Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thai)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thai)

  Paringsgedrag

  IJsberend op het overdekte Bochumse Noordpoolgebied, zag ik dit Thaise oogsnoepje op een ijsschots zitten. Keuvelend met een kleine, eveneens Thaise concullega wierp ze bengelachtige blikken naar de langstrekkende witbejaste wandelaars . Haar zwarte, stijle haar reikte tot haar schouders en glom zachtjes in het gedempte clublicht. Een spannend gezicht met Aziatische trekken werd erdoor omsloten. Ik schatte haar een goed geconserveerde dertiger. Haar zeer sexy gebruinde figuur met opgepimpte C-cup en haar uitgekookte manier van bewegen deden bijkans het ijs om haar heen smelten. Getooid met slechts een zilverkleurige schakelketting die als een sierraad om haar bekoorlijke middel hing, keek deze nakende gratie stoutmoedig de ruimte in. Ik ging strategisch tegenover haar zitten en nam een quasi nonchalante houding aan . Toen ijsbeer Jaccoone mij op basis van zijn persoonlijke ervaring terloops tipte dat zij beslist de moeite waard was, aarzelde ik verder niet en vleide naast haar neer. Deze lachgrage, goedgemutste nit noy ting-tong Thaise maakte eenvoudig contact en begon mij direct een beetje te dollen. Ze sprak minimaal Engels en stelde zich voor als Celine. Met plagen en oogcontact zoeken probeerde ze mij uit de tent te lokken. "Hello my future ex-husband..." was haar adremme begroeting.

  Jaccoone was op de bank naast ons gaan zitten en begon net aan een -ahum- goed gesprek met haar vriendin Noy terwijl haar plagende handen al onder mijn berenvel waren gegleden. Nadat ik twee drankjes voor ons had gehaald, kwam de heerlijke Celine langzaam dichterbij en begon mij na wat zacht geknuffel lekker te zoenen terwijl haar vingertoppen mijn tepels streelden. Ze zoende passioneel en vol overgave en zo beroofte ze mij van mijn laatste restje weerstand . Op enig moment keek ze me vragend aan terwijl haar hand zachtjes mijn bindceintuur los begon te trekken. Ik knikte vriendelijk, waarop dit boefje mijn vacht opende en mijn volle erectie bewonderde. Ze maakte een grap naar Noy, ging op haar knieën kruislings over mij heen zitten, duwde haar fraaie billen omhoog zodat mijn rechterhand goed bij haar vrouwelijkheid kon komen en begon mij ten overstaan van de gehele kamer subliem oraal te bevredigen . Mijn eerste sekservaring met toekijkend publiek was hiermee een feit wat het geheel een scandaleus tintje gaf, terwijl ze me langzaam gek wist te maken met de warmte van haar lustige tong en zuigende lippen. Omdat ik niet all the way wilde gaan in de enorme huiskamer van deze Bochumse seksclub, vroeg ik of ze met me naar een kamer wilde. Een wilde zoen was mijn antwoord...

  Ze pakte mijn hand en begeleidde me naar achteren, langs de bioscoop naar een van de fraaie, volledig afgesloten kamers. Onderweg ernaartoe stopte ze halverwege de gang en zette zich gehurkt aan een diepe fellatio waarbij ze me recht aankeek. Een onverwacht maar erg geil moment en ik raakte beneveld door de aanzienlijke opwinding die mij zo werd ingeblazen . Er liepen twee ijsberen langs gevolgd door een bevallige blondine maar wij hadden slechts aandacht voor elkaar. Ik stootte zachtjes in haar mond toen ze ineens stout lachend weer opstond en verder huppelde. In de kamer legde deze bengel twee handdoeken op de matras en begon me weer sensueel te zoenen terwijl ze haar hoge sandalettes opende en uitschopte. Ze keek me aan, schakelde over op vloeiend Duits en vroeg charmant: "Du bist so heiss, darf ich auch ein bisschen von dir geniesen?" Wat er vervolgens op de kamer gebeurde, was een aaneenschakeling van hete handelingen, een natuurlijke flow van wederzijds genieten en behagen. Nadat ik haar boezem had verwend, viel mij een onvervalste deep throat ten deel () waarna we overschakelden op standje neunundsechzig. Ik pakte haar mooie voeten daarbij vast en vouwde ze naar binnen boven haar ronde billen terwijl mijn tong haar lustknopje en liefdestunnel beroerde.

