Elisabeth (Bul), Den Haag, Geleenstraat 84 k2

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Elisabeth (Bul), Den Haag, Geleenstraat 84 k2

  Ondanks de malaise van gesloten panden en lage bezetting, zijn er in de Geleen nog steeds een aantal zeer aantrekkelijke dames te vinden. Een van hen is Elisabeth (Bul), naar mijn smaak een echte knockout. Toen ik haar 1 à 2 weken terug voor het eerst zag, viel ze me meteen op en glimlachte ze me vriendelijk toe. Vanavond was het zover en ben ik bij haar op bezoek geweest.

  Uiterlijk

  Zoals gezegd een echte knockout. Er zijn meer aantrekkelijke blondines werkzaam in de straat, maar Elisabeth springt daar nog boven uit. Vrij lang blond haar, knap gezicht, mooi figuur (tussen slank en normaal), lengte tegen de 1.70m. Het enige minpuntje zijn haar siliconenborsten, maar ik moet meteen bekennen dat ik daar niet helemaal zeker van ben, omdat ze heel natuurlijk aanvoelden.

  Cijfer uiterlijk: 9.5

  Diensten

  Je moet altijd maar afwachten bij zo'n mooie vrouw. Maar gelukkig bleek Elisabeth een prima werkhouding te hebben en liet de kwaliteit van haar dienstverlening weinig te wensen over: lichaamsverkenning op bed, tijdens de orale seks binnen handbereik, benen op mijn schouders bij de intieme finale. Prima hoogtepunt. Dame hield wel een vlot tempo aan, maar door haar uiterlijk en werkhouding was mijn opwinding al snel tot het kookpunt gestegen, zodat ik niet in de stemming was voor een tragere sessie. Ik moest zelfs afkloppen tijdens de orale seks.

  Cijfer diensten: 9,0

  Communicatie

  Dame spreekt Engels, maar heb niet veel gepraat omdat we al snel overgingen op non-verbale communicatie. Goed gehumeurde, vrolijke dame. Kreeg zowel bij binnenkomst als bij het afscheid een smakkert op de mond, iets wat ik wel weet te waarderen.

  Cijfer communicatie: 8,5

  Eindcijfer Elisabeth (Bul): 9,0

  Conclusie: aangenaam toeven bij errug mooie meid
  And then, God created Bulgarian women........

 • #2
  Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k4, Elisabeth (Bul)

  Helemaal mee eens met de recensie van red label. Bovendien nam ze bij mij ook uitgebreid de tijd en was behulpzaam bij het aanbrengen van een bepaald hulpmiddel om m'n ballen. Aanrader.
  IronGiant, een combinatie van staal en magie...

  Commentaar


  • #3
   Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k4, Elisabeth (Bul)

   Hi Guys,

   Ik heb deze dame al vaak zien staan, en af en toe zelfs met een lak setje aan.
   Maar doet ze ook een beetje kinky werk? Heeft ze een kamer die dat toestaat.
   Ik ben wel eens in vorige tijden bij Tanja geweest en die had een aardige verzameling kleding en toys.

   Wie weet meer, ik sta in twijfel om eens bij haar naar binnen te gaan.

   Greetzzz frankie

   Commentaar


   • #4
    Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k4, Elisabeth (Bul)

    Afgelopen zondag ook eens kennis gemaakt met Elisabeth want kon deze slanke schoonheid met haar sprankelende oogjes niet langer weerstaan dus ik naar binnen. Ze vertelde dat voor dat ze in den Haag neerstreek in Antwerpen had gewerkt maar hier het meer naar haar zin heeft. Terwijl ik een wasje aan het doen was ontdeed Elisabeth zich snel van haar kleren en daar verscheen dus een heerlijk figuurtje voor mij. We belanden al snel op haar bed voor een kort voorspel, ja ze houd wel de vaart erin. Pijpen deed ze heerlijk maar mocht wel wat langer, daarna kruipt ze boven op je waarbij je lekker haar kleine billetjes in je handen kunt houden. Op slot tot een hoogtepunt gekomen in missio waarbij je rustig je gang kan gaan.
    Ik vond het een aangenaam bezoekje, wel in een iets te hoog tempo maar mij ziet ze nog wel eens een keer een herhalingsbezoek brengen.
    Altijd op zoek naar de magische klik.

