Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Nika (Roe)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Nika (Roe)

  Dit bijzondere meisje, type ondeugende schooljuffrouw met bril, had al eerder mijn aandacht getrokken, toen ze charmant licht heupwiegend voorbij schreed, mij met het hoofd iets omlaag een ondeugend glimlachje toewerpend.

  Ze was gekleed in mooie witte lingerie waarin haar lengte en slanke lijn nog eens extra tot uitdrukking kwamen. Door de torenhoge hakken kon ze me recht in de ogen kijken.

  Caligula merkte mijn belangstelling en meldde dat deze dame een prima service schijnt te bieden.

  Nou, dat heb ik geweten!

  In afwachting van de kamer (minuut of 20) zat ze knus tegen me aan op de bank, voortdurend giechelend, strelend en - voor zover haar beperkte Engels het toe liet - beetje babbelend.

  Eenmaal op de kamer bleek Nina een hele grote voltreffer! Ze gooide me bijna op bed, kroop als een tijger op me, gulzig zoenend, en bij het Franse gedeelte werd de arme kleine Doc bijna opgegeten (had ik maar geen grapjes over Roemenië en Dracula moeten maken).

  Maar na een schier eindeloze, bijzonder harde pijpbeurt, schakelde ze plotseling over naar een veel zachtere techniek en dat was alsof je van een prettig stekend ijsbad in een weldadig warm stoombad terecht kwam.

  Vervolgens jasje om kleine Doc en Nina begon me te berijden. Ook hier weer stevig, wild, lekker. Halverwege greep ik haar om haar middel, ze begreep meteen wat ik wilde en samen rolden we om naar missionaris. Nog eens enkele minuten stevig tekeer gegaan en toen ontploft.

  Ook Nina lag nog enkele minuten na te hijgen met een gelukzalige blik.

  Ik heb haar een extraatje gegeven en later in de bar kwam ze me nog even een vuurtje geven toen ik met vragende blik en een sigaret in de hand om me heen keek.

  Jongens, dit is een van de beste meisjes die ik ooit meegemaakt heb. Volgende keer zeker een uur!

  Leeftijd wederom geschat; cupmaat lijkt me A/kleine B.
  .

 • #2
  Nina (Roemeense)

  Na mij super halfuurtje met Julia dacht ik dat een tweede maal alleen maar kon tegenvallen. maar niets was minder waar.
  De vriendin waarmee Julia mee toekwam zag er ook lekker uit, groot, slank, een lekker lichaam en kort zwart haar. Ze droeg een klein brilletje en leek zo zeer onschuldig. Daarbij zat ze er wat verlegen bij tussen al die andere meiden. Toch was ze al even komen praten met mij en toen was mijn mening al gemaakt. Na het eten op haar toegestapt en even later waren we op de kamer. Zo verlegen ze was in de bar, zo een wilde kat werd ze op de kamer. Niet dat ze het vlug wou afhandelen maar ze legde een serieus tempo in haar pijp- en neuk werk. Waarschijnlijk omdat ik haar gezegd had dat het mijn tweede maal was en dat ze serieus zou moeten werken om mij klaar te krijgen. Uiteindelijk bleek dit dus niet echt waar te zijn. een mooie meid, goede service en klaar komt kees, in dit geval ik.
  Kort : Mooie en leuke meid en zeer goede service.

  groetjes
  Soze

  Commentaar


  • #3
   Re: Grefrath - Villa Vertigo, Bahnstrasse 90, Nina (uitstekend)

   Bij binnenkomst vandaag in de Villa stond ik even als aan de grond genageld: daar zat zomaar de knappe Nina uit Living Room die Doc tijdens de kerstparty nog aan een grondig onderzoek heeft onderworpen! Samenvoegen maar, meneer de mod!

   Maar aangezien Doc nooit tweemaal met dezelfde dame kamert, eerst eens met Angelina gerommeld (zie recensie) en vervolgens rustig rondgekeken naar alternatieven.