  Celine kreunde hoorbaar, opgestuwd door ons samenspel en liet daarbij haar lustvocht lopen. Mijn stoten in haar mond vloeiden over in een ware coïtus oralis en ik neukte haar zachte keel met ferme halen . Ineens nam ze de controle over en maande mij rechtop te gaan zitten tegen de zacht bestofte, schuin aflopende wand aan het hoofdeinde. Ze ging bovenop mij zitten en schoof hierbij zó diep over mij heen dat ik naar adem snakte. Aldus begon de zeer hete Celine met krachtige halen van voor naar achter te schuiven terwijl we ons diep zoenend overgaven aan een zwevend gevoel van extase dat door onze langs elkaar schurende lijven werd opgewekt. Zelden ben ik zo intens en heftig bereden... Haar ogen sloten zich, haar wellustige gekreun zwelde aan en haar gezicht leek van pijn verkrampt. Even genoot ik van haar zichtbare worsteling met de onontkoombaarheid van het lekkerste gevoel, zwevend tussen menselijke autonomie en vurige overgave, tussen professionele controle en ongegeneerd zelfverlies, alvorens zij zich er amechtig aan overgaf... "O, ich bin müde jetzt!", verontschuldigde zij zich toen ze wat was bijgekomen. Na een korte pauze en een energieke doggy was ik in een ongenadig missionarisstandje niet langer de meester over mijn lusten en onderging ook ik het ultieme genot. Een intens orgasme nam bezit van mijn lichaam, een explosie van zo’n kracht dat de zekeringen in mij doorsloegen en mijn denksysteem ogenblikkenlang plat lag .

  Toen de kruitdampen waren neergedaald, lagen we nog wat te knuffelen in elkaars armen... Celine gaf mij een van de geilste saunaclub ervaringen uit mijn overigens nog prille wandelloopbaan. Een heerlijke, speelse, passionele en bij vlagen zelfs tedere vrouw die op de bank op je aanvalt en je er op de kamer flink van langs geeft. Wees dus gewaarschuwd ! Het grondmotief van haar daden is het zich met de gast waarlijk amuseren: plezier geven en ontvangen thematiseert haar spelbeleving. Niet iemand voor diepgravende gesprekken of reflecties. Nee, Celine eist daden, inzet en passie op de kamer. Deze bronstige ijsbeer wist ze daarmee in elk geval tot excessief paringsgedrag te verleiden . Voor 1 uur en twintig minuten non-stop actie op de kamer vroeg zij slechts 100 Euri. Dit is dan nog exclusief de zeer genietbare tijd met haar op de bank en in de gang, voorafgaand aan het kamerverblijf. Deze kanjer heeft dan ook trots in haar werk, geniet waar het kan lekker mee en wil je als gast graag laten terugkomen. In die opzet is ze bij mij volledig geslaagd: mocht ik haar nog een keer treffen in Freude 39, dan is een herhaling gegarandeerd!
  Steeds weer als je denkt dit is het einde, sta je op de grens van wat begint.

 • #2
  Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (uitstekend)

  Klopt helemaal,ben al diverse keren in Bochum geweest en moet zeggen dat het schoonheidsgehalte best aardig is.
  Zo ook met Celine...Met haar ook een uiterst prettig uurtje gehad waarbij ik
  behoorlijk geteased werd door deze geile donder.

