Den Haag, Geleenstraat 84 k4, Kate (Hon)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Den Haag, Geleenstraat 84 k4, Kate (Hon)

  Vandaag ook Kate voor het eerst gespot, ziet er heerlijk sappig en lief uit, en dat blijkt ze ook te zijn. Ze is al een jaartje in NL, eerst in Amsterdam gewerkt en nu dus in Den Haag.
  Na het uitkleden is het tijd om die 2 prachtige tietjes, die met de zwaartekracht lijken te spotten, te inspecteren. Ze lijkt de inspectie wel te waarderen, want ze giechelt er een beetje bij
  Dan is het tijd om de jongeheer van een jasje te voorzien, en daarna weet ze deze in no-time op oorlogssterkte te brengen! Ze neemt er goed de tijd voor, en hij word stevig vacuum gezogen... tijd om er bovenop te klimmen en haar even stevig door te zagen, waarbij ze zachte kreungeluidjes van genot maakt, en afwisselend de hengst aanmoedigt om volop in galop door te gaan: tijd om lekker te spuiten in het heerlijke poesje! Al met al zeker een 2e bezoekje waard binnenkort
  IronGiant, een combinatie van staal en magie...

 • #2
  Re: Den Haag, Geleenstraat 45 k10, Kate (Hon) (goed)

  Hallo,

  nou ik zag inderdaad eenlekkere hongaarse dame, na afgsproken te hebben dat 50 euro voor 2 keer een hoogte punt ben ik naar binnen gegaan.

  Het ging zoals meerdere wandelaars hier schrijven, gewwon niks mis mee. Maar na 1 x lekker te zijn klaar gekomen, bereide ik mij voor door even mijn jongeheer te wassen en gaan voor de 2x keer..

  Nu komt het ik moets daarvoor 20 euro extra betalen, nu gaat het mij niet omde 20 euro, maar omde afspraak ! dus geprobeerd om er nog wat van te maken maar ze bleef weigeren, dus ik uiteindelijk maar vertrokken.. mij ziet ze in ieder geval niet meer.

  dus heren PAS OP !! wel jammer want het is een heerlijke meid

  Grt

  Commentaar


  • #3
   Re: Den Haag, Geleenstraat 45 k10, Kate (Hon) (goed)

   Vandaag dacht ik weer eens naar de mooie Anita te gaan in de Geleenstraat. Ik was wat vroeg dus eerst op mijn gemak door de Geleen/Hunse gelopen en even naar de Doublet. In de Doublet stonden een paar leuke dames maar de zinnen waren gezet op Anita. Dus terug naar de Geleen inmiddels na 18.00 uur maar nog geen Anita. Aan de overkant op nummer 45 stond in mooie rode lingerie een leuke blonde dame! Na een nog een ronde gemaakt te hebben weer de vriendelijke lach van deze schone. Voor de sier natuurlijk even de prijs gevraagd maar inmiddels was het antwoord al bekend.
   Ze stelde zich voor als Kate en was nogal verlegen maar er was wel een klikje. Ze was heel vriendelijk en we hebben elkaar staand wat verkend. Wat een heerlijk kontje heeft deze Kate en een paar lekkere doch kleine borstjes.
   Ze ging voor me zitten en begon me heerlijk te pijpen. Ze ging liggen en heb haar lang (voor mijn doen) in missionaris genomen.

   Ze keek me heerlijk aan, ow wat een fantastische ogen heeft deze Kate. Nog een keer de handel gewassen en zij maakte zich schoon met de keukenrol dat kan dus beter.

   Kortom leuke dame, fantastisch uiterlijk maar als Anita er staat zou dat dus duidelijk mijn keuze zijn!

