Bochum, Freudenbergstrasse 39, Dilara (Tur)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Bochum, Freudenbergstrasse 39, Dilara (Tur)

  Mijn 2de kamer gisteren in Freude39 heb ik gemaakt met die andere meid die al lang bovenaan mijn to do lijst stond: Turkse Dilara.

  Dilara is een 1,48m klein onderdeurtje. Ze is normaal gebouwd en heeft net als Michaela een leuke A-cup en een kontje dat je zo zou willen opeten. Dilara heeft een heel mooi gezicht, een stralende glimlach, stralende ogen en lang, zwart krullend haar. Dit is een hele mooie meid! Piercings heb ik niet opgemerkt, tattoos des te meer: Dilara heeft oa een tramp stamp en enkele tattoo's op 1 van haar armen.

  De kamergang was goed. Het tongzoenen was lekker, maar mocht iets enthousiaster. De pijpbeurt was me te zacht. Dilara kreeg Piet wel wakker, maar een tijdje begon hij zijn erectie terug te verliezen.

  Al zoenend en met Dilara haar lekker poesje spelend heb ik mijn erectie gelukkig herwonnen, zodat er toch kon geneukt worden. We zijn aan 2 standjes toegekomen: missio en een langgerekte hondjes: het was zalig deze kleine meid in haar nauwe poes te neuken, maar... een orgasme zat er niet in. De vermoeidheid sloeg te hard toe.

  Niet getreurd, ik had genoten van deze lieve meid en kon de kamer met een tevreden gevoel verlaten.

  Herhalingsgevaar: bestaande. De kamergang was veruit de minste van de 4 gisteren en vandaag, maar Dilara is zooo mooi en ik weet zeker dat er nog veel meer uit een kamertje met haar valt te halen, zeker wanneer ik zelf in topvorm ben. Dus Dilara, lieve schat: tot een volgende [IMG]relaxxxboard.com/Smileys/fantasticsmileys/cool.gif[/IMG]!
  Cuius testiculos habes, habeas cardeo et cerebellum
Aan het werk...
X