  Ben dan ook van plan om haar binnenkort weer met een bezoekje te vereren
  Laatst gewijzigd door Lalande; 03-02-08, 17:30. Reden: overbodige quote verwijderd

  Commentaar


  • #3
   Bochum, Freudenberg 39 CELINE

   Tijdens mijn bezoek aan deze club, eerst met Lana hkennis gemaakt. Na enige rust, in het achterste deel CELINE op een bank ontmoet: een 37 jarige Thaise met lang zwart haar.
   Na het blijkbaar verplichte TZ en pijpnummertje op de bank naar de kamer getrokken.
   Zeer zachte massage, fijn pijpwerk en zelf zeeeer graag gelikt worden, dat zijn haar specialiteiten . Bij het likken kwam ze zowaar zelf klaar.
   Zeker een aanrader.
   Laatst gewijzigd door Lalande; 19-05-08, 17:36.

   Commentaar


   • #4
    Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thaise, zwart haar) (uitstekend)

    Donderdag sinds lange tijd weer eens naar Freude gereden. Bezetting van dames was mager, ongeveer 20 a 25 dames gespot.
    's Middags met Celine een goede sessie beleefd. Na het gebruikelijke zoenen en pijpen samen een kamertje opgezocht. Hier de uitstekende pijpbeurt voortgezet waarbij ik haar even een halt toe moest roepen anders was ik al klaargekomen.
    Hierna Celine haar kale poesje eens goed gelikt waarbij ze aangaf dit wel te waarderen. Een condoom omgedaan en al in het 2e standje kwam ik klaar.
    Hierna nog even liggen knuffelen alvorens een douche op te zoeken.

    Commentaar


    • #5
     Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thaise, zwart haar) (uitstekend)

     Na mijn sessie met Celine een lekkere massage genomen en even in de sauna gezeten.
     De altijd lekkere Noy was nergens meer te bekennen, zij was 's middags constant bezet geweest. Was alweer gevangen voordat ze een voet in de zaal had gezet.
     Na mijn goede ervaring met Celine eerder op de dag maar besloten om weer naast haar op het bankje te gaan zitten. Lekker begroet met een lekkere tongzoen.
     Zitten tongzoenen alvorens mijn badjas open ging en Celine me begon te pijpen. Hierna kwam ze op me zitten om weer uitgebreid te tongen, deze keer zowel zittend als liggend op de bank. Ondertussen was een andere ijsbeer al recht tegenover ons komen zitten om het allemaal goed gade te kunnen slaan. Celine ging op haar hurken voor me zitten om me heerlijk verder te pijpen. Dit was zo heerlijk geil dat ook de andere ijsbeer zijn badjas al open had en zich al zat af te trekken. Dit aangezicht kon me niet zo bekoren dus Celine verzocht toch maar een kamertje op te zoeken.
     Wat hier volgde was je reinste porno . Ik was inmiddels zo geil als boter en we begonnen nog staand alweer te tongen. Hierbij stonden we tegen elkaar aan. Plots verschoof Celine hierbij haar bekken en voelde ik wat nats aan mijn eikel. Ze zette haar nagels in mijn billen en duwde me nog dichter tegen haar aan, hierbij schoof ik zo bij haar naar binnen. Schijnbaar was Celine ook nogal opgewonden want ze was goed vochtig.
     Zo gezamelijk op het bed beland en haar even geneukt. Toen ik van positie wou wisselen trok ze mijn pik weer naar haar gezicht toe om me weer te pijpen. Hierna liet ze mijn pik uit haar mond glijden en duwde mijn pik tussen haar tieten die ze tegen elkaar aan duwde. Haar zo tussen haar tieten geneukt alvorens ze weer verder ging met pijpen. Nu hield ik het echt niet meer en spoot mijn zaad in haar mond.
     Na even in elkaars armen gelegen te hebben en wat te hebben gekletst begonnen we weer te tongzoenen. Hierdoor kwam ik snel weer in the mood. Dit had Celine ook opgemerkt en zij nam snel weer mijn pik in haar mond, deze keer werden mijn ballen ook goed behandeld. Celine kwam bovenop me zitten, wederom zonder condoom, om me te berijden. Mij werd te kennen gegeven dat ik haar tieten moest verwennen met mijn mond en tanden. Om even weer op adem te komen Celine op bed gelegd zodat ik haar even goed kon verwennen. Nu proefde ik duidelijk dat ze behoorlijk nat was. Het beffen kon haar, blijkens haar reactie, goed bekoren. Nu was het toch weer tijd om weer te neuken; deze keer ik bovenop en Celine met haar benen in haar nek. Haar zo stevig liggen neuken. Bij de wissel van positie werd ik weer uitgebreid afgetrokken en gepijpt. Nu haar in doggy genomen en ook nog zijdelings liggen neuken. Na een hele poos voelde ik dat ik ging komen: Celine kwam met haar mond weer naar mijn pik en wou dat ik haar zo in haar gezicht wou spuiten. Ik wou nog even haar geile mond rond mijn pik voelen en zo kwam ik klaar in haar mond terwijl ze mij aan het pijpen was.
     Hierna waren we helemaal uitgeput en hebben samen nog even uitgeteld op bed gelegen alvorens een verfrissende douche te nemen.