   Voldoende mooie meisjes, ook een lang mooi meisje met een roomwitte huid dat me stralend aankeek en gezellig tegen me begon te kletsen aan de bar. Ze bleek Veron of iets dergelijks te heten. Maar inmiddels had Nina me toch weer veroverd en ze stond al gloeiend van voorpret op me te wachten met sleutel en handdoeken.

   Wederom een heerlijke ervaring. Alleen was het franstalige gedeelte deze keer wat minder hard dan de vorige keer in LR, maar nog steeds buitengewoon en ze draait daarbij met haar hele slanke lijf.

   Ze vertelde dat ze nu sinds januari in de Villa werkt, bevalt haar prima en ze blijft nog wel even. Alleen gaat ze binnenkort drie weekjes naar huis vakantie vieren.

   Nina is en blijft een goedlachse, zeer charmante meid die op de kamer ook zeer veel plezier aan de sex lijkt te hebben.

   Helemaal top en ook Nina 100 Euro gegeven voor drie kwartier feest.

   Commentaar


   • #4
    Re: Grefrath - Villa Vertigo, Bahnstrasse 90, Nina (uitstekend)

    Ik had Nina al gezien op die vrijdag (26-03) en had toen al even met haar gepraat. Ben niet met haar wezen kameren, wilde nog niet. Achteraf dom dom.

    Gisteren, zondag 28-03 dus, was ik op pizza aan het wachten toen ze even naar me toe kwam. We praatten een beetje en ik zei tegen haar dat ik na de pizza met haar wilde babbelen.

    Zo gezegd, zo gedaan. Ik douchte me snel terwijl ze op me aan het wachten was.

    We gingen op de bank ziten en begonnen wat te praten. Er kwamen enkele interessante thema's ter sprake.

    Ik wilde inmiddels heel graag met haar naar de kamer en vroeg haar om de sleutel te halen.

    Nina is 22 jaar, 1.70m, Roemeense, slank, heeft schouderlang zwart haar, blauwe ogen, Cup A/B, en een betoverende lach. Ze draagt een bril die super bij haar past.

    Vertoeft al enkele maanden in de Villa

    Mogelijkheden:
    Tongzoenen: ja en hoe.. net als een wilde kat...
    Beffen en vingeren: beffen ja, vingeren niet.
    Pijpen: zonder condoom, vergeet de ballen ook niet. Bijna niet te toppen
    Neuken: heel erg goed, heeft me kapotgeneukt.
    Herhalingsgevaar: 100%

    Op de kamer ontkleedden we ons en gingen op bed liggen.
    Ze kwam op me af, net als een wilde kat en maakte me klaar. Ik likte aan haar tieten en streelde haar. Toen begon ze me overal wild te kussen, mond, hals, bortskas etc. Ophouden kon ze niet. Nog meer geile tongzoenen en er leek geen eind aan te komen.

    Toen ging ze heel langzaam naar onderen en begon mijn ballen te likken. Das was heel erg geil, maar pijpen ho maar. Ze was me behoorlijk aan het teasen. Maar toen kwam het, hard en snel, zacht en langzaam. Wat kan zij toch hemels pijpen, WOW!!

    Na ca 15 minuten vroeg ik om een condoom, wilde dit lekkertje toch wel eens voelen. Ze deed met haar mond een condoom eromheen. Op de manier hoe ze het deed voorspelde heel veel geils.

    Ze ging op me zitten en begon me te berijden. Opeens ging ze met haar billen omhoog en neukte ze me met grote halen. Zag mijn pik heel goed in- en uitgaan. Dat was zo geil, dat ik na een 5tal minuten heerlijk in haar kwam.

    Daarna hebben we nog wat geknuffeld en gekust. Het was imiddels al 0.30 uur dus kort voor sluitingstijd.

    Ik ben/ was zeer onder de indruk van Nina. Ik heb haar nog wat extra's gegeven ivm de super service. Echt een topper...

