Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Emma (Roe)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Emma (Roe)

  Sarah is een 30 jarige Roemeense van 1.65m groot. Ze heeft cup70b en lang zwart haar. Ze heeft geen piercings en tattoos. We hadden gedurende dag al verschillende keren oogcontact gehad. Ik vind haar gezicht niet echt aantrekkelijk maar haar lichaam en borsten des te meer. Door haar amicale gedrag en veel hard lachen wist ze me toch zover te krijgen om met haar naar de kamer te gaan. Ze had me nog wat voorzichtige presales in de bioscoop gegeven voordat we naar de kamer gingen. TZ was goed. PZC was goed maar een beetje te zacht. NMC, ik heb haar in 3 standjes geneukt. Daarbij mocht ik ook hard stoten. Ik ben met een knal klaargekomen tijdens cow positie. Ik kwam in de 20 ste minuut klaar en ze wilde gelijk van de kamer af omdat het zo warm was zei ze. Kunnen rekken tot 25 ste minuut. Maar dat laatste was wel een afknapper op een overigens bovengemiddelde kamersessie.****
  Laatst gewijzigd door Alexanderrr; 18-06-15, 17:45. Reden: privacy dame

 • #2
  Elsdorf - Babylon, Oststrasse 10, Emma (Roe)

  Ik stond op 7 april aan de Stammtisch een salade te eten en 'toevallig' trok ik Emma naar mij toe. Het is dat een Waalse medepleger Emma heeft aanbevolen, want anders zou ik waarschijnlijk nooit met haar de lakens hebben gedeeld. Ze zal het van de service moeten hebben. En dat bleek ook maar weer eens zo te zijn! Een uurtje met Emma gekamerd met veel humor. En dat mag ik wel. Emma geeft alleen standaardservice, met wel op topniveau. Herhalingsgevaar 100%
  Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

  Commentaar


  • #3
   Re: Merzenich - Eden Men's Club, Am Rosspfad 15, Sarah (Roe)

   Is verhuisd naar Babylon=====> nu Emma.
   Life is a Bitch.

   Commentaar


   • #4
    Re: Merzenich - Eden Men's Club, Am Rosspfad 15, Sarah (Roe)

    Thanks patjam69!
    Ik wist dat Emma in PE heeft gewerkt! Dat heeft ze me verteld.
    Ik heb twee dagen geleden een nieuwe topic over Emma aangemaakt onder Babylon. Uiteraard gezocht bij PE, maar wist niet dat ze onder de naam Sarah heeft gewerkt!

    @mod, deze topic kan worden samengevoegd met: http://www.hookers.nl/showthread.php...=1#post2148267
    Laatst gewijzigd door les gold; 18-04-17, 10:30. Reden: topics samengevoegd
    Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

    Commentaar


    • #5
     Re: Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Emma (Roe)

     Het was op 16 juni weer een dolle bende. Ik dacht dat Emma met vakantie was, maar dat bleek niet zo te zijn. Gewoon even een weekje er tussen uit. Zat met een bekend lid te praten en had in volgorde Daria, Eva, Zara en Emma op schoot. Emma bleef wel erg lang zitten en begon stiekem bepaalde erogene zones op te zoeken, die erg gevoelig zijn .
     Enfin van deze vier, ging Emma er met de prijs van door. In tegenstelling tot de eerste porno kamer met Bianca, was de kamer met Emma in GFE-modus van de hoogste kwaliteit. Wat een lekkere vrijpartij. Ze leek er zelf ook veel zin in te hebben en liet zich helemaal gaan. Dat geeft toch een extra dimensie aan zo'n kamer. Dit zijn toch de mooiste kamers. Ze heeft flink in mijn tepels gebeten tot over de pijngrens heen. Op zich wel lekker, maar bij het schrijven van deze recensie voel ik ze wel. Volgende keer toch maar een 'tandje' minder
     200% GFE. De perfecte vriendinnetje kamer. Een kamer, zoals een kamer in Babylon hoort te zijn.
     Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

     Commentaar


     • #6
      Emma verdient weer een update vind ik!

      Afgelopen zaterdag Emma weer eens aan een stevig verhoord onderworpen.
      Ik had al een paar rondjes gelopen en telkens probeerde Emma de handdoek van mijn r**t te trekken.
      Dit lachebekje van 39 is wellicht niet voor iedereen een optie. Sommigen vinden 19 jaar al e oud.
      Doch, ik heb met deze deerne al een aantal uitstekende kamers gedraaid.
      De keuze viel dus op Golden Oldie Emma. Emma is er een die al wat kilometers op de teller heeft staan en precies weet wat broodnodig is in the room. Zo ook deze keer. In de bar al een stevige opwarmer gehad. En.....het is een tepeldraaister tot ver over de pijngrens heen. Het zal nog een paar dagen duren eer die overgevoeligheid is verdwenen.

