Lina / Patricia (Bul), Den Haag, Doubletstraat 24 k1

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Lina / Patricia (Bul), Den Haag, Doubletstraat 24 k1

  Ik ben nu drie keer bij haar geweest en een geweldige Pzc gekregen
  Neuken was heerlijk met condoom.

 • #2
  Re: Leeuwarden, Moulin Rouge 13, Lina(uitstekend)

  Vandaag was mijn favoriete meisje op nr.12
  Weer genoten van een fijne pijp zc en neukwerk mc
  Ik begrijp niet dat er niet meer recensies van haar zijn.
  voor mij altijd heel vriendelijk en gfe

  Commentaar


  • #3
   Re: Leeuwarden, Moulin Rouge 13, Lina(uitstekend)

   Vandaag weer bij Lina geweest is nu al de zesde
   keer en voor mij is het een verslaving geworden
   vandaag als grote verrassing ook zonder condoom geneukt.

   Благодарим Ви, че Лина днес е красива и сладка и пациент
   JAN

   Commentaar


   • #4
    Re: Leeuwarden, Moulin Rouge 13, Lina(uitstekend)

    Was al eerder bij deze dame geweest, maar had vandaag de bokkenpruik op ,dammm
    Als je van lolita’s houd toch even proberen, de wip is altijd heerlijk.
    Enthousiasme en klantvriendelijk zou beter kunnen, als favos bezet zijn is Lina voor mij een uitstekende uitwijk.

    Sliver
    de wereld draait rond om 't geld en 'n vrouwenkont!

    Commentaar


    • #5
     Re: Leeuwarden, Moulin Rouge 13, Lina(uitstekend)

     Lina een geweldige lieve vrouw. Zij kan goed pijpen. Doet ze ook weleens zcd. Neuken meestal mcd. Een zeer gewillige vrouw. Kan moeilijke Nederlands verstaan. Zij is een aanrader.

     Commentaar


     • #6
      Re: Leeuwarden, Moulin Rouge 13, Lina(uitstekend)

      Gisteravond in m'n rondje Weaze trof ik Lina. Een positieve verrassing op het aanbod van de Moulin Rouge moet ik zeggen, even afgezien van haar gebit........

      Afgesproken voor 40 PZC en neuken. Vantevoren even lekker gewassen en toen op bed beland. Mannen, deze meid kan pijpen! En wat een lekker strak kontje! Zou ze anaal doen? Bij gelegenheid toch eens vragen Ook een lekker strak poesje.

      Kortom: aanrader!

      Commentaar


      • #7
       Re: Leeuwarden, Moulin Rouge 13, Lina(uitstekend)

       Na bij Alexandra geweest te zijn, ben ik even het centrum ingedoken. En was van plan om daarna naar huis te rijden. Echter, had ik zo rustig met Alexandra liggen sexen, dat er toch nog iets onrustigs in me zat. Dus toch nog even in Moulin Rouge gekeken. En daar zag ik Lina, die ik nog niet eerder had gezien. Hele pakket afgesproken voor 40 euro. Maar bij het uitkleden, kreeg ik zin om alleen even stevig te neuken. Ik vroeg Lina om direct op aar knieen voor me te zitten, met haar kontje naar me toe. Ik heb haar een minuut of 10 zo hard mogelijk in doggy geneukt. Conditioneel voor mij bijna niet meer vol te houden, omdat ik door mijn eerdere orgasmes flink door kon gaan. Dacht dat ze me zou stoppen, maar liet het toe om echt hard geneukt te worden. Heerrlijk klaargekomen. Ze hielp me met het condoom, en dacht dat ik niet was gekomen, omdat er weinig witsel in het rubbertje zat. maar goed, dat was logisch. Ik ben tevreden en moe voldaan weg gegaan.

       Commentaar


       • #8
        Re: Leeuwarden, Moulin Rouge 13, Lina(uitstekend)

        Ik kom net weer weg bij mijn favoriet
        Geweldige pijpbeurt gehad zc,
        Neuken wou ze alleen maar met condoom
        Ze ziet mij heel snel weer terug!

        Commentaar


        • #9
         Re: Leeuwarden, Moulin Rouge 13, Lina(uitstekend)

         Ben vanmiddag ook bij deze dame geweest goeie afspraak met haar gemaakt
         maar die kwam ze niet na het was gewoon een vluggertje deze dame ziet
         mij niet weer

         Commentaar


         • #10
          Re: Leeuwarden, Moulin Rouge 13, Lina(uitstekend)

          Ook deze dame bezocht, voordat ik mij van mijn kleren had ontdaan,
          had ze mijn broek al laten zakken, en zat ze op haar knieën,
          de boel op sterkte te brengen. (wel een lekkere start).
          Daarna haar in meerdere posities genomen, ze heeft een heerlijk strak lichaam.

