Den Haag, Hunsestraat rose-p k02, Sofia (Mol)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Den Haag, Hunsestraat rose-p k02, Sofia (Mol)

  Ik was net op de terug weg naar de parkeergarage toen ik bruut werd gewenkt. Dat had ze daarvoor ook al gedaan maar had daar geen acht op geslagen. Nu wel. (Ja zet mij in een rossebuurt en ik wil nooit meer weg, levensgevaarlijk voor mijn geldbuidel!)
  Na iets liefs en zachts wil ik iets bruuts. Ik heb nog staan twijfelen maar ook mijn vlees is zwakker dan mijn geest. Dus toch maar ff gaan praten. Haar naam was Sophia, lang zwart haar normaal postuur en cupje b/c. Lengte 1.70 denk ik. Ik heb er niet naast gestaan toen ze geen hakken aan had.
  Geheel geschoren en midden 20. Ze heeft het wel gezegd maar ik had al die nummers van die ramen nog in mijn hoofd.
  Toen ik binnen was greep ze me gelijk in mijn kruis. Ik vroeg nog wat er mogelijk was. Ze zei zoiets van: "wat wil je, voor geld is bijna alles mogelijk". Ik heb het daar maar bij gelaten en 50 euro afgerekend voor p+n. (Maar ga de volgende keer toch maar eens vragen wat er nog meer mogelijk is) Ze had het nog niet weg gelegd of ze was al uit de kleren en hing om mijn hals. Ik had pas mijn bovenlijf ontbloot maar zij was er al. Ik mocht overal aan en in zitten met mijn vingers. Ze heeft mijn broek losgemaakt en me ongelofelijk op staan naaien, gewoon een lekkere vrijpartij.
  Daarna op bed me laten pijpen waar bij ze zo ging liggen dat ik alles kon zien en overal aan kon komen. Daarna zij bovenop. Dat was goed, bijna toppie. En daarna ik boven dat was helemaal toppie. Benen ver naar achteren zo dat ik goed naar binnen kon en hard mocht ook. Geluid er bij en goed mee werken. Het hele verhaal heeft best lang geduurd. Weer zo'n animalfarm kwartier en dit keer wel heel erg meer gelijk dan anderen. Geen haast werk alles lekker rustig maar wel stevig kunnen uitleven. Tijden geleden dat ik het zo heb gehad. Toppertje. Echt heel erg naar mijn zin gehad. Mocht na de daad ook nog even uit puffen op haar. Daarna nog wat praten voor dat ik de deur uit ging. Toppertje.
  Waar zit ze? 2de raam rechts als je met je gezicht naar het smalle steegje staat van de 2de passage.
  Precies in dat hoekje als waar de gevels van de gebouwen naar achteren vallen als je van de parkeergarage komt.
  Wanneer werkt ze? Alle dagen van ongeveer 17.00 a 18.00 (zal wel 18.00 zijn als ze dat zeggen) tot een uur of 2 a 3.
  Hier ga ik zeker nog eens naar toe.

  Kuieren
  ©kuieren +

  Het gebruik van de zoekfunctie op dit board kost niets en doet ook geen pijn!

 • #2
  Zaterdag avond ben ik ook maar eens binnen gegaan bij Sophia. Bij de inkomst al werd mijn staaf al lastig gevallen. Ze hielp me nog met uit het uitkleden, wat een geile meid is ze ook. Ze betasten mn tepels en mn staaf tijdens het uitkleden terwijl ze diep in mn ogen keek. Ik moest me ervan weerhouden dat ik niet verdronk in haar mooie ogen.

  Pijpen is werkelijk aangeboren bij haar, want ze heeft alle hoeken van mn staaf in dr mond gehad, WOOOW
  Het pijpen en voorspel was zo goed dat ik maar aangekomen tot het missionarisstand, dat ik het daar heb moeten laten.

