintig man. Een paar afvallers zijn er altijd wel, dat is normaal. Tweede op de to do list was kleine rooie Laura. Lieve meid, weliswaar geen groot talentalent, maar ze zoent zo zalig en laat zich helemaal gaan als ze gepakt wordt. Mag zoenen tegenwoordig eigenlijk nog wel onbeschermd? Nooit aan gedacht, maar als niet, sorry mevrouw Merkel. Ik zal die nieuwe wet nog eens doorspitten en bij twijfel de volgende keer een boterhamzakje meenemen. Gezagsgetrouw burger als ik ben.

         Tot halverwege de middag was het mooi zonnig weer, veel buiten staan kletsen met de maten, om het zwembad gezeten, telkens sollicitatiepogingen van dames afgehouden. Gelukkig gaat het hier op een speelse manier, het zijn geen pushers. Tegen vijven die taarten uit de koelkast laten komen en aangesneden. Ook de dames lieten het zich smaken. Bij sommigen zou je wat meer grip aan de billen mogen hebben, dus stamp ze vol taart. Enkele anderen hebben toch al te veel om de heupen, die houden zich beter wat in. Maar gemiddeld heeft Babylon een goede mix zonder veel uitschieters qua optiek. Ik trof nog een meisje dat ik kende uit Living Room. Claudia, die hier als Flori of Florine door het leven gaat. Was wel leuk haar weer te zien. In Living Room een van de beste. Naar Babylon maatstaven heb je het dan over een middenmoter. Uiteindelijk lukte het Naomi met haar lekkere ronde billen en haar glibberige tongetje om me weer kamergeil te krijgen. Dat werd die duo kamer met balkon, links van de kino. Waar je de buren bezig kunt horen. Geen probleem mee. Weer kwam binnen het halve uur de derde oerknal. Met een lekker ding dat goed haar best doet lukt dat wel. De vierde wordt lastiger, maar dan zetten we de joker in.

         Intussen had het buffet goed gesmaakt, de grill draaide op volle toeren, en het was erg gezellig met de clubmaten. Bij meer dan tien gasten krijgt de jarige geluksvogel een gratis wip, en we zaten al op het dubbele, dus even een deal gesloten met Emma en Bianca. Emma werd my birthday present, Bianca kwam op mijn eigen kosten mee. Het blondje links, de brunette rechts, een boven, een beneden en telkens wisselen. Met twee monden aan de zwans komt hij dubbel zo snel overeind, een beproefd concept voor de eindronde. Het condoom was blauwgroen zag ik in het heetst van de strijd, of je van Mars komt. Met twee van die geile loeders lukt het ook voor de vierde keer op rij wel. Voor de laatste keer werd mijn kruis afgedept, we strompelden de trap af, Emma kreeg haar honorarium van de theke, Bianca van mijzelf, en het kamergedeelte van de dag zat erop.

         Cheffe Eddy wilde er nog een Happy Birthday moment van maken, liet een taart met kaarsjes komen, een paar flessen sjamp, nog meer flessen wijn. Weder ein Grund zum saufen, zal hij gedacht hebben. Sugar meende dat een vijfde keer ook nog wel kon, maar dat zal beroepspropaganda geweest zijn. Wat mij betreft, het was mooi geweest. Tegen half twaalf opgestapt, erg laat voor mijn doen. Met meer dan een klok rond in de Puff gezeten, gaat le quatorze Juillet 2017 de boeken in als de meest gedenkwaardige verjaardag ooit. Alle gasten bedankt dat jullie gekomen zijn, Babylon bedankt voor de gastvrijheid en mogelijkheid om dit te doen. Ook het komende jaar ben ik noglangnietuitgewandeld, vooral in Babylon niet.
         Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
         En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

         Commentaar


         • Als je noglangnietuitgewandeld bent en je krijgt een invitatie voor een birthday, wie ben ik dan om daar 'nee' tegen te zeggen. Tegen een maat gezegd deze week: "Ik ga met grote tegenzin. Man man man, ik moet me er naar toe slepen." Daar was op de dag zelfs niets van te merken. Met geladen geweer naar Elsdorf gekacheld. Om kwart voor 11 liep ik al in minirok door de Sündenpfuhl.

          Op een paar meiden na nog een lege tent. Koffie getapt, belegd broodje er bij genomen en me in een stralend zonnetje op het terras genesteld.
          Pupil PoarNeemn ook zo gek gekregen om naar Babylon te komen. Immers, er lopen daar een paar wilde wievn rond, die zijn befkunsten maar al te graag gewillig ondergaan. Zoiets vertelt zich snel rond. En dat met beflapje, conform de wet!

          De jarige was inmiddels ook binnen, afgeladen met lekkernijen. De felicitaties overgebracht. Je ziet het niet aan nlnu dat hij weer een jaartje ouder is geworden. Hét levend bewijs dat je van veel neuken jong blijft. Daar kan geen 'Oil of Olaz' tegenop.
          Mijn meegebracht doosje pralines werd door de ex-Eden girls gekaapt en heb ik niet meer terug gezien. Violetta verblijd met een Teddy-bear.
          Zo richting enen begon Babylon aardig te vullen. Ondanks dat er veel te quatschen was met deze en gene, werd het toch tijd om wat aan sport te doen.

          Eva mocht de aftrap doen. Prima kamers mee gedraaid in het verleden. En ook deze was weer van uitstekend Babylon niveau. Probeerde het binnen een uur te houden, maar dat lukte van geen kant. Het doen van de 'was' nam nogal veel tijd in beslag. Maar.....als de oerknal er dan ook eenmaal is: beknelling en vuurwerk! Je mag blij zijn dat je kop nog op je romp zit. Moest door 'die Feuerwehr' uit mijn benarde positie worden bevrijd. Mijn eruptie volgde niet veel later. Een prachtige start van deze vrijdag.

          Aan een stevige schrobbeurt was ik wel toe. Aansluitend mijn eerste bel vino besteld. In de bar waren inmiddels veel feestbeesten present, zo ook pupil PoarNeemn gehuld in een blauw mantelpakje. Wel een voordeel, dan kan de 'Poolse' Michelle tenminste niet de handdoek van je r**t aftrekken.
          De ex-Eden girls en Bianca waren in opperbeste stemming. In de bar werden allerlei erotische kunstjes vertoond. Met Sofia in de hoofdrol! Typisch Babylon! Uiteraard trok dit veel bekijks.

          Georgiana was in haar tas aan het dabbelen. Wat een bende in die tas zeg. Wat zit daar toch allemaal in, vroeg ik haar. "Alles für den Männer". "Aber ich hab etwas mitgenommen für mein Zimmer mit PoarNeemn". Kwam daar een grote glazen dildo uit haar tasje. Ik ben nogal visueel ingesteld. Heb me de verschillende mogelijke opties in mijn gedachten laten rondspoken. Ben wel nieuwsgierig wie van beiden "auw" heeft geschreeuwd

          In de tweede helft van de middag moesten er een paar stevige buien worden geïncasseerd. Aan het begin van de avond klaarde het weer op en kon tot sluitingstijd met de aanwezige kachels goed van het terras gebruik worden gemaakt.
          De BBQ draaide op volle toeren en wat er vanaf kwam smaakte prima!
          Eddy trakteerde een aantal gasten op wijn buiten op het terras. Een aantal flessen schoten er door. Mezelf beperkt tot één enkele 'bel', want ik moest ook nog een keer terugrijden naar de gebreide broek.