     Een geweldige sessie beleefd met deze Celine, één van mijn topervaringen in mijn wandelcarriere .

     Commentaar


     • #6
      Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thaise, zwart haar) (uitstekend)

      Was afgelopen maandag eens in Freudenberg. Nog steeds een fantastische plek om een paar uurtje door te brengen. Liep om een uur of half 4 naar binnen en zag direct een aantal zeer begeerlijke meiden. Dit zou een mooie middag worden.

      Heb me in de hoek linsk achterin naast Celine gevleid en dat was een heel goede beslissing. Na wat small talk, begon ze me heerlijk te tongzoenen en alras ging haar hand onder de jas en begon ze met mijn pik te spelen. Die werd al snel keihard en dat moest ze van dichterbij zien. Jas en volop pijpen; het blijft heerlijk om in het openbaar zo te worden opgegeild.

      Pijpkunsten van Celine zijn prima : mijn hele lul ging naar binnen en ik moest alle moeite doen om niet reeds te komen op de bank. Na een minuut of 10 naar een kamer gegaan en daar ging de zaak crescendo verder. Heftig zoenen, diep pijpen. Ze heeft een fraai kutje met een smal streepje erboven : machtig mooi. Op een gegeven ogenblik vond ze dat echt geneukt moest en bood me haar kut op zo'n uitdagende en porno-achtige manier aan, dat ik bijna was ingegaan op aanbod alles zc te doen. Heb toch een rubbertje om laten doen, maar de verleiding was groot.

      Alles bij elkaar te veel om me in te houden na een heftige beurt kwam ik klaar in haar.

      Na afloop heerlijke massage van haar gehad.

      Commentaar


      • #7
       Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thaise, zwart haar) (uitstekend)

       Donderdag naar Freude geweest. Voornamelijk met het idee Celine weer goed te kunnen neuken. Viel allemaal een beetje tegen.
       Ik had geen idee hoe populair deze vrouw is bij de ijsberen. Van 11 uur tot 16 uur (tijd dat ik weer richting Nederland reed) heeft ze echt nog geen stap gezet in de grote zaal; haar vaste klanten zaten haar allemaal op te wachten voor op 1 van de banken bij de bar.
       Zelf rond 12 uur hier ook maar even gaan zitten toen ik haar van de kamer af zag komen.

       Toen ze me zag herkende ze me wel direct en kwam bij me zitten en begon direct te zoenen. Dat ging al snel over in wat pijpwerk. Het kwam allemaal wat gehaast op me over. Een kamertje opgezocht waar zij verder ging met haar orale kunsten en ik moest de gunst ook aan haar bewijzen.
       Daarna condoom erom en haar geneukt. Was mijn 1e ronde dus condoom was snel gevuld.
       Celine was nu vrij gehaast en wou direct van de kamer af want er zat alweer een vaste klant op haar te wachten; ik had ff tussendoor gemogen. Zij wou direct weer een tijd afspreken waarop ze me weer zou kunnen zien. Hierop heb ik echter maar koeltjes gereageerd omdat dit voor mij toch niet de normale gang van zaken is.

