Algemene Info Golden Time

Inklappen
Dit is een sticky onderwerp.
X
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Algemene Info Golden Time

  GoldenTime in Brüggen

  Deze FAQ is geschreven door Hollandmale, september 2004. Daarna is deze FAQ regelmatig up-to-date gebracht.

  Inhoudsopgave

  1. Adres / Internet / Route / Geldzaken
  2. Parkeren / Ingang
  3. Openingstijden
  4. Entree / Dienstverlening
  5. Verblijfsruimtes
  6. Beschrijving
  7. Publiek
  8. Atmosfeer
  9. Kennismaking / Afloop
  10. Verzorging
  11. Hygiëne
  12. Barpersoneel
  13. Goede, slechte tijden
  14. Dames
  15. Extra's
  16. Overig

  1. Adres / Internet / Route / Geldzaken

  GoldenTime
  Heidweg 1
  41379 Brüggen-Genholt
  Tel. 0049-2163-8894760

  Internet: http://www.goldentime.de
  E-mail: info@goldentime.de

  GoldenTime ligt zo'n 15 km van Venlo, direct aan de B221, 2 km buiten Brüggen. Oriëntatiepunt is de bouwmarkt, pal langs de B221. GT ligt daar meteen naast, op de entree staat Heidweg 1.

  A) Vanuit Venlo:
  Neem op de A67 de afslag Mönchengladbach. Volg op de twee rotondes eveneens de borden Mönchengladbach. Na de grensovergang Autobahn A61, neem afslag 3, Kaldenkirchen-SÜD. Volg de B221 zo'n 8 km, tot de bouwmarkt, daar rechtsaf. Dit is de Heidweg; meteen rechts ligt GoldenTime.

  B) Vanuit Roermond:
  Neem de grensovergang Autobahn A52, vervolgens de afslag Niederkrüchten. Volg hierna de B221 naar Brüggen. Rij Brüggen 2 km voorbij, tot aan de bouwmarkt, daar linksaf. Dit is de Heidweg; meteen rechts ligt GoldenTime.

  C) Per OV:
  Vanaf Venlo naar station Kaldenkirchen. Daarna bus 074 naar Brüggen, halte Tierpark en ca. 300 meter terug lopen. Of taxi naar Brüggen-Genholt, Heidweg 1, GoldenTime.

  Geldautomaat:
  Vanuit GoldenTime, linksaf de B221 op, eerste afslag rechts, Bracht-Schaag. Aanhouden Ortsmitte (centrum), parkeren op het plein, Sparkasse-Bank. Slechts 2 km, enkele minuten rijden.

  CreditCard:
  Stamgasten kunnen in GoldenTime geld opnemen, alleen per MasterCard. Uiteraard alleen bij voldoende kredietruimte op de kaart.

  2. Parkeren / Ingang

  Op de entree van de parkeerplaats staat discreet "Heidweg 1" aangegeven. Er is ruimte voor zo'n 40 auto's, de parkeerplaats is afgeschermd door 'n omwalling. Als de parkeerplaats vol is, kan men overdag ook nog parkeren bij de bouwmarkt. De ingang bestaat uit 'n toegangshek, waarop 'n belknopje zit. Daarna wordt het hek elektrisch ontgrendeld, waarna men door de voordeur binnenkomt.

  3. Openingstijden

  Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 01.00, op vrijdag / zaterdag bij drukte tot 02.00 open.
  Zondag / feestdagen van 11.00 tot 01.00. Gesloten op Kerstavond 24-12 en Oudjaar 31-12.

  4. Entree / Dienstverlening

  E 60,- entree, meteen bij binnenkomst te voldoen aan de receptie, alleen cash.
  Inbegrepen zijn alle maaltijdbuffetten (ontbijt, 3-uurtje, diner en pizza's) en dranken (koffie/thee, fris, sap, bier). Ook inbegrepen zijn badjas, kluis, slippers en handdoeken. Na betaling ontvang je aan de receptie je badjas en kluissleutel. Slippers en handdoeken (ook douchegel, deodorant en föhn) bevinden zich in de kleedkamer, tegenover de receptie. Eveneens inbegrepen is 'n onbeperkt gebruik van alle clubfaciliteiten.

  Het is gebruikelijk om alle kleding, geld en waardezaken in de kluis te bewaren. De kluissleutel heeft 'n bandje, dat je om je pols draagt. Betaling van de clubdames gebeurt overwegend in de kleedkamer. Daarom je portemonnee in de kluis bewaren, op 'n makkelijk bereikbare plaats.
  In de kleedkamer zijn ook de douches, daarnaast ook douches bij sauna en whirlpool. Naar keuze kun je ook 'n handdoek omknopen, i.p.v. je badjas te dragen. Als je de club verlaat, doe je in de kleedkamer je badjas, handdoeken en slippers in de daarvoor bestemde manden. Het barpersoneel laat je uit; bij hen lever je ook je kluissleutel in.

  5. Verblijfsruimtes

  Er zijn diverse verblijfsruimtes, liggend rondom de overdekte binnenplaats (atrium). Vanaf de receptie vind je deze ruimtes als volgt. Bij de receptie ligt de (gemengde) kleedkamer, vervolgens loop je rechtdoor de lounge in, gevolgd door de grote open bar. Om de bar loop je links naar buiten, naar terras en tuin. Vanuit de bar loop je rechts het atrium in, met sauna, whirlpool en douches. Door het atrium loop je er aan de andere kant weer uit, waar meteen de ingang van de bioscoop ligt. Rondom het atrium liggen drie gangen, waaraan de kamers liggen.
  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 14-11-16, 10:08. Reden: Openingstijd aangepast.

 • #2
  Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime

  6. Beschrijving

  GoldenTime is 'n grote moderne bungalow, vrijstaand en privaat omgeven door hoge bomen. De bungalow beslaat 'n oppervlakte van zo'n 35 bij 30 meter. Terras en tuin meten zo'n 40 bij 80 meter en zijn door hoge bomen volledig aan het zicht van buitenaf onttrokken. De inrichting van de bungalow is modern met design-accenten, met veel licht en lucht. Het gehele complex is schoon, verzorgd en gelijkvloers, alleen de bios heeft 'n opstapje. De globale opzet van het complex is beschreven onder punt 5; toiletten zijn er in de kleedkamer, naast de bios en naast de receptie.

  De negen kamers liggen in carrévorm rondom het atrium. Achter de bar bij kamers 1, 2 en 3 staat 'n sigarettenautomaat: het barpersoneel kan desgevraagd voor muntstukken zorgen. Naast kamer 6 is vervolgens de bios met doorlopend pornofilms, maar ook grote sportevenementen. Hier wordt geregeld door dames 'n full-service-programma afgewerkt (!).

  Speciale vermelding verdienen terras en tuin van GoldenTime: van april tot oktober 'n toegevoegde waarde aan de clubfaciliteiten. Vanuit de bar kijk je door 'n groot venster op terras en tuin. Het terras is overdekt en 's-avonds verlicht; 'n geschikte plek om te eten, drinken en mensen te ontmoeten, dames zowel als medegasten.
  Vanaf het terras kijk je de fraaie landschapstuin in. Vooraan op het grasveld staan de zonnestoelen, achter in de tuin zijn de BBQ-plaats, vijver en beek. Links en rechts zijn in de tuin enkele verscholen hoekjes, waar je je naar believen met je dame kunt terugtrekken. Naar keuze kun je gebruikmaken van zonnestoel, luchtmatras of simpelweg enkele handdoeken, met recht 'n echte relaxtuin. De achterkant van de tuin is 's-avonds eveneens verlicht, wat zorgt voor 'n feeërieke sfeer in de zomermaanden.

  7. Publiek

  Grotendeels Duitse en Nederlandse heren, zo'n 50-50 in evenwicht. Af en toe ook enkele Turkse heren, in bescheiden aantal. Het management stelt prijs op bezoekers met 'n verzorgd uiterlijk en gedrag. Voldoet men hier niet aan, dan kan de deur gesloten blijven. Overmatig drankgebruik wordt ook niet op prijs gesteld. Ook in dat geval zal de deur gesloten blijven of wordt men gevraagd te vertrekken. Al met al runt het management 'n nette club, bezocht door nette heren. Een groot deel van de gasten is tussen de 30 en 55; 'n flink deel zijn regelmatig bezoekende stamgasten. Uiteraard zijn ook nieuwelingen meer dan welkom. Kom je in 'n groep, dan verdient het aanbeveling om 'n low-profile aan te houden. Management en andere gasten stellen dit zeer op prijs.

  8. Atmosfeer

  Moeilijk om objectief aan te geven: smaken verschillen nu eenmaal. Het overgrote deel van de gasten voelt zich snel thuis in GoldenTime, 'n klein deel voelt zich meer thuis in andere clubs. Hoe dan ook, de atmosfeer is zeer informeel, waarbij men gemakkelijk in contact komt met andere gasten en clubdames. Het management bekommert zich zeer om het welzijn van beiden. Door de persoonlijke aandacht komt het overgrote deel van de gasten graag terug in GoldenTime. Het draagt bij aan het gevoel dat je welkom bent, en daarin slaagt men uitstekend.

  Gasten en dames kunnen overal in GoldenTime met elkaar kennismaken, en daar ook ruim de tijd voor nemen. De opzet van de club is daar ook helemaal op gericht. Op de bank samen iets drinken; gezelschap op terras, in tuin, of bios; samen eten in de lounge; het kan in GoldenTime allemaal, zonder verplichtingen. Dat klinkt vanzelfsprekend maar is het niet, getuige de omgangsgewoontes in andere clubs.

  Kom je vervolgens 'n intiem contact overeen, dan zijn er diverse plaatsen om met je dame naar toe te gaan. De kamer is daarbij slechts één optie; de tuin, whirlpool en bios zijn populaire andere opties. Als je daar al niet was, zodat je gewoon terplekke kunt blijven. Een scala aan mogelijkheden dus. Een groot voordeel van de publieke ruimtes is, dat je de service van 'n dame kan beoordelen voordat je zelf 'n afspraak met haar maakt. Van de andere kant stoeit weer niet iedere dame en plein public. Leg in dat geval je oor te luisteren bij je medegasten; zij hebben vaak goede tips.

  9. Kennismaking / Afloop

  In veel gevallen gebeurt de kennismaking in de lounge of bar, maar dat kan ook terras, tuin of bios zijn. Zelfs in de kleedkamer, omdat die gemengd is. De eenvoudigste manier is: je spreekt 'n dame aan en vraagt of ze meegaat naar de kamer. Een manier die beter past in GoldenTime, is het gezelschap van 'n dame opzoeken in lounge, tuin of bios, bij haar gaan zitten/liggen en haar 'n beetje versieren. Zoenen en strelen zijn tot op zekere hoogte vrijblijvend; in de tuin of bios kun je vervolgens meteen overgaan tot intiem contact. Of je vraagt haar 'n kamersleutel te halen als je prijsstelt op meer privacy. Voorafgaand aan 'n kamerbezoek kun je haar ook nog vragen om mee de whirlpool in te gaan. De deal wordt bezegeld op het moment dat er sprake is van seksuele diensten, of wanneer je afspreekt naar de kamer te gaan. Als je prijsstelt op extra diensten, bespreek die dan voordat je intiem met je dame wordt. Dat voorkomt misverstanden bij het afrekenen.

  Na afloop kun je samen gaan douchen, in het atrium of in de kleedkamer. Niet iedere dame doet dat, maar het loont de moeite om te vragen. Het wordt geregeld gedaan in GoldenTime, in tegenstelling tot sommige andere clubs. Als je 'n leuk contact had, kan het meestal wel en er zijn geen kosten aan verbonden. Een leuk slot aan je ontmoeting, die natuurlijk pas is afgerond met de betaling. Dat gebeurt meestal in de kleedkamer, omdat je je portemonnee immers in de kluis bewaart.

  10. Verzorging

  GoldenTime verzorgt vier maaltijdbuffetten per dag: twee grote en twee kleine, als volgt.

  Ontbijt: van 11.00 tot 14.00 uur. Uitgebreid buffet met diverse soorten brood, kaas, vleeswaren, zoetbeleg, cornflakes, muesli, vruchtenyoghurt, fruit, melk en koffie.

  Kuchen: van 15.00 tot 17.00 uur. Diverse soorten cake, 'n soort 3-uurtje.

  Diner: van 18.00 tot 20.00 uur. Dagelijks variërend van samenstelling. Op warme dagen verzorgt men in de tuin 'n BBQ met speklapjes, koteletten en diverse soorten worst. De BBQ loopt vaak door tot 22.00 uur.

  Pizza's: rond 22.00 uur. Enkele grote bladen versgebakken pizza's in diverse soorten.

  Alle dranken bestel je aan de bar, hoewel er soms ook bediening is in de lounge en op het terras. Het barpersoneel zorgt voor de bestelling, er is geen zelfbediening, er zijn ook geen koelkasten met dranken elders in de club. Zonder compleet te zijn, de volgende opsomming van dranken. Diverse soorten koffie, thee, diverse soorten frisdrank, appelsap, jus d'orange, diverse soorten Duits en buitenlands gebotteld bier, geen tapbier.

  Tegen betaling is ook Sekt (Champagne) verkrijgbaar. Die kost E 15,- per fles, hoewel de dames hun eigen prijs met de gasten mogen afspreken. E 25,- tot 30,- is 'n redelijk bedrag.
  Laatst gewijzigd door Lalande; 11-11-06, 18:37.

  Commentaar


  • #3
   Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime

   11. Hygiëne

   Altijd 2 tot 3 schoonmakers aan het werk, gecamoufleerd als ijsbeer. Ook het barpersoneel en management houdt 'n oogje in het hygiënische zeil. Kamers, douches en toiletten worden doorlopend schoongemaakt. Gebruikte glazen en lege borden worden vlot afgeruimd. Alles met de Gründlichkeit waarvoor onze Oosterburen bekend staan.

   12. Barpersoneel

   De ontvangst aan de deur wordt afwisselend door de Bardames gedaan. Zij doen afwisselend ook de bediening in de bar. Het barpersoneel is niet beschikbaar voor andere diensten. Ze zijn zeer vriendelijk en bekommeren zich doorlopend om het wel en wee van de gasten. De clubdames mogen eveneens achter de bar komen, je kunt ook hen vragen om iets in te schenken. De gasten mogen niet achter de bar komen. Bij het verlaten van de club wordt soms gevraagd hoe je het gehad hebt. Soms vragen ze naar je ervaring met de dames waarmee je die dag bent geweest; vertel gerust wat je van hen en de club vond. GoldenTime streeft 'n hoog serviceniveau na, wat natuurlijk ook geldt voor de clubdames. Bij echte klachten -dames of anderszins- moet je niet tot vertrek wachten, maar meteen aankaarten bij het barpersoneel. Dan doet men er terplekke wat aan.

   13. Goede tijden, slechte tijden

   Bedenk dat je slechts één dame nodig hebt om je bezoek tot 'n succes te maken. Desalniettemin, als je het totaalaantal dames belangrijk vindt, zijn de beste dagen van dinsdag t/m zaterdag. Vrijdagavond en zaterdagavond zijn erg druk met dames. Zondag en maandag zijn wat rustiger met dames. Daarnaast zijn er 's-ochtends minder dames, waarna hun aantal in de namiddag oploopt. Het aantal dames varieert van ca. 20 op de rustigste momenten tot meer dan 70.

   Daarnaast moet je vaak rekening houden met spitsuren: wachttijden voor sleutels en kamers die kunnen oplopen tot langer dan een uur.

   14. Dames

   A) Aantal en herkomst

   Het merendeel is Oost-Europees, 'n kleiner deel is Duits of in Duitsland wonende etnische minderheden, zoals Turkse, Arabische en Zuid-Europese dames.

   B) Verloop

   Zoals in veel clubs: groot. Wekelijks vertrekken er dames, maar komen er ook weer bij. Daarnaast veel dames die er sinds de opening (mei 2004) werken. De meesten blijven 'n seizoen, sommigen komen na 'n pauze van enkele maanden weer terug. Verder ook nog dames die op en neer pendelen tussen GT, PHG, Wildenrath, Frankfurt (Oase, World, Palace), Badda-Bing (NL-Hulten) en Ying-Yang (NL-Roermond).

   C) Communicatie

   Over het algemeen is Duits de voertaal; veel dames spreken daarnaast ook nog 'n mondje Engels. Dames die nieuw uit Oost-Europa zijn, spreken meestal redelijk Engels, nog geen Duits. Voor Nederlanders geen probleem; die komen immers in een van beide talen wel uit de voeten. Mocht je 'n dame treffen die Engels noch Duits spreekt, laat haar dan 'n vriendin erbij roepen voor de vertaling.

   D) Service

   Door de bank genomen geeft het merendeel van de dames de volgende standaardservice: tongzoenen, borstjes likken, beffen, neuken-mc en pijpen-zc. Dat is 'n constatering op basis van eigen ervaringen, alsmede de ervaringen van veel andere GoldenTime-gasten. Bij twijfel over de service van 'n dame; gewoon vragen !

   E) Prijzen

   De basisprijs geldt per half uur, ongeacht de locatie. Immers kan de ontmoeting zich naast de kamer ook afspelen in tuin, bios of whirlpool, of 'n combinatie daarvan. De basisprijs per half uur is E 50,- inclusief neuken-mc en pijpen-zc. Tongzoenen en beffen behoren ook tot de basisprijs, hoewel niet elke dame dat doet (veel wel). Overigens kan dat eerste half uur ook 40 minuten zijn, of 20 minuten. In gewoon Nederlands: een bezoek van 40 minuten aan whirlpool en kamer kost E 50,-. Een pijpbeurt van 20 minuten in de bios kost ook E 50,-.

   Voor tuin, bios en whirlpool moet je weten dat de basisprijs niet geldt, zolang je nog aan het kennismaken bent en er geen seksuele diensten worden verleend. Een paar kussen en wat strelen horen ook bij de kennismaking. Waar de grens ligt is moeilijk te zeggen, maar het is niet de bedoeling dat je een dame op deze manier lang bezet houdt zonder dat je daarna verder met haar gaat. Wel is het zo dat veel dames alleen maar de whirlpool mee in gaan, als je ze daarna ook meeneemt naar de kamer.

   Op de basisprijs van E 50,- kan 'n meerprijs zitten voor extra service, zoals FT (Französisch Totaal = klaarkomen in mond) en AV (anaalverkeer). De meerprijs voor elk van deze extra services is E 25,- tot E 50,-, maar sommige dames kunnen (en mogen) meer vragen. Zeker niet alle dames verlenen deze extra services. Voorkom misverstanden: als je geïnteresseerd bent in één of meer van de extra services, vraag dan van tevoren aan de dame naar de mogelijkheden en prijzen.
   Extra's zoals FT worden slechts 1 keer berekend niet per aangebroken half uur. Een enkele dame beperkt de tijdsduur tot een half uur en zal een verzoek om verlenging afwijzen.

   F) Dresscode

   Dames en heren zijn vrij in hun kledingkeuze. Heren dragen in plaats van de badjas ook 'n omgeknoopte handdoek. Dames gaan in lingerie, 'n aantal ook topless. Op warme dagen liggen sommige dames en heren naakt te zonnen in de tuin. Ook in de bios ontdoet men zich geregeld van de schaarse kledingstukken. Dat deze vrije dresscode het onderlinge contact stimuleert, is 'n aangename bijkomstigheid.

   15. Extra's

   Vrijwel dagelijks is er 's-avonds 'n sportmasseur of -masseuse, in het atrium naast de sauna. Meest gebruikelijke massage is 'n behandeling van rug en benen, 20 minuten voor € 20,-. Vele heren, maar nog meer dames (!), maken van deze massage gebruik. Zeer verkwikkend.

   16. Overig

   Hotelaccomodatie is op ongeveer 1 km afstand van Goldentime te vinden. Boeken kan via de receptie van GoldenTime of rechtstreeks:
   Heide Camp Gastro
   St. Barbarastrasse 38
   41379 Brüggen
   Tel.: 0049 2157 14140
   Fax: 0049 2157 141410

   In de rubriek Afspraken Duitsland kun je afspreken of carpoolen met andere forumleden. Daaronder zijn vaak GoldenTime-stamgasten die je terplekke goede tips kunnen geven.
   Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 12-12-14, 13:36.

   Commentaar


   • #4
    Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime, Geklets

    Wéér een heel leerzame GT ervaring erbij.
    Een prachtige blonde Duitse en de werkelijk prachtige zwartharige Iraanse Daria hebben hun aandeel hierin gehad.
    Vol verwachting weer op weg naar Golden Time.
    Nadat Gustomass afgelopen woensdag al volop aan zijn trekken was gekomen, was het helemaal niet de bedoeling dat ik nu een recensie zou kunnen schrijven over een wederom een bezoek op vrijdag 16 juni. Hiervoor mag ik Debril volledig verantwoordelijk stellen, want een klein IMetje met de mededeling;” Gustomass ik ga mijn vakantie inluiden in GT en ben op vrijdag 16 juni vanaf 17.00 uur aanwezig en diens reacties op de recensie van Gustomass van begin deze week waren voldoende om mij tijdens de eerste helft van Nederland-Ivoorkust naar GT te doen afreizen.Grenskontroles waren ook in kaldenkirchen bij Tegelen niet te bekennen.Dus Gustomass kon de schade van zijn sterk vertraagde trip nog enigszins beperken. Eenmaal aangekomen in GT Tatjana op voorzichtige wijze duidelijk gemaakt dat Gustomass altijd graag snel de bar wil betreden, maar dat hij deze keer echt haast had. Hij had inmiddels al 2 goals visueel moeten missen, maar eerlijk is eerlijk op de radio lijken ze altijd véél mooier dan in werkelijkheid. Een GT effect van radio op voetbal, een beetje fantasie erbij maakt de werkelijkheid nog mooier, maar ook hier geldt dat elke goal maar één keer telt… In de bar heerste een rare sfeer. Ten eerste ben ik even langs Cubaanse Julia-Maria gegaan. Deze wilde me aanspreken op het niet nakomen van het dominantiespelletje dat we beiden afgelopen woensdag spontaan waren begonnen. Nadat Gustomass enige opdrachtjes binnen de limieten had vervuld, zou het spel na een half uur rusten mijnerzijds op de sofa’s een waardig vervolg krijgen zodra Mistress Julia-Maria een klant had afgewerkt. De tijd vorderde en de rest van de avond heeft Gustomass zijn meesteres niet meer getroffen. Toen Julia vanavond Gustomass direct op haar matje wilde roepen, met de vraag waar was jij woensdagavond, ik heb je overal gezocht, was voor Gustomass het spel helemaal uit. Ook al is het een geintje, als het niet eerlijk gespeeld wordt is het over en uit. Overigens was zo iets wel weer eens iets nieuws geweest, en voor iets nieuws is Gustomass wel in.
    In de bar een drankje bemachtigd, omringd door veel dames en door veel niet Nederlandse ijsberen. Poolse Tanja had weer een mooi woordje klaar, dit dametje moet toch een keer beloond worden voor haar niet aflatende aanhouden om me voor haar te winnen, ook al is het maar voor een half uurtje.

    Heerlijke barbecue in de mooie tuin.
    Heerlijke barbecue gehad waarbij al snel duidelijk werd dat Debril gebeiteld zat met zijn Eva, of is het Eva met haar Debril? en dat van zijn voornemen, dat ie heel kort in de IM had geschreven al weinig meer terecht zou komen. Het vlees van ijsberen blijkt toch wel heel erg zwak te kunnen zijn. Maar, het plezier hoeft er niet minder om te zijn. Ook Sonny was weer van de partij en omdat de goals uitbleven konden onze Nederlandse voetballers het niet winnen van de hele bunch mooie meiden van velerlei nationaliteiten die Golden Time weer opsierden op deze toch mooie vrijdag avond.
    Toch maar naar de bar opgeklommen en daar onze avonturen in de avonduren voortgezet.

