.Stammtisch

Inklappen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • .Stammtisch

  Hoi beste mede wandelaars,

  Ik lees het forum al een aantal jaar en ben volgende maand voornemens om eens naar de GT te gaan. Ik weet dat de toegangsprijs € 50,00 is. Kan iemand me misschien vertellen hoeveel geld ik mee moet nemen om een paar uur plezier te hebben in de GT...?

  Groetjes,

 • #2
  Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime

  Hoi Hestepha,
  fijn dat je het eens gaat proberen in GT.
  Een wonderlijjke wereld zal voor je open lijken te gaan.
  Geniet, geniet en geniet.,

  De dames zijn niet van gisteren, ze weten al na 10 minuten dat jíj hier vandaag voor het eerst bent. Laat je niks aanpraten. Geen trio's bijvoorbeeld. Of je moet echt veel geld hebben.
  Een half uur goede sex, heb je recht op als je naar de kamer gaat kost je gewoon 50 euri. Hierin zit standaard, hoort in GT standaard te zitten, lekker zoenen en vaak nog tongzoenen, lekker beffen, lekker gepijpt worden zonder condoom, en dan neuken , wel met condoom.Wil je meer, betaal je meer, een half uur verlenging kost je 25 euri extra. Vragen ze om Trinkgeld, bekijk wat je doet, van mij krijgen ze het als ze er niet om vragen.
  Probeer uit de recensies 1 of 2 dames te selecteren die je op basis hiervan aanpsreken, laat voor de rest het bezoek lopen zoals het loopt.
  Praat even lekker met de dame, weten jullie beiden of het leuk kan worden, in de Kino bestaat praten meer uit pijpen en gelijk handje onder je vel.
  Pas als je ze toestaat om je te pijpen, of als je een tijdje hebt getongzoend, mogen ze ervan uitgaan dat There is no point of return en kun je met goed fatsoen geen Nein meer antwoorden op de sleutelvraag.

  Geniet, geniet , geniet. je eerste 5 bezoeken zullen je fijnste zijn.
  je kan nog onbelemmerd genieten..
  Ohh Gustomass krijgt een beetje heimwee, en toch is het nog maar 17 maandjes geleden.....

  gustomass mijmert even weg....
  zo ge ut makt, zo hedde ge ut

  Need first "to-get-her" before we can be "together".

  Commentaar


  • #3
   Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime

   Oorspronkelijk geplaatst door hestepha
   Hoi beste mede wandelaars,

   Ik lees het forum al een aantal jaar en ben volgende maand voornemens om eens naar de GT te gaan. Ik weet dat de toegangsprijs € 50,00 is. Kan iemand me misschien vertellen hoeveel geld ik mee moet nemen om een paar uur plezier te hebben in de GT...?

   Groetjes,
   Aanvullend op Gustomass:
   EUR 50 is genoeg om binnen te komen. Maximum: je voledige spaarrekening. Serieus, 't hang af van jouw wensen. Als je gaat voor trio's, Grieks, veel FT's en veel dames, ben je zomaar honderden Euri kwijt. Dus je kunt 't zo gek maken als je wilt.

   De eerste keer dat ik in GT kwam, ben ik met 6 dames geweest. En heb ik EUR 400 uitgegeven. Worth every cent.. Moraal: je kunt meer dames aan dan je zou denken, en je bent dus snel meer kwijt dan je denkt.

   Je kunt niet pinnen, dus neem voldoende mee. 't Is erg lullig als je geld te kort komt.

   Zorg dat je voldoende tijd plant. Een of twee uur is erg kort om daar te zijn, ik maak er zelf altijd een dagje uit van.

   Lees ook de FAQ], en kijk of je kunt gaan als er iemand gaat wiens recensies jouw aanspreken. De meeste beertjes geven graag tips, en dat kan zeker geen kwaad de eerste keren. Veel plezier!

