Sandra (Col), Den Haag, Doubletstraat 29 k2

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Sandra (Col), Den Haag, Doubletstraat 29 k2

  De laatste maanden verschillende vrouwtjes bezocht maar vanavond eindelijk weer es 'n topper gevonden , een wijfie waar het mee klikt. Sandra is een volle,jonge Dominicaanse (jaartje of 27) met een lekkere ronde kont en volle borsten met flinke tepels. Bij rondwandelen was ik meteen door haar blik en haar ogen geraakt, ze heeft een prachtgezichtje. Ze neemt de tijd voor je, ze houdt van een praatje en vind het zelf ook prettiger als het rustig opgebouwd wordt. Ze had last van haar nek , dus heb ik haar effe gemasseerd. Daarna begon ze me lekker te pijpen, en ze deed het verrekes goed en zat me tussendoor geil aan te kijken. Ik zat ondertussen haar kutje al te voelen en werd behoorlijk geil. Toen verschillende standjes geneukt, en afgemaakt in doggy-style. In de kamer hangt een prachtige spiegel waarmee ik haar lekkere dikke kont ook nog in spiegel zag tijdens het rijen....waw ! Later op de avond nog een keer teruggegaan voor een tweede beurt want dit smaakte naar meer ! Tweede keer was nog beter, wat een lekker ding. Ze reist op en neer tussen Spanje en Nederland by the way. Awel, het zal straks met de Kerst wel rustig worden wederom in de Doubie, helaas, en dit toppertje zal er dan ook even niet zijn.

 • #2
  Den Haag, Doubletstraat 10 k4, Sandra (uitstekend)

  Vorige week bij Sandra geweest. Een volslanke colombiaanse dame (naar eigen zeggen), ik vond zelf dat zij een beetje een hindoestaanse uitstraling in haar gezicht had, met het lijf van een echte latina. Ze vertelde dat ze al jaren hier werkte, maar zij is mij nog nooit eerder opgevallen, of ik mis haar telkens. Ze werkt meestal de laatste 2 weken van de maand, de overige weken verblijft ze in spanje. Ze spreekt redelijk nederlands.

  Ik kan bijna niet geloven dat er geen andere recensie van haar is, want dit is echt een toppertje! GFE! Wellicht werkte ze vroeger onder een andere naam/ kamer. Ze zat nu in de meest rechter kamer op nr. 10 of 12, maar haar echte kamer is boven. De volgende keer zal ik beter opletten en daar weer over berichten.... HELAAS zal ik 2 weken moeten wachten op dit lekkertje alvorens zij terug is...

  Deze vrouw staat garant voor een stijve terwijl je je broek nog aan hebt en dat gebeurt niet zo vaak. Ik kan niet wachten tot ze weer terug is....
  ... je hoeft ze niet allemaal te haten om 1........

  Commentaar


  • #3
   Re: Den Haag, Doubletstraat 10 k4, Sandra (uitstekend)

   Topper.
   Ze lijkt jonger.
   Maar is 45 jaar oud.
   Ik dacht ook 30 jaar.
   Mooie tattoo boven haar kont.
   Woont af en toe in Spanje, en spreekt heel goed N.L
   Ik dacht eerst ik sla haar over, ze is erg dik.
   Maar toen zij de trap op liep en haar kleren uit deed schrok ik van haar super mooie lichaam.
   En begon gelijk te tong zoenen, en mijn kleren van mijn lijf te trekken.
   Pzc was heel erg top.
   liet haar goed likken.
   en achter om afgemaakt.
   Leuk gesprek gehad.
   spijt dat ik geen tel nr 06 heb gevraagd of mail.
   Want deze wil ik ook terug zien.
   Iderdaad naast 20 A rechts.

   Commentaar


   • #4
    Den Haag, Doubletstraat 22 k1, Sandra (uitstekend)

    Ik was deze namiddag naar de Doubletstraat gegaan met het plan de drukke Sanda (haar bordje SandraXXX) te gaan bezoeken.
    Een andere klant was mij net iets te snel af. Na eerst wat rondgelopen te hebben kwam ze na 25 minuten vrij. Ik kijk altijd naar de lichaamstaal van de klant die buitenkomt. Ik had al veel goede commentaren gehoord van Sandra, maar er is hier geen spoor van te vinden.

    Het is één van mijn meest aangename ervaringen geworden. Het contact was geweldig goed en Sandra laat je echt op je gemak voelen terwijl zij rustig je lichaam verwent.

