Eindhoven Geouwezwam

Inklappen
Dit is een sticky onderwerp.
X
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Eindhoven Geouwezwam

  Eindhoven geouwezwam

 • #2
  Re: Eindhoven geouwezwam

  Het Baekelandplein is nu ruim 3 jaar in bedrijf. Nou ja, in bedrijf is sterk overdreven: er is nergens zo'n groot verloop onder de dames en zo weinig klandizie als op het plein. De enige juiste conclusie die getrokken kan worden is dat de verplaatsing van de raamprostitutie naar het Baekelandplein één groot fiasco is geworden. Dit mogen de exploitanten van de panden zich aanrekenen. Bij de verplaatsing hadden zij alleen oog voor hun eigen inkomsten (voortaan 2 in plaats van 1 raam wat geld op zou brengen). Iedereen die ook maar enigszins weet hoe raamprostitutie kan renderen wist 3 jaar geleden al dat het Baekelandplein alles in zich had wat daar niet aan voldeed en nog steeds niet voldoet. Maar ja, de exploitanten zullen de schuld wel weer van zich afschuiven en bij de gemeente, de woningcorporatie en/of de dames zelf leggen.
  Zwarte fully fashioned nylons achter het raam doet wonderen!

  Commentaar


  • #3
   Re: Eindhoven geouwezwam

   Het baekelandplein wordt steeds saaier, ik kom er nu zon 2 jaar en, hoewel niet iedereen dat met me eens zal zijn, ik vond het in het begin echt leuk om erheen te gaan! Er zaten toen nog mooie meiden en het aanbod was met name erg gevarieerd, oud, jong, blank, donker etc.

   Maar de laatste paar maanden.....
   De ramen war voorheen naar mijn idee de beste vrouwen zaten zijn nu leeg en vandaag waren zelfs de luiken dicht. Het aanbod is matig te noemen, er zitten vrijwel alleen nog maar donkere dames die continu zitten te tikken en te roepen en er zijn nog maar 2 á 3 ramen welke de moeite waard zijn. Dames zoals Denise, Becky en Elisa zijn weg, en er komt niet voor terug.

   Ik baal er echt van, want zoals het nu doorgaat zie ik het gebeuren dat het plein n keer dichtgaat, en dat zou zonde zijn, dan heb je in Brabant of in de buurt geen rpros meer

   Commentaar


   • #4
    Re: Eindhoven geouwezwam

    Ik sluit me aan bij de mening van WalkingEvil, er zijn een paar toppers verdwenen en daarvoor in de plaats zijn er dames bijgekomen die je aankijken met een blik van 'jij hoeft niet binnen te komen ik heb nu even geen tijd', en dan inderdaad de raamtikkers, knap ik al direct op af.

    En dan zit er nog wel af en toe 1 tussen waarvan je denkt.. dat is iets.. blijkt de dienstverlening beneden de maat, gezeur om extra geld. De glimlach van bij de deur is verdwenen met het overdragen van de centjes. En niks kan meer of er moet worden bijbetaald.

    Commentaar


    • #5
     Re: Eindhoven geouwezwam

     Wat betreft de 'huisnummers' is het idd gewoon een kwestie van even doorgeven, wat Wendy betreft zit die nu op nr 13. Volgens eigen zeggen zal ze daar wel een tijdje zitten. Maar op het plein betekent dat niet veel, volgens mij zit het probleem wat betreft de verhuizingen niet zozeer bij de dames als wel bij de verhuurders.

     Commentaar


     • #6
      Re: Eindhoven geouwezwam

      Wat ik heb gehoord (en ook heb ervaren) is dat er in eindhoven wel verschillen bestaan tussen de kamers van de dames. Sommige zijn echt klein en andere zijn juist ruimer en hebben meer luxe zoals tv met dvd of zijn gewoon groter. Het tweede huis van links aan de noordzijde van het plein (noord is de richting waar je tegenaan kijkt als je het plein opkomt) is daar een voorbeeld van. En zover ik weet vragen de dames gewoon aan de verhuurder of ze die kamer kunnen krijgen. Bovendien zijn er soms ook problemen onderling of willen de dames juist liever samen zitten met een collega op een ander nummer.
      Dus vandaar de reden dat huisnummers zovaak wisselen....

      Commentaar


      • #7
       Re: Eindhoven geouwezwam

       Beste wandelaars van het Baekelandplein in Eindhoven,

       Vandaag ben ik toegevoegd als moderator van de rubriek Eindhoven.
       Vragen, opmerkingen etc kunnen jullie per interne mail aan mij richten.

       Groet,
       Krukkie
       It's nice to be important, but it's more important to be nice!

