Aankondiging

Inklappen
Nog geen aankondiging.

Algemene Info Babylon

Inklappen
Dit is een sticky onderwerp.
X
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Re: Algemene Info Babylon

  Onverwacht een kortingkaartje in de box, dat door iemand was teruggegeven. Netjes van hem. Waarop de mod hem aan mij toekende. Ook netjes van hem, mijn dank daarvoor. Dus viel de clubkeus ditmaal op Babylon. De aanwezigheidslijst was nogal dunnetjes, maar je hoeft maar een of twee leuke dames te treffen om er een leuke middag van te maken.

  Hoewel ik meestal met dezelfde dames ga, viel er nu even geen een van de sweet selected few te bekennen. Dan ga je eens wat anders proberen. Het werd Antonia. Antonia kende ik wel van gezicht, maar had er nog geen kamer mee gedaan. Nu kwam het ervan. Technisch alles prima in orde, alleen geen meid waar ik een enorme klik mee had. Beetje profi. Communicatie in het Engels ruim voldoende voor ons doel. Ze was de eerste van de dag, en deed goed genoeg haar best om me binnen het half uur af te doen schieten.

  Toevallig trof ik nog een Belgische bekende. Dan heb je wat aanspraak tussendoor. Na wat van het buffet genuttigd te hebben, een sauna gedaan met de zuiderbuur. En wat damestips uitgewisseld. Daarna opeens: Naomi. Een van mijn favootjes. Vanuit het niets liep ze me in de armen. Meteen een bankje opgezocht en van die heerlijke zoenen genoten. Die mond is er voor gemaakt. De tweede op rij, dus kalm aan. Een vol uur liggen stoeien met het schatje. Het eerste half uur uitgebreid liggen tongen met die heerlijke billen in de handen. Daarna het hele program afgewerkt met een knalschot tot besluit.

  Het bleef verder een rustig dagje, zowel qua dames als gasten. Ik had nog wel zin om er eentje te doen, maar besloot uiteindelijk toch maar om de energie te sparen. Er kan zomaar nog een clubje volgen morgen of overmorgen, want de job houdt me deze week in de Kölner Bucht. Hookers en Bab, bedankt voor de attentie, ik heb er toch een leuke middag aan overgehouden.
  Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
  En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

  Commentaar


  • Re: Algemene Info Babylon

   Oorspronkelijk geplaatst door monstrava Bekijk bericht
   Ik ben nog maar enkele keren in dit oord van verderf (lees plezier..) geweest...
   Met mijn onlang gewonnen vrijkaartje zal ik met plezier de zit/lig-plaats van peter800 innemen...

   Enkel nog nog juist 'mijn agenda' op het verkeerde been krijgen om een geldige reden te vinden om mij naar Duitsland te begeven.

   ...nog één vraagje aan peter800: zijn uw vrijkaartjes nog geldig ? 'k had graag meerdere malen willen langsgaan...
   Had ik het geweten dat als je kaartjes weg kunt geven (heb dat nergens gelezen) dat had ik dat zeker gedaan.

   Commentaar


   • Re: Algemene Info Babylon

    Oorspronkelijk geplaatst door peter800 Bekijk bericht
    Had ik het geweten dat als je kaartjes weg kunt geven (heb dat nergens gelezen) dat had ik dat zeker gedaan.
    Lees nu net http://www.hookers.nl/showthread.php...=1#post2147604
    Dat herinner ik me wel nog vaag ooit gelezen te hebben.
    Maar heb nooit de moeite gedaan om PM aan 'Tombola' te sturen, kaartjes waren lang geldig (2 of 3 maanden) dus dacht ik er 'ooit' wel gebruik van te maken. Maar Babylon stond om diverse redenen laag op mijn verlanglijst van te bezoeken clubs.

    En omdat ik 2x op rij kaartje voor B kreeg dacht ik dat ze er daar mee gooien, bij manier van spreken. Dus ben ik er daarom losjes mee omgegaan en zijn ze vervallen.

    Commentaar


    • Re: Algemene Info Babylon

     28 april Babylon

     Precies om 11 uur binnen. Ik had er zin in vandaag, naast het feit dat een welbekende 'trappenloper' van Duisburg de hand moest worden geschut, vanwege zijn verjaardag.
     De AWL klopte bijna. Wel op de AWL, maar niet aanwezig: Victoria en Aranca. Heb begrepen dat Aranca op vrijdagochtend is vertrokken.
     Zara (of Sara), een ontbrekende dame op de AWL was er wel.
     Ruim 40 dames en een goed gevuld pand met 'rokjes'. De sfeer was van meet af aan prima. Om half 12 hing een van de choko's al in de danspaal. Muziek voor mijn gehoor eigenlijk te hard op dat tijdstip.
     De shotjes gingen er bij een aantal dames op dit vroege tijdstip in als water. Het bloed wordt dunner en de meisjes losser.

     Ik werd gewezen op newbee Edda. Wist niet dat het Edda was. Dit is nou echt een Barbiepop. Loopt als een queen door de club. Dat pareren deed me denken aan Yasmin (ex Bab). Ik weet het niet....niet echt mijn ding. Al weet je het nooit.
     Zara (of Sara): Die ziet er optisch niet mis uit. In voor een leuk gesprek, een paar minuten mee gesproken. Zeker een optie.
     Daria, nog een optie. Voor haar 18 jaar weet ze het spelletje al goed te spelen, alleen daar staat een ijsbeer met voldoende ervaring tegen over. Blijkens bekenden een dame met uitstekende service.
     De Emilia en Larissa waar ik eerder over berichtte niet meer gezien.

     Eerlijk gezegd had ik mijn zinnen (eerste kamer) gezet op Alexa. Kort na elven kwam ze al te voorschijn. Een eerste reactie was....dat ze net wakker was en even met rust gelaten wilde worden. Van een medebeer gehoord dat de service van Alexa gerelateerd is aan haar humeur. Dus beter even links laten liggen. Later zag ik haar (weer) geklit met Rebekka en Sonja achter in de bar zitten. Jammer eigenlijk, ze mist zo maar euries.... . Ik ga me daar echt niet tussen zetten.
     Andere opties waren Emma, Karla, Bianca, Tanja en Denisa, waarvan Tanja de enige onbekende was.

     Tanja
     Een risicovol project. Wisselende verhalen. Ervaren hoe het dan werkelijk zit, is de beste optie. De presales werden overgeslagen door mij. Meteen naar de kamer. Totaal verrast was ik door haar beperkte talenkennis. Het werd een gesprek van gebrekkig Engels en Duits door elkaar. Ze gaf overigens op kamer vooraf aan wat wel en niet mogelijk is. Het werd een kamer van 30 minuten. Ik ben iemand van de 'langere kamers', waar het GFE gehalte van hoog niveau dient te zijn. Dat ontbrak. Daarentegen slaagde ze ruimschoots voor haar mondeling examen van het Michelle (HP) niveau! Herhaling alleen aan het eind van de dag als een stevige aanpak nodig is om de laatste nazaten er uit te persen.