   NM.
   FAQ
   Agenda
   (L)
   Laatst gewijzigd door Lalande; 25-01-07, 16:54. Reden: links toegevoegd

   Commentaar


   • #4
    Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime

    @hestepha,

    Een dagje is het leukste maar als al een middagje of een avondje hebt, kan je al er veel plezier beleven.
    Afhankelijk van hoeveel je in de tuin of in de bar wil zitten/drinken kan je als snel 4 tot 5 meisjes 'verslinden'.
    Zo krijg je snel een doorsnee te proeven van al het lekkers. Vervolgens kun je andere keren je ervaringen en je planning aanpassen als nodig.
    250 tot 300 euro ben je snel kwijt zonder extra's.

    Het is een heerlijke tent en het is niet te vergelijken met ramen, prive's, escorts of clubs.

    Ik waarschuw je niet verslaafd te raken!

    H9876

    Commentaar


    • #5
     Re: Clubs algemeen

     Beste GT-gangers,

     Allemaal hartelijk bedankt voor de informatie die jullie mij gegeven hebben. Ik kan haast niet wachten om 10 februari af te reizen, voor waarschijnlijk de dag van m'n leven. Zoals jullie GT beschrijven moet het haast wel het walhalla zijn voor doorgewinterde wandelaars. Soms heb ik wel eens de indruk dat jullie aandelen hebben in deze club.... Mocht iemand deze dag ook afreizen naar GT, laat het me maar even weten. Kan ik je persoonlijk bedanken.

     Groetjes

     Commentaar


     • #6
      Re: Clubs algemeen

      Joepie binnenkort ga ik naar de nieuwe www.fkk-vangoch.de toe in Goch (D) want ze gaan vanaf 14-02 open en dan hebben ze speciale openingsaanbiedingen zoals voor elke minuut sex 1,- incl pzc. dus als je laat pijpen 10 X voor 10 min door 10 verschillende dames is toch
      10 min x10,-=100,- en daar moet je van genieten. want die kans krijg je nooit meer.

      en zijn er nog ijsberen die binnenkort ook naar Goch
      Sletten moet je leasen. nooit aanschaffen voor het leven

      Commentaar


      • #7
       Re: Brüggen, Heidweg 1, GoldenTime

       Beste Ijsberen,

       Zaterdag 10 maart gaat het dan eindelijk voor mij gebeuren. Het staat al een aantal maanden in mijn agenda. NAAR GT. Ik heb een hele dag gepland. Wil er om 13:00 uur zijn en ben niet van plan te vertrekken, zonder te weten waar mijn max ligt. Ik lees alle rescencies die er geschreven worden over gt. Ik verbaas me er elke keer weer over, dat jullie bezoeken zo uitgebreid beschreven worden. Een aantal van jullie hebben, ondanks dat ik niet weet wat jullie beroep is, het verkeerde beroep gekozen. Ik kan mij dus niet aan de indruk ontrekken, dat jullie graag schrijven. Voor degen die echt graag schrijven en voldoende ervaring hebben met GT, heb ik een verzoek c.q. vraag.
       Wie zijn nou de meisjes, als je een top 10 zou moeten samenstellen, die met kop en schouders boven iedereen uitsteken. Zijn er ook meisjes die anaal doen, wie doet wel ft. Kortom, ik zou graag een meer duidelijk overzicht willen hebben van de betere meisjes. Ik weet niet hoe en waar ik het zoeken moet. Er staan zoveel rescencies beschreven, en zoals ik al zei zo erg lang. De verhalen die hier staan zijn zo boeiend en leuk om te lezen, dat ik niet meer weet wie er nou wel en wie er niet "leuk" zijn.

       Wie wil er de moeite voor me nemen...?

       Oh ja, wie gaan er nog meer naar de GT op 10 maart...?