          Om 6 uur met Violetta afgesproken, maar daar kwam een Chinees tussen die de dag er voor van een trio had genoten met Violetta en Bianca. Die gast was net binnengekomen en wilde nog een keer op herhaling. Voor de meiden loopt de euro-teller dubbel. Dus, laat lekker gaan.
          Om 8 uur dan toch nog! Na een uurtje keuvelen en zo, ons teruggetrokken in catacomben. Twee keer de yoghurtbus rechtop gezet! Toen vond Teddy Sjeuf het wel welletjes. Tot tegen sluitingstijd met Violetta en een aantal verjaardagsgasten op het terras zitten nagenieten. PoarNeemn zat er met Eva. Een lach op zijn gezicht. Zo breed....... dat je er een groot bord door naar binnen kon schuiven. Mijn taak als mentor zit er bij deze gast op. Opleiding met goed gevolg voltooid, diploma uitgereikt. Kan zijn weg nu wel zelf vinden. Nu is het tijd om seksuologische hulpverlening in te schakelen.

          Nog net niet met deze bezem naar buiten geveegd. Tegen enen de deur achter me dicht getrokken.
          Dank aan de jarige. Het was een geslaagd feestje!

          Illusion Plopp!
          Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

          Commentaar


          • BABYLON, 14 JULI 2017

           Wéér overgehaald door Sjeufke om te gaan naar dit paradijs. Nu moet ik toegeven, heel moeilijk is het niet om mij over te halen voor Babylon. Het was namelijk de verjaardag van NLNU.

           Dus ging de pupil met zijn mentor naar de Elsdorfse Impacademie.

           Afijn, ik stapte weer eens met frisse zin de auto in, het lange eind naar de sekstempel vol met prachtige vrouwen.
           Zoals gewoonlijk weer files onderweg dus je raadt het al, weer later dan gehoopt aangekomen.
           Eenmaal omgetoverd tot blauwe ijsbeer (ik neem altijd mijn eigen badjas mee maar Babylon) eens een rondje gemaakt... een warm welkom had ik verwacht maar nee hoor, alle bekenden zaten op de kamer. Kan ik ze geen ongelijk in geven!

           Dan maar mijn vaste ritueeltje, ongestoord en wel. Bakkie en peukie en de kat uit de boom kijken. Beetje zo alles in de gaten houden.

           Potverdorie, het duurde wel erg lang met iedereen. Dus dan maar even de sauna genomen, die was goed heet.

           Wie ook goed heet was was Georgiana die ik eenmaal boven trof. Ze sprong mij in de armen. Kijk, mijn warme welkom is er toch.
           En zodoende kwam ik Sjeufke tegen, die mij voorstelde aan de andere gasten die ook aanwezig waren.
           Leuk om jullie eens te ontmoeten, de gezichten achter de prachtige verhalen.
           Tussen het sportief bezig zijn mij uitstekend vermaakt met de aardige medegasten.

           Al snel zat ik aan het water wat de brouwerij gelukkig wel gehaald heeft en die smaakten weer heerlijk.
           Tijd voor Georgiana!

           Georgiana.
           Ja, Georgiana. Dit was de derde keer met haar. Georgiana laat er geen gras over groeien op de kamer. Een dame vol energie die knettergek maar knettergoed is op de kamer. Zelf mocht ze genieten van PoarNeemn en daar doe ik graag de moeite voor.
           En die moeite krijg ik dubbel terug van Georgiana. Wat kan deze dame toch goed pijpen en wat krijgt ze je gek. Mijn borstkast moest het ontgelden want Georgiana dacht er even 2 souvenirs op te maken die groot zijn uitgepakt.
           Dit uurtje was weer dik in orde en Georgiana ontdeed mij met gemak van mijn potentiële babytjes.

           Zo, ik heb trek in een biertje en een peukie. Even bijkomen. Tot hilariteit van de andere gasten, die konden smakelijk lachen om mijn "schade" van Georgiana.

           Daarna samen met Georgiana gegeten, ze had 2 borden vol vlees en aardappels gehaald. Het smaakte weer uitstekend.

           Zo sleet de dag langzaam, of eigenlijk te snel voor mijn gevoel, weg. De beren en de dames waren in een opperbest humeur. Zelfs nog kennisgemaakt met Chef den Ed. Die trakteerde later met flessen wijn.

           En wie zagen we daar lopen?! Sofia! Zo, wat een ongelovelijke stunner is dat zeg!
           Eens kijken of ze in was voor een kamertje. Dat was ze wel maar ik ging twijfelen. Haar houding stond mij niet zo aan. Kan gebeuren natuurlijk! Dat is iets persoonlijk, ik hoor verder wel heel goede verhalen over Sofia. Dus Sofia, die kamer komt nog wel.

           En wat hoorde ik daar in de wandelgangen? Eva wou graag met mij op de kamer! En ik? Ik wou graag met Eva op de kamer!
           Het werd geen Adam zoekt Eva maar PoarNeemn zoekt Eva, en met succes want de schone Eva was zo gevonden. Kamertje #2

           Eva!
           Een hele lieve, slimme en mooie dame. Wat wil je nog meer?! Ik in iedergeval niks meer.
           Dit was Babylonians Finest. De kamer was zeer liefdevol, gepassioneerd, relaxed en toch spatten de vonken er van af.
           Eva was benieuwd naar het geheimpje van PoarNeemn en die heeft ook zij mogen ervaren. Het duurde wat langer bij haar, maar dan heb je ook wat. Mijn likwerk eindigde voor Eva in een heel goed eind.
           En volgens mij was Eva de controle kwijt want ze liet zich helemaal gaan met mij.
           En ik? Ik heb een groot zwak voor deze dame gekregen. Het uur vloog als een Boeing 747 voorbij.
           Liep ik later blijkbaar nog met een grote glimlach rond.

           Eddy was ondertussen rijkelijk met de wijn aan het strooien. De sfeer zat onderling ook goed in. Met veel van jullie praatjes gemaakt.

           Wou er nog een half uur later bij aanplakken later op de avond. Maar Eva kwam haar excuses maken. Sorry schatje, maar ik ben heel erg moe. De volgende keer wil ik heel graag weer. Heel eerlijk en dat kan ik alleen maar waarderen en respecteren.

           Dus we gingen met de diehards nog lekker nalullen over de dag en dan is de dag alweer tot een eind gekomen.
           Mijn mentor heeft zijn pupil gelukkig overhaald en die heeft weer een heerlijke dag gehad. Wat hebben we er weer van genoten.

           Commentaar


           • Nou vooruit dan maar weer. Koers gezet naar Elsdorf.
            Eerst ff pinnen. Donderdagavond was het niet gelukt als gevolg van een defecte pinautomaat.
            Dus naar pinautomaat nummer 2 vrijdagochtend: defect.....ik kan een lang verhaal kort maken. Nummer 3 en 4 ook defect. Ik had het er helemaal mee gehad. Dan maar in Babylon de nodige Euries uit de flappentap trekken tegen een meerprijs van €9,99.
            Onderweg 'Stau' rond Aken. Oorzaak: Een aantal Belgen dat gekreukeld tegen de geleiderail stond 'geparkeerd'.

            Het wat later binnenkomen heeft ook zo zijn voordelen. Geen Imps op een rij, maar lekkere naakte snoeppies die gewoon ff intiem komen lebberen: Bianca, Eva, Daria, Sofia en Violetta. En toen moest ik dus de entree nog betalen Dat maak ik bij Thermae 2000 in Valkenburg nooit mee.

            De entree afgetikt en ik mocht mijn rokje weer aantrekken. Belegd broodje en koffie.
            Voor de eerste maal een koppel gezien in de kleedkamer. Jaha, hoe ga je dat nou met die handdoek doen, he meid? Het was even wennen, maar het besef drong uiteindelijk door dat er voor de bovenkant geen bedekking is in Babylon.