   Commentaar


   • #4
    Den Haag, Geleenstraat 45 k7, Kate (Rus), (voldoende)

    Vanavond naar de Geleenstraat geweest.
    Aan het einde van de straat nr 45 aan het 7de raam zag ik een hele mooie blonde.
    Na een paar rondjes gelopen te hebben, ben ik naar haar raam gegaan.
    Ze stelde zich voor als Kate.
    En ze komt uit Rusland.
    Het is een hele mooie meid.
    Ze is jong en heeft een heel mooi figuurtje.
    Prijs zoals normaal 50 € en beffen was inbegrepen zei ze.
    Toen ik binnen was en betaald had, was beffen opeens niet inbegrepen.
    Beffen was 20 € extra.
    Daar was ik niet zo blij mee.
    Verder had ze naar mijn idee veel te veel haast.
    Dus ook weer een minpuntje.
    Na 15 minuten stond ik al weer buiten.
    En stond ze al weer klaar voor de volgende klant.
    Maar omdat ik ze zo mooi vond was het bezoekje wel voldoende tot redelijk.

    Commentaar


    • #5
     Re: Den Haag, Geleenstraat 45, Kate (voldoende)

     Ik neem aan dat we het over dezelfde Kate hebben.
     Het is jammer dat ze haar afspraken niet na komt en dat ze vrij veel haast heeft om je weer de deur uit te werken.
     Maar het is zo´n mooie blonde meid.
     En ze heeft zo´n mooi figuurtje.
     Daarom zou ik heel graag weer naar haar terug gaan.
     Helaas weet je dan gewoon dat je binnen 15 minuten weer buiten staat.
     Eigenlijk zonde van je geld.
     Ze kan zoveel meer klanten krijgen als ze iets meer interesse toont.
     En niet zo vreselijk veel haast heeft.

     Commentaar


     • #6
      Den Haag, Geleenstraat 45, Kate (Hon) (slecht)

      Op de recensies van de nummers 9 en 10 moet ik ook zeggen dat ik eens, een jaar geleden of zo, bij haar binnen ben geweest en dat ik ook de ervaring heb dat ze de boel afraffelt, ongeïnteresseerd is en haast heeft om je naar buiten te werken. Alles zo gelezen te hebben blijkt dat dit juffie haar afspraken niet na komt en eigenlijk beschouwd dient te worden als een TMM ondanks de ze er zo heel erg leuk en lekker uit ziet. Ik denk dat we dit juffie gewoon maar niet meer moeten bezoeken, want er zijn natuurlijk echt wel betere DVP's in deze straat te bezoeken.

      Commentaar


      • #7
       Re: Den Haag, Geleenstraat 45 k05, Kate (Hon)(goed)

       Pure porno, das het enige wat ik kan uitbrengen na het bezoek aan deze meid vanmiddag. Tegen mij zei ze dat ze pas 2 weken in t vak zat en uit Rusland kwam en morgen weer terugging (om in september weer terug te keren). Nou ja zoals ik hier dus zie had ze me dus goed beet wat dat betreft.
       De sex was verder goed, alhoewel er wel een behoorlijk tempo wordt gehanteerd. Eerst was er de beschreven striptease, daarna streelde ze me wat, waarbij ik het idee had dat ze wilde dat ik dr zoende (zo keek ze me aan). Aangezien ik er vanuitging dat dat niet mocht, niet gedaan (jammer). Daarna nam ze plaats op dr knietjes, terwijl ik nog stond en bracht het condoom op waarna ik stevig gepijpt werd. Dit vervolgens voortgezet op bed, waarna 3 standjes volgde. Uiteindelijk lekker klaargekomen in de doggypositie. Wat een kont, heerlijk. Hoewel het allemaal heel snel gaat had ik niet het idee dat ze me de deur uit wilde werken. Ik heb gewoon de standaard 20 minuten sessie gekregen die je in amsterdam ook krijgt. Is ook helemaal niet erg, ik vind het al heerlijk om in zon mooie jonge 22jarige slanke lange blonde te mogen roeren

       Commentaar


       • #8
        Re: Den Haag, Geleenstraat 45 k05, Kate (rus)(goed)