    Nina dankjewel!!!

    Hier nog wat foto's van Nina: http://www.saunaclub.com/ladies/?album=1&gallery=152

    Nina gaat de 26e april voor 3 weken weer terug naar huis.

    Commentaar


    • #5
     Re: Grefrath - Villa Vertigo, Bahnstrasse 90, Nina (uitstekend)

     Vorige week, na een uiterst bevredigende sessie met mijn favorietje, de Roemeense Claudia, even op adem gekomen in het zwembad. Daarna was het eigenlijk bijna tijd om te vertrekken toen ik Nina zag. Perfect lijf, leuk brilletje, uitnodigende glimlach; kortom, ik was verkocht. Kort gesprekje en dan richting kamer...

     Vorige recencies zijn heel herkenbaar: Nina valt aan als een tijger voor een natte en diepe pijpbeurt (hoewel ik eigenlijk de zachtere aanpak meestal verkies). Daarna op haar rug gedraaid om haar te verwennen en tenslotte nog twee standjes (missionaris en doggy) met een supereinde.

     Kortom: een absolute beauty met zeer goede service.

     Commentaar


     • #6
      Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Nina (uitstekend)

      Wat een heerlijk ding is dit !

      Als je haar ziet komt ze redelijk rustig en serieus over maar op de kamer ..... pfff mijn hemel !
      Echt een topsessie met haar gehad gisteren, lang geleden dat ik zo lekker gepijpt ben waarbij ze ook je ballen en omgeving heerlijk weet te beroeren en je af en toe geil aankijkt of alles nog goed gaat..

      SC

      Commentaar


      • #7
       Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Nina (uitstekend)

       Helaas kan ik mij niet aansluiten bij mijn enthousiaste voorgangers. Toen ik, afgelopen weekeinde, met Dick31 en Pistoletje naar Golden Time was gereden zag ik weinig van mijn gading, dus ik had mijn record van kamerloos verblijf in een club jammer genoeg al moeten breken. Tot het moment dat een knappe, slanke dame in een sexy jurkje haar entree in de grote ruimte bij de bar van Golden Time maakte. Met haar halflang zwart haar, een knap gezicht vol sproetjes en een met zorg uitgekozen bril onderscheidde zij zich direct van de andere jongedames, waarvan de meesten volop op jacht waren. Ik keek haar aan en wij maakten oogcontact. Ze lachte met een lach, waarover ik gedichten zou kunnen schrijven en dus stapte ik op deze dame af. Ze vroeg meteen of ik Engels sprak, dus haar Duits was kennelijk nogal rudimentair. Ze heette Nina en kwam uit Hongarije. Of ik zin had om mee te gaan naar de kamer. Ik vond haar zo leuk, dat ik haar inderdaad opdroeg om direct een sleutel te gaan halen. Zo gezegd, zo gedaan.

       Eenmaal in de blokhut aanbeland bleef de vriendelijk op zich op hetzelfde peil, maar de sessie kwam in kwalitatief opzicht écht niet boven de grauwe middenmaat uit en datzelfde gold spijtig genoeg voor de inzet van Nina. Zij begon als een gek mijn borst met kusjes en likjes te overdekken, zonder zich af te vragen of dit gedeelte bij mij wel of niet erogeen is. In de tussentijd wachtte zij er wel voor om haar mond ook maar enigszins in de buurt van de mijne te brengen, dus zoenen was er niet bij. En waar dat uitblijft zakt iedere dame direct bij mij door het ijs. Het pijpwerk was op zich wel voldoende maar door het ontbreken van zelfs maar de meest basale passie kon ook dat de sessie al niet meer redden.
       Men have two emotions: Hungry and Horny.
       If you see him without an erection, make him a sandwich.

