Den Haag, Doubletstraat 05 k4, Naydu (Col)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Den Haag, Doubletstraat 05 k4, Naydu (Col)

  Afgelopen week bij deze colombiaanse geweest. Dame draagt een bril en ziet er uit als een redelijke MILF.
  Naar binnen gegaan, even gekletst en begonnen met de sessie.
  Elkaar lang gestreeld en geknuffeld. Mocht helaas niet beffen/vingeren. Omdat ik al behoorlijk opgewonden was door het geknuffel hebben we het pijpen overgeslaan. Intiem voelde het goed en lang mogen neuken in 3 standjes: missio, cowgirl en doggie.
  Na de sessie weer even gekletst en pas na bijna een half uur was ik weer buiten.
  Dame lonkt niet naar klanten en zit nog niet zolang in het vak. Ze is zeer vriendelijk en beslist geen klokkenkijkster. Werkt alleen 's-avonds v.a. 18:00.
  Voor mij wel voor herhaling vatbaar.

 • #2
  Re: Den Haag, Doubletstraat 77 k1, Neuda/Neidi (Col) (uitstekend)

  Dan is ze inmiddels weer terug, heb haar gisteravond op 77 K1 bezocht.

  Wat Piet1950 beschrijft is in lijn met mijn ervaringen. Dame neemt de tijd, en ook het pijpwerk is niet verkeerd. Spreekt niet heel veel Nederlands, maar er is met handen, voeten en een half woord Spaans best mee te praten.

  Herhalingsgevaar aanwezig.

  Commentaar


  • #3
   Re: Den Haag, Doubletstraat 77 k1, Neuda/Neidi (Col) (uitstekend)

   Dame gisteravond wederom bezocht, en inderdaad, ze was net zo lief en lekker als de vorige keer. Neidi is geen klokkijkster, maar wel heel lief en wat mij betreft was dit een uitstekend bezoek. Volgende keer weer.

   Commentaar


   • #4
    Re: Den Haag, Doubletstraat 77 k1, Neuda/Neidi (Col) (uitstekend)

    Kan de verhalen van m'n wandelbroeders bevestigen. Dame gewoon aanwezig, hoog MILF gehalte en inderdaad lief en lekker, geen echte klokkijkster alhoewel ze subtiel, niet vervelend, wel de tijd in de gaten houdt.

    Voor wie niet alleen voor het ketsen komt maar ook wat wil praten : als je een beetje school Spaans of echt het Spaanse Spaans spreekt (i.t.t. het Spaans van Midden-/Zuid-Am) moet je haar wel manen om langzaam en duidelijk te spreken anders ratelt ze heel snel door in een Colombiaans binnenlands dialect.

    Wandel ze!

    Commentaar


    • #5
     Naidu (col) 77K1

     Naidu heb ik al 2 x bezocht.Dit is een hele aparte vrouw.
     Echt een Milf met klasse,en met een strak, iets voller maar niet dik blank lichaam, mooi zwart lang haar en mooie B cup borsten en zo hartverwarmend vriendelijk en lief. Ze is vooraan in de dertig en komt uit Columbia.

     Wat opvalt is hoe niet gemaakt lief en vriendelijk ze is als je binnenkomt, rustige pianomuziek had ze alle twee de keren opstaan. Ze spreekt alleen spaans dus de kommunikatie is moeizaam, ze is wel heel kommunikatief. Haar gezellige kamer is mooi ingericht en helpt erg bij de beleving. Je voelt je direkt bij haar "thuis"

     Ik voelde me al snel helemaal bij haar op mijn gemak, het intimiteitslevel wordt snel erg hoog bij haar. Na een lange opwarmfase met kussen en strelen op bed, veel oogkontakt en lichaamskontakt, was de sex ook erg lekker, pijpen deed ze erg goed, veel variatie en erg stevig, heerlijk, verder doet ze alleen missio maar het was heerlijk, ze kan best wat hebben en gaandeweg werd het weer lang en diep.

     Ik heb me door haar zc laten aftrekken wat ze ook weer heel erg goed deed, gevoelvol met het mannetje in het middelpunt, met bal en prostaat massage erbij

     Ze verraste me met haar service, als je gevoellig bent voor sfeer en je zoekt een vrouw die je echt een zachte zeer gevoelvolle service kan geven, Naidu is een topper op dit vlak.

