Bochum, Freudenbergstrasse 39, Lucky (Bra)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Bochum, Freudenbergstrasse 39, Lucky (Bra)

  Deze goedlachse gebruinde slanke beauty was mij eerder opgevallen in het voorbijlopen met haar panter setje aan. Kort gekruld donkerblond haar en ondeugende blik. Later maakte ik kennis met ijsbeertje Sphinx die haar eerst niet herkende toen ik vroeg of hij ervaring met deze schone had, en toen hij ontkende, vroeg ze hem juist, ken je mij niet meer? Dat was hilarisch, dame had schijnbaar een nieuwe look en daardoor niet zo snel herkenbaar?

  Afijn op advies van Sphinx en mijn eigen ogen deze dame later geschaakt tussen haar drukke bezigheden door. Ik sprak haar tactisch aan, en ze beloofde later bij me te komen en zo geshiedde, 15 minuutjes later kwam ze recht op me af lopen, en trok ze me mee op zoek naar een vaste dichte kamer die we even niet konden vinden, en uiteindelijk voor bij de ingang plaatsgenomen op een bankje in de gang in afwachting van het vrijkomen van 1 van de kamers aldaar. Lucky is van het initiatieve soort, dus direct zoenen en voelen op de bank, en helaas ging net voor mijn gevoel de deur van een kamer te vroeg open, waardoor dit voorspel abrupt onderbroken wordt

  Op de kamer viel Lucky direct aan op mijn mannelijkheid die fier overeind stond, en een heftige pijpbeurt volgde, ik vond het met haar gekreun iets lijken op een goedkope Duitse pornofilm en dus teveel acting, zoenen was er opeens niet meer bij en het werd een beetje afstandelijk sex die technisch wel in orde was, maar in een te rap tempo en te weinig afwisseling, wel stimuleerde ze opeens mij anaal met haar vingers wat tijdens het pijpen en aftrekken wel lekker was, maar al met al een wat teleurstellende sessie, te zakelijk en te afstandelijk

 • #2
  Re: Lucky (Braz.)

  De eerste die ik zag, toen ik Freude binnenliep, was een prachtige dame die, zoals alle dames daar, spiernaakt rondliep en een kop koffie ging halen. Die moet ik hebben, dacht ik direct. Na een kop koffie te hebben gehaald, bleek ze te zijn neergetsreken in het zitje, vlak bij de kino. Alle plaatsen naast haar waren vrij, dus heb ik me daar maar eens neergevleid. Wat een goed idee was dat. Ze stelde zich voor op overtuigende wijze : namelijk met een dikke tongzoen, waar ik het benauwd van kreeg, een directe zoektocht om mijn badjas open te krijgen (lukte vrij snel, want heb maar even geholpen) en een diepe pijpbeurt.

  Dat was allemaal zo overtuigend dat we vlot daarna een kamer hebben opgezocht. Pijpen, zoenen, vingeren, beffen, neuken : het hele repertoire werd doorgenomen tot mijn grote genoegen. Om een lang verhaal kort te maken : de zondag begon uitstekend. Voor het 12 uur was had ik al een heerlijke geile sessie met een fantastische meid achter de rug, die naar meer smaakte.

  Commentaar


  • #3
   Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Lucky (Braziliaanse) (uitstekend)

   Ik ben van mening dat dit een prima gfe dame is, dit dus in tegenstelling tot de recensie van Franky.

   Ten eerste ziet deze iets rijpere vrouw er fantastisch uit, gebruind, half lang haar, fantasche borsten en mooi ronde Braziliaanse billen. Gewoon een echt lekker ding. Overigens oogt ze een stuk jonger dan ze is (ik schat haar op 33-34 jaar).

   Op de bank begint ze al snel lekker tegen je aan te zitten en na wat kletsen wordt het al snel tongzoenen....heerlijk gfe gevoel ! Ze wil vervolgens snel afdalen naar mijn inmiddels behoorlijk gegroeide wapen....maar dit heb ik ff afgeremd, om nog even heerlijk haar borsten te betasten en lekker te tongen.

   Daarna toch maar aan haar drang toegegeven en me lekker op het bankje laten pijpen (zc). Vervolgens naar de kamer gegaan, waar het hele spel overnieuw begon, tongen, heerlijk pzc, beffen, vingeren en uiteindelijk in missionaris afgemaakt.....dit alles voor 50 euries.

   Is een geweldig lekkere Braziliaanse dame. Ik wil volgend jaar op vakantie naar Brasil, maar voor de lekkere meiden hoef je het eigenlijk niet te doen, die zitten ook bij Freude 39 !

   Commentaar


   • #4
    Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Lucky (Braziliaanse) (goed)

    Oorspronkelijk geplaatst door Boobies101
    Is Lucky eigenlijk nog in Freude gespot de laatste tijd
    Ben onlangs 2 x in Freude geweest en tot mijn spijt moeten vaststellen dat het Latina hoekje
    niet meer bezet was

    Ook Lana en Maria niet meer gezien is toch wel een gemis !
    Ben er pas geweest en Lucky was er niet. Op de Duitse forums las ik haar laatste recentie uit januari 2012. Ze heeft me eens verteld een eigen website te hebben, maar die kan ik niet vinden. Erg jammer, maar kan ook zo weer terug zijn.

    Blijft overigens genoeg ander lekkers over in deze club.

    Commentaar

    Aan het werk...
    X