       Commentaar


       • #8
        Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Nina (goed)

        Nina was gisteren op het kerstfeestje in LivingRoom, daar waar ze normaal acteert in GT had het uitzendbureau haar op toer gestuurd naar dit feestje. Ik werd geattendeerd op haar door een medewandelaar die niet direct op haar naam kon komen. Dus ik maar ff naar de bar en wilde naast haar gaan staan om zogenaamd wat te drinken te halen. Was ze opeens ff weg. Haar spullen lagen er nog, even later kwam ze terug. Snel haar aangesproken en het bleek om Nina te gaan. Een leuke dame met een roombleke huid en een megageildesignbrilletje. Ik kwam dus alleen voor de info maar mevrouw vond het nodig mij gelijk te omhelzen en haar tong in mijn mond te stoppen, ook haar hand taste gelijk toe. Na wat info losgepeuterd haar verlaten en naar mijn kompaan getogen. Later op de dag zouden Nina en ik elkaar nog een paar keer treffen.

        Nina zat bij ons aan tafel samen met een vriendin te eten en bij het verlaten van de tafel zei ze niet eens goeiendag. Dat gaf te denken, echter later in de bar troffen wij elkaar weer en na het zoveelste gesprekje haar de keyorder maar gegeven. Er was echter een wachttijd van zo’n 20 min. en binnen deze tijd hebben we de tijd wat gedood met foefelen, knuffelen wat tongen etc., alles bij elkaar was het al een halve sessie.

        Op naar de kamer met dit geile pornomachientje, ik was er voor gewaarschuwd, daarom haar als laatste van de dag genomen. Was het in de bar nog wat subtiel in de kamer gingen alle remmen los, vol gas vloog ze erop! We begonnen met snoeihard tongzoenen waarbij het kwijl langs mijn nek naar benden liep, vervolgens had ze al snel door dat ze mijn tepels ook mocht beroeren ze beet heerlijk stevig, vervolgens heeft ze me zeker 10 min snoeihard gepijpt en aan mijn ballen gelikt en gezogen. Maar ik wilde met haar maar 1 ding, neuken, neuken en nog eens neuken. Op zijn hondjes wel te verstaan. Daarvoor heeft deze dame het perfecte lichaam. Haar geile kont, wespentaille en megalange rug, wow. Zeker een kwartierlang haar in deze positie doorgeneukt en hard ook, voor haar kan het niet hard genoeg want ze moedigt aan om steeds meer gas te geven. Onvoorstelbaar wat deze dame kan hebben. Uiteindelijk luid brullend het laatste rubbertje van de dag op deze wijze gevuld.

        Pure hardcore porno.

        Commentaar


        • #9
         Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Nina (goed)

         Koud aangekomen in de tempel vandaag meteen Nina gespot die om een andere ijsbeer hing. Ik gaf haar een knipoog, ging terug naar de bar om een biertje te halen en binnen een minuut stond ze achter me.

         Eerst weer even samen een Marlborootje gerookt en biertje resp. Sprite gedronken en wat oude herinneringen opgehaald. Intussen mijzelf wanhopig afvragend waarom ik alwéér met deze type schooljuffrouw naar de kamer wilde. De Doc gaat normaal gesproken nooit tweemaal met dezelfde dame naar de kamer, laat staan 3-4 keer!

         Maar u raadt het al; het sein "Sleutelll!" werd weldra gegeven en Nina begaf zich stralend richting receptie. Natuurlijk volgde de gebruikelijke Nina-routine; ze komt terug met een verongelijkt gezicht dat er geen kamer vrij is, dat het nog 10-15 minuten zal duren en of we dan maar even gezellig ergens achteraf kunnen gaan zitten.

         In dat gezellig-achterafje legt ze haar benen over je schoot en begint ze links en rechts alvast wat te friemelen, beetje in je oor bijten, dreigen een zuigvlek in je hals te maken, enzovoort. Heel aandoenlijk dat ze elke keer weer deze procedure volgt.

         Uiteindelijk op de kamer weer op zijn Nina's; zeer heftig, diep en lang pijpen, dan cowgirl, doggy, missionaris, whatever. En uiteindelijk heftig tongzoenend klaarkomen.

