Bochum, Freudenbergstrasse 39, Adela (Roe)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Bochum, Freudenbergstrasse 39, Adela (Roe)

  Vrijdagmiddag de Freudenbergstrasse nog maar eens bezocht. Volgens de Thekefrau waren 40 dames aanwezig, maar volgens mij waren het er ongeveer 25. Een daarvan was Adela, een 22 jarige Roemeense schone. Superslank met prachtige borsten, een goddellijk kontje en de mooiste lippen die je ooit hebt gezien. Ze lijkt een beetje een Oost-Europese versie van Angelina Jolie. In het gesprekje op de bank zei ze al wrijvend op m'n grote kleine vriend dat pijpen haar specialiteit was. Uiteraard onnodige reclame, ik had bij oogopslag al besloten dat ik met haar naar de kamer zou gaan . Ze had echter niets teveel gezegd, deze dame heeft de Hogere Pijp Academie cum laude doorlopen. Mijn god wat een ervaring. M'n ballen zoog ze er bijna af en ook het gedeelte tussen m'n kont en ballen kregen een wel heel aparte likbehandeling. Ongevraagd verdween m'n eikel in haar slokdarm. Erg apart. Erg geil. Voor een paar centjes extra mocht ik in haar mond klaarkomen (dat die meiden dat doen zeg ) Topervaring ! Mooie meid. Fantastisch pijpgedrag !!!
  Laatst gewijzigd door Lalande; 12-03-08, 18:44.

 • #2
  Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Adela (uitstekend)

  Ik was al een paar keer eerder met Adela geweest en gisteravond kwam het er weer eens van. Dit meisje heeft haar gelaatsuitdrukking niet echt mee, ze kijkt vaak een beetje nors, maar als je daar eenmaal doorheen bent is het best een aardige meid en de sex met haar is in een woord super. Als een van de weinigen beheerst zij de kunst van het deepthroaten. Alleen gisteren had ze niet echt haar dag, een beetje last van de griep. Dit had ikzelf ook net gehad, als we ervan uit gaan dat het hetzelfde virus was, dan zullen we elkaar wel niet besmet hebben. Rustig wat gebabbeld tot ze de sigaret op had, het voorspel op de bank maar overgeslagen, bij haar weet ik toch wel dat het goed zit met de service.
  Ze kwam eerst lekker tegen me aanliggen met diepe lange tongzoenen en een zacht strelend handje aan mijn snel opstijvende lid. Toen verdween junior tot de aanslag in haar mond. Met lange trage halen pijpte ze door, telkens met haar neus even het schaambeen beroerend. Ft's zijn geen probleem bij haar, maar ik wilde haar toch eerst even neuken. In missie, met de hand onder die lekkere billen en zo diep als tie kon. En de hele tijd zachtjes op elkaars tong zuigend. Sex zoals sex hoort te zijn.
  Daarna weer verder met zo'n heerlijk geile deepthroat blowjob, voortdurend oogcontact houdend. Ze gaf geen kik toen haar verhemelte gewit werd, bleef gewoon doorzuigen. Goede medicijn tegen de griep, zei ik nog, maar ze trapte er niet in, liet de boel in een tissue lopen en kwam nog even lekker tegen me aanliggen. Voor iemand die niet echt in topvorm was had ze toch goed haar best gedaan, chapeau!
  Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
  En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bijdoen.

  Commentaar


  • #3
   Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Adela (uitstekend)

   Ik had Adela al eens met een tweede meid een man zien verwennen in de kino. Ik wou dit ook eens meemaken. Dichtbij Adela zat een knappe slanke met flinke boezem. Deze dame zou een perfecte aanvulling zijn voor een trio. Ik ging naast deze nieuwe aanwinst voor Freude zitten. Zij noemt Edina. Zie mijn recensie over haar. Beide waren snel akkoord voor een Dreier. Ik koos voor een party in de kino. De handdoeken werden op de bedden gelegd. Ik werd staande al goed verwend met tongzoenen, strelingen en pijpen door de twee dames. Toen we gingen liggen, werd ik door twee tongen, mondjes en kutjes verwend zoals ik nog alleen eerder in een pornofilm had gezien. En dit alles onder meer en meer belangstelling van ijsberen die het spektakel kwamen aanschouwen.
   NB: cupmaat van Adela is toch een B(en dan nog een heel volle -en mooie-) en geen A zoals in de recensie staat.

   Commentaar


   • #4
    Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Adela(uitstekend)

    Volgens mij hoort ze zo'n beetje bij het interieur van Freude39, en ook één van de toppertjes.

    Had een trio gedaan met een slanke dame die Antonia heette als ik het goed heb onthouden.

    Beide meiden zijn toppertjes op hun eigen manier, maar het werkte het niet echt lekker samen. Waar de ander alles heel subtiel, lief en teder doet duikt Adele er vol op.

    Dus volgende keer neem ik haar gewoon weer 1 op 1 ;-)

    Commentaar


    • #5
     Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Adela(uitstekend)

     Adela is ondanks haar lange staat van dienst in Freude (meer dan 4 jaar) nog steeds een onvervalste topper zoals ik onlangs zelf tot tweemaal toe mocht ervaren. Ze komt nogal afstandelijk tot zelfs op het ongeïnteresserde af over in de barruimte. Ze is vaak in de weer met haar mobieltje wat soms storend kan overkomen, maar eens je haar vergezelt in haar sofa is er van enige ongeïnteresseerdheid geen sprake meer. Zeer rustige en "normale" babbels vooraf, in de kamer een onvervalste furie die zowel oraal als meer intiem bovengemiddeld goed te noemen is. Een zekerheid voor een goede kamergang in Freude, zonder enige twijfel, niet echt GFE maar verre van afstandelijk te noemen... Zeer mooi lichaam trouwens dat in tip-top vorm is, conditioneel is ze onvermoeibaar, dus voor fans van het heftigere werk zeker een optie. Zeer goede servicedame met een mooi, ietwat exotisch ogend gezichtje, klasse.

     Commentaar


     • #6
      werkt deze topper nog ? want het is toch alweer wat jaren geleden...

      Commentaar

      Aan het werk...
      X