    Pijpen was een fantastische belevenis met juist genoeg kracht. Zij is uiteindelijk lekker op me komen zitten en kreunde zachtjes mee. Je kan dan lekker van haar grote borsten genieten. Ik denk dat ze zeker C waren, maar dat zijn ze ruim...
    Je hebt helemaal niet het gevoel dat ze niet op de klok kijkt. Ze zegde dat ze liever de klant will verwennen dan de bar kruk beneden... geen wonder dat ze zelden te zien is...
    Hygiene voor en na was prima.

    Commentaar


    • #5
     Re: Den Haag, Doubletstraat 20 k2, Sandra (D.Rep) (uitstekend)

     Gisteren deze dame bezocht. Op mijn vraag hoelang ik de tijd had antwoordde ze: rustig aan en ik moet zeggen dat er helemaal geen sprake was van enige tijdsdruk. Het ontvangst was in ieder geval allerhartelijkst en ze begon me gelijk uit te kleden en dan is een stijve bij mij gegarandeerd
     Ze begon gelijk met (tong) zoenen en stond tegen me aan te rijen.
     Ook speelt ze graag met haar borsten en pijpte ze me terwijl ze mijn pik tussen haar borsten had ingeklemd. Verder heeft ze een lekker lijf en een mooie dikke kont en volle borsten. De sex was uitstekend te noemen en begonnen met on top en daarna het standje dat ze met haar buik op bed ligt en ik haar dan van achter neem; maar dat was klaarblijkelijk iets om niet mee te beginnen want te vroeg gekomen maar ze deed zo lekker mee en genoot of leek ervan te genieten mede omdat zijzelf aangaf ook klaar te komen.
     Helaas voor don mol, mijzelf en andere liefhebbers van haar gaf ze aan van 5 juli t/m 21 juli weer naar Spanje te gaan dus we zullen haar weer even moeten missen. Ik zag in een eerdere bericht dat ze ook pzc deed maar ze hanteerde toch het condoom; misschien had ik erom moeten vragen of was het omdat ze me nog niet kende of dat het meerprijs betrof dus daar wil ik haar nog even naar vragen.
     Voor don mol zijn haar werktijden vanaf 12.00 uur t/m 00.00 uur iedere dag wanneer ze aanwezig is. Ze gaf verder wel aan dat het kan zijn dat ze bijvoorbeeld s'middags er even tussenuit gaat mocht het zomers weer zijn en regelmatig zag ik ook dat ze even afwezig was i.v.m. een praatje met bijv. Lisa of één van haar overburen. Overigens gaf ze aan Columbiaans te zijn dus dat Dominicaanse kan er wel van af. Conclusie is dat ik deze vriendelijke vrouw zeker vaker wil gaan bezoeken want het intieme was uitstekend te noemen.

     Commentaar


     • #6
      Re: Den Haag, Doubletstraat 22 k1, Sandra (D.Rep) (uitstekend)

      Net terug van haar gebruikelijke 2-wekelijkse vakantie Sandra weer opgezocht; makkelijk te herkennen aan haar naambordje. Het valt niet mee deze dame achter haar raam aan te treffen daar ze veelvuldig haar kamer verlaat voor een praatje met één van haar buurvrouwen. Het bezoek was weer van hoog niveau en ze weet je bij binnenkomst weer aardig op te geilen door je langzaam uit te kleden en tegen je aan te rijen. Op een gegeven moment ging ze zitten op bed en ik staand met mijn lul tussen haar tieten geneukt overkomt je ook niet altijd. Verder haar lekker mogen likken waar ze hoorbaar van genoot. Ook ik hield het bij 1 standje want ik kon het niet meer houden. Hoort zeker bij mijn vaste schare dames.

      Commentaar


      • #7
       Re: Den Haag, Doubletstraat 22 k1, Sandra (D.Rep) (uitstekend)

       Ik kan het alléén maar eens zijn met Robbiex. Ik was vandaag ook weer bij haar. Een echte fantastische ervaring, die jaar maar zelden elders in die straat kan ervaren.
       Zij neemt rustig de tijd. Je krijgt nooit het gevoel dat je met een professionele dame op bezoek komt... gewoon een warm en verwarmend gevoel waar je het idee krijgt dat zij er ook van geniet. Ik weet niet of je dat GFE kan noemen maar een ervaring die je voor 20 minuten naar een andere galaxie brengt..