    Commentaar


    • #5
     Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k4, Elisabeth (Bul)

     Geef Lauren Verster een stel Zwartbruine ogen en een rode gloed in haar blonde haar en je creëert een Elisabeth. Elisabeth werkt niet elke dag dus je moet een beetje geluk hebben om haar te treffen. Gelukkig wordt de straat toch nog voorzien van vers bloed en deze dame is een aanwinst. Haar borsten zijn idd siliconen, maar zeer goed gelukt. Pijpen was kort, maar dit maakte ze goed met een cowgirl en asian cowgirl. Op mijn verzoek ging ze hier langer mee door. Ik moest haar wel ff remmen anders zou ik te snel klaarkomen want om zo'n dame bezig te zien is gewoon heel opwindend. Vervolgens overgegaan op doggy en missio. In beide posities kon ik mijn gang gaan. Van rustig naar hard en weer terug naar hard. Uiteindelijk met hard stoten lekker klaargekomen. In doggy zag haar anusje er appetijtelijk uit. Helaas doet ze niet aan anaal.

     @ frankyspanky, ik zag geen speeltjes op de kamers.

     Commentaar


     • #6
      Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k4, Elisabeth (Bul)

      Eyecandy, deze Elisabeth. Had haar al een paar keer gezien maar eerst de referenties gechecked of de prestaties ook van enig niveau zijn. Veel positieve berichten dus ook eens binnen gewipt. Afhandeling zoals eerder al vermeldt. Prettig,beetje elkaar verkennen, pijpen mag wel wat langer en een goede neuksessie in 2 standjes.

      Commentaar


      • #7
       Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k4, Elisabeth (Bul)

       Was toch nog in de Geleen. Ik had Elisabeth al eerder eens van nabij gezien en omdat ze samen met Nicole aan het dollen was toch maar naar binnen gegaan. Wat zijn principes waard ten aanzien van ik ga niet meer naar binnen.

       Het dollen ging op de kamer verder met beide dames.

       Niet dat het verder heel spannend geworden is, beide dames waren in een melige bui en mijn aandacht ging nogal uit naar Elisabeth.

       Haar uiterlijk is al eerder beschreven en van de jonge dames denk ik dat zij wel de mooiste op dit moment van de straat is. Om dit te kunnen weerstaan moet je of van beton zijn of dit opzetten. Mooie pretogen, lang haar en hele mooie lange benen en humor.

       Ik heb haar gebeft en het is lang geleden dat ik zo'n lekker, zacht en glad kutje heb mogen beroeren. Het rook lekker en het smaakte lekker. Nicole was ondertussen bezig met het handwerk.

       Ze is ervaren dat is wel duidelijk. Hoewel ik niet met haar alleen was kon ik ook niet echt een klik met haar maken. Misschien maar beter ook.

       Herhalingsgevaar zeker aanwezig. Ze is bloedmooi!!!

       Ik denk dat voor een standaard gebeuren met het instaptarief daar helemaal niks mee zal zijn.
       Alleen na mijn eerste en gelijk positieve ervaring in de Doub heb ik een beetje mijn twijfels over de prijs/kwaliteit.

       Hiervoor zal ik toch op herhaling moeten wil ik hier een oordeel over kunnen geven, wat geen straf is!