    Als beren onder elkaar even over onze eigen ervaringen bijpraten nu het nog kon…
    Naast Debril, hebben we ook weer enige tijd doorgebracht met Sonny en de nodige sterke verhalen van hem “mogen” aanhoren. Maar deze keer had hij er iets op gevonden en wel zó dat we ondanks dat we omringd, zeg maar omsingeld waren door vanavond weer verschrikkelijk veel en lekkere vrouwen, dat Sonny toch onze aandacht voor zijn verhalen zou weten op te eisen. Hij had een Wifi ding, bling bling weet ik hoe je zo’n zakcomputer noemt (morgen even aan mijn dochter vragen...of toch maar niet) bij zich en liet ons op perfect getimede tijden foto's zien die niets aan duidelijkheid te wensen overlieten. Foto’s van mooie jonge dames, eveneens perfect getimed.
    Sjonge jonge, want zijn GT en PHG meiden ook in burgerkleding verschrikkelijk mooi, onder ons gezegd, met mooie kleding aan vaak echt nóg veel mooier dan in geheel naakte toestand. Gelukkig dragen de dames in GT vaak mooie tot hele mooie bikini's, lingerie etc. Gelukkig gaat dat uiteindelijk ook weer uit als je eenmaal met één van de dametjes op een kamer bent aanbeland. De afwisseling houd het interessant en houd de fantasie machine gaande.

    Relatiebesprekingen en relatieconsulten met prachtige Blonde Duitse clubdame.
    Vandaag hadden Debril, Gustomass en Sonny onze handen vol aan het onder elkaar praten over relaties van ijsberen met clubdames. Een heet onderwerp voor een aantal ijsberen maar intussen ook voor een aantal clubdames. Immers de intense relaties gaan tussen ons heren en een aantal clubdames.
    Over intense relaties spreken we zodra aan ijsbeer niet genoeg heeft van zijn dame op het moment hij met haar van de kamer komt en/of zodra een dame na terugkomst van de kamer ook haar beertje niet uit haar mooie hoofdje kan zetten. Dit vormt een beetje een rode draad in het nu volgende verhaal.
    Eerdere verhalen van Gustomass van deze week kunnen voor de liefhebbers nog wat duidelijkheid, nog wat ondersteuning en nog wat bewustvorming doen opleveren. Voor degenen die er in eerste instantie mee lachen in de zin van ; "Huh, waar heeft ie het over, mij overkomt zoiets niet" voor hen hoop ik dat ze in mijn vervolgverhaal van over enkele maanden niet óók onderwerp van handeling zijn. Uiteraard wel onder schuil/schuilnaam dan, dat wel.
    Je raakt in deze relatieboot verzeild voor je er erg in hebt, is een veelgehoorde ervaring.

    Vanavond veel gepraat en bijstand verleend aan een dame die op dit moment in de ban van dit relatiegebeuren is, en dit ook aan den lijve ondervindt. En een mooi lijf heeft deze blonde jonge dame. Gisteravond heeft oa collega Sonny ook al de nodige ondersteunende diensten aan deze dame verleend.
    Mooi is deze dame zeker, maar toen ze in de loop van de avond, rúim na pizzatijd alles weer goed op een rijtje had staan, nam ze met een lachend gezicht afscheid van ons. Nou en dat was nu jammer..... Ze wás al zo mooi, trakteert ze ons op een hele mooie lach die haar in feite onweerstaanbaar mooi maakt. Deze blonde dame is zo naturel, zo mooi en zo echt.
    Debril heeft meerdere malen haar fotogeniekheid onderstreept, maar daar heeft ze meer oren naar denk ik zodra haar huidige besognes een plaats hebben gekregen. Dus Debril, die 4 weken vakantie, lees afwezigheid in GT, kan best langgenoeg zijn.
    Insiders weten dat Gustomass een zwak heeft voor vrouwen met lange haren(had zij ook) maar dan wel donkere en liefst nog zwarte haren. Ook horen toekomstige deelnemers aan een nieuw in te voeren Golden Time Inburgerings examen te weten dat Gustomass gek is op Latina typen.
    Hoewel hij Blond wel mooi vindt heeft het echt niet zijn eerste voorkeur.
    Dit alles heeft Gustomass graag en op gepaste wijze uitgelegd aan bewuste blonde dame.
    Toen hij daarbij aan haar aangaf dat hij in dit geval wél kapot was van deze beauty, de spontaniteit, het echte en het pure, het naturelle van deze blonde dame, moest ze lekker heerlijk blozen. Dat gaf een gelaatsdruk die boekdelen sprak, die erop neer kwam, dat ze echt gevleid was. Boodschap overgekomen. Ze is echt heel mooi en is een perfecte uitzondering op Gustomass zijn lange donkere haren Latinatype kwalificatie.
    In het weggaan gaf ze nog netjes aan dat ze niet te lang met me wilde praten, omdat dan de andere dames de indruk zouden krijgen dat Gustomass intussen voorzien was en dat de dames hem zouden vergeten, links zouden laten zitten, letwel links, voor die dames die vanuit de tuin via de gang de bar zouden bestormen.
    Voor de anderen rechts.
    Toen Gustomass op haar bezorgdheid antwoordde dat ie dit Dr Phyl werk best wel leuk en boeiend vond, en dat ie het helemaal niet erg zou vinden als sex op de kamer er voor deze avond niet meer van zou komen, lachte ze erg ongeloofwaardig en niet echt begrijpend. Zoals later bleek had ze wel mooi gelijk.

    Golden Time Long Play Ladies List.
    Gustomass had voor de avond enkele potentiële favorietjes op zijn Golden Time Long Play List staan. Één keer kwam hij langs een helemaal alleen op een ligstoel zittende Daria bij de saunaruimte. Vriendelijk even een over en weer lachje en gauw nog eens extra gedouched en opgefrisd, en weer terug naar de hotspot.... en wat bleek…géén Daria meer. Tja, dat moet je nú toch onderhand weten, je moet het ijzer smeden als ze heet is!!! Verder haar nog enkele keren gezien, maar het kwam er niet van. In de bar beantwoordde ze mijn om contact zoekende en vragende ogen niet echt. Verder nam ze ‘n keer plaats op de krukken midden tussen 2 andere favorietjes op de Gustomass Golden Time Long Play Favorite List. Niet echt handig voor Gustomass om zich te roeren in het hol van deze leeuwinnen. Weer even uitgesteld, en je weet het risico van uitstellen….
    Nadat Gustomass enkele licht wanhopige rondjes had gemaakt door de Golden Time Palace, belandde hij in de Kino waar even later Sonny zich ook vervoegde om te ….??? Hij wilde Gustomass wel steunen met diens tijdelijke bezigheid om een oogje in het zeil houden. Dit was wel nodig hoor! Dat dit állemaal zomaar kán zonder een toeziend oog. Achter ons 2 neukende paartjes, rechts op grote matras zeker 3 als het er geen 4 waren(paartjes) en vóór ons een paartje waarbij Sonny al gelijk commentaar gaf zoals Jack van Gelder dat bij het voetbal doet; ” Kijk, die gaat voor een Frans Totaaltje.” Nou – een Tje!! Wil wel eens weten wie vandaag voor 11 uur de spetters van het Kino scherm heeft afgeveegd.!!

    Wéér kwam het er niet van……
    Al met al werd Gustomass door Sonny behoorlijk belet om op zoek te gaan met zijn niet aflatende manier van het vertellen van zijn avonturen, die zich blijkbaar ook op kermissen, in attractieparken(even niet doelend op PHG en GT) en zelfs achter een grote tafel vol met door de dame gekookt eten af gespeeld hebben. Toch met een excuus van sorry Sonny, ik heb vandaag nog niks gepresteerd, me uit de voeten gemaakt van de Kino en Sonny daar moederziel “alleen” gelaten. Heb hem na die tijd niet meer gezien en als ie vandaag niet in de Ritz is gesignaleerd moeten we ons misschien toch wel een beetje zorgen gaan maken.
    Buiten onder de veranda Debril en Eva nóg weer eens ondergestopt. Zij waren aan hun ..... ste ronde van de dag bezig. Alles mag en alles kan in GT is bij deze weer eens onderstreept.
    Toen steeg de wanhopigheid ten top, nóg steeds niks en Gustomass heeft demonstratief eens flink op met zijn knuistjes op de buitenmuur van het Golden Time gebouw gebeukt. Deze knuistjes hadden nog niet eens een massage uitgevoerd, echt nog niks gepresteerd dus. En ….dat heeft geholpen.!!

    En tóen was er dan toch Daria.
    Gustomass zag bij de bardeur, Daria wanhopig aan de schuifduer sjorren, die maar niet naar haar wilde luisteren. Foei, deur weet je wel wie je hiermee teleurstelt.?? Dat doe je Daria toch niet aan!!!??? Deur ging erg zwaar, maar Gustomass kreeg hem wel dicht, na enig sleur en tilwerk. Was ie dicht ging ene Sabine hevig protesteren. Tis ook nooit goed met die dames. Toen ging de deur weer linea erecta open en zat op de eerste kruk toen (nog net niet mijn) mooie spontane Daria, zó maar in de kou. Zal ik jou eens lekker warm houden Daria, liep ik naar haar toe en haar gulle lach, met die zwarte ogen en dat mooie blije gezicht verklaarden dat het prima beviel.
    Deze meid lacht zo mooi, die lange zwarte haren en dan die zwarte ogen en
    die zo stralen...Wil je nog wat meer doen dan enkel mij wat warm houden. Sjonge jonge wat had Daria honger. Had Gustomass haar ogen toch goed ingeschat. Nou, ja ik wilde best andere dingen met haar doen, maar wat zou je dan willen.. Omdat de tijd al beperkt was heb ik haar niet haar lijstje laten opnoemen, waaraan ze heel vlot aan begon., en haar maar gevraagd om het gewoon maar direkt in de praktijk te gaan brengen. Nou, zo snel had ze van mij de sleutelvraag niet verwacht, maar ik had haar ook nog niet verklapt dat ik de hele avond nog niks aan den lijve had meegemaakt. Sleutel laten halen en op naar kamer 6. Oh heerlijk, een grote kamer, met 2 bedden. Welk bed nemen we dit of dat of nemen we er ieder één? De schrik sloeg Gustomass even om het lijf. Bén je eenmaal met je Daria op de kamer beland, is één van haar voorstellen om apárt te slapen….. Gustomass zijn toch wel een beetje geteisterde hartje moest even dubbelkloppen om GT proppen in de bloedskringloop te voorkomen. Dat meen je toch niet??!!. Eindelijk had ik mijn(toen nog aanstaande kandidate voor het favorieten klassement aan de haak geslagen, komt ze met dit voorstel!!! Maar, gelukkig was het haar niet gelukt om het wel erg felle licht op kamer 6 te doven, zodat Gustomass Daria héél goed kon zien en dat hij haar mooie ogen heel mooi kon observeren en ervan kon genieten. . Tevens kon hij in dit licht haar teasende zwarte, grote, glanzende ogen, wat zeg ik schitterende ogen zien, en die gaven duidelijk aan dat Gustomass zich geen zorgen meer hoefde te maken. Althans niet zolang hij zich in de nabijheid van Daria zou blijven ophouden.
    Nou, hoewel ze om 10 over twaalf de sleutel pas opgehaald had, heeft dit uurtje zorgeloos samenzijn tot 7 over één mogen duren. Even was vooroverleg nodig. .Nee, helaas een heel uur zat er niet meer in, ik had er geen erg in dat het al zó laat was. Ok, doe je gewoon volgende keer een heel uur stelde Daria voor. Afgesproken.
    Dit zorgeloos samenzijn werd veraangenaamd met allerlei activiteitjes die deze Daria zoals in de eerder beschreven recensies zelfs op dit late, sorry vroege tijdstip ten tonele weet te brengen. Geweldig lekker, fijn, sensueel, heerlijk snoepen, erotisch, geen tijd om te praten, en mooiste van al is dat toch ruim vóór dat de witte fontein in werking werd gesteld, dat het stil was geworden. Op de kamer is Daria erg stil met je bezig. Op de kamer is Daria ook stil als jij met haar bezig bent. De stilte werd voelbaar toen het geluid van de dames van de naastgelegen Kino de kop werd ingedrukt. Hopelijk hadden ze toen niet net een penis in hun mondje. Heb geen ontstoppingsgeluiden gehoord dus de schade zal wel meegevallen zijn.
    We gingen pas echt helemaal in elkaar op toen ook de muziek in de bar het zwijgen werd opgelegd. Toch even schrikken dat de tijd op was, maar daarvan had kleine Gustomass geen weet of was het zo dat hij daar geen weet wilde van krijgen...
    Toch wilde Daria de fontein laten spuiten in onze eigen vertrouwde stilte en voorkomen dat mogelijk gebonk op de deur ons abrupt uit onze Daria-Sensation zou doen schrikken. Tijdens wat handmatige bijstand van Grote Gustomass aan kleine Gustomass kreeg Daria volop de gelegenheid om een tot dan toe nog niet in de praktijk gebrachte handeling uit te voeren. Nee, Gustomass is overtuigd. Daria hoeft haar tong niet te gebruiken om te praten, laat haar maar lekker haar tong alternatief inzetten op plaatsen en manieren die gewoon heerlijk waren en die dan toch tot een heerlijke fontein uitbarsting mochten lijden. Grote Gustomass kon kleine Gustomass vrij lang tot beheersing overhalen, maar och arm, toen was toch het moment daar dan het niet opgevende tongetje van Daria een (s)explosief plekje had geraakt en betongd waardoor de fontein een hevige uitbarsting te zien gaf. Nu lachte ze, je hebt het geschaft zei ze., nee wé hebben het geschaft terwijl ze aangaf kijkend naar de kliederboel dat ze nu wel moest geloven dat ze vanavond echt de eerste was geweest. Toch maar alles opgeruimd en afgesproken dat de ijsklontjes bij een volgend samenzijn acte de presence zouden geven. Toen ik daarover begon lachte ze breeduit en zij ze; Nun bin Ich sicher davon. Du bist Mitglied an die Holländische Fraktion. Tja, hoe ijsklontjes en Daria een Hollandse fraktie bijeen kunnen houden. Laat Rita Verdonk maar niet weten dat Daria voor alles is geslaagd maar dat haar inburgerinsexamen voor later op de rol staat. Deze Daria heeft wel meer aan haar mooie hoofdje. Tja, zichtbaar op de eerste plaats prachtige dikke lange zwarte haren.
    Praten met deze dame staat voor een vervolg consult op het programma.

    De afronding van weer een geslaagd GT bezoek.
    GT was intussen stil en verlaten, behalve in de kleedkamers dan.
    Heb afgerekend en heb Tatjana onderwijl ik haar lief aankeek gevraagd of ik nog een appel zou kunnen krijgen, want elk kamerbezoek(inGT dan) wordt traditioneel ge-evalueerd onder het genot van een gezonde Granny Smith. De kok die 6 uren tevoren nog gezorgd had voor een wederom heerlijke en goed verzorgde Barbecue keek Tatjana tot 2 keer goed aan of hij het goed had begrepen. Ein Apfel?? Tatjana. Ja bitte für diese Herr. Nou het duurde even voor hij met mijn appel terugkwam, kon Gustomass nog even de dames in burgerkleding bij de receptie aanschouwen. Het blijft dan opvallen dat ze soms vanwege een gedaanteverwisseling bijna onherkenbaar zijn. Velen zijn gewoon uitziende meisjes die je zo van de straat zou kunnen plukken. Dát kan dan weer niet natuurlijk, hoewel je af en toe wel eens de neiging zou krijgen. Iets is er in het gewone leven buiten de Golden Time Paradise Experience poorten wat je ervan weerhoud om dames te benaderen zoals we dat in Golden Time plegen wel te doen en te kunnen doen. Gelukkig maar.

    Vrouwen bekijken in Golden Time versus vrouwen bekijken in gewone wereld.
    Collega Debril zwengelde nog een punt voor evaluatie aan, toen we nog volop aan het genieten waren temidden van een hele bunch dames eerder deze avond. Is het niet geweldig Gustomass hoe wij hier de dames en de meisjes zo maar recht in de ogen kunnen aankijken, en hoe ze je blijven aanstaren met vaak hele mooie en lieve ogen. We waren toen samen verwikkeld in een wat intensief gesprek met een mooie jonge blonde Duitse. Het was even tijd voor wat anders. Tja, je kan ze zo maar aankijken, aanstaren en je krijgt zelfs een mooie, begrijpende en goedkeurende blik terug van ze. Ze genieten ervan en laten je gewoon doorkijken, wat zeg ik ze stimuleren zelfs dat je door blijft kijken. Ze presenteren zich op een aantrekkelijke manier, fijn voor ons en even fijn voor hunzelf, want het kleinste jawoord levert hen al meteen 50 Euro op, minimaal. Voor wat, hoort wat. Ieder zijn deel.
    Ook viel het Debril op dat je behalve hen in de ogen kijken, dat je als man ook gewoon heel opvallend en verlekkerd hun verdere lichaam kan bekijken, waarbij vaak na de ogen die 2 ándere nog priemender ogen aan de beurt zijn. De mooie rondingen waarop die ogen zijn ingeplant en vandaar uit kan je dan weer het mooie vrouwtje verder met je ogen afgaan.
    Dit alles vinden ze hier binnen niet ongegeneerd, iets wat buiten de poorten helaas vaak wel het geval is. Hoewel vrouwen in het gewone leven dit ook wel leuk vinden, maar dan is het blijkbaar not done of niet cool om de mannen dan te laten kijken, het is cooler om wat afwijzend te reageren. Wat ze daar dan precies mee bedoelen, nou dat is dan iedere keer weer anders en een verrassing. Zo kun je als man buiten best je hoofd stoten in de omgang met dames.
    Niets van dit alles in GT. Gewoon lekker van elkaar genieten.

    Golden Time Sex, eerlijk voor alle twee.
    In GT is het een paradijs van eerlijke sex. Veel eerlijker dan buiten de poorten vind Gustomass. Qua sex weet je als man waar je aan toe bent. De prijzen zijn bekend, liggen vast voor iedereen. Zijn er dames bij die iets afwijkends, iets alternatiefs in de aanbieding hebben, nou die vermarkten hun extra kunsjes dan wel op hun manier. Maar indien geen vooroverleg gepleegd staan de prijzen vast. Ook de dame weet waar ze aan toe is. Wat is er eerlijker?
    Eerlijke sex ook omdat je weet en omdat je ervan uit moet gaan dat het puur het half uurtje of uurtje is waar het zich in afspeelt.. Er is een duidelijk begin en er is een duidelijk einde aan het gebeuren. De dame levert haar diensten, de man betaalt ervoor. Over en uit. No strings attached. Op naar de volgende.

    Toch een opmerkelijk verschil
    Zelfs dát geldt weer voor beiden, waarbij er daarna toch wel een beetje rechtsongelijkheid, capaciteitsongelijkheid en een beetje discriminatie te bespeuren is tussen ons mannen en zij onze dametjes.
    Onze Lieve Heer heeft tijdens zijn voorbereidingen en uitvoering van de schepping aan heel veel gedacht. Aan opmerkelijk veel, moet ik soms zeggen, want als je ziet dat iedere vrouw toch weer anders is, dat iedere vrouw toch weer net op een onderdeeltje wat alternatiefs te bieden heeft, ieder heeft haar charme’s vind ik het knap dat hij daaraan zo lang geleden al aan heeft gedacht. Zou Golden Time al zo lang op de planning hebben gestaan??
    Een onderscheid heeft hij daarbij wel gemaakt.
    Vrouwen kunnen op laat ons zeggen op één dag veel meer mannen plezieren, verwerken als wij mannen dat kunnen. Lange tijd is dat een erg grote rechtsongelijkheid geweest. Maar daar heeft een groep mannen flink over nagedacht en heeft de Viagra geintroduceerd in een poging een stukje capaciteitsongelijkheid tussen mannen en vrouwen te nivelleren.
    Hierin zijn ze best aardig geslaagd, maar zo heeft ieder zijn eigen ervaringen met deze Viagra. Vrij algemeen geldt wel dat wij als mannen gemakkelijker 3, 4 of 5 keren op een avond “kunnen”. Dat vinden wij leuk, maar nu ik dit schrijf zou het wel eens kunnen zijn dat de GT vrouwen dat ook leuk vinden. Dat wij vaker kunnen betekent voor hen ook vaker kunnen, en kunnen incasseren dan wel te verstaan. Wás het wel een groep mannen die aan de wieg van de Viagra ontwikkeling heeft gestaan vraagt Gustomass zich nu toch enigszins vertwijfeld af. Waren het niet een groep vrouwen, wie zegt dat het niet zou gaan om een groep GT vrouwen die achter de schermen deze Viagra mede hebben ontwikkeld om “ons van dienst te kunnen zijn??” vraag je je dan af.
    Hoe dan ook, zelfs met deze Viagra is het ook plezier voor twee. Bij de ontwikkeling hebben de Viagra vrouwtjes één ding nog niet helemaal onder de knie. Sommige mannen kunnen met hulp van deze blauwe wonderpilletjes het halve uur of het hele uur volledig volbeuken. Dat gaat onze dames dan niet in de koude kleren zitten. Dit heeft menige dame Gustomass al vaker duidelijk proberen te maken. Dat is hen dan best gelukt.

    Even terug naar den beginne. De Schepping heeft erin voorzien dat dames veel vaker kunnen op een dag dan wij mannen. Als je dat zo stelt hoor ik de vraag al opkomen, waarom is dat zo dan. Waarom kunnen dames vaker sex hebben dan mannen.? Dat strookt toch niet helemaal met onze maatschappelijke inzichten en algemeen maatschappelijke aanvaarding dat op sex gebied één vrouw het zou moeten/mogen doen met slechts één man. Dan is er sprake van een duidelijke overcapaciteit bij de dames. Deze overcapaciteit onbenut laten zou dat niet als een miskenning gezien worden van de inspanningen die bij de Schepping zijn geleverd.
    Geeft dit al niet aan dat vrouwen in feite bedoeld zijn om vaker sex te hebben, met mannen dan en dat een aantal vrouwen er op gemaakt zijn om te kunnen werken in clubs als Golden time. Is bij er bij de schepping al niet rekening mee gehouden dat , een deel van de vrouwen, als prostituee in het leven zou kunnen staan.??
    Wordt hiermee niet al voor een groot deel het naar de ****en gaan van ons gerechtvaardigd?.
    Natuurlijk kun je nog verder redeneren. Dan is het wel weer jammer dat áls die mogelijkheden er voor ons mannen en voor de GT dames bijvoorbeeld zijn gemaakt, waarom is er dan geen protocol beschikbaar voor ons mannen dat we onze echtgenoten of relatiepartner, zo moeilijk van onze pleziertripjes naar een Golden Time kunnen informeren zonder dat het tot onherstelbare schade zou lijden. Waarom moeten we ons in allerlei G-bochten wringen om angstvallig geheim te houden waar we nu wéér naar toe zijn…. Eerlijk is eerlijk, als klein kind al is er niks spannenders dan dingen te doen die eigenlijk niet mogen. Nou dat spannende gevoel geeft elke GT bezoek toch ook weer een extra aantrekkelijk iets.
    Wat mooi dat je dat in GT kan doen zonder geen man of geen dame te hoeven krenken.

