Ineke (Ned), Den Haag, Doubletstraat 32 k2

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Ineke (Ned), Den Haag, Doubletstraat 32 k2

  Alweer een aantal keren Ineke bezocht in de ochtend.Ze zit op nr. 23 in de Doubletstraat achter het linkerraam, in ieder geval op werkdagen van 9 tot 5. Ineke is geen schoonheid, meer een soort bibliothecaresse om te zien. Maar ze is wel heel aardig, neemt de tijd en laat je heerlijk aan je trekken komen. Een aantal keren ben ik er nu geweest.En steeds heeft ze me lekker gepijpt in het begin, totdat ik het na een paar minuten bijna voelde komen.Op verzoek stopte ze dan en ging me heerlijk zoenen over mijn hele lichaam. Tongzoenen doet ze helaas niet. Na een tijdje ging ze dan weer pijpen.Soms kon ik haar daarbij lekker aan haar kutje voelen, dan weer met haar borsten spelen. En ook haar grotje heb ik lekker gelikt. Meerdere onderbrekingen om het klaarkomen uit te stellen waren geen probleem. Ik ben zowel door haar klaargepijpt, heb het in de missionarishouding afegemaakt als dat ze me klaar heeft gereden. Voor 20€ een prima behandeling zonder op de klok te kijken.

 • #2
  Ik ben vorige week een keertje bij haar binnen gestapt , ze is een beetje vreemd maar zeker niet onaardig. Ik heb voor 15 euro een klein nummertje gemaakt, alleen geneukt maar wat wil voor dat geld. Langer blijven kan geloof ik 25 euro voor een half uurtje. Ik denk niet dat ik dat ga doen. Al met al als je eens een nederlandse dame wil is Ineke helemaal zo gek nog niet.

  Commentaar


  • #3
   OK, ze is dus 1.70 m lang, blond met C-cups, Nederlands en lijkt op een bibliothecaresse (daar ken ik er wel tweehonderd van, dus dat schiet niet op).

   Kan iemand me uitleggen wat ik moet verstaan onder :-
   "ze is een beetje vreemd" en "ze ziet er niet echt uit"?

   Zijn dat lichamelijke kenmerken (welke?) of zit dat meer tussen de oren?

   Heel benieuwd en in voorbereiding voor een bezoekje daar,

   Keep on flyin',
   ++ Spruce Goose ++

   Commentaar


   • #4
    Ineke zit komend vanaf spinoza rechts, het linkerraam op nr 23. Ze werkt van 9.00 tot ca. 17.00 op werkdagen. Ze is meestal vaf 8.30 reeds aanwezig. Refgelmatig staan haar dan mannen op te wachten. Ze heeft geen bijzonder mooi uiterlijk en kleed zich ook niet bijzonder sexy. Daar staat tegenover dat ze alle tijd voor je neemt. Vorige week heb ik haar meer dan geheel tot mijn genoegen weer bezocht.

    Commentaar


    • #5
     Heb deze dame ongeveer anderhalve maand geleden bezocht. Heb toen maar geen recensie geschreven. Nu alsnog, als vervolg op mijn candy recensie. Wat er is gezegd is waar, ze is aardig en neemt alle tijd voor je. ik kom echter helaas wel voor de sex. 25 euro betaald. Ze begon met pijpen. Dit was zeer pijnlijk aangezien ze dr tanden veelvuldig op mn eikel zette. Ondertussen zat ze met dr kont boven mn gezicht. Ik heb 2 likjes op dr kut gegeven en ben toen gestopt vanwege de ongelooflijke pisgeur in die regio. Toen snel overgegaan op neuken. Daar ook snel mee gestopt vanwege die geur. Heb me maar laten afrukken en was binnen 10 minuten weer buiten, terwijl betaald voor 30. Vond t op zich wel sneu voor dr. Ze is een lief mens, maar goed daar kom ik niet voor bij een prostitue.