         Het was weer helemaal top met mijn Roemeense vriendinnetje (nee, niet Hongaars) en ze zou voor mij een reden zijn om de volgende keer weer richting GT te gaan, in plaats van alle andere prachtige clubs in de regio.

         Commentaar


         • #10
          Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Nina (RO)(goed)

          Nina is een mooie meid, sympathiek en een schitterend lichaam.

          Haar service was goed, dat ze het met zoveel inzet deed maakte het top.Ik wilde ook gewoon afgewerkt worden, je kunt met haar ook prima de gf kant uit denk ik.

          Pijpen goed, bovengemiddeld goed, dus daar maar flink misbruik van gemaakt. Tongzoenen lekker.
          Kunt haar in alle standjes hard nagelen, ze geeft geen krimp en doet goed mee door terug te stoten, ze is wel erg ruim en gebruikt veel glijmiddel.
          Het lekker af laten maken met een zeer lange blowjob, en mijn shot in haar mondje gelost, ze gaat maar door Nina tijdens de blowjob.
          Blowjob was met anale stimulatie, masseren en likken van de ballen, redelijk gevarieerd, nat, veel tongue slapping.
          Ze vraagt wat je wilt en hoe, reageert snel op aanwijzingen. Zittend op mijn knien nam ze hem ook lekker in haar mondje en dat was toch wel een mooi uitzicht op dat ranke lijfje.

          Herhaling, als je een lekkere blowjob wilt is ze een goede partner. Wat vond ik mindersoms wat overdreven gekreun en overacting tijdens het neuken, veel glijmiddel. Maar dat is allemaal gezeur op hoog niveau.
          Nina was voor mij een goede pse.

          Commentaar


          • #11
           Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Nina (RO)(goed)

           (diepe zucht) Wat heb ik nou toch met die Nina. Al vier keer eerder met deze vrolijke, maffe meid gekamerd en vandaag in de Gouden Tempel alwéér gevallen voor haar onweerstaanbare charmes en looks.

           Zoals altijd kwam ze meteen linea recta naar Doc zodra ze me in de smiezen had op haar ijsberenradar. Ze zag er werkelijk fantastisch uit met een lekker kleurtje en massa's uitstraling. We babbelden wat, keken elkaar permanent aan met ogen die wederzijdse genegenheid uitstraalden en al snel kwam de key-question ter sprake (we praten altijd Engels met elkaar).

           Nina was ronduit uitgelaten ditmaal en begon me in de blokhut meteen heftig te grazen te nemen. Via allerlei staande, half zittende, zittende, half hangende en liggende posities kroop ze tenslotte op me om "kleine" Doc oraal te bewerken.

           Dat kwam me al snel op voortijdige ejaculatie nummer 1 te staan, wat ik sinds mensenheugenis (in ieder geval sinds mijn puberjaren) niet meer heb meegemaakt.

           Het werd nog gekker; kleine Doc bleef overeind staan (en dat zonder Viagra) en Nina trok zonder blikken of blozen een condoom er om, waarop ze zich met een gelukkige zucht over Doc junior liet zakken. En uh-ooh... enkele minuten later kwam vte nummer 2!

           Ook Nientje was verbaasd en we hebben er nog even over na liggen praten hoe dat nou kan: twee prematuurtjes binnen 10 minuten, wat ik zelfs in mijn wildste jaren niet gepresteerd heb.

           We hebben gezamenlijk onze conclusies getrokken en zullen voor de onvermijdelijke volgende keer passende maatregelen nemen. Op dit forum wil ik het er op houden dat ik nog nooit zo'n click heb gehad met een DVP.

           Nina gaat aanstaande zaterdag op vakantie naar Roemenië en komt pas medio augustus weer terug.

           ROEMENIË: ELF PUNTEN!!!

