Sisi (Bul), Den Haag, Hunsestraat 49 k2

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Sisi (Bul), Den Haag, Hunsestraat 49 k2

  Had dit kleine springding vorige week voor het eerst gezien en moest nu gewoon naar binnen. Aan de deur zeer spontaan contact en binnen was dat niet anders. Deed nergens moeilijk over, mocht vingeren en alles likken. De meeste standjes van de Kama Sutra met haar uitgeprobeerd, incl een heerlijke 'platte doggie' (zij op haar buik). Geen gezeur of klokkijken. Na de sessie ging ze zich goed wassen, dus de hygiëne is ook OK. Een heel mooi en leuk meisje als je van klein en tenger houdt. Groot herhalingsgevaar.

 • #2
  Re: Utr., Zp 164-4, Sisi (uitstekend)

  Sisi is inmiddels verhuisd naar Zandpad 110-1 waar ik haar op Zondagmiddag 16/01 bezocht heb.

  Omdat Sisi gebruik maakt van een bordje "SM" maakt me dat altijd erg nieuwgierig. In dit kleine dametje kon ik niets van een Meesteres ontdekken, maar ben toch maar even gaan informeren. Bovendien, om in de terminologie van de gewezen oud-politicus Jan-Peter B. te blijven: "Ze lachte zo lief".
  Op m'n vragen over haar SM-mogelijkheden moest ze eigenlijk alle antwoorden schuldig blijven. Bovendien had ze (op een zweepje na) geen SM-spullen. Maar omdat ze zo spontaan was aan de deur en ik eigenlijk wel een liefhebber ben van het kleine, slanke "lotita"-type toch naar binnen gestapt voor het "normale" werk.

  Sisi lachte niet alleen lief, ze is ook erg lief. Komt uit Roemenie en is een jaar in Nederland en zou volgens haar zeggen vroeger in de escort-branche hebben gewerkt. Doet ontzettend haar best om Nederlands te spreken en dat gaat haar eigenlijk best nog wel goed af ook. Is ook erg belangstellend. Eigenlijk had ik een erg goed gevoel bij haar.
  Sisi is niet echt een beauty. Ook is haar gebit niet zo fraai. Maar goed, er is al vaker op dit forum beschreven dat de orthodontische tandheelkunde in Roemenie niet tot de top van de wereld behoort. Maar kwa vriendelijkheid en spontaniteit is Sisi bijna niet te overtreffen.

  Na het uitkleden ging ik op bed liggen waarna ze m'n borstkas en tepels ging likken. Af en toe kneep en beet ze wat in m'n tepels (om me toch nog een soort SM-beleving te geven) en ze begon me tussendoor ook nog heftig te tongen. Langzaam zakte ze af naar m'n pik waarna ze me (mc) uitstekend en sensueel begon te pijpen waarbij ze m'n ster met haar vingertjes begon te stimuleren.
  Daarna kwam ze met haar onderlichaam op m'n gezicht zitten om m'n tong aan het werk te zetten, waarbij ze nog wat in m'n tepels kneep en vervolgens ging ze in cow-girl op m'n pik zitten voor een intensieve neukbeurt waarbij Sisi niet te beroerd was zich in het zweet te werken.
  Het samenzijn uiteindelijk in 69-houding beeindigd, waarbij ik haar kutje en sterretje likte en ze me pijpend naar het orgasme bracht.
  Uitstekende behandeling van haar gehad. Sisi verwijderde het condoom ook nog even van m'n lul waarna ik me ben gaan wassen.

  Nog even nagepraat en tijdens het gehele samenzijn heb ik totaal niets van enige tijdsdruk gemerkt.

  Kortom: Lieve, spontane en supervriendelijke meid. Erg gedienstig en geen klokkijkerij. Ik denk wel dat je lichamelijk van dit type moet houden, want weinig "houvast" zit er niet aan haar. Maar Sisi is zeker een aanrader.

  Commentaar


  • #3
   Re: Utr., Zp 110-1, Sisi(uitstekend)

   vandaag iets over 1 uur bij sissi geweest. Ik kan alleen zeggen wow! De beste betaalde fuck ever! Haas lichaam is heerlijk en ze is. .. . .Genoeg gewoon heerlijk, echt!

   Commentaar


   • #4
    Re: Utr., Zp 110-1, Sisi(uitstekend)

    Ik was vandaag weer bij mijn kleine schatje. Ze is gewoon superklein maar de aangeboden diensten zijn super . De kleine AA borstjes worden binnenkort vergroot. Ik vind dat jammer maar Sisi is dan een frustratie kwijt, voor jaar erg belangrijk.vanmiddag de masage erbij genomen en dat kan ze dus ook. Wel alleen de rug gedaan maar toch ! SIsi ik ben er snel weer

    Commentaar


    • #5
     Re: Utr., Zp 110-1, Sisi(uitstekend)

     Mini-me was eigenlijk op zoek naar Celine (duitse, waar is ze?) en zag deze kleine deugniet niet. Mijn andere jongste favo op 112-1 was net bezet en besloot toch maar voor Sisi te gaan.