     Commentaar


     • #6
      Het was puur uit nieuwsgierigheid dat ik bij Ineke ben binnengeweest, en ook omdat ik gewoon zit had in een lekkere hollandse meid ipv mijn voorkeur voor Latina's.
      Inderdaad is het op het eerste gezicht geen super sexy snol, maar eenmaal met haar op het bed, is het daardoor echt alsof je met je vriendinnetje vrijt en ze heeft ook een lieve stem.
      Trouwens, ik heb wel heerlijk met haar getongzoend, misschien doet ze het niet bij iedereeen (knoflook gegeten misschien? ) maar bij mij begon ze er zelf mee.
      Zal binnenkort zeker weer een keertje met haar fysiek gaan integreren !!!!
      Voor het geld hoef je het niet te laten, was bijna 1/2 uur binnen voor EUR 20.

      was vergeten een rapport op te stellen bij mijn vorige berichtje: Here are the results from the amstelveen jury:

      Commentaar


      • #7
       Ineke is een echt lekker geile meid. MIjn ervaringen bij haar inmiddels uitgebreid en geherwaardeerd.

       Commentaar


       • #8
        Beste medewandelaars,

        Ik bevestig wat de meesten over Ineke gezegd hebben: leuke vrouw, zeer teder en niet gehaast.
        Ik wist niet wat mij (zeker voor die prijs) overkwam toen ik met Ineke naar boven ging.
        Zij maakt het zeker de moeite waard om naar Den Haag af te zakken.

        Ben trouwens verbaasd over de prijzen in de Doubletstraat. Hoe komt het dat ze aan zo een lage tarieven kunnen werken ? Ik vermoed dat ze geen huursubsidie krijgen voor hun kamertjes.

        Vriendelijke Belgische groeten van Ludo.

        Noot v/d mod~: De meeste dames betalen toch 65 euro voor hun kamerhuur !

        Commentaar


        • #9
         Ineke is er soms niet omdat ze dan haar maandelijkse periode heeft.
         Ik ben74 en vind een kwartiertje wachten niet erg. Ze kleed mij altijd uit en trekt me dan een strakke slip aan met voorin een klein gaatje. Mijn forse, maar half slappe lul trekt ze er dan doorheen en likt nijn besneden eikel. die dan gaat kloppen en stukken groter wordt, maar niet meer stijf. Geeft niet want het gevoel is er nog wel. Ze drukt dan haar prachtige borsten tegen mijn (met olie ingesmeerde) lul en begint er overheen te wrijven. Meestal kom ik dan klaar. Mijn sperma wrijf ik over haar borsten en die lik ik dan schoon. Daarna speelt ze nog lekker met mijn tepels.
         Voor de luttele prijs van 50 euro ga ik daarna met een vreselijk slappe, maar een ozo voldaan lulletje als een herboren man naar buiten. Ja, voor 25 doet ze het niet meer. Dat was vroeger, toen ik nog over haar lichaam kon spuiten. Ik kom al 18 jaar bij haar.
         Je bent een schat Ineke en ik hoop dat je nog lang blijft zitten waar je zit. :P

         Commentaar


         • #10
          Hallo makkers, ook even wat zeggen over deze Ineke,
          Dit is voor mij een werelddame, ik kom dan ook al jaren bij haar, we beginnen dan altijd met een lekkkere olie massage met lakhandschoenen die ik zelf mee breng, ze trekt en wrijft dan heerlijk over mijn pik en eikel heen,
          ik vraag haar ook altijd om een beetje dominant te zijn, ze trekt dan behoorlijk steviger en draait met haar hand strak over mijn eikel en als of dat nog niet genoeg is slaat ze met harde hand tegen mijn eikel, jesus wat is dat lekker, ondanks dat ik geen sm'r ben vind ik dit toch wel lekker, ja ja wie had dat gedacht van onze kalme kanjer, als ik nog vut heb als ze klaar is met de behandeling wil ik haar graag nog even neuken, staandend tegen de muur op, wat een genot, dit is een van mijn absoluute favorieten in de doublet, de andere kanjer waar ik ook al jaren kom is Els van nr:32, deze blonde kanjer geeft mij de zelfde behandeling als Ineke
          Doe er je voordeel mee en geniet!!!
          Groet HL.          Commentaar


          • #11
           afgelopen weekend weer een bezoekje gebracht aan Ineke en wederom voor een zacht prijsje. Dit ging echter niet ten koste van de service want die was gewoon goed te noemen. Eerst heeft ze me lekker gezogen waarbij ik al bijna kwam. Toen ik vervolgens hem in haar stak, was mijn kruid dan ook snel verschoten. Hoewel Ineke niet heel veel zegt, is ze zeker vriendelijk te noemen. Ook zag ik dat ze na afloop zichzelf eventjes snel waste wat ook zeer voor haar spreekt.