       Zo geil als Celine vorige keer was zo zakelijk was ze nu.
       Begrijp me niet verkeerd; het was nog steeds goed maar het juiste gevoel ontbrak deze keer bij mij.

       Commentaar


       • #8
        Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thaise, zwart haar) (uitstekend)

        Na mijn ervaring met Putri even wat gegeten en een sauna genomen.

        Toen ik terugliep vanuit de sauna zag ik Celine en Jane zitten in het hoekje naast de bios. Ik ging naast Celine zitten en we raakten aan de praat. Ondertussen kwam er een andere ijsbeer bij Jane zitten maar deze wimpelde de man af. Hierop vroeg Celine of ik zin had in 2 dames. Nu had ik toevallig daarvoor net zitten denken dat ik in Duitse clubs nog nooit een trio had gehad!!!
        Dat werd dus wel eens tijd, dacht ik zo!!!

        Celine en Jane zijn aardig ingespeeld op elkaar en weten elkaar goed aan te vullen en af te wisselen. Ik heb een geweldig half uurtje op de kamer beleefd met deze 2 dames.

        Voor herhaling vatbaar!!!

        Commentaar


        • #9
         Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thaise, zwart haar) (uitstekend)

         Na mijn avontuurtje met Noy even uitgerust en een sauna genomen.
         Daarna vol nieuwe energie naast Celine gaan zitten in het voorste gedeelte.
         Hier samen lekker op de bank liggen zoenen en ook enig pijpwerk van haar zijde maar toch minder uitvoerig dan ik van Celine gewend ben. Dit kwam vanwege de drukte op de banken voor en de andere dames die meenden zich met ons te moeten bemoeien.
         Dus maar snel een kamertje opgezocht en daar kon Celine haar oral ekunsten verder tonen. Hierna haar lekkere gladde poesje eens verkend en snel besloten om m'n pik datgene te geven waarvoor ik naar Bochum was gereden: een heerlijke, stevige neukpartij met deze thaise tijgerin.
         Eerst in missionarispositie liggen neuken, vervolgens Celine bovenop mij en ten slotte een geile doggy om daarna haar mondje lekker vol te spuiten met mijn geile zaad.

         Commentaar


         • #10
          Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thaise, zwart haar) (uitstekend)

          Vorige week vrijdag al vroeg op pad gegaan richting Bochum, aangezien er weinig files waren was ik reeds om 10.15 uur aanwezig in F39. Het was nog bijzonder rustig, Celine was 1 van de eerste dames die in de grote ruimte kwam. Even kort bijgekletst alvorens over te gaan naar lekker zoenen en gepijpt worden. Een kamer opgezocht en hier ook Celine verwend alvorens haar te neuken. Al snel mijn zaad over haar tieten heen gespoten.