            Geen alibi, dus rond 18 uur stond de terugreis op het programma. Verder ook geen bekenden die zich hadden aangemeld. Dan moet je maar weer zien hoe je zo'n dag door komt! Buiten het kameren dan
            Violetta was na een uurtje present en stond al weer klaar om de bloemetjes buiten te zetten. Na een half uurtje leuteren richting kamer. Zo'n eerste kamer, dan loopt de pap er vanzelf uit. Een paar keer flink op de rem getrapt.......en dan, gebonk op de deur! Polizei! Ik dacht jammer dan, want in dit hok gaat alles volgens de Duitse wet. . Het was een bevriende clubmaat die ons kwam verblijden met 2 stukken taart. Niet de eerste keer overigens. Bij deze is hij de butler! Enfin, na dit intermezzo moest de zaak weer even terug in stelling worden gebracht, want er was sprake van enige spierverslapping. Maar in missio, volledig vastgeklemd tussen haar benen en eens diep kijkend in die blauwe ogen, kwam ook deze workout weer tot een spetterend happy-end.

            BIANCA EN VIOLETTA
            Happie eten met Violetta en de butler. Daar kwam Bianca wat credits opladen. Met Bianca kan ik goed door een deur. Altijd veel fun met deze Imp. Begon me dat lekker ding allerlei toespelingen te maken voor een trio. No way, ik maak geen trio's. Geen goede ervaringen gehad in het verleden. Basta! Verrassend uit andere hoek, begon Violetta het spel mee te spelen. De meiden positioneerden zich zo dat ik tussen beiden stond. Hoe meer ik 'nee' zei, des te meer, gingen die twee boefjes door. Dit wordt mijn dood, zei ik. Dan heb je een mooie dood, zei Bianca. Nee zei Violetta, pas na 5 augustus graag (feessie). Op een gegeven moment had ik twee handen onder mijn handdoek en werden mijn tepels er zowat afgevreten. Even afkoelen en douchen...... . De butler schijnt nog enig aandeel gehad te hebben en de meiden te hebben opgehitst. Nou dat is dan wel gelukt. Zelfs na de koude douche was er nog steeds sprake van oververhitting. "Wat kann mie 't verrottenn"....met Bianca en Violetta naar de kamer.

            I'm Shy, dus zeg maar wat er moet gebeuren. 'Liggen!', was het commando. Net als thuis, doe ik direct wat van mij wordt gevraagd. En daar lag ik dan tussen twee heerlijke Imps. De hel brak los. Het ging maar door en door.........! Toch mooi om naar zo'n trio te kijken en al zeker als ik zelf het middelpunt ben. Het ging maar door en door.........de grande finale was voor Bianca.
            Wat een toppertjes! En dan reken ik mezelf mee

            Na deze circusact kwamen we elkaar weer tegen op het terras. Kreeg van beiden alle benodigde nazorg!
            Bianca verdween, Violetta bleef. Weet niet of het aan de temperatuur lag, maar de warming up begon opnieuw. Kleine Sjeuf lag er bij voor kapot. Doe geen moeite lieverd.....gaat 'm niet worden. "You promised me doggy"??! Ja, ik beloof zo veel...... Nou, omdat het moet dan
            De butler had een reservering uit staan voor 18:01 uur bij Violetta. Zoveel tijd was dus ook niet meer over. Met the Queen of England weer afgedaald naar de catacomben en 'aon de geng'. Violetta gelukkig weer helemaal terug in GFE modus. Echter, met drie kamers vrij kort achter elkaar moest er gewerkt worden. Veel calorieën verbrand deze kamer! Kreeg nog de opmerking dat ik op de butler begin te lijken qua geluid(soverlast).

            Na de kamer kort bijgekletst met de Butler, die inmiddels met Violetta in de armen lag. Aansluitend weer richting gebreide box! Ik wilde uiteraard geen storende factor zijn bij deze tortelduifjes.

            Illusion Plopp!
            Laatst gewijzigd door Deadalos; 22-07-17, 13:33.
            Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

            Commentaar


            • Afgelopen maandag mijn kortings kaartje verzilverd

             Ik was 19.00 aanwezig na een controle werd het kaartje probleemloos geaccepteerd

             Ff omkleden en wat drinken pakken beetje de club verkent buiten op het terras gaan zitten waar ik meende violetta te zien . Toen zij naar binnen ging keek ze nog wulps om. Dus maar snel achter haar aan. Bij het voorstellen bleek dit bianca te zijn..... mmm wat nu afkappen of ... toch maar ff blijven zitten want zij heeft zo n speciale blik in haar ogen..
             Wat uiteindelijk toch resulteerde in een kamergang wat zeker niet slecht was.

             Hierna ff relax in de sauna wat drinken ff genieten van de zon aan het zwembad nog ff een donkere dame geholpen met de tv ff een pudinkje eten toen sugar bij me kwam staan en over mijn rug begon te kriebelen wat bij mij wat kippenvel veroorzaakte en nog wat meer wat rechtop ging staan.. op mijn verzoek op een bankje gaan zitten wat toch resulteerde in een kamergang wat ook niet slecht was.

             Hierna begon het al wat leeg te lopen nog ff wat tv kijken bij de donkere dame wat ik voorheen al had geholpen . Ven haar naam vergeten masr zij heeft bijna de hele avond met een handoek om tv gekeken. wat geklets wat om 23.30 nog resulteerde in een snelle kamergang.
             Maar oo oo o wat kon deze dame goed nat tongzoenen ook de blowjob was uitermate goed ze had wel 2 hele grote bef lapjes aan haar kutje waar ik ook nog van heb genoten. Nadat ik was klaargekomen de laatste x douchen en om net voor 24.00 de zaak verlaten.

             Resumé ik weet niet als het aan de maandag ligt maar ik vond het erg rustig jammer dat er zoveel meiden vanaf ongeveer 21.00 stoppen en vertrekken
             Dat ik violetta niet heb herkend (volgende x maar vragen)
             60 euro vind ik eigenlijk te veel entree
             En persoonlijk vind ik dames in lingerie veel aantrekelijker

             Nogmaals dank voor het kortings kaartje ben ik weer een ervaring rijker

             Commentaar


             • Gisteren, op advies en uitnodiging van Swiftnick, voor het eerst in Babylon geweest.

              De pinperikelen die Sjeufke beschreef in zijn laatste post van vanochtend, een feest der herkenning . Ik kan mij natuurlijk gruwelijk vergissen, maar ik schat even voorzichtig ('und Ohne Gewähr') in dat wij beiden hebben geprobeerd te flappentappen in de 'sjoenste stad vaan de ganse wereld' . Gelukkig kon ik, bij de 'zaterdagochtend'-boodschappen, mijn budget bij het afrekenen en zonder extra kosten, 'bijpinnen'.

              Enfin, rond 11.30 uur na een ritje van een klein uurtje, 'geland'. Eén keer aangebeld, een openzwaaiende deur en welkom geheten door een vriendelijke thekedame EN en groot deel van het vrouwelijke schoon. @Ronald11: voor jou is Babylon toch echt 'the place to be': alle DVP's 'volledig naakt'! De ontvangst, verre van beroerd dus en zeker en vast 'wetting the appetite'!

              Het 'gevechtstenue' is wat beperkter als in YinYang en Sixsens en zeker in het eerste uur zat ik behoorlijk wat te kloten met die omgeslagen handdoek. Maar met een tip van Bianca behoorde dat probleem (voor zover dat een probleem kon worden genoemd) tot het verleden! En gelet de temperatuur van gisteren is een 'handdoek only' sowieso een stuk prettiger dan de grijze of witte badjas.

              Het buffet, zeker in directe vergelijking met YinYang, minder keuzemogelijkheden, maar prima op orde. Geen bloktijden, dus je kunt van binnenkomst tot vertrek de inwendige mens continu op oorlogssterkte brengen c.q. houden. Naast deze pré, nog een andere pré ten opzichte van YinYang: geen evenementenpils, maar een lekkere 'Bitburger' of 'Kölsch'.

              De barbediening was gedurende de middag wat aan de trage kant, de wisseling van de wacht bracht daar later een substantiële verbetering in.

