Klaudia/carolina (Pol), Eindhoven, Baekelandplein 10

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Klaudia/carolina (Pol), Eindhoven, Baekelandplein 10

  Hallo,

  Vandaag bij Carolina naar binnen gegaan bij gebrek aan iets beters, dacht ik eerst maar dat pakte heel goed uit moet ik zeggen.

  Carolina is een Poolse die woont in Duisburg en pas 3 weken op het Baekelandplein werkt. Ze zit links net na het midden. Ze heeft lang zwart haar en mooie ogen. Ze zou zo uit Zuid-Europa kunnen komen. Ze is ongeveer 1.75-1.80 lang. Je ziet niet direct wat voor mooi lichaam ze heeft omdat ze altijd zit maar ze heeft gewoon een mooie exotische uitdrukking en lichaam.

  Ze pijpt heerlijk lang en diep, ze heeft geen haast en toen ze heerllijk op me kwam zitten wisselde ze lekker af....en ze kijkt je lekker aan tijdens het neuken.
  Ze heeft hele mooie borsten, geen siliconen. Ik heb het lekker doggy-style daarna afgemaakt en heerlijk in haar klaar gekomen.....ze heeft geen haast.

  Zij zit me zeker nog wel een keertje terug. Of ze iets extra's doet weet ik niet heb ik deze keer niet gevraagd.....

 • #2
  Re: Eindhoven, Baekelandplein ??, Carolina (uitstekend)

  Volgens mij ben ik hier net geweest, ze zat in ieder geval nog verder als nummer 20, waar ik eerst voor zou zijn gegaan na de verhalen hier, maar omdat die alleen maar op haar laptop keek, ben ik door gelopen en achteraf gelukkig maar!

  Weet alleen haar naam niet meer, maar ze kan wel (gebrekkig maar verstaanbaar) Nederlands. Gekozen voor pijpen en neuken in verschillende standjes, kostprijs 50 euro.
  Ze was zeer vriendelijk, pijpte goed en ook met het neuken deed ze lekker mee, geen overdreven gekreun, maar hetzelfde als dat je met je vriendin zou neuken.

  kortom, voor herhaling vatbaar

  Commentaar


  • #3
   Re: Eindhoven, Baekelandplein ??, Carolina (uitstekend)

   Zaterdag bij Carolina geweest. Heerlijk lichaam, mooie borsten een aanwinst voor het plein.

   Commentaar


   • #4
    Re: Eindhoven, Baekelandplein ??, Carolina (Pol) (uitstekend)

    Gisteren ook even bij deze dame naar binnen gegaan op nummer 9. Je zou idd niet denken dat ze uit Polen komt. Heeft echt een prachtig lichaam en hele mooie ogen. Het is een hele lieve normale spontane meid die redelijk goed engels praat. Ze is wel vrij lang 1.75-1.80. Is helemaal niet gehaast. Pijpen doet ze heerlijk, moest haar even afremmen. Tijdens het pijpen mocht ik haar kutje lekker vingeren. Volgens mij genoot ze er ook van want ze was lekker nat. Had gevraagd of ik haar mocht beffen, maar daar houdt ze niet van zei ze. Daarna lekker geneukt in haar strakke kutje, dus je weet wel het duurde niet lang voordat ik het condoom volspoot. Na afscheid nog 3 kusjes gekregen. Mij ziet ze nog wel een keer!!!!!!

    Commentaar


    • #5
     Re: Eindhoven, Baekelandplein 09, Carolina (Pol) (uitstekend)

     Afgelopen vrijdag nog even bij deze dame langsgeweest, ze zat nog steeds op nummer 9. Afgesproken voor 50 EUR (P&N). Ze heeft me eerst heerlijk afgetrokken, daarna ging het condoom erom voor het verdere werk Na afloop gaf ze me nog 3 zoenen op de wang.

     Niks op aan te merken op deze dame, wat mij betreft een uitstekende ervaring.