    Diep verzonken in een belangrijk relatiebeheergesprek.
    Spannend is het zeker, de ene keer nog wat erger als het andere moment.
    Toen Debril en Gustomass gisteren op de hoek van de bar in een diepgaande Dr Phyl achtige beschouwing verwikkeld waren met een Duitse mooie blonde over haar relatiehobbels met een collega ijsbeer in GT, is blijkbaar het GT gebeuren om ons heen gewoon doorgegaan.
    Het was voetballen, dus veel mannen niet in de bar te vinden. Daaraan raak je gewend, degenen die het wagen zich tijdens een wedstrijd toch in de bar op te houden, lopen gewoon extra risico, extra risico belaagd te worden door hongerige dames.
    Na een half uur met ons drieen verwikkeld geweest te zijn, keek Gustomass toch even om zich heen. Tot zijn grote schrik waren wij de enige 2 beren in de barruimte, en waren we omringd door een heel contingent aan vrouwen. Zeg maar gerust wij waren in feite omsingeld door mooie tot erg mooie dames, stel je voor wij met z’n 2en in zo’n setting.
    Blijkbaar hadden andere mannen minder zin in diepgaande gesprekken met dames als wij. Voorzichtig vroeg Gustomass de Duite blonde om een stukje bijstand. Mocht een of meer dames van het ons omringende leger zich nier meer kunnen houden, of onze Duitse er dan voor wilde zorgen dat bij een eventuele bestorming zij ons dan zou helpen om de aanval toch minimaal gedoseerd te laten plaatsvinden. Per slot van rekening lopen wij al extra risico omdat wij geen van beiden geen 18 meer zijn. Maar dat risico nemen we graag op de koop toe. Onze blonde Duitse wilde ons graag bijstaan in ruil voor het goede gevoel dat ze toch aan onze gesprekken had overgehouden.
    Ze kon er weer even tegen en als afsluiter heeft Gustomass haar aangeboden om vanavond niet te lang op kamer te blijven om haar te woord te staan, op welk moment ze maar wilde. Oh ja, zegt ze, dan wil ik nú gelijk een rustige plek op zoeken, zodat we nog even rustig verder en dieper kunnen praten. Dit gaf Debril de gelegenheid om met zijn Eva weer een uurtje lekker op de banken onder de dekens te verdwijnen, want er bleken meerdere dames behoefte te hebben aan relationele ondersteuning. Het is puur toeval dat beiden blond waren.
    Op het grote nieuwe terras heeft Gustomass zich verder ontfermd over de Duite blonde. Nu bleek dat een dag tevoren enkele collega beren waaronder Sonny hetzelfde al had gedaan en dat een dag later haar nood in feite enkel maar groeiende was. Een tafereel wat Gustomass van uit de bar binnen buiten onder de veranda mocht gadeslaan tussen onze Duitse blonde en haar voorgangster wat betreft het hebben van een relatie met betreffende ijsbeer sprak boekdelen.
    Het ging netjes, Gustomass kon uiteraard niets horen, maar de gebaren, de gezichts uidrukking beider kemphanen(kemphennen in dit geval) en hun houding sprak boekdelen. Je zou als beer haast een studiegedragskunde willen oppakken om na te gaan of deze praktijk case al ergens opgenomen is. Nee, hun reacties waren duidelijk.
    Onze Duitse blonde gaf aan dat ze uiteindelijk met de vraag is blijven zitten of er werkelijk sprake is van oprechte verliefdheid bij haar zélf én bij betreffende ijsbeer. Ons eenduidig advies was om te gaan bekijken hoe de relatie in het echte leven zou zijn.

    Binnen Golden Time fictie en fantasie, buiten is ieder, dame en ijsbeer anders.
    Want, zo hebben we deze jonge Duitse duidelijk gemaakt, het gebeuren binnen de Golden Time poorten is gebaseerd op fictie, op fascinatie, op fantasie, en noem maar op. Op alles behalve de werkelijkheid.
    Wij mannen zijn buiten anders, onze dames zijn buiten ook anders.
    Enkele beren hebben dat zie eerdere recensies aan den lijve ondervonden en ook op dit moment ondervonden enkele ijsberen en hun dames dit. Dus gewoon met elkaar tijd, dagen, weken buiten GT gaan doorbrengen en ervaren hoe het dan gaat. Dan zal onomstotelijk vast komen staan hoe de vork in de steel zit. Misschien is het na enkele dagen duidelijk dat het geen levensvatbaarheid heeft. Ook is het mogelijk dat er iets heel moois tussen beiden mag groeien. In dat geval heeft Gustomass zich een beetje brutaal wel al uitgenodigd op de Hochzeit, op het trouwfeest.
    Verder zou het in onze ogen onomstotelijk vast staan dat wil een relatie een kans van slagen hebben, relatie tussen GT bezoeker en GT bezoekster, dat beiden dan hun GT passie moeten zullen laten varen. De dame zal uit het vak moeten stappen en zal moeten kunnen afzien van het gemak waarop ze al die tijd over geld heeft kunnen beschikken.
    Ook de ijsbeer zal zijn leven moeten(kunnen) veranderen en zal zijn GT bezoeken moeten beeindigen. Anders heeft het geen enkele kans van slagen. De grote vraag is , hebben GT bezoekster en GT bezoeker de intentie, de capaciteit en de beheersingscapaciteit om hieraan te voldoen. Nee, vergeet het dan maar, laat elkaar los. De een gaat door met zijn pleziertjes in GT en de ander gaat door met haar werk in GT. Volgende hoofdstuk.
    Een goede slogan las Gustomass elders; “You can take the girl out of the bar, but you can not take the bar out of the girl.”
    Deze eindconclusie daarin kon onze mooie blonde Duitse zich goed in vinden.

    Gustomass en Debril hebben vanwege vakantie perikelen nog geen datum voor een evaluatiegesprek onder 6 ogen met onze blonde kunnen afspreken maar laten we het niet te formeel maken. We zijn er uiteindelijk allemaal om onbegrensd plezier te hebben zonder elkaar binnen danwel buiten GT moeilijke dingen aan te doen. Dan is het voor beiden het langste genieten geblazen(wat een woord in deze context!!).

    Ontbreken van Gustomass toppertjes.
    De avond was bomvol. Toch viel het op dat een aantal lievelingtjes van Gustomass er niet waren cq weg lijken te blijven. Was de vrijdagavond niet een Tina avond? En was de vrijdagavond niet van zijn Juliette uit Bolivia, de dame waarop hij toch stiekem wel op gehoopt had, ja zelfs op gerekend had, want weer een keertje lekker wild van bil gaan zou voor de afwisseling wel weer eens gezond zijn. Niet aanwezig was ook Maria uit Litouwen, al 3 of 4 weken niet meer gesignaleerd. Begint toch wel een beetje heimwee los te komen. Maar de mededeling van Debril dat hij Maria afgelopen dinsdag nog had gezien, nou dat stelde Gustomass al helemaal gerust. Maria had immers wel eens laten blijken dat ze best eens een andere club zou kunnen gaan ausprobieren. Wie is Gustomass om daar zijn stokje voor te steken, nietwaar. Die zou Maria toch op haar geweldige manier aanpakken, manipuleren en via haar orale behandeling toch monddood weten te maken.
    De wetenschap dat ze nog in de business is , is al voldoende om Gustomass te behoeden voor een slapeloze nacht.
    Overigens was liefje Alicia er wel en heeft ze ook wel enkele pogingen gewaagd om Gustomass te vernaschen. Maar Gustomass moet bovenstaande wijsheden niet alleen in zijn Dr Phil consulten met medeberen en berinnen predikken ,maar ook zelf in de praktijk brengen. Met moeite is het hem gelukt om Alicia van zich af te schudden en uiteindelijk toch op zoek te laten gaan naar andere beren.
    Wel heeft Gustomass zich nog even verontschuldigd. Immers woensdag had hij Alicia een grote bos zelf geplukte bloemen beloofd bij onze eerst volgende ontmoeting. Is wegens tijdgebrek en wegens de thuisrelatie niet gelukt. Laat Gustomass nu op de terugweg vanuit Luxemburg links en rechts langs de snelweg overal miljoenen margrieten in bloei hebben zien staan. Had prachtig geweest om een bos te plukken zo groot dat edelhertje Alicia die niet eens zou kunnen dragen, maar helaas Gustomass was niet alléén onderweg tussen al deze bloemen. En een poging om uitleg te geven aan zijn bijrijdster aangaande het plukken van zo’n bos bloemen zou wel heel erg moeilijk en riskant geworden zijn. Waarvoor pluk jij zo’n bos bloemen. Nee, toch maar achterwege gelaten, maar wel eerlijk even aan Alicia doorgegeven..

    Het moge duidelijk zijn dat Gustomass moe maar oprecht voldaan Golden Time heeft kunnen verlaten. Het was inmiddels 01.15 uur, echt tijd om me uit de voeten te maken.
    Daria heeft een heel stuk rust gegeven, maar de korte nacht en de zaterdag heeft Gustomass echt nodig gehad om een beetje bij te komen.
    Even scheelde het niet veel of het ging bijna mis. Dat was toen 2Horny4you met de SMS vraag kwam of ik vandaag nog Golden times ging beleven. Met heel veel moeite heb ik het gelaten bij het herbeleven van de Golden Time belevenissen van gisteren en toch besloten om met pijn 2Horny4u te verwittigen dat het er niet in zat en hem een fijne dag te wensen.

    Soms moet je sterk in je schoenen staan ook al loop je barrevoets…..
    zo ge ut makt, zo hedde ge ut

    Need first "to-get-her" before we can be "together".

    Commentaar


    • #5
     Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime, Geklets

     5 juni 2006, 11:03
     Oorspronkelijk geplaatst door gustomass
     welverdiende ode aan Corina
     Nu onze Corina vanaf 5 juni voor een tijdje terug is naar Roemenië , wil Gustomass een verslag van hun laatste avond samen als welverdiende ode aan haar richten.

     Het heeft weer geweldig mogen zijn in ons Golden Time Paradise.What an experience once again. Op de onvermijdelijke maar geenszins vervelende vraag van Tatjana tijdens het doorknippen van mijn GT armbandje moest ik deze keer weer volmondig antwoorden; Tatjana es war wieder suuuuperrr. Daarbij heb ik haar een welgemeend schouderklopje gegeven.
     Stap je om 01.00 uur in je auto. Speelt de radio achtereenvolgens 3 songs; More then a woman- Beegees. I (don’t) wanna fall in love with you again- ik dacht van Blue en You’ll never find another love like ours anymore- onbekend.

     Het was weer geweldig. Wat een mooie sfeer, wat een mooie vrouwen, wat een goed gemutste(sorry dames!) dames en ijsberen.

     Voor het 2e deel van mijn bezoek vandaag tegen zessen nog mooi op tijd de poorten laten openen door de lieftallige Tatjana die deze keer toch iets meer tijd nodig had om me te begrijpen. Nu komt Gustomass dat wel vaker tegen, niet erg dus. Nieuw vel aan en spulletjes, waaronder massageolie van het Kruidvat( nee nog lang niet leeg) in kluisje nr 43 opgeslagen. En als de wiedeweerga de arena in, where the action takes place as usual. Ijsbeermaat Little Diablo was al half uur eerder aangekomen, dus zoeken, zoeken. Moest hem toch eerst feliciteren. Zit Corina rustig te wachten op het eten dat ze voor haar laat halen. Vertel haar hoe ze haar zaakjes moet regelen!!. Nee, even op de gebruikelijke wat teasende Corina-manier kennisgemaakt. Altijd mooi om even te peilen hoe de vlag(haar vlag) er vandaag bijstaat. Fijn, ik verliet haar met een goed gevoel en ik kon met een gerust hart op zoek naar mijn maat. Stond ie daar helemaal omgeven door een bunch of women, de ene nog mooier als de andere, de ene nog gretiger dan de andere.
     Nadat ik een badsessie had beeindigd maar weer eens een rondje GT ( proberen) te maken. Je kan altijd beginnen, hoe ver je komt blijft altijd in het midden. Nou moet ik zeggen dat het daar in het algemeen ook best lekker vertoeven is!!!
     Bij binnenkomst in de bar heeft Gustomass zich geworpen op een met de rug naar hem toe dansende Corina. Heb haar vastgepakt en niet meer losgelaten. Lekker puhhhh. Ze was in een goede stemming, het liep geweldig deze keer. Aangezien Gustomass afgelopen zondag afscheid van haar had genomen, met in gedachten dat hij haar (voorlopig) niet meer zou zien. Dat liep toen om toen nog onduidelijke redenen verre van plezierig en gemoedelijk. Dat afscheid paste toch niet bij de goede en mooie tijden die Gustomass en Corina in GT samen hadden mogen beleven. Vandaag stelde ze gewoontjes dat die zondag gewoon haar dag niet was. Het zat haar gewoon niet lekker. Kijk, dat is nu óók Golden Time Experience. Wij, maar ook onze dames zijn van vlees, bloed en emotie. Het zijn geen poppen, geen robotjes, die gewoon hun cyclus afwerken. Nee, het zijn wezens met een echt gevoel en met een lichaam of een karakter, dat af en toe gewoon eens zegt; Nee vandaag even niet.
     Deze keer lekker gedanst met haar, lekker wat geflirt, lekker wat geteased, wat gespeeld met een stukje chocola…. In deze 10 minuten groeide bij Gustomass het besef én de overtuiging dat God had gezorgd voor deze geweldige klick en dat zowel Corina als Gustomass een herkansing kregen toegeworpen. Een herkansing om op een waardige manier van elkaar afscheid te nemen. Deze klickopbouw was zo geweldig dat een kamersessie snel werd overeengekomen. Het wachten op de sleutel duurde wat langer. Even tijd voor een pizza, ook nodig als je honger hebt. “Ja, ik heb in mijn vakantie(Corina had vanaf 12 mei 2 weken pauze genomen in Duitsland) veel geeten en nu heb ik hier best regelmatig honger.
     Toch gaat het wachten op de sleutel best wel eens ten koste van de klick, kans is niet ondenkbaar in geval het persoontje Corina. Even leek de mood wat af te zakken, maar we waren beiden geweldig blij toen ze met sleutel kamer 4(ja van Alicia met mijn vorige bezoek) kwam aanzetten. Champagne mee , die ik voor deel op Corina’s rug morste, ja eerlijk is eerlijk, Gustomass was gewoon beetje afgeleid door die lekkere Juliette die op de rand van de bank zat en duidelijk onopvallend niet teleurgesteld zat te zijn toen ze me met una otra chica zag langskomen.
     Een geweldige sessie op de kamer gehad. Geweldige sex. Pijpen kan deze dame nog beter als in de eerste sessie, had toen nooit gedacht dat dat nóg beter kon.
     Ze doet dat het liefste en ook met veel passie en kundigheid. Hoewel ze er een handje van heeft om de touwtjes beetje in handen te houden toch voorgesteld om haar een pauze te geven. Uitstekende gelegenheid om haar eens een lekkere verwenbeurt te geven, jawel met alles erop en eraan.
     Dit deel hebben we beiden verschrikkelijk van genoten. Meetbaar is het niet maar ik zou niet kunnen stellen wie het meest heeft genoten.
     Wat heb ik lekker mogen snoepen van haar smakelijke plekjes. Geweldig. En wat heeft Corina zich mooi opengesteld en er lekker van genoten.
     Deze sessie leek in de verste verte niet op de voorgaande met haar die gewoon de minste was van de 4. Nu was het weer op en top. Nadat ik haar tot het echte ultieme genot had mogen brengen, vroeg ze om een time out die Gustomass haar graag gunde. Sigaretje neemt ze altijd als dit punt is bereikt. Lekker babbelen, geweldige sfeer en genoten van dat meisje zoals ze daar voor je zit. Die diepe donkere ogen, die dikke lange zwarte haren, die wat mysterieuze, die wat mystieke look on het face. Tja, ik vind het nog steeds een beetje Kate Bush. “You know, I wasn’t born yet, you know that. Ofcourse I know by know Corina…”
     Het genieten van die mooie verschijning en die geweldig goede zin die ze had, daardoor had ik helemaal geen moeite om te laten zitten wat ik nog tegoed had.
     Dat dacht ik op dát moment…..
     Het was heel mooi. Toen werd Corina weer helemaal Corina...
     Now you lay down. Yes mistress.....
     Nu kwam deel 2 aan bod. Eindigend met een enorme stroom aan vreugdesappen, die zij zoals altijd lekker opruimt met de nodige hoeveelheid papier.
     Massage zou later komen. Tijd volgepraat over het vak, klaarkomen in de mond. Erg interessant maar wederom een geweldig uitzicht op dit vrouwtje.
     Ik heb haar aangegeven dat ik in feite speciaal voor haar gekomen was vandaag en dat het een geweldige afsluiting heeft mogen zijn, een uur heerlijke (voor beiden) sex. Zoals zo vaak geldt; Het heeft zo moeten zijn. Iets of iemand heeft ons vandaag samen gebracht.

     De massage zouden we later op de avond doen. Ik stelde voor dat zij moest aangeven wanneer. She would do so.

     Nadat ik Tina haar benen nog eens gemasseerd heb, nog even de avond afgesloten met Corina.
     De bar was al aardig leeg. Jawel Sandra komt bij me zitten met de mededeling; I am schocked!!!. Bleek omdat er tijdens haar kamerbezoek zo veel ijsberen en ijsberinnen zijn weggegaan.
     De massage voor Corina houden we nog tegoed. Op een waardige en mooie manier afscheid mogen nemen van Corina. Heel fijn dat je zo “houdoe” tegen elkaar kan zeggen.
     Toen was het 5 vóór 1 . Tijd om het appeltje voor onderweg op te halen. Langs Corina de bar uitgelopen. Heel tof mijn duim opgestoken en met een heel mooie Corina aanblik op zijn netvlies gebrand is Gustomass als flinke jongen de bar uitgelopen. Geweldig mooi. Corina’s woorden kwamen nog even opborrelen; “Never say never….”
     Gustomass helpt hopen dat Corina krijgt wat ze nastreeft en wat ze verdient.

     De weg naar huis was ook deze keer te kort om alles nog eens fijn her te beleven en na te genieten.


     Esta una noche magnifico a Tiempo Dóro para Gustomass.

     Muchos gracias por todo Corina , Hasta Luego e un bon vaije.

     Commentaar


     • #6
      Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime, Geklets

      Een trio klinkt leuk, kwartetten is leuk. Een kwintet is goed en een sextet blaast lekker. Goed wat koperwerk erbij en de jazzliefhebber is content.

      De lange afstandloper loopt even een 10 km en in het weekend een 20 of een halve marathon. Na geregeld oefenen loopt hij eens een marathon.

      Wat doet een wandelaar? Nee, niet de paden op de lanen in of die van de avondvierdaagse. De wandelaar als onderwerp van dit forum.
      Kent die ook de marathon?

      Die vraag ik mezelf eind vorige week eens gesteld.

      Ik was een paar weken terug al eens bij GT op bezoek geweest en had een leuk kwartet dames kunnen ontmoeten.
      Deze keer wilde ik eens wat meer. In de middag kon ik slechts iets meer dan 5 uur vrijmaken voor GT.
      Ik had er echt zin in en al snel zag ik de mij reeds bekende Christina, de griekse godin. Vorige keer best bevallen. Dit werd dus de opening. En het was weer prima.
      Na even een kopje koffie gedronken en een rondje door het huis gemaakt. Liep ik toevallig Zara tegen het lijf. Hele leuke meid en ze mocht van mij een sleutel gaan halen. Het werd een leuke kennismaking en ik zal haar goed onthouden. Ik had eigenlijk best honger en heb ik dus maar wat broodjes verorberd naast de ondertussen gearriveerde Doro. Toen we beiden ons buikje vol hadden zijn we even gaan bijpraten onder vier ogen. Ik vond haar de vorige keer heel fijn en de hernieuwde kennismaking was weer prima.
      Waren de vorige 2 kamerbezoekjes steeds ongeveer een half uurtje, met Doro was ik snel veel meer tijd kwijt. Kwijt klinkt misschien negatief maar ik vond het heerlijke sex en heerlijke klets.
      Natuurlijk weer douchen en nog een kopje koffie.
      Nu viel mijn oog op de mooi Alexa, de secretaresse-achtige vamp met bril.
      Slechts een paar minuutjes waren nodig om af te spreken nader tot elkaar te komen. Normaal houdt ik niet van geopereerde dames maar ik vond het bij haar eerlijk gezegd niet storend. Was een leuk half uurtje. Zo schoot de middag al aardig op.
      Weer gedouched en een drankje gehaald aan de bar en tijdens de verkenning in de kino werd ik door Laura uit Argentinie om de hals gevlogen. Dergelijke verkoopmethoden doen mij de haren overeind gaan als bij een blazende kat.
      Ik reageerde niet en ze bleef proberen. Dit werd een leuk spel en het werd een samenspel waar we beiden om moesten lachen. Kortom het ijs was gebroken en een kamer opzoeken leek een juiste oplossing om van het lachen te bekomen. Heerlijke temperamentvolle argentijnse dame. We hebben er een heftig half uurtje van gemaakt.
      Weer gedouched en het vochtverlies weer aangevuld. De marathonloper moet niet vergeten geregeld langs een drankpost te lopen tijdens zo'n enorm inspanning. Ik was nu tenslotte ook al vijf stints onderweg geweest deze middag.
      Gelukkig kan ik goed gezichten onthouden en het gezichtje van de roemeensche Emma stond ook reeds op mijn netvlies.
      Toen ik haar weer trof was ik gelijk in de overtuiging dat dat een hele goede eindsprint kon worden met deze vrouw.
      Ik heb mijn laatste half uurtje van de middag heerlijk met haar betsteed.

      Na de laatse douche en de laatste laving wilde ik naar de kleedkamers.
      Ik liep Donna tegen het lijf. Heb haar even gesproken en gezegd dat ze de volgende keer op mijn aandacht kan rekenen.

      De tijd was om. Mijn energiehuishouding was ook aardig op de proefgesteld.
      Mijn zin in leuke dames was beslist niet afgenomen door mijn heerlijke middag met 6 schoonheden uit de GT-collectie.

      Mijn persoonlijk experiment, mijn GT-sex-marathon is me goed bevallen. Heel goed zelfs. Ik moet wel zorgen dat ik de volgende keer wat meer tijd heb. Zoals nu heb ik niet met de bardames of met collega's gesproken.
      Ook dat hoort bij GT. De sfeer is er voor.
      GT bied iets wat anders is dan alle mij bekende adresssen. Iets waar ik graag voor terugkom.
      Ik ben heel tevreden naar mijn volgende afspraak gereden.

      Met dank aan al die zes mooie en lieve vrouwen die deze middag maakten.

      P.S.
      Ik weet niet of dan weer voor het sextet ga?

      Commentaar


      • #7
       Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime, Geklets

       Intergames is weer thuis van zijn eerste bezoek sinds een half jaar.
       Vanmiddag bij binnenkomst samen met Jice begroet door onze hooggeeerde keizer Caligula en GT-Junky, die ons ons hartelijk verwelkomden en ons 2 kortingsbonnen overhandigden.
       Direct daarna welkom geheten door griekse Christina, die "toevallig" voorbij kwam. Uitleg gekregen over de nieuwe sleutels voor de kluisjes en daarna gedoucht en omgekleed in mijn ouwe vertrouwde berenvelletje.
       Daarna Boedha hartelijk begroet en kennis gemaakt met een aantal voor mij nieuwe ijsberen w.o. loper42 en sonny (gezellige gasten).
       Eigenlijk was het voor intergames of hij niet een half jaar afwezig was geweest, het was meteen weer vertrouwd en intergames voelde zich direkt weer thuis.
       Ondanks de soms overtrekkende buitjes gezellig in de tuin gezeten, samen met Monique een bedje in de tuin verkend en daarna de sensatie beleefd van een trio met Nana en Svetlana. Later op de middag en avond nog wat bekende ijsberen gedag kunnen zeggen waaronder o.a. decock en gustomass, was weer gezellig om weer wat ervaringen uit te wisselen. Helaas om 20.45 veel te vroeg de deur weer uitgegaan vanwege werkzaamheden morgen.
       Al met al een geslaagde dag.

       groetjes,

       intergames.......was blij weer thuis te zijn.

       Commentaar


       • #8
        Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime, Geklets

        Ja ook ik heb gisteren een superavond gehad en wil me aansluiten dat het heel gezellig was samen met Sonny2,Cock,gustomas,**** bart,Rex en andere.
        Ook de viagra kersenvlaai heeft mij behoorlijk fanatiek gemaakt.
        Maar het hoogte punt was voor mij Sarah half Italaans/Duits ik had met haar een klik of we elkaar al heel lang kende ,en super hebben gemist.
        God ik mis haar nu al weer.
        Dit gaat weer fout ik denk nu al aan volgende keer.
        Ik heb nog geprobeert voor afleiding gisteren om nog even met Esperansa mee te gaan, maar tijdens ons samen zijn lag ik gewoon met mijn gedachten bij Sarah.
        Ja ik heb altijd iets met deze vrouwen. Sarah1, Sarah2, Sarah Marokaans,en Sarah Turks.

        Commentaar


        • #9
         Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime, Geklets

         Ook ik als nieuwkomertje in het Groepje, heb me erg geamuseerd.
         Ik heb niets gemerkt van die space-cake van de Cock. En Viagra of andere derivaten zaten er ook niet in!