       Commentaar


       • #8
        Re: Oedt, Butzenstrasse 41, PHG

        Ik wil binnenkort een Golden Time of PHG bezoeken, ik ben echter nog nooit naar een FKK(-achtige club) geweest.
        Ik moet dus een keus maken tussen Golden Time of PHG. Mijn gevoel zegt Golden Time, maar ik weet het niet zeker.
        In welke van de 2 clubs heb je de lekkerste, geilste en meest sexy meisjes :

        Ik ben op zoek naar lekkere Duitse,Poolse of Russische blondines, maar daarnaast val ik ook op strakke, zonnebankbruine Poolse of Roemeense meisjes met zwart/donkerbruin haar en grijze ogen. En uiteraard hou ik van een gezellige sfeer in de club waar de dames ook wat proactief zijn naar de ijsbeer toe.

        Help, heeft een van u een advies voor mij, desnoods via i.m.

        Bij voorbaat mijn dank voor uw hulp.
        Greetings from Pussy Paradise

        Commentaar


        • #9
         Re: Algemeen

         Het leek allemaal zo simpel, met een aantal ijsberen eens in Dorsten kijken bij de partytreff, terwijl ik bij LatoYan in de auto met hoge snelheid het plezier opzocht ging de telefoon en belde Bonky6 dat de plannen enigzins gewijzigd waren en dat we Dorsten maar lieten voor wat het was en we Kaarst met een bezoek zouden vereren, dus instellingen aangepast en naar Kaarst toe, was voor mij net zo nieuw als Dorsten, was in beide nog nooit geweest. Afijn in Kaarst aangekomen de euries betaald en omgekleed en naar boven getogen om eens te zien wat er zoal was, en dat was niet veel een hapje gegeten en wat doelloos rondgeslenterd, het leek wel een begrafenisstemming daar, weinig gasten en nog minder dames, wel uitermate vriendelijk barpersoneel, Maria he, Bonky6 opperde om maar naar GT te gaan en had wat informatie via Vanessa opgehaald en die vertelde dat daar ook niet zoveel te doen zou zijn, klantbinding of een beetje jalouzie, dus mijn eerste keer in Kaarst en voor het eerst in mijn wandelbestaan een club verlaten zonder te wip... . Weer in de auto en naar GT, daar aangekomen, het was inmiddels 20.30 uur de auto neergezet, en naar binnen alwaar Tatjana de velletjes al had klaar liggen, wat wel meeviel als je van Kaarst afkomt en naar GT gaat hoef je in ieder geval niet nog een keer entree te betalen. Gelukkig voor ons was hier wel veel meer te beleven en zag ik toch veel bekende dames, bekende ijsberen waren er veel minder, na nog wat met elkaar doorgepraat te hebben werdt er uiteindelijk toch nog gewipt, zie de recencies , al met al toch nog een goede avond gehad al was Bonky6 na goed een uur of zo alweer vertrokken, ik denk dat hij zijn dag niet had, samengevat geen Dorsten gezien, misschien door het voetballen geen bal te beleven in Kaarst en uiteindelijk toch weer in GT terechtgekomen, volgende keer maar gelijk naar GT?
         Beter een leven lang gewipt, dan een leven lang gewerkt.

         Commentaar


         • #10
          Nieuwe recensie

          Keesje was vandaag in Bochum en wat hij al opmerkte in Duisburg en Oberhausen, is dat hier ook weer een nieuw laufhaus is
          Het is in Bochum im Winkel, het lijkt op de escape in doetinchem en bevind zich aan het einde van de eerste straat waar je inloopt.
          Het is een mooi aangekleed huis met een pleintje in het midden en een rondgang met ballustrade op 1 hoog waarom heen de kamers zijn geplaatst.
          Ik schat dat er ongeveer 2 x 15 kamers zijn.
          Nu waren de kamertjes nog splinternieuw en er hingen schilderijen te koop.
          Echter de uitbaters liepen met matrassen in het plastic te zeulen.
          Aan het pleintje bevind zich een bar.
          Kortom op hele korte termijn een leuke aanvulling, en waar in nederland de dames worden verdreven kan hier nog nieuwbouw plaatsvinden.
          Wanneer het lukt om de toko te vullen met een goed aanbod aan dames wordt dit een leuke plek om te vertoeven.
          Het lijkt bijna reclame, misschien moet dit wel verplaatst worden naar geouwezwam of zoiets dat moet Lalande maar even bekijken.

          groeten van Keesje

          NM. Inderdaad, dit is geen recensie over een dame, dus hoort het niet in een recensierubriek thuis. Als je wat meer informatie had gehad, zoals het juiste adres en de naam, dan had het naar de 'Algemene Club Info' gekund. Toch interessant, dus naar 'geouwezwam'. (L)
          Laatst gewijzigd door Lalande; 31-03-07, 18:01.

