Bochum, Freudenbergstrasse 39, Angelina (Bra)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Bochum, Freudenbergstrasse 39, Angelina (Bra)

  Vorige week donderdag weer een tripje naar Bochum gemaakt. Ik arriveerde vlak na openingstijd, en de club was net wakker aan het worden. Er waren nog geen tien ijsberen in huis, van wie ik er één was.

  De Aziatische dames waren die ochtend sterk vertegenwoordigd. Naast de usual suspects (Sofia, Noy, Celine) telde ik er nog vier oosterse schoonheden. Ook was een een ruim contingent Brasileñas aanwezig, en het was ondanks het nog wat vroege tijdstip een gezellig gebabbel in het Portugees wat de klok sloeg, daar in het hoekje bij de tv in de grote zaal.

  Eén dame trok mijn direct mijn aandacht. Ze had zichtbaar indiaans bloed in zich, met veel donker haar dat op een charmante manier slordig was opgestoken. Na een rondje lopen ging naast haar zitten en ze bleek Angelina te heten, uit Brazilië. Angelina is een aardig meisje, maar spreekt matig duits. Met het weinige spaans en portugees dat ik zelf beheers werd het niettemin nog een leuk gesprekje, over van alles en nog wat. Al snel kwam het onderwerp llave ter sprake.

  Bij dit alles had ik ten aanzien van haar dienstverlening enige reserve. Naast een beetje aan mijn edele delen zitten en een voorzichtig kusje op de mond gebeurde er op de bank niet veel, en dat bleek ook het geval op de kamer te zijn. Zoenen deed ze wel, maar haar tongetje gebruiktje daarbij niet echt. Haar pijpwerk bestond uit niet meer dan wat voorzichtig likken, en het neuken was zeer middelmatig door veel glijmiddel, en nog meer gespeeld gekreun. Angelina is een aardig meisje, doet op zich wel haar best maar desondanks blijft de kwaliteit van de door haar geleverde prestaties toch echt beneden de maat. Ondanks haar leuke koppie is het herhalingsgevaar dus nihil. Inmiddels heb ik half en half al het idee dat je je beter niet met één van de Braziliaansen in Freude terug kunt trekken, vanwege een te povere service. Jammer.
  Men have two emotions: Hungry and Horny.
  If you see him without an erection, make him a sandwich.

 • #2
  Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Angelina (matig)

  Nadat ik er al weer drie rondjes op had zitten met resp. Sofie, Helena en Rosemarie, kreeg ik wel weer eens zin in een triootje ter afsluiting. Ik ging eens een babbeltje maken met Rosemarie, zij kent de dames tenslotte beter dan ik. Ze stelde een mollige milf recht tegenover ons voor, die voor zover ik had kunnen constateren nog geen enkele klant had gehad, maar sorry, ik knap totaal af op dikkere vrouwen op leeftijd. Haar vriendin Luna, waar we wel vaker mee getrioot hebben was er helaas niet. We liepen een rondje en ze stelde een knappe goed gevormde latina voor. Het sprak me wel aan.
  De dame stelde zich voor als Angelina, wat bij mij meteen een belletje deed rinkelen. Er werd alvast een sleutel gepakt, maar we gingen eerst even vorknutschen in de kino. Angelina is een knappe meid, met mooie grote borsten, volgens mij niet helemaal van haarzelf, maar best goed gelukt, ik heb er heel wat in mijn handen gehad die minder waren .
  Angelina deed goed haar best, mogelijk omdat ze in aanwezigheid van het collegaatje een goede act neer wou zetten, maar ze is wel wat minder vurig dan Rosemarie. Niettemin werd er op dat kinobankje behoorlijk heftig gezoend en gepijpt door beide dames .
  Het waren maar een paar stappen naar kamer 11. Ik lag lekker lui op mijn rug, met in ieder arm zo'n welgevormd schatje, vier van die mollige latinabillen in de handen, en twee glibberige tongetjes die beurtelings mijn mond binnendrongen . Afwisselend gingen de mondjes ook weer eens naar beneden, James werd bepaald niet vergeten. Angelina hield me ook steeds haar tepels voor, ik verveelde me geen moment.
  Aangezien ik Rosemarie een paar uur eerder al had geneukt, moest nu Angelina er maar eens aan geloven. Ze ging op haar rug voor een stevige beurt. Rosemarietje kwam er naast liggen, ik sloeg beide armen om de twee schatjes heen en terwijl ik Angelinatje neukte zo hard als ik kon, bediende ik mezelf naar believen van die twee zoengrage mondjes .
  Voor de finale kwamen ze weer ieder aan een kant tegen me aan liggen en liet ik de laatste druppels van de dag eruit friemelen door die lieve vingertjes.
  Goede afsluiter, persoonlijk zou ik Angelina opschalen naar een goed, maar Rosemarie is er gewoon een uit de top van Freude.
  Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
  En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

  Commentaar

  Aan het werk...
  X