          Na een verkwikkende douche en een rondje sauna had ik weer genoeg energie voor ronde 2: het was om 11.30 uur nog steeds erg rustig met de dames al kwamen er wel verscheidene binnengelopen. Ik had wel weer zin in Celine maar kon haar niet vinden in de grote zaal; toen k toevallig door het glas heen keek van de voorste sauna zag ik haar daarliggen.
          Snel ook een handdoek gepakt en voor de sauna in. Celine verwelkomde me en vroeg of ik vlakbij haar kwam liggen. Zo lagen we beiden te relaxen en elkaar te strelen, totdat Celine haar benen opende en mijn hand richting haar kruis dwong . Haar poesje zo rustig liggen vingeren en schijnbaar beviel dit Celine wel. Na een poos wou ze meer en stond op en plantte haar poes bovenop mijn gezicht, met de mededeling dat ik haar diende te beffen. Haar maar gehoorzaamd en haar liggen beffen daar in de sauna.
          Celine vond het toen tijd om ook wat voor mij te doen en ging voor mijn kruis liggen en ging mij daar liggen pijpen wat mij zeer beviel.
          Jammer genoeg kwam er toen een andere dame de sauna binnen en ging aan de andere kant liggen. Celine bleef lekker bezig met pijpen. De andere dame leek hier geen aandacht aan te schenken.
          Uiteindelijk stelde Celine toch maar voor om een sleutel te halen want ze wilde nu toch echt wel geneukt worden. Onderweg naar de kamer vertelde ze me dat ze baalde van de aanwezigheid van de andere dame in de sauna want ze wilde me eigenlijk al in de sauna neuken. Na deze mededeling stopte ze op de gang om me daar nog even te pijpen.
          Na de kamerdue achter ons dicht te hebben getrokken ging Celine direct gebogen over het bed hangen en vertelde me dat ze nu goed geneukt wou worden. Mijn pik dus direct van achter bij haar natte poes naar binnen gestoken en haar stevig doggy geneukt. Na een poos positie gewisseld en haar bovenop me gezet en haar het ritme laten bepalen, dat bleef vrij stevig. Hierna gewisseld naar missionarispositie om daarna in deze positie mijn pik uit haar kut te halen om direct mijn zaad over haar buik en tieten heen te spuiten.
          Nog even nagekeuveld en afscheid genomen met een heerlijk lange zoenpartij.

          Toppertje!!!

          Commentaar


          • #11
           Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thaise, zwart haar) (uitstekend)

           Laatst op een warme zondagmiddag weer eens in Bochum langsgegaan. Wel een beetje een nadeel dat het dan binnen ook erg warm is. De dames hebben daar natuurlijk minder last van. Zo ook celine. Liep uiteraard spiernaakt door de zaak te paraderen en is sowieso gewend aan hitte in Thailnad.

           Naast haar gaan zitten en toen werd het ook op een andere manier heet. Na wat small talk ging ze wat te drinken halen en alleen al de gedachte dat ik haar straks zou neuken, maakte dat mijn pik stijf overeind stond tegen de tijd dat ze terugkwam. daar wist ze wel raad mee. Eerst uitvoerig en gepassioneerd zitten tongen op de bank en toen ze over tot het betere pijpwerk. Het is altijd weer een genoegen om daar in het oenbaar aan de slag te zijn. Kon haar ook uitgebreid vingeren met twee vingers in die geile kut van haar. Tegenover ons zaten de andere Aziatische schatjes en ook die gingen met hun gasten duidelijk te werk. Meer pikken kwamen te voorschijn.

           Ik was zo geil dat ik het daar wel op de bank had willen doen, maar ze ging toch een sleutel halen en we zijn in de kamer achterin tereceht gekomen. Moet je wel een heel eind lopen met een totempaal, maar ook dat is wel opwindend. Een mal op de kamer ging het crescendo : eerst goed door gepijpt, stevig gevingerd en gebeft en toen een stuk of 4 standjes. Allemaal waarbij ik mijn pik in en uit haar kut konzien schuiven, terwijl ze mij geil bleef aankijken. Explosie aan het eind loog er niet om.

           Commentaar


           • #12
            Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thaise, zwart haar) (uitstekend)

            ik was gister weer in freude en was bij deze thaise op de bank gaan zitten.
            na tijdje lekker gekletst te hebben begon ze me heerlijk te zoenen. en even later
            moest mijn ijsberen vel open en werd mijn kleine jongen ook grondig verwend.

            na een tijdje zo elkaar lekker te hebben zitten verwennen, mocht de sleutel
            gehaald worden. en mijn voorkeur ging uit naar 1 van de kamers achter bij het
            wellnes gedeelte. zijn iets nieuwer, ruimer en beter verlicht.