     Ook mijn 2de bezoek aan haar afgelopen zaterdagavond, was geweldig , ik had Elisa net bezocht en wilde alleen een massage, ja dat kon ze maar niet professioneel.
     Heren ik ben nog nooit zo lekker gemasseerd en ik ga heel regelmatig.
     Zo gevoelvol, met zoveel inzet, op een gegeven moment, ging ze rechtop zitten en nam ze mij van achteren in haar armen en kreeg mij hele gezicht en hoofd een uitgebreide massage van haar, dat deed ze weer zo gevoelvol en was erg intiem. De hele massage was erg intiem, maar bij haar geef ik makkelijk voledig aan haar over.

     Ik willde eigenlijk weer sex met haar na de massage maar de Doub ging helaas dicht.

     Ze geeft heel veel en is veel te bescheiden over haar prestaties, en ik vind haar service eigenlijk bizar goed. Ze geeft de perfekte girlfirend illusie bij mij.

     Voor de porno kijkers ...WIFEY..zoek maar eens..zo doet Naidu ook alles.
     Ze werkt niet altijd maar als ik haar zie ben ik verkocht.

     Commentaar


     • #6
      Re: Den Haag, Doubletstraat 77 k1, Neuda/Neidi (Col) (uitstekend)

      Gisteravond bij Neidi geweest. had haar al in het vizier maar telkens als ik bij haar raam voorbij liep was er geen "kontakt" tot gisteravond ze lachte zo van kom maar binnen.
      Eenmaal binnen vijftig euro betaald en op bed beland.
      De sfeer was heel gemoedelijk ze vroeg nog of er meer licht uit moest. ik dacht ach doe maar daarna begon ze met pijpen wat wel pijnlijk was ze beet er in met haar tanden maar toch was het wel lekker dit hield ze lang vol. na de sessie kwam ze naast me liggen en heb ik haar tepels bewerkt. op een gegeven moment begon ze te schokken. daarna begon ze weer met pijpen en uiteindelijk heb ik haar in missio genomen waar ze zelf ook van genoot.
      Neidi heeft een heel hoog GFE gehalte en kijkt zeker niet op de klok.
      Communicatie is nul komma nul maar als je een hoog knuffel gehalte wilt beleven moet je bij Neidi zijn.
      al met al een leuke ervaring maar voor mij niet echt een herhalings gevaar.      Mvg. TOM HOOKER

      Commentaar


      • #7
       Re: Den Haag, Doubletstraat 77 k1, Neuda/Neidi (Col)(uitstekend)

       Zondagavond naar de Doublet getogen daar aangekomen een paar keer heen en weer gelopen en gekozen voor Neidi nadat ik al een keer bij haar was geweest toch nog een keertje geprobeerd. bij binnenkomst gevraagd voor een massage maar het leek meer op mishandeling, hard kneden je vel beet pakken en "zachtjes" slaan op mijn rug. nee voor massage moet je niet bij haar zijn. na de massage begon ze met een redelijke goede blowjob waarnaar we overgegaan zijn tot een sexuele uitspatting. Neidi is best wel passief in bed maar weet precies hoe ver ze gaat. een aantal standjes gedaan en het geheel afgerond naar behoren.
       persoonlijk vind ik dat Neidi geen dvp uiterlijk heeft en communicatie is ook niet èèn van haar sterke kanten maar ze is wel erg meegaand tot een bepaalde hoogte.
       herhalingsgevaar zit er wel weer eens in.


       Met vriendelijke groet, TOM HOOKER

       Commentaar


       • #8
        Re: Den Haag, Doubletstraat 77 k1, Neuda/Neidi (Col)(uitstekend)

        Zondagavond een rondje Doubletstraat gemaakt waarbij ik niet echt een keuze kon maken. je kent het wel je bent er toch dus dan maar zoals een "jager" dat doet in het wilde weg schieten en bij deze ging het kruid maar naar Neuda of Neidi. ik was al een tijdje in de Doub. en zag haar praten met een buurvrouwtje van ik dacht 73 kamer 2 waar nog geen resencie van is. het is een wat stevige toch wel knappe Dominicaanse en Nederlands sprekende dame. ik liep naar het raam toe en gebaarde om naar binnen te komen. ze liet me binnen en stelde voor om een triootje te doen met deze dame. zelf ben ik niet zo van de trio`s maar goed voor deze ene keer dan . na het was gebeuren op bed beland en meteen was er een meningsverschil tussen de dames wie de gelukkige was om te pijpen en wie mocht neuken. op zich wel grappig maar na een halve minuut mocht de dominicaanse neuken en begon Neudi met pijpen wat heel zenuwachtig gebeurde waarschijnlijk was het voor haar de eerste keer een trioo? na een minuut of vijf was het tijd voor de dominicaanse dame om te neuken maar het was net of ik in een zak met aardappels aan het stoten was totaal geen krimp of beweging na een poos maar onverricht er mee gestopt en gezegd dat ik me met twee vrouwen slecht kon concentreren en zelf dacht ik om ermee te kappen en te vetrekken totdat Neidi zei van blijf maar even liggen waarop de Dominicaanse vrouw zichzelf aankleedde en via de artiesten ingang ( de deur om naar de keuken te gaan) verdween en toen begon Neidi met een trekbeurt om alles weer een beetje op gang te krijgen en nadat alles weer fier overeind stond begon ze met een pijpbeurt en heb ik haar nog in missio genomen waarbij ik de finish haalde.
        Neidi is niet mijn eerste keus maar haar dienstverlening is echt top ze stopt niet eerder of de klant moet tevreden zijn daarom zit er wel weer een herhalingsgevaar bij maar dan geen trio.