         Leuk eens wat lopers te hebben leren kennen. Zal wel eens vervolg kunnen krijgen.

         Diverse keren was ik al bij GT.
         Ook nu weer leuke dames gezien en een paar zelfs wat nader in ogenschouw genomen.
         Mijn (toevallig) steeds als 1e in het oog springende (en ik spring daar dan direct op af..) was de griekse godin Christina. Tops!
         De nieuwe Liz (zie mijn recensie) was mijn volgende prooi. Kan nog heel wat worden, is mijn voorspelling.
         Als afsluiting (zo'n avond met vlaai en klets met mede-hookers-ijsberen eist een aandacht op diverse fronten) slechts nog met de KATE kennisgemaakt.
         Ook dit turbo-toppertje kon me heerlijk bekoren. Ok mijn turbotje kon haar behoorlijk bekoren. Weer een leuke kennismaking.

         Weer een hele leuke avond in GT.

         Voor de a-gnosten op GT-gebied; ik hoop dat iedereen dit eens gaat proberen. Ondanks veel wandel-ervaring vind ik een GT-middag/avond onovertroffen!
         Probeer eens. (Ik heb geen aandelen; het kost mijn alleen veel tijd en geld .

         Bef2You

         Commentaar


         • #10
          Bochum, Freudenbergstrasse 39

          08-07-2006, 13:34
          Oorspronkelijk geplaatst door Coenstad
          Afgelopen vrijdag maar eens binnengestapt in deze club.
          Ik werd uitstekend ontvangen (inderdaad binnengelaten door een vrijwel blote dame), naar de bar begeleid en aldaar van de benodigde informatie voorzien; entree: € 50,- (maar gratis eten en drinken).
          Je ontvangt een kluissleuteltje voor een kluis zowel boven (waardevolle artikelen) als beneden (kleding); beneden douchen (prima douches) en dan maar weer naar boven in badjas.
          Ik liep direct tegen Eva aan, een Griekse schoonheid die mij verder informeerde over hoe te handelen. Na wat gedronken te hebben nam zij mij mee naar de belendende ruimtes waar overal rondom banken stonden met veel vrouwen, vooral mooie vrouwen, voor alle smaken waren er wel een paar aanwezig: slank, een beetje extra (maar geen enkele echt dikke dame), allen gekleed in vrijwel niets. De dames maken zelf geen kontakt, maar het is dan ook de bedoeling dat je rustig een ronde wandelt en je keuze bepaalt. Spreek de dame aan en het ijs breekt ogenblikkeloos!
          Enfin, eerst met Eva effe lekker op de bank wat drinken, knuffelen en afspreken wat we willen. Nou, de kamer op natuurlijk!
          Eva pijpte mij de hemel in, inclusief deep throat. Klaarkomen in haar mond vond ze geen probleem. Een geweldige dame, zeg! Mooi, grote borsten en supergeil. En dat alles voor € 60,-
          Goed, we namen afscheid; Eva ging zich even opfrissen en ik wat eten en drinken. Dit laatste is nogal aan de eenvoudige kant, maar hiervoor kwam ik dan ook niet.
          Tijd dus voor een rondje op mijzelf, zonder begeleiding van Eva.
          Ik zie een prachtige Braziliaanse (bleek later) zitten met geweldig mooie, grote borsten en die was wel in voor een lekker samenzijn.
          Opnieuw een kamer in en daar ging deze dame er toch lekker tegenaan zeg! Zij bood ook anaal aan; ben ik niet zo´n liefhebber van, maar pijpen en neuken in alle standen en als een wild beest! Jezus zeg! Ik heb best wel eens een geweldige dame ontmoet, maar wat ik in deze club meemaakte, smaakt onherroepelijk naar meer!
          De club zelf ziet er erg netjes en schoon uit, er waren veel en mooie dames die voor niet al teveel geld alles of bijna alles met je doen of met zich laten doen.
          Al met al was ik € 220,- kwijt, inclusief entree, twee geweldige dames en wat eten en drinken.
          IK vind deze club (die overigens PARADISO is geheten) een aanrader!

          Coenstad

          Commentaar


          • #11
           Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime, Geklets

           een Boliviaanse verrassing in een Golden Time jasje.
           Een heerlijke verrassing op een enerverende woensdag 5 juli 2006.Woensdag 5 juli , een grote verjaardagsparty van De Cock in Golden Time.
           Deze woensdag al reeds lang vastgelegd . Nu bleek dat het al weer 5 dagen geleden was voor Gustomass . Hoog tijd dus om weer eens te gaan, zeker na die te gekke ervaring met Carry uit Cuba van afgelopen vrijdag.
           Maar helaas….….belangrijk bezoek uit het buitenland op het werk van Gustomass heeft toch de 5e juli wat anders laten verlopen dan ie had gepland, dan ie had verwacht en dan ie in zijn gedachten had.
           Toch is het gelukt om me tegen 17.00 uur los te weken en om me in haastige spoed vanuit het midden des lands richting GT te spoeden.
           Het weer was mooi geworden, dus het GT gemis werd enkel nog maar verder aangewakkerd. Overigens was de ontmoeting met de buitenlanders erg vruchtbaar, zodat Gusto met extra motivatie en met een extra stootje adrenaline in zijn lijf de maximum speedlimit wist aan te houden. De rest verliep automatisch. Voor deze rit. Maakt niet uit uit welke hoek ik kom, heeft Gusto’s auto geen TomTom nodig.Dus karren maar..
           Maar, steeds verder afzakkend richting zuid oost verdween het zonneke allengs en namen steeds donker wordende wolken haar plaatsje in.

           geduld raakt op , maar even sms-en
           Even gesmst met collega Little Diablo, met de vraag of ie al begonnen was. Kreeg pas antwoord toen ik de poorten van de GTcarpark inreed, hij was pas geland en duurde dus nog even voor hij zou arriveren. Ondertussen smsje van collega 2Horny4u; “Kom je vandaag nog? Blijkbaar begonnen enkele medeberen zich toch een beetje zorgen te maken, is ie er nu nóg niet??!! “ Jazeker, ben er over 30 minuutjes. Ps weet je of Juliette er is.” “Ik dacht het wel” was het hoopgevende antwoord. Antwoord terug ; “wwwwaaauuuuwwww” Intussen verschenen de eerste bliksemschichten boven Brüggen. Sjonge jonge, die Juliette was zich blijkbaar op passende wijze aan het voorbereiden op mijn aankomst. Dat waren de wilde, hoopgevende, hongerige gedachten die bij Gusto op kwamen borrelen.
           Bliksem ging door; Even naar 2horny4u gesmst; “Wat eten jullie vanavond, hete bliksem. “ “bijna wel” antwoordde hij gevat.

           wederom een feestelijke GT happening.
           Vandaag was het feest van De Cock. Trof hem al gelijk in de badkamer. Daar al meteen hem gefelicieteerd en velen de hand geschud, zelfs mooie Christina zag ik al lopen..Ook liep daar dat nieuwe Hongaarse meisje al onderweg naar de dames kleedkamers. Ze was al heel zelfverzekerd, liep lekker vlot als een volleerd GT gezelschapsdame. Fijn voor haar dacht ik, maar nog meer dacht ik jammer eigenlijk, dan is dat onwennige, dat preutse, wat toch ook heel leuk kan zijn voor ons, was dat nu al weg waarschijnlijk, jammer, maar kleine meisjes worden groot nietwaar, gaat wel snel nietwaar??
           Al met al was de toon voor de rest van de avond gezet door deze leuke kennismakingen.
           Nog even gerommeld over het gedoe tussen mij en een van de forums, even flink gevuurd, op een veel te nette manier denk ik dan en toen hup, knop om, badjas in kluisje gepropt, handdoek om de middel en met opgeheven hoofd het strijdtoneel in.
           Loop ik gelijk tegen mijn wilde sexmaatje Carry van afgelopen zaterdag aan. Haar even een drankje gehaald en alvast wat opgewarmd. Komt 2horny4U erbij, stel ik haar even aan hem voor: je weet toch wie je voor je hebt stelde ik nog: jazeker jij bent toch Juliette….aajjj, dus de echte Juliette was er niet, jammer………….maar wat ziet Gusto even later bij het naar buiten lopen.?? Zit bij enkele roemeense dames een dametje dat wel errug veel op de echte Juliette lijkt. Donker type, iets minder glinsterende ogen, maar hoe kan het ook anders, ze kende Gusto immers nog niet….even een lachje gegeven en ook direct respons gekregen. De toon voor de avond was bij deze gezet…….

           Toch maar de party en de BBQ opgezocht
           Snel naar buiten en kennis maken met de clan rondom de jarige De Cock. Alsnog van harte gefeliciteerd. Enkele nieuwe ontmoet waaronder ook Bef2you. Heel aangenaam, enkel erg jammer dat de verdere bezigheden van zowel Gusto als Bef2you ervoor hebben gezorgd dat we elkaar niet meer echt hebben kunnen spreken, jammer, want ik had hem heel graag gesproken. Tijdje later kwam ik bij het verlaten van de kleedruimte hem tegen in de armen van (dus in goede handen) een supergenietende vriendelijke Christina. Tegen haar”Hé Christina, Du bist noch nicht weg?? riep ik gelijk toe. Aber nein, was hättest Du denn gedacht??
           Heb haar ogen maar even gezien, mijn ogen werden getrokken naar haar mooie krullende haren. Christina weet mieters goed dat Gusto haar haren zó het liefste ziet. Verder Christina enkel nog tegen gekomen toen ze op weg was naar en terugkwam van de buitentent, waar Gusto deze avond hele andere plannen mee had….

           veeleisende damas ahorita tambien.una massage por Tina
           Lekker wat geëten en al snel in de armen van Tina gevallen in de bar. “Na und, wann bekomme ich meine massage.? “ “Können wir am besten gleich machen.” antwoordde ik.
           Haar een laken mee laten nemen en heerlijke massage gegeven in de tent.
           Was nog mooi licht, regende een beetje, romantisch toch deze druppels.
           Haar lekker beetgepakt, want dat kan je met haar altijd nog als een van de beste. Verder is het nog onbeslist wie nu het meeste geniet van deze massage , Tina of Gusto zelf. Als ik op haar relaxte gezicht mag af gaan geniet ze er verschrikkelijk veel van. Ze kan zich zo lekker laten gaan.
           Ze weet al dat ze niet meer hoeft te vragen of ik wil overgaan in sex met haar. Nee, die dames voelen heel goed aan wat je plannen zijn, daar hoef je geen woorden aan vuil te maken. Dat is hun vak immers, een stukje behoefte peiling, een stukje aftasten van de wensen en behoeften.
           Blijkbaar had Gusto’s lichaamstaal al verraden dat ie wel degelijk weer de geneugten aan de andere kant van de Atlantische zou gaan zoeken, en wel in het latijns amerikaanse deel. Blijkbaar zat er een sticker op Gusto’s voorhoofd geplakt, Latinalover goes Bolivia esta notche. Of zoiets.
           Deze sticker hield niet lang want Gusto had zich heerlijke in het zweet gemasseerd, want lekker dompig was het wel vandaag.

           Nu genoeg gel*ld,op naar El targeta del Dia, una Juliette Lookalike.Even douchen , opfrissen, even lekker bijscheren en weer terug de bar in. Tref ik daar weer een goede bekende van al weer een maand of 4 geleden. Flink bij staan praten over de serieuze dingen des levens(moet af en toe ook eens gebeuren) en over het mooie wat we dan zelf gaan opzoeken, zoals hier in GT.
           Dit gesprek werd onopvallend opvallend door mijn “Juliette lookalike” gadegeslagen. We wisselden enkele duidelijke gezichtsignalen uit en wederom was er toon gezet op de ladder. Nog even en we zouden een regel bijeenhebben om het uit te zingen.,Nee nee, gusto even geduld nog.
           Omdat het in de bar nog warmer en vochtiger leek als in de sauna, zijn we beiden naar buiten gegaan om ons gesprek voort te zetten. In het naar buiten lopen nog even gereageerd op de aandacht die “Juliette” op me afvuurde. Nu was het zeker voor me; dit meiske was zeker niet de echte Juliette uit Bolivia, al leek ze er verdomd veel op. Ongelofelijk, hoe krijgt de schepper dát klaar!!.
           Maar, nog even opbouwen , geduld hebben en op het juiste moment op dit doel voor vanavond af te stappen.
           Nadat we buiten hadden staan praten en door oa Sonny en Rex en later nog door een of andere Duitser steeds gevraagd werden om uit het beeld te gaan staan, het beeld van Frankrijk tegen Portugal.
           Nu werd het tijd om de jacht in te zetten, immers erg laat aankomen, zo tegen half zeven en dan treuzelen, ja dan komt er niks meer van.
           Binnen zat mijn “Juliette”op een van de krukken waar in verleden het Roemeens Hongaarse klasje acte de presence placht te geven. Nu was het een mix van Russisch en Latina’s en Roemeens. Dit in het kader van de verbroedering., verzustering bestaat nog niet???
           Nu toch maar op een lachende “Juliette “afgestapt, de magneet werking tussen de Bourgondische Zuid Nederlander en de Latina’s werkte op volle toeren.
           Sjonge wat lijkt ze er veel op. Qua uiterlijk. Qua overkomen, karakter en schoonheid is ze toch wat anders als Juliette, ietsje minder als je het zo wil hebben. Ietsje minder temperamente , een woord wat ik haar tot mijn verbazing niet duidelijk kon maken. Deze dame stelde zich voor als Kati en komt uit……jawel hoor Bolivia.
           Verder spreekt ze geen woord duits of engels. “Danke, Sjusse, simme”, verder komt ze echt niet. Dus ook wat dat betreft zeer veel gelijkenis met de echte Juliette.
           Heb haar in mijn beperkte spaans proberen duidelijk te maken dat ze in mijn ogen een zusje, zelfs een tweelingzusje zou kunnen zijn. Dat is me niet gelukt, we zijn overal geweest , hebben lekker gelachen met alle misverstanden en misinterpretaties, en ik heb een heerlijk gevoel bij deze dame gekregen. De tijd was echt rijp om ons gehakkel maar eens een vervolg te geven in een kamer. Kati werkte sinds dinsdag in GT en had nog geen ervaring in deze clubs, zei ze. Was 3 maanden in Duitsland.

           zou ze zin hebben om een tent in de tent op te zetten??
           Ze ging graag in op mijn voorstel om buiten in het tentje te gaan plezieren. Ik had haar een massage beloofd, maar moest nog even mijn flesje ophalen. Niet weg lopen drukte ik haar, volledig onnnodig uiteraard nog op het hartje..Enthousiast liepen we naar buiten, en eenmaal buiten aangekomen heb ik haar toch maar gevraagd om een laken mee te nemen. Was ze helemaal vergeten!! Ha mooi, die is echt nog nieuw en een beetje onbeholpen. Samen naar tentje gewandeld, caminar, maar daar was Christiana en een ander stel nog druk bezig om de binnenkant van het tentdoek net zo nat met waterdamp te krijgen als de buitenkant van de regen al was. Ps , heb het later gecontroleerd en jawel, Christina heeft het klaar gekregen. Zo ken ik haar, als die wat wil, dan zal dat gebeuren. Al moet de onderste steen boven komen. Als Christina iets niet wil, dan gebeurd het ook perse niet… Sjonge, moet toch nog eens met haar op verkenning…maar, niet alles tegelijk Gusto, je bent immers geen 18 meer..


           even de tijd opvullen, no problema contigo Kati.
           Kati en ik maar even onze beurt afgewacht in een bankje op het nieuwe terras. Daar nog gezelschap gehouden door Caligula en zíjn amiga del dia.
           Helaas, lang mocht het niet duren want Christina en haar clubje hadden de tent intussen goed opgewarmd overgelaten aan volgende potentiele hongerige beren en berinnen. Voorzichtig met Kati de kortste weg vanaf het terras gevolgd en haar naar de tent gelokt. Daar aangekomen wist ze me op een plezierige manier in de tent te lokken. Heb het kleine meisje lekker opgepakt en neergelegd op het grote matras. Vanaf momento uno een heerlijke klick met dit vrouwtje. Ze hield nog lekker alles aan en begon heerlijk te zoenen. Na nog geen halve minuut stonden er al 2 dingen. Kleine Gusto, die geen geduld kon opbrengen en voor grote Gusto stond vast dat het onmogelijk zou zijn om haar en mij volledig te bevredigen in een half uurtje. Nu al besloten om gewoon lang samen te zijn, iets wat gsuto in eerste kamerbezoek niet snel doet.
           Dat kussen is wel zo geweldig , zo intens en zo diep en zo niet aflatend.
           Langzaam toch maar wat uit gaan kleden. Sjonge jonge wat een heerlijke tietjes, van die kleine mooie stevige, maar vooral…..supergevoelige. Deze leken wel de 2 hoofdschakelaars van heel haar lichaam te zijn. Als zodanig heb ik die de rest van de avond ook zo gebruikt. En dat zonder handleiding, knap toch nietwaar??
           Een heerlijk jong lichaam van slechts 22 lentes jong. Moet ze geboren zijn in de tijd dat Gusto getrouwd is in zijn vorige leven. Gebeurden er aan de andere kant van onze aardkloot toch ook mooie dingen.

           Over gelijkenissen gesproken, gewoon even om de spanning er wat af te halen.
           Deze Kati, ik heb nog niet gevraagd naar haar echte naam, zal ik straks maar eens gaan doen. Deze Boliviaanse vertoont ook gelijkenissen met mijn meisje uit YY, Faith. Zou het een soort heilige drie eenheid worden; Juliette, Kati en Faith(deels Braziliaans)?? Nee, dat gezichtje vertoont echt zelfde trekjes. Heeft mogelijk iets te maken met bepaalde stammen die daar heel lang geleden woonden.??
           Omdat ik niet eeuwig kon(wel wilde) doorgaan met haar te tongzoenen, toch maar met enige moeite besloten om haar op het bed te leggen. Wat een mooi meisje, ook weer die lange zwarte haren obscura en die zwarte ogen… dat mooie lichtgebruinde lijfje.. Inmiddels was het flink gaan schemeren en deden de Portugezen hun best om die Fransen een woordje Frans bij te leren, maar scoren, is hén niet meer gelukt. Gusto streed zijn eigen wereldkampioenschap met deze Boliviaanse lekkernij. Meisje genoot er merkbaar van, wat Gusto enkel nog méér aanzet om zijn uiterste best te doen.

           een perfekte entourage in zo'n tentje.
           Intussen werd de tent van binnen uit steeds mooier verlicht door de spotlichtjes die vanuit de randen rondom het bed de tent van de binnenkant heel zacht geel, heel romantisch verlichtten. Gaf een heel mooi zacht licht op haar al zachte huidje. Wat een heerlijk lijfke om te kussen, te strelen, om het lief te hebben. Haar tietjes waren nog steeds als een soort trigger. Geweldig.
           Daarna lekker haar grotje mogen beffen. Geweldig lekker, beetje prikkeltjes van het scheren, geweldig. Heb van dit speciale deel van deze Boliviaanse heerlijk en lekker lang mogen snoepen, en dit alles terwijl dat meisje lekker relaxed kon genieten. Hier hebben we gelijk hét grote onderscheid tussen de echte Juliette en Kati te pakken. Kati is rustiger, relaxter , minder vurig als Juliette. Althans, haar timing is anders. Na een heerlijke pijppartij nodigde ze me uit om het standaard ritueel toch maar in te gaan zetten.

           heerlijk dat zoenen en pijpen, maar die Kati kan vast nog meer.
           Het leek er even op dat ze alles helemaal vergeten was en dat we ongestoord alles verder gingen voortzetten, tot ze het woord preservativ liet vallen en uit haar tasje een rubbertje tevoorschijn toverde. Maar, toen moest dat er nog wel omheen en dat viel niet zo mee. Eerder had ze onder poeh, poeh geroep al haar reactie gegeven op de verhouding tussen kleine Gusto en haar grotje. Het rubbertje omdoen was lekker onwennig nog. Dat heeft gewoon ook iets.
           Je hebt niet het gevoel dat je met een dametje bezig bent dat al met honderden voorgangers naar bed is geweest. Heeft toch iets…
           Het neuken ging heel lekker, lekker strak.
           We hebben op speelse manier heel wat standjes doorgenomen. In alles blijkt dat deze dame nog lang geen doorgewinterde profi is. Uiteindelijk weer rubbertje eraf en lekker met mondje de strijd voortgezet. Intussen hadden de Fransen hun wedstrijd gewonnen. Ik was hard bezig om het minimaal op een verlenging aan te sturen en in mijn achterhoofd had ik al besloten dat ik alle 5 de penalties door dezelfde speler op het doel zou laten afvuren..
           Intussen bleef een niet aflatende Boliviaanse hard werken en bleef me geweldig verwennen. Haar lichaam baadde intussen in het zweet, Heerlijk gewoon, wat was dat allemaal echt, voor zover het hier echt kan zijn dan.
           Heerlijk gewoon. Toen ik uiteindelijk voorstelde om Manuel erbij te roepen en haar vroeg om haar heerlijke tongetje elders in te zetten was ze blij opgelucht.Sjonge wat had dit meiske hard gewerkt. Tis dat ik haar al een massage had beloofd van te voren, maar dit meisje heeft die dubbel en dwars verdiend. Met hulp van Manual en met haar heerlijke tongetje kon kleine Gustomass zijn fatsoen niet meer houden en besloot ie om er dan maar alles uit te slingeren.
           Zoals Gustomass dat gewend is van Latina’s eerst de kliederboel netjes en rustig opgeruimd.
           Nog even nagekeuveld en haar mijn bevrediging, mijn tevredenheid, mijn geluk betuigd. Gezegd dat ik elke minuut op en top genoten heb. Kati was er gewoon beetje beduusd van en kon nu helemaal geen woord meer uitbrengen.

           Nu was het tijd voor haar verdiende loon...
           Hoogste tijd voor een heerlijke relaxende massage voor dit hard werkende Chica de Bolivia.
           Meisje heeft volop genoten van mijn massage, blijkbaar had ze nog geen massages gehad. Ze gaf zich helemaal tijdens het masseren . Heel fijn, kon ik haar lekker bij laten komen van al dat harde werken.
           Uiteindelijk toch maat besloten om de boel op te ruimen. Zijn we door het inmiddels pikkedonker naar de bar gelopen. Lekker elkaar omarmend door de bar naar de douches gewandeld.
           Nog even heerlijk met Snelle Henkie en Kati aan de bar gezeten. Het was al best rustig, maar wij hadden er niet minder plezier om. Lekker gebabbeld, wat gefijmeld, wat gevreën aan de bar.
           Op mijn voorstel om buiten de “koelte”op te gaan zoeken, reageerde ze enthousiast.

           Gusto stoort Sonja of stoort Sonja Gusto??
           Champagne mee, en lekker zitten genieten op de bank buiten voor het raam. Goed in de bar kunnen kijken, voor ons zat een lieve Gabriella uit te rusten en achter ons zat een ijsbeer uit te rusten, alhans dat dacht ie. Toen Sonja bij/op/in hem plaats nam was er van rust geen sprake meer.
           Wij druk door babbelen, in het spaans en Sonja bond de strijd aan met de ijsbeer. Toen Sonja toch wat meer privacy wilde(????) stelde ze voor naar de kamer te gaan, maar de beer was echt lui en wilde dat Sonja haar kunstjes hier verder zou voortzetten. Toen Kati wat nederlandse woorden wilde leren passeerden “lekker ding” en “lekker neuken in de keuken” al snel de revue. Hier kon Sonja niet tegen en was ze compleet afgeleid. Tsja riep ik nog, dat heb je mij zelf hier geleerd. Maar , wij gaan naar de whirlpool en zullen jullie niet langer meer storen. Lopend naar de whirlpool overdacht ik dit alles nog eens, Sonja uit haar doen krijgen, dat is me nog nooit gelukt… Maar al snel stond ons vizier gericht op de pool.
           Kati lekker opgepakt en in het bad neer laten dalen. Daarna nog ruim een half uur lekker met zijn tweetjes in de pool vertoefd. Met bubbels, zonder bubbels. Lekker kinderlijk verliefd wat plezier en gekheid met dit meisje mogen maken. Heerlijk gezoend, veel gezoend, lekker genoten van haar lichaam. Dat alles bij heel mooi licht in een heerlijke tropische omgeving, muziekje erbij. Toen er een versie van More then a Feeling van Boston werd gedraaid heb ik er maar zelf van genoten en er niets van tegen Kati gezegd. Zij is immers pas een jaar of 8 later geboren….Alles heel onschuldig, maar heel fijn., Ondertussen masseeerde onze vrouwelijk officiele masseuze gewoon door, hoewel ze af at toe lekker meelachte met Kati. Deze Kati had er zin in en dat meiske genoot.
           Gustomass genoot op zijn beurt weer van het feit dat deze Boliviaanse heerlijk plezierig aan het genieten was. Zonder haar verdere achtergronden te weten, te willen weten, weet ik wel zeker, aan vanavond heeft dit meiske een leuk gevoel overgehouden. Iets wat ik toch heel belangrijk vind zo in de eerste werkdagen van een meisje in Golden Time. Verder kwamen er steeds meer dames zich douchen en intussen stopte ook de muziek. Tijd om afscheid te nemen. Haar onder de douche achtergelaten en nog een keertje omgekeken juist voor ik de gang op ging. Bij het aankleden stopt ze nog even een papiertje met haar telefoonnummer in mijn handen. Goed bedoeld Kati, maar ik kom gewoon terug op de dagen dat ik weet dat je er bent. Dat zou wel eens zondag kunnen zijn.