          Commentaar


          • #11
           partytreff airport dortmund

           http://www.airport-partytreff.de/

           bovenstaande de link van deze partytreff, vroeg me af of één van onze medewandelaars/sters daar al eens een kijkje heeft genomen, ik wil komende week weer een partytreff bezoeken alleen die grote speelweide's spreken me iets minder aan na 2 eerdere bezoeken aan Xanten en Dorsten, en las dat in Dortmund alles kan op aparte kamers.

           Commentaar


           • #12
            Dames in de duitse driehoek Münster-Osnabrück-Nordhorn

            Voor iedereen die geinteresseerd is in adressen en telefoonnummers van dames (prive en clubs) in de driehoek Nordhorn-Münster-Osnabrück:
            Ik kan per fax een pagina uit een weekkrantje toesturen met ca. 70 adressen
            Gaarne per IM je fax-nummer opgeven.
            Ik verstuur uitsluitend tijdens kantooruren (ma-vr, 09.00-17.00 uur)

            Groetjes
            Deepee

            Commentaar


            • #13
             GoldenTime RAZZIA op 25 april 2007

             Woensdagavond ruim na het eten was er een complete razzia. Door omstandigheden was ik net voor het eten gearriveerd. Ik heb maar kort van GT kunnen genieten want ALLE ijsberen werden gesommeerd onmiddellijk te vertrekken!!! Deze keer niet gewoon binnen wachten maar aankleden en opzouten.
             Veel politie, diverse honden en een videocamera werden ingezet. Morrend vertrokken de ijsberen. Ik zelf dus ook. E.e.a. bleek later volgens mijn contact met binnen wel goed te verlopen. Feitelijk niet meer dan de gebruikelijke routine controle. Deze zou er echter wel voor zorgen dat vrijwel iedereen zou vertrekken. Hoewel veel ijsberen buiten nog lang bleven hangen konden zij zien dat veel meisjes na 'goedgekeurd' te zijn naar huis vertrokken. Het zou toch niets meer worden deze avond.
             Boos vanwege mijn zinloze kilometers en onnodig betaalde EURI entree ben ik na ca 2 uren wachten naar huis gereden. Shit, shit en nog eens shit.

             Caligula
             Caligula. Veni Vidi Futui!!!

             Fuck me? Fuck you!

             Commentaar


             • #14
              Nieuwe recensie

              afgelopen maand zijn er zowel in Bruggen als ook in Oedt politie razzia's geweest, waarbij gecontroleerd werd op illegale vrouwen. waarom wordt hier geen melding van gemaakt, zodat potentiele klanten weten hoe het systeem in Duitsland werkt. lijkt me niet prettig als je met een meisje op de kamer bent en de politie komt je van de kamer halen.

              graag meer info hierover?