            maar omdat die nog allen bezet waren, daar voor op 1 van die banken gaan
            zitten waar we vrolijk verder gingen. tot 1 van die kamers vrij kwamen werd
            de sleutel van eigenaar verwisseld en wij de kamer op.

            daar met haar een heerlijk half uurtje gehad, en ze heeft er zelf ook van
            genoten.

            gr. hans855

            Commentaar


            • #13
             Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thaise, zwart haar) (uitstekend)

             Laatst op eenz aterdag weer een keertje gekamerd met Celine. Ze liep in een zwarte bikini, maar toen ik op de bank naast haar ging zitten, was een van een van de eerste zaken die we deden die bikini verwijderen. Maar ja : voor wat, hoort wat. Dus moest ook de badjas uit; zaten we dus allebei spiernaakt op die bank. Niet verkeerd, want Celine is een heerlijke meid om daar gebruik van te maken.

             Tongzoenen was het begin, maar liep al snel uit op ongegeneerd vingeren van mijn kant en pijpen van haar kant. En hoe : heel mijn lul verdween. Dus vlot daarna toch een kamer opgezocht en daar verder gegaan. Heb haar werkelijk genomen alsof we in een pornofilm bezig waren : hard en diep. Kwam diepgrommend klaar.

             Naderhand nog een lekkere massage van haar gekregen

             Commentaar


             • #14
              Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thaise, zwart haar) (uitstekend)

              Na mijn tegenvallende ervaring met Nana kwam ik gelukkig snel Celine tegen. Met haar weer een ouderwetse, geile neukpartij beleefd met 2 hoogtepunten en ook nog een ontspannende massage van Celine ontvangen.

              Jammer dat Celine zo populair is anders had ik har later op de dag nog een keer flink geneukt.

              Is qua populariteit samen met Putri wel 1 van de absolute toppers in Freude.

              Commentaar


              • #15
               Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thaise, zwart haar)(uitstekend)

               Vanmiddag weer lekker met deze thaise MILF geneukt en haar 2x volgespoten.
               Tot mijn grote verbazing haar vandaag voor de 1e x anaal geneukt in haar thaise kontje mmmm.

               Commentaar


               • #16
                Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thaise, zwart haar)(uitstekend)

                Jammer da we elkaar niet gezien hebben: ik was ook in Freude en heb ook gekamerd met Celine. Het was heel lekker met haar, hoewel die siliconen niet zo hoeven van mij. Ik vind haar een sympathieke vrouw: ze probeert er echt iets van te maken, afgestemd op wat ik lekker vind. Ik houd van ontspannen sex: beetje ouwe****en, beetje knuffelen en zachtaardige sex. Zij is daar ook wel van. In een half uur kwam ze twee keer klaar en ik helaas maar één keer. Het was een fijne ervaring met haar. Minpuntje was de geur van knoflook in haar adem, daar moe ze iets aan doen. Voor mij geldt: hoe frisser hoe beter, zeker voor de adem. Daar zorg ik toch zeker zelf ook voor.

                Algemeem was de line-up meer dan dik in orde. Voor elk wat wils: jong, slank, grote of kleine borsten, noem maar op. Jammer dat het zo'n eind rijden is. Wel een beetje gedateerde club: donker en al lang in gebruik zonder groot onderhoud.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Herne,Riemkerstr 111, Freude 39, Celine (Thaise, zwart haar)

                 My first date in the new F39 for 90 minutes. Renewed our "friendship " after more than 2 years. Just like old times , pure ecstasy ! Good to know some things never change.

                 Why did I wait so long ...?