        Vanavond aan het eind van de avond maar weer is rondje door de geleenstraat gemaakt, was eigenlijk beetje gestresst van een lange werk dag en was nog even opzoek naar wat snelle ontspanning.
        Het aanbod van dames viel een beetje tegen maar ineens viel mijn oog op deze blonde schone bijna aan het eind van de straat op nr. 45 k05.
        Het koste haar weinig moeite om mijn aandacht te krijgen, en na nog maar een rondje door de straat toch maar naar haar raam.
        Afgesproken gewoon standaard pakket te doen voor 50 en naar binnen, aldaar uitgekleed en gewassen tijdens het wassen kwam ze achter me staan en begon ze me te strelen/masseren.
        Ze vond dat alles te gespannen was en dat ze dat eerst wel even los ging maken, toen eerst een massage gekregen van ruim een kwartier.
        massage ging over in strelen,en na het omdraaien ging dat over in pijpen wat ze niet heel diep doet maar wel afwisseld en goed.
        Nu toch maar rustig over gegaan naar een standje voordat ik het condoompje al vol zou schieten, begonnen met doggy en afgemaakt met haar bovenop.

        Al met al een prima ervaring, en maar 25 extra gegeven voor de heerlijke massage had helaas voor haar niet meer op zak

        Had de dame niet eerder gezien, en als ik de eerdere reacties zou hebben gelezen was ik ook vast niet naar binnen gegaan.
        Maar nu ik ben geweest ga ik vast nog wel is terug, en hoop dat het niet eenmalige goede service was en ze haar leven heeft gebeterd en het nu misschien dan echt een toppertje gaat worden....
        Seks is net als klaverjassen, als je geen goede partner heb dan moet je het met je eigen hand doen....

        Commentaar


        • #9
         Re: Den Haag, Geleenstraat 45 k04, Kate (Hon)(goed)

         Aflopen vrijdag was ik op missie, missie naar Kate. Normaal gesproken ga ik zelden tot nooit meer naar Geleen omdat het met me daar niet zo trekt. Maar ik had eigenlijk toch onwijs veel zin in Kate, een hele tijd terug een keer geweest en dat was gewoon goed en ze echt het type dat me erg trekt ( lekker slank , jong en blond).

         Eenmaal in Geleen aangekomen was het zoeken geblazen. Helaas zag ik Kate niet. Ik dacht misschien is ze heel even ''off'' dus maar wat rondlopen en wachten en nog niet elders wat verschieten. Het lopen en lopen duurde en in de tussentijd zag ik eigenlijk ook weinig wat me trok ( waarom is de prijs hier zo hoog als meer dan de helft van de dames min of meer hetzelfde uiterlijk vertonen als in de andere Haagse straat ?? ).

         Na een tijdje was ik het echt spuugzat !!! ik liep op het raam af waar Kate zou moeten zijn en vroeg aan een andere dame of Kate er was. Deze dame begreep het niet helemaal maar riep netjes een andere dame om me te woord te staan ( had ik in eerste instantie niet verwacht ). Deze dame riep vervolgens Kate voor me , ze was schijnbaar achter de schermen.
         Ik was even verbaasd en dacht hmmmmmm, ik zei wat kunnen we vanavond doen voor 50eu, ze zei natuurlijk suck en fuck ik zei en ook zoenen ( bij zon mooi meisje kan ik echt niet inhouden haha ) dit was ook geen probleem. Ik vroeg vervolgens hoelang het zou gaan duren en ze zei 20 min, gewoon rustig ( ik vroeg dit omdat ik wel is andere dingen gelezen had over haar en zei dit maar ze zij dat dit niet zou zal zijn) Ik dacht oke daar gaan we dan.