  Echt een aanrader !
  Ze zegt dat ze al een jaar werk, maar ik heb haar voor het eerst gezien die dag.

  w1

  Commentaar


  • #3
   Oorspronkelijk geplaatst door arie
   zaterdagavond 8 febru. bij sophia geweest lekker ding
   kom binnen en ze greep me gelijk in me kruis heerlijk vind ik dat soms als ze een beetje grof zijn.
   ze hielp mij met uitkleden want zij was binnen 3 seconden naakt en toen had ze volle aandacht voor mij
   heerlijk daarna op bed super pijpen ondertussen kon ik overal aanzitten ze gaat erzo bij liggen dat je alles kan zien en aanraken!!! daarna rustig aan afgemaakt in 3 standjes echt voor herhaling vatbaar .
   en niet op de klok kijken.
   groeten van arie
   Noot van moderator :-
   Het recensieformulier was niet in orde ('nee' bij afspraak nagekomen), dus geschrapt.
   People who buy a drill, don't need a drill. They need a hole.

   Commentaar


   • #4
    Na lange tijd weer eens binnengehaald door Sophia's knipoog.
    Deze dame kan zo in een griezelfilm meedoen.
    Lang gitzwart haar, kille ogen en een figuur als een zandloper.
    Schijn bedriegt echter. Sophia is een aardige ontspannen dame die goed haar best doet.
    Pijpen is uitstekend en lekker agressief met veel oogcontact.
    Neuken is standaard. Die kille ogen blijven nu helaas gesloten.
    Altijd een bijzondere ervaring.
    Opinions are like assholes, everybody has one.

    Commentaar


    • #5
     Gisteren weer mn stoute schoenen aangetrokken en naar Alkmaar gereden.

     Tot mijn verbazing zag ik Sophia weer. Dus ik naar binnen. Bleek dat ze net 2 dagen terug is van vakantie.
     Vandaar dat ik haar niet meer zag afgelopen maanden.

     De behandeling van haar was weer goed raak, want ze pijpte net als de 1e keer als een bezetene
     Tot slot afgemaakt in 2 standjes

     Het was de moeite waard, ik verheug al op de volgende keer 8)

     Commentaar


     • #6
      woensdagavond weer eens bij sophia geweest gewoon heerlijke sex en het leuke is als je binnenkomt dat ze je grlijk lekker bij je ballen pakt voor de rest me eigen heerlijk vermaakt met deze leuke dame.
      wie zichzelf spaart krijgt nooit rente
      alleen huilebalken hebben spijt
      god create the world in 7 days
      day 8 he create bulgarian and romanian girls

      Commentaar


      • #7
       Location: Alkmaar
       Age: 24
       Ethnicity: Caucasian
       Build: Curvey
       Height: Medium
       Hair: Black
       Chest: Medium
       Tattoos: No
       Body Piercing: No
       English: Conversant
       Last Visit: 2004-02-25
       Update: 2004-02-29

       Kamer Location:
       Kamer A12 k1 on the main Achterdam street between the first and second passages.

       Brief Description:
       Dracula's bride. Long black hair, curvy body. Penthouse pet material.

       Great body. Friendlier than you would assume for such a pretty girl. Excellent BJ. Needs to turn off her mobile phone during visits. ;D
       Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

       Commentaar


       • #8
        Het was miezerig en nat en vele gordijnen waren en bleven gesloten. In Kwibus 3 had ik al eerder een blonde dame gespot, maar gordijnen waren nog niet open. Hier zou ik nog wel eens haar muisje eten, dus liep ik een paar malen door Kwibus en elke keer dus langs Lucy (kamer 4). Ze lachte vriendelijk en zei "goedenmiddag". Ik groette terug. Bij de volgende omloop, opende zij de deur helemaal om mij binnen te lokken, ik liep voorbij., maar bij de volgende doorkomst riep ze "toe probeer mij 1 x". "Ik ben een wandelaar", zei ik, "ik ga niet naar binnen ", in een poging hier weer zonder kleerscheuren voorbij te geraken. "Ik zag je wel van de week, toen ging je bij die braziliaanse, in Esperanza 1e kamer links naar binnen". Oeps. "Een nieuwe week begint op zondag, dus van de week was ik er niet", probeerde ik me hier nog weer uit te lullen. Lachend liep ik door, maar mij target was nog steeds niet in zicht. IN L&J zag ik nog wel een lekker blond ding in kamer 4, maar had ook alweer theevisite. Mijn tonguitsteekster uit Esperanza zit nu in kamer 1. Ik probeerde nog bij haar, maar verder dan P+N wilde ze niet.