          Ze heeft eerder gewerkt in Esperanza 120 en 124

          Dame is een kamertje opgeschoven, zit nu op nummer 13

          Commentaar


          • #11
           Re: Leeuwarden, Moulin Rouge 13, Lina(uitstekend)

           Ook deze kleine dame bezocht. Ook ik heb me lekker zc laten pijpen en dat doet ze goed. Vervolgens zij bovenop met de rug naar mij toe. Als je haar dan met dat kontje op en neer ziet gaan denk je dat je een porno formaat lul hebt damn wat een schattig klein kontje heeft deze meid. Vervolgens nog twee standjes met haar gedaan waarbij je kon zien dat ze het redelijk zwaar te voorduren had met mijn formaat (dat gebeurt mij niet zo vaak). Leuke meid en jullie hebben in Leeuwarden tenminste nog goed uitziende meiden die voor een redelijk bedrag nog zc pijpen

           Commentaar


           • #12
            Re: Leeuwarden, Moulin Rouge 13, Lina(uitstekend)

            Het wordt er niet beter op in het hoge noorden want Lina is verhuisd van Leeuwarden naar Den Haag, Doubletstraat nr. 26a k4 of k5.
            Ze had in Leeuwarden te weinig klanten, dus probeert ze het nu op een andere plek. Aan deze dame gaan we hopelijk nog veel plezier beleven in de hofstad want ze heeft een heerlijke strakke kont en verleent een goede service. Gisteravond weer genoten van haar dienstverlening: ze zeurt namelijk niet dat je dingdong te groot is als je eens lekker doorstoot.
            Aan de deur zou je haar ook kunnen herkennen aan 2 kleine tattoos. Zowel links als rechts net onder de schouder heeft ze verticaal een naam getatoeëerd. Ze heeft veel variatie in de manier waarop ze haar haar draagt, dus dat is wat lastig te omschrijven. Gister had ze het los met een pony, vorige week in Leeuwarden zat het nog totaal anders.
            In het recensie formulier mag de lengte op 160 cm en de cupmaat is echt minimaal B, weliswaar iets gedaald ten opzichte van de ideale lijn.
            Deze dame verdient een bezoekje, wees er zuinig op.

            Commentaar


            • #13
             Re: Den Haag, Doubletstraat 18 k1, Patricia(uitstekend)

             Begin van de avond al een kort rondje gelopen door de doubletstraat, maar was eigenlijk snel uitgekeken.
             Later op de avond begon het toch te kriebelen, maar het matige aanbod (ondanks dat toppers Roxana en Yvette op hun post waren) zorgde er voor dat ik lang bleef pendelen.

             Patricia had al een paar keer naar mij staan lonken en ach waarom ook niet. Op haar gebit na ziet zij er eigenlijk prima uit en ik merkte al gauw dat het ook gewoon een vriendelijke meid is.

             Na een heerlijke pijpbeurt, haar een goede likbeurt gegeven. Beide ging erg relaxed.
             Haar daarna in missionarisstand genomen. Zij trekt haar benen hierbij goed op en zette af en toe haar voeten tegen mijn borst. Op een gegeven moment viel de spanning weg. Er daarom maar voor gekozen om het condoom er af te halen, het handmatig af te maken en over haar lekkere lijf te spuiten. Er werd overigens vooraf en achteraf goed gewassen!

             Al met al een prettig bezoek en deze lieve Patricia ziet mij zeker terug.

             Groeten,

             Tijgerpeper


             nog een kleine noot voor de moderators: In een oude recensie uit Leeuwarden staat nog een bezoekduur van meer dan 10 uur.
             Een wandelingetje? Daar kun je mij midden op de dag voor wakker maken..........