       Commentaar


       • #8
        Re: Den Haag, Doubletstraat 22 k1, Sandra (D.Rep) (uitstekend)

        Ik sluit me voor de volle 100% aan bij de andere recensies.
        Wat een topper is dit Ze ontvangt je allerhartlelijkst begint niet gelijk met uitkleden, maar eerst tegen je aan rijden en dan langzaam iedere keer een stukje kleding minder aan ze tongzoent als de beste begint met pijpen onderaan bij de balletjes via de schacht naar de eikel werkelijk heerlijk. Eigenlijk moesten we dit maar voor ons zelf houden en niet zo uitdragen hoe goed ze is, maar ja zo steek ik niet in elkaar ik gun iedereen het beste.

        Commentaar


        • #9
         Re: Den Haag, Doubletstraat 22 k1, Sandra (D.Rep) (uitstekend)

         Vandaag Sandra aan de telefoon gehad, ik wilde naar haar toe maar had weinig tijd ik zou een uurtje moeten wachten en had daar geen tijd voor Me ff snel door Llorena laten pijpen en toen weer verder Volgnd week heb ik meer tij en zal me weer eens heerlijk laten verwennen door Sandra

         Commentaar


         • #10
          Re: Den Haag, Doubletstraat 22 k1, Sandra (D.Rep) (uitstekend)

          Zo dat was even bijkomen, kan het nog steeds niet geloven! Wat een furie.....

          ik had er al vaker zien staan. Haar vele kleren hielden een eerder bezoek tegen. Maar toch was ik wel benieuwd naar die dd onder dat witte truitje. Dus de stoute schoenen maar aangetrokken en voor het raam gaan staan. Wederom wachtte de dvp met het open doen van de deur. Had ik vorige keer ook al, toen zei Lisa k20, ik dacht dat je van de belastingdienst was. Nou niet dus. Volgens mij dacht Sandra dit ook.

          Op haar kamer aangekomen en te hebben betaald, kreeg ik netjes het wisselgeld terug. Wat er toen gebeurde ik weet het niet meer. Maar het was echt zoiets als gevulde koeken, heerlijk!!! Ze begon te zoenen. Ik moest hard haar kont en tieten pakken. Een vinger in de k en k, niets was te gek. Klets nat werd ze. Toen kleedde ze me uit. zuigen op mijn tepel ballen en likken aan mijn staaf, pijpen deed ze met condoom.

          Toen op het bed aangekomen, nog even lekker liggen likken aan die tepels, oei tan ricas. Daarna begon ze weer met pijpen, ik moets me benen in de hoogte gooien en ze beed in mijn kont. Nou echt super!!!! Daarna even met het tongetje snel langs het sterretje. Dat was lang geleden dat ik dat met mijn ex meemaakte. Tot slot twee posities en het zaakje afwikkelen en even napraten.

          Dit was toch een van mijn meest vurige laatste wandelmomenten! Ze is een beetje te vergelijke met die Dominicaanse Crystal. Iets minder kinky, maar voor mij beter. Het is inmiddels al weer een uur geleden en kan het nog steeds niet geloven wat er is gebeurd en dat voor het standaardtarief.

          Latinalovers, laat dit niet aan je voorbij gaan ook al is ze iets voller.

          Commentaar


          • #11
           Re: Den Haag, Doubletstraat 22 k1, Sandra (D.Rep)(uitstekend)

           Was er 2 weken geleden. . . Zij blijft 1 van de allerbesten! Ze vertelde dat ze voorlopig (tot half november, als ik het goed heb onthouden) hier blijft (dus niet zoals gewoonlijk om de paar weken heen-en-weer naar Spanje). Dus voorlopig kunnen wij iedere dag van haar genieten vanaf een uurtje of 12 à 1. Daarna gaat ze op lange vakantie naar haar geboorteland (Colombia) en wacht ons een koude, lange, eenzame winter.
           ... je hoeft ze niet allemaal te haten om 1........

           Commentaar


           • #12
            Re: Den Haag, Doubletstraat 22 k1, Sandra (D.Rep)(uitstekend)

            Was een lange tijd geleden dat ik Sandra heb bezocht maar vanmiddag weer eens bij haar naar binnengegaan. Altijd erg enthousiast en komt verrassend uit de hoek en je weet nooit precies waar ze mee komt. Eerst samen een douche genomen want het was nogal warm vandaag en daarna begint ze weer tegen je aan te rijden en werd ik langzaam van mijn kleding ontdaan. Veel lichamelijk contact komt er bij kijken en bij alles neemt ze rustig de tijd. Ongemerkt doet ze met haar mond het condoom om je staaf waarna ze je hem regelmatig diep neemt en ook je ballen worden niet overgeslagen. Het neuken was ook erg heftig waarbij ze aangaf haar diep te nemen. Verschillende standjes met haar gedaan en uiteindelijk lekker klaargekomen en ook Sandra liet merken dat ze er van genoot. Een toppertje derhalve.