        Boven bij Esperanza was Corina (123) aan het dollen met de dame uit kamer 118, ze sloeg haar op de bips (netjes uitgedrukt of niet ). Ik liep langs en plagerig sloeg ik Corina op d'r togus. Nou toen had ik dus allebeide vrouwen tegen me. Ze knepen me in de billen. "Kom binnen voor een trio", riep Corina. "Nee, vandaag niet". "Ben je bang?". "Nee hoor". Dus dat ging ook niet door vandaag.

        Beneden in kamer 107 lang zwart haar, slank redelijke cup. Sophia stelde ze zich voor. E 30 P+N + standjes en lekker rustig. Nou de kledij wisselde weer van plaats en ik mocht weer op het bed plaatsnemen.
        Ze nam het condoom in de mond en ging zijdelings over mij liggen en deed het condoom om. Soms snel, soms redelijk diep en als ze hem weer uit de mond haalde, beet ze speels op de onderkant, nou ik lag hier wel weer van te genieten moet ik zeggen en ik had ook redelijke plaatsen weten te bemachtigen, ik lag 1e rang. "Fuck now", was weer de vraag, die weer na de pijpsessie gesteld werd. Nou ik was er weer klaar voor. Met wat lotion werd het condoom wat bevochtigd en madamme ging op d'r rug liggen en ging op d'r buik liggen. Ze bewoog mee met d'r heupen op het ritme, alleen haar hoofd draaide ze weg, geen oogcontact. Ze keek me aan "don't breath in my face", riep ze en draaide haar hoofd weer weg. Nou ik hijgde nog niet echt als een otter. Volgens mij had ze het ook in de gaten en verontschuldigde zich. Het was weer tijd voor het 2e en beslissende standje, de doggy.
        Haar derriere werd mijn richting opgedraaid en daar ging het weer. Hijg hijg, kreun kreun, oooh oooh aah aah, zak leeg.

        Wassen, aankleden, 3 zoenen en terug in de miezerige regen.
        Dum spiro, spero.

        Commentaar


        • #9
         Zaterdagavond na een lange tijd weer eens op de Waeze wezen kijken.Het was droevig rustig maar ik zag toch een lichtpuntje een bekende van voorheen Alkmaar later Leeuwarden in L&J. Het was Sophia en alles was als van ouds ze vertelde mij dat ze over twee weken in Alkmaar gaat werken maar ze moet eerst nog een sofi :'(a nummer krijgen dus heren moderatoren van Alkmaar/Friesland en Groningen voeg de geachieveerde recensies maar toe aan deze recensie voor Alkmaar Sophia A12 K1 en voor Leeuwarden Sophia Esperanza 107.

         Commentaar


         • #10
          sophia is inderdaad goed te doen, het kost wat meer, maar met dit armoede bestand wat er nu op de weaze rond spookt, is dit zeer zeker de moeite waard. Ik was al eerder geweest en een teken van herkenning ging al uit. dat is goed! not just a number?! kleertjes uit lekker voorspel strelen sabbelen enz. daarna lekker pijpen en vingeren. vervolgens missionaris, daarna doggie en toen de hond neergelegd heerlijk op haar buikje. haar favoriete standje en zeker de mijne. daarna nog heerlijk liggen na praten en geen tijd gezeur. heerlijk, maar binnenkort gaat ze verkassen naar haarlem of alkmaar zei ze me! dus wees erbij.

          wie is trouwens die dame van 2 meter met die enorme siliconen die 50 euro vraagt in walhalla??? ervaringen??

          Commentaar


          • #11
           Ik had haar al heel vaak zien staan. Een paar jaar geleden al in Alkmaar -in de tijd dat ik nog altijd naar Lina ging- maar later ook in Leeuwarden. Toch was ik nog nooit bij haar binnengegaan. Waarom weet ik niet precies, want ik vind haar erg mooi.
           Gisteren ondekte ik dat het een serieuze fout is geweest dat ik haar niet eerder heb bezocht. Wat een schatje! Ze doet er echt alles aan het je naar de zin te maken. En ondanks dat ik niet in topvorm was -beetje moe, kan gebeuren- lukte haar dat uitstekend. Geen moment het gevoel gehad dat er tijdsdruk was en dat gevoel krijg ik bij maar weinig dames.
           Na afloop nog even gezellig gebabbeld over wat gemeenschappelijke bekenden en natuurlijk onze fijne site. Beloofd iets leuks over haar te schrijven, dus als iemand haar bezoekt en verteld dat Japy woord heeft gehouden, zal dat zeker tot een prachtige glimlach leiden