           Muchos muchos Gracias mi Chica de Bolivia.
           Samengevat heeft deze ontmoeting met de niet echte Juliette Kati danig vorm gegeven aan mijn dag in Golden Time. Heb geloof ik alleen afscheid genomen van Caligula en van Intergames en ja van De Cock, welke zich mentaal aan het voorbereiden was op een gesprek met een aantal moderatoren. Laat Gustomass, de laatste tijd toch niet helemaal onberoerd gebleven, laat hem nou daaraan de hele avond totaal niet meer gedacht hebben…. ….Muchos Gracias ….Wat kunnen kleine meisjes, helemaal uit Bolivia toch met je doen..
           Komt zo’n klein meisje van 22 lentes jong helemaal uit de bergen van Bolivia hier naar Golden Time om jouw en mij te plezieren..
           Toch zit de schepping nog niet zo slecht in elkaar..
           Trouwens ik heb de hele avond, Ok tussen de bedrijven door dan Spaans moeten praten. Dat kleine vrouwke is een goede lerares, telkens maar corrigeren, vingertje omhoog en dan die zwarte felle ogen. Mama mia!!
           Je moet dus niet kort zeggen Gracias of Bien. Dat is zo van ik moet het zeggen, maar ik meen het niet echt. Zo van ok dank je. Nee, ik ben erachter gekomen je moet echt zeggen Muy bien of Muchos Gracias. Dan wil je wat kwijt.
           Nou Kati, lief Chica de Bolivia.
           Muchos Gracias .... hoor ik daar héél zacht, heel in de verte , hoor ik Kati niet zeggen, “de nada…….”
           K ga toch morgen maar even terug om te kijken of ik haar wel goed heb verstaan.

           Muchos, muchos Gracias.


           Sorry Sonny , mea culpa.
           Ps Sonny, door al dit geweld, door al deze afleidende manouvres van deze stoute Latina’s is Gustomass helemaal vergeten bij je te informeren hoe het afgelopen zaterdag in Frankfurth is geweest. Of je daar die lieve Mika nog getroffen hebt. Want eerlijk is eerlijk, de laatste tijd mogen die Latina’s dan nóg zo hun best doen om Gusto helemaal om te krijgen, deze Mika heeft nog steeds een warm plekje in het hartje van Gusto, waar trouwens ook Alicia en Corina en niet te vergeten Maria uit Litouwen ook hun warme stekkie hebben. Alleen jammer dat Gusto de laatste tijd weinig kans heeft hen daarvan te overtuigen middels een massage bijvoorbeeld?? OK, om mee te beginnen dan……!


           Gustomass moet toch nog wat gaan slapen.
           zo ge ut makt, zo hedde ge ut

           Need first "to-get-her" before we can be "together".

           Commentaar


           • #12
            Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime, Geklets

            Afgelopen 2 weken drie maal het aardse paradijs (en zeker met dit weer) opgezocht.
            Omdat ik mijn monogame periode van meer dan een jaar binnen GT heb afgesloten , was het weer lekker winkelen in de snoeptent.

            Omdat een ex ijsbeer me via IM gevraagd had Nanna der groeten te bestellen moest ik op zoek naar haar.
            Ik kende haar niet , maar kwam er snel achter wie het was.
            Even gezellig buiten zitten praten met haar en Svetlana. Waarna Nanna zei ik ga eens wat rondlopen.
            Ik zei dan hoef je niet ver te lopen en ze begreep het direct en ging de sleutel halen.
            Ik ben de ex- ijsbeer dankbaar dat hij me in contact met haar bracht want het werd een heerlijk uurtje.
            Iets wat zich in de loop van de week nog zou herhalen.


            De volgende 2 meiden hebben diepe indruk bij me achtergelaten met een herhalinggevaar van 100 procent
            .
            Allereerst een meisje waar ik de naam van vergeten ben , zo overdonderde ze mij.
            Zij is van Egyptische komaf, 20 jaar en zwart haar. De naam leek enigszins op Jennifer maar er kwam nog iets achter. Wie helpt me??
            Prachtige ogen ,iets waar ik altijd voor doe smelten , en bijzonder lief en aardig.
            Ging de volgende dag voor haar terug maar kon haar niet vinden.

            Al zoekende trok een meisje mijn aandacht. Even een gesprekje aanknopen en ze zei ik heet Daria.
            Daar begonnen verschillende lampjes bij mij te knipperen.
            Hoe waardevol is dit forum.
            Het ijsklontjes verhaal is bij vele bekend zo bleek.
            Zal ik een sleutel halen vroeg ze. Ik zei o.k als je dan ook ijsklontjes haalt.
            Haar een massage gegeven op de kamer waar ze aan toe was zei ze en ze genoot er van.

            Toen was het mijn beurt vond ze om gemasseerd te worden.
            Heerlijk, maar ieder voordeel heb zijn nadeel , toen het ijsblokjes spel moest beginnen waren die gesmolten.
            Maakt niet uit.
            Daria is een lieve spontane meid met een heerlijk figuur, spontaan en een prachtig lichaam.
            Ik heb op de Duitse site`s eens gekeken , maar hier komt ze niet voor , terwijl hier toch enkel goede recensies staan.
            Zijn wij Nederlanders dan toch een beetje meer multi culti ??

            Ik zal de spreuk van de grootmeester eens omdraaien en zeggen ieder nadeel heb zijn voordeel!!
            Aan een monogaam bestaan binnen GT is op een vervelende manier een einde aan gekomen , maar jongens wat heb ik weer genoten .

            Commentaar


            • #13
             Showtime in Golden Time. Vivian, Sonja, Daria en Maria.

             Via Vivian Schmidt via Sonja naar Daria, en dat alles bij Golden Time..
             Even een opwarmertje.
             Met een glas fris met flink wat ijsklontjes(…..!) erin heeft ijsbeer Gustomass zich een plekje onder de parasol ingenomen om vanuit zijn bescheiden tuintje het gebeuren van precies 24 uur geleden , donderdag 20 juli 2006, in de Golden Time’s Garden of Eden nog eens de revue te laten passeren.
             Geen weer voor ijsberen eigenlijk zeker als je zojuist bent teruggekeerd uit het ijsberenland bij uitstek waar het toch zeker 20 tot 25 graden koeler was. Een klimaatje waarbij ijsklontjes ijsklontjes blijven en waarbij mooie blonde dames net ietsje meer kleren aanhouden dan in onze Garden of Eden. Na een weekje door de ruige, woeste fascinerende natuur gereden te hebben van een eiland waar het in de zomer maar niet donker wil worden. Na al dat woeste gedoe was het toch weer heerlijk om het vertrouwde, rustige van Golden Time weer eens op te zoeken en nog mooier….. te vinden ook nog..

             Papiere Bitte..
             Al vroeg op pad, maar na 5 km toch weer rechtsomkeerd, want om nu zonder rijbewijs en zonder paspoort Duitsland in te rijden, is toch wel een beetje het noodlot tarten. Houden die Polizisten je dan toch een keer aan, boren ze misschien gelijk vele uurtjes plezier met een van die edelhertjes door je neus. Nou, Gustomass weet daar intussen wel zó van te genieten, dat ie dit plezier niet aan de Polizisten wil gunnen.
             Hierdoor was het wéér niet gelukt om als eerste bij de poorten aan te komen en dan toch eindelijk eens een keer de deur voor collega Calligula open te kunnen maken. Ééns moet dat toch kunnen lukken zou je zeggen.

             Behalve onze GT sterren een speciale Pornostar??
             Half 12 donderdag ochtend 20 juli, nog ruim plaats op de parkeerplaats en nog ruim plaats in de kleerkastjes. Later op de dag onderhielden taxies een shutle dienst naar een verderop gelegen parkeerterrein om ijsberen op te halen die daar noodgedwongen hun stalen ros moesten parkeren. S middags en in de vooravond was het afgeladen vol. Het viel ons op dat er best veel gasten rondliepen die we nog nooit gezien hadden. Al gauw bleek dat die gekomen waren voor een tweetal dames uit de porno business die wij ook nog nooit hadden gezien. Ben je immers verwend met onze edelhertjes in GT dan heb je geen pornofilms meer nodig. Blijkbaar wist Vivian Schmidt en een pussycat-playmate vriendin dat ook. Daarom moeten beide dames zeker gedacht hebben, als die gasten niet meer naar onze rol(lebol)prentjes komen kijken dan komen wij wel naar ze toe. Een soort revival uitvoering van het vroegere “Veronica komt naar jou toe, deze zomer!!”.
             Gaan we lekker voor ze liggen rollebollen live in de Golden Time garden. Zo gezegd zo gedaan.

             Een show bouw je spannend en semi onopvallend op.
             Om 16 uur werd er al iemand gesignaleerd, die een rondleiding van Tommy kreeg, zoals er dagelijks wel enkele nieuwe dames een rondleiding krijgen om dan na een halfuurtje, volledig onherkenbaar in Golden Time tenue het strijdtoneel te betreden. Dit dametje had een leuk koppie en lachte vriendelijk terug nadat ik al etende van mijn aardbeien taart op een niet mis te verstane manier uitdagend had toegelachen. Zou wel eens een leuke kans kunnen zijn om met een geheel fris edelhertje de Golden Time rondleiding mee voort te zetten waar Tommy het meestal laat afweten. Immers, de spiegels, de bedden en niet te vergeten met dit weer de airco op de kamers moet toch ook op een praktische manier onder de aandacht van onze nieuwe playmates gebracht worden..
             Maar,…..helaas voor Gustomass en een aantal anderen, dit mooie meiske was al door Vivian als playmate ingehuurd en wel voor de gehele middag en avond. Tsja, zó veel euri en levensenergie heeft Gustomass nu eenmaal niet om daar tegenop te kunnen.

             Champagne tegen de plankenkoorts?
             Onder de iets verkoeling gevende parasols op het nieuwe terras zaten toen toch Frau Schmidt en playmate te genieten van champagne, naar wat later bleek een soort indrinken voor de show die in de vooravond aan ons luierende beren gepresenteerd moest worden. Blijkbaar trekt dit soort dames uit het “vak”toch bepaalde gasten aan want ze waren in gezelschap van een aantal gebodybuilde beren, met een tatoogehalte waar wij de pijn niet voor over zouden hebben om die in ons huidje te laten ingraveren. Een beetje geruststellende gedachte voor Gustomass was wel dat enkelen van deze heren nog véél minder hoofdharen hadden dan hij zelf. Toch weet je er altijd iets positiefs uit te halen. Als Gusto nu dit week-end hele dagen in het zonneke gaat liggen bruinen is misschien op de feestdag van Calligula Gusto zijn huidje net zo intens bruin getint als van deze heren…….maar…… dan is Frau Vivian Schmidt niet meer van de partij, althans…… daar gaan we maar even vanuit…... . Er zal dan best een leuke playmate voor Calligula uit die grote taart springen, maar hopelijk niet weer Frau Vivian want die hebben we gisteravond al van binnen en van buiten goed kunnen bewonderen. Tijd voor een nieuwe playmate voor ons toch wel enigszins verwende ijsberen.

             Fotoshoot van die 2 kroelende poppen of van ons allen??
             De show gaf aanvankelijk best wat kijkplezier, maar het echte, het heerlijke, het sensuele, waar we in GT met onze edelhertjes zo aan gewend zijn, dat was toch ver te zoeken. Het was gewoon show, keiharde onechte show. Toen er een fotograaf lustig op los begon te knippen, hij kon er blijkbaar, waarschijnlijk beroepshalve geen genoeg van krijgen, hield menig ijsbeer het voor gezien. Een aantal werd het wat te heet onder de voetjes en onder de handdoek, zij kunnen veel hebben maar om nu straks in een of ander pornoblad als figurant bij deze show herkend te worden door je vrouw, vriendin, of baas, nou dat vonden die blijkbaar iets te veel van het goede. Trouwens nu vraagt Gustomass zich wél af, áls genoemde echtgenoten, vriendinnen of bazen of collega’s op het werk deze foto’s onder ogen zouden krijgen, hoe komen zij daar dan aan?? Wat drijft hen om dit soort foto’s te gaan opzoeken. Nu gaat Gustomass er gemakshalve even vanuit dat de buurman Baumarkt deze foto’s niet gaat gebruiken als ondersteunend promotiemateriaal voor zelfbouwbubbelbaden of zo. Je weet maar nooit, als je intussen toch wel zo gewend moet zijn aan elke dag maar weer die horden ijsberen die blij de GT poorten binnen gaan om daar dan van na een halve dag of zo weer door naar buiten te gaan, in een nog blijere toestand als waarin ze binnen zijn gegaan.
             Die Baumarkt zou misschien een soort joinventure kunnen gaan voeren met GT, maar echt bij elkaar passen doen beide zaken toch niet. Zo’n Baumarkt is grotendeels een doe –het-zelf gebeuren en dat kunnen we van het gebeuren binnen onze GT poorten toch niet zeggen.
             Dus zó snel zullen deze gevreesde foto’s wel niet verschijnen, maar Gustomass gaat toch het plaatselijk E3 Journal maar eens goed in de gaten houden de komende weken. Je weet nooit wat deze mensen met deze aanhoudende hitte in hun bolle hoofdje halen.

             Und dann stand Vivian auf und rief.... show ende!!
             Maar goed, terug naar Vivian die intussen nog steeds ligt te rollebollen met vriendin om het bootje wat achter de partytent altijd zo praktisch staat opgesteld en altijd zo praktisch door dames en beren wordt gebruikt om het saaie leven van al die kikkers in de vijver een beetje afwisseling te bieden. Een recensie van Gustomass van enkele maanden terug maakte al melding van een zekere poolse Sonja die zich heel goed houding weet te geven op dit bootje, in een niet aflatende serie van posities waar je niet aan denkt, of moet ik zeggen niet dagelijks aan dacht vóór je met GT kennis had gemaakt. Nu is dat wel anders.
             De show was lalalalal, terwijl er toch een publiek was van gauw geteld meer dan 250 personen. Tel ik even al die beren die nu de kans zagen om de sleutelkrisis te ontlopen en op een van de 25 kamers hun eigen show aan het darstellen waren even niet mee.
             Een lalalla show voor zoveel mensen, daar wringt toch iets. Na de show hervatte het normale leven zijn gang een beetje, maar het was gewoon veel te druk om normaal te zijn.

             De 2e ronde ondersteund met veel champagne en met…… unsere eigene Star SONJA!!!
             Toen hoorde Gustomass de bel voor de 2e ronde. Nu ging het iets beter, nadat de dames zich s middag met champagne moed hadden ingedronken werden nu de nodige flessen over de pornobodies uitgegoten. De fotograaf had nu ook dorst en knipte erop los.
             Nu begon het toch echt te wringen bei unsere eigene Sonja. Ze nam plaats bij beide dames, die er blijkbaar in Sonja’s beleving maar weinig van brouwden op toch wel een beetje haar bootje. Dat bootje was zoals gezegd andere shows en kapriolen gewend, en daar zou onze Sonja wel eens wat van laten herleven. Nu werd al snel duidelijk wie de echte Star des Abends war. Er werd flink op los gespeeld en nu kwam eindelijk dan het echte werk op de proppen. Ondersteund door hitsige muziek werd de act steeds realistischer en werd er echt sex gemaakt. Het publiek werd er allengs wat stiller van, dat kon je gewoon door de steeds luider wordende muziek heen horen. Sonja stal daar de show en een beetje een gevoel van trots begon zich bij Gustomass toch wel op te zetten. Dat was toch maar onze Sonja die daar de show stal. Ze deed het geweldig, maar voor degenen die haar vaker bezigzien met collega slachtofferberen, die konden waarschijnlijk net als Gustomass toch een iets andere Sonja waarnemen. Je kon gewoon zien dat ze ietsje rustiger, ietsje minder astrant, ietsje minder overtuigend, vasthoudend, doortastend bezig was dan wat we van haar gewend zijn, Haar gezichtje toonde iets van dat gevoel, maar dat was enkel zichtbaar bij degenen die haar goed kennen en die dichtbij zaten. Je kon duidelijk zien dat er één ding anders was, nu had Sonja (nog) niet de regie en de uitvoering in eigen hand(jes). Het was een beetje aftasten, bovendien waren beide andere dames slecht op elkaar ingespeeld.

             Nu onze Sonja zoals we Sonja zo graag kennen.
             Het hele gebeuren nam een positieve wending toen een slachtofferbeer , geheel ontbloot, in een zeer gevaarlijke positie liggend op zijn rug plaats moest nemen op het schavot. Nu straalden die oogjes van onze Sonja weer, nu bewoog dat lichaam zich weer op de Sonja manier op, over, tegen etc het lichaam van de collega beer heen. Nu brak Sonja door het bescherming biedende hek, met het bordje niet voederen heen. Sonja kon het niet aanzien dat deze beer als door de hitte geveld leek te zijn en begon hem op de haar wel vertrouwde manier nieuw Golden Time leven in te blazen. Een schouwspel waar we allen van genoten. Een beetje onwennig probeerden Vivian en vriendin er nog wat aan toe te voegen, maar Sonja stond niet toe dat iemand ook maar een tongetje aan haar beer te likken zou leggen.
             Vriendin van Vivian deed nog een poging door een van die gebruinde beren waarmee ze ’s middags had zitten babbelen, om met hem de show voort te zetten. Nu bleek helemaal wie de star was, handdoek bleef om bij deze beer en na een beetje lap(top)dance achtige bewegingen over deze beer gemaakt te hebben raapte vriedin haar spulletjes maar snel bijeen en verliet ze wijselijk de arena.

             Fotoshoot met Blonde Vivian en met Blonde Sonja. Hoe mooi kan mooi zijn…
             Nu nog even een fotoshoot van tengere blonde Sonja en volborstige blonde Vivian waarvan met tegenlicht van een ondergaande zonnetje toch wel hele mooie foto’s gemaakt moeten zijn. Maakt Gusto toch wel een beetje nieuwsgierig.
             Toen was de show over en onder luid applaus, niet in de minste mate voor “Unsere Eigene Sonja “ probeerde ieder zijn normale bezigheden weer op te vatten.

             Nu werd het toch wel tijd voor ….. Daria…of Maria ….of toch Daria…??
             Gusto was intussen al 9 uren binnen de poorten en had nog niks uitgevoerd. Collega De bril, terug van een indrukwekkende vakantie op de fiets had al méér gepresteerd, maar dat mag dan ook na ruim 4 weken afwezigheid in ons paradijsje.
             Even naar binnen om wat op te frissen na deze Sonja show, loop ik zo tegen mijn liefelijke Daria aan. Als die ogen de jouwe eenmaal beet hebben, nou dan gaat de rest als vanzelf. Gusto werd op een ongenadige manier naar Daria toegezogen. Nu werd ie even helemaal mentaal door elkaar gehusseld. Immers, Gustomass had tijdens het barbequeen Maria uit Litouwen nog uitbundig mogen begroeten. Gewoon spontaan even bordje gelaten voor wat het was en Maria een welverdiende welkomstkus gegeven, en nog een en nog een want we doen net of we in Holland zijn in zo’n geval, nietwaar. Na een (te) lange afwezigheid deze heerlijke en lieve Maria uitbundig begroet. Gelijk een gewone opmerking uit haar heerlijke mondje. “Wat ben jij bruin geworden , Gusto…”. “Nou Maria, ik heb al die tijd lekker in het zonnetje speciaal op jou zitten wachten.” Na het eten haar nog even gezien, maar ze was al ingepikt door een collegabeer, die Gustomass blijkbaar nét even iets te vlug af was geweest.Jammer, maar ik kan wachten. Had immers vorige week maandag ook 3 en een half uur op Juliette gewacht en toen nog onverrrichter zake huiswaarts moeten keren. Jammer, dat andere beren ook in de gaten krijgen hoe goed sommige dames zijn. Echt concurrentie. Hoe komen ze toch aan al die informatie denk je dan…..
             OK, terug naar Daria waar Gusto als door een magneet naar toe was getrokken en er goed aan vast zat. In mijn hoofdje gusto dat wachten op Maria, al enkele uren.., en dan loop je tegen Daria aan waar je nog wat van te goed hebt en die ook van jou nog wat te goed heeft. Zie vorige recensie over Daria….. Daria wist dat nog heel goed. Afgelopen keer hadden we een uur volgekregen en waren we niet aan een massage voor haar toegekomen en was Daria vergeten om de Würzelprocedure op met uit te proberen…. Ja in dat mooie hoofdje onder die bos mooie lange zwarte haren zit een goede harde schijf en een heel goede software die er voor zorgdraagt dat essentiele informatie niet snel verloren gaat.

             Daria, geen tijd om even over na te denken..
             Even spoedoverleg in Gusto’s bovenkamer en aan Daria een time out voorgesteld van 5 minuten. Welke keuze nu te maken?? Toch even opfrissen, tandjes poetsen , even douchen om weer fris(voor zover mogelijk bij drukkend weer boven de 30 graden) opgefrisd het strijdtoneel te betreden. Maar wat denk je, Juist, de kruk van Daria was nog wel warm van haar, maar mijn snoepje was al gevlogen. Toen ik haar in het gangetje tegen kwam had ik dat zicht op het laken wat ze droeg niet nodig , want haar ogen spraken hele Iraanse boekdelen. Jammer Gusto, ben al weggekaapt door iemand anders. Jammer, maar eigen schuld, dikke bulten zeg ik dan maar. Was Gusto’s slogan niet “ Je moet het ijzer smeden als ze heet is??” Juist ja. Terug aangesloten bij de collega’s aan de bar maakte de Bril me er op attent dat Maria intussen ook weer van de kamer af was. Ja, alsof het allemaal al niet moeilijk genoeg was.
             Intussen begon ik aan collega’s toch wel te merken, dat ze zich zorgen maakten of alles nog wel goed met Gusto was. Hoe kun je 9 uren aanwezig zijn bij zo’n aanbod aan edelhertjes en nog steeds niks gedaan te hebben. Maar, daar kwam snel verandering in.

             Daar komt Daria alweer, gelijk toehappen!!.
             Toen was Daria sneller dan verwacht al weer terug van de kamer. Zou Daria dan ook niet hebben kunnen wachten op een kamerverblijf met Gusto. Gustomass wil dat \raag van haar geloven. Op zo;n moment valt mijn sociale aandacht voor collegaberen helemaal weg en toen Daria kwam aanlopen ben ik er vlot op afgegaan en heb haar heerlijke oneerbare voorstellen gedaan, die we in het uur daarna allemaal hebben uitgevoerd. Wat een paradijsje. Waar kun je aan zo´n mooie dames dit soort voorstellen doen zonder een draai om je oren te krijgen?? Dat kan alleen in GT.
             Nu gelijk de inmiddels bekende Daria deal gesloten. Zij haalt de sleutel en jij vraagt wat te drinken aan de lieftallige bardames, die de deal ook heel goed kennen. Hoewel geen trio op kamer 8 , hebben we toch 3 glazen mee naar de kamer genomen, een glaasje cola, een glaasje sekt en een glaasje “leeg” met………Würzeln. (ijsklontjes voor de nog niet insiders).
             Toen snel op weg naar kamer 8 want nu mocht er niets meer tussenkomen. Even was ik er nog bang voor, toen ik Janssen , die op de rand van de bank zat en toen we die toch al voorbij waren, toen ie ons oprecht veel plezier wenste. Janssen dank je wel, helaas kon Gusto het ook niet helpen dat er vandaag wederom geen Cassandra was om hem te plezieren…..