     Na de kamer ff door de tuin gelopen. Werkzaamheden in volle gang. Volgens Eddy staat de oplevering nog steeds medio juni gepland.

     In de bar een Happy Birthday voor de jarige. Een aantal flessen sekt werd geopend en......jazeker vlaaien! Dat is dan ook het enige dat ik van de verjaardag heb meegekregen, want de dag liep totaal anders dan ik vooraf had gedacht. Een aantal kamers had ik zeker in gedachten, waarvan een afsluitende met Violetta.

     VIOLETTA
     Halverwege de middag had ik Violetta echter al tegen mij aanhangen. Neergestreken in een tweezitter achter in de bar. Na een uurtje keuvelen richting kamer. Daar zijn we weer veel te lang gebleven..... .
     Na de kamer samen gegeten en wat zitten kletsen aan de hoge tafel halverwege de bar. Schijnbaar werd ik gemist door de verjaardags-stappers, want in no time stond de hele tafel vol met lotgenoten.
     Op een gegeven moment kozen Violetta en ik weer voor een tweezitter achter in bar.....toch iets rustiger. Later nog een tweede kamer gemaakt. Rond half 12 kwamen we terug in een nog amper gevulde bar. Ik blijf zelden tot laat in Bab. Redelijk veel aangeschoten kerels.

     Tegen middernacht weer richting gebreide box....alwaar ik weer voor enkele dagen aan de ketting zal liggen.

     Illusion Plopp!
     Laatst gewijzigd door Sjeufke; 29-04-17, 14:00.
     Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

     Commentaar


     • Re: Algemene Info Babylon

      Ik ga van de week voor het eerst naar babylon.

      Voor het eerst naar zo'n ckub zelfs... nog tips?😜

      Maar mijn vraag is; klopt de plannings lijst een beethe, zijn de danes aanwezig die op die lijst staan
      Of klopt hier vaak niks van?

      Commentaar


      • Re: Algemene Info Babylon

       Dag Michel,

       ik ben geen frequent Babylon bezoeker (3 keer geweest nu in totaal), waarvan 2 keer begin januari als het extreem rustig is. Maar toen klopte de planningslijst altijd voor 90% zeker. En wat ik hier zo gelezen heb klopt die toch redelijk. Kan natuurlijk altijd zijn dat als je net voor een bepaalde dame komt dat die er dan toevallig eens niet is (griep of wat dan ook). Maar mijn (beperkte) ervaring is dus dat deze lijst aardig klopt.
       Laatst gewijzigd door les gold; 30-04-17, 19:21. Reden: quote verwijderd

       Commentaar


       • Re: Algemene Info Babylon

        Oorspronkelijk geplaatst door mmmmmmichel Bekijk bericht
        Maar mijn vraag is; klopt de plannings lijst een beethe, zijn de danes aanwezig die op die lijst staan
        Of klopt hier vaak niks van?
        Ik ben ook al 3 maal geweest, en ik kan het bevestigen: de aanwezigheidslijst is accuraat. Babylon is nu eenmaal een service club waar alles voor mekaar is (behalve de wellness).

        Commentaar


        • Re: Algemene Info Babylon

         De AWL klopt vrij goed. In de loop van de dag wordt de AWL enkele keren aangepast. De meeste dames zijn 'dagvast' of anders gezegd, hebben hun vaste vrije dag.
         Bij een aantal dames is de aanwezigheid soms een loterij. Jeanette weet het pas op de dag zelf. Verschijnt pas op de AWL als ze binnen is. Doch frequent op wo t/m za aanwezig. (Deze week echter alleen woensdag)
         Verder zijn Aranca, Daria, Roberta, Linda, Victoria, Mila en Maya wisselend aan-/afwezig. Bij deze dames veel mutaties op de AWL op de dag zelf.
         Dames die 7 dagen aanwezig zijn, zijn er meestal ook (slapen in de club)
         Violetta, Sofia en Emma hebben vaste vrije dagen op woensdag en zondag.

         Deze info is niet uitputtend, dus alles ohne gewähr
         Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

         Commentaar


         • Re: Algemene Info Babylon

          Op koningsdag naar Babylon afgereisd, ik had nog een kortingskaartje liggen waarvoor hartelijke dank! Om 14.30 uur binnen en zonder problemen werd de korting verrekend en kwam ik voor 30 euro binnen, even lekker douchen en op naar de bar om een lekker biertje te halen.
          De tent was goed gevuld met ongeveer een 40 dames en ik denk ongeveer 30 mannen. Eerst even rustig wat biertjes drinken en kijken wat er allemaal aanwezig was aan dames. Ook nog een tijd met twee andere NL gezellig over het een en ander gekletst onder het genot van wat drankjes.
          Toen werd het toch wel tijd voor de eerste kamergang, en mijn oog was al gevallen voor een dame, dus daar contact mee gezocht, haar naam is Karla en ik heb met haar een prima kamertje van 1 uur gehad, heerlijke GFE, herhaling zit er zeker in.
          Na de douche beurt maar eens wat te eten besteld, en de keuze een schweinesteak met bratkartoffeln was heerlijk, het eten is prima bij Babylon. Voor de welness moeten we nog even geduld hebben totdat de whirlpool en zwembad gereed zijn voor gebruik. Ook op de parkeerplaats achter het gebouw was men nog druk bezig met asfalteren.
          Later ook nog een 2e kamergang gemaakt met Edda, zag er een beetje uit als een barbiepop, en een eerste gedachte bij mij was dan ook dat het dan op de kamer waarschijnlijk niet zoveel zal zijn. Maar van een medelander die een kamer met haar gemaakt had vernomen dat hij een prima kamer had gehad, dus de gok maar genomen. Ik vindt dat ze heerlijke borsten had mooi strak en naturel, later op de kamer zei ze dat ze silliconen wilde doen, maar ik heb het afgeraden omdat ze dat zeker niet nodig heeft, maar ja het is haar eigen keuze natuurlijk dus afwachten maar.
          De kamer was prima, heerlijke sex en ze ging omdat ik nog niet zo snel kwam, tot de laatste minuut door om het oraal af te maken, top!
          Om 22.30 weer de tent verlaten, zeer tevreden en moet zeker van de zomer als de welness ook af is hier weer naar toe, prima tent met voldoende dames, en een goede sfeer!

          Commentaar


          • Re: Algemene Info Babylon

           Zo vandaag mijn gewonnen kortingskaart van babylon verzilverd....
           Nu onderweg naar huis, had helaas niet meer tijd..

           Wat wel mooi is als je aanbelt komen alle dames richting ingang om zich te laten zien
           Een dame werd aangewezen om mij rondleiding te geven ... cosminA.... wat een lekkertje

           Na de rondleiding beetje rondgelopen.... toen riep cosmina me bij zich en naheerlijke pre sale naar de kamer..
           Leuke meid... zoent geweldig pijpt heerlijk en gezellig...
           Zo de druk is eraf-
           Daarna sauna gepakt om te hetstellen.
           Club is prima, alles netjes iedereen vriendelijk bufet erg simpel, maar daar komen we niet voor

           Zin in 2e ronde... de geile uitstraling van lolita maakte me supergeil, na beetje zoenen en voelen naar kaner
           Ook lolita was heerlijk, zoent ook grweldig! En pijpt geil en nat!
           Heerlijk half uur gehad.... wat een lekkere borstjes ook!