           Commentaar


           • #12
            Re: 2p, k6 , Sophia (8.1)

            Vrijdag ben ik maar eens weer gaan wandelen in Alkmaar. Ik had via deze site al vernomen dat Sophia in Alkmaar werkt dus ik wilde het daarom ook zelf zien of zij het wel was en ja hoor ze was het. Ik ben bij haar naar binnen gegaan en ze herkende me meteen. Ze pakte me bij mijn kruis en daarna omhelzde ze me. Ze was op dat moment echt geil, want ik voelde haar kutje en die was niet droog. Ik was ook nog eens de eerste klant want het was net 18 uur geweest. Ze begint namelijk om 18 uur. Ze is en blijft een toppertje, ik heb maar weinig meiden meegemaakt die zo goed kunnen pijpen zoals zij dat kan. Ze neemt rustig de tijd en je mag zo veel standjes doen als je maar wilt. Ze let niet op de tijd. Ik kom nog zeker langs bij deze dame. Ze is mijn nummer 1 in Alkmaar.

            Commentaar


            • #13
             Re: 2p, k6 , Sophia (8.1)

             Vanavond weer voor Lina naar Alkmaar geweest, maar die had blijkbaar een ATV-tje... Paar rondjes gelopen, aanbod was weinig boeiend.. Had wel van de site alhier 3 alternatieven onthouden en kwam uit bij de altijd drukke Sophia. Veel herkenbaars hierboven, knipoog, 'agressief' pijpen en simpelweg lekker geil.

             Vond het geen slechte ervaring maar niet de beste. Jammer dat ze meteen vraagt of het wisselgeld 'ok' is, een echte dame geeft dat terug. Verder erg leuk, ze speelt goed mee, soms iets té...

             Leuk om meegemaakt te hebben, maar volgende keer toch op avontuur bij Lina..

             Commentaar


             • #14
              Utr., Zp 140-1, Sofia(uitstekend)

              Op nr23 staat momenteel Sofia, een Bulgaarse van 25 jaar.
              Ze heeft een fantastische body, vooral haar kontje, ze heeft het bolle kontje zoals J-Lo.
              haar sex prestatie liggen ook ver boven het gemiddelde van het straat.
              Ze werk allen de dagploeg.
              Ze heeft een witte bikini.
              Je kunt alles doen met haar, Sofie is super girlfriend.

              Commentaar


              • #15
               Re: Antwerpen, Schippersstraat 21/3, Sofia (uitstekend)

               Ben er Vrijdag ook eens bij geweest .... jongens toch !!! je gaat binnen in een erg mooi pand (pas vernieuwd)
               Je jongeheer wordt gewassen en je kan je op het bed leggen. Ze komt boven op je zitten en begint te tongen dat het een lieve lust is. Dan kreeg ik haar borsten in m'n gezicht en kon ik haar tepels zuigen. Dan gaat ze van je af en begint je tepels te likken, ze gaat verder over je buik naar beneden en begint je jongeheer, je ballen te likken .... mmmm
               Dan doet ze ongemerkt het condoom er met de mond over en begint het betere pijpwerk.
               ze zit op Schipperstaat 21/3.

               lekker lijf en prachtige borsten.
               Pijpt zeker niet slecht en verwent de ballen.. ongelooflijk!
               Leuke beurt voor 50 Euro.

               Anaal is ook mogelijk voor 50 of 100 Euro extra.

               Sofia is gewoon de max in het SKW .... volgende week ga ik terug ... dat is gewoon HET toppertje ...

               Commentaar


               • #16
                Re: Antwerpen, Schippersstraat 21/3, Sofia (uitstekend)

                Sofia zag er lekker uit als ik voorbij haar raam stapte gisteren namiddag...hmmmm... in beige Calvin Klein lingerie...

                Goed verzorgd met lang zwaart haar.
                Ze komt uit de Bulgaria.

                Ik zag ze reeds meermalen staan ook overdag in de SchipperStraat....verschillende keren wilde ik ook al bij haar binnen gaan...t'is er nog niet van gekomen sinds vandaag.