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thaise, zwart haar)

                  Is possible that Celine has moved or alternates between clubs ? I'm not in Germany at present , so I unfortunately can't check........

                  http://www.freiercafe.com/showpost.p...&postcount=457

                  " Topp 2 war dann ein Neuzugang aus der Freude und es war eine sehr hübsche Thai-Maus namens Celina, wow was für orale Fähigkeiten sie doch hat, es war heute dort ihr erster Tag und ich hoffe, nicht ihr letzter. "

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Herne, Riemkerstrasse 110, Celine (Thaise, zwart haar)

                   Wat is Céline toch een geile meid lekker diep laten pijpen met veel spuug de eerste ronde was het alleen bij pijpen gebleven helaas niet geneukt maar de tweede ronde heb ik een uur met haar gekamert waarbij ze helemaal los ging heb haar in haar kontje gevingerd tot ging ze helemaal los na afloop nog wat gekletst op de kamer ze zei dat ze 47 jaar was maar ik geef haar toch echt tussen de 25 en 30 jaar dat vondt ze heel leuk om te horen want ik vindt haar er veel jonger uitzien ben zelf 29 het was wel in Herne omdat bochum nog is gesloten

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thai)

                    Celine vorige week niet gezien bij bezoek aan Herne.
                    Volgens een duits forum zou ze "gestopt" zijn en een eigen massagesalon hebben geopend. Hierover echter geen nadere info.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Bochum, Freudenbergstrasse 39, Celine (Thai)

                     Gisteren een bezoekje gebracht bij Salome/Freude 39 te Herne. Laten we zeggen ieder zijn ding, maar niet mijn ding. Geef mij het oude Freude maar, overzichtelijker en veel meer sfeer. Wie weet komt dat snel weer, want naar het schijnt (en de dames hadden het er vrijwel allemaal over) gaat die weer open onder de naam FKKBochum.

                     Ik was eigenlijk weer van plan te gaan 'zonder Spass' te hebben gehad tot mijn oog viel op Celina, de geile thaise. Ze lag op de bank bij het dompelbad een lingerie tijdschrift te bekijken. Ze zag mij en begroette mij met een 'nahhhh , ich dich lange nicht gesehen ... 3Jahr?' .... ik knikte en vertelde haar dat ik eigenlijk weer wilde gaan vanwege het 'tote hose' gevoel. Ze grinnikte en vroeg wat ik nu ging doen. Ik gaf haar een zoen en vertrok naar de luie stoelen in wat daar een Kino schijnt te zijn. We bleven oogcontact houden maar daarna was ze ineens vertrokken. Even later begreep ik waarom, ze kwam binnen met een flesje cola voor mij en een glas drinken voor haar zelf, de sleutels van de kamer werd alvast maar het tafeltje naast de bank gelegd. In haar mond had ze wat zoute chipstokjes met als bedoeling...... ;-) ..... Er werden wat handdoeken gedrapeerd op de bank, en ze kroop tegen mij aan.

                     Na wat gefrummel om de badjas open te krijgen en vragen over waarom ik zo lang niet meer was geweest bewoog haar mond zich richting mijn keiharde Hannes. Deze werd op de haar bekende wijze met veel vocht gezogen waarbij haar handen zich niet onbetuigd lieten. Ze draaide zich om en liet haar poesje boven mijn mond dansen, dit was vragen om problemen en niet veel later lagen we in een standje 69 op de bank. Schijnbaar trok dit teveel de aandacht want Celine stond op en trok de gordijnen van de Kino dicht 'sooooo, jetzt mach hier spass'. De dichte gordijnen hielpen wel want we werden niet meer gestoord. Na elkaar een tijd lang te hebben gevoosd toverde ze een rubbertje tevoorschijn en begon mij te berijden. Na een rondje rijden even pauze genomen om daarna weer door haar onder handen te worden genomen. Ze begon mij te pijpen waarbij haar vinger mij sterretje opzocht. Het resultaat was een straal wit vocht wat over haar gezicht werd gespoten, de laatste restjes werden vakkundig door haar mond uit mijn Hannes gezogen. Na te zijn bijgekomen alles een beetje schoongemaakt en nog wat liggen te kletsen. Al met al een geslaagde ontmoeting na lange tijd elkaar niet te hebben getroffen.