              Qua bezoek was het de gehele dag aangenaam druk en er heerste een heerlijk gemoedelijke sfeer! Geen 'haantjesgedoe' (ook niet in de avond) zoals in YinYang en wat een genot, ook geen 'baby, baby, are we going to the room' jagertjes'.

              'You see what you get', dus je moet wel de visuele kwaliteiten à la Stevie Wonder hebben, wil je op de kamer nog (let wel: qua fysiek/looks van de dame) verrast worden.
              Ikzelf ben in de basis genomen geen liefhebber van donkere dames, maar in Babylon liepen me toch een paar 'zwarte pareltjes' rond, o la laa!. Uiteindelijk is het niet van een 'chocolate pussy' gekomen, maar daar gaat zeker in de toekomst verandering in komen.

              Vier dames waren mij in het eerste twee uur van mijn visite qua looks en attitude zeer aangenaam en positief opgevallen en met twee van die vier, te weten Bianca en Kristina, is het ook tot een kennismaking inclusief kamergang gekomen. Recensies volgen nog, maar kort samengevat: tweemaal GFE en prima service! Bij beide dames ga ik zeker op herhaling!

              Zelf ben ik niet zo'n liefhebber van sex 'en plein public' en dan is het best wel 'lullig' als je uit een ooghoek, terwijl je naar de DTM-autorace kijkt in het saunadeel, een mannelijke gast zijn 'oliepeil' ziet gemeten worden. Die peilstok ging er bij dame trouwens goed in en ik meende ook te mogen horen dat deze 'service inspectie' naar tevredenheid van hem door haar werd uitgevoerd.

              Rond 23.30 uur uiteindelijk en met een goed en voldaan gevoel 'Babylon' verlaten en weer koers gezet naar huis!
              'Ein kurzes Fazit': Een uitstekende eerste kennismaking met 'Babylon'! Er zullen er nog vele bezoeken gaan volgen!!

              Groet,
              69

              Commentaar


              • Dankzij Hookers een kortingskaart gewonnen die ik gisteren liet verzilveren.
               Het was goed warm en ook goed druk in Babylon. De meeste hadden zich toch wel naar buiten verplaatst met het mooie weer.
               Eindelijk kon ik een keer het zwembad in gebruik zien. Langs het zwembad mij neergelegd en kijkend hoe 2 meiden met elkaar aan het stoeien waren in het zwembad.

               Daarna een rondje gaan lopen en kwam ik Tanja tegen. Ze is sinds vorige week weer terug van vakantie uit Roemenië. Ze zei dat ze 2 kilo was afgevallen, kon het niet zien maar ze is altijd al slank geweest voor mij.
               Op haar vaste stekkie, de ronde bank tegenover de bar gaan zitten, beetje gepraat, was toch een hele tijd geleden dat ik met haar naar de kamer ben geweest.
               Beetje spelen en toen naar de kamer vertrokken, al duurde dat wel even. Het was wat later in de middag maar alle kamers waren bezet. Heb eigenlijk nog nooit een wachtrij gezien in Babylon.
               Duurde maar 5 minuten voordat er een kamer vrij was en we konden beginnen.
               Vele hebben wisselende kamers met haar die niet altijd goed zijn. Moet zeggen dat ze soms wel een wat slecht humeur heeft maar op de kamer is ze altijd goed en kan ik er mee lachen.
               Lekker tongen en strelen wat uiteindelijk overging in pijpen. Het pijpen van haar was zo goed dat ik het daar bij heb gelaten.

               Na de kamer even lekker douchen en eens kijken wat er te eten viel. Was gister BBQ, zoals volgens mij altijd met goed weer. Niks op aan te merken.

               Na het eten omgekleed en gegaan, had nog een andere afspraak waar ik heen moest.
               Was een leuk maar kort dagje voor mij in Babylon, maar wordt snel weer een keer ingehaald.

               Commentaar


               • Vrijdag 28 juli

                Geheel onverwachts kreeg ik via het forum van Hookers een kortingskaart doorgespeeld. Helemaal goed, natuurlijk, alleen was de kaart nog maar beperkt houdbaar. Snel de agenda erbij en deze vrijdag geprikt als de dag om zo nog voor eind juli van de korting te kunnen genieten.

                Helaas blijkt uit de aanwezigheidslijst op de Babylon-site dat good-old Kelly op reis is en dus zal een heerlijke vrijdagmiddag-pannenkoek-sessie met de Ghanese knuffelkoningin er niet van komen…maar gelukkig is er zat ander moois voorhanden in Elsdorf en beloofd de website mij voor deze vrijdag een aanwezigheid van bijna vijftig (!) dames. Bij het uitgebreid doorlopen van de lijst valt mijn oog al snel op twee, voor mij nieuwe aanwinsten: Chanel en Prisca. Allebei uit de categorie chocomaus, Chanel heeft op de foto’s een killerbody, maar ook slechte eerste recensies op het forum. Prisca wekt mij interesse met maar twee dingen: haar borsten. En als er dan in de dagen voorafgaand aan mijn bezoek een paar goede berichten over deze dame op het net verschijnen staat zij met stip op de bovenste plaats van mijn to-do-list.

                Extra vroeg vertrek ik om zo dicht mogelijk bij het openingsuur van Babylon aanwezig te zijn, ik vrees voor een hele drukke dag en aangezien het geen tuinweer is zou het dan wel eens heel erg afgeladen kunnen worden binnen in de club. Om tien over elf parkeer ik mijn auto, als vierde op de parkeerplaats en begeef mij maar vlug naar de entree. Slechts één dame neemt de moeite mij in Eva-kostuum te begroeten, de anderen, en dat zijn er toch al zeker een twintigtal zo ontdek ik na het omkleden, zijn te druk met ontbijten en (vooral) de ochtendsigaretten..

                Ik begin maar eens met een kopje thee en schenk ook nog even heel galant een koffie in voor de ontbijtende Chanel, en dat blijkt inderdaad een plaatje te zijn! :-x

                Ik neem plaats in een van de loungebanken en bekijk eens even wat voor moois er allemaal al aanwezig is, doordat er al snel weer tot twee keer toe een nieuwe gast arriveert en de meeste dames nu wel bereid zijn naar de receptie te lopen wordt ik weer getrakteerd op een overvloed aan deinende borsten en wiebelende billen… En dan zie ik opeens een negerin (mag ik dat nog zo zeggen?) met een prachtige bos hout voor de deur verschijnen, dat moet Prisca zijn! Wat een heerlijke verschijning: rond waar een vrouw rond moet zijn, een knap gezichtje en een leuke, lieve lach op het jonge gezicht. Net als ik probeer oogcontact met haar te maken gaat de bel weer en spoed ook Prisca zich naar de ontvangst alwaar zich, tot grote hilariteit van de aanwezigen geen nieuwe klant meldt maar een donkergetinte jongedame, bepakt en bezakt met koffers. Duidelijk een dvp-tje die terugkeert van een thuisbezoek, vanaf mijn positie kan ik niet helemaal goed zien wie het is en om uit te sluiten dat het Kelly is ga ik maar eens heel schijnheilig mijn lege theekopje terugbrengen bij de afruimwagen. Helaas het blijkt geen Kelly te zijn, maar duidelijk wel een vriendin van Prisca, de knuffels zijn niet van de lucht en de dames verdwijnen al snel naar beneden richting de dameskleedkamer. Even treuzel ik in de bar en volg dan ook maar richting de “keller”…

                De meiden staan in een groepje bij de sauna’s en zijn in een geanimeerd gesprek verwikkeld, maar als ik de ruimte binnenkom wordt ik spontaan door hen begroet en komt Prisca direct naar mij toe voor een kennismaking. Het lijkt wel of ze al doorheeft dat er wel iets te halen is… met een “Hallo, I am Prisca, who are you?” wordt het ijs gebroken, wat een lief snoetje heeft ze zeg en als ze dan maar direct haar borsten tegen mijn lijf aandrukt is het pleit al beslecht: het volgende wat Prisca voelt is mijn erectie tegen haar buik aan. “Woow, you really like me!?” We verontschuldigen ons bij haar vriendinnen en vallen neer op de bank bij de televisie in de kelder alwaar er direct begonnen wordt aan een heerlijke tongzoensessie, ik uitgebreid op verkenning ga bij Prisca’s borsten en billen en zij mijn keiharde penis “bevrijd” van onder de lendendoek. Al snel besluiten we dat het wel tijd wordt om naar een kamer te verhuizen.