           Daarna weer sauna gepakt, helaas niet veel tojd meer dus bella die ik op het oog had wordt voor volgende keer!

           Al met al leuke ervaring, vind het een prima club! Al heb ik (nog) geen veegelijjkings materiaal

           Vrouwen doen allemaal hun best om je te verleiden, sommige konden alleen slecht tegen een nee....


           Hookers bedankt voor de kortingskaart!!

           Commentaar


           • Re: Algemene Info Babylon

            Op 25/4 weer eens afgereden naar Elsdorf. Parkeren aan de straat had ik nu wel door. 1e keer nog onwijs lopen zoeken of ze ergens een terrein hadden...
            Enfin, ik verheugde me al op de entree. Hoe een heel harem in eva kostuum je staat op te wachten... ik zie de bel met iets in t Duits erop staan. Ik druk en hoor en voel niks. Dus ik nog maar 2 keer er op drukken... Big mistake!
            De deur ging buzzend van het slot, maar alleen de theke stond er [IMG]www.ijsberenforum.com/forum/images/smilies2/frown.gif[/IMG]
            Ze gaf aan dat als je meer dan 1x belt, dan blijven de dames gewoon zitten... wist ik veel. Ik nog uitleggen en excuseren dat ik de bel niet hoorde of voelde. Vandaar dat ik er extra op had gedrukt. Dus mede beren, wees gewaarschuwd! 1x drukken en afwachten. Anders weet je niet wat je mist...

            Enfin, de entree begon dus helaas niet zo soepel. Maar de rest van de dag beviel prima. Buffet was weer goed geregeld. Erg makkelijk dat ze ook altijd die worstjes hebben warm staan. Geeft me toch meer energie dan een koud buffet, zoals bij sommige andere clubs.

            Maar na een zeer korte nachtrust en lange rit, wilde ik even bijkomen. Gelukkig hebben ze er een kino met heerlijke bedden. Ik baal er telkens een beetje van dat ze geen badjassen hebben. Ik ben namelijk een koukleum. Gelukkig had ik eerder de tip gekregen om gewoon meer handdoeken mee te pakken en over m'n nek te hangen. Dat scheelt alweer wat. En met 2 extra handdoeken, had ik gelijk een dekentje
            Dus lekker even op bed genesteld. Het werd echter een kort dutje, omdat niet lang erna 2 dames gedag kwamen zeggen en even de jongeheer een handje kwamen geven. Probeer dan nog maar in slaap te komen [IMG]www.ijsberenforum.com/forum/images/smilies/wink2.gif[/IMG]

            1e kamer was met ene loren/lauren... ik ben dr naam helaas vergeten. Dom dom, ik was al geadviseerd om een notitieblokje ofzo mee te nemen. Neuh, gaat wel lukken zo. Niet dus... enfin, zo hengelend aan m'n pik kon ik bij de 2e dame niet meer in slaap komen. Dus hebben we maar een ander bed gezocht. Eentje die meer privacy heeft. Heerlijke sessie met haar gehad in m'n favoriete stadje 69, en cowgirl. Ik was nog te moe (lui?) om zelf meer in actie te komen.

            Eenmaal beneden gekomen tijd om een hapje te doen. Colaatje erbij aangezien drinken ook inclusief is. Makkelijk is dat ze her en der water taps hebben. Hoef je niet telkens naar de bar te gaan om je dorst te lessen.
            Tijdens het eten kun je aan de tafel lekker gluren en flirten met de dames die er op de bankjes zitten/liggen. Ideaal van de huisregels om de vrije dames de entrees te verwelkomen, is dat je eenmaal binnen op je gemak de dames kunt bekijken wanneer ze heen en weer lopen. Zijn dr borstel stevig of juist wat zachter, grote of kleine kont, is ze langer of korter dan jezelf, etc etc. Zo heb je optimaal profijt van een fkk. In de meeste andere clubs blijven de dames in hun bankje hangen en blijft t alsnog gissen. Dus chapeau voor hun verwelkomgsregel. De 1e keer was ik vooral overrompeld door de ontvangst. Nu vielen me de andere voordelen op.

            Enfin, tijdens het eten viel m'n oog op Tanja. Dus na het eten bij haar gaan zitten en een praatje wezen maken. Van de ene na de andere vraag kwamen we toe aan wat we lekker vinden en er mogelijk is in de kamer. Voor ik het wist, had ze een sleutel en was ik m'n bad doek weer kwijt [IMG]www.ijsberenforum.com/forum/images/smilies2/tongue.gif[/IMG]
            Ik was nu wel wat meer opgeladen en nadat ze em stijf gezogen had, gingen we als een paar duracell konijntjes aan de slag. Missio, hondjes en natuurlijk ook 69. Ik vind het heerlijk om een dame klaar te laten komen. En dat lukt me het best met tongetje.
            Voor het eerst in de kelder gekamerd en fijn dat ze beneden ook toilet en douche hebben. De whirlpool is helaas verdwenen. Had die graag teruggezien...
            Even beneden maar zitten uitpuffen. En gelijk gratis life porno, omdat een dame aan een flinke blow job begon.

            Daarna even verder geijsbeert door de club. Op de 1 verdieping heb je aan de andere kant vh gebouw van de kino nog een massage salon en wat kamers. Een aantal deuren zaten dicht, dus daar maar niet naar binnen gegaan. Even massagesalon in. Erg mooi met jacuzzi erbij en mooie badkamer eraan gekoppeld. En nog een openstaande deur naar de naast gelegen kamers. Liep ik daar naar binnen en stond toen plots verstijfd stil...
            Was er een beer in missio bezig! De berin zag me en keek me beetje beduusd aan en daarna glimlachend toen ze de schik op m'n gezicht zag staan. M'n hersentjes spinden door... van de vorige bezoek herinnerde ik me dat de ruimte 2 bedden heeft met een scheidings wandje ertussen en met 2 deuren. Ze zag me denken en vermoeden wat er is gebeurt. Waarschijnlijk waren ze via de andere deur binnengekomen, en deze vergeten dicht te doen. Na een kort knikje en glimlachje terug keerde ik me maar gauw om en deed de deur zachtjes dicht. De beer zat met z'n hoofd in haar nek te beuken en had niks door wat er achter zn kont was gebeurt [IMG]www.ijsberenforum.com/forum/images/smilies2/biggrin.gif[/IMG]