              Commentaar


              • #15
               Kontrollen in deutschen Clubs

               Eine Kontrolle nennt man in Deutschland auch Razzia, letzte Woche gab es mindestens 3 im Grenzland: im PHG sowie im LR wurden diese von den Bauordnungsämtern durchgeführt, angeblich ging es um Bauvorschriften wie Brandschutz, so mussten im PHG einige Hütten entfernt werden (angeblich standen diese zu dicht nebeneinander, außerdem wurde die Gittertüre am Eingang entfernt (wenn es brennt und der elektrische Türöffner nicht funktioniert kommt man nicht mehr aus dem Club heraus, es gibt zu wenig Notausgänge, auch einige Zimmer im Keller wurden gesperrt weil sie kein Fenster oder Notausgang besitzen, deshalb ist im PHG jetzt etwas Raumknappheit.
               Die Razzia im GT war offiziell von der Steuerfahndung, auch ich wurde nach 10 Minuten Zimmeraufenthalt "gebeten" mich anzuziehen und den Club zu verlassen. Alle Frauen in den Garten, alle Männer (außer Personal) anziehen und herausgehen. Als die Club von Männern leer war wurden alle Frauen hinsichtlich der Personalien geprüft und die Daten online aus einem technisch gut ausgestattetem Kleinbus der Polizei geprüft- dies hat mit Steuerfahndung nichts zu tun- die Beamten müssen auch keine Auskunft geben warum die Aktion stattfindet.
               Deutschland ist ein Rechtsstaat, was nicht bedeutet dass im Lande alles mit rechten Dingen zugeht. Läuft ein Club gut und ein anderer weniger gut kommen oft "Tips" an die Behörden, in dem anderen Club wären illegale Frauen, oder ähnliches.
               So long, ich habe brav gewartet bis die Frau mit welcher ich auf dem Zimmer war fertig mit der Kontrolle war, das PHG war ab 18 Uhr wieder geöffnet, also mit der Frau dort hin gefahren, beide eingecheckt und das Zimmer mit Genuß zu Ende gebracht

               Commentaar


               • #16
                Re: Brüggen - GoldenTime, Heidweg 1, Amber / Sandra 8 (India/Belgische, zwart haar) (goed)

                Oorspronkelijk geplaatst door drlove1964
                hooker ziet er leuk uit, maar op de kamer komen haar nukken naar boven. extra diensten, welke bij andere hookers standaard zijn, moeten bij haar extra betaald worden.
                Zoals in recensie van begin december reeds vermeld, heb ik haar toen al mogen bewonderen in een eerste kennismaking, buiten de kamer onder de palmen.
                Dat zag er veel belovend uit.
                Ze zou aanzien of ze in GT zou blijven werken, en bepaalde zelf om te komen werken, geen zin, zie je me hier die dag niet....

                Het valt Gustomass wel heel erg op dat Sandra de afgelopen maanden elke keer in GT is als hij er ook is.
                In de regel bekruipt hem een minder goed gevoel bij dames die altijd daar lijken te zijn.
                Met de beste wil van de wereld lijkt het mij voor een dame onmogelijk om iedere dag weer en dat vele malen per dag leuk, spontaan, echt etc etc te kunnen spelen, laat staan te kunnen zijn.
                Dat gaat zoals uit de recensies blijkt zich uiten in een ander niveau van service dan wat we in den beginne van zo een dame gewend waren.
                Misschien enkele uitzonderingen daargelaten, maar de meeste dames is het niet gegeven.
                Maar, Gusto heeft al heel vaak op het punt gestaan om voor haar door de kniëen te gaan(, maar tot nu toe was ze me altijd vóór) . Toch eens een half uurtje aan wagen om een en ander zelf te ervaren.
                De ervaringen blijven uiteindelijk toch erg persoonlijk.
                Gusto heeft al meerdere dames héél vaak aanwezig gezien in GT. Een beetje een soort exclusiviteit opbouwen lijkt me ook wel wat, een beetje playing hard to get of zoiets.
                Een goede exclusieve fles cognac , netjes verpakt trekt aandacht en wekt kooplust op. Plaats je een pallet vol met dozen gevuld met dezelfde flessen cognac erin, dan doet dat duidelijk minder....

                Nu weer gauw terug naar de dameswerkelijkheid.

                Gustomass.
                zo ge ut makt, zo hedde ge ut

                Need first "to-get-her" before we can be "together".