                Staand naast het bed wordt er eerst nog maar eens uitgebreid getongd en verken ik met mijn hand ook maar eens Prisca’s poesje, gewaxt en superstrak, maar nog niet erg op temperatuur… We verplaatsen ons naar het bed en zonder aarzeling begint de chocoprinses mij te pijpen. Terwijl de dame zich helemaal overgeeft aan haar mondeling geniet ik met mijn handen van haar heerlijke lijf, naast een stel prachtige grote borsten heeft ze ook een lekkere ronde kont en een heerlijk strak lijf. Ik maak mijn vingers nat met wat speeksel en begin haar maar eens voorzichtig te vingeren, er komt een beetje leven in haar poesje. Al snel lijk ik richting een orgasme te gaan en daar heb ik nog echt geen zin in, een beetje strelen langs haar wang en een “Be careful, baby” zijn genoeg om Prisca te laten begrijpen wat er gaande is. Ze stopt met pijpen en komt lekker in mijn armen liggen om direct weer verder te gaan met heerlijk tongzoenen, verlegen is deze 21-jarige niet… al zoenende draait ze zich op haar rug, mij zo uitnodigend om lekker haar borsten en buikje te strelen en al snel met mijn hand weer tussen haar dijen terecht te komen. Nog steeds is ze niet erg nat, tijd om daar wat aan te gaan doen, ik begin maar eens lekker aan haar tepels te sabbelen en zuigen en als die heerlijk opgestijfd zijn daal ik al zoenend, via een heerlijk zacht buikje, af naar haar poesje. Giechelend ondergaat de lieve schat het allemaal, maar als ik met een paar lange halen van mijn tong langs haar schaamlippen de aanval op haar poesje inzet komt er een instemmend kreuntje uit het dametje. Mooi, en voor mij een aanmoediging om er eens even lekker voor te gaan liggen en al mijn befkunsten op haar te gaan uitoefenen. Likkend, zuigend en knabbelend gaat de lieverd uiteindelijk naar een orgasme. Prisca blijkt een stille genietster te zijn, maar de uitdrukkingen in haar gelaat, haar harde tepels en de bewegingen van haar handen door mijn haar laten aan duidelijkheid niet veel over: de dame is heerlijk aan het genieten. Uiteindelijk wordt mijn hoofd met een behoorlijke kracht weggeduwd en meld een lachende Prisca dat het nu mijn beurt is. Ze voegt de daad bij het woord en begint mij maar weer eens lekker te pijpen om na een paar minuten mij vragend aan te kijken: “Sex?”, “Good plan”, kaats ik terug. En dus gaan we in missionaris intiem. Mijn geilheid in combinatie met het uitzicht op die twee meedeinende heerlijke puur natuur jetsers zorgen ervoor dat ik al vrij snel klaarkom, de nood was toch wel weer hoog...

                Na de schoonmaakbeurt met wat tissues knuffelen we nog wat en is er een beetje smalltalk om vervolgens lekker voldaan de kamer te verlaten. Bij de lockers reken ik af en krijg nog een uitgebreide knuffel en tongzoen ter afscheid. Wat een kanjer!!!

                Na een lekkere douche is het wel tijd voor een hapje eten, in het restaurant schep ik mijn bord vol met roerei en gebakken spek, even op krachten komen. Als mijn bordje leeg is schenk ik mijzelf maar eens een glas water in en ga eens pols-hoogte nemen in de tuin. Het zwembad is inderdaad mooi geworden en ook de aanbouw voor de nieuwe wellness schiet al aardig op. Met mijn watertje neem ik maar even plaats aan een tafeltje, het zonnetje komt net door de wolken heen en direct warmt het lekker op. De uurtjes daarna breng ik al luierend door, prik nog even een vorkje mee vanaf de barbecue en als de klok tegen drieën loopt ga ik maar weer eens op zoek naar Prisca…

                Ik vind haar in een van de loungebanken, meteen word ik uitgenodigd om bij haar te komen zitten en vrijwel direct heb ik haar borsten alweer te pakken en beginnen we tot grote hilariteit van een ander donker meisje uitgebreid te tongen. Sjonge, jonge, wat is dat toch lekker, twee van die zachte, grote en toch stevige puur natuur borsten in je handen.

                Even later stappen we kamer dertien binnen en hebben weer een heerlijke, lange vrijpartij die eigenlijk een kopie van ons eerste samenzijn is… Lekker tongzoenen, heerlijk vrijen, uitgebreid pijpen en ik mag Prisca uitgebreid vingeren. Uiteindelijk weet ik haar na een heftige befbeurt wederom klaar te krijgen, waarna we heerlijk intiem gaan in doggystyle. Mooi gezicht hoor, een heerlijk uitzicht op twee prachtige zwarte billen en via de spiegel naast het bed op die lekkere dikke tieten die heen en weer slingeren op het rustige ritme van mijn stoten. Veel beter kan het niet worden. Na zo even bezig te zijn geweest laat ik Prisca op haar rug gaan liggen en gaan we in missionaris verder, ik krijg weer de perfecte GFE. De lieverd streelt met haar handen door mijn haar, er wordt lekker gezoend tijdens de gemeenschap en ook de lieve woordjes zijn niet van de lucht. En hoewel ik vastbesloten was het haar in standje cowgirl af te laten maken is er uiteindelijk geen redden meer aan en kom ik voordat we van positie kunnen wisselen heerlijk klaar! Op haar horloge zie ik dat we alweer bijna een uur op de kamer zijn en begrijp ik waarom ik zo “versleten” ben, we zijn gewoon bijna een vol uur volop aan het seksen geweest, woow!…Bij de lockers overhandig haar de dik verdiende euro’s en met een uitgebreide knuffel en tongzoensessie nemen we afscheid.

                Na een kopje koffie en een Snickers ben ik wel weer op krachten en is het alweer tijd om weer richting Nederland te vertrekken, Hookers en Babylon bedankt voor het kortingskaartje en Prisca voor de heerlijke vrijpartijen!!
                Gaat het wandelen steeds leuker vinden... en nu ook nog geïnfecteerd met het saunaclub-virus...

                Commentaar


                • Afgelopen zaterdag mijn eerste bezoek gebracht aan Babylon.
                 Enige tijd geleden voor het eerst gehoord van het concept saunaclub, en nieuwsgierig geworden in dit (of ander) topic eens een bericht geplaatst hierover en vervolgens op uitnodiging van Sjeufke meegegaan om kennis te maken met het idee van een saunaclub.

                 Afgesproken om 11 uur op de parkeerplekken, alwaar Sjeufke reeds stond te wachten.
                 Hierna kwam nog een wandelaar aangereden waarmee Sjeufke had afgesproken, waarna wij gezamenlijk naar binnen zijn gelopen.

                 Enige spanning bij binnenkomst was er zeker bij mij, maar met goede wegwijzers (medewandelaars) erbij kwam dit allemaal goed.
                 Wel onwennig om daar rond te lopen, maar dat ging vanzelf over in de loop van de dag.

                 Langzaam maar zeker werdt het steeds drukker in de club, en kwam ik de nodige "bekenden" van het forum tegen. Met "bekenden" lees je: Bekende schrijvers van dit forum.
                 Leuk om te zien wie er achter de bekende nicknamen zitten.
                 Gezellig gesproken en tips gekregen en ervaringen uitgewisseld.