         Eenmaal op het kamertje zag Kate er nog steeds super uit, gewoon super lekker slank en een mooi kleurtje. Ik vond het alleen een beetje jammer dat ze veel zwarte oogschaduw ophad en zei dit ook eerlijk maar zei ook gelijk je moet doen waar jij je goed bij voelt en toen kwam er een schitterende tienerlach op haar gezichtje.

         Kleertjes uit en wassen en ondertussen kon ik mn ogen al niet van haar af houden en Kate lag met spanning op me te wachten. Op het bedje begon ze eerst even met wat strelen etc en al een paar lekkere kusjes, ik pakte haar borstjes en billetjes alvast even beet en dacht dit is topvlees . Condoompie erom en daarna begon het echte feest lekker rustig pijpen en diep genoeg en ik kon heerlijk om me heen kijken en in de spiegels kijken.

         Hierna vroeg ze wat ik van plan was, ik zei on-top graag, ze klom gelijk enthousiast op me en ging lekker tekeer ze kan er wel wat van zeker voor haar leeftijd. De boel stond gelijk goed op spanning zullen we maar zeggen.

         Enige tijd later volgende nummertje missio, ze liet me heerlijk rustig mn gang gaan en ging er relax bijliggen. Ze keek me goed aan kreunde lekker wat mee en zo nu en dan zon heerlijk kusje op dat lekkere koppie.

         Sluitstuk werk doggy. ze draaide zich gewillig om en bood haar achterwerk goed voor me aan. Ik dacht yess hier kom ik voor, binnen de kortste tijd had ik hem erin zitten en ze kon er wel om lachen. Hierna was het lekker diep stoten en precies juiste ritme etc. Ze kijk ook zo nu en dan supergeil mn richting op en in combinatie met dat heerlijke kontje moest dit wel een knaller worden !!! Ik pakte haar goed beet en voelde dat heerlijke vlees en keek vanaf overal hoe fantastisch mooi het eruit zag . Wat later werd Kate wat ongeduldig en vroeg hoe het ervoor stond, ik dacht het komt eraan nog even wachten ik ben geen robot ( spijtige van deze mooie dametjes is vaak dat ze wel erg proffesioneel worden en geslepen). Een beetje later kwam het zaakje eruit en het was heerlijk , Kate keek me aan en had een blik van zoiets goed gedaan jongen .

         Aankleden moest helaas snel gebeuren, toen ik de kamer nog maar net uitwas dook er een andere dame naar binnen en een vent die al binnen aan het wachten was, beetje jammer en vaag maarja. Ik was zeker niet afgewerkt was wel geruime tijd binnen geweest dus ik kon er wel mee leven.

         Kate is een lekker jong slank klein geil tienertje van 22jaar en spreekt nu sinds de vorige keer dat ik haar had bezocht zeer behoorlijk Engels, toch wel een pluspunt. Ik vond haar voor Geleen begrippen niet een echte pro-afwerkster en een ''golddigger ''. Ze is vanuit zichzelf niet erg spraakzaam maar eerder rustig maar als je dingen zegt reageert ze wel direct en kijkt ze je heerlijk lief aan.

         Al met al missie en bezoekje geslaagd en met een lekker gevoel de deur uit.

         Gr. QuickE

         Commentaar


         • #10
          Re: Den Haag, Geleenstraat 45 k04, Kate (Hon)(goed)

          Vanavond maar weer terug gegaan naar kate...
          bezoek van vorige week was zo goed bevallen dat het eigenlijk wel naar meer smaakte, en dat is ook precies wat ik kreeg.

          Net als vorige keer begonnen met een massage, het mag wat steviger maar dat kan je denk eigenlijk neit verwachten van zo'n dunne dame.
          Tijdens de massage kreeg ik al tot 2x toe een kus in me nek, en toen ik me omdraaide een korte zoen op me mond.