           Commentaar


           • #12
            Hallo,
            Vanmorgen ben ik bij Ineke geweest, die dame met een uitstraling van een bibliothecaresse, beetje truttig eneen jaar of 45 die halverwege rechts in de doubie zit. Dat lijkt allemaal niet veelbelovend maar haar vriendelijkheid en geilheid maken een hoop goed. Wanneer je respectvol met haar omgaat en haar clitje zachtjes vingert kom ze meestal echt klaar. Soms neemt ze het zelf over, ook wel geil. Ik maak het meestal af in de standaard missionarishouding. Kortom, zeker geen schoonheid maar wel een lieve geile meid.

            Commentaar


            • #13
             Den Haag, Doubletstraat 23, Ineke (uitstekend)

             Ook bij haar kom ik al jaren en doet zij mijn pik masseren met lak handschoentjes en olie,de laatste keer heeft zij dat anderhalf uur lang volgehouden en ik ook met tussen posen, zij is erg lief en doet erg haar best om het je naar de zin te maken,ze heeft mij twee maal laten spuiten met de massage en daarna heb ik haar nog lekker lang op zijn hondjes kunnen neuken, zij op het bed en ik blijf staan voor het bed, is precies de goeie hoogte voor mij, kortom heren wees zuinig op deze dame want het is een lievertje,Groet H.L

             Commentaar


             • #14
              Re: Den Haag, Doubletstraat 23, Ineke

              Vrienden,

              Enige tijd geleden ook Ineke bezocht, zonder veel verwachtingen overigens.
              Maar hoewel ze er wat ouder uitziet, stond ik toch versteld van de geilheid die ze uitstraalt. Ik had dan ook zeer snel een enorme stijve die zeer lang aanhield.
              Dat zegt heel veel! Ook het neuken voelde fantastisch aan bij haar.
              Een hele goede ervaring, ik zoek haar zeker nog eens op.
              En dat voor 35 euri... Er is nog hoop voor deze wereld...

              Gegroet, the jackal

              Commentaar


              • #15
               Re: Den Haag, Doubletstraat 23, Ineke

               Vrijdag nog bij Ineke geweest. Had niet gedacht dat ze er zou zijn, want ze neemt meestal in deze dagen een weekje vrij. Maar ze zat er En haar gordijn was open??? (dit komt maar heel erg weinig voor)
               Ze vond het heel leuk mij nog voor de kerst te zien en had zelfs een kadootje voor me. Een mannenslip. Ze kent mijn maat. Een vuurrode van een zeer gladde stof.
               Ik denk dat ze iets voor mij gekocht heeft omdat ze het altijd zo leuk vindt dat ik af en toe met een aardigheidje kom aanzetten. Ik had ook 2 appelflappen bij me en ze zette koffie. In het kleine keukentje babbelde we verder. Allebei aangekleed, alsof we een samenwonend stel waren.
               Ik moest na de koffie mijn rooie slip aantrekken en zij goot een flinke scheut babyolie op mijn lul. Daarna kwam ze op me liggen en begon me door de steeds gladder wordende slip heen te berijden. Dit was zo ontzettend lekker dat ik ik zo ook klaar ben gekomen. De slip zou ze wassen en mocht hem dan de keer daarop meenemen.
               Jullie hebben er geen idee van hoe lief ik het van haar vond dat ze iets voor mij had gekocht. Ik was al jarenlang verliefd op haar, maar nu is het 'houden van' geworden!
               Ik hou van alles wat lekker is......