                Commentaar


                • #17
                 Re: Xanten, Sonsbeckerstrasse 29, Partytreff

                 Oorspronkelijk geplaatst door maan132
                 Hoi
                 Ik gisteren stoue schoenen aangetrokken en naar xanten gereden
                 PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
                 HEB IK DAAR SPIJT VAN ZEG
                 Wat een ongeintereseerde dames (vanaf 30 tot ... jaar 3 stuks)
                 1 donkere dame (genaamd Janet ) die was wel lief is nederlandse.
                 De rest een poolse met gezicht op onweer en kleur die blond moest zijn maar waarschijnlijk mislukt door de peroxide haha was knal oranje blond.
                 En nog 1 donker harige dame vooral harig ook op plekken waar ik ze liever niet zie.
                 Geen enkele actie meiden zitten suf buiten te kijken
                 Over het eten maar te zwijgen pfff wat kleffe broodjes
                 Ik heb tegen de eigenaar ook gezegd dat het me niet bevallen was ff €100 euri dumpen voor een snelle wip en 2 cola ??
                 Och zegt ie de meiden zullen wel keine lust haben nächsten mal besser ik zeg noch welches nächstes mal
                 NOOIT MEEEEEER Xanten dus.Tip voor Janet "meid ga bij een andere club werken "
                 Beste mensen

                 Zoveel slechte ervaringen en nog steeds leveren we hier 100 euro in STOPPEN is mijn advies of de eigenaar moet zich excuseren met een super gratis partie en verbetering toezeggen Dit is een club die zo niet het recht heeft parties te organiseren.
                 Laatst gewijzigd door Lalande; 09-06-07, 17:29.

                 Commentaar


                 • #18
                  Mijn eerste bezoek aan The Palace (Frankfurt)

                  Ik ben woensdagavond op 'Probefahrt' in The Palace geweest.

                  Wat een prachtige club. Niets is aan het toeval overgelaten. De enige twee nadelen:
                  • Geen tuin
                  • Er hangt een heel professionele sfeer

                  Dat laatste hoeft niet nadelig te zijn, maar ik houd op de één of andere manier wel van het schimmige dat sommige clubs hebben. Ik vond de opdringerigheid van de dames er aanzienlijk minder dan in de Oase. Eigenlijk gewoon vergelijkbaar met GT/PHG.

                  Het is bijzonder lastig om uit zoveel moois te moeten kiezen. Ik heb daarom de dames laten kiezen. Oftewel ik heb toegehapt op twee leuke aanbiedingen. De eerste was Linda. Het was leuk, gezellig en de service was zeer goed. Het was alleen wel zeer professioneel (er was daardoor gelukkig ook geen slecht geacteer).

                  De tweede ronde ging naar Charla (als ik het goed heb onthouden). Ze heeft ruim een jaar geleden nog in GT gewerkt. Zeer mooie dame met een super lichaam. De service was echter zwaar onder de maat. Ik had het gevoel dat er onder alle optickficks wel meer dames liepen, die het graag snel afwikkelen.

                  Ik heb een aantal tarzans (van ijsberen is geen sprake met alleen een donkere handdoek om) gesproken en ze waren er allemaal voor de eerste keer. Dat is denk ik ook het unieke van de club. Er is een zeer internationaal publiek (ik heb gesproken met Fransozen, Italianen, Amerikanen, Duitsers en een Nederlander). Met name zakenlieden. Ik denk dat de club rond de beursperioden uitpuilt.

                  Bijzonder positieve elementen waren:
                  • het eten
                  • de kwaliteit van de voorzieningen (douches, dubbele kluisjes, taxi's voor de deur, etc.)


                  Ik kan eenieder aanraden er eens te gaan kijken, maar voor mij is er geen risico dat ik er speciaal 300 km voor ga rijden (ik was er nu toch in de buurt).

                  Ik heb me prima vermaakt, maar dat kan bij clubs in NRW ook.