          Bij navraag bleek dat zoenen een extra was waar je voor moest betalen, had al afgesproken 100 voor een half uurtje dus nog maar 50 erbij voor zoenen en beffen.
          Was eigenlijk weer meer dan de bedoeling was, maar zeker geen slechte investering...
          De onder kant was schoon en neutrale lucht, en niet onplezierig om te beroeren het zoenen was wat minder na het voor proefje had ik eignelijk wel meer verwacht maar het was ook echt zoenen, tongzoenen zat er niet in.

          Al met al een hele geile tijd gehad, wat zeker een hoog herhalings gevaar heeft.
          Seks is net als klaverjassen, als je geen goede partner heb dan moet je het met je eigen hand doen....

          Commentaar


          • #11
           Re: Den Haag, Geleenstraat 45 k05, Kate (Hon)(goed)

           Een paar jaar geleden ben ik eens bij Kate (Hon) (of is het toch Kate (Rus)?) geweest, maar dat bezoek was toen geen succes, o.a. vanwege haar te professionele aanpak. Ze blijft wel een opvallend aantrekkelijke verschijning achter het raam en daarom moest het er vanavond toch maar weer eens van komen.

           Uiterlijk

           Eenmaal binnen zag ik pas goed hoe mooi deze dame is. Knap, blond, een prachtig slank lichaam en vooral natuurlijk die supermooie lange benen. Die kan die je vanaf de straat helaas niet goed zien vanwege de hoge ramen, maar binnen des te beter.

           Cijfer uiterlijk: 9,5

           Diensten

           Afgaande op mijn eigen herinnering aan dat eerste bezoek en op de recensies hier, was ik er niet helemaal gerust op. Maar het viel uiteindelijk reuze mee. Staande lichaamsverkenning was geen punt. Voor de orale seks nam Kate plaats binnen handbereik en spelen met de poes was toegestaan. De intieme seks ging helaas een beetje de mist in vanwege twee zwakke technische punten. In de eerste plaats vond ik Kate inwendig niet erg strak en in de tweede plaats miste Kate de lenigheid om haar benen op te trekken tijdens de missionarishoudgreep, al probeerde ze het wel. Door deze minpunten raakte ik uit concentratie en zat het halen van de eindstreep er niet meer in. Samengevat: zowel plus- als minpunten.

           Cijfer diensten: 7,0

           Communicatie

           Het Engels van Kate viel me mee. Dame gedraagt zich correct, maar komt wel erg zakelijk over. Gevoelens van intimiteit heb ik niet ervaren. Meteen na binnenkomst hengelde ze naar bijbetaling voor extra diensten.

           Nog onder de indruk van haar uiterlijk begon ik, zodra ik de deur achter me had dichtgetrokken, alweer over een herkansing te filosoferen. Dan zou ik Kate dwars op het bed dirigeren om haar vanuit staande positie te penetreren. In vergelijkbare gevallen wilde dat nogal eens goed uitpakken. Maar ik sluit niet uit dat Kate voor haar medewerking aan deze variant extra betaling zal vragen. Daarom ben ik er nog niet uit of het tot zo'n herhalingsbezoek zal komen.

           Cijfer communicatie: 7,0

           Eindcijfer Kate: 7,8

           Conclusie: supermooie meid met wie de meeste wandelaars wel een prettig kwartiertje kunnen beleven.
           And then, God created Bulgarian women........

           Commentaar


           • #12
            Re: Den Haag, Geleenstraat 45 k05, Kate (Hon)(goed)

            Vanavond het karwei bij Kate afgemaakt. Deze keer werd ik begroet met een kus op de wang en een mini-striptease . Een goed begin is het halve werk. Kate deed bij de intieme seks haar best om haar benen op te trekken en de sessie verliep nu geheel naar wens .

            Kate heeft wel een hoog barbie-gehalte en meestal val ik niet zo op barbies. Meer op het type girl-next-door. Maar deze dame is qua schoonheid natuurlijk wel buitencategorie. En hoewel €50 voor mij een hoop geld is, vind ik het voor zo'n mooie meid eigenlijk een schijntje.