       Commentaar


       • #8
        Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k4, Elisabeth (Bul)

        Nogmaals bij Elisabeth en Nicole geweest. Helaas kom ik niet tot een echte recensie. Kort samengevat vergelijkbaar met mijn vorige verslag. In de middag was ik met Elisabeth alleen op de hete kamer.
        Overigens zonder schoenen is ze toch een stukje kleiner met een schoenmaatje 36. Maar hele mooie lange benen! Helaas door de gebeurtenissen in de ochtend was het geen hoogstandje meer van mijn kant. Haar voeten zette ze tijdens het beffen op mijn schouders wat ik altijd heerlijk vind.Zoals ik al eerder zei, ze is bloedmooi. Ik vrees dat ik door haar uiterlijk geen grip heb op de situatie. Ze heeft inderdaad een goede en vrolijke werkhouding, goedlachs en is onbaatzuchtig. Tegelijkertijd iets grilligs en onvoorspelbaar net als het weer. Ik weet simpelweg niet goed hoe ik haar moet duiden. Tot nu toe vind ik haar boeiend en heel aantrekkelijk.
        Volgende keer hoop ik een betere recensie hierover te schrijven.

        Commentaar


        • #9
         Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k4, Elisabeth (Bul)

         Ik liep langs doubletstraat en ik wou mijn top favoriet Tatjana bezoeken , net toen ik bij haar raam kwam ging ze naar huis en mijn andere favoriet Marybel was er ook niet , bij geleenstraat heb ik tot nu toe slechte ervaring.
         4 dames bezocht 3 ervan waren slecht en daardoor op geleenstraat afgeknapt.

         Een vriend van mij wist mij toch te overhalen om weer naar geleenstraat te gaan en ik zag die knappe blond dame in groenkleurig lingerie en die vriend van mij raadde mij die aan.

         Toen heb ik Elisabeth bezocht , het is een mooie dame met veel humor en daar hou ik van.
         Seks doe ik graag , maar gaat vaak moeizaam bij mij.

         Na uitkleden ging ze met haar borstel over mijn lijf en ik mocht ook aan haar borstel likken.
         Daarna ging ze mij pijpen en dat deed ze erg lekker.
         Daarna gingen we over naar normale stand neuken dat was vrij kort , daarna gingen we over naar doggy en dat deed ze wel lang.
         Daarna ging ze mij aftrekken en kwam ik klaar.
         Toen ik klaar was gekomen riep ze thank you.
         Eindelijk heb ik een goeie gehad bij geleenstraat.

         Elisabeth heeft mij vertrouwen bij geleenstraat teruggegeven.
         Door Elisabeth heb ik slechte ervaringen vergeten.

         Elisabeth is echt een aanrader , alleen uitkijken dat ik er niet verliefd op wordt.

         Dit is een van de beste hoeren die ik ooit heb gehad.
         Betere zijn er niet
         Toppertje is Elisabeth

         Commentaar


         • #10
          Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k4, Elisabeth (Bul)

          @dudo88. ...Dank voor je recensie. Ik kan me daar helemaal in vinden. Vooral de zinsnede. ...dat je verliefd op haar zou kunnen worden. Misschien ben ik al voor de bijl gegaan.
          Het is natuurlijk een combinatie van factoren maar haar humor en glimlach maken veel los in een man.

          Commentaar


          • #11
           Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k4, Elisabeth (Bul)