            Commentaar


            • #13
             Re: Den Haag, Doubletstraat 22 k1, Sandra (D.Rep)(uitstekend)

             Goede middag medewandelaars! Ik had recencies hier gelezen over deze dame hetgeen mijn aandacht trok. Gistermiddag langsgegaan maar ze was in gesprek met haar buurvrouw (Lisa stond er op haar naamplaatje). Nadat ik Sandra gewenkt had duurde het nog zeker 10 minuten voordat ze terugging naar haar kamer. Ik glipte meteen naar binnen en ik moet zeggen: een topervaring! Over geld werd niet eens gesproken; leuk praatje, tongen, met d'r geile tieten spelen etc. Ondertussen was ik uitgekleed en werd ik na het wassen achterover op het bed gedrukt. Sandra ging omlaag en pijpte mij uitgebreid. Niks werd overgeslagen, heerlijk. Ondertussen werd er ook lekker getongd etc. Toen ik aanbood om haar te beffen, ging ze gewillig voor me klaarliggen. Uiteraard kwamen beide gaatjes aan bod, verder laat ik het aan jullie fantasie over. Het was ronduit zalig! Wat een topper! Heb haar daarna nog zalig geneukt, bovenop, op z'n hondjes (ook nog even lekker m'n duim in d'r geile kontje!) en me vervolgens met olie laten aftrekken voordat ik over haar geile tieten klaarkwam. Super ervaring, zonder meer! Na nummers uitgewisseld en betaald te hebben zeer tevreden aan het werk gegaan. Kom hier zeker terug! Sandra, DK (ik weet dat je dit leest

             Commentaar


             • #14
              Re: Den Haag, Doubletstraat 22 k1, Sandra (D.Rep)(uitstekend)

              Vandaag voor de 2e keer bij Sandra langs geweest, was andermaal een erg geile ervaring. Leuke vrouw, met fantastische tieten en dito kont. Spreekt goed Nederlands, is prettig in de omgang en is gewoon dol op sex. Een absolute aanrader, geen twijfel over mogelijk! Wees aardig en vriendelijk voor haar, dan krijg je er veel voor terug! Gr. PatrickNH

              Commentaar


              • #15
               Re: Den Haag, Doubletstraat 29 k2, Sandra (Col)(uitstekend)

               Sandra weer terug van weggeweest en vanmiddag bezocht met weer een uitstekende sessie met een hoog servicegehalte waarbij ik eerst een kauwgom kreeg aangeboden en na afloop een fles cola. Ook nog gebruik mogen maken van de douche omdat het zo warm was. Totaal geen tijdsdruk en een hoog knuffelgehalte waarbij Sandra altijd in is voor aparte standjes om de boel een beetje op te geilen en de tv met een pornofilm erop ontbrak ook niet.

               Commentaar


               • #16
                Re: Den Haag, Doubletstraat 29 k2, Sandra (Col)(uitstekend)

                Had haar vorige week willen bezoeken maar constant bezet. Heeft ook vele vaste klanten maar dat is ook géén wonder want met het enthousiasme wat ze ten toon spreidt laat ze iedere klant terugkomen. Supervriendelijk; alleen jammer dat ze zo weinig uren draait want zeg maar rond de klok van 12.00 uur of iets daarvoor komt ze aangelopen en na wat buurten en klantenbezoek vertrekt ze vaak rond 16.30 uur dus met wat vaste klanten van 1 uur kom je daar haast niet tussen dus mocht ik blij zijn haar te kunnen bezoeken. Drankje aangeboden en het voorspel begint al bij binnenkomst met lekker (tong) zoenen en bij de wastafel buigt ze zich helemaal voorover waardoor je automatisch dicht aan haar vastklampt Pijpwerk zeer goed waarbj ze hem diep neemt (deep throat). Met veel passie de sex bedreven waarbij op tv een pornofilm aanstaat waardoor het hele gebeuren nog meer opwindt. De spiegel die in de kamer staat doet ook mee want zo vlak voor de spiegel haar staand doggy nemen geeft een geile aanblik. Totaal géén tijdsdruk en veel intimiteit. Tijdens het klaarkomen mocht ik nog in haar blijven zodat de laatste druppel zeg maar het condoom vulde en moe maar voldaan weer vertrokken. Toppertje