             Commentaar


             • #14
              Re: Den Haag, Doubletstraat 18 k1, Patricia (Bul)(uitstekend)

              De straat was een beetje leeg i.v.m vakantie. Uiteindelijk bij dit petite meisje beland. Niet echt een superschoonheid maar wel een lekker petite lichaam. Het pijpwerk (met condoom) was goed. Het neukwerk was ook prima. Benen gingen goed omhoog en lekker uit elkaar. Uiteindelijk condoom volgespoten. Haar kutje krampte na, en kneep het laatste druppeltje zaad van 2011 zo uit mijn zak. Aardig mens, leuke meid, oog voor de klant.
              Greetings from Pussy Paradise

              Commentaar


              • #15
               Re: Den Haag, Doubletstraat 18 k1, Patricia (Bul)(goed)

               Gisteravond ook maar eens deze dame bezocht. Laat op de avond was ze even beschikbaar, de eerste keer dat ik haar die avond zag en ze wenkte me uitdagend richting haar raam. Snel handelen was genoodzaakt voordat er weer een kaper voor mijn neus naar binnen ging. Beneden aan de trap deed ze haar hoge schoenen alvast uit waardoor ik haar bijna in mijn binnenzak kon stoppen. Ik schat haar rond de 1.55 m, groter is ze echt niet. Laat ik maar zeggen dat klein fijn is en dat was het zeker. Nadat we kennis van elkaar hadden genomen gingen de kleertjes uit en vroeg Patricia gelijk of ik pijpen zonder erbij wou hebben. Ik hoefde er naar mijn idee niet extra voor te betalen maar ik reageerde er zo verrast op dat ik zei dat het zo wel prima was.

               Achteraf had ik dat misschien toch wel moeten doen want het pijpen was meer dan goed. Het condoom bracht ze met haar mond aan en ze begon met gevarieerd zuigwerk, ook diep genoeg en met voldoende gevoel. Ze deed het ook in verschillende posities. Eerst half over me heen gebogen waardoor ik makkelijk met haar poesje kon spelen. Tweede positie nam ze in tussen mijn benen met het mooie uitzicht op haar geile gezichtje. Ze heeft haar oogschaduw wat door laten lopen wat haar nog sexier maakt. Mijn pik reageerde er goed op en was klaar voor het echte werk.

               Geneukt heb ik haar in mijn vaste volgorde. Patricia klom gelijk bovenop me maar ik verwees haar naar het bed waar ze op haar rug plaats nam voor de mad dog's kloppende geweld! In missio bracht ik mijn pik bij haar binnen waarbij ik merkte dat ze voldoende strak aanvoelde. Het verliep allemaal volgens mijn wens, lekker relax, genoeg levendig en met oogcontact werkte ik toe naar mijn hoogtepunt. In doggy moest het klusje afgerond gaan worden en dat ging sneller dan ik eigenlijk had gewild. Dat mooie slanke lichaam en die heerlijk billen gaven al snel de doorslag. Kreunend spoot ik het rubbertje vervolgens weer vol.

               Met een voldaan gevoel pufte ik nog wat uit op bed terwijl Patricia zich ondertussen wat ging wassen bij de kraan om er weer fris en fruitig uit te zien voor haar volgende prooi! Ik vond het een goeie ervaring en sluit een tweede bezoekje zeker niet uit!

               Commentaar


               • #16
                Re: Den Haag, Doubletstraat 18 k1, Patricia (Bul)(goed)

                Mijn oog werd getrokken naar een mooi lolita meisje met ravenzwart haar, spierwit ondergoed en een glimmertje in haar neus. Patricia ziet er leuk uit, klein en alles in goed proporties. Ze spreekt voldoende nederlands en engels om een eenvoudig gesprek aan te gaan, en ze is aardig. Begon mij eerst uit te kleden en te inspecteren wat ik in mijn broek had, maar vroeg wel om geld voor de echte actie. Volgens mij was ze wel €50 waard, en daar heb ik me niet in vergist. Eenmaal uit de kleren tilde ik haar op bed, hoewel tillen? ik kon haar gemakkelijk boven mijn hoofd tillen zo licht is ze. Patricia is alert op wat ik wil, en probeert het me naar de zin te maken. Ze wil niet zoenen of vingeren. Beffen mag wel, maar als ik vraag of ze dat lekker vind, zegt ze nee, dus heb ik mijn energie daar niet aan verspeeld. Strelen vind ze lekker. pijpen doet ze heel goed, en uiteindelijk klimt ze boven op me om me te berijden zonder dat ze glijmiddel nodig heeft. Het voelt ook lekker strak in dat kleine lijfje. Zonder enige haast hebben we verschillende standjes uitgeprobeerd. Ze blijft gewillig en kijkt me lief aan.
                Ook nadat ik het rubbertje heb volgespoten blijven we rustig nog wat liggen, waarna ze zichzelf netjes opfrist. Misschien valt daar nog wat te verbeteren als ze eerst haar klant zou wassen, want dat mocht ik zelf doen.
                Al met al een heerlijke ervaring, ga zeker nog eens terug.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Leeuwarden, Esperanza 105, Lina/Patricia (Bul)(goed)