           Ik heb Elisabeth enkele keren bezocht. Bij binnenkomst is ze erg stil. Als je met haar een gezellig gesprek aan wil gaan reageert ze met verplichte korte antwoorden. Jaar figuur ziet er goed uit. Ze heeft een hele duidelijke zandloperfiguur. Alleen van achteren als ze zich aan het wassen is zie je een typisch gedrongen Bulgaarse figuur. Haar gezicht vind ik minder maar over smaak valt niet te twisten. Voor het standaardtarief doet ze pijpen en neuken. Beffen kost extra. Zoenen doet ze niet. Het pijpen en neuken doet ze goed. Als je haar vaker bezoekt zal ze soms standjes weigeren omdat ze weet dat je toch wel terug blijft komen. Ik heb ook een paar keer meegemaakt dat ze me begon op te jagen terwijl de tijd nog niet voorbij was. Als je dan niet haastte, dan weigerde ze verder te gaan. Ik weet niet precies wat ik met haar aan moet. Soms is ze prima, maar het komt ook voor dat ze tegen valt. Na de sessie is ze ook heel stil en is het onmogelijk om een gesprek aan te gaan. Haar sociale vaardigheden zijn niet zo goed. Misschien klinkt het allemaal negatief maar ik moet wel eerlijk zijn in mijn ervaringen. Als je van een aantrekkelijk lichaam houdt ben je bij haar bij het goede adres. Voor het complete pakket zijn er zijn betere dames.

           Commentaar


           • #12
            Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k4, Elisabeth (Bul)

            Met gemengde gevoelens deze laatste recensie gelezen. Jammer toch dat de schrijver niet eerder zijn ervaringen met in dit geval met Elisabeth op dit forum wilde delen. Het was zeker niet allemaal negatief maar zelfs leerzaam. Het weigeren van bepaalde standjes. ...vooral omdat ze weet dat je terugkomt? Die is nieuw voor me. Ook nog niet meegemaakt gelukkig
            Toch heeft de schrijver haar enkele keren bezocht ondanks de misschien teleurstellende ervaringen in het bijzonder op het sociale vlak.
            Ik ging in ieder geval voor haar uiterlijk al is haar buurvrouw nog steeds de mooiste maar dat is persoonlijk
            Waarschijnlijk is Elisabeth weg en ik zal haar missen

            Commentaar


            • #13
             Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k4, Elisabeth (Bul)

             Elisabeth is er weer terug van vakantie. Ze zag er erg goed uit (een aantrekkelijke blonde dame met een mooie glimlach) en ze was in een vrolijke en gezellige bui. Ik was moe en ben en heb toen maar voor een erotische massage gegaan. Ze deed het perfect en binnen een kwartier had deze beeldschone en gezellige lieve dame me al 2 x klaar laten komen. Ze streelde en masseerde m'n hele lichaam. Het was perfect. Ik ga zeker terug.

             Commentaar


             • #14
              Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k2, Elisabeth (Bul)

              Ik loop een paar recensies achter daarom deze maar gelijk gedaan. Ik twijfelde om bij Elisabeth of een ander naar binnen te gaan aangezien ik 's-ochtends getrakteerd werd op een 20 jarige Roemeense via de webcam.
              Aangezien het lang geleden was sinds ik haar bezocht had toch gedaan en geen spijt van gehad. Het voorspel vond ik al geweldig vooral toen ze mijn shirt losknoopte. Knoopje voor knoopje.
              Hoewel geen tongzoenen gedaan verder overal kusjes uitgedeeld en gekregen. Ik verwachtte dit niet. Werd allemaal erg erotisch en ik kon overal aan zitten.
              Ik ging haar beffen en haar poesje is zo glad. Heerlijk!
              Jammergenoeg werkte mijn kleine vriend niet echt mee toen we overgingen op iets anders.
              Ze toonde haar poesje en ik mocht ermee spelen terwijl ze me aftrok. Uiteindelijk heb ik haar geholpen en het laatste wat ik had vandaag kwam eruit.
              Hoewel ik dacht het is klaar kwam er nog naspel. Ze likte mijn tepels zo lekker en ik haar borsten.
              Op een gegeven moment hing ze boven me en duwde één van haar borsten tegen mijn mond. Ik nam deze borst bijna geheel in mijn mond. Dat was geil zeg!
              Ik heb heerlijk van haar genoten en moet denken wat @redlabel ooit eens tegen me zei. ...dat je met zo'n mooie meid mag doorbrengen. Het was fijn.