                Ik ga naar binnen bij haar en met haar op het bed gaan liggen...ze vroeg me wat ik wilde met haar...ik wilde gepijpt worden that's all eigenlijk...

                Ze pijpte lekker...vrij diep en ze deed het erg rustig en zacht...ja ze slurpte lekker aan me...

                Ik werd nogal lekker bewerkt tussen de benen en aan het pijpen kwam gelukkig nog geen einde.
                Zachtjes stimuleerde ze mijn kroonjuwelen ook tussen de benen....en ook mijn benen werden licht gestreeld door haar tijdens het pijpen...

                Ze vroeg me of ik graag had om nu geneukt te worden.
                Nee....pijp maar lekker door gebaarde de grote Dick maar alweer...
                Yup ze ging gewoon rustig door met pijpen ....ze deed het echt heel goed...iets te zacht maar zonder op te houden en oke...vraag me af wanneer ze lucht heeft gehapt eigenlijk


                Doch voor pijpen geef ik haar veel puntjes en ook voor de vriendelijkheid...
                Ik zal zeker terug bij haar.

                onetarget.

                Commentaar


                • #17
                 Utr., Zp 140-1, Sofia (uitstekend)

                 Zaterdag ochtend, om een uur of 2, deze dame ook nog bezocht ook deze dame had ik enkele weken terug al zie staan en had gelijk gezien dat ze qua body er erg goed uitzag smalle taille, brede kont, kortom perfect figuur bij deze Bulgaarse dame voor een half uurtje gekozen want ik had uit voorzorg eerst bij fijne Gigi de patatten had laten afgieten ook bij deze dame gelijk een goed gesprek en ze stond al gelijk naakt toen ik me nog aan het uitkleden was, hemels wat een pracht figuurtje ze lijkt als 2 druppels water op de bekende porno actrice Sandra Romain,wat ik ook een mega lekker wijf vind eerst de snikkel gewassen en toen bij haar op bed beland, na wat knuffelen begon ze me te pijpen wat ze zeer voortreffelijk en langdurig deed gelukkig ben ik moeilijk klaar te pijpen dus ik heb er lekker lang van kunnen genieten, daarna haar ook doggy gepakt wat wil als er zo'n prachtige kont opzit, bij het naar binnen drukken van pielemans voelde ik gelijk al dat deze dame toch wel de nodige frictie in haar doosje heeft zitten, hierdoor heerlijk gekomen en na de daad nog wat nagekuveld, van enige tijdsdruk heb ik niets gemerkt, ik heb haar dan ook beloofd om snel weer eens langs te komen.Deze dame stelde zich aan mij voor als Sofia en zat op 140-1, ik heb eerst onder beide termen gezocht maar omdat ik niets wat overeenkomt heb kunnen vinden een nieuwe topic geopend.
                 Money or Love, I say money because you can buy a lot off Love with Money.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Utr., Zp 140-1, Sofia (uitstekend)

                  Deze meid staat 's avonds / 's nachts al op 140-1 sinds Maria een tijdje uit beeld raakte (april 2009). Ze was Maria's tijdelijke vervangster, maar is hier na een wat langer dan geplande afwezigheid van Maria blijven hangen. Ze werkt dus al ongeveer een jaar 's nachts op het Zandpad in deze kamer. Het verbaast me eigenlijk dat ze nog nooit eerder beschreven is, want ze heeft het best druk -als ik dat zo een beetje kan inschatten-. Als ik nog wel eens op het pad rond rijd, zijn haar gordijntjes vaker en langer dicht dan open.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Utr., Zp 140-1, Sofia (uitstekend)

                   Ik ben ook bij Sofia binnen gewipt...

                   Inderdaad erg mooie en gezellige dame, er is veel mogelijk bij Sofia, in eerste instantie voor t gewone pijpen/neuken gegaan maar later gevraagd of ze in was voor kinkysex of (soft) sm, Jahoor nadat ik aangaf wat kon werd Sofia een real Domina, er kwamen tepelklemmetjes, gebruikte dr nagels, ze hanteerde de zweep goed (hard). kortom lekker genoten zeker voor herhaling vatbaar!