       Commentaar


       • #8
        Re: Eindhoven geouwezwam

        In principe kun je uitgaan van een aantal basisprijzen waar vrijwel alle dames zich aan houden:
        pijpen alleen is 30 euro,
        p + N = 50 euro (tijd is +/- 15 min één tot twee verschillende standjes)
        30 min = 100 euro
        1 uur = 200 - 250 euro
        Voor extra's rekent elke dame apart, reken zo'n 20 euro extra voor alle extra normale verzoeken dus geen anaal, zcm etc.

        In principe kun je naar binnen als je uitgaat van bovenstaande bedragen, de meeste dames noemen al de basisprijzen voor alleen p of p+n zodra je naar binnengaat. ga je hiermee akkoord kun je naar boven en daar moet je dan meteen laten weten wat je eventueel extra wil en wat je daarvoor wilt betalen, of je laat de dame noemen wat dit kost. Ga er wel vanuit dat je hier te maken hebt met normale dames en niet met pornosterren, ga dus geen extreme eisen stellen tenzij je hiervoor (veel) extra wilt betalen en kijk of de dame ook bereid is dit te doen.

        De hygiene op het BP is over het algemeen goed al dien je natuurlijk altijd op te letten. Op het BP heb je op de kamers meestal geen mogelijkheid tot douchen, dit dien je dus vooraf thuis te doen. Vooraf kun je je altijd wassen, geen enkele dame zal hier bezwaar tegen hebben. Hou er wel rekening mee dat dit meestal inhoudt dat je niet meer tot je beschikking hebt dan een wasbak, je eigen handen, handzeep en keukenrol. Indien je thuis hebt gedoucht hoef je in principe niet vooraf te wassen tenzij je de hygiene van de dames niet vertrouwt. Achteraf kun je je ook op eerdergenoemde manier schoonmaken. Mijn tips zijn: douche thuis vooraf, doe alles met condoom en wees open over wat je wilt. Dan denk ik dat alles goed gaat komen.

        Indien je twijfelt, ga gewoon ns kijken en hou jezelf voor dat je niks moet. Bepaal zelf of je de hygiene van een dame of kamer vertrouwd of niet en zo niet, laat dit op tijd weten.

        Over de drukte valt weinig te zeggen, ook s'middags kan het druk zijn. Het BP is echter een redelijk gesloten locatie, over het algemeen ziet het er niet zwart van de bezoekers omdat je moeilijk in staat bent om even over het plein te lopen zonder dat iemand het ziet, hier moet je niet teveel waarde aan hechten; schaam je nergens voor! Gewoon verstand op nul en kijken of je geintereseerd bent in één van de dames. laat je niet leiden door geflirt of geklop en bedenk dat je beste dames niet reageren omdat zij weten dat mensen toch wel binnenkomen. het is ook raadzaam om vooraf ns te checken via deze site op welke nummers vrouwen zitten die je mindere service geven.

        Niet teveel over nadenken, als je wilt gaan, gewoon doen, respecteer de dames en je zult een prima tijd hebben, en doe alles veilig!

        Commentaar


        • #9
         Re: Eindhoven geouwezwam

         Walking Evil zegt:
         In principe kun je uitgaan van een aantal basisprijzen waar vrijwel alle dames zich aan houden:
         pijpen alleen is 30 euro,
         p + N = 50 euro (tijd is +/- 15 min één tot twee verschillende standjes)
         30 min = 100 euro
         1 uur = 200 - 250 euro
         Voor extra's rekent elke dame apart, reken zo'n 20 euro extra voor alle extra normale verzoeken dus geen anaal, zcm etc.
         De basisprijs voor pijpen en/of pijpen/neuken is wel zo geod als vast bij alle dames maar over andere tijden en prijzen is zeker te onderhandelen. Bij bijna alle dames in Eindhoven kun je voor 150 euries zeker een uurtje terecht met standaard services als pijpen , neuken, standjes, massage achteraf enz. En voor 50 tot 70 euries al zeker een half uur.

         Extra dingen moet je echt onderhandelen, niet elke dame doet anaal of pijpen zonder of SM enz. Ligt heel verschillend. De Oost-Europese dames doen meer omdat deze bijna allemaal een pooier achter zich hebben maar bedenk wel dat deze dames dit ook bij andere mannen doen. Her risico is bij dames die alles doen veel groter dat je ook iets oploopt. En trap niet in zielige verhalen. Als je voor de eerste keer gaat zoek een dame uit die hier uit de recensies bekend staat als aardig en niet echt op de tijd let.