     Commentaar


     • #6
      Carolina, Vulkanstrasse 26, Duisburg

      Gisteravond bij Carolina geweest. Ik had haar de vorige keer al gespot en een praatje met haar gemaakt. Toen kwam ze op mij al erg positief over maar goed, ik kwam net bij een dame vandaan dus dat ging op dat moment niet door. Ze bleef deze week echter steeds door mijn hoofd spoken. Gisteravond had ik tijd en dus heb ik besloten om haar met een bezoekje te vereren. En geluk had ik dat ze er was want ook gisteravond was het weer enorm rustig op en rondom de Vulkanstrasse. Tja, dat is nu éénmaal altijd zo in de januari maand. Carolina is een nogal grote Poolse dame met een prachtig figuurtje. Ze is 29 jaar oud en zei dat ze tot voor kort, ik meen nog tot begin december, in Eindhoven heeft gewerkt. Ze heeft echter altijd in Duisburg gewoond. Eénmaal op de kamer bleef ze erg vriendelijk. Begonnen zijn we met het nodige streelwerk en ook mocht ik haar overigens prachtige borsten (peervorm) masseren en likken. Al snel belandden we op haar bed en gingen we verder met strelen en masseren. Terwijl ik op m'n knieën hurkte gaf zij mij een heerlijke blowjob. Met m'n handen hield ik haar hoofd vast en gaf ik tegelijktijd het tempo aan waarmee ze me pijpte. Erg geil om te zien. Daarna ben ik op m'n rug gaan liggen en ging zij verder met pijpen terwijl ik weer haar borsten kneedde en haar lichaam masseerde. Erg geil leek het me om haar op me te zien rijden. Ik vroeg haar daarom bovenop me te komen. Het is inderdaad een erg geile belevenis om zo'n grote vrouw op je te zien rijden. We hadden veel lichaams- en oogkontakt (ze kijkt je erg geil aan terwijl ze met je bezig is) en ik kon lekker doorgaan met het kneden van haar borsten. Daarna omgewisseld in doggy. Wat een prachtig uitzicht is dat en wat een geil gevoel om zo'n mooie grote vrouw van achteren te nemen. Ze werkt echt perfekt mee in alle dingen die je met haar wilt doen. Toen ik nog een keer in doggy haar borsten wilde masseren kromde ze extra haar rug zodat ik er beter bij kon. Heb haar echt erg lekker in doggy kunnen nemen en in een heftig tempo ben ik dan ook in haar klaargekomen. Opvallend was dat nadat ik al gekomen was ik nog een behoorlijke tijd in haar mocht blijven terwijl ze nog wat met haar heupen heen en weer masseerde om de laatste druppels eruit te halen. Daarna hebben we nog lekker lang in elkaars armen gelegen en nagepraat. Ze zei dat ze voorlopig nog wel even in Duisburg bleef omdat het in Eindhoven momenteel niet ideaal is vanwege het weer. Het is daar gewoon te koud en tja, in Eros26 zit ze lekker warm binnen en niet in zo'n koude raambuurt.
      Kortom weer een perfekte ervaring rijker!

      @moderator; ik zag dat er in het eindhoven-forum ook al een topic over Carolina bestaat. Carolina zit momenteel in Duisburg dus is het misschien verstandig deze twee topics samen te voegen.

      Commentaar


      • #7
       Re: Eindhoven, Baekelandplein 08, Carolina(uitstekend)

       Carolina is inderdaad een mooie, sympathieke brunette van 27, bijna 28 jaar. Ik ben al eerder bij haar geweest in september; toen had ik er niet meer aan gedacht een recensie te schrijven. Ze woont al een tijdje in Duisburg maar ze probeert zich nu te vestigen in Eindhoven. Ik communiceerde desondanks met haar in het Engels, ook al kunnen we beiden Duits.

       Ik was vandaag al vroeg in de middag bij haar. Na het betalen kon het liefdesspel beginnen. Het oraal bevredigen doet ze heerlijk: ik kwam al bijna klaar, je moet zowat stop zeggen. Ondertussen kon ik aan haar fraaie billen en poes voelen. Hierna missionaris en elkaar knuffelen, haar mooie borsten voelen en kussen... Vervolgens ging ze op haar knieën om het in doggystyle te doen. Het voelt lekker om 'm er zo in te schuiven en haar bij haar billen vast te houden. Hierna ging ze on top, waarbij ik haar borsten kon kussen. Uiteindelijk maakte ze het met de hand af terwijl ik haar lichaam kon bewonderen. Mijn zaad kwam op het klaargelegde keukenpapier op haar buik terecht, maar ook wat druppels direct op haar buik, wat ze niet erg vond. Ze wast zichzelf nadien wel goed, wat ik ook deed.