             Kamer 8 waar Gustomass altijd de mooiste sex wacht…
             Vele onvergetelijke sessies met Juliette, Christina, Lin , Maria gingen deze al voor maar nu was het toch de beurt aan Daria om met me kamer 8 binnen te gaan. Kamer 8 heeft gelukkig maar één mooie spiegel. Want meer dan 2 van die mooie Daria’s kon Gusto na 9 uren GT niet verwerken. We hebben lekker van elkaar genoten. Na enkele minuten betrapte ik me erop dat ik meiske nog niet eens fatsoenlijk de gelegenheid gegeven had comfortabel te laten gaan liggen. Gusto was gelijk aan het snoepen begonnen, maar had wel kunnen wachten totdat ze zich van haar kleding had ontdaan. Snoepje kan er nog zo lekker uitzien, je moet er toch eerst het papierje vanaf laten halen nietwaar.
             Haar lekker op het bed laten plaatsnemen. Wat een mooi en lief meiskse ligt daar dan, heerlijk lachend, lekker ontspannen, heerlijk op haar gemak. Als dit niet paradijs is, dan weet ik het niet meer.

             Ijsklontjes????!!!!????? OK dan een tipje van de sluier..
             Lekker verder gesnoept totdat Daria, die nog wél goed bij zinnen was, me er op attent maakte, dat het toch niet mijn bedoeling zou kunnen zijn om die ijsklontjes onverrichterzake weg te laten smelten. Een flits van bewustzijn schoot door Gusto’s geheugen, had hij immers niet gelezen van vriend ijsbeer Molaar dat bij zijn sessie wel een wonderbaarlijke verandering van ijs in water had plaatsgevonden???
             Zo ga maar eens lekker liggen, verder hoefde ze niks te zeggen. Verder zegt Daria er gelukkig ook weinig bij. Het enige wat Gusto zich nog kan herinneren is het geluid dat ijsklontjes in een leeg colaglaasje maken als Daria probeert er enkele uit te halen met die heerlijke handjes van haar. Na dit geluid kan Gusto zich nog van alles herinneren maar staat hij niet in voor het waarheidsgehalte ervan als ie dat allemaal gaat beschrijven..
             Wat er toen gebeurde wil ik dan ook niet in full detail omschrijven, dat moet (mag)ieder zelf beleven. Maar een tipje van de Iraanse sluier wil ik toch wel oplichten. Je hoeft er in ieder geval niet bang voor te zijn dat je hetzelfde effect krijgt als wat water, zeker koud water normaal voor effect op je jonge heer zou hebben. Er is in het spel een compenserende factor Daria, die ervoor zorgdraagt dat alles helemaal goed komt. Wat zeg ik, meer dan goed komt.

             Een nieuwe ervaring in GT, kan dat nog na meer dan 50 bezoeken??
             Fascinerend om nog eens wat nieuws mee te mogen maken.
             Ook nadat alle ijsklontjes gehemeld waren, wist Daria er een feest van te maken. Een feest wat uiteindelijk afgesloten werd met het uitbundig spuiten van confetti. We lagen op zijn Brabants gezegd kop aan kont, dus bij het tellen zijn we bij 69 blijven steken.
             Zoals gezegd uitbundig afgesloten, waarbij er voor Gusto’s bijna eerste keer geen drup werd gemorst. Een super nieuwe ervaring in GT waarvan Gusto niet had kunnen denken dat dat met Daria zo fantastisch zou kunnen zijn.
             Nadat Gusto enigszins was bijgekomen, en nadat hij het vermoeden van Daria had bevestigd dat er op Ijsland wellicht veel natuur de revue gepassseerd was, maar dat dat weinig van doen had gehad met dames, begon Gusto zich gereed te maken om zijn belofte waar te maken.
             Daria een heerlijke , korte maar krachtige massage mogen geven.

             Dan nog een heerlijke massage mogen geven….
             Sjonge wat genoot ze daar van, hoorbaar en voelbaar. Daria was een beetje in dubio, eerst gaf ze aan dat ze maar een kwartiertje had, want ze wilde de pizza niet missen. Vanwege ons stoute ijsberen had ze immers geen gelegeheid gehad om bij de BBQ iets te eten. Na enkele minuten masseren zei ze, vergeet die pizza maar, sla ik wel over. Om te voorkomen dat het meiske te weinig energie zou binnen krijgen, heb ik haar door het stellen van een compromis toch nog op tijd van de pizza kunnen laten genieten. Dat moest deze keer aan de receptiebar, want de pizzaplek werd op dat moment oneigenlijk gebruikt door enkele dames die blijkbaar niet van elkaar konden afblijven. Het Daria verblijf heeft Gusto zo aangegrepen dat ie niet eens meer weet of deze show door Frau Vivian Schmidt of door een GT dame werd gegeven. Het compromis bestond er overigens uit dat ik om half één een uitgebreide massage zou geven ter afsluiting van deze avond.

             Snel even pizza en dan weer met Daria-hongerige Belg de kamer op.
             Kom je terug bij je collega’s en dan hoef je niks uit te leggen. Op een of andere manier zien ze zo aan je dat het uur met Daria je niet in de koude kleren is gaan zitten.
             Enkel merkte de Bril op dat er een Belg op zoek was naar…Daria. Nou, die was ik dan net vóór geweest.. Deze Belg was voor het eerst Naar Golden Time gekomen, speciaal voor ….Jawel Daria. . Had ie uitgebreid over gelezen op onze beide forums. Kun je zien wat voor nut deze “veel te lange en niet ter zake doende uitwijdingen die niks met de dames zelf van doen hebben “bij een zich van niets bewuste Belg , bijna anderhalf uur rijden van GT te weeg kan brengen.
             De begrijpende Belg gaf Daria ruim de gelegenheid om haar pizza te eten.
             Ben nog even terug naar Daria geweest om haar te vragen of ze zich er wel van bewust is wat ze bij me had aangericht. Terug van een kamer placht Gusto namelijk altijd direct een appel te neem, een goede traditie. Deze keer was ik het gewoon vergeten.
             Daria lachte heel begrijpend en Gustomass wil graag aannemen dat ze het inderdaad begreep.

             Golden Time for a break.... lig je weer bij Maria in haar armen.
             Intussen even lekker bijkomen achter in de tuin in de schommelstoelen. Onderweg meerdere paartjes gepasseerd die nog druk in de weer waren en daarbij geen licht nodig hadden.
             Gusto’s ogen gericht op de veranda. Zagen die daar niet Maria zich nestelen op een van de banken, wát, helemaal in haar eentje.
             Rustig er naar toe gewandeld vanuit achter de tuin en al snel herkende Maria me. Hab dich gesucht, Ja ich auch, du warst mehr als 2 stunden weg, ohne mich.
             Lekker bijgepraat, voorlopig blijft ze nog een hele tijd. Na lange tijd stelde ze voor een kamer op te gaan maar heb haar duidelijk kunnen maken ,dat dat na Daria niet zo’n goed idee was. Ja Maria, als Gusto sagt das er lehr ist dann ist er Lehr!!.
             Toen kwam Debril even kijken hoe de vlag erbij hing. Toen ik inderdaad aangaf dat ie hing en bleef hingen, is ie samen met Maria beider avondprogramma gaan invullen. Gustomass gunde hun beide dat graag. Nog even goed bijgepraat met Boedha en toen Denbril erbij kwam zagen we beiden dat alles toch nog goed gekomen was en dat er van ons beider voornemens vroeger op de middag weinig terechtgekomen was, gelukkig maar ….. voor ons beiden en voor onze dames…

             D’r is een tied van komen en een tied van gaan. De tied van gaan was toen gekomen.
             Nadat Gustomass na half één een laatste ronde maakte op zoek naar zijn massage dame Daria, zag hij haar hard werkend in de Kino met een ijsbeer in de weer.
             Je ziet maar, als ijsbeer ben je in GT zelfs in de Kino niet voor Daria zeker van je rustige ijsberenleventje.
             Het werd Golden Time to go home voor Gusto en op de vraag van Tatjana ob Ich gut Spass gemacht hab, volmondig ja kunnen antwoorden en Daria voor een groot deel de eer laten toekomen.
             Wederom was de weg naar huis weer veel te kort om alles van vandaag goed te verwerken en een plaats te geven. Soms vraagt Gustomass zich af hoe het zou zijn om na het verlaten van de Golden Time poorten nog 2 uur te moeten rijden voor je neer kan ploffen in , dit keer weer je eigen bedje, een bedje waar je dan eens niet wordt lastiggevallen door Daria, Maria en consorte.
             Moet je wel niet gaan slapen want dan kunnen genoemde dames toch nog tot je doordringen via het medium dromen.

             Wat hebben we het toch goe… niet waar??

             De groetjes van Goestomass….


             wie schrijf,die blijft.
             wie blijft, die schrijft.
             zo ge ut makt, zo hedde ge ut

             Need first "to-get-her" before we can be "together".

             Commentaar


             • #14
              Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime, Geklets

              Na een welverdiende vakantie leek het mij verstandig weer eens aan mijn conditie te gaan werken. Waar anders dan ons geliefde fitness-centrum te Bruggen moeten wij dan wezen. De verjaardag van Caligula leek mij een mooie gelegenheid. Nu kom ik niet meer zo vaak in GT, maar als ik langskom is er altijd wel een verjaardagsfeest. Of ik heb een neus(je) voor de juiste momenten of het is in GT altijd feest. Het valt mij ook op dat er dan toevallig vaak schaars geklede dames rondlopen.

              Eenmaal aangekomen moest ik als goed sportman natuurlijk wel een warming-up doen. Zo gezegd, zo gedaan, en ik begon (rustig) met mijn rondtje GT. Eenmaal buitengekomen viel mijn mond open van verbazing. Het leek wel of er een Ijsberenblik was open getrokken. Het was niet uitzonderlijk druk, maar het leek wel of nagenoeg alle bekende forumleden met vrienden waren langs gekomen. Ik noem geen namen, want dan vergeet ik er vast een.

              Caligula was natuurlijk het stralende middelpunt. Toen ik eindelijk de tijd had om hem de hand te schudden en even bij te praten, werd hij geschaakt voor een massage in de tuin. Dat trok de nodige bekijks. Waarschijnlijk was men benieuwd of er meer ging gebeuren dan alleen massage. Willem2 wenste echter niet op te staan en te stoppen met het lezen van zijn krant. Alleen een massage met anale behandeling zou zijn nieuwsgierigheid nog kunnen wekken. Mijn nieuwsgierigheid werd in ieder geval gewekt, maar voor de zekerheid nam ik toch maar een kurk mee voor het geval dat ik het verkeerd begreep.

              Ook Shadow was aanwezig, die zijn schaduw al voor zich uit had gegooid door mij deze week over te halen toch zeker langs te komen. Een snelheidsbon had zijn rit echter al duurder gemaakt dan gepland. Van de politie moet je het maar hebben. Uiteraard bijgepraat. Zo ook met Asterix, Fingertips, Gustamos, De Bril en Boedha. Ook bijgepraat met Lin, Pop en Celine.

              Maar wij kwamen niet voor praten, maar voor "sporting". Mijn sportmaatje was deze keer Pop. Pop is een lief meisje, maar of zij nu zo geschikt is voor dit vak waag ik mij te betwijfelen. Ik ben niets te kort gekomen. Ik snap de tegenstrijdige berichten over haar wel. Ze pijpte mij echter rustig, nat en zeer zeker lekker, waarbij ze stiekem in de speigel keek hoe het beeld eruit zag. Een flinke vrijpartij volgde, waarbij ze opmerkte dat ik het wel erg lang volhield. Je kunt zien dat ik een goede trainer heb gehad. De sessie werd afgesloten met een goede massage. Toen het tweede uur inging en Pop zich klaar maakte om mij weer op oorlogssterkte te krijgen, haakte ik af. Niet zo zeer uit fysieke overwegingen, maar een ezel stoot zich maar een keer aan dezelde steen. Even geen lange sessies meer.

              Gelukkig was ik op tijd voor taart. Dat smaakte goed en naar meer. Dat laatste kreeg ik echter niet goed duidelijk gemaakt.

              Vervolgens wist een mij bekende ijsbeer mij te vertellen over een stormachtige relatie met een van de dames. Hij wees haar aan. Nu had ik mijn bril niet op (ik laat mij het liefst van mijn meest aantrekkelijke kant zien) dus waarschijnlijk wist ik niet goed wie de dame in kwestie was. Toen ik de bar binnen kwam werd ik telkens lastig gevallen door een de eerder genoemde dame. Ik wist echter niet meer wie ze was. Ik besloot het zekere voor het onzekere te nemen en haar links te laten liggen. Daar heb ik echter weinig over te vertellen, want "nee" is schijnbaar in een Oost-Europese taal iets anders dan in Nederland. Dat ik grote gelijkenis vertoon met een € 50;=-biljet zal het voorde dame in kwestie ook niet gemakkelijker hebben gemaakt mij te laten gaan. Dat lukte echter wel. Je hebt nu eenmaal mannen en je hebt kerels. In de tuin aangekomen bleken Fingertips, Asterix en Shadow in de gaten te hebben dat ik geen keuze kon maken. "Als je twijfelt, moet je er gewoon voor gaan" zei Shadow. Dat hij mij enkele maanden geleden precies het tegenovergestelde vertelde was hij alweer vergeten. Niets is zo wispelturig als een ijsbeer.

              Terug in de bar, op zoek naar iets moois, werd ik wederom besprongen (letterlijk) door de eerder genoemde dame. Ik besloot iets te zeggen. Dat had ik beter niet kunnen doen, want nu ging mijn mond open en krijg zij kans om haar tong er in te steken. Dat was verdomd lekker. Toen was ik zwak en besloot haar naam te vragen. Die bleek Christine te zijn. He, dat was niet de naam van het meisje waarover mijn mede-ijsbeer het had. Omdat ik een beetje in tijdnood was, besloot ik haar snel een sleutel te laten halen. Daar gingen wij. Achter mij hoorde ik mijn mede-ijsbeer nog roepen: "niet teveel over mij praten". Ik begon weer te twijffelen. Op de kamer vroeg ik nogmaals haar naam. Die bleek ineens niet langer Christine te zijn. Dat was nu ineens een naam die ik vaker in allerlei verhalen had gehoord. De zin in sex was gelijk verdwenen. Zo werkt het schijnbaar toch. Ook in GT.
              Ik maakte de dame duidelijk waarom ik van de kamer af wilde. Zij vond dat geen goed idee. Het bleek echter geen geld-kwestie te zijn, maar meer een kwestie van gezichtsverlies. Ik voelde mij weer knap lullig. Ook de meisjes in GT zijn net mensen, al vergeten wij dat soms wel.

              Toen was het tijd om te gaan. Helaas vroeg, waardoor ik Randy moest missen. Natuurlijk nog afscheid genomen van de jarige job en op naar huis. Maar voor ik bij de Nederlandse grens was, ging mijn mobiele telefoon af en werd ik al ter verantwoording geroepen..........
              Laatst gewijzigd door Caligula; 29-07-06, 10:14.

              Commentaar


              • #15
               Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime, Geklets

               THE DAY AFTER JULY 28th

               Toen ik – voor mijn doen – vreselijk laat arriveerde (11:45) in GOLDEN TIME werd ik al opgewacht door een ca 10 stemmig koor wat een afgrijselijk vals verjaardagslied ten gehore bracht. Het liefst was ik even naar buiten gegaan, maar Nicole had mij inmiddels alweer achter de gesloten tralies gezet. Om mijn gedachten wat van het koor af te leiden heb ik maar een start gemaakt met me te laten feteren door de dames. Als eerste Nicole de immer hartelijke Thekefrau, direct gevolgd door de steeds oogverblindende en lieve Angela. Inmiddels was het lied uit en mocht ik de handen schudden van vele vele vrienden uit GOLDEN TIME. Onderwijl kreeg ik de keizerlijke versierselen overhandigd t.w. een lauwerkrans, een Romeinse helm (van echt Chinees plastic) en een sierlijk gevormde ‘100’ ter gelegenheid van mijn 100e bezoek aan GOLDEN TIME. Aldus uitgedost me verkleed en naar binnen getogen…..

               Als idioot, sorry als Caligula uitgedost kreeg ik natuurlijk weer alle aandacht; ik werd er toch wel wat verlegen van en voor diegenen die mij een beetje kennen is daar toch wel wat voor nodig! Zachtjes stamelde ik tegen Thekefrau Laura dat ik graag een cappuchino wilde hebben, maar ze zei dat dat toch zeker een Geburtstag cappuchino moest zijn. Haha, die Laura, maar ja natuurlijk! Ik kreeg echter amper de kans om ervan te genieten; ik moest prioriteiten stellen en kon de aandacht van al die meisjes niet afwijzen. Uiteindelijk toch mijn inmiddels lauwe cappuchino gedronken – was desondanks lekker.

               Inmiddels wat me door het commitee te kennen gegeven dat ik niets uit eigen beweging mocht ondernemen, voorwaar bijna een straf. Tegen tweeen zat ik in een intiem gesprek met een van mijn naaste vrienden toen het plotseling donker werd… Regen dacht ik in mijn onschuld, maar nee. Een groep van zo’n 10 ijsberen hadden zich om ons verzameld en braken daarmee het gesprek af omdat ze vonden dat de ‘keizer’ aan een massage toe was. Wie was ik om dat te weigeren. Dus ik verontschuldigde me en ging mee naar Klaus die me al handenwringend stond op te wachten. Eigenlijk voelde ik wat nattigheid, maar dat viel gelukkig mee. Alleen werd mijn laatste trots nog even omgehaald door er met een tondeuze overheen te gaan…. Na deze verfrissende en deskundige massage – waarbij mijn pijngrenzen behoorlijk afgetast werden – mocht ik weer gaan. Ik had een heerlijk ontspannen gevoel en huppelde als een keizerlijke nimf naar binnen om wat te gaan drinken. Wat kan het leven toch mooi zijn als je in de juiste omgeving, op het juiste moment en met de juiste mensen bent!!!

               Op klokslag drieen was er dan gebak. ’s-Morgens onder grote hilariteit bij de bakker afgehaald. De grote 15 persoons taart was naar eigen ontwerp speciaal gemaakt (www.hema.nl) en had als thema ‘100ste Bezoek aan GOLDEN TIME’. Er stonden een paar prachtige borsten op afgebeeld en de tekst: Danke Angela, Dunya, Gosia, Jolanta, Judit, Maria, Monique, Samantha en vele andere namen. De beide stukken met de borsten had ik voor mezelf bedacht, maar er waren zoveel liefhebbers voor dat ik dat maar voorbij heb laten gaan. Ik had ze eigenlijk bij opbod moeten verkopen, dan had ik nog een goed doel kunnen spekken. Nog een extra uur naar de kamer of zo….
               Tevoren heb ik me afgevraagd op hoeveel personen ik zou moeten rekenen. Het was amper in te schatten. Laat ik maar genoeg meenemen en zo kwam het dat de 35 stukken gebak tot de laatste kruimel op waren. Eigenlijk was er een klein stukje te weinig voor een klein meisje wat een speciaal plaatsje in mijn hart heeft. Ze was echter tijdens onze gebaksessie aan het ‘werk’. Maar dat maak ik nog wel goed met haar.

               Om 18:00 na een forse regenbui was het lekker afgekoeld en goed toeven buiten. Op naar de bbq. Deze smaakte me weer heerlijk, maar dat kan ook bijna niet anders in een dergelijk omgeving!

               Tegen 19:00 uur keek ik nog nagenietend door de bar in GOLDEN TIME toen het weer wat donkerer werd en me te verstaan gegeven werd dat ik nu nog 5 minuten had om me op te frissen omdat er een volgend deel van het programma op til stond. Zonder enige weerstand heb ik aan het verzoek voldaan en werd na afloop geblinddoekt en door GT Junky en Hongaarse Tina via de bar naar buiten geleid. Daar ging ik bijna onderuit bij de helling voor huisje 15 en lazerde ik zowat van het afstapje links achter datzelfde huisje. Maar goed, er ging ergens een deur open en ik mocht nog steeds geblinddoekt naar binnen. Wederom een opstakel, nu in de vorm van een hoge drempel, maar ook die overwonnen. Eenmaal binnen ik hoorde ik een hoop geroezemoes; er moest zeker 10 – 15 man binnen zijn!!! Maar dat deerde me niet, ik kreeg iets warms en zacht in de armen gedrukt. Of ik maar even wilde raden wat of wie dat was…. Nou heb ik altijd al een hondje willen hebben, maar deze had geen natte snoet (op de juiste plaats dan). Na een voorzichtige doch grondige manuele inspectie waarbij niets aan mijn aandacht verloren ging wist ik het. Dit was het meisje waarop ik al geruime tijd een oogje had maar het er steeds niet van gekomen was met haar naar de kamer te gaan. De natuurlijke schoonheid LIA. Ik zei haar naam en ik voelde aan haar reactie dat ik gelijk had; een intieme omhelzing volgde en eindelijk ging mijn blinddoek af en mocht ik weer om me heen kijken. Oh Lia, eindelijk alleen stamelde ik, hoewel alleen…. Gelukkig vertrokken alle verdere aanwezigen snel die nu voelden even te veel te zijn. Lia en ik hebben nog even liggen napraten over het hele gebeuren en er hartelijk om gelachen. Ja Lia, die Hollander sind verrückt! Maar wel aardig, daar waren we het over eens. We hebben een uur heerlijk mogen genieten en ik vond het absoluut jammer weer te moeten vertrekken. Echter niet zonder belofte het nog eens over te zullen doen.

               Zo rond de klok van 00:30 werd mijn chauffeur onrustig en wilde huiswaards en hij had gelijk, na bijna 13 uur voelde ik me moe en was het feest voorbij. Onderweg nog wat nagepraat en mijn blije gevoel gekoesterd. Wat kan het leven toch mooi zijn!

               Ik wil iedereen die direct of indirect aan dit geweldige feest heeft bijgedragen enorm bedanken; het was (helaas was) een dag die ik niet snel vergeten zal. Jammer genoeg kan ik dit alles niet delen met anderen in mijn ‘andere’ leven terwijl het soms vooraan op mijn tong ligt.

               Caligula die nog immer napret heeft.


               p.s. 1) ik zou graag iedereen persoonlijk willen noemen, maar ben te bang namen te vergeten omdat we met zo velen waren. Gelukkig, want als dat niet zo geweest zou zijn dan was deze vrijdag een erg rustige dag voor GOLDEN TIME geweest.

               p.s. 2) Gustomass is niet de enige die lange verhalen kan schrijven, maar wel (bijna) de einige die daarvoor de tijd neemt. Ik doorbreek dit maar een keertje.
               Caligula. Veni Vidi Futui!!!

               Fuck me? Fuck you!

               Commentaar


               • #16
                Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime, Geklets

                Gisteren al vroeg uit de veren. De grote dag was eindelijk aangebroken: de dag van het feest van onze keizer Caligula, die twee heugelijke feiten had te vieren.

                Reeds om 10.45u met een vol verwachting kloppend hart gearriveerd bij de poorten van GT. Zou Caligula vandaag echt veel leuke vriendinnetjes uitgenodigd hebben? Dit bleek in de loop van de dag inderdaad het geval te zijn, hoewel de NL-ijsberen in het begin toch in de meerderheid waren.

