Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Elli (Roe)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Elli (Roe)

  De eerste meid die mij kon verleiden in deze club was de 19-jarige Roemeense Magdalena (ik schatte haar wel wat ouder). Leuke, speelse meid die al heel goed weet hoe ze een man kan behagen. Goed en gevarieerd pijpen. Intiem was goed. Het is een lenige meid en dan kan je heel wat variatie brengen in de standjes. Nadien nog een heel goeie na-service gehad. Naar de klok heeft ze nooit gekeken. Later op de dag kwam ze haar opnieuw tegen mij vleien. In elkaars armen in het zonnetje wat luieren zonder dat ze aandrong om opnieuw te kameren.
  Leuke GFE ervaring.

 • #2
  Re: Merzenich, Am Rosspfad 15, Magdalena(uitstekend)

  Bovenstaande info klopt. @mod; kan je dit wijzigen naar de FKK club Babylon in Elsdorf ?
  Deze week moest ik in Keulen zijn, dus even bij Magdalena/Elli binnengesprongen. De club op zich is maar droevig, maar de ontvangst en de service van Elli was super. Een uurtje met haar op de kamer geweest. Eerst een blowjob waarbij ze bleef zuigen tot ik haar vriendelijk opmerkte 'totally empty now' . Ze kon er blijkbaar niet genoeg van krijgen. Nadien een massage, wat knuffelen en dan ronde 2. Eerst hem op volledige sterkte pijpen en nadien mocht/moest ik haar in verschillende posities neuken waarbij ze ervan genoot als ik goed doorstootte. Super behandeling dus, wel jammer van de club.
  Laatst gewijzigd door Alexanderrr; 08-08-11, 23:09.

  Commentaar


  • #3
   Re: Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Elli (Roe)

   Deze meid is echt "Versaut".
   110% pure porno.
   Leuke kop, prima tieten, zigeuneruiterlijk, niet te groot, en een enorme drive.
   Ik was blij dat ik mn pik nog terug kreeg na de sessie.

   Herhalingsgevaar zeker aanwezig.
   Veni Vidi Fiki

   Commentaar


   • #4
    Re: Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Elli (Roe)

    Mijn eerste kamergang in deze club was met Elly. Ze zat daar wat eenzaam rond te kijken en door haar looks was ik meteen overslag. De nood was hoog bij mij en daardoor was het geen optimale sessie. Daar houd ik haar niet voor verantwoordelijk dus zal een herhalingssessie moeten volgen.

    Commentaar


    • #5
     Re: Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Elli (Roe)

     Vorige week opnieuw bezoekje aan mijn favoriete FKK, Babylon. Lekkere sessie gehad met Elli.
     Ik kende ze al van voordien maar ze was een tijdje niet aanwezig.

     Meteen een aangenaam contact, uitgebreid kussen en een mooie glimlach tijdens het pijpen.
     Geile ogen tijdens het (diep) pijpen, en ook heerlijk aan de balletjes sabbelen.

     had gekozen voor de extra en anaal bijgenomen.
     Gestart in missio, maar snel omgedraaid en doggystyle in de poes doorgeneukt.
     Wat extra glijmiddel en hij floepte zo in haar kontgaatje. Ze laat het diep en hard toe, zonder enige klachten.
     Een klein beetje te gemaakt gekreun, maar dit stoorde niet echt.
     heerlijk gekomen in haar kontje met zicht op de lekker billen, fantastich!

     Commentaar


     • #6
      Re: Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Elli (Roe)

      Afgelopen zaterdag 24 september met Elli gekamerd waaruit deze recencie : Elli was ik al een paar keer gepasseerd bij het naar het toilet gaan naast die gokkast en ik had er geen zin in om haar erachteruit te halen tot ik op een gegeven moment ze al wandelend tegenkwam en ze zelf een praatje begon te maken en ze me vroeg of ik geïnteresseerd was in een kamer. Haar aangegeven eerst met haar te willen praten in de zeteltjes waarbij ik ook de vraag gesteld kreeg voor een trio met haar zus Rose en haar aangegeven dat ik liever mijn aandacht dit keer aan haar alleen schonk. Alle kamers waren bezet behalve dat kleine kamertje boven. Ze heeft me nog gevraagd of ik wou wachten om een andere kamer maar ben daar niet op ingegaan en dat heb ik me beklaagd. Elli vind ik wel iets klein en schattigs maar als je eerst met iets mager en slank als Denisa geweest bent voelt alles toch wel een pak voller aan maar alles zit nog heel strak bij haar. Ik vind Elli er echt wel mooi uitzien maar ik val toch wel meer op slanker meiden dan ik dacht. Op de kamer werden er geen regeltjes gesteld over dingen die niet mochten. Pzc vond ik iets te zacht, lekker genoten in 69 en overgegaan tot n**ken waarbij het zweet me uitbrak in dat kleine kamertje en er zelfs hoofdpijn van kreeg. Concentratieverlies dus waarbij piemeltje het volledig liet afweten en er geen beweging meer in te krijgen was. Had dit in de winter geweest waarschijnlijk geen probleem maar met dit warme weer buiten en je geen raam kon openzetten groot probleem tenzij er aircon aanwezig is. De kamers op het gelijkvloers zijn goed van temperatuur en beneden zelfs koel. Meestal zijn er op het gelijkvloers of beneden altijd wel kamers beschikbaar maar aangezien er veel meiden en vooral veel beren aanwezig waren meer dan gemiddeld waren deze niet vrij. Elli had me nog gevraagd of ik wilde wachten dus eigen schuld dikke bult. In de toekomst wil ik deze kamergang nog wel eens overdoen maar dan op een koele kamer.

      Commentaar


      • #7
       Re: Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Elli (Roe)

       Had een 50% korting gewonnen van de tombola. Wilde er deze maand is op mijn gemak een avondje lol gaan hebben maar jammer genoeg is het bij een flits bezoek van 2 uur gebleven gisteren.
       Eerst even iets over de club.
       Vond het een heel erg mooie club met heerlijk eten mooie kamers douchen enz enz. Ook het bedienend personeel was heel vriendelijk.
       Was maar 1minpuntje de jacuzi is kapot maar ok als dat het enige is.
       En men verzekerde mij dat de afspraak voor reparatie al gemaakt is.

       Nu iets over elli.
       Een heel mooie jonge lieve vrouw, in dat half uurtje heeft ze mij een echte gfe gegeven. Ze zoent met je of je haar verkering ben gevolgd door een heerlijke blowjob.
       In een woord fantastisch zou er wel willen gaan wonen.

       Ook de andere dames toch wel gauw een stuk of 10 allemaal even mooi en lekker.

       Dus bij deze wil ik de tombola heel erg bedanken voor mijn prijs en hoop gauw weer is tijd te hebben

       Commentaar

       Aan het werk...
       X