                Commentaar


                • #17
                 Re: Den Haag, Doubletstraat 29 k2, Sandra (Col)(uitstekend)

                 Ze zuigt heel je lul leeg zonder condoom daarna moet je haar likken tot ze klaarkomt en daarna cd'tje om en knallen maar spetter van haar voor je klaarkomt cd af en spuiten op haar dikke tieten en billen en daarna worden de laatste druppels letterlijk uit je lul gezogen prima ervaring

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Den Haag, Doubletstraat 29 k2, Sandra (Col)(uitstekend)

                  Deze dame is in Nederland aanwezig. Alleen werkt ze van 12 tot 18 uur en het kan zijn dat ze soms afwezig is. Maar misschien moet je het vaker proberen. Ze is een toppertje, dus de moeite waard. Ik kom vaker bij haar en voel me top als ik haar verlaat

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Den Haag, Doubletstraat 29 k2, Sandra (Col)(uitstekend)

                   Oorspronkelijk geplaatst door brasilero
                   Ben ong. 2 weken geleden bij die heerlijkheid geweest, toen gaf ze aan tot de kerst aanwezig te zijn. Maar ze kan natuurlijk altijd een paar dagen niet aanwezig zijn?!

                   klopt, heb haar vorige week nog gezien. ken haar nog van de poeldijksestraat. deze dame is mijn favoriet. dikke reet + dikke tieten = hemels. vroeger mocht ik altijd alles zonder condoom bij haar, maar ik denk dat ze voorzichtig is geworden. als je er goed uitziet, beleefd doet en erg lekker ruikt, dan wordt ze helemaal geil en slikt ze zelfs je sperma door. althans, dit was tien jaar geleden het geval. een topper.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Den Haag, Doubletstraat 29 k2, Sandra (Col)(uitstekend)

                    Ik was eigenlijk op zoek naar Ivonne, de zwarte parel! Sandra neemt de tijd. Kan lekker pijpen. Ze liet mij achterlangs lekker een dildo nemen. Droom nu van een triootje met Ivonne en Sandra!

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Den Haag, Doubletstraat 29 k2, Sandra (Col)(uitstekend)

                     Was de gelukkige om Sandra als eerste klant te bezoeken vandaag. Ik stond te wachten tot ik haar opeens voorbij zag lopen. Op een gegeven moment zag ik haar tussen de gordijnen op haar kamer tevoorschijn komen en ze zag mij uiteraard ook waarna de deur openging. Oh man wat zag ze er lekker geil uit in black lingerie. Bij binnenkomst eerst dicht tegen elkaar aan voor wat lichaamscontact en -warmte want was niet aangenaam buiten en wat rook ze lekker want ze had zojuist gedouched. Doet ze trouwens na elke klant dus hygiëne daar hoef je je geen zorgen over te maken. Eerst even wat drinken met haar en alles zo relaxed en bij het uitkleden werd ik niet met rust gelaten want ze zat lekker aan mij en uitkleden daar hielp Sandra mij ook bij. Mijn lul werd door deze ontkleding snel stijf want werd erg opgewonden door alle geilheid en ze heeft gewoon een lekker lijf met volle kont verpakt in zwarte lingerie waar ik zo op kick. Haar borsten smeerde ze in met wat olie zodat ik mijn lul tussen haar lekkere tieten kon plaatsen om zo soepeltjes op en neer te gaan. Zo'n bezoek als bij Sandra maak je maar zelden mee want het is niet te vergelijken met het standaardwerk bij veel dames want ze zit je voortdurend op te geilen in alle mogelijke posities en met wat (tong) zoenen tussendoor is het erg intiem. Tvtje aan met porno en staand doggy voor de spiegel zodat je jezelf lekker bezig ziet en Sandra doet lekker mee. Op bed heb ik haar plat doggy genomen en na een tijdje stoten waar Sandra zichtbaar en hoorbaar van genoot heb ik in de missio het condoom volgespoten. Je tepels vergeet ze trouwens ook niet en je ballen slaat ze ook niet over.
                     Was vermoeid geraakt maar voelde me lekker na deze superwip. Hopelijk spoedig een vervolg want dit bezoekje smaakt naar meer.