              Commentaar


              • #15
               Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k2, Elisabeth (Bul)

               Het was redelijk druk in de Doub maar uiteindelijk toch weer bij Elisabeth terechtgekomen.

               Voor 50 euro kon ik naar binnen.
               Ik vind haar echt mooi en ze kan erg goed dollen en teasen.
               Mijn tepels vond ze erg interessant kennelijk waren die nogal hard.
               Dat ze mijn kleding uittrekt maakt het allemaal erg spannend. Wel vroeg ze of ik mijn handen wilde wassen voordat ik met haar mooie en goed geschoren poesje mocht spelen.

               Hoewel ik haar wilde neuken en zij had er zin in, bracht ik mijn kleine vriend op sterkte terwijl ze boven me hing zodat ik haar kon beffen.
               Alleen mijn lading kwam er iets sneller uit dan ik verwachtte en het hele condoom zat vol! Dat was een beetje jammer want ik dacht nog dat ze een grapje maakte toen ze zei dat ze geil was en dat ze zin in me had!
               Ja, het verbaast mij ook... maar het contact is best wel plezierig misschien dat dat meespeelt.

               Na afloop hebben we nog leuk nagepraat.

               Ineens zat ik te denken dat haar werkhouding toch wel heel weg heeft van Aïsta voor de kenners onder de wandelaars.
               Dat vind ik nou weer leuk!

               Commentaar


               • #16
                Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k2, Elisabeth (Bul)

                Toppertje!!! Lief gezichtje!!!
                Ze zuigt heerlijk zonder condoom en gebruikt haar handen bijna niet
                Bijna om verliefd op te worden!!!

                Commentaar


                • #17
                 Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k2, Elisabeth (Bul)

                 Ze ziet er inderdaad goed uit , en wat een borsten dan kan ik je melden . Niet te hard niet te zacht , maar de seks kan beter . Veel praten kwam er niet echt van , af en toe wel een zinnetje . Maar niet hele gesprekken . Voor mijn geen herhaal gevaar , maar ze heeft wel een echt mooie lichaampje moet ik eerlijk bekennen .
                 Van voor naar achter van .......

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k2, Elisabeth (Bul)

                  Na gisteren het goede nieuws gelezen te hebben dat Sofia terug was in Den Haag, toch maar even langs de Geleen gewandeld. Maar helaas, geen Sofia, op haar kamer zat een Nederlandse dame... Geen reden om naar huis te gaan, want ik zag dat Elisabeth er ook was en die zag er weer fantastisch uit. Wat een knappe meid is dit. Dat lijf, koppie en die borsten, geweldig.

                  Bij aanvang duwde ze haar borsten in mij gezicht, daar had ik geen moeite mee, even fijn aan de tepels gelikt en haar lijf verkent. Langzamerhand draaide ze bij en begon aan een lekkere maar wel wat korte pijpsessie. Ze lag over mijn lijf heen zodat ik overal prima bij kon. Mocht ook overal aanzitten, dat voelde goed, en ze is lekker fris. Toen ik vroeg of ik haar mocht beffen, was het antwoord jammer genoeg, ...nee.

                  Vervolgens in missionaris-houding begonnen met neuken. Benen gingen in de lucht en kon heerlijk stoten, geen moeilijk gedoe. Gewoon gaan, ze leek het wel lekker te vinden. Na een paar minuten over op doggy. Tot nog toe trokken haar borsten de aandacht, maar ze heeft ook gewoon lekkere billen waar je heerlijk tegenaan kunt stoten. Met haar grote borsten in mijn handen ontzettend lekker klaargekomen. Nog even in die positie blijven zitten en langzaam eraf geklommen. Echt, heerlijke neukpartij. Voor herhaling vatbaar zeg ik.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k2, Elisabeth (Bul)

                   Ik ben schoon, zie er niet gek uit, ben ook best aardig denk ik...dus ze zal haar dag wel niet hebben gehad denk ik, maar wat een aanfluiting van een optreden was dit zeg. Ik weet nog of je wel eens van die bored porno video's hebt gezien, waar t meisje verveeld met haar arm onder haar hoofd ligt... nou dat was t ongeveer.