         Commentaar


         • #10
          Re: Eindhoven geouwezwam

          Hoi laatst op vrijdag avond naar de achtseweg-zuid in Eindhoven gereden.
          Ik was er best wel vroeg, rond de klok van 23:00.
          De tippelzone is van 22:00 tot 02:00 open.
          Op de tippelzone zelf liep maar 1 blonde lange dame met duits accent.
          Ze vroeg €35,-- voor pijpen, en €50,-- voor pijpen & neuken.
          Ik vroek, of ik ook aan haar kutje mocht zitten, maar dat wou ze niet.
          Hierop doorgereden, maar na een paar rondjes bleek ze aleen te zijn.
          later kwam ik een dame tegen (buiten de zone).
          Zij vroeg €20,-- voor te pijpen, en €30,-- voor pijpen & neuken.
          Ik heb haar meegenomen, en op een plekje achter in de auto ging ze lekker naakt en heeft ze heerlijk gepijpt.
          Toen ik wou neuken ging ze netjes liggen met haar benen uit elkaar.
          Ik heb haar ff volgespoten, over condooms werden niet geproken.
          Gelukkig had ik wat doekjes bij zodat ze haar kutje kon schoonvegen...
          Al met al een zeer aardige dame, die veel voor je doet.
          Wil je haar safe neuken, dan zul je zelf wel condooms mee moeten brengen...

          Commentaar


          • #11
           Re: Eindhoven geouwezwam

           Waar kan ik deze achtseweg-zuid vinden in Eindhoven.
           Ik bedoel eigenlijk of ze in de hle straat lopen of is er ergens een bepaalde plek waar ze mogen lopen?
           Ben daar nog niet geweest en benieuw wat daar zo loopt.

           Commentaar


           • #12
            Re: Eindhoven geouwezwam

            FF een vraagje tussendoor.

            Waarom worden de recenties van de Achtseweg (tippelzone) iedere keer verwijderd? Het forum is toch voor raamprostitutie én tippelzone's als ik me niet vergis. Ik en meerdere met mij zijn ook benieuwd wat zich daar afspeeld. daarom mijn verzoek om de achtseweg niet meer te verwijderen. bij voorbaat dank.

            Groet John

            Commentaar


            • #13
             Re: Eindhoven geouwezwam

             Recensies over de tippelzone in Eindhoven worden niet steeds verwijderd, er wordt blijkbaar niet geschreven over de dames op de tippelzone.

             In deze rubriek staat er één recensietopic over een dame werkzaam op de tippelzone; er staat geen topic in het archief, dus is er ook niks verwijderd.

             Topics over de dames worden alleen in het archief gezet als de dame een jaar lang geen recensies heeft gehad en er verder geen info is, of dat de dame gestopt is.
             En als er een topic wordt aangemaakt over een dame waarbij er geen naam van de dame bekend is, dan wordt dit topic na een paar weken ook in het archief gezet.

             Groet,
             Krukkie
             It's nice to be important, but it's more important to be nice!

             Commentaar


             • #14
              Re: Eindhoven geouwezwam

              Dank je Krukkie voor de opheldering.

              Groet John

              Commentaar


              • #15
               Re: Eindhoven, Tippelzone , Chantal (uitstekend)

               Vandaag nog geweest bij tippelzone.
               Als je niet goed bij je hoofd ben ga je daar heen.
               1e wordt je opgelicht.
               2e ze mishandelen je penis zo dat je het eerste jaar
               niet meer aan sex denk.
               3e doe alsjeblief geen licht aan want je denk dat je in
               een spookhuis zit.
               Waar zat ik in hemelsmaal met mijn verstand.
               Ik hoop dat ik met deze text iemand anders van een groote
               fout heb behoed.
               Ga NOOIT naar de tippelzone!

               Commentaar


               • #16
                Re: Eindhoven geouwezwam

                Borracho zover ik weet is Marlene gestopt. Maar ik heb geen contact met haar. Laatste bericht was dat ze gestopt is met dit werk en terug naar haar geboorteland. Ik mis haar wel. Zij was voor mij de topper in Eindhoven. Heb jij nog tips voor me? Liefst een latina. Niet al te jong.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Eindhoven Geouwezwam

                 Dag menno,

                 Op zich is het een leuk pleintje. Alleen het is een beetje te gemaakt. M.a.w. het mist de sfeer van een echte rosse buurt. Het pleintje kun je in oog opslag overzien. Dat is makkelijk alleen de dames kunnen ook zien waar je allemaal geïnformeerd hebt voor een offerte. Als wandelaar vindt ik het leuk om een aantal uren te verblijven in een warme buurt, Beetje rondhangen, sfeer proeven en praten met medewandelaars. Natuurlijk kan dat ook in Eindhoven alleen het nodigt niet echt uit omdat het een pleintje is. Wat mij wel opvalt is dat de bezettingsgraad 's avonds erg groot is alle stoelen/kamers zijn bezet.