        Met vriendelijke groet, TOM HOOKER

        Commentaar


        • #9
         Re: Den Haag, Doubletstraat 77 k1, Neuda/Neidi (Col)(uitstekend)

         Vrijdagavond even lekker ontspannen met een massage van Neidi. Neidi is een vrouw wat ik persoonlijk vind het niet moet hebben van haar "looks" maar als je een lekkere massage wil en daarna van bil wil gaan dan is zij het adres.na de transactie begint het uitkleden en het wassen bij de wasbak dus hygiëne is top. op bed beland voor een ontspannen massage en dit doet ze werkelijk goed geen amateuristisch gedoe zelfs met massage olie. nadat je herboren uit de massage komt begint ze met een blowjob en als ze daar mee klaar is dan komt ze naast je liggen om nog wat gestreeld te worden en als je haar tepels bewerkt dan komt ze zowat klaar.dan is het tijd voor de echte aktie en als je al wat vaker bij haar binnenkomt dan vindt ze het erg lekker om heel rustig genomen te worden dus als je haar in missio neemt en wat verder naar haar gezicht toe komt zodat je paal flink langs haar klit schuurt dan heb je prijs. (moet je wel flink geschapen zjn) en als je het helemaal wilt maken dan moet je tijdens de sex haar tepels likken zorg wel dat de radio wat harder staat anders klinkt ze door het hele pand heen.al met al een geslaagde sessie.


         Met vriendelijke groet, TOM HOOKER

         Commentaar


         • #10
          Re: Den Haag, Doubletstraat 77 k1, Neuda/Neidi (Col)(uitstekend)

          had zondag ochtend weer is niks tedoen dus ik dacht laat ik weer is even gaan kijken op de straat.
          er waren nog niet echt veel dames aanwezig, alleen deze dame viel me gelijk op.
          deze is s'avonds normaal ook aanwezig, dus ik dacht laat ik het dan maar is proberen.
          bij binnenkomst gewassen daarna op bed gaan liggen waarbij ze gelijk begon met pmc, echt lekker diep en lang.
          daarna cowgirl gevolgt door doggy en in haar klaar gekomen. zeker een aanrader. erg ervaren en zeker voor herhaling vatbaar

          Commentaar


          • #11
           Re: Den Haag, Doubletstraat 77 k1, Neuda/Neidi (Col)

           Naydu (niet Neuda of Neidi) werkt al een tijdje op nr. 5, k4. Aardige dame die veel praat, het meeste in het Spaans en een beetje Nederlands. Leuk gezicht, mooi lang zwart haar en een mooie gladde huid. Een echte MILF, vooral als je van wat gezette dames houdt. Neemt de tijd voor je, ken je wat Spaans dan heb je leuk gezelschap. Natuurlijk des te meer als je wat meer geeft dan de karige E25,-. Ze kan ook goed masseren, dat heeft ze ooit geleerd. Werkt elke dag, alleen ’s avonds.

           Commentaar


           • #12
            Re: Den Haag, Doubletstraat 05 k4, Naydu(Col)

            de laatste dagen op 12 k3.

            Commentaar


            • #13
             Re: Den Haag, Doubletstraat 12 k3, Naydu (Col)

             laatst weer op haar gewone plek dus 05 k4.

             Commentaar


             • #14
              Re: Den Haag, Doubletstraat 05 k4, Naydu (Col)

              Het bordje met Naydu hangt er weer.

              Commentaar


              • #15
               Naydu al een hele poos niet meer gespot. Gestopt?

               Commentaar

               Aan het werk...
               X