Bochum, Freudenbergstrasse 39, Anka (Roe)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Bochum, Freudenbergstrasse 39, Anka (Roe)

  Naam : Anka (Ro)


  Nationaliteit/Taal : Pools/Duits en engels
  Leeftijd : 25
  Haarkleur/-lengte : Wit-geblondeerd, halflang dunhaar
  Lengte dame : 1.70 m.
  Postuur/Cupmaat : rubens bouw, 85-E
  Tatoeages/Piercings : een paar kleintjes. Anaalaanwijzer
  Service: TZ, PZC, NMC, Beffen, vingeren, FT, anaal
  Voordelen: grote meid, excellente service, heel erg lief, aparte lichte groene ogen, goedlachs, vriendelijk.
  Tijdsduur : 1 uur
  Prijs : geheim maar viel lager uit dan verwacht

  Mensen die niet van gorigheid houden, die een zwakke maag hebben of anderszins een moralistische inslag hebben moeten niet verder lezen.


  Een van de dames die ik op papier als potentieel had was Anka, een dikkere madam met grote tieten. Na wat gekeuvel nog maar wat bestelt bij haar en al keuvelend bij de ingang van de bar met haar wat socializen. Haar tieten waren natuurlijk heel dicht bij en haar omhelzing werd al snel tongen. Na goed wat muilkluifwerk zakt ze door de knietjes en begint in de bar mijn piel goed hard te zuigen. Overigens had ik best wel last van geiligheid met de nodige voorpretvocht produktie maar hier had ze geen enkel probleem mee. Goed ik met een strakke Harrie achter haar aan om naar een kamertje te gaan. Ik had haar gekozen omdat zij in was voor wat vieze sperma spelletjes.


  Op de kamer aangekomen zijn we begonnen met weer eerst een tijdje goed tongen waarbij veel slijm kwam kijken. Onze beide gezichten waren op een gegeven moment echt nat. Af en toe gunde ze me een extra kwak slijm en kwijl door in mijn mond te spugen. Voorzichtig eerst aftasten hoever ze kon gaan maar niet op de man af vragen. Kijk dat zijn de betere dvp's die dingen aanvoelen. Vervolgens daalde ze af naar beneden om daar eerst eens goed op mijn geschoren ballen te spugen en deze vervolgens mij geil aankijkend af te lebberen. Pikmans werd onder gespuugd en vervolgens afgelebberd waarbij ze je ook blijft aankijken. Weer ging haar tong naar beneden tot de anus aan toe om vervolgens de hele handel weer onder te spugen. Ik moest dit geile tafereeltje stoppen anders ging ik te vroeg af. Dus de befpauze ingelast. Mijn hemel wat een vocht komt daar uit het gevolg was dat het het tegenovergestelde effect had van wat ik beoogde.

  Madam monteerde het rubbertje en heb even haar in doggy positie genomen. Echter de tattoo boven die kont was lelijk en ik begon me er aan te ergeren. Rubbertje er maar weer af en verder laten zuigen. Weer ging het spel van spugen oplikken etc verder. Er was geen houden meer aan en zonder enige vorm van overleg of toestemming vragen ging ik hard af in haar mond. Blijkbaar was het redelijk wat, ik had 5 dagen gespaard. Langzaam liet ze de sperma terug vloeien over mijn pik en ballen om het daarna weer op te likken. Nadat ik schoon gelikt was kwam ze met volle mond richting mijn mond, onze lippen raakten elkaar, deze openden zich en we gingen lekker tongen.

  Een unieke ervaring die ik eens mee wilde maken en hier mijn kans gezien heb en het gerealiseerd heb.

  Optisch een te dikke vrouw maar wel met een topservice. Als ik haar ooit weer tref ga ik zeker op herhaling. Ook de aftersales was top.

  NB: prijs fictief ingevuld, iets tussen mij en haar.
  Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 09-12-13, 20:21. Reden: pmc=pzc en nzc=nmc

 • #2
  Re: Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Anke (Roe)(uitstekend)

  http://www.saunaclub-babylon.com/sau...-koeln/273.php

  Commentaar


  • #3
   Re: Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Anka (Roe)

   Er is momenteel weer een Anka werkzaam in Babylon. Dit is echter een andere dan de hier beschreven, die er overigens niet meer werkt.

   Tnx. Als iemand weet waar deze Anka nu werkt, graag bericht. Een paspoort voor de nieuwe Anka uiteraard zeer welkom. DP.
   Laatst gewijzigd door Damenprüfer; 02-06-14, 16:07.

   Commentaar


   • #4
    Re: Elsdorf - Babylon, Oststrasse 12, Anka (Roe)

    De Anka in deze thread was voorheen als Vanessa in Club Neby Dortmund. Het schijnt dat ze nu in de nieuwe Freude39 (voorheen Salome Herne) zit.

    Commentaar

    Aan het werk...
    X