                 Ik vindt wel dat de prijs/ kwaliteit verhouding uit balans is. De dames zijn over het algemeen erg aardig maar de kwaliteit van de diensten springt er niet echt uit terwijl ze wel landelijke prijzen aanhouden (euro 50 p/n). Natuurlijk is e.e.a. afhankelijk van je eigen wensen. Het is wel zo als je regelmatig dezelfde dame bezoekt er meer mogelijk is voor hetzelfde tarief. En bij sommige dames valt er te onderhandelen met de prijs!! -Kwaliteit staat tenslotte los van de prijs-. Doe daar je voordeel mee.

                 De dames die er voor langere tijd verblijven hebben over het algemeen een vaste kamer, de rest wisselt van plaats. Net als alle andere rosse buurten zijn er regelmatig nieuwe dames aanwezig. En daar zit af en toe een heel leuk toppertje bij! Maar een echte GFE is en blijft zeldzaam in deze branche.

                 Op deze topic kun je lezen welke dames goed liggen bij de wandelaars en natuurlijk zijn er ook wel wandelaars op het pleintje die niet te beroerd zijn om je een advies te geven over een dame, durf te vragen!! Ik moet je wel eerlijk zeggen dat ik op het pleintje een stuk kritischer aan de deur ben dan in bv Utrecht (zandpad). Dat heeft alles te maken met tegenvallende bezoekjes uit het verleden op het plein. Tja een carrière opbouwen gaat gebukt met tegenvallers.

                 Over het algemeen ben ik wel te spreken over het pleintje en de dames. alleen de pisbak bij de oprit mag wel eens schoongemaakt worden!!! Of zou de verzuiling van het pleintje al zijn ingetreden?

                 Hopend je voldoende geïnformeerd te hebben,

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Eindhoven Geouwezwam

                  Absoluut.. kei bedankt voor de zinvolle en duidelijke uitleg

                  Groetjes Menno
                  Let op! Oudere-jongere..!!

                  Commentaar


                  • #19
                   Zandzakken op stoelen.

                   Ik ben een frequente bezoeker van het Baekelandplein en zoals al een aantal andere wandelaars hebben geschreven zitten de dames er niet al te florissant bij M.A.W. de dames zitten er bij als of er een zandzak in de stoel ligt. Natuurlijk zijn er gelukkig uitzonderingen maar het is meer regel dan uitzondering.

                   Gisteravond was echter de overtreffende trap op nummer 9. Een mooie blondine met een mooie lichaam en (leuk) koppie die pas nieuw is op het plein lag ontzettend nonchalant op de rechterstoel, het was echt geen porem om te zien. Ik werd toch aangetrokken door haar schoonheid en ging voor het raam staan om een offerte aan te vragen. Ik had nog helemaal niks gezegd en haar gezichtsuitdrukking sprak al boekdelen. Wat een chagrijnig DVP is dat zeg. U begrijpt wel dat ik daar niet naar binnen ben gegaan.

                   Ik zou haast willen vragen aan de raamexploitanten/beheerder of er geen gedragscode of iets dergelijks kan komen. Ik ben al op veel plaatsen geweest waar raamprostitutie wordt bedreven maar heb dit gedrag nog nooit eerder gezien in zo'n grote omvang.

                   Ik denk dat dit zeker een mooi verbeteringspunt is voor komend jaar, het zal het baekelandplein zeker ten goede komen.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Eindhoven Geouwezwam

                    Ik heb het meiske gisteravond zien zitten (hangen) terwijl ze verveeld haar
                    haren aan het borstelen was. Het was ook wel erg rustig en misschien dat het
                    daarom een beetje kwam. De aktiefste dametjes op het plein zijn Cleo op 4..
                    Ibby op 5 en Andrea op 9. Ibby en Andrea zijn nog op vakantie helaas.. dus ben
                    ik maar bij de donkere Andrea op 21 binnen gegaan. Die liet haar mooie lijfje tenminste nog rustig bewonderen voor het raam...
                    Let op! Oudere-jongere..!!

                    Commentaar


                    • #21
                     zuid europeesche dames op nummer 6 en 23

                     wie heeft er ervaring met deze 2 jonge oost europessche meisjes met beiden donker haar.
                     Zitten beide al een tijdje achter hetzelfde raam.
                     De ene op nummer 6 de rechtse stoel, ziet er wat goedkoper uit. Draagt vaak hele kleine broekjes. Soms met plukje haar er boven uit.
                     De ander op 23 op de linker stoel ziet er ook lekker uit, maar lijkt iets netter.
                     Deze heeft vaak groene of witte bikini aan.

                     Iemand ervaring, dan graag info daarover.
                     Ik twijfel of ik naar binnen zal gaan, vandaar de vraag aan de medewandelaars.

                     Ik heb recensie dus deels moeten invullen zonder het te weten