Bochum, Freudenbergstrasse 39, Melissa (Roe)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Bochum, Freudenbergstrasse 39, Melissa (Roe)

  Melissa heeft 2 jaar geleden al in Freude gewerkt, in tussentijd wat andere clubs afgehopt en is sinds twee weken weer terug. Knappe verschijning, mooie stevige borsten, niet al te groot. Ze vond zelf haar billen wat te dik. Ik niet. Als een bil precies bij mij in de hand past, dan is tie goed . Heb wel behoorlijke kolenschoppen, schoenmaat 47 en dito handen. Een heel prettig uurtje met haar doorgebracht. Op de bank begon het al met zachtjes zoenen en een publieke pijpsessie. Haar op de kamer eerst maar eens een befbeurt gegeven, waarbij ze zachtjes lag te kreunen. Toen mijn wijsvinger op zoek ging naar de G-spot reageerde ze meteen veel heftiger. Of ik hem gevonden heb weet ik niet maar ik voelde haar doosje samentrekken om mijn vinger. Het blijft een prachtig gezicht om zo'n mooie meid te zien klaarkomen. Ik kreeg meteen interesse om die opening eens met een ander lichaamsdeel van me te gaan onderzoeken. Nadat ze me een tijdje op haar dooie gemak had liggen pijpen nam ze plaats voor een ritje. En de hele tijd maar samen in de spiegel kijken naar dat stel dat daar bezig was. Omgedraaid en nog lange tijd van dat strakke doosje liggen genieten, cheek to cheek, hand eronder, zoengraag mondje binnen bereik. Voor de finish kwam ze naast me liggen, hand om die prachtige billen, en al zoenend schudde ze het cumshot eruit.
  Het was ons beiden uitstekend bevallen en als de gelegenheid zich voordoet gaan we de kennismaking zeker voortzetten.
  Laatst gewijzigd door bobby vitale; 01-09-10, 19:21. Reden: Aanpassing.
  Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
  En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

 • #2
  Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Melissa (uitstekend)

  Votige week vrijdag weer eens in Freude geweest en deze dame gespot op de banken, zit links in de grote zaal bij de kleine sauna. Ze geeft een verlegen indruk maar kust als een tierelier. Op de kamer ook een grote zoenpartij, sex was verders ok, maar niets bijzonders.
  Bij Melissa krijg je een echte GF-experience, geen porno.

  Achteraf een kleine discussie gehad over de prijs: Melissa vroeg 200euro voor 2 uur op de kamer terwijl ik in de veronderstelling was dat de prijs 50euro was voor het 1e half uur en daarna 25euro per 30 minuten verlenging. Theckefrau bevestigde de prijsstelling van Melissa. Netjes betaald maar was wel verbaasd over deze prijs. Ik kom toch wel vaker in Freude maar bij de dames waar ik vaker mee naar de kamer ga heb ik deze prijs nog nooit betaald.
  Later op de dag bvestigde ook Noy de prijs van 100euro per uur, volgens haar al lang geleden gewijzigd, alweer ongeveer 2 jaar.


  Weten anderen hier wat nu de exacte prijzen zijn in Freude???? Of ben ik just lucky bij de andere dames??

  Commentaar


  • #3
   Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Melissa (CZ) (goed)

   Melissa uit Tjechie? Ik meende dat ze uit Roemenie komt. Maar hoe dan ook: het is een toppertje.

   Heb haar laatst nog eens bezocht. Ze had het een beetje koud in de grote zaal en dat leidde tot wat opwarmwerk op de bank. Tongzoenen, pijpen op de bank etc. Maar na enige tijd zijn we maar naar de sauna gegaan en daar werden we echt warm. Zonder enige gene ging ze verder met pijpen, tot ik het bijna niet meer hield.

   Ze stelde voor om ter plekke over te gaan tot het beter neukwerk, maar dat heb ik uiteindelijk maar verplaatst naar een kamer. In de sauna is dat toch een beetje oncomfortabel, met die harde houten bankjes. Op de kamer hebben we er geen gras over laten groeien. Doorgegaan met heel heftige tongzoenen (je kunt met haar gemakkelijk een kwartier of langer zoenen, ze vindt het heerlijk en ik ook), daarna uiteraard een hele goede pijpbeurt en het afgemaakt op een klassieke missio manier.

   Het is een heerlijke combinatie van GFE en PSE.

   Commentaar

   Aan het werk...
   X