               Commentaar


               • #16
                Re: Den Haag, Doubletstraat 23, Ineke

                Vorige week vrijdag bij Ineke langs. Gordijn dicht. Kloten!!! Na een half uur wachten komt er ineens een wildvreemde man aan die naar boven (Ineke zit beneden, maar neukt éénhoog) begint te roepen. Een donkerbruin Afrikaans hoofd komt uit het raam hangen en vertelt hem in gebroken Nederlands dat ze nog wel een uurtje bezig is. Ik vraag meteen of Ineke daar ook is. Inekes hoofd naar buiten, ziet mij en verontschuldigd zich dat ze samen met die Afrikaanse vrouw een klant heeft die nog zeker een uur blijft.
                Ik met de pest in m'n donder naar het sekstheatertje in de Boekhorststraat. Achteraan was een waar feest bezig. Twee mannen zijn half ontkleed elkaar aan het pijpen. Ik vooraan zitten en naar ontzééééttend saaie pornofilmpjes kijken. Na een uurtje terug gegaan. Gordijn nog steeds dicht. Na 5 min. komt die man naar buiten. Zo'n kakker met een dure jas aan en zilvergrijs haar. Ik mocht meteen binnen komen. Boven ligt die Afro meid volledig uitgeteld op bed. Die man had kennelijk zoveel van haar geeisd dat ze niet meer wist waar ze was...
                "Kleed je maar alvast uit, dan schenk ik koffie in" zei Ineke. Ik vond het wel geil en ben, toen ik bloot was tegen die meid aan gaan liggen. Uit haar keeltje kwam alleen maar: "Phoe, phoe, phoe!!!" Ze was een jaar of 35 met kleine tietjes, die reeds een beetje hingen en ze had zo'n klein dik buikje. Ik streelde haar tepels en daar moest ze van kreunen. Tegelijk pakte ze mijn eikel en begon daarmee te friemelen, waardoor mijn lul snel stijver werd.
                Ineke moest erom lachen. "Ze heeft die vorige klant net een kwartier achter elkaar gepijpt. Hij wilde perse nog een keer klaar komen."
                Toen we koffie hadden gedronken kleedde het bruine schatje zich aan en vertrok. Ineke vertelde me dat die man hun ieder 250 euro had gegeven en dat zij alleen maar met zijn ballen en zak had hoeven spelen en hem af en toe in de tepels had moeten bijten. Die Afrikaanse had al het werk gedaan. Ze zei dat ze het vervelend vond dat ik zo lang had moeten wachten en dat ik daarom gratis mocht. Kijk, zo zit mijn Ineke ook weer in elkaar. In Prosjes-land (tegenwoordig) een hoge uitzondering!!!
                Ik hou van alles wat lekker is......

                Commentaar


                • #17
                 Re: Den Haag, Doubletstraat 23, Ineke

                 Een lieve geduldige meid die je lekker verwent
                 Ineke is voor mij een toppertje.
                 Jammer dat ze het niet anaal en zonder doet daar ben ik n.l. gek op!
                 Heeft iemand dat wel eens bij haar gedaan?
                 Verder niets dan goeds over deze dame.

                 fan.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Den Haag, Doubletstraat 23, Ineke (goed)

                  Ik kom al een aantal jaartjes bij Inneke. Ik kan maar een ding zeggen als zij eenmaal met de olie bezig geweest is en daarna begint te pijpen dan lijkt het er op dat ze je hellemaal leeg wil zuigen

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Den Haag, Doubletstraat 23, Ineke (goed)

                   Gisteren bij mijn favoriete dame Tineke geweest, niet heel erg mooi maar wel lief. Ik heb haar lekker gebeft (eerst wast ze zich dan altijd!) en meestal komt ze wel klaar, in ieder geval erg nat. Ineke is volgens mij niet het type dat faked. Daarna lekker op haar borsten klaargekomen. Jammer alleen dat ze niet wil tongzoenen.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Den Haag, Doubletstraat 23, Ineke (goed)

                    deze week wederom bij Ineke geweest. Zoals vanouds heerlijk gepijpt. Alleen is het tarief nu € 25

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Den Haag, Doubletstraat 23, Ineke (goed)

                     vrijdag weer eens bij Inneke geweest. Eerst een halfuurtje met olie bezig geweest. Vervolgens weer lekker gepijpt en mijn ballen werden niet vergeten, En het af gemaakt in de doggy style, Waarna er een heuse explosie plaatsvond. Al met al weer een fantastische belevenis.