            Het was intussen alweer etenstijd en gauw een hapje gedaan. Daarna Rebekka gespot. Erg schattig met haar brilletje op. Na bij haar te zijn gaan zitten even kennis gemaakt. Begreep dat ze het helaas niet met andere meiden doet. Ik hou er wel van om birinnen met elkaar bezig te zien. Ze wist 2 meiden die daar wel voor in zijn. Als een ware pimp ging ze voor me die meiden halen. Ik maakte kennis met ze (ben ook nu de namen vergeten [IMG]www.ijsberenforum.com/forum/images/smilies2/redface.gif[/IMG]), maar ik had het gevoel dat het niet het type birinnen zijn die ik zoek. Ik had het idee dat het meer naar een lesbische show zou gaan neigen. Ze doen wel aan poesjes likken, dus dat is al iets, maar miste de passie bij hen. Vaker meegemaakt dat het een routine werd.
            Dus uiteindelijk vriendelijk afgewezen en weer contact met Rebekka gezocht die van een afstandje in haar bankje alles had gade geslagen. Ze ziet er zo schattig uit en is zo lief dat we niet lang erna een aanliggend kamertje betrokken. En dat was wel m'n lekkerste kamergang van de dag. Niet dat de actie met de andere dames mis was, maar het klikte met rebekka. Na een korte pijp en trek sessie, nodigde ik haar uit voor 69. Het duurde en duurde maar voort. Ik bleef lekker stijf en zij werd lekker nat. Ze probeerde vol te houden om maar niet te komen. Ze dacht me eerder klaar te krijgen en daarna nog na te kunnen knuffelen. Wrong!
            Hoe harder ze probeerde zich in te houden, hoe meer ze opbouwde, totdat na dr 4e opbouw ze het niet meer hield en keihard kwam. Zo hard en snel komt ze normaal meestal niet. Er was immers nog geen half uur voorbij. Even moest ze liggen op m'n buik om bij te komen. Nadat ze was bijgekomen merkte ze dat mn soldaat nog steeds paraat stond. Vind je het gek, toen ze op me neer lag, drukte haar borst daarbij tegen m'n pik aan. Tja, die blijft dan hard ja.
            Ze vroeg of ik een andere positie wou. Nou nee, dacht ik, als ik je zo hard kan laten komen dan beloofd dat nog wat. Dus nonchalant voorgesteld in 69 verder te gaan. Geen probleem, zij verder zuigend, trekkend en met m'n ballen spelend. En ik begon weer rustig op te bouwen, langs haar benen, rondom haar poes, schaamlipjes kieteldend, en voordat ik aan haar clit begon zat ze al als een poes te spinnen... als een bezetenen begon ze me harder en harder te zuigen. Ik startte toen m'n aanval op m'n clit. Het gehijg werd dieper, het gekreun luider, totdat zelfs het gezuig moeizaam ging. Rebekka doet niet aan anaal, dat heb ik te respecteren. Het betekent ook dat ze rond haar kont weinig gestimuleerd wordt. Ik hou er zelf ook niet van anaal genomen te worden, maar kwam er wel achter dat een beetje stimulering er buiten best opwindend kan zijn. En laat ik dat nou net in gedachte hebben. Rustig kneedde ik in haar kont, en gleed ik met een vinger over haar rug. Rustig glij ik verder en verder naar beneden, totdat ik bij haar kont kwam. Langzaam maakte ik rondjes om haar gaatje. Haar heupen begonnen trillen van de nieuwe sensaties. Intussen had ik de stimulering bij haar clit opgebouwd tot max. Haar kut begon te samen trekken, haar heupen te schokken. Het moment was daar om m'n vinger op haar anus te concentreren en tong op overdrive te gaan. Gillend kwam ze klaar! Maar ik liet dr niet met rust. Zachtjes bleef ik haar kut en clit sporadisch plagen, met naschokjes tot gevolg. Na een momentje kwam ze tot bezinning en rolde van me af. Puffend lag ze bij te komen en ging ik ernaast liggen om dr wat te liefkozen. Nadat ze weer wat bijgekomen werd er weer aandacht aan m'n mast gegeven. Zachtjes zoog ze de vlag omhoog. Ik Had er wel zin in. Ze kwam lekker in cowgirl op me en daarna nog missio gedaan. Elkaar de hele tijd geil aankijkend. Daarna lekker naast elkaar liggen knuffelen en napraten. For your eyes only: ze deelde me mee dat ze dus niet zo vaak komt. Meestal maar 1x per maand. Dus 2x in nog geen uur was ongehoord. Ik adviseerde plagend dat ze het misschien toch maar es met birinnen moest proberen. Ik legde uit dat ik daar veel van heb geleerd. Giechelend lachte ze het van zich af, maar wie weet...
            Ik herinner me niet meer of het uiteindelijk in totaal 60 of 90 min was geworden. Wat ik echter niet ben vergeten was dat we nog tijd over hadden. Ik stelde voor haar nog een keer te verwennen. Ze keek me vol ongeloof aan. Dat gaat nooit lukken!
            Wie niet waagt, wie niet wint. Dus ik ging voor mission impossible. Ik liet haar ditmaal op haar rug liggen en dook zelf tussen haar benen. Volgens mij is de meerderheid al afgehaakt bij m'n verslag, dus om een lang verhaal kort te houden: strike 3! En ditmaal kon ik haar zien klaarkomen... gorgeous!
            Nu ik er zo aan terug denk, vermoed dat het 90 min waren, omdat ik dr daarna nog circa 10 min een massage heb gegeven.
            Het was me een kamergang die me bij blijft...

            Wij kamertje weer uit en ik ben weer gaan ijsberen door de tent. Na een tijdje kwam ik een bekende tegen van m'n vorige bezoek, Antonia. Na even bijgepraat te hebben, zijn we een private plekje gaan zoeken. Ĺekker met haar gesekst in 69 en cowgirl.

            Het was intussen voor mij alweer bijna tijd om huiswaarts te keren, maar ik had steeds zin. Ik zag rebekka weer zitten en ze wees enthousiast naar een blonde dame naast haar. Dus weer die richting gehopt en kennis gemaakt met mooie Sonja. En volgens mij hebben die 2 zitten roddelen, want ze wilde maar wat graag mee. Wie ben ik om daar dan nee tegen te zeggen? Dus ben ik weer naar dezelfde kamer als met Rebekka geleid. Lekker geneukt en 69 met 2 orgasms voor de blondine als resultaat.
            Ik merkte echter wel 1 ding bij mezelf. Hoewel ik geil bleef, was m'n inzet op het eind wel minder. Des te meer begrip en waardering ik heb gekregen voor de dames die het de hele dag doen. Dag in dag uit...

            Het was me een uitstapje geweest. Ik denk dat ik ondanks het buffet meer heb verbrand die dag. Ideaal voor beren die willen afvallen. Sonja bakker en Atkinson m'n amehoela. Ik volg liever het SC&FKK regime [IMG]www.ijsberenforum.com/forum/images/smilies2/wink2.gif[/IMG]

            Commentaar


            • Re: Algemene Info Babylon

             Ter info:

             Geld opnemen bij de geldautomaat in de hal van Babylon geeft onderstaande omschrijving op het afschrift:

             IC CASH 01010477 Elsdorf,PASxxx (met op de [plaats van xxx jouw pasnummer uiteraard)

             De provisie die je betaalt voor geldopname is € 9,99, dus als je € 100,00 opneemt wordt er € 109,99 van je bankrekening afgeschreven.