                Het verloop van de dag is al beschreven, daar ik dus verder niet veel woorden aan vuil maken. Helaas kon ik geen stukje taart met lekkere borsten bemachtigen (wel een ander stuk wat prima smaakte), dus heb ik me om 22.00 u, ruim na de ontvoering van Caligula naar hutje 23, getroost met een paar echte Hongaarse. Alleen jammer dat het moest gebeuren in een kamer zonder airco. Om 00.15 u er dus maar een punt achter gezet en samen gaan douchen om vervolgens tot sluitingstijd buiten gezamenlijk af te koelen onder het genot van een drankje. Een andere Hongaarse kwam er ook maar bij zitten en vond dat haar ijsbeertje te vroeg was vertrokken. Helaas ging de tent pas om 1.30 u dicht, dus was ik nog later thuis. Een gezellige afsluiting zo samen met Anita en Helga van een heerlijk dagje.

                GT-junky verlangt al weer naar het volgende feestje. Het voornemen even een pause in te lassen, verdween gisteren (vooral na 22.00 u) als sneeuw voor de zon.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime, Geklets

                 vrijdag 28 juli 2006!

                 Twee maanden niet in GT geweest en een steeds maar langer wordende lijst met bekende ijsberen, gaven uiteindelijk de doorslag om weer eens naar GT te reizen. Omstreeks 10:00 vertrok ik vanaf Amsterdam en het beloofde een mooie dag te worden. De reis verliep voorspoedig tot en met Venlo. Hier liep het even vast met verkeer, wegens wegwerkzaamheden. Van twee rijstroken moest men naar 1 en Shadow dacht dat hij oud en wijs genoeg was om zelf te bepalen, wanneer hij naar de rechter strook kon invoegen.
                 Een vrachtwagenchauffeur dacht hier anders over en vond dat Shadow dit wat te laat deed. Hij had kennelijk een passende straf gevonden en sneed met zijn 18 meter combinatie shadow zo met 2 wielen de berm in.

                 Enigszins verhit(eerlijk is eerlijk) vloog shadow de auto uit om de chauffeur dringend te adviseren dergelijk opvoedkundig gedrag niet op Shadow en zijn voertuig los te laten, echter de chauffeur wilde deze conversatie niet afwachten en reed snel verder.
                 De airco coolde Shadow weer wat en het lied "we zijn er bijna" werd ingezet, tot het moment dat dit muziekale hoogstandje werd onderbroken door een felle lichtflits. Helaas het bleek geen onweer, maar een snelheidscontrole links in de berm. Paniek sloeg mij om het hart. Niet om de centen, maar hoe moet ik dit verklaren als de bekeuring thuis binnen komt. Ach...Wie dan leeft, die dan zorgt! Wel heb ik telefonisch Ace2 nog gewaarschuwd, die inmiddels ook al in de buurt van Venlo reed. Deze werd dan ook niet geflitst, maar heeft voor mijn waarschuwing geen geld over gehad. Met een uurtje kamerbezoek was ik al tevreden geweest.

                 Dan eindelijk in GT en direct valt het mij op dat er al veel bekende ijsberen binnen zijn. Natuurlijk was het voor Caligula een extra feestdag, echter ik heb nooit helemaal begrepen of hij nou zijn 100e bezoek of z'n 100e verjaarddag daar vierde

                 Het begin van de dag maar eens heerlijk gebruikt om in de tuin door te brengen. Gesprekpartners waren er in overvloed en het leek wel of gt compleet in handen was van de nederlanders. Zittend aan een biertje komt ijsbeer Gries plrotseling aanzetten met een dame. "Ze wil graag kennis met je maken, vindt je dat goed'"? Ach............er zijn ergere dingen in het leven!
                 Ik meen dat de dame iets van Alina was genaamd. Ze was half Italiaans en half Slovenisch(??) Ze was begin twintig en zwart haar. Gries bedankt voor deze dame, echter ik ben nou eenmaal erg van de blanke, blonde smaak! Na een gezellig gesprekje moest ik de sleutelvraag negatief beantwoorden en ging de dame weer verder op jacht. Verder op het terras gesproken met diverse beren. Leuk om de diverse gezichten eens aan de namen te kunnen koppelen. Eindelijk weet ik nu wie verantwoordelijk is voor de eindeloos lange epistels hier op het forum. Ja, jij dus Gustomass. Ook leuk om eens een aantal Belgen hier te spreken.

                 In de middag zag je de ene na de andere beer richting privevertrekken gaan en net zat shadow zich te bedenken dat hij nog weinig zin in sex had. Het was benauwd warm en er was nog niet zoveel van mijn smaak. Opvallend dat er toch veel beren met verschillende smaken zijn. Zo wil de ene beer graag zwart of bruin, de andere blond en een andere beer had alweer 1 van de weinige Aziatische snoepjes naar een hut ontvoerd. Verder werd Caligula aan alle kanten in het zonnetje gezet. Welkomstliederen, taart, massage het kon niet op.

                 Net toen ik me zat af te vragen of ik uberhaupt nog wel naar de kamer zou gaan, werd mijn aandacht getrokken door Svetlana en Nanna. Ik kende de gezichten en namen van "vroeger" dat ze in GT waren, maar had nog nooit tijd met deze dames doorgebracht. Weer was het Gries, die zei dat ik dit niet voorbij moets laten gaan en ditmaal leek het me raadzaam dit advies op te volgen. Ik heb me bij hun gevoegd op het terras en met z'n drieen ontstond een geanimeerd gesprek. Natuurlijk kwam het triovoorstel op tafel, echter eerdere trio-ervaringen van Shadow waren geen doorslaand succes. Dit uitgelegd aan de dames en gekozen voor Svetlana.(recensie volgt) Deze heeft me dus echt gesloopt, maar toch begon ik nu pas echt geil te worden. Angela had dit in de gaten en begon een geraffineerd verleidingsspel. Ondeugend lachen, kontje draaien, tietjes laten zien etc. etc. Ik stond op ontploffen en na zeer lang dubben, besloot ik om niet met Angela te gaan. Ik ben in het verleden namelijk vaker met dit heerlijk meisje geweest, echter de laatste keer duurde niet langer dan 10 minuten. Shadow wordt bij de aanblik van het naakte lichaam van Angela zo geil, dat hij binnen enkele minuten tot een hoogte punt komt. Angela weet dit en doet geen enkele moeite om er iets meer van te maken. Ikzelf heb dit vermogen bij haar ook niet, dus is het uikleden, klaarkomen en weer aankleden en daar had ik dus geen zin in.

                 Toen Svetlana met een andere klant naar de kamer ging, bleef Nanna( nana?) alleen op het terras achter en Shadow vond dat hij zich dan maar over haar moest ontfermen. Nou Nanna maakt haar goeie reputatie nog steeds waar(recensie volgt).

                 Hierna was het BBQ tijd. Ik had nog precies genoeg tijd voor de BBQ en daarna nog 1 kamerbezoek. Ik moest namelijk op tijd weer naar Amsterdam terug, omdat ik later in de avond en nacht nog andere verplichtingen had.
                 Overigens kwam dit slecht uit want na Svetlana en Nana kreeg ik trek in nog veel meer. Helaas werd Shadow rond zessen uit z'n GT droom gehaald door een telefoontje, waarin dringend verzocht werd of Shadow eerder kon komen opdagen deze avond. Nu was mijn rust verstoord en besloot ik dan maar direct weer op huis aan te gaan.

                 Overigens nog niet totaal bevredigd. Shadow had namelijk nog iemand op zijn verlanglijstje staan, echter weet niet hoe ze heet. Het is een dame, welke er al geruime tijd werkt. Ze heeft een fantastisch getraind(gespierd lichaam) is donkergebruind(van de zon) en had dus vrijdag de 28e een witte bikini aan. Ze heeft donkerblond of bruin haar. Wie weet hoe deze dame heet???

                 Een groet van Shadow!

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime, Geklets

                  Friday 28th of July 2006.
                  Caligula day at Golden Time and a lot more......

                  Gisteren was het dan eindelijk zo ver. Al weer een feestje van een groep Nederlandse ijsberen. Maar deze keer niet zo maar een feestje. Deze keer was het ‘t 2 jarig jubileum van Caligula en tevens zijn 100ste bezoek aan deze paradijselijke arena.
                  Vanaf deze plaats nogmaals van harte gefeliciteerd.
                  In de afgelopen maanden hebben we al meerdere feesten mogen beleven, allen stuk voor stuk dagen om niet snel te vergeten. Elk feest heeft zo zijn eigen apartigheden. Het hangt van een ieder af wat die inhouden. Immers, inmiddels moge genoeglijk bekend zijn dat in deze ogenschijnlijk eenvoudige tuin gevuld met edelhertjes, waar je onbegrensd kan genieten van gezelligheid met de ijsberen onderling, van gezelligheid met de dames en last but not least van zoveel sex met onze dames als je fysiek en financieel maar aan kunt.

                  Vele manieren om onze honger te stillen.
                  Op de spitsuren na dan,waarin er om onverklaarbare redenen plotseling zoveel honger is in sex dat Tatjana onmogelijk genoeg sleutels kan aanleveren om al deze hongerige beren á la minute hun honger te laten stillen door de “toevallig” aanwezige edelhertjes die wel zéér bereidwillig zijn om een handje,een mondje en een …..je helpen.
                  Nadat deze beren dan een half uur tot wellicht wat meer dan een uur overgeleverd zijn geweest aan alle mogelijke vrouwelijkpersoonlijke aandacht, keert de rust terug bij genoemde beren, bij Tatjana aan de Schlüsseltheke en bij de dames die zo bereidwillig zijn geweest.
                  Deze dames hebben met hun ogenschijnlijk kleine, leuke, in allerlei vormen gegoten tasjes echt slechts één hoofddoel voor ogen,namelijk het vullen ervan met een veelheid aan 50 euro biljetten. Maar dat mag de pret niet drukken. Ze weten je een illusie te verkopen die het dubbel en dwars waard is. Af en toe mag je dan het gevoel hebben dat de dame die net met jou op je mooie spiegelkamer een uitzondering maakt en het nu echt behalve voor jou plezier het ook voor haar plezier doet en dat in dit geval geld niet zo belangrijk is, toch zal de echte realiteit ook dan ietsje anders zijn.
                  Het mogen mooie illusies zijn en vaak weten ze er hele mooie illusies van te maken, waarvoor ik hen uit de grond van mijn hart ontiegelijk dankbaar ben, maar uiteindelijk worden deze illusies toch aan je verkocht. Voor niks gaat ook in Golden Time alleen de zon op.
                  Dat het nog lang zo blijven mag.

                  Een oneindig lijkende rij van bekende ijsberen trad aan.
                  Zo nu toch maar even terug naar de party van gisteren, zie je maar hoe gemakkelijk je met Golden Time bezig bent, hoe gemakkelijk je aandacht afgeleid kan worden. Niet erg overigens.
                  Maar de party van gisteren vond plaats op een aanvankelijk niet al te druk bezochte vrijdag. Gelukkig maar, hebben er velen verzucht. Bomvol geeft niet méér plezier.
                  Toch zijn er zover Gustomass’ GT geheugen reikt, zeg maar tot begin september 2005, nog nooit zo veel bekende ijsberen bij elkaar geweest in GT. Dat heeft onze keizer Caligula toch maar mooi voor elkaar gekregen.
                  Meen je er al heel veel te kennen, komen er toch nog weer een hele serie nieuwe gezichten van bekende nicknames opdagen. Voor mij onmogelijk om bij ieder gezicht naam en nicknaam te onthouden. Lukt me bij de dames al amper, hebben die nog niet eens een nickname, enkel een artiesten naam. Echt een hele mooie opkomst van zo veel ijsberen. Toch valt je gedurende dag nog regelmatig in van; Hé, ik mis die en ja ook die heb ik nog niet gezien. Als al die afwezigen die vandaag niet konden komen er nog bij denkt, dan is het leger aan ijsberen toch inmiddels wel op volledige oorlogssterkte zou je zeggen. We hebben zo’n leger aan ijsberen, we hebben onze keizer Caligula , we hebben een fantastische arena in de vorm van GT en ingval van afgekeurde terreincondities kunnen we eventueel uitwijken naar een Happy Garden, gaan Yinyangen, Relaxen, of naar een aantal andere Treffen in Deutschland waar Man auch ein Party bauen kann.
                  Wellicht kunnen we ons als een soort van VN soldaten opstellen en daarbij ons in eerste instantie bekommeren om het welzijn van de bevolking die zich voor kortere of langere tijd heeft gevestigd in onze paradijsjes, die voor hen als een soort save havens gezien zouden kunnen worden. Aan ons de taak om er zowel voor ons als voor onze dames een zo plezierig mogelijk tijdelijk verblijf van te maken.

                  Plezier voor ons, plezier voor de dames.
                  Juist daarvoor zijn deze partys ideale gelegenheden. Wíj kunnen onderling wat bijpraten. De dames, zelfs degenen die wat stiller en wat minder vlot zijn in hun toenadering richting ons, zelfs zij hebben een mooi openingsonderwerp, waar ze aardig op kunnen inspelen. “Jullie zijn wel met velen nietwaar”, “kennen jullie elkaar nu echt allemaal”, “zijn jullie ook in het dagelijks leven bekenden van elkaar”,” hoe krijgen jullie het voor elkaar om met zo velen af te spreken, telkens weer en zovelen komen dan opdagen.” Dit is slechts een greep uit de vele vragen die je zo toegeworpen krijgt uit hun mooie sexy mondjes, die vaak deel uitmaken van een leuk koppie, met liefst lange zwarte haren dat weer de troon is op een mooi jong strak lichaam, veelal afkomstig uit alle uithoeken van de wereld. Nu kan ik mijn liefde voor aardrijkskunde vroeger op school nog beter plaatsen. Zou er dan onbewust, diep genetisch ingebouwd al iets geweest dat heeft gezorgd voor mijn latere voorliefde voor mooie dames van vele, vele nationaliteiten. Door gisteren met een vertegenwoordigster van Turkije Hilde en met een nieuwe Spaanse aanwinst Samyra mijn steentje aan de ontwikkelingshulp bijgedragen te hebben is alleen al bij Golden Time de nationaliteiten teller van Gustomass inmiddels de 20 ruimschoots gepasseerd. Inmiddels is mijn aardrijkskundige interesse een beetje aangepast maar vooral gegroeid en geevolueerd.. Van deze 20 landen ken ik inmiddels de namen van de verwende dames beter dan de hoofdsteden ervan. Tis maar net waar je oog, oor en geheugenruimte voor hebt.

                  Kortom,onze dames zijn op de een of andere manier heel goed op de hoogte van wanneer er weer een Holländerpartytag is, en geloof me we hebben al een streepje voor op onze duitse collega’s(in het algemeen dan). Als we dan een feest geven hebben we een dikke streep voor op onze Oosterburen, die overigens toch maar mooi hun territorium beschikbaar stellen om ons te kunnen laten genieten van al deze geneugten.
                  Waarvoor onze hartelijke en welgemeende dank.

                  Begrijpen onze Oosterburen die Holländer in Golden Time??
                  Begrijpen zullen onze oosterburen ons wellicht nooit helemaal. Dat merk je op een gewone GT dag al goed. Maar als je dan net als gisteren als groep Hollanders je voorganger, je keizer soortement gijzelt, van zijn geliefde plekje mee laat voeren naar een verdekt opgestelde pijnbank, waar je dan niemand minder als GT masseur Klaus zich laat uitleven op je keizer en als dan ook nog iemand de laatste trots van de keizer vakkundig met een tondeuze doet laten verdwijnen, tja kunnen wij ons dan voor stellen dat die 3 duitsers die op de relaxligbanken in dit normaal rustige relaxhoekje van de GT tuin hun roes proberen uit te slapen en proberen bij te komen van een weekje hard werken, tja kunnen wij ons dan die verbazing op hun gezichten enigszins voorstellen. Ja achteraf nu misschien wel, maar gisteren tijdens het gebeuren, heb ik dáár in ieder geval niet bij stilgestaan.

                  En die Hema medewerksters, begrijpen die ons wel dan…?
                  Wie ons ook niet helemaal zullen begrijpen zijn waarschijnlijk de gebaksmakers, of waren het maaksters bij de Hema, die vereerd werden met de opdracht om een feestelijke taart te maken. Nu zal zo’n opdracht wel eens vaker binnenrollen bij de Hema, maar ik zou oh zo graag eens de reacties vastgelegd willen hebben van de respectievelijke dames en heren bij de Hema die gezorgd hebben voor de intake, de inplanning, de creatieve vorming en dan bij de uitvoering van deze opdracht. Het maken van een mooie taart, met de mooie namen van de zeer vele nog mooiere dames die in Golden Time voor de persoonlijke verzorging van onze keizer hebben zorggedragen gedurende deze 2 jaren. We hebben ons afgevraagd wie van de Hema dames heeft geposeerd voor het maken van een in digitaal en in zoete marsepijn uitvoeren van de mooiste delen van haar lichaam. Hierbij niet gehinderd door welke vorm van kledingstukken dan ook.
                  Opvallend was dat haar hoofd en de delen onder de gordel “toevallig”waren bedekt door grote plukken, maar wel lekkere slagroom.

                  En wij, begrijpen wij ons zelf wel dan..jazeker..!!
                  Een van de gelukkige GT genieters die de taartdelen waarop de mooie borsten prijkten ten deel vielen, deze genieter vergat direkt dat dit een groepsfeestje was, dat deze waren om op te eten. Gelijk al wilde er één, waarschijnlijk puur uit GTgewoonte, dus we mogen het hem niet kwalijk nemen, hij wilde deze borsten eerst bedekken met heerlijke slagroom alvorens deze af te (laten) likken. De Cock,de afkorting TTT, TietenTaartTotaal, had je waarschijnlijk nog niet in de playlist van afkortingen opgenomen??
                  Nee, zonder gekheid, er waren vele stukken taart, en even zo vele hongerige feestvierders. Er waren veel minder borden en vorken beschikbaar. Na dat er even enige aarzeling merkbaar was, toen het bestek op was, liep het plotseling weer gladjes toen iemand een opmerking maakte in de trant van, kom hier met dat bord en bestek, waarom zou je die niet gebruiken terwijl de persoon die deze vork heeft gebruikt waarschijnlijk al heel wat meer in zijn mond heeft gehad. Op zich qua tafelmanieren niet helemaal gepast maar wel de spijker op zijn kop slaand wat de realiteit in onze tuin aangaat. Gaan onze dames, maar ook wij, gaan wij elke keer als we in de bar of in de tuin te grazen zijn genomen en even met onze tongen verstrengeld raken met een Spaans of een Russisch of een Pools tongetje, gaan wij en onze dames dan telkens onze/hun tandjes poetsen en mondjes spoelen??.
                  De Kino laat ik in dit verband maar even links liggen, want daar is het donker en zie je toch niet wat er gebeurd.
                  Zoals reeds geschreven, de 3 grote taarten waren tot de laatste kruimels goed terecht gekomen, een teken dat er meer bekenden op deze dag waren afgekomen dan wie van ons verwacht had.

                  Even spiegelen dan maar terwijl ze met je speelt.
                  Gustomass had de koffietijd met taart aangegrepen om een kamerbezoek nog even uit te stellen, je gaat toch midden op de dag geen sex liggen hebben met een dame……?? .
                  Nu konden we een hutje opzoeken.
                  Jawel, te laat, sleutel van kamer 15 was al weer gevlogen. Ik heb het stoute vermoeden dat Tatjana deze sleutel de hele dag niet ziet, dat aantal dames die onderling bij zich houden en er voor zorgen dat ze , als ze dan toch op de kamer gaan/moeten, dat ze dan toch nog op zijn minst in de spiegel kunnen kijken, om welke rede dan ook.
                  En wij maar denken dat alleen dames graag in de spiegel kijken. Nee, vinden wij dat ook niet heel mooi, zeker als er tijdens dat kijken, een dame met je in de weer is op een manier dat je niet meer weet waar je moet kijken, naar haar, naar jezelf, naar de spiegel aan het plafond of naar de spiegel op de deur. Ervan uitgaande dat de handelingen der dame niet zo hevig zijn dat er überhaupt nog wat van kijken terecht kan komen. Dan ben je blij dat je het nog kan volgen met je ogen dicht. Dan worden er al zo veel emotionele, passionele, erotische aanslagen op je gepleegd, dat je het er echt niet meer bij kan hebben om dit alles ook nog eens te moeten aanzien. Dit zien van de aanslagen zou hun inslageffect nog eens ingrijpend versterken.
                  Toch zijn dit vaak de mooiste sessies. Dié sessies die zo erg zijn, dat je je vast houd aan een stille regel, een soort code binnen GT en die door alle GT helpsters wordt gerespecteerd, dat deze dames nadat ze hun handelingen hebben afgerond, nadat ze uitgespeeld zijn , dat ze dan alles weer netjes terughangen. Je krijgt de garantie dat je het tuinhuisje niet eerder hoeft te verlaten, voordat je dame alles weer heeft teruggegeven. Een geruststellende gedachte, Hoewel, eerlijk is eerlijk, soms heb je wel de gedachte, de angst , de vrees dat juist jij die dame getroffen hebt die als eerste in de GT geschiedenis deze erecode aan haar sexy laarsjes lapt en je incompleet de kamer laat verlaten.. OK , ik weet het , zal echt niet gebeuren, wat zou ze erna mee moeten, terwijl ze 10 minuten nadat jij van de kamer bent al weer vers vlees tot haar beschikking kan hebben. Maar toch……

                  Corina is nog steeds Corina in alle opzichten.
                  Overigens de laatste keer dat Gustomass zich mocht laten verwennen in spiegelkamer nr 15 was eind mei met Corina. Corina overigens die gisteren ook weer terug was sinds enkele dagen. Na een welverdiende break van 2 maanden. Lekker weg geweest, naar haar eigen stekkie met haar eigen mensen om haar heen. Meisje had er volop van genoten, had veel gedaan aan het opbouwen van haar leven aldaar. Huisje gepoetst etc. kortom welverdiend en goed ingevuld. Maar snel bracht ze mijn gedachten echter weer terug naar het Golden Time Paradise. Daarin is ze heel bedreven, zoals in zo veel GT activiteiten. Haar bruggetje van Roemenië naar Brüggen Golden Time wist ze heel vakkundig te slaan, daar kunnen VN peacekeepers niet altijd tegen op. “Daarbij komt nog dat ik in deze 2 maanden weinig sex heb gehad en heb ik nu dus flinke honger. That means that now I am gonna rape someone, and that someone is you”. Nou, die kun je dan in je zak steken.
                  Gustomass was al snel gerustgesteld. Corina was weer/nog helemaal de oude Corina zoals hij haar kende van eind mei. Toch was hem de spanning te groot om gelijk met haar een huisje op te zoeken. Gustomass weet, net als Corina, dat er meer voor nodig is, om zo’n huisbezoek succesvol te laten verlopen. De stemming, de mood moet goed zijn en die moet op elkaar afgestemd zijn, die van haar en die van mij. Dat was nog lang niet het geval, want Gustomass hoefde Corina niet van zijn activiteiten in 2 GT maanden op de hoogte te brengen.

                  Van Monogaam naar monogaan.
                  Zou ook een onmogelijke opgave geweest zijn om 8 weken lang je zelf en al die mooie nieuwe dames in GT maar af te blijven wijzen. Het moet wel leefbaar blijven voor ons ijsberen..
                  Aangezien Gustomass wel Latijn heeft gehad in zijn middelbare schooltijd, maar dat is al lang geleden, ben immers ook geen 18 meer, vertaalt Gusto monogaam zijn heel vrij met monogaan en dan interpreteert ie het nog vrijer door daar van de maken ; “een keer gaan” .
                  Ieder zijn eigen manier van omgaan met de dames in Golden Time denk ik dan.
                  Gustomass ziet om zich heen de ingrijpende gevolgen van degenen die geen Latijn hebben gehad desondanks monogaam blijven naar de letter volgen en daar niet altijd even gelukkig mee zijn. Let wel, ik bedoel monogaam zijn binnen Golden Time. Buiten GT is, zoals we weten alles anders, daar is monogaam blijven juist de fundering waarop een lange relatie gebouwd kan worden. Intussen weet Gusto dat langer met zelfde dame meegaan en ook langduriger op de kamer blijven kan gaan leiden tot meer en dieper, bij een of bij beiden, voor de echt en voor de onecht. Kortom, allemaal heel ingewikkeld, op de duur niet plezierig meer en in feite niet waarvoor je naar een GT gaat. Monogaam zijn kun je thuis ook.