       Carolina zal mij hopelijk nog wel meer zien, zeker als ze zich in Eindhoven kan vestigen.

       Commentaar


       • #8
        Eindhoven, Baekelandplein 08, Klaudia (Pol)(uitstekend)

        Zaterdagavond heb ik een nieuwe dame bezocht, haar naam is Klaudia met een K, en ze komt uit Polen.Ze was in een woord geweldig. Een echte GFE gehad.
        Ze pijpte me zolang tot ik vroeg om op te houden.Daarna verschillende standjes en in missio afgemaakt.
        Een echte aanwinst voor het plein.

        Commentaar


        • #9
         Re: Eindhoven, Baekelandplein 08, Carolina (Pol)(uitstekend)

         Vorige week bij deze dame geweest en een super tijd gehad.
         Ze is relaxed, kijkt niet op de klok en is gewoon lief en vriendelijk. Bovendien is ze lekker groot, een super lijf met alles op de juiste plek en in verhouding. Deze dame doet zeker geen pijn aan je ogen. Integendeel. Heerlijk gewoon.

         Gekozen voor het standaardverhaal P&N 50,=. Op de kamer eerst netjes gewassen en vervolgens aan de slag. P doet ze werkelijk rustig en afwisselend in tempo. Daarna kwam ze lekker op me zitten en mocht ik heerlijk overal aanzitten. Wat heeft deze dame toch een fraaie tieten!!
         Daarna in missio afgemaakt en een geweldig HP gehad. Tot slot weer netjes gewassen en met drie kussen op de wang voldaan de lange rit naar huis gemaakt. Super dame met groot herhalingsgevaar.

         Begrijp overigens niet dat er zo weinig over deze dame wordt geschreven hier?

         Commentaar


         • #10
          Re: Eindhoven, Baekelandplein 08, Carolina (Pol)(uitstekend)

          vorige week bij haar binnen gegaan. vlotte duitse babbel en aangezien ik dat ook kan verkoos ik om het eens niet in het engels te laten verlopen. het pijpen vond ik niet echt geweldig. heb haar moeten aanmanen om het trager te doen, maar ze luisterde naar wat ik wou dus gaandeweg werd het beter, maar zeker niet de beste pijpbeurt ooit
          dus vreesde ik ff voor wat komen zou...
          toen schakelde ze om naar het nederlands: neuken nu ja?
          ja doe maar zei ik
          en ik moet zeggen wat ze miste in pijpkwaliteit maakte ze wel goed met het neuken. eerst zat ze op mij te rijden. ik met haar tieten spelen, zij (wang tegen wang) in mn oor hijgen. kreeg ze daar plots 2 stijve tepels. dus dacht ik dat gaat hier beter als goed, ze is er zelf van aan het geniete. en toen zei ze und jetz du mich hard neuken ja?
          dus ik op haar geklommen en heb haar zo hard als ik kon genomen (mijne lul deed er zelfs zeer van)
          haar gekreun leek echt, niet zo van dat pornogedoe wat sommige dames wel eens hebben(maureen is hier bijvoorbeeld goed in)
          uiteindelijk ben ik klaargekomen(zij, dat durf ik niet beweren) heb haar vriendelijk bedankt. nog wat over koetjes en kalfjes gepraat. en een kus gegeven. en beloofd dat ik nog wel eens binnen spring

          Commentaar


          • #11
           Re: Eindhoven, Baekelandplein 08, Carolina (Pol)(uitstekend)

           Ik ben net bij deze lieve, mooie en lekkere dame geweest.
           Wat een zaligheid. Niks haasten, gewoon lekkere sex.
           Een heerlijke 69, lekker afwisselend gepijpt.
           Daarna over op missio en daarna zij héééérlijk on top
           Toen ik tot op de laatste druppel "leeg" was, lachte ze en zei: I win.
           Nog even gekletst en tot snel weer.