                   Ze heeft een leuk lijf, leuk hoofd, schoon en fris en ruime kamer. Grote piemels zijn niet erg, verschillende standjes in variaties ook niet maar inzet 0,0. Voor mij niet meer.

                   Commentaar


                   • #20
                    En of ze weer terug is!

                    Ik was blij en opgetogen dat ik haar weer zag en dat was wederzijds!

                    Ze vroeg of ik binnen wilde komen, haar buurvrouw moedigde me nog aan. Het was zolang geleden en
                    we hadden nog nooit geneukt. Ja, dat was waar. Kwam er eigenlijk nooit van terwijl ze bloedmooi is!

                    Ok, ik was binnen.

                    Natuurlijk moesten we bijpraten en ik zeker wel zin in haar.

                    Maar ja, toen ik me van mijn kleding had ontdaan en zij ook, was mijn kleine vriend nog niet echt wakker.

                    En ik dacht nog .....ohhhh dat wordt niets....dacht ik.

                    Ze ging tegen me aan staan en ze voelde lekker zacht. Ik kreeg een tsunami van zoenen en het effect hiervan
                    liet niet lang op zich wachten!

                    Nu waren we met zijn drieën!!!

                    Ze zat op haar hurken en ik kreeg me een pijpbeurt....!!! En ze ging maar door.

                    Uiteindelijk richting bed en ze ging maar door.

                    En je hebt wel eens van die dagen.....ze had mijn kleine vriend omgetoverd in de Hulk met de lengte van de Eifeltoren! (het is een metafoor heh).

                    Ze zei nog zo had ze hem nog eerder bij me gezien enne ik zelf eigenlijk ook niet?

                    En ik had me zin om haar te neuken, man, man, man.

                    Ze ging on top. Normaal vind ik dat been heerlijk standje maar wat zij ervan maakte had ik nog niet eerder meegemaakt. Ze is behoorlijk flexibel en ik ben
                    nogal visueel ingesteld. Ze zat zodanig dat ik alles zo goed kon zie hoe mijn pik erin en uitging. En ze ging maar door, even dacht ik, oh, oh, ik kom.
                    Gelukkig niet, ze wilde nog een paar standjes doen. Ok, dan. Ik vond het allemaal geweldig en lekker.

                    Heaven!!!

                    In doggy deed ik zelfs niets, zij bewoog over mijn juggernaut.

                    Uiteindelijk met de hand afgemaakt.

                    Naspel als kers op de slagroomtaart.

                    Afscheid genomen en dik, dik tevreden het pand verlaten.

                    Wat een wip was dit zeg. Genoten niet normaal.

                    P.s: moet nog steeds even wennen aan de nieuwe site.

                    Commentaar


                    • #21
                     Ik ben inmiddels een poos geleden ook eens bij dit mooie meisje geweest.
                     Niet alleen een knap gezichtje maar ook een prachtig lichaam.
                     Pijpen was gewoon, niet byzonder maar ook niet slecht.
                     Van neuken kwam niet veel terecht omdat ik zag dat het haar echt pijn deed.
                     Ben wat dat aangaat een watje want kan het dan niet opbrengen om toch door te gaan.
                     Ze bood nog wel aan om het met de hand af te maken maar ik bedankte daar voor.
                     Moet wel zeggen dat ik het basis tarief van € 50 had betaald en daar zit bij haar beffen niet inbegrepen.
                     Misschien dat als ik daar wat extra voor betaald had ze wat natter was geworden van zichzelf het dan beter was gegaan.
                     Wie weet probeer ik het ooit nog een keer en betaal ik wat meer want het is wel een heel mooi meisje en ze
                     was zeker niet onvriendelijk.