     Ze vertelde mij dat ze eerst in Amsterdam gewerkt had en 25 lentes jong is.
     Enfin.. de belevenis met haar was zoals eerder omschreven meer dan het geld waard.

     Een lieve meid waarbij de hygiene in orde is!

     Uitstekende 1e ervaring ondervonden!

     Commentaar


     • #6
      Re: Utr., Zp 110-1, Sisi(uitstekend)

      Vanmiddag weer even naar het zandpad gereden om te kijken of Sisi vrij was, en jawel hoor. Wat een lieverdje is dat zeg. Beetje bescheiden in het gesprek maar niet in de daad. Dit is wat mij betreft, en wat anderen blijkbaar vinden, een tenger toppertje! Als je van tenger houdt een absolute must!!

      Was mijn eerste keer bij haar maar ik voelde me totaal op gemak en dat is wel eens anders!!

      In één woord, ge-wél-dig! Pijpen prima, verschillende posities lekker geneukt en lekker strevig anaal afgemaakt, daarbij liet zei zich niet bepaald onbetuigd, wat zal ik lekker slapen!

      Gegroet

      Commentaar


      • #7
       Re: Utr., Zp 110-1, Sisi(uitstekend)

       Mmmm, Barney is ook bij Sisi langs geweest.

       Sisi is idd een leuke, lieve, tengere dame.
       Lekkere sop en kreungeluiden bij het pijpen, wat ze zeer goed deed. Na het pijpwerk ging Sisi op de leuter van Barney zitten. Ze ging van links naar rechts, op en neer als een bezetene, het leek wel of Sisi een Boeing 747 aan het besturen was, in een onweersbui
       Sisi heeft een superstrakke doos, na een poosje stoten in de missionaris positie, kwam Barney al snel klaar.

       Toen Barney z'n leuter uit uit haar mooie vagina wilde halen, bleef het rubber halverwege hangen.
       Wat een strakke poes!

       Sisi praat redelijk Nederlands en neemt de tijd als je bij haar bent.

       Buuuuurrrrp

       Commentaar


       • #8
        Re: Utr., Zp 110-1, Sisi(uitstekend)

        dinsdag ook bij deze dame langs geweest. Lekker klein ding. mooie kleine borstjes. leker kontje en een toch nog wel strak kutje. Na een lekkere staande pijp sessie, die niet onverdienstelijk was. op bed gaan liggen. verder met pijpen. mmmmm zat tussen mijn benen, kom mooi haar lipjes tussen haar benen zien hangen heerlijk. Haar toch maar gevraagd om op me te komen zitten en ze is me heerlijk gaan neuken. lekker diep erin. toch heerlijk comdoom volgespoten.

        niets mis met deze mooie dame.

        Commentaar


        • #9
         Re: Utr., Zp 110-1, Sisi (uitstekend)

         Dinsdag in begin van de avond (dus dag-shift) deze kleine dame bezocht. Op basis van haar recensies besloten om maar eens te gaan kijken. Ben normaal alleen in de avond/nacht-shit op het pad.

         Afgesproken P&N&B voor 50. Was nog beter dan verwacht! En ze heeft ook nog een lekker klitje. Dus snel voor herhaling vatbaar.

         Commentaar


         • #10
          Re: Utr., Zp 110-1, Sisi(uitstekend)

          Na een bezoekje in de ochtend bij Patty op 152-2 een bezoekje aan Sissi gedaan.
          Heerlijke tengere dame waar ik het standaard pakketje wilde.
          Betaalde met 60 en kreeg de vraag of ik een tientje terug wilde Nog nooit gehad dat er wissel geld was Dame doet niet moeilijk en heb het idee dat er wel wat meer mogelijk is . Pakketje afgewerkt ging ik voldaan naar huis ...
          Ik ga nog een keer

          Commentaar


          • #11
           Re: Utr., Zp 110-1, Sisi(uitstekend)

           Na alle bovenstaande berichten kon ik het niet laten om haar een keer te bezoeken. Wat een fantastische ervaring en wat kan zij veel hebben. Ik ga haar zeker nog een keer bezoeken.

           Commentaar


           • #12
            Re: Utr., Zp 110-1, Sisi(uitstekend)

            Gisteren 20 juli voorlopig voor het laatst bij mijn kleine Sissi geweest. Ze is van 20 juli tot 23 augustus op vakantie en bij terugkomst moeten we kijken of de metamorphose van haar borstjes een verbetering is of niet.
            Ik kan niet wachten , ik ben erg benieuwd. Giuteren heeft ze me weer verwend, gewoon een superwijfje.

            Commentaar


            • #13
             Re: Utr., Zp 154-5, Sisi(uitstekend)

             Gisteren weer bij mijn kleine meissie geweest. Ik mocht de eerste klant zijn na haar vakantie en operatie. .
             Nu met een paar borsten van formaat. Niet te klein en net niet te groot voor haar.
             De service was weer als vanouds. Het blijft mijn toppertje op het pad.
             Mij ziet ze snel weer terug.