             Tip: Een paar straten verderop is ook een bank waar je kunt pinnen zonder provisie, maar dat moet je dan wel voorafgaande aan je bezoek aan Babylon doen.

             Commentaar


             • Re: Algemene Info Babylon

              Samen met Licky Luke om exact 11 uur het Sodom en Gomorra van Elsdorf binnengeslopen.

              Evenals vorige keer, lieten de dames het om 11 uur bij binnenkomst afweten. Geen borsten en gleuven, alleen een ouwe theke. De Imps zijn zich dan nog driftig aan het omkleden, of anders gezegd 'uitkleden'!

              Met Licky Luke eerst een ontbijtje achter de kiezen gewerkt om vervolgens een 'Imp' te schieten.
              Ik zou Erika niet hebben herkend. Ziet totaal anders uit op de website van Bab! In levende een stuk beter naar mijn bescheiden mening.
              Bianca zeker een optie, maar Licky Luke liep in de weg. Sterker nog, er was met die twee geen gesprek te voeren. Kon ook niet, met al dat huigswaffelen.
              Sara of Anna dan. Het juiste moment kwam er niet. Anna is mij overigens voor een solokamer afgeraden. Zou aan de zachte kant zijn. Tja.....ik weet het niet. Ik ga het gewoon een keer proberen. Kan nog altijd stoppen voor het half uur om is.

              Inmiddels waren noglangnietuitgewandeld en meneer M gearriveerd. Altijd gezellig.
              Eva maakte haar eerste dag weer na een break van 2 weken. Die wist mij wél binnen te slepen.... . Na een 20-tal minuutjes op de sofa te hebben gehangen, met Eva nedergedaald om ze eens stevig te verwennen. Ze had tenslotte twee weken droog gestaan. Tijdens de vorige kamer een aantal weken geleden was het wat aftasten, maar bij deze kamer ging ze helemaal los. De druk was van de ketel en Sjeuf kon naar het feestje van Eddy.

              Ook Susy was jarig. Glaasjes met sekt, taart en ja....zelfs de bellen wijn waren deze dag voor nop.
              Ik stond koud buiten te vertellen met wat stapmaten of ik had Violetta al aan mijn leuter hangen. Doch, ik was amper van de kamer en een 'ouwe' man zoals ik, heeft even tijd nodig om de builtjes weer aan te vullen. Een rondvraag gedaan onder de maten of iemand interesse had. Dat bleek niet het geval te zijn. Het was ook het perfecte weer om buiten op het terras te hangen. Dus Violetta maar medegedeeld dat een kamer er voorlopig niet in zat. "No problem" en ze bleef er gezellig bij zitten. Ik heb totaal geen moeite met aangenaam gezelschap tussen de kamers, waarbij de nodige opwarmertjes zitten

              Met Violetta uiteindelijk toch maar een kamer in catacomben opgezocht om wat aan fittness te doen. Het was er weer eentje die de geschiedenis ingaat als 'formidable'. Een gewone ronde en één met het achterlaten van zeldzaam DNA. Ik heb meegegeven dat ze er zuinig op moet zijn. Schijnbaar kan je er op die manier ook zwanger van raken..... . Roemeense logica?
              Na de kamer samen met Violetta een bordje van het buffet naar binnen gewerkt onder toeziend ook van NLNU. Niet gekozen voor a la carte, want één van de maten had na 1 uur nog geen eten. Inmiddels begrepen dat de keuken te klein is en er te weinig capaciteit is om veel menu's tegelijk te verwerken. De keuken wordt dit najaar vergroot en voorzien van nieuwe apparatuur. Hopelijk is daarmee het lange wachten verleden tijd.

              Omdat Licky Luke van het toneel was verdwenen, zag Bianca haar kans schoon om mij alsnog aan de haak te slaan. Je moet bij dit loeder stevig in je slippers staan om haar avances te weerstaan. Ik heb getwijfeld, wetende dat Bianca een van de beste FT's in Bab geeft. Zelfs een dooie pier wekt zij weer tot leven zo bleek maar weer. Toch de boot af kunnen houden. Het verstand won het van een inmiddels levende pier.

              Rond half 9 de ballentent in Elsdorf verlaten, al had ik er nog wel een paar uurtjes kunnen verblijven.

              De werkzaamheden in de tuin zijn weer een stuk verder dan twee weken geleden. Het 'zwembad' was 14 dagen geleden nog een grote kuil, nu al een betonnen bak. Het 'tegelen' kan beginnen. De parkeerplaats aan de achterzijde is zo goed als gereed.

              Illusion Plopp!
              Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

              Commentaar


              • Re: Algemene Info Babylon

               Babylon, vrijdag 12 mei
               Een zonnig dagje met roze wolken...

               Met dank aan Babylon en Hookers voor het vrijkaartje!

               Na twee weken vakantie in het zonnige zuiden en het aanschouwen van mooie Italiaanse en Spaanse schonen aldaar was het tonen van de nieuwe foto van Bianca op de website van Babylon (Sjeufke bedankt) voor mij de druppel die de emmer deed overlopen... mijn overdruk kwam op gevaarlijk peil en (s)explosiegevaar dreigde dus er moest dringend druk van de "ketel" af...

               Hoewel clubben op deze vrijdag normaal gesproken niet mogelijk was, heb ik het toch klaargespeeld om tijd vrij te maken (wat eigenlijk niks goeds voorspelt voor de volgende keren...). Ik had een "alibi" tot 17:00 uur kunnen regelen en had samen met Sjeufke afgesproken om 11:00 uur op de nieuwe parkeerplaats achterom. Allereerst dus mijn complimenten aan chef Eddy hiervoor! Fatsoenlijke bestrating met aan beide zijden grond om te parkeren. Gisteren waren de werklui nog bezig met het leggen van witte klinkers in de grind om op die manier de parkeervakken af te bakenen.

               Vlak na Sjeufke kwam ik aan en gezamenlijk liepen we naar de voorzijde, daarbij goed de werkzaamheden in de tuin bestuderende. Het zwembad ligt er in de vorm van een betonnen bak bij, dus nu kun je ook goed zien hoe groot het wordt. Kleiner dan dat van Sixsens maar dat wil niet zeggen dat je er met de Imps minder lol in kunt hebben. Chef Eddy ziet het beeld al maandenlang voor zich: Er moet vooral veel openbare actie langs het zwembad zijn...

               Ook zie je al goed waar de uitbouw met sauna en jacuzzi moet komen. Ruwbouw moet met een paar (3 a 4) weken gerealiseerd zijn, zwembad moet dan klaar zijn voor gebruik. Jippie! Vooral omdat dit alles dus ook in de winter gebruikt kan worden, omdat het zwembad verwarmd zal zijn. Het wordt nog een mooie zomer in Elsdorf...