            Voor liefhebbers van een Optikfick, zoals onze Duitse wandelbroeders het noemen, is er in de Haagse straten geen betere .
            And then, God created Bulgarian women........

            Commentaar


            • #13
             Re: Den Haag, Geleenstraat 45 k05, Kate (Hon)(goed)

             Vandaag weer bij kate langs geweest...

             Toen ik langs het raam liep en haar eigenlijk niet had gezien tikte ze op het raam en kreeg ik een boos wijzend vingertje dat ik haar zomaar voorbij liep.
             Dus toch maar naar binnen en daar kreeg ik nog een keer op me kop omdat ik al zolang niet langs was geweest, maar ze zorgde er wel even voor dat ik haar niet meer zou vergeten met een dikke welkoms zoen.

             Dus maar snel de financien geregeld en even opgefrist waarbij zij alvast aan de lichaams verkenning begon, en ik daarna bij haar toen zij ook nog even moest opfrissen.
             Daarna snel naar het bed verhuist waar het weer als van ouds was, helaas doet ze da'r werk zo goed dat ik al snel klaar kwam en ze met een heel treurig gezichtje keek en vroeg "wat gaan we nu de rest van de tijd doen".
             Dus nog maar even snel gewassen en elkaar nog even een korte massage gegeven, waarna ik weer geheel tevreden naar buiten kon.

             De dame blijft toch altijd een feestje om te bezoeken, jammer dat ze zo vaak op "vakantie" is en dus ook nu nog maar 2 weken in het land is.
             Seks is net als klaverjassen, als je geen goede partner heb dan moet je het met je eigen hand doen....

             Commentaar


             • #14
              Re: Den Haag, Geleenstraat 45 k05, Kate (Hon)(goed)

              Ze stelde zich een klein jaartje geleden aan mij voor als Katarina uit Moskou te Rusland.
              Gisteren liet ze haar telefoon aan mij zien in de gebruikerstaal Hongaars.
              Zij beweerde dat ze de instelling niet kon aanpassen en dat ze die in Budapest heeft gekocht terwijl ze op vakantie was.
              Yeah right!

              Ik vind haar redelijk commercieel maar, doet wel altijd haar best en is erg knap. Ze heeft een mooi figuurtje met lekkere lange benen. Ze is inderdaad een buiten catagorie.
              Gisteren langs gegaan en lekker over haar borsten klaar gekomen. Niets is zo lekker als zo'n mooie meid met jouw sperma erop. Ze wast zich overigens daarna erg goed.

              Commentaar


              • #15
               Re: Den Haag, Geleenstraat 45 k05, Kate (Hon)(goed)

               Oorspronkelijk geplaatst door iemand12 Bekijk bericht
               Ze stelde zich een klein jaartje geleden aan mij voor als Katarina uit Moskou te Rusland.
               lol haar moeder is russisch (uit Moskou idd)en vader Hongaars ze woont zelf als ze hier n iet is in Bpest dus dan weet je dat ook weer alleen ze geeft niet graag prive info prijs maar ik ken haar al wat langer ook prive ... ze blijft voorlopig tot plus minus half december

               Commentaar


               • #16
                Re: Den Haag, Geleenstraat 45 k05, Kate (Hon)

                Oorspronkelijk geplaatst door stelafan
                I know ... voorlopig voor 2 weken
                Kate gister weer bezocht na ongeveer 2 jaar en wederom met veel plezier. Ze is absoluut nog een fantastische schoonheid, je ziet dat ze iets volwassener overkomt maar voor mij absoluut niet storend. Ze maakte zelfs een wat meer zelfverzekerende indruk maar dat kan ik op basis van 20 minuten nl slecht beoordelen.

                Sex wederom top zoals ik gewend was. Verder is kamertje opgeknapt en beter verlicht waardoor je haar beter kan zien (voorheen nogal donkere kamer). Al met al top & bovenstaande heren thx voor de info. Ze gaf mij gister aan nu 4 weken te blijven overigens.