                  Jester

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Onbekend, Onbekend, Onbekend (?)

                   ik wil begin december ivm m'n verjaardag eens een van de duiste clubs bezoeken als verjaardagskadootje.
                   beetje vroeg om dit nu al hier te posten, maar ik heb geen eigen vervoer, dus dacht ik als ik hier vraag er dan vast wel mensen die richting op zouden gaan.
                   bedoeling is dan wel een groot gedeelte van de dag/nacht daar rond te lopen en van al het lekkers te genieten, en dan heb ik het niet alleen maar over de meisjes, maar ook het eten moet wel van enig niveau zijn. YY was aardig, ter vergelijking.

                   Ook wilde ik weten of het in de winter wel leuk was daar, het was in roermond heel lekker om buiten te zitten nl.

                   Ik ken alleen YY als saunaclub, welke duitse club is dan nog beter?

                   tevens wil ik dan natuurlijk ieder hookers-ijsbeer uitnodigen voor een biertje/wijntje daar om m'n verjaardag te vieren

                   bvd voor tips.

                   (dit keer zal ik m'n paspoort gelijk meenemen...)
                   --
                   "Shhhhhhhhh. shhhhhhhhh. I'm telling you: your voice, my ears. A bad combination."

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Hennef-Lichtenberg, Schieferhof 28, Bernds Saunaclub

                    HENNEF TAGE:

                    Speziell an Mahee, Babsie und Lisa…

                    Ich bring meinen Mann schon immer gerne nach Hennef in euren Club, jedesmal ist es wieder superaufregend und spannend was er wohl diesmal wieder alles angestellt ( oder besser gesagt was Ihr mit Ihm angestellt habt) hat…

                    Ich ziehe ihm dann jedesmal sprichwörtlich die Würmer aus der Nase und will alles bis ins kleinste Detail erzählt kriegen!

                    Und dann kann ich immer so herrlich mit meinem Mann zusammen davon nachgewiesen und gleichzeitig schon wieder aufs Nächste mal freuen….das ist echt unglaublich was dass für eine Bereicherung ist!

                    Kann ich echt jedem Paar empfehlen, aber leider läuft es ja größtenteils ganz anders ab wenn die Ehefrau dahinter kommt was ihr Mann so treibt. Für mich ist es einfach nicht nachvollziehbar wenn eine Frau ihren Mann für den Rest des Lebens ganz für sich alleine beansprucht und ihm nicht alles gönnt was schön ist. Das ist purer Egoismus und wenn man jemand liebt muss man ihm doch gerade dann alles nur erdenklich Schöne auf der Welt gönnen!

                    Und da gehört ganz sicher Ihr dazu! Und weil ich es das letzte mal so besonders toll fand, erst das Trio mit Mahee und Babsie und dann noch einmal ein Trio mit Mahee und Lisa, und jedesmal so unglaublich geil muss das unbedingt mal gesagt werden!

                    Danke auch an alle andere Damen im Club für soviel Spaß und Genuss, ich bewunder Euch echt.

                    Ihr seit KLASSE

                    Viele liebe Grüße von der Frau von DE COCK.

                    NM. Tja, dit is eigenlijk niet de bedoeling. De taal van Hookers is Nederlands en het is niet de bedoeling zich rechtstreeks tot de dames en/of exploitanten te richten. Maar het bericht is wel leuk.(L)
                    Laatst gewijzigd door Lalande; 04-11-07, 18:07. Reden: NM aangepast

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Hennef-Lichtenberg, Schieferhof 28, Bernds Saunaclub

                     Even een toevoeging cq. aanvulling:

                     Mijn vrouw is duitse en daarom heeft zij het in het Duits geschreven en zij vertelde mij ik heb iets op hookers geschreven en ik direct pffff ze is BOOS er ging van alles door mij heen .

                     Maar het is een prachtige weergave van haar geworden en hoop dat het mag blijven staan, het staat niks in de weg en voegt zeker iets toe of niet .

                     Okay de tijd zal het leren.

                     Ahhh nu ook in het CHINEES (mandarin) wow, jacco zal erg blij zijn ik zie hem al glunderen met de uitdraai in zijn hand en de worden kijk schat hier een leuk epistel voor je van mijn goede vriend De Cock kijk, lees en aktie .

                     Groeten,

                     De Cock.