                  Toch nog door Corina ingepakt…OK dan maar naar kamer en ….uitpakken maar weer.!!
                  Daarom blij bij het weerzien met Corina dat ze nu voor Gustomass weer als één van de vele playmates is, als een van de vele ladies of pleasure, waar hij plezier mee kan hebben. Er is verder niets meer, niets diepers, bij beiden niet. Toch een geruststellende gedachte.
                  Later op de dag, wist Corina me toch te “rapen”. Enkele keren was ik al bewust niet voor haar langs gelopen, maar langs de kino naar de WC. Loop je de 4de keer toch per ongeluk via de normale weg de bar in, wordt je gelijk gevangen door de body, de looks, de ogen en de woorden van deze toch wel hele aparte dame. Niet geheel onplezierig trouwens…
                  Nog even kwam er wat ondersteuning van collega DeBril die Gustomass als geen ander aanvoelt, maar ook hij kon niet meer helpen. Gusto was in de ban van Corina, en dat terwijl hij zich zo sterk voorgenomen had pas een volgende keer ruim de tijd met/voor Corina te nemen. Dit “dametje dat weet wat ze wil en dat krijgt wat ze wil”, pakte Gusto op haar voortreffelijke manier in en ook nu bleek dat Gusto geen kerel was, maar gewoon een man van zwak vlees. Toen ze me eraan herinnerde dat we het nog een keer Im freien zouden doen, ging ik om en heb ik haar de sleutel van de tent laten halen.
                  Dat was duidelijk niet haar favoriete plekje, maar OK blijkbaar voelde ze goed aan dat het lospeuteren van mijn instemming aan een zeer dun draadje had gehangen. Ze voelde blijkbaar weer haarfijn aan dat ze deze keer véél in de strijd moest gooien om iets bij me klaar te krijgen.
                  Naar buiten lopend keerde het tij. Het regende en de tent was te nat volgens een van de schoonmakers. Ik breng er nog tegen in , ach wat maakt dat uit, anders was ie het komende half uur toch nat geworden, maar dit werd niet begrepen/cq gewaardeerd. Heel streng gaf Corina me te kennen dat ze niet van plan was om met mij in die tent verkouden te worden en dan 3 dagen niet te kunnen werken. Dan zou ik schuld zijn aan een flink stuk inkomstenderving. Zakelijk is dat vrouwtje nog steeds, en dat is ook goed. Ze brengt het op een nette manier. Wederom gerustgesteld, Corina is nog steeds Corina.

                  Toch nog even de weg kwijt??
                  Toen op zoek naar de juiste kamer. Nummering is verre van logisch en ik zag die 21 toch echt voor 24 aan, ga maar eens checken als je het niet gelooft. Dus, zelfverzekerd als ze is , trekt ze de deur open en gelijk springt er een schone donkere dame van schrik van het bed af.
                  Zij hadden van kamer geruild, moesten wij maar 22 nemen. Zo gezegd zo gedaan, komt na 10 minuten dit gestoorde stelletje de sleutel ruilen. Goede sleutel uitgewisseld en lekker rustig samen…. Lig je haar lekker te verwennen worden rust en sfeer wreed verstoord door een opvallende ringtone. Was een collegatje en wij weer verder. Maar inmiddels van positie veranderd en Gusto was zijn orientatie beetje kwijt. Spiegel kon niet helpen , want deze hut was nog nieuw, geen spiegels erin. Intussen drongen hele echte GT achtergrond geluiden ons hutje binnen. Het regende nog wat, waardoor veel ijsberen zich staand onder de veranda stonden te vermaken. Op zich prima, er werden goede grappen verteld(allemaal gemist, but you can’t have it all, can you??), en hierom werd luidkeels gelachen. Op zich niks mis mee, maar ga maar eens in hutje 22 liggen en hoor maar eens hoe luid dat van onder de veranda klinkt. Niet erg, het is allemaal part of GT en een deel van het feestgebeuren. Nu achteraf twijfel ik sterk of deze geluiden niet afkomstig waren uit het bewuste tuinhuisje waar een grote groep ijsberen onze keizer moederziel alleen had achtergelaten waarbij hij ten prooi zou kunnen vallen aan een mooie dame Lia, die we als laatste feestonderdeel voor Caligula hadden geregeld.

                  Terug naar ons eigen prive feestje.
                  Inmiddels met Corina ons eigen feestje weer voortgezet, op de manier die haar zo op het lijf i s geschreven. Voor die gelukkigen die weten waarin Corina uitblinkt mag dit gesneden koek zijn. Toch smaakte deze koek nu nog beter als vóór haar break in mei. Dat ze uitmuntend (kon je vroeger voor gedrag en vlijt op school krijgen) kon pijpen was me nog wel bijgebleven. Maar dat ze dat zó deed zoals ze me gisteren heeft aangepakt, tja daar hapert er toch iets. Het was wel zó geweldig, dat Gustomass het niet echt kon plaatsen. Maar goed dat er geen spiegels in deze hut waren, hadden ze die gelijk kunnen vervangen.
                  Toch heeft me dit nog een tijdje bezig gehouden. Het is mogelijk dat, wegens wat vol raken van de harde schijf van Gustomass’ zijn geheugen wat betreft Corina niet helemnaal meer up to date was. Dat is mogelijk, maar niet echt waarschijnlijk. Humm. Had ze toen al deze techniek laten zien, dan kan je dat toch onmogelijk in 2 maanden vergeten, ook al wordt het een hete droge 8 weken durende zomer, ook wordt het af en toe buiten even heet als bij de dames op de door ons bij hen zo geliefde plekjes.

                  Zodra pijpen Fellatio mag heten dan móet er iets anders in het spel zijn.
                  Even terug naar de eerste ontmoeting met het Roemeense klasje. Nog vóór Gusto had mogen of was het durven proeven van dit Roemeens fruit, werd er al geschreven dat veel van deze dames de Academski Oralski gevolgd zou hebben vanwege hun uitstekende bedrevenheid in de orale omgang met onze kleine jongens.
                  Na mijn eerste bezoek stelde ik voor me zelf vast dat Corina wel de lerares van genoemde Academski geweest moest zijn. Top gewoon.
                  Nu ik met Corina weer deze activiteiten heb mogen meemaken, vraag ik me af of ze tijdens haar break niet stiekem een of andere orale cursus voor gevorderden heeft gevolgd, danwel heeft gegeven.

                  Onbeschrijflijk gewoon hoe dit meiske je aanpakt.
                  In dit opzicht moet Gustomass zich geruststellen met de vaststelling dat Corina wat deze pijpservice betreft niet helemaal meer de oude Corina is. Nee, ze is hierin nog beter geworden, iets wat men zich in feite niet kan voorstellen. Goodbar sloeg de spijker op zijn kop, dit noem je geen pijpen meer, dit is de benaming Fellatio meer dan waard. Goh, alweer Latijn…
                  “You know what I want…, and you know I am gonna get it!!”
                  Na een half uur plezier heeft dit dametje het klaar gespeeld om me die dag voor een tweede keer te laten komen, iets wat ik, ontzettend goed wetende in welke toestand ik die dag verkeerde, nooit van mijn leven had kunnen voorstellen, had kunnen geloven. Nee hoor, Corina’s slogan. “You know what I want…, and you know I am gonna get it!!” heeft ze helemaal waar weten te maken. Top meisje, helemaal top.
                  We hebben afgesproken dat we een volgende keer veel langer de tijd voor elkaar en aan elkaar geven, met alles erop en eraan,voor mij en voor haar, onder de voorwaarde dat we dan beiden wel echt volledig in de juiste mood moeten zijn. Wat voelen we elkaar toch nog ontzettend goed aan. Een laatste geruststelling, Corina is nog steeds de oude Corina. Welkom terug in ons midden Corina!!! Mogen wij ons dan weer welkom voelen in jouw midden?????
                  Please Corina, never rape me again. But promise me please, do not take me serious in this.

                  Een Turkse ervaring met Hilde.
                  Overigens na de taart eerst een sessie met Turkse Hilde gehad in hutje 19 of zo. Met haar een ervaring gehad zoals je die af en toe er een tussendoor moeten hebben om alles nog te kunnen relativeren en te kunnen plaatsen.
                  ’s Middags lekker wat zitten praten en grappen met Hilde en met “nog bijna maagd” Phillis, ook van Tukse afkomst. Deze Phillis is zo’n mooie Optikfick, daar durf je gewoon niet mee. Een lichaam en dan die ogen, wat een super mooie vrouw. Maar hoe is die dan op de kamer.??
                  Ze zou nog helemaal Jungfrau und frisch sein, maar na 10 minuten was mij alle twijfel weg. Een dame die heel precies wist hoe dingen aan te pakken en te sturen.
                  Nu even niet, nu met Hilde. Een mollige Turkse, niet de mooiste maar iets was er bij me van “ja toch maar doen.” Veelbelovend opwarmgesprek.
                  In de wind van het veranderende weer draaiden zich enkele blaadjes aan de bomen terwijl wij eronderdoor naar ons hutje liepen. Binnen gekomen draaide ook Hilde enkele keren om.
                  Ze had het laken nog niet gespreid of ze gaf al aan dat ze eigenlijk wel op wat langere verblijfsduur rekende dan een half uurtje. En daarbij nog wat extra’s. Bij deze voorstellen valt het woord Schatsie dan véél en véél te vaak naar de zin van Gustomass. In feite zin over, in geheel niet in mijn straatje, maar ja, de hut verlaten en toch 50 euro betalen, dan is mij de kater nog groter.
                  Lekker wat gepijpt en gebeft , maar niet voordat alles met een doekje grondig schoon was gemaakt. Niet nodig meisje, Gustomass gaat altijd douchen voor de daad en zeker na de daad. Geloof je me niet Schatsie, Frag mahl an Sonny, wij hebben wat dat betreft dezelfde gewoonte, naast het masseren dan. Het mooie wat mij betreft ,was dat we verschrikkelijk zweetten, ondanks de airco. Gusto mag dat wel, toch een teken dat er iets gebeurt nietwaar. Hilde was er niet zo blij mee.

                  Zo’n ervaring maakt van je toppertjes TOPPERS.
                  Toen maar over tot pijpen. Daarbij werd gewerkt zoals de thekefrau al aangaf toen ik vroeg of Hilde nog in de kleedkamer was. Oh, Du meinst die Wilde Hilde. Sjonge jonge, dit pijpen was meer hand dan mondwerk. Niet mijn manier, maar ja om nu halverwege de pijp aan Maarten te geven, vond Gusto ook niet zo’n goed idee. Wie weet hoe die dat zou opvatten….
                  Nog even lekker geneukt , op haar hurken, was best lekker, maar helaas was het “oh zo warm en werd ze oh zo snel moe”. Dus maar zelf aan het werk en het tot een lekker eind gebracht en het rubbertje eens lekker volgespoten zoals dat in de volksmond heet. Niet erg toepasselijk trouwens.
                  Op zich aardige ervaring, maar oh jee, oh jee, wat zijn dan je toppertjes toch TOPPERS als je af en toe zo een kamerervaring hebt. En dan te weten dat het in feite best goed was, maar niet wat wij verwende beren op dat moment verwachten blijkbaar…
                  Als ze dan bij het afrekenen ook nog vragen om wat Trinkgeld zakt me de handdoek helemaal af. Nou zakte me die de hele dag al af, maar toen was ons samenzijn wel gauw voorbij.

                  Zitten, genieten, praten, genieten, voelen, genieten,lachen, genieten, Que la vita e belle.
                  Ik stel vaker, als je zo 12 tot 13 uur in GT bent is het natuurlijk niet zo dat het continu perfect en super genieten is. Af en toe even dippen is er goed voor om het mooie weer te kunnen waarderen. Zo’n uurtje als wat Gustomass en Debril hebben mogen meemaken , zittende op de krukken recht voor de doorgang van de bar, ja waar de dames zich uit de naad werken om ons van een natje en nog een natje te voorzien, en nog een, daar was het prima toeven.
                  Zo’n uurtje is in feite al je hele entree geld waard. Laat de directie het maar niet horen.
                  Zittend op die krukken wat je dan allemaal langs ziet komen. Wat je dan allemaal te horen krijgt. Wat je dan allemaal te voelen krijgt, wat er dan allemaal aan je komt en niet meer los lijkt te laten…….. Onbeschrijfelijk hoe mooi. Intens genieten, ja echt hoor, lijkt nog fijner dan klaarkomen soms.
                  Je ziet dan de hele vrouwelijke vertegenwoordiging van de dag voorbij komen. De ene dame na de andere, De ene nog mooier dan de andere. Wat zijn er mooie en lieve bij . Wat zijn er norse en ja ook wat minder mooie bij. Dat denk je dan…. Loop je vandaag te winkelen, dan stel je je waardering van gisteren al weer snel bij. Ja echt, de wat minder mooie GT meisjes zijn echt nog steeds heel erg mooi in vergelijking met wat je op een doorsnee winkelmiddag in een doorsnee winkel straat ziet voorbijlopen..
                  Komt er na die hele parade van moois een knappe Poolse voorbij , wij houden het niet meer. Onze ogen doen er pijn van, dat kan toch niet waar zijn, zo mooi en dan zo sexy gekleed. (wat is Gustomass blij dat dit niet FKK is, mooi gekleed heeft zeker wat, en tenslotte is er wat om uit te doen). Loopt dat meisje, ik dacht Nathalie voorbij, komt daar Janssen achteraan. Oh, gelukkig af en toe een onderbreking van al dat schoons door een man, anders houden onze ogen het niet meer. Hoe zo??, vraagt Janssen en lacht zelfverzekerd..” Weten jullie wel wie nu op dit moment een sleutel voor mij gaat halen” met zijn hoofd wijzend wijzend in de richting dat mooie lijfje dat even later met de sleutel terug zou keren. Een lach van lekker puh viel ons nog net ten deel, voordat Janssen met zijn playmate de hoek om ging, op weg naar een ongetwijfeld heerlijk liefdesnestje.

                  Dan een nieuwe GT dame erbij betrekken.
                  Na deze break hebben we ons draadje weer opgepakt en hebben een meisje in ons gebeuren betrokken. Zij zat naast ons, naast Boliviaanse Kati en zat de hele tijd wat nors te kijken, niet echt blij, niet echt vriendelijk, zelfs wat afhoudend, zeker niet uitdagend dan wel animerend. We hadden al enkele keren gezegd, zo wordt dat niks met haar, waarom doen ze niet meer moeite en dan zo zitten kijken. Herinneren we ons trouwens nog hoe ook Corina in haar eerste weken op haar krukje zat te kijken??. Hoe is Corina nu??
                  Nadat ik iets aan haar vroeg, komt het meisje er als een speer bij staan, zet haar vriendelijkste gezichtje op, en met een mooie lach en een vlotte houding zet ze haar hele image van de afgelopen 2 uur helemaal weg, tot achter in de GT tuin en verder.. Wat kan een meisje anders overkomen als ze wat praat en wat moeite doet. En wat was ze mooi, we konden er niet over uit. . Ze bleek Spaanse te zijn, en heet Samyra. Prachtige naam voor een mooi en lekker ding. Nou Gusto, net iets voor jou gaf mijn maat al aan, maar ook hij wist dat Corina binnen was.
                  Echt heerlijk met Samyra geoefend, de spaanse taal dan. Lingua is trouwens niet alleen taal maar ook tong. Dat heb ik later nog mogen oefenen, maar hierbij is mijn steun en toeverlaat Debril niet aanwezig geweest. Hij vond dat Gusto zich best zelf kon redden.

                  Caligula had ook nu weer zijn eigen feestelijke manier om dames te versieren.
                  Zodra het donker wordt in de bar krijgt Caligula op dit soort feesten zin om onze dames letterlijk en figuurlijk te versieren met neon verlichting in mooie kleurtjes. Deze keer was het Latina quarto aan de beurt en deelde hij met hulp van Debril mooie speeltjes uit.
                  Nu werden de 3 latina’s Samyra, Kati en dat mooie kleintje met die grote bos haren waarvan ik de naam even niet ken, werden helemaal opgevrolijkt. Laat dat maar aan Caligula over.
                  Dat kleine meisjes gek zijn op speelgoed weet hij als geen ander en deze neonverlichting blijft het goed doen. Een van de dames wilde nadat ze haar poesje met het helikopterje had geschoren het mijne in de strijd betrekken. Nou had Gustomass daar geen bezwaar tegen en liet haar gerust haar latina gangetje gaan. Een beetje opgewonden geraakt vatte ik intussen va Samyra goed vast en zij mij. Hoorde ik toen niet tot 2 keer iets van Tu gusto Jacuzzi?? . Bij de 3e keer wist ik het zeker en hebben wij ons heel asociaal onttrokken aan de feestvierende meute en ons feestje voortgezet in de jacuzzi. Bijna een garantie voor succes , alles wat daar begint, eindigt voor Gustomass vaak op bed.

                  Wie kan nou tegen een Besa me Mucho van deze Spaanse Samyra op?? Gusto gelukkig niet.
                  Daar een hele mooie tijd met Samyra doorgebracht, wat een spontane meid, wat een echte meid. Veel spaans, weet nu dat een gewoon kusje anders heet(weer vergeten) maar dat
                  Besa me echt betekent kus me maar dan met tongzoenen, diep en hevig tongzoenen. Yo gusto mucho besa me.
                  Dit meiske kan masseren, waauuwww, niet zoals ondergetekende, maar echt professional.
                  Gewoon heerlijk in de jacuzzi.
                  Vamos al quarto, betekent zoiets als een oneerbaar voorstel op een kamer, kwam uit dat heerlijke mondje. Ik wist het moment nog wel een 5 tal minuten uit te stellen, die ik overigens heerlijk heb genoten. Toen naar de kamer, en jawel hoor, wéér op kamer 8 , daar waar de hevige en meest onvergetelijke sessies tot nu toe voor Gusto mogen plaatsvinden.
                  Jammer is een beetje, hoe kort de weg van jacuzzi naar bedje ook is, toch is er even een onderbreking, die weer opgevat moet worden. Dat ging deze keer snel en lekker.

                  Lingua, alle goede dingen in 3.
                  Waar lingua in de bar nog de Spaanse taal betrof, in de jacuzzi al gepromoveerd was tot heerlijk tongzoenen was in het kader van Besame Mucho, kwamen hier (jawel alle goede dingen in 3) Samyra al zittend op bed en Gusto nog staand haar pijpkwaliteiten uit haar heerlijke mondje. Geweldig hoe ze invulling gaf aan de 3e betekenis van het woord lingua, zo erg dat Gusto zich niet staande wist te houden, en met een Con Permisso por favor haar vroeg om op bed te gaan liggen en haar nu eens lekker te verwennen. Dat moest nu maar gelijk anders was er geen houden meer aan.
                  Die jonge Spaanse Samyra uit Valencia had enkel ervaring in Un Casa de Chica’s.Nu na 3 dagen GT wist ze al dat GT toch heel anders en met name fijner werken was.
                  Dit jonge strakke lijfke, aan alle kanten, inside out zoals de engelsen zeggen, gevoelig als ik weet niet wat, ook al had ze gewild, geen tijd en ruimte om te faken. Meisje had de hele dag op de kruk gezeten, Samyra was hungry like a wolf.!!.Die honger moest en zou gestild worden. Graag gedaan meisje.
                  Een geweldige sessie, waarin ze op gegeven moment over ging tot heerlijk pijpen en verwennen , nadat ze me eindelijk zo ver had gekregen dat ik zou stoppen met bij haar telkens maar weer de stoppen door te blijven laten slaan.
                  Nadat de tijd beetje om was en mij duidelijk was dat de 3e keer komen vandaag niet mogelijk en vooral echt niet nodig of belangrijk was, gestopt en zit ze ineens met mijn flesje te zwaaien. Nou, dat is duidelijk, un massage extra solo para ti.gaf ik aan.
                  OK, even dan gaf ze aan, maar na een minuut beviel het haar zo goed dat ik haar rug enorm goed losgewerkt heb en de tijd gekregen heb.
                  Wederom een supersessie in kamer 8.

                  Misverstanden altijd jammer en rottig.
                  Toen afrekenen, ze bleef lang weg, wilde/durfde nog niet in de mannenkleedkamer te komen blijkbaar. Was nog niet echt ingeburgerd. Toen een kleine tegenvaller, bij het afrekenen zei ze, “solo cinquenta??” . Ik zei, ja un Media hora. Toch.
                  Voordat we verder konden praten of iets was ze al verdwenen en heb ik haar niet meer kunnen spreken. Mij achterlatend met toch wel wat vragen. Heel jammer, want toch de hele nacht hier een onplezierig, ja gewoon rotgevoel over gehad. Blijkbaar is deze Samyra nog niet zo goed op de hoogte van de regels en begint ze te tellen in de jacuzzi of al wat eerder. Ik weet het niet. Dat is jammer, maar neemt bij mij rotgevoel niet weg. Heb vandaag op het punt gestaan haar proberen te spreken en eventueel alsnog bij te gaan betalen. Toch maar niet gedaan nu, maar volgende keer wel even met haar praten en rechtzetten en gewoon bijbetalen. Wel goede tolk erbij want mijn spaans en haar engels kan deze uitleg nooit vlekkeloos doen lopen.

                  Goede instructies goed voor de dames en voor ons.
                  Toch wel jammer, maar ook een vraagje aan de leiding. Laat ze aub de nieuwe dames, elke dag weer een hele serie goed aangeven wat de regels zijn. Dit soort misverstanden geeft onnodig onbegrip en een wat rottig gevoel na een van mooiste sessies van de afgelopen tijd. Dit meisje verdient een flinke pluim en kan velen van ons een droomtijd geven. Daarvoor moet ze wel iets vriendelijker op de kruk zitten en ietsje meer animeren.
                  Dan openenen zich deuren naar iets heel moois voor ons en voor haar zelf. Ik gun het alle meiden stuk voor stuk(excusez moi les mots) , maar Samyra toch wel in het bijzonder.
                  Dat meiske heeft toch iets bij me losgemaakt.

                  Gustomass is een beetje koppig en blijft het woord monogaam toch maar even op zijn eigen manier hanteren. Anders was ie nooit aan Samyra kunnen komen.

                  In alle opzichten kompleet leeg, maar met een boordevol gevulde rugzak met fijne en emotionele herinneringen toch weer huiswaarts gereden maar niet voor Caligula, Lalande en Debril te bedanken voor hun bijdrage aan deze mooie dag.
                  Net iets te vroeg weg om zelf de poort achter me dicht te trekken heel rustig naar huis gereden, maar wederom veel te snel thuis om alles een plaats gegeven te kunnen hebben.

                  Ja , Gustomass weet het , weer veel te lang, voor elk wat wils. De een leest het met plezier en kan zich alles heel goed voorstellen cq herinneren. De ander leest het bewust niet maar mag wellicht zelf hetzelfde meemaken als wat wij allemaal mogen meemaken in Golden Time.

                  Voor het eerst in Golden Time…
                  Op veel dagen zijn er 1 of 2 nieuwe, eerste keer GT bezoekers in ons midden.
                  Ik wens hen op eerste plaats veel plezier, daar gaat het om. Ondanks alles zijn er in dit paradijs grenzen, je kan je te ver laten leiden, ja die dames kunnen heel stout zijn, ik bedoel goed voor je zijn en je telkens maar op de kamer willen helpen en van dienst zijn.
                  Met de beste bedoelingen voor jou én voor henzelf.
                  Neem een ervaringsdeskungige mee, lees een aantal recensies door en je krijgt een beeld van wat je te wachten kan staan.
                  Maar , op de eerste plaats geniet ervan zolang het nog kan.

                  Zo zie je maar, op dezelfde dag begint de een met zijn 1ste bezoek, de ander met zijn 101 ste bezoek. Elk bezoek kan in potentie heltzelfde mooie opleveren.

                  Vanaf hier nog de wens voor Caligula dat zijn volgende serie van 100 Golden Time bezoeken hem mogen brengen wat hij ervan verwacht.
                  Nogmaals van harte gefeliciteerd.

                  Mucho gusto wenst iedereen Gustomass.