                 Van een medewandelaar ook een uitgebreide rondleiding gekregen (waarvoor bedankt, Dennis volgens mij?)
                 Uiteindelijk weer terug bij de basis beland, en al snel toe aan de 1e kamergang. Naam van de dame ben ik helaas alweer snel vergeten, zwak punt bij mij, namen...
                 Het was een Cubaanse, dat weet ik nog wel
                 Een geslaagde kamergang waarbij ik het prima naar mijn zin had, en de dame in kwestie mij prima is bevallen.

                 Later op de middag nog een 2e kamergang gehad met (ik dacht) Kristina? (Sjeufke: help ff met de namen, jij weet het vast nog wel, gezien je kennis daar)
                 Deze was minder goed bevallen, bij mij werkte niet alles mee, en zij begon over verlengen.
                 Prima om een keer te vragen, maar niet blijven aandringen. De lol was er vanaf toen.
                 Teruggegaan naar lockerruimte, afgerekend en arrogant liep ze weg. Blijkbaar niet meer in de stemming doordat ik niet langer wilde blijven.
                 Ja, daar begin ik nu eenmaal niet aan, halfuur is voldoende, zeker als je meerdere kamergangen wilt maken op een dag. (financien spelen ook een rol)
                 Wellicht als een kamergang zeer goed bevalt een andere keer langer, maar niet meer met haar.

                 Had in de avond nog wel een 3e ronde willen doen, maar de stemming was er enigszins vanaf door de 2e ronde en daarnaast was het inmiddels erg druk in de club geworden waardoor de dames die ik nog als potentieel op het oog had vrijwel continu doorliepen van afspraak naar afspraak.
                 Hierdoor is een 3e ronde er niet van gekomen.

                 In de avond nog wat rondgelopen en gezellig op het terras bij de medewandelaars gehangen totdat het (voor mij) een mooie tijd wasom te gaan. (lees: 22.30)
                 Totaal dus een lang verblijf, e vooraf echt niet verwacht dat ik het zo lang zou volhouden daar.

                 Conclusie is dus een geslaagde dag, wat zeker voor herhaling vatbaar is.
                 Maar vanwege de reeds eerder genoemde financiele aspecten zal de herhaling wel even op zich laten wachten, maar zal er ongetwijfeld komen.

                 Sjeufke: Nogmaals dank voor de uitnodiging en alle uitleg, natuurlijk ook de andere medewandelaars die mij ter plaatste wegwijs gemaakt hebben en tips gegeven. Helaas weet ik de namen niet meer, maar bij deze allen Bedankt!

                 Commentaar


                 • Die Cubaanse dame is Maria.
                  Die 'Kristina' zou Cosmina kunnen zijn. Dit op basis van de mindere service. Anders is het gewoon de DZN (dame zonder naam).
                  Leuk dat je er bij was. Je bent nu wel bekend met het begrip SaunaClub.
                  Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

                  Commentaar


                  • Babylon, vrijdag 11 augustus 2017
                   Toch bezweken aan de lokroep van mijn eega...

                   Na wat ochtendlijke ronddwalingen en een te sterke lokroep van mijn Babylon-eega toch maar de stoute slippers aangetrokken en naar Elsdorf vertrokken. Ik had letterlijk en figuurlijk genoeg in de zak voor mijn eega en dat zat me al een hele tijd in de weg, dus er moest nodig "gelost" worden...

                   Rond 16:00u aangekomen in Babylon. Ten eerste, als er nog eens mensen klagen over een chagrijnige theke bij Sixsens moeten ze echt eens hier binnenkomen en de blonde theke Astrid bij de balie aantreffen... omg wat heeft die de melk zuur gedronken... Op de vraag of ze mijn zoveelste huwelijksgeschenk even op kantoor kon zetten totdat mijn eega haar overspelige activiteiten met een onbekende gast had afgerond keek ze nog chagrijniger en smeet het tenslotte gewoon achter de balie op de grond. Gelukkig was het groot en zacht en goed verpakt dus schade oplopen kon het niet, maar het gebaar vertaalde 100% haar stemming ... en dan moest ze nog tot in de avond werken...

                   Natuurlijk liet ik mezelf daardoor niet uit het veld slaan want dit duivels schepsel was wel het laatste waarvoor ik naar Babylon was gereden. En vrijwel direct daarna werd ik allerhartelijkst en allervochtigst begroet door mijn vlam en Babylon-eega Bianca. Dan ben ik de theke alweer snel vergeten... zeker als ik de grote grijns op het gezicht van mijn vlam zag toen ze haar geschenk in ontvangst had genomen en het trots aan enkele vriendinnen ging laten zien. Tja ik had haar een volle zak en 1.75m voor in haar bed beloofd en dit voldeed helemaal aan die specificaties...

                   Na te zijn omgekleed (of beter gezegd: uitgekleed) ben ik eerst maar een hapje gaan eten om de inwendige mens te versterken. Een lekkere Leffe Blond erbij, die doet het altijd goed als binnenkomer. En zo was ik dan klaar voor vertroetelingen, bijkletsen, grappen en grollen van Bianca en haar nicht Klara. In eerste instantie was die laatste een beetje teleurgesteld door het gebrek aan kadootje mijnerzijds maar dat trok heel snel bij toen bleek dat haar Engelstalige stamgast mijn gebrek maar al te graag wilde compenseren. Al snel liet ze haar geschenk zien en maakte daar een "lekker-puh" gebaar bij, en alles was alweer goed. Een tweede Leffe Blond, Bianca op schoot (lees: een heerlijk warm lichaam tegen me aan, twee lekkere borsten in mijn handen, natte zoenen, kriebelende handjes).... pffff... ik had het niet gemakkelijk... De temperatuur op terras was prima dus we konden lekker lang buiten zitten, maar dat was niet helemaal conform plan van mijn eega. Dus ... na een hoop gezever en gekriebel en meer in het teken van presales op kamer getogen met Bianca en er 2 uur later gesloopt vanaf gekomen... Wat is dit toch een heerlijk wijf.... Ik kamer er al sinds jaren mee en het is nog steeds niet saai met haar, zowel op als buiten de kamer. Kenners weten waarom, zal ik maar zeggen...

                   Inmiddels 20:00u en weer eens tijd voor de inwendige mens (a la carte vandaag) en broodnodige recuperatie. De bestelde maaltijd was opvallend snel klaar en smaakte weer voortreffelijk. Uiteraard met een Lekkere Leffe Blond erbij. Daarna weer het terras op en even in mijn uppie aan een sta-tafeltje gaan staan om de boel eens goed te overzien. Dat duurde echter niet lang, want Klara was vanaf de tafel aan het roepen en Bianca zwaaide dat ik er bij moest komen zitten. Bleek dat mijn eega nog de nodige plannen voor mij in petto had, waarbij ik sterk het gevoel had dat ze wederom erg inspannend zouden worden en wat erop duidde dat ik nog lang niet weg mocht gaan. Eerst was het echter nog tijd voor recuperatie, uitbuiken enzovoort en dat onder het gezellig ge-ouwehoer van de dames en de stamgast van Klara. Engels geluld vanwege hem, afgewisseld met Duits voor de twee dames en af en toe een Roemeense tirade erdoorheen. En zo vloog de tijd voorbij... Veel gelachen en vanwege de gezelligheid en de vermoeidheid niet meer aan een tweede kamer toegekomen. Daardoor wel nog moeten vluchten voor een echtelijke reprimande van mijn eega en daarbij het zwembad gekozen als verstopplaats (met succes). Heerlijke temperatuur en mooi gezicht zo met de lichtjes aan.

