Bochum, Freudenbergstrasse 39, Helena (Slo)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Bochum, Freudenbergstrasse 39, Helena (Slo)

  Deze jongedame heeft een leuke spontane lach, ik was al verschillende keren voorbijgelopen, maar ze bleef gewoon even vriendelijk, dus maar eens een praatje gaan maken. Ze vroeg of ik zin had in een Dreier, ze had een vriendin die haar goed zou aanvullen. Okay, wy not? Vriendin was een lange slanke Roemeense, Gabriella. Heb ook een paspoortje voor haar gemaakt.
  Niet het type wat ik snel zou benaderen, beetje profi, maar eerlijk is eerlijk, ze deed haar ding uitstekend.
  Ik strekte me uit met in iedere arm zo'n lekkere stoeipoes en ging telkens naadloos van het ene mondje in het andere. Ik constateerde dat Gabi toch wel het lekkerste zoende en ging met haar door.
  We stopten even om te kijken wat blonde Helena daar beneden allemaal uitspookte. Ze keek ons geil aan terwijl ze haar tong rondjes liet draaien.
  Ik vroeg Gabi of zij dat ook zo goed kon. Dat zou ik merken. Ze likten me samen af, totdat Gabi ineens het hele apparaat opslokte en met haar neus tegen mijn schaambeen gedrukt zat. 'Hey, ich möchte ihn aber noch zurückhaben'. Helena grijnsde me toe. 'Ich habe doch gesagt, es wird schön sein'. Gelijk had ze. Gabi was een echte deepthroatqueen.
  Maarrr, er moest ook nog wat anders gebeuren. Heleentje floepte er snel een condoom omheen en nam plaats voor een ritje. Gabi kwam weer lekker tegen me aan liggen zoenen. Ze moest uiteraard ook haar deel van de pret hebben, even een gummiwechsel en Gabi een tijdlang in missie gepakt, waarbij Helena ernaast lag voor een lekkere triotongzoen.
  Voor de finale Gabi haar deepthroatkunsten maar weer uit laten voeren, met geile, zoenende Helena in mijn arm, haar mollige billen knedend tot ik Gabi ineens een volle mond bezorgde.
  Met recht een van de heftigste trio's van de laatste tijd. En de eerste van 2010. Maar niet de laatste, ik ben noglangnietuitgewandeld .
  Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
  En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

 • #2
  Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Helena (uitstekend)

  Gisteren kon ik in eerste instantie mijn draai niet vinden, veel witte jassen, weinig blote vrouwen. Was wel een momentopname, later op de dag waren de verhoudingen totaal anders. Maar wie ik wel terugvond was Helena. Dat mondde natuurlijk uit in een zoen en pijpscene op de bank met een kamerbezoek als gevolg. Na een lange pijpbeurt trok ze er een cd omheen en zette zichzelf erop. Maar half naar binnen en steeds de hand erachter. Ze stapte er weer af, verwijderde het cd en ging weer aan het pijpen. Hallo, ik wou je eigenlijk verder neuken. Ze had een klein probleem. De poes te droog en geen glijmiddel in de tas. Slordig. Maar ze kwam toch uit zichzelf met een pragmatische oplossing. Aufnahme ohne Aufschlag. Normaal zou dat 25 extra zijn. Ik was meteen accoord. Ze ging er eens goed voor zitten en begon zachtjes te zuigen net zolang tot de zak leeg en de mond vol was. Dat zijn zo van die toevallige emolumenten waar je af en toe ook eens tegenaanloopt. De volgende keer mag ze die glijbagger wel weer thuislaten .
  Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
  En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

  Commentaar


  • #3
   Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Helena(uitstekend)

   Heb afgelopen week ook kennis gemaakt met deze, naar eigen zeggen, Griekse dame van begin 20 jaar, slank, A cup en een mooie verschijning... Helena
   Het was wel goed maar niet spetterend zoal bij Noy..
   Leuk gesprek op de bank, al snel vragen om een sleutel te halen, voor mij iets te profi ......
   Maar goed, ze was gewillig, ben aan m'n trekken gekomen, hondjes en met haar mond kwam mijn hoogtepunt, let wel, met en niet in haar mond..
   Misschien dat een jongere IJsbeer meer gevoel bij haar op kan brengen, ik vond haar te ijzig, kan ook aan mijn gevoel hebben gelegen, ze kon tenslotte eigenlijk best mijn kleindochter zijn geweest.. :P

   Commentaar

   Aan het werk...
   X