               Enfin, kort na elven op de bel gedrukt (één keer!) maar helaas weinig tot geen dames als welkomstcomité. Nou ja, op Bianca na dan, die stond volgens mij al te wachten op mijn (aangekondigde) aankomt... en vloog me direct op de nek met knuffels en zoenen... Sjeufke kwam ook aan de beurt, totdat ik aangaf dat het zo wel weer genoeg was... wat de nodige hilariteit opleverde...

               Afrekenen, sleutelontvangst blah blah, U kent het wel. Ik had een kleine locker en veel bagage, maar omdat ik die toch op korte termijn zou achterlaten ben ik niet gaan zeuren voor een grotere locker. Zeuren en stress horen voor mij nu eenmaal niet bij een clubbezoek en als het niet linksom gaat kan het ook rechtsom. De bagage bestond uit wat kadootjes voor Bianca en eentje voor chef Eddy, die zijn verjaardag die dag had. Hij was er bij onze aankomst nog niet maar later arriveerde hij en nam de nodige geschenken van zijn gasten onder dankzegging in ontvangst.

               Effe een bak koffie en voor Sjeuf, die thuis gestopt is met roken, een peuk. Bij het tafeltje gaan staan waar Bianca haar vaste zit heeft en waar Tanja "toevallig" ook vaak langsliep en me daarbij telkens "toevallig" onzedelijk betastte... ik werd er al helemaal warm van. Sjeufke, die al bijna bij het meubilair daar hoort (ik weet nog dat ik ooit Chef Rondleidingen voor hem was in Babylon, zo zie je hoe het gaat), moest eerst de nodige "lekkere dingen" begroeten alvorens hij eindelijk tijd kreeg voor lucht, ontbijt en het geplande bijpraten. Afspraak was dat hij vóór 17:00 uur (mijn vertrek) beschikbaar zou zijn en pas daarna op kamer zou gaan met zijn favoriete pannekoekdame, maar dat heeft hij natuurlijk weer niet volgehouden...

               Bianca had ook andere plannen en had al snel genoeg van onze bijpraat-afspraak, en liet dat op haar manier weten door me bij het buffet de mond te snoeren... en me er aan te laten herinneren dat ik al veel te lang niet in Babylon, eehh, bij haar was geweest. Of het nou aan mij lag of aan haar, ik weet het niet, maar vandaag was ik als een pakje roomboter in haar warme handen... Na de eerste zwoele kus was ik al helemaal verloren en hoewel ik me had voorgenomen om nog met andere dames te kameren was me al snel duidelijk dat dat niet ging gebeuren... Ik heb haar eerlijk bekend dat ik die dag alleen van haar zou houden en dat ik om de een of andere reden gewoonweg niet van haar af kon blijven... Ze zag er ontzettend lekker uit, voelde heerlijk zacht en warm aan, had zo'n typische verliefde blik in haar ogen en zoende hemels... in en buiten de kamer... Ik kreeg die middag zoveel aandacht dat ik niet echt aan recupereren toe kwam en regelmatig in ademnood verkeerde, waarbij het zuurstoftekort in mijn hersenen ervoor zorgde dat ik in een constante roes bleef. En ik heb ervan genoten! Waar ik eerst nog dacht dat clubben met een eindtijd van 17:00 uur vast en zeker onbevredigend zou zijn, ben ik (geloof het of niet) op exact die tijd toch uiterst bevredigd naar huis kunnen rijden. Uiteraard wel na een dusdanig afscheid dat er geen twijfel over bestaat of ik op korte termijn weer terugkeer...

               De feiten: Twee keer kameren in een kamer op de benedenverdieping (lekker koel) met totaal 3 supergeweldige langdurende ft's ("tot de laatste druppel"), alles overgoten met een dikke laag GFE en twee keer met knikkende knieën van de kamer gekomen. Kenners weten waarom...

               Het wordt een mooie zomer in Elsdorf...
               Laatst gewijzigd door Licky Luke; 13-05-17, 15:56.

               Commentaar


               • Re: Algemene Info Babylon

                Zondag, zo'n lamlendige dag waar niets speciaals op het programma staat en dus is er tijd om nog eens naar Elsdorf af te zakken. Nu weet ik wel dat zondagen niet de meest "drukke" dagen zijn in dit oord van verderf, maar een rustige dag mag ook wel eens. Op de planer stonden 17 dames aangekondigd, het waren er toch enkele meer...

                De werken aan het zwembad zijn volop bezig, maar dat half juni dit allemaal klaar moet zijn daar geloof ik niets van. Binnen was alles zoals altijd, de ontvangst, het buffetje, de BBQ, de loeiharde muziek en de dames....Tussen de 2 kamergangen in lekker geluierd in de ligzeteltjes buiten (en zelfs een dutje gedaan).

                Een leuke namiddag gehad; jammer dat het zo ver rijden is.
                wat baten borst en bil
                als de lul niet stijven wil

                Commentaar


                • Re: Algemene Info Babylon

                 Op vrijdag 19 mei besloot ik om Elsdorf te gaan bezoeken. Ik had op voorhand al wat wandelroutes uitgestippeld.

                 Mijn eerste wandeling leidde mij recht naar de verleidelijke Karla.
                 Ik had ze vorige keer ook al gespot ; toen had ze blauwe haren, nu waren ze blond.

                 KARLA.
                 Karla is een heel knappe verschijning. Echt mijn type. Wat tongzoenen op de bank en wat gestreel volstonden om al vrij snel een kamer op te zoeken.
                 Daar bleek ze niet minder enthousiast te zoenen dan tijdens de presales. We gingen langzaam over naar het serieuzere werk. En dat deed ze , zoals van een Babylon-ikoon kan worden verwacht : heerlijk zacht pijpen en daarna een viertal standjes. Geen moeite was haar te veel om het mij helemaal naar de zin te maken.
                 Het werd voor mij de leukste ervaring van de dag.

                 Tijd voor een hapje en een drankje en wat recuperatietijd. Al snel kwam Tania op mij af, maar ik was nog niet klaar voor een tweede sessie. Ik keek nog wat rond. En ik maakte nog een praatje met Karla. Ik had terug zin in haar, maar wou ook een ander meisje proberen. Ik dacht daarbij helemaal niet aan Tania, aangezien ik in de recensies toch al had gelezen dat niet iedereen tevreden was over haar diensten.
                 Toen ik wat later met een glaasje cola op een barkruk zat, kwam Tania toch alweer even polsen...

                 TANIA.
                 Met Tania, die mij enkele keren kwam polsen, beleefde ik mijn tweede sessie.
                 Terwijl ik op een barkruk zat, kwam ze zacht met haar kont tegen mijn ... euh .... handdoek wrijven. Ik vind haar er knap uitzien. Ik vind haar borsten hemels.
                 Met wat mindere reacties in mijn achterhoofd, vroeg ik om mij te zoenen. Dit deed ze dermate voortreffelijk, dat de ban onmiddellijk gebroken was.
                 Met haar op de kamer was het een en al fun. Het pijpen was zacht en heerlijk. Ze deed uitermate goed haar best, en wisselde gewillig van standje, telkens ik het vroeg.
                 Voor mij een topervaring. Misschien heeft ze soms een slechte dag, of misschien had ik gewoon geluk. Ik sluit een herhaling in de toekomst helemaal niet uit.