           Commentaar


           • #12
            Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Nina (RO)(goed)

            Grijsbeer heeft gisteren ook mogen genieten van deze dame. Ze herkende me nog van mijn vorige bezoek aan de tempel, en kwam direct bij me zitten op de bank. Even wat gekletst en daarna naar een kamer getogen waar we elkaar staande begonnen te zoenen en uit te kleden en toen van lieverlee overgingen naar het liggende gedeelte. Na een eerste hoogtepunt (wat verhevigd werd doordat zij besloot mij anaal te ontmaagden ) even bijkomen, wat kletsen en aangevangen met de tweede ronde. Deze tweede ronde was minstens zo aangenaam als de eerste ronde.

            Ik kan bevestigen dat zij zaterdag op vakantie gaat, en dat zij half augustus weer terug is.

            Commentaar


            • #13
             Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Nina (RO)(goed)

             Doc ging weer eens richting de Gouten Tempel, in de verwachting daar twee dames aan te treffen uit zijn all time top 3: Roemeense Nina en Roemeense Aisha.

             Vooraf had een collega-ijsbeer Doc reeds gewaarschuwd dat hij Nina al enkele weken niet meer gesignaleerd had, maar Doc ging toch op goed geluk.

             Wel, dames en heren, het exact derde meisje waar Doc nog in de receptie tegenaan botste: ... ... Nientje!

             Het weerzien was meer dan hartelijk, na een pauze van maar liefst elf maanden! Doc had zich nog wel voorgenomen om NIET met Nina als eerste naar de kamer te gaan om allerlei voortijdige ejaculaties te voorkomen (zie eerdere recensie) maar kon wederom geen weerstand bieden aan deze lange, op en top charmante en sexy Roemeense.

             Uhm... half Roemeens en half Hongaars, zo biechtte ze ditmaal op.

             De sessie op de kamer? Wederom spetterend als altijd (elkaar bespringen, gulzig zoenen, kronkelen) en de voortijdige explosies werden ditmaal voorkomen door af en toe intensief aan schoonmoeder te denken...

             Het enige probleem is... na een sessie met Nina wil je eigenlijk niets anders meer omdat het alleen maar tegen kan vallen.

             Dat bleek wel los te lopen, zie recensie bij Amara.

             À propos: de prijs die Nientje heeft moeten betalen voor een maand of acht afwezigheid is dat ze een andere naam heeft moeten accepteren: Nika. Ze is er niet echt blij mee, maar ja...

             Commentaar


             • #14
              Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Nika, ex Nina VV/LR

              Op woensdag 30 juli 2014 GT bezocht na een jaar niet meer daar gewezen te zijn. Mooie zomerse dag.
              Qua interieur etc. niet zoveel veranderd: nieuwe sauna. Wel veel nieuwe meisjes. Slechts een paar bekende gezichten waaronder Nina uit Polen.

              Had vorig jaar even heel aardig met Nina op de valreep gesproken en haar beloofd dat
              ik volgende keer met haar zou kameren. Dat dus nu gedaan en daar helemaal geen spijt van gekregen.
              Wellicht plaats ik haar op plaats 1 van mijn favorietenlijst daar.
              Gek dat er nog geen recensie van Nina hier te vinden is van deze lieve charmamte beleefde geile vrouw.
              Even ter zake: klaar gekomen door heel prosfessioneel FT met sperma half-in-half-uit-haar-mond. Nadat dat geschied was ging ze nog even door met die activiteit zoals in een betere pornofilm.

              PS. Ik ben niet zo zeker over de aangegeven leeftijd. En intiem is eigenlijk een 8,3 en pijpen een 8,4.

              Commentaar


              • #15
               Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Nina

               Nina met het brilletje (ex VV en LR) heet in GT Nika.

               Commentaar


               • #16
                Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Nika, v/h Nina (RO)

                Het gaat hier dus om Roemeense Nika, voorheen Nina, waarvan al een topic bestond.
                Topics samengevoegd.
                Hoofdmoderator Algemene Zaken

                Commentaar

                Aan het werk...
                X