           She is nice, beautiful and "fucking good"

           Commentaar


           • #12
            Re: Eindhoven, Baekelandplein 08, Carolina (Pol)(uitstekend)

            sorry vergeten recensie te maken.
            Hierbij alsnog.
            Wat zal ik eens in de derde regel zetten?? Haha, groot gelijk Krukkie. We willen meer lezen!!
            Heeft 1 kleine tattoo bovenaan op haar li schouderblad.

            Echt heerlijke sex en goed gesprek.

            Commentaar


            • #13
             Eindhoven, Baekelandplein 10, Claudia(goed)

             Denk dat het aan de temperatuur lag, maar gisterenavond weer in een geile bui. Ging bij EP langs om eens kennis te maken met Bianca, maar die was de hele avond al bezet (recencies zijn welkom, ben benieuwd). Omdat er bij EP verder niets voor mij bijzat toch maar even bij het plein langs gegaan. Gekozen voor Claudia op ik dacht nummer 10. Zou ik normaal nooit voor gegaan zijn, ze is wat voller en ik ga voor slank. Maar de geiligheid heeft het toch gewonnen. Moet zeggen geen slechte ervaring. Deze dame is zeeeer evaren, dat merk je. Maar ik moet zeggen een hele relaxed vriendelijk meid. Jammer dat ze zich niet tot een hoogtepunt laat likken. Van haar wel een van mijn betere pijpbeurten gehad.

             Commentaar


             • #14
              Re: Eindhoven, Baekelandplein 08, Carolina (Pol)(uitstekend)

              Tijdje terug bij deze dame geweest.
              Ze introduceerde zichzelf als Klaudia.
              Een goddelijk knap gezicht, mooie ogen, lichaam lekker vol en stevig maar niet dik, peervormige borstjes.
              Afgesproken een uur voor 200 euro. In plaats van het meteen uit mijn handen te graaien kon ik het gewoon ergens neerleggen. Prettig begin. Beetje gekletst en langzaam begonnen met wat gefriemel.

              Deze dame weet heel goed wat ze doet en maakt het je precies naar de zin.
              Erg schoon zowel voor als achter. (je proeft en ruikt eigenlijk niks als je haar sterretje kust).
              Lekker lang in een 69 gelegen waarbij ze af en toe haar volle kont stevig op mijn mond duwde.
              Dit is tenminste een dame die niet haar hand er tussen friemelt als ze je tong naar binnen voelt glijden.
              Sterker nog, ze moedigt het aan.

              Even geneukt maar dat doet ze toch wel erg stevig. Was bang dat ie af zou breken.
              Toen weer terug in een 69 standje gegaan om klaar te komen.
              Na bijna een uur heerlijk in haar mond klaargekomen (mc). Fantastische meid als je genoeg geld hebt .
              Herhalingsgevaar erg groot.
              Sterker nog, dit is de enige waar ik nog naartoe wil op het plein (maar nu even sparen weer) .

              200 euro leek veel, maar ik betaal het een volgende keer graag. Absolute topper dit.

              Commentaar


              • #15
               Eindhoven, Baekelandplein 05, Carolina

               Ik zag Carolina bij Ibby op de kamer en ik dacht die dame ken ik. Jawel het was Caroline die 4 jaar geleden op het plein gewerkt heeft. Het is echt een geweldige dame zowel qua uiterlijk als qua innerlijk. Heerlijke sex en ze kijk niet op een minuutje. Geweldig, ze blijft helaas maar een paar dagen maar dat weet je met die meisjes nooit.

               Er waren meer meisjes die al lang geleden op het plein te bewonderen waren: Kitty uit Hongarije op nummer 20 rechts en Michelle op nummer 13 naast Kristina op de kamer van Carla.

               Commentaar


               • #16
                Re: Eindhoven, Baekelandplein 05, Carolina

                [QUOTE=daisy;2038846]Ik zag Carolina bij Ibby op de kamer en ik dacht die dame ken ik. Jawel het was Caroline die 4 jaar geleden op het plein gewerkt heeft. Het is echt een geweldige dame zowel qua uiterlijk als qua innerlijk. Heerlijke sex en ze kijk niet op een minuutje. Geweldig, ze blijft helaas maar een paar dagen maar dat weet je met die meisjes nooit.