                 Na 2 leuke ervaringen was ik aan een adempauze toe. Er bleek voldoende te eten te zijn. Topkeuken is het niet, maar meer dan goed genoeg om de innerlijke mens danig te versterken.

                 Ik keek wat rond, en het stoorde mij dat er enkele Duitsers aanwezig waren die luidruchtig met enkele dames omgingen. Ze snauwden ze toe en bepotelden er enkelen, die hier duidelijk niet mee opgezet waren.
                 Met tattoo''s tot in hun gezicht dachten ze waarschijnlijk van zichzelf dat ze zich alles konden permitteren. Ik was hier dermate door gedegouteerd, dat ik mij moest bedwingen om hen niet te woord te staan, en te verzoeken om wat meer respect aan de dag te leggen. Maar ja, waar eindigt zo'n discussie ??.....

                 Voor mij eindigde de dag met een sessie met een dame die ik al wel gezien had in het verleden, maar die mij te mooi leek om goed te zijn.
                 Het bleek een vergissing te zijn : ze was wel degelijk goed !!

                 SONJA.
                 De Roemeense Sonja draagt een bril, en ziet er verrukkelijk uit. Ze is zeer knap en heeft daarenboven een goddelijk lichaam. Na wat verkenning in de zeteltjes, was een sleutel vlug gehaald.
                 Het tongzoenen was meer dan goed, maar ietwat terughoudend. Maar het pijpen en het neuken was van grote klasse. Je waant je in de 7de hemel als je met zo'n meid alleen op een kamer bent, en haar ganse lichaam voor jou alleen hebt. Het was door en door genieten.
                 Graag volgende keer opnieuw.

                 En hopelijk komt die volgende keer er snel.....

                 Commentaar


                 • Re: Algemene Info Babylon

                  Babylon, zaterdag 20 mei
                  met de "B" van Bianca ....

                  Hoewel mijn laatste bezoek alweer van vrijdag 12 mei was, had ik ok deze zaterdag gepland om eens binnen te wippen. Onder andere ter gelegenheid van een jarige, Phoenix77, die ik van gezicht nog niet kende. Hij zou pas tegen een uur of 17u arriveren en ik heb hem tegen die tijd helaas maar kort gezien en gesproken. In ieder geval wel gefeliciteerd met zijn verjaardag en het feestje, waar overigens niet veel van te merken was (taart en dergelijke bedoel ik dan). Hopelijk heeft hij wel genoten en waarschijnlijk heeft Babylon ook wel wat leuks voor hem gedaan naast de gratis inkom.

                  Boven verwachting veel bekenden en leuke gasten om mee bij te kletsen, waaronder Piet Plezier, Firehawk (die ik pas later zag omdat ie na aankomst schijnbaar meteen door Susi een kamer op gesleurd was), Cupido, Reagan. anaconda en meer van dit gelijkgestemd gespuis.

                  Ik had aan mijn favo Bianca aangegeven dat ik er tussen 12u en 13u zou zijn en volgens mij had de lieve schat al een half uur bij de deur van de damesruimte (met zicht op de entree) staan wachten, want ik was nog niet binnen en ik kon al niet meer mijn naam noemen aan de theke omdat mijn mond gesnoerd werd door een heerlijke natte zoen. "Nah, wenn man so begrüsst wird, kann ich auch noch ein bisschen warten auf dein Nahme", reageerde de theke op de vertoning. Waarop ik alsnog mijn naam stamelde en de code voor de verjaardag, entree betaalde en naar de kleedkamer strompelde. Ik voelde de tinteling van mijn vorige bezoek alweer opkomen en begon al langzaam te druppelen als een waterijsje in de felle zon...

                  Buiten op terras stond de bbq al aan en rook ik de eerste geur van gebraden vlees. A la carte was er vandaag niet bij, misschien zijn ze de keuken al aan het vernieuwen of werden er teveel mensen verwacht waardoor de keuken de drukte niet aan kon. Geen probleem, het buffet werd regelmatig bijgevuld en de bbq bleef de hele dag bemand.

                  Lekker het terras op met een heerlijke Leffe Blond en kijken wie er allemaal was, zowel van dames als heren. Het damesbestand is voor mij al lang niet meer zo vanzelfsprekend, enerzijds doordat ik een tijd afwezig ben geweest en anderzijds omdat ik daarvoor redelijk eenkennig was qua dames. Ook weer geen probleem, zo ben ik voor de meeste dames nieuw/anoniem en mogen ze hun charmes in de strijd gooien om me van een kamergang te overtuigen.

                  Echter, Om dat te voorkomen, werd ik al snel door Bianca vergezeld. Blij dat ik op zo'n korte termijn weer naar Babylon was gekomen begon ze vrolijk te kwetteren en gek te doen, wat iedereen op terras opviel en die vrolijkheid werkte aanstekelijk. Uiteraard werd ik tussen de regels door wel dusdanig bewerkt dat ik na anderhalf uur al meer dan klaar was voor een kamertje...

                  Een heerlijk uurtje GFE volgde met hoog intimiteitsgehalte en veel humor. De druk was er van af en ik voelde me heerlijk relaxt toen we de kamer uit kwamen. Deze dame weet precies wat ik lekker vind en behoudt daarnaast ruimte om te experimenteren met nieuwe dingen, wat het hele sexspel na ruim 3,5 jaar (!) nog steeds interessant en spannend houdt...

                  Ook na de kamer kreeg ik veel bezoek en aandacht van Bianca. Ik kreeg al snel de indruk dat ze mij wilde claimen en dat werd bevestigd door haar lippenstift waarmee ze op mijn borst "BIANCA" schreef en een hartje tekende. Mocht een van de andere dames dan nog niet snappen dat ik "beschermd wild" was, dan had Bianca dat haar vast wel even duidelijk gemaakt... maar gelukkig was dat niet nodig. Normaliter laat ik me niet of nauwelijks claimen, maar vandaag wist ik wel wat me te wachten stond en liet ik het gewoon gebeuren. Mijn ego (en meer) werd gestreeld en ik heb geleerd dat ik daar soms gewoon van moet genieten. Ik leef nu en morgen zien we wel weer hoe de wereld er dan uitziet...

                  Naast goede sex krijg je bij Bianca (in goed humeur) een behoorlijke dosis humor. Zo was ze vaak in de buurt en zorgde voor de nodige hilariteit bij mij en de bovengenoemde mannen waar ik op dat moment bij zat. Op terras hadden we nog behoorlijk bekijks toen ze me om een schoudermassage vroeg en op haar buik bovenop me kwam liggen met haar lekkere kont op mijn borst en haar schouders op mijn voeten. Een mooier en heter uitzicht op haar lekkere kont en mooie poes on ik me niet wensen en mevrouw vond het dan ook wel toepasselijk om me op die manier een lapdance te geven in combinatie met het nodige gekreun... De omzittende gasten lagen ofwel in een deuk ofwel wisten niet goed waar ze moesten kijken.... haha!