                   Dacht eerlijk gezegd dat ik me zonder bekende ijsberen niet lang zou kunnen vermaken in Babylon, mede ook door het mindere weer, maar dat bleek dus geheel onterecht. Doen we dus nog wel een keer. Deze dag in ieder geval moe maar zeer voldaan afgesloten en net op tijd thuis geraakt waar ik met brede glimlach in slaap ben gevallen...
                   Commentaar


                   • Mijn eerste keer bij een DVP, en dat bij Babylon. Dat was een uitstekend advies aan deze Verkenner.

                    Topclub! 'Nuf said.

                    Nu komt het moeilijke: eerlijk zijn is kwetsbaar maken.
                    Ik ben 40 jaar. Mijn seksueel volwassen periode ben ik minstens 60% gebonden geweest.
                    Zij was de enige die ik ooit gesekst heb.
                    Noem mij dus gerust onervaren.
                    En onzeker op dit gebied!
                    Er is dus nog veel te leren en genezen voor Verkenner en de kleine.
                    En dat was te merken deze dag.
                    Drie afspraken gehad, en maar 1x klaargekomen.
                    Oorzaken: onwennigheid & spanning.

                    Bovenstaande zegt wel een hele boel over de dames in kwestie overigens! Er was er dus 1 die in staat was om door mijn onzekerheid en zenuwen heen wist te breken. En zij verdient dan ook 6 schoentjes in mijn ogen, in plaats van de maximale 5.

                    1e kamer *kuch*

                    Tanja

                    Ik had een flinke poos getreuzeld en het moois aanschouwd.
                    De keuze was moeilijk maken, ik moest toch een keer voor het eerst over die drempel.
                    Komt Tanja, en ik dacht, fuck it, ik doe het!
                    Bankje opgezocht, en heerlijk ontspannen kennis gemaakt.
                    Uiteraard mijn verhaal gedaan.
                    Zij reageerde heel enthousiast en beloofde een "free blowjob".
                    Ze stelde voor naar de Kino te gaan. Aangezien dat geen "kamer" is begreep ik dat ze op een rustigere plek onze afspraken verder wilde bespreken.
                    In tegendeel! Ze begon me daar te pijpen, terwijl er anderen lagen te kletsen, mensen met een laptop zaten... what de fuck?

                    Jawel, ik had inmiddels daarvoor al een stelletje keihard van bil zien gaan in exact die kamer, maar ik dacht dat Tanja begreep dat dit mijn eerste keer was. Zijzelf noemde mij nota bene "timide".

                    Nuja, hij werd simpel keihard en de BJ was voor zover ik dat in kan schatten heel goed. Snap niet hoe ze hem zo diep er in kreeg!! Maar het lukte me niet om over die drempel heen te komen waar we wilden zijn. Maar ik vond haar wel geweldig lekker en wilde toch verder. Dus hoppa, er bovenop terwijl ik op mijn rug lag. Maar helaas, dit was te nieuw en onbekend voor mij. De fut ging er uit, en ik werd me meer en meer bewust van mijn omgeving. Een hernieuwde BJ mocht niet baten.

                    Maakt ze en passant nog een opmerking als "Is it broken?".
                    En toen ik vroeg of we het in een kamer af konden maken zonder pottekijkers was het "Why didn't you say you don't want the Kino?"
                    Dan denk ik van, "Ja duh, jijzelf noemde mij timide!"

                    Rijkelijk laat trok ik de conclusie dat ik mijn eerste "kamer" dus eigenlijk helemaal geen kamer kan noemen.

                    Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat zij misbruik maakte van mijn onervarenheid. En haar keuze voor de Kino snap ik achteraf geen bal van. Echt heel dom. Zij moet donders goed hebben geweten dat dit niet passend was gezien voorgaande. Voor mij niet nogmaals deze vrouw.
                    2e kamer


                    Katja

                    Zevende hemel!

                    Raak aan de bar met Katja aan de praat. Man wat een relaxte, goedlachse, lieve meid is dat! Ik voelde me bij haar al heel snel volledig op mijn gemak.
                    Samen rustig plekje opgezocht, en na was babbelen was het ineens: "And now we stop talking!" and begint me daar de beste tongzoensessie die ik in mijn hele leven heb gehad!
                    Mijn god was klikte dat. Dat is uiteraard heel persoonlijk, maar voor mij werkt het goed met rustige bewegingen, en veel sabbelen op tong en lippen, super veel passie, en mon dieu was genoot ik van haar.
                    GFE alsdan reeds geslaagd!

                    Kamer stond niet ter discussie, heerlijk gezellig naar een kamer gegaan.

                    Blijkt bij kamers de privacy niet exponentieel veel hoger te liggen. De wanden tussen de kamers sluiten niet eens aan rondom waardoor je dus gerust woordelijk (en spetterend en kletsend etc) mee kunt luisteren met de veteranen die naast je schijnbaar eindeloos aan het rammen en kreunen zijn. Nou ja, het zei zo, daar ben ik tenslotte ook voor gekomen. Maar opnieuw, dit is wel een dingetje waar je mee om moet leren gaan als iemand in mijn positie!

                    Katja en ik gaan heerlijk verder met zoeken en staan zo tegen elkaar aan. Ik groei lekker stijf tegen haar zachte en schitterende lichaam. Zij is echt heel erg mooi gekleurd, en haar gezicht is een lust om te ervaren. Heerlijk haar rug en billen gestreeld, en haar nek en oren en haren... hmmm, ik haal het zo weer voor de geest. Ik moest een stapje achteruit doen anders had verkennertje de lading daar al laten gaan en dat was nu ook weer niet helemaal de bedoeling.

                    Op bed gaat ze me te lijf met een pijpbeurt. Maar ook nu wil ik van het pijpen niet echt tot hoge opwinding komen. Ik begin me af te vragen waarom. En dat is uiteraard al helemaal alsof je een ventiel los trekt.

                    Volgende fase, jas aan en opnieuw mijn droom standje, vrouw bovenop. O. Mijn. God. Dat doet ze echt perfect. Wij klikten en zij was hierin heel ontspannen. Maar helaas, na de BJ ervaring en de herinnering aan de eerste sessie waar dit jammerlijk mislukte, kon ik mijn onzekerheid niet meer te boven, en liep leeg.

                    Maar Katja bleef geweldig. Volgens mij maakte ze hem weer hard met een BJ, en toen maar op de houding die in mijn ogen de makkelijkste is: doggy. Dat ging als een tierelier! Een minuutje rammen en eindelijk was daar de ontlading. Het voelde als er een kraan open ging. God wat was dat lang geleden.

                    Nog gezellig na gepraat, en zeer voldaan afgerekend.

                    3e kamer


                    Chanel

                    Van deze bizar mooie meid kan ik niets vinden op Hookers.nl
                    Dus dat ga ik proberen toe te voegen wanneer ik daar tijd voor heb.

                    Chanel is één van de twee mooiste meiden die ik gezien heb. Zo mooi dat je je gelukkig voelt alleen maar om het gezien te mogen hebben.

                    De hele avond gedraald, en voor mijn derde ervaring toch de stoute slippers aangedaan.

                    Deze meid praat het beste Engels van deze drie. Pienter ook. Tongzoenen was met haar minder mijn ding. Zij is wat wild met haar tong, en houdt er blijkbaar meer van om ermee te spelen en kietelen.

                    Met haar wilde ik de hele avond al een kamer op, dus dat was ook geen verrassing. Op de kamer kwam zij met haar piepkleine lijfje op met haar knieën naast mijn benen op schoot terwijl ik op de rand van het bed zat. Dat paste perfect. Ook al zat ze op mijn benen, ik kon nog met mijn kin op haar schouders komen en heerlijk haar hele lijf, billen en benen verkennen. Verkennertje stak al heel snel zijn kop op.

                    Chanel beloofde een goede BJ, en zij deed het inderdaad anders dan de anderen. Meer spelen en niet alleen maar diep er overheen, hoewel dat er zeker ook onderdeel van was. En toch, ook deze keer kon en BJ mij niet in extase brengen.