                Anaal z.c. in de beoordeling is net waar...

                Commentaar


                • #17
                 Re: Eindhoven, Baekelandplein 08, Carolina (Pol)

                 Wat een top dame.
                 Omdat Anna bezet was en ik niet wilde wachten kon ik de vereiding niet weerstaan om bij haar naar binnen te gaan.
                 Anna heeft concurrentie bij! Wat een fijne meid 😛
                 Carolina vertelde mij dat ze maar voor 2 weken hier is. Kan iemand dit bevestigen of is ze dit weekend nog gespot?

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Eindhoven, Baekelandplein, Carolina (Pol)

                  Claudia zit weer op 10, planning is elke keer een maand hier en dan weer 2 weken naar huis.
                  5 jaar geleden hier ook gewerkt idd, dus is dezefde

                  Commentaar


                  • #19
                   Eindhoven, Baekelandplein 09, Claudia

                   Nadat ik Aleksia en Isabella een heerlijke beurt heb gegeven, had ik wat nog over ik zag daar ineens een geile Poolse Milf nog nooit eerder gezien, ze heet Claudia en zei dat ze hier al een tijdje werkte. Anyway ze straalde veel gastvrijheid uit dus ik maar ff checke of dit ook zo was, inderdaad was ze gastvrij en niet geheel onbelangrijke keigeil, ik liet me lekker door haar pijpen en dacht laat ik de avond maar zo afsluiten, terwijl ze mij zalig naar een hoogtepunt pijpte, was ik haar grotje lekker aan het likken, ook vond ze het niet erg dat ik haar anus anaal vingerde, zjesus mijn wijs en middelvinger ging er helemaal in wat een geile bedoeling al zeg ik het zelf, na een 15 explodeerde ik in haar mond doet ze goed, volgende keer keer even checke of het andere gedeelte ook zo lekker is.

                   Commentaar


                   • #20
                    Eindhoven, Baekelandplein 10, Claudia

                    Vorige week bij deze lekkere milf geweest
                    p+n €50 en ruim 20 minuten binnen geweest.
                    Ik loop al enkele jaren over het plein en 'wip' geregeld eens binnen bij een leuke dame
                    soms valt het vies tegen maar dit lekker ding weet precies wat ze moest doen om mij tot een heerlijk hoogtepunt te brengen. Wat een relaxte dame zeg.....
                    Ze begon met een flink wasje bij haar, toen bij mij, ik stond voor de wasbak toen ze van achter tegen me aan ging staan en mijn slappe binnen enkele tellen al wassend overeind kreeg.
                    Ze ging op mijn verzoek op bed liggen en ik ik mocht haar overal strelen en kussen.
                    Toen moest ik gaan liggen en kreeg een lekkere pikmassage waarbij ze uitvoerig mijn ballen likte, toen ging het condoom om en kwam ze in 69 op me zitten en begon me heerlijk te pijpen terwijl ik haar lekkere kutje mocht likken.
                    Toen in 3 standjes afgemaakt, en me heerlijk op een tissue tussen haar lekker borsten leeggespoten.
                    Helaas zoent ze niet anders kreeg ze van mij een 10, nu een 9.9 wat een topdame.
                    Ze is Pools, woont in Duitsland, praat goed Engels, kijkt niet op de klok en komt steeds voor een paar weken naar Eindhoven.
                    Heb begrepen dat ze eind september er weer is, en dan ga ik zeker weer bij haar op de koffie

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Eindhoven, Baekelandplein 10, Carolina (Pol)

                     Gisteren Claudia bezocht, man man man, wat heb ik spijt dat ik haar niet vaker bezoek. En ook teleurstellend dat hier zo weinig over wordt geschreven. Deze hete exotische buurvrouw ook al komt ze uit Polen voor de 2e keer bezocht, om te beginnen het pijpgedeelte was werkelijk waar zalig, alles wat daarna kwam was ook te heet, niks was te gek en daarin ging ze ook ver. Claudia is zo verslavend dat ik er maar meteen een uur achter aan heb geplakt, deze vrouw verwent je tot het einde. Mij ziet ze vanavond weer en anders z.s.m