                  Zo kwam het dan ook tot een tweede kamer. Bianca wilde mij graag haar massage kunsten laten zien maar ze had helaas haar olie niet bij zich. Reden voor mij om mijn nieuwe massage-olie uit de locker te halen en die door haar te laten testen. Om een lang verhaal kort te maken ... na dik 2 uur kwamen we beiden glimmend van de olie de kamer af, waarbij de fles massageolie bij nader inspectie half leeg was.... Man o man, wat kun je met massage-olie leuke dingen doen...

                  In de avond nog wat met de mannen gekletst, regelmatig met Bianca op schoot en soms op mijn lippen, een paar Leffes laten smaken en een paar gehaktballetjes van het buffet gepikt. Om uiteindelijk tegen sluitingstijd de thuisreis weer aan te vangen na een lief afscheid met zwoele nachtzoen.

                  Ik sta te popelen om het zwembad uit te testen en om wellicht wat gymnastiekoefeningen in de nieuwe tuin te kunnen doen...
                  Hopelijk vlot de (aan)bouw en wordt het nog veel zomerse (sex)pret daar in Elsdorf...

                  Babylon gaat mij in ieder geval nog vaak zien deze zomer!

                  Commentaar


                  • Re: Algemene Info Babylon

                   Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

                   Om 11 uur afgesproken met een medepleger parkeerplaats. De parkeerplaats is nu helemaal gereed. Ziet er goed uit.
                   De medepleger was nog nooit in Babylon geweest. Een beetje chef rondleidingen gespeeld. Die taak zat er na een uur al op. Na een wandeling door het gebouw en een paar tips aangaande de dames lijkt hij zich prima te hebben vermaakt.

                   Vanwege de zonovergoten dag, speelde zich alles het meest af op het terras. Trof nog een bekende Vlaming die ik ken uit Sixsens. Het klikte prima tussen ons drieën , de rest van de dag samen opgetrokken, behalve op de kamer dan

                   Na een licht ontbijt, de ogen maar eens op scherp gezet. Er werd goed gekamerd al vroeg in de middag. Het leek wel of de collega's de hitte voor wilden zijn.
                   Diverse opties. Hoewel een dame waarmee ik nog niet de lakens heb gedeeld de voorkeur had, bleef ik met mijn angel haken achter Karla. Dat was al weer even geleden.

                   KARLA
                   De presales van Karla zijn zoals bekend zeer goed. Sjeuf stond binnen no time op scherp.
                   Het was een kamer van hoog Babylon niveau met een spetterende FT. Het ging allemaal vrij rap met Karla. Die laat er geen gras over groeien. Dus, ik kreeg nog een massage aangeboden. Nou.....die massage voel ik nóg. En die zal ik waarschijnlijk de komende dagen ook nog wel voelen. Op een gegeven moment stond ze met haar voeten op mijn rug. Ik heb een paar 'aaarrrgggghhhhhhhhh' geroepen. Niettemin, een stevige aanpak en zeer goed. Gelukkig weegt ze maar 50 kilo. En was het niet Natalie met haar 80-90 kilo.

                   Na dit potje vrij worstelen, terug naar het terras. Goed uitzicht op al die 'gleufkes' die op de stretchers lagen te zonnen. Dames waren niet te beroerd de benen wat verder uit elkaar te doen dan normaal. Bianca was het meest actief om een 'Sjeuf in de Gleuf' te krijgen. Doch, uiteindelijk werd ze door de newbee medepleger verslonden. Of werd de medepleger door Bianca verslonden? Hoe dan ook, Bianca heeft de juiste Babylon attitude!
                   Op en gegeven moment lag Bianca op haar buik te zonnen. Het bekertje water voor haar stretcher nodigde uit, deze over haar heen te gooien. Heb het maar beperkt tot een klein straaltje water. Bianca zou Bianca niet zijn om daarop op 'passende' wijze te reageren. In eerste aanleg kreeg ik de restant van dat bekertje over mij heen. Ik dacht nog, dat valt reuze mee. Doch......even later kwam het loeder terug met twee volle bekertjes. Daar stond ik zeiknat op het terras.

                   Met de aannemer door de tuin gelopen. De tuin en het zwembad zijn over twee weken klaar. De bouw van sauna en whirlpool is gereed in september. Er komt een wand die de bouw van de sauna en whirlpool afscheidt van de tuin. De gasten hebben dan geen last de bouw.
                   Het zwembad op zich is klaar. Gisteren was men bezig de leidingen aan te sluiten. Kortom, vanaf half juni lekker met de (strand)ballen spelen.

                   Voor donderdag t/m zaterdag stonden er modeshows gepland van Exi. Op bepaalde tijden lieten sommige beschikbare dames zich in een leuk jurkje hijsen en werden door Exi aan het publiek getoond. Leuke show met applaus en was verder niet storend.
                   Dames waren buiten de modeshows gewoon FKK.

                   VIOLETTA
                   Ik had om 6 uur met Violetta afgesproken, het lekkerste houd ik het liefst tot het laatst. Doch, ik had nog twee uur te gaan voor de 'kleine-sjeuf-botox-behandeling'. Tussendoor wel nog even samen van het buffet en de BBQ genoten. Veel groen voer met deze hitte en natuurlijk een worst en stukje spek.
                   Tegen 6 uur was ze present. Zoals gewoonlijk gezellig keuvelen en zo. Daarna naar dubbele kamer met scheidingswand. Heel wat gekreun en gestoot moeten aanhoren van de andere kant. Wat een beesten Gelukkig ben ik 'geruisloos'! Een prima kamer weer!

                   Na de kamer was het socializing time met de newbee medepleger, de Vlaming en ondergetekende. Niet veel later werden we vergezeld van Zara, Bianca en Violetta. Dat werd nog een leuk spektakel met ons zessen. Misschien nog wel het leukste deel van dit bezoek. Wat een slap gay geouwehoer. Dames kunnen heel direct zijn in hun communicatie is maar weer gebleken. Direct naast onze tafel lag Klara op een bedje een gast langdurig te 'behagen'. Ik hoop dat Klara vandaag haar kaken nog kan bewegen......... .

                   Om middernacht toch maar de handdoek in de spreekwoordelijke ring gegooid. Ik begon een beetje in te kakken.

                   Illusion Plopp!
                   Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

                   Commentaar


                   • Re: Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Denisa (Roe)

                    Wat is het voor club zoiets als Venus of fraude dat de meiden naakt de deur open maken en naakt rondlopen

                    Commentaar


                    • Re: Algemene Info Babylon

                     @ roy1984,

                     De dames lopen naakt, en begroeten je bij de ingang. Maar itt Freude en Venus heeft Babylon een uitgebreid buffet, buitengedeelte en wellness.
                     Moderator Duitsland, Saunaclubs, Raambuurten, Gangbangs en nog het een en ander.

                     Commentaar