                    Verkennertje was ondanks een flinke rustperiode ook nog steeds onder de indruk van Katja, en verder knuffelen en genieten mocht niet meer baten.

                    Toch heb ik een heerlijke GFE tijd gehad met Chanel. Zij is ontzettend lief.
                    Conclusies


                    Pijpen is (vooralsnog) niet mijn ding. Ik kan dan minder genieten van de vrouw. Het stimuleert misschien ook niet de plekken die voor mij het fijnste zijn, of juist wel de plekken die ik minder fijn vind. Bij de volgende keer zal ik duidelijk aangeven dat pijpen er niet bij hoort voor mij.

                    Meer zelfvertrouwen nodig. Of de tegenhanger: meer schijt aan anderen.

                    Roken vind ik wel wat minder, zowel binnen als buiten nogal sterk aanwezig. Ruik het nu nog.

                    Achteraf afrekenen is wel prettig.

                    De donkere dame's zijn tot zo ver de "vriendinnetjes" voor mij.

                    Mijn plan is om terug te keren, en hoop dan zowel Katja als Chanel nogmaals mee te maken, ik weet nu al wat ik dan met hen zou willen doen. Hopen dus dat zij er zijn op een moment dat ik kan.
                    Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 13-08-17, 11:25.

                    Commentaar


                    • Als gevolg van privéomstandigheden wat later met het relaas van mijn laatste bezoek aan Babylon 5 augustus j.l..

                     Violetta was jarig. Violetta had weken terug al gevraagd of ik haar cadeautje wilde zijn. Het was wél een zaterdag. Voor mij niet de meest gemakkelijke dag om een Puff te bezoeken. Toegezegd dat ik er zou zijn. Ik ben meteen in de grote emmer met alibi's gedoken. Verdomd, er zat nog een bruikbare tussen ook.
                     Komt er als klap op de vuurpijl nog een welbekende sluipneuker Caligula bij, die ook zijn verjaardag wilde vieren in Bab op 5 augustus. Dubbele pret!

                     Om 11 uur met twee maten afgesproken op de parkeerplaats. Inchecken en de handdoek om. Violetta al snel geschoten en even op geheel eigen wijze stevig gefeliciteerd
                     Al snel liep de ene bekende na de andere binnen. De welbekende jarige sluipneuker rond half 1.

                     Voor één lid abcdjefghij was dit het eerste saunaclubbezoek in zijn leven. Dan kom je ook nog eens terecht in de Sündenpfuhl. Je kan het slechter treffen. Ik hoop dat na dit bezoek verslavingszorg nog lang uitblijft.

                     De eerste middaguurtjes waren inmiddels kapot geslagen met slap geouwehoer. Twee tot nu toe onbekende nicknames zijn weer ontmaskerd: swazontneuf en Vrije Jongen. Op basis van zijn schrijfwijze had ik me bij Vrije Jongen een totaal ander heerschap voorgesteld. Een positieve meevaller

                     Tijd voor ronde 1! Violetta!
                     Dat kon niet meteen, want alle kamers waren kamers bezet. En dat om 2 uur in de middag. Gelukkig maar een paar minuten wachttijd.
                     Met jarig jetje de koffer in.
                     Op voorhand al bedacht dat ik van 2 kamers er meteen maar één dubbele van zou maken. Want na de kamer zouden er flessen Moët worden ontkurkt. Dan weet ik al hoe het gaat. Die Roemeense pocket lijfjes kunnen niet zo veel alcohol verdragen is mijn ervaring.
                     Eerste ronde in GFE style. Veel hoef ik daar niet meer over te schrijven, anders val ik in herhaling. Je zou Violetta zo mee naar huis nemen. Alleen vermoed ik dat de gebreide broek mij een bepaalde zwarte oogschaduw bezorgt.
                     Het lag voor de hand dat de tweede ronde met hoge hartslag en veel zweetdruppeltjes zou verlopen. She likes doggystyle! Een ware ketsbeurt met nodige geluidsoverlast! De energie raakte er wel een beetje uit. "Damn, don't stop! I kill you!"
                     Het volle gewicht er maar weer tegen aan gegooid om madame nog een extra verjaardagcadeautje te bezorgen.
                     De nodige tijd genomen om bij te komen. Snel twee bellen vino gehaald. Met een peuk er bij op ons gemak die wijn naar binnen geslobberd. Een schrobbeurt was na de kamer geen overbodige luxe.

                     Zo door de dag heen de meeste tijd doorgebracht met Violetta, Bianca, Sofia, Swazontneuf, Caligula, Krukkie, Bearke en abcdefghij. Goeie sfeer, veel pret, de meiden hadden er duidelijk zin in! En vooral veel ondeugendheden met de aan het mijn hart liggende Imps. Sofia was de hele dag in een erotische bui. Aan het weer kon het niet liggen. Een pepertje ingeslikt?
                     Caligula had allerlei erotische gadgets mee gebracht. Die werden door de Imps wel gewaardeerd. De rietjes met aan de bovenzijde een penis gaven zo nu en dan de nodige hilariteit.
                     Shana hing zowat de hele dag in de danspaal en probeerde de nodige kerels te verleiden zich te laten vastbinden. Dat lukte bij een Duitser. Nou....dat heeft ie geweten. Een verdere beschrijving is not allowed!
                     De aangekondigde flessen Moët (Rosé) van Violetta werden ontkurkt. De inhoud vond gretig aftrek, want Violetta moest op een gegeven moment enkele flesjes bijbestellen. Zo nu en dan tussendoor voor de zekerheid de maag van de nodige vulling voorzien.

                     Bianca en Violetta!
                     Zo tegen de avond had ik nog wel weer zin een verzetje. Ik zei tegen Violetta, zoek er maar een leuke Imp bij. Kreeg een opsomming van mogelijke combi's. Daar had ik uiteindelijk geen klote aan, want haar voorkeur ging uit naar Bianca! Oké meid, It's your birthday! Met Bianca en Violetta naar room number 1! Mijn favoriete kamer, als de buitentemperatuur niet ver boven de 20 graden ligt. Anders is het een zweethok! Een zeer ruime kamer waar je met z'n drieën gemakkelijk een estafette kunt lopen. Echter, ik was het lijdend voorwerp! Onderdanig, zoals altijd
                     Ik dacht me er met een half uurtje vanaf te kunnen maken, maar ik had duidelijk nog naweeën van de vorige kamer in de leuter! De meiden maakten er overigens een prachtshowtje van. Een absolute aanrader om de yoghurtbus weer in stelling te krijgen. Een mooi gezicht als twee meiden aan hetzelfde ijsje lekken. Zeker als dat ijsje dan niet kleiner wordt. Wat ík allemaal in mijn mond heb gehad....ben ik inmiddels vergeten.
                     Evenals de vorige keer was de grande finale voor Bianca! Topmeiden! Als ik deze kamer analyseer, leek het wel of ik de jarige was.

                     Zo......het wipgedeelte van de dag was achter de rug! Feestjuh! Een aantal meiden ging in de avond helemaal los. Sofia en Shana vertoonden op de Stammtisch allerlei kunstjes. Jeanette liet zich een wasbeurt door een Duitser met plezier ondergaan. Gespeeld of niet door Jeanette, voor ons was het prachtig gezicht. Met Violetta de nodige dansjes gemaakt. Er zijn van die bezoekjes aan Babylon, dan vallen de puzzelstukjes precies in elkaar. Dit is nou typisch Babylon!
                     Gekamerd werd er nauwelijks nog. De theke had dat ook wel door en gaf een aantal meiden vrijaf om middernacht. Zelf vond ik het ook wel mooi geweest. Met nog een heerlijke 'après ski' kijk ik terug op een van de mooiste bezoekjes aan Babylon! Topdag!

                     Illusion Plopp!