      We moesten even wachten op een kamer. Op -1 werd een verhoorkamer gevonden
      Het werd een lachen, gieren, brullen kamer. Een vrolijke doos en vooral een hete doos. TZ een feestje en blasen......ja ze weet er wel raad mee. Geniet ook zelf, dat kan ook bijna niet anders met mijn "was-kwaliteiten". Een andere finish dan de vorige kamers deze keer! En een van uitstekende kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar!
      Teddy Bear Sjeufke heeft altijd zin in een Gleufke

      Commentaar


      • #7
       Een dikke week geleden ook met haar op een kamer geweest.
       Leuke meid, die de kneepjes van het vak wel kent.
       Een geweldige blowjob gekregen en geen korte, enorm van genoten.
       Daarna beklom zij mij en vakkundig heeft ze mij uitgemolken.
       Toppertje.

       Commentaar


       • #8
        Na 2 kamersessies met 2 andere dames en een massage bij Milenka was ik (maar vooral junior) er afgelopen woensdag wel klaar mee. Nog even wat eten en een drankje, douchen en naar huis. Dat dacht ik tenminste. Tijdens het drankje enkele dames kunnen weerstaan maar Emma werd zo gezellig, leuk, lief en speels dat ook junior weer wakker werd. Toch maar een kamer genomen, haar lekkere kont bewonderd, zoenen, gepijpt, 69, ging allemaal prima en heerlijk. Alleen voor intiem was junior toch te uitgeput . Volgende keer zorgen dat ik iets fitter ben, herhaling komt er zeker.

        Commentaar


        • #9
         Emma zou de afgelopen maanden in Sixsens hebben gewerkt, maar schijnt daar ook al weer weg te zijn.
         It's nice to be important, but it's more important to be nice!

         Commentaar


         • #10
          Is daar inderdaad weer weg en werkt 'elders'! Vooralsnog ligt het niet in de lijn der verwachting dat ze snel terug komt.

          Commentaar


          • #11
           In april, mei en juni in ieder geval niet in Elsdorf gespot. Ze staat ook niet op de AWL.

           Commentaar


           • #12
            Dan heb je slecht gekeken Swiftnick.
            Ze is sinds enkele dagen terug in Babylon.
            https://www.saunaclubs.org/modelle/s...nwesenheit.php
            Life is a Bitch.

            Commentaar


            • #13
             Ik kan bevestigen dat Emma aanwezig is in Babylon

             Het was mijn eerste bezoek daar en ik was nog bezig met mijn verkenningsronde, en was op weg naar de bioscoop om te kijken wat daar te beleven viel. De deuropening werd geblokkeerd door een goedlachse Emma die net naar buiten liep. Verder was er niemand. Ik werd niet direct gegrepen door haar schoonheid, maar ik werd wel door haar gegrepen onder mijn handdoek en vanaf het eerste moment ontstond er een leuk, en tikje melig, gesprekje. Ik was er vrij snel van overtuigd dat ze een geschikte kandidate was om even een eerste standaard 30min kamertje te maken. Nou ja, "kamertje"; in de bioscoop dus.

             En dat was dus 30 minuten dikke fun. Altijd fijn om een standaardsessie te beginnen zonder hooggespannen verwachtingen, om dan positief verrast te worden door haar service. Ze biedt een lekker compleet pakketje en bovenal: het gaat met de nodige humor en enthousiasme. Het smaakte naar meer.

             Later op de dag kamerde ik nog een uurtje met Emma, waarbij de eerste 30 minuten haar vriendinnetje Michele ook aanwezig was. En ook nu: het was topvermaak. Michele pijpte goddelijk, althans het raakte echt precies de goede plekjes. Dat liet ik duidelijk blijken En dus kon Emma niet achterblijven en deed nog eens extra haar best om Michele's kunsten te evenaren. Wat heel goed lukte.

             Overigens biedt Emma ook (dominante) SM aan. Ik ben er deze keer niet op ingegaan, maar ik heb de indruk dat wanneer ik dat wel doe, dat ze daar ook iets leuks van weet te maken.

             Absoluut herhalingsgevaar.

             Commentaar


             • #14
              Zijn er soms twee Emma's bij Babylon?
              De Emma waar ik afgelopen dinsdag 18-9-2018 mee op de kamer was, is een andere dan deze, slanke en jongere Emma:
              https://www.saunaclubs.org/modelle/s...abylon/640.php
              “Mijn Emma” staat er niet bij. Ze heeft een voller figuur en is ook ouder. Ze heeft jammer genoeg een wratje op haar gezicht, daar zou ze eigenlijk wat aan moeten laten doen. Eigenlijk viel ik niet zo op haar, maar ze lokte zich naar me toe op de bank bij de bar en ik wist meteen dat het goed zat. Ik heb er geen spijt van gehad. Er was chemie en de seks was onvergetelijk.

              Commentaar


              • #15
               rob2002 Nee hoor, er zijn géén twee Emma's in Babylon. "Jouw" Emma is the one and only.
               De info op de AWL klopt maar deels (talenknobbels wel , leeftijd "31 Jahre Jung" ... moet m.i. zijn "31 Jahre Jung + 10!" ).

               Groet,
               69

               Commentaar

               Aan het werk...
               X