             Voor de moderator : van cup A kan nu best een dikke B cup gemaakt worden.

             Commentaar


             • #14
              Re: Utr., Zp 154-5, Sisi(uitstekend)

              Gisteren avond hier geweest, grappig meid, wel leuk, reageerde heel sterke op 'n massage van mij dat over ging naar wat ruwe, krachig seks, uitstekende all round, ook de griekse neuken, best griekse sinds Victoria (nou gestopt, vroeger bij Stout/D.S.). Zij doet goed mee, doet alsof zij het ook allemaal leuk vindt, ??
              Vind alleen de borsten nogal overdreven, een maat klienere had ook kunnen & ze zijn ook te hard, voor €5000 men zou beter verwachten (ik spreek uit professionale kennis) maar dan wel, volmaaktheid is er nooit.
              non illegitimi carborundum, carpe diem
              eat, drink & be merry, for tomorrow we may die.

              Commentaar


              • #15
               Utr., Zp 154-5, Sisi(uitstekend)

               Medewandelaars bedankt!
               Gisteren voor de eerste keer bij deze kanjer geweest.
               Ik kan alles gaan opsommen wat hierboven vermeld staat, dus dat doe ik maar niet.
               Wat een fantastische ervaring, dit maak je maar weinig mee....

               Groot herhalingsgevaar!

               Commentaar


               • #16
                Re: Utr., Zp 154-5, Sisi(uitstekend)

                De kleine Sisi lachte me al tijden vriendelijk toe maar altijd moest ik zonodig haar deurtje voorbij...niet slim zo me nu is gebleken. Ik vond dat het er toch maar eens van moest komen...............en hoe ! Supervriendelijk, strak, heerlijk kontje, mooie ronde sili's, verder niet echt een beauty maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd met spontaniteit en een topinzet, zeldzame kwaliteit....W
                A dirty mind is a joy forever....

                Commentaar


                • #17
                 Re: Utr., Zp 154-5, Sisi(uitstekend)

                 Deze lekkere meid geeft een heerlijk GFE. Lekker een beetje teasen en ook TZ. Prima service, pijpt goed, laat zich lekker beffen op haar kaal geschoren pusy. Ook prima in misio kunnen afmaken, ze doet lekker mee en voelt strak aan.

                 Jammer dat het een klein beetje snel ging, maar dat lag wellicht ook aan mij. Ze maakte me echt heel erg geil en dan kom ik nu eenmaal ook vrij snel klaar. Service is verder uitstekend!

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Utr., Zp 154-5, Sisi(uitstekend)

                  Zojuist ook bij deze dame langsgeweest!
                  Service is inderdaad uitstekend, ze bied je zelfs wat te drinken aan .
                  Ik was inderdaad blij verrast over deze dame, en haar inzet! Heerlijke stijve tepels, en mooie borstjes.
                  Neemt alle tijd, en geeft echt een GFE met full body contact.

                  Zo goed dat ik spontaan te snel klaar kwam dat is dan wel weer jammer

                  Ik kom snel weer terug...

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Utr., Zp 154-5, Sisi(uitstekend)

                   Vorige zondag dit kleine lekkertje weer eens bezocht. Had er tegenop gezien omdat ze nu sili's heeft en dat niet zo mijn ding is. Maar haar C-cups waren niet de harde sili-bollen die je normaal tegen komt, maar lekkere zachte kussentjes, dus zeker geen afknapper.
                   De sex was weer als vanouds goed, inclusief beffen, vingeren en diverse standjes.
                   In de 'platte doggy (zij op haar buik) deed ze heerlijk mee, een fantastische sessie.
                   Ja, Sisi is nog steeds een toppertje, ook met haar nieuwe borsten.
                   Ze staat bij mij weer op de lijst.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Utr., Zp 154-5, Sisi(uitstekend)

                    Ben nu 2 x bij dit kleine opdondertje geweest. Viel toch wat tegen, na de juichende beschrijvingen van voorgangers. Ze kijkt wel degelijk klok, en heeft een eigenaardig idee van time=monney: 20 min. € 50, volgende 10 minuten € 50 en volgende kwartier weer € 50. Heb het dan ook op 30 minuten gehouden, en werd daar keurig aan herinnert. Mag, maar liever toch zorgen dat de klant klaar is tegen die tijd, dan hoef je niet te zeuren dat de tijd op is.
                    Seks is overigens verder wel prima, dus daar hoor je me niet over.
                    Inderdaad jammer van die siliconen, te stevig in verhouding, en te groot voor mijn smaak.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Utr., Zp 162-2, Sisi (Roem)(uitstekend)

                     Kleine Sisi is weer terug.
                     2 maanden weggeweest en nu weer op oorlogssterkte.
                     Heerlijke sessie gehad met alles erop en eraan.

                     Voor mij toch 1 van de toppertjes van het pad.

                     Ga snel weer terug.