                Kate, welcome back! 😄

                Commentaar


                • #17
                 Re: Den Haag, Geleenstraat 45 k05, Kate (Hon)

                 Oorspronkelijk geplaatst door davidosss Bekijk bericht
                 Ze gaf mij gister aan nu 4 weken te blijven overigens.
                 Altijd 2 tot 4 weken en dan na een paar weken weer terug is haar ritme in de tussentijd heeft ze namelijk in Hongarije nog ander werk te doen waar ik niet over uitweid ivm privacy

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Den Haag, Geleenstraat 45 k05, Kate (Hon)

                  Ik heb Kate (afkorting van Katherine) afgelopen woensdag bezocht. Ik vroeg haar bij het raam of 69 een optie is waarop ze ja antwoordde. Binnengekomen gaf ik haar 100 Euros met de opmerking lets take it easy (dus lang voorspel). Ze begon echter gelijk zittend op haar knieën aan mijn nauwelijks stijve lul te zuigen (MC). Vervolgens op bed met voorspel van misschien 2 minuten. 69 duurde misschien ook 2 minuutjes en ze had haar poes zodanig gepositioneerd boven mijn gezicht dat ik nauwelijks kon likken. Neuken (cowgirl. doggy en missio) was wel lekker omdat ze lekker strak is. Echter niet de service gekregen waarvoor ik heb betaald. Ziet ziet mij niet terug.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Den Haag, Geleenstraat 45 k05, Kate (Hon)

                   Oorspronkelijk geplaatst door davidosss
                   weet iemand of Kate of ze alweer aan het werk is of dat ze nog weg is?

                   Verder "schijnt" het ze haar werktijden heeft verlegd van de avonden naar naar overdag? Kan iemand me vertellen wanneer ze over t algemeen werkt?
                   Hoe het zit met de sctuele werktijden van Kate zou ik niet weten. Maar in ieder geval heb ik de 'koningin van de Geleenstraat' vanavond om ongeveer negen uur gespot op haar tijdelijke adres nr. 86 k5. Waarschijnlijk gaat pand nr. 45 zeer binnenkort weer open en we moeten er rekening mee houden dat deze zeer aantrekkelijke blondine dan weer daarheen zal verhuizen.
                   And then, God created Bulgarian women........

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Den Haag, Geleenstraat 45 k05, Kate (Hon)

                    Oorspronkelijk geplaatst door De likkoning Bekijk bericht
                    ..... Echter niet de service gekregen waarvoor ik heb betaald. Ziet ziet mij niet terug.
                    Zoals ik al in mijn recensie (#7) heb geschreven, ziet Kate er heel leuk uit maar haar dienstverlening is waardeloos. Voor mij een TMM, al vinden andere blijkbaar haar service om de een of andere reden wel goed.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Den Haag, Geleenstraat 84 k1, Kate (Hon)

                     Kate is weer terug, voor een week of drie. Ze stond gisteren op Geleenstraat 84 k4. De gelegenheid maar weer eens aangegrepen. Het begon goed met een welkomstkus op de mond. Maar helaas wilde Kate ondanks mijn verzoek, en in tegenstelling tot eerdere bezoeken, haar kousen niet uittrekken (want te lastig ). Dames met welke vorm van beenbedekking dan ook (uitgezonderd highheels) daar word ik niet geil van. Dan heb ik bij wijze van spreken nog liever dat ze hun beha aanhouden. Het werd dus niks meer met de sessie, ondanks dat op de radio een hitsig nummer werd gespeeld (die geile popsong van dat mega-aantrekkelijke Australische ex-model). De magie van het superieure uiterlijk van Kate leek voor mij definitief uitgewerkt. Dus deze dame kan wel van mijn lijst geschrapt worden. Daar zal Kate overigens weinig schade aan lijden, want aan klandizie geen gebrek: het was gisteravond nummertjes trekken bij Kate