                 Ik ben net bij Lina geweest, na een tijdje zag ik haar weer in Leeuwarden.
                 Deze dame is een aanrader. ik ben er al zo vaak geweest en ik heb haar ook bij mij thuis gehad(escort doet zij ook).
                 ik hoop dat ze nog lang blijft in Leeuwarden, ze is echt een lekker neukpoppetje met dat mooie kleine strakke kontje.
                 Pijpen doet ze erg lekker zeker als je haar poesje lekker mag verwennen en trouwens anaal is ook wel haar ding.
                 Maar ja er zijn zoveel lekkere dames in Esperanza, ik zal 3 dagen lang ff testen.

                 grt Pieter

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Leeuwarden, Esperanza 117, Lina/Patricia (Bul)(goed)

                  vanmiddag deze leuke dame bezocht eerst rondje lopen kwam haar tegen hey sexy boy zei ze tegen mij ze had duidelijk zin in mij op de gang voelde ze in mijn kruis.
                  nou na de prijs onderhandeling mee gegaan naar haar kamertje en daar heb ik haar eerst betaald en toen kwam ze lekker tegen mij aanstaan elkaar uitkleden en toen zakte ze op de knieén en nam mijn harde paal zonder condoom in haar mond.

                  wat kan deze meid pijpen toen de rest van mijn kleren uit gedaan en ze legde mij op haar bed en kmam lekker op mij liggen en we knuffelden wat en ze zakte naar beneden en nam weer lekker mijn harde paal in haar mondje.

                  en wat er toen gebeurde had ik niet verwacht bij deze dame ze kwam op mij zitten en liet mij lul in haar lekker strak poesje glijden ik zei er iets van maar ze zei kom fuck me ze ging lekker te keer.
                  en ik hield t niet meer en spoot mijn harde paal leeg in haar poesje ze vond t niet erg en ja had blijkbaar zin om nog heerlijk verwent te worden nou we hebben nog even gepraat.
                  ze verterkt morgen naar bulgarije voor een vakantie dus ze is er de komende week niet ik geloof als ik t goed verstond dat ze 12 maart weer in haar oude kamer gaat werken.
                  nou zei dat ik dan snel weer terug kwam en dan mocht ik ook annaal bij haar ze zei i like you sexy boy hi hi

                  nou ze is vopor mij een toppertje op de weaze en van esperanza ja alexandra mag er ook wezen maar die was bezet evenals haar over buurvrouw.
                  nou lina heeft t zeker goed gemaakt !!!!!!!!!!!!!!!
                  een dag niet geneukt is een dag niet geleefd

                  Commentaar


                  • #19
                   Den Haag, Geleenstraat 96 k2, Inna (Roe)(uitstekend)

                   gisterennacht weer s naar Den Haag gereden, voor mij toch wel de de Beste stad voor de Dames in Nederland Qua prijzen, soort dames, de mogelijkheden.!!!
                   ze zei dat ze Inna heete, ze zei dat ze 27 was, maar had een lichaampje van een 17 jarige!!!!
                   ze deed veel..!!! ze kon aardig nederlands...

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Den Haag, Geleenstraat 96 k2, Lina/Patricia (Bul)(uitstekend)

                    Dame ook bezocht in Den-Haag, geleenstraat. Misschien is het niet de mooiste van de straat waar wel een waar veel mogelijk is voor een goeie prijs. Dus prijs kwaliteit = top. Zeer geile ervaring gehad met haar... en echt heerlijk diep in dat lekkere kontje genomen.. Yep I am an assman.

                    Ik zal niet te veel in detail treden maar als je van laten we zeggen Rocco Porno houdt zit je bij deze dame perfect.. Geil en in voor een grapje..

                    Neem er je plezier van nu het nog kan want ze wil van de zomer naar haar geboorteland en weet niet of ze dan nog terug komt.

                    veel plezier

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Den Haag, Geleenstraat 96 k2, Lina/Patricia (Bul)(uitstekend)

                     Gisteren bij deze lekkere dame geweest pzc en nzc het was ongelooflijk lekker
                     Gelukkig zit zij in een kamer die niet al te warm was.
                     Ga er binnenkort weer langs.