                   PS; tegen mij vertelde ze dat ze ook in Amsterdam had gewerkt wellicht aldaar een recensie?

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Utr., Zp 140-1, Sofia (uitstekend)

                    Na lang niet geweest te zijn sinds het vertrek van Roxanne, trok ik vandaag maar eens richting pad, eigenlijk overtuigd dat ik niet ging vinden wat ik zocht.

                    Zat ik er even naast mensen: Dit was 1 van mijn beste ervaringen ooit, en ik loop nu toch al een jaar of 12. Dit forum ken ik trouwens wat minder lang.

                    Omdat ik sinds kort pas mijn kinky kant ontdekt hebt, zocht ik ook naar een SM dame, bij gebrek aan uitstraling van de betreffende dames met speeltjes aan de muur, ging ik eigenlijk met tegenzin naar binnen voor vanilla sex, ik was immers geil:maar voor vanilla heb ik liever kleinere vrouwtjes als ikzelf en Sofia stond op van die lange stelten. Dat ze stilletto's aan had kon ik niet zien vanuit de auto.
                    Toen ik echter naar de SM en het kinky gedeelte vroeg, trok er een brede glimlach over haar gezicht, ik was aan het juiste adres.

                    Toen de financiele handelingen waren afgerond begon het spel:

                    Eerst kwam ze lekker tegen me aan staan en begonnen we elkaar te strelen, waarna ze haar knie zacht doch ferm in mijn genitale zone plaatste, precies zoals ik had gevraagd. Ze voerde de kracht langzaam op, precies aanvoelend wat ik kon hebben, wat een heerlijk gevoel. Ze teasde ook lekker door met haar nagels te krassen over mijn borstkas en rug.

                    Daarna moest ik op het bed gaan liggen , waarna zij haar stilletto's op de gevoelige plekken op mijn lichaam zette, mijn ballen, pik en tepels werden niet ontzien, ik moest haar daarna beffen waarna zij overging to een heerlijke pijpbeurt. Ze nam mijn pik diep in haar mond en liet het niet na om af een toe een slag met de vlakke hand in mijn ballen te geven. Ze liet hem uit haar mond floepen en nam hem van de zijkant er weer in en beet er flink in, steeds harder en begon er ook een beetje op te kauwen. Dit had ik nog nooit ( wel het bijten ) meegemaakt, zo hard precies zoals het in mijn fantasie ook gebeurde, en in het echt was het nog veel lekkerder. Ik hoefde niks te zeggen, ze deed het gewoon en had er zichtbaar plezier in. Ze stond weer op ging naast me staan te hoogte van mijn borstkas met mij liggen op mijn rug op bed en zette haar stilleto op mijn keel om de adem te benemen, waarbij de punt pijnlijk in mijn keel drukte: Een nieuwe ervaring voor mij, maar verdomd wat geil. Ze gebood me mezelf klaar te trekken en zo kwam er een eind aan ons spel, maar hiervoor kom ik ZEKER terug.

                    Na afloopt niks geen gehaast, lekker over dit en dat babbelen

                    Haar uitstraling en zichtbaar plezier in het spel werken aanstekelijk, zo'n mooie uiterlijk best fragiele meid die dan zoveel uitstraalt, adembenemend ( letterlijk, met die stilleto op mijn keel.)

                    Vooral dat ze er zoveel plezier in had is voor mij een pluspunt.
                    Ook dat er geen ja Meesteres, nee meesteres ( afgezaagd ) aan te pas kwam was een groot pluspunt. Ik hoefde maar een beetje te sturen, aangeven aan het begin wat ik precies wilde, de rest daar kwam zij zelf mee waarbij de verhoudingen van zij in controle en ik in de onderdanige rol vanzelfsprekend waren. Perfect voor mij dus.
                    Ik ben er nog helemaal beduusd van, als ik niet zo moest werken had ik met liefde die stiletto's nog een keer in me voelen prikken.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Utr., Zp 140-1, Sofia (uitstekend)

                     Ken haar meer dan 5 jaar, ontmoet in Alkmaar. Wist niet trouwens dat ze kinky stuff deed ?!? Niets voor mij eigenlijk. Je ziet 't hè, dame doet zijn best voor haar klanten. Ik heb nooit spijt dat ik haar bezoek. 't is tijd weer vor Sofia....