Susanne (Bul), Den Haag, Doubletstraat 26a k3

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Susanne (Bul), Den Haag, Doubletstraat 26a k3

  Ik had haar ongeveer 1,4 week geleden al zien staan en vond haar wel iets geils hebben. Was toen al bij een andere ho geweest dus ik d8 die bewaar ik mogelijk voor later....
  Vanavond ook wat ander nieuw spul gezien maar Susanne vond ik uiteindelijk toch de interessantste om eens te gaan verkennen. Haar leuke koppie en lichaam deden mijn testosteronspiegel aardig stijgen.

  Voor mijn gevoel leek ze meer op een latina of zuid europeaans type maar bij binnenkomst bleek ze Bulgaars te zijn en ook nog eens redelijk Nederlands te spreken en verstaan. Hoewel ze hier pas enkele weken in de straat staat verblijft ze al 3 jaar in NL en heeft hiervoor in een club/privéhuis gewerkt. Heeft een rustig karakter en is niet onaardig.

  Op de ruime kamer op de bovenverdieping ging ik op het royale bed liggen en begon ze me zijwaarts te pijpen. Kon met haar borsten spelen maar van haar poes moet je afblijven. Pijpen is monotoon maar wel ok en best lang. Als eerste standje ging ik voor normaal, neukt prima in haar dikke stroeve pruim, veel wrijving dus voelt goed. Er kwam wel een handje tussen alleen niet hinderlijk. Geen overdreven toneelspel. Ik kreeg zin om haar achterlangs te proberen en vroeg om een wissel. Ze zat perfect voor me, een heerlijke flinke pompkont heeft Susanne. Op het laatst ging ik even goed tekeer en heb het kapotje volgebaggerd......

  Deze meid krijgt van mij de stempel Doubletproof!
  Aan het typen.......

 • #2
  Klopt de lokatie wel want Susanne uit Bulgarije heeft mijn wandelmaat gisteravond bezocht op 26a k4 waar ze altijd staat. Ze heeft altijd zwarte kousen aan en op 30 k1 werkt momenteel alleen Christina.

  Commentaar


  • #3
   Zou inderdaad kunnen ja, en ja ze is van de geile zwarte kousen gemeenschap.....
   Aan het typen.......

   Commentaar


   • #4
    Bulgaarse 22-jarige brunette met mooie glimlach en tongpiercing. Geen supermodel of pornstar maar eerder een girl next door. Ze is rustig en vriendelijk. Beetje voorspel. Pmc beetje ruw maar gaf een paar aanwijzingen en werd een stuk beter. Missio was lekker (geen handje er tussen) en in doggy afgemaakt. Ze verwijderde het cd netjes. Hygiëne in orde, geen klokkijkster. Ze heeft een ruime kamer met relatief groot bed en grote spiegel. Zeker doubletproof.

    Commentaar


    • #5
     Heeft deze dame geen zwart haar met rode puntjes?

     Commentaar


     • #6
      Rode puntjes niet gezien , behalve die 1ne in mijn broek.
      Ik sprak haar vanmiddag en vond het een vrolijk en een heel lekker moppie.
      Helaas niet bezocht i.v.m.afspraak bij Amber in de Geleen.
      Ze stond op 26ak3
      Een tevreden naaier,
      Is geen onrustzaaier.

      Commentaar


      • #7
       Vanavond was ik berengeil en moest ik mijn zaad ergens dumpen. In de Doubletstraat aangekomen zag ik Susanne staan, ja jij wordt het meisje! Ik ga m’n zaad lekker bij jou lozen.
       Dame komt heel vriendelijk over en start een gesprek te voeren. Even snel een wasje verricht en op bed plaatsgenomen. Eerst begint ze lekker aan je tool te trekken, deze werd inmiddels ijzersterk! Cd erom en Susanne begon verrukkelijk te pijpen! Ook heerlijk lang. Begonnen in doggy, lekker zitten wippen tegen dat kontje. Zij on top wou ze niet, want too big cock pff.. overgeschakeld naar missio, lekker in haar nauwe spleetje genomen en heerlijk klaargekomen in haar poesje(mc)! Nog zitten aftertalken, omkleden en afscheidgenomen. Prima beurtje voor de afwisseling!

       Commentaar

       Aan het werk...
       X