Dotie (Hon), Den Haag, Doubletstraat 40 k3

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Dotie (Hon), Den Haag, Doubletstraat 40 k3

  afgelopen week naar deze hongaarse geweest.
  ze is rond de 20jr kleine borsten, maar een heel lief gezichtje en een fijne uitstraling.
  het pijpen was gemiddeld, wat fijn was is dat ze haar tong goed gebruikte!
  het neuken was ook prima, haar kont voelt heerlijk aan.
  kortom zeker wel voor herhalingvatbaar

 • #2
  Re: Den Haag, Doubletstraat 75p k04, Dotie (Hon) (uitstekend)

  Deze meid zit op dit moment op nummer 8k7 in de Doubletstraat.
  Vandaag voor het eerst gezien, hele leuke uitstraling met mooie lach en een heel mooi figuur, later naar binnengegaan.

  eenmaal binnen zei ze lief dat ik mijn jongeheer moest wassen, natuurlijk deed ik dat omdat ik dat zelf ook fijn vind, lekker fris.
  Plaatsgenomen op het bed en ze begon rustig te pijpen, helemaal niet slecht, ik had het naar mijn zin, het was niet eentonig.

  Kort daarna kwam ze me berijden en dat deed ze me toch lekker wild, op een gegeven moment glimlachten we tegelijkertijd naar elkaar, bijna alsof het mijn girlfriend was
  Doggy was de tweede positie en daar ging ik best tekeer, wat zij helemaal niet erg vond maar gewoon van genoot leek het wel, als ze deed alsof is ze wel een heel goede actrice!

  Als laatst missionaris en dat deed het m bij mij, ik hield het echt niet meer na een tijdje, ze lag er echt bij alsof ze met volle teugen ervan genoot, oogjes dicht, handen achterover, steeds wisselend het kussentje pakken, het leek alsof ik in een pornofilm zat....
  Uiteindelijk met een goed gevoel klaargekomen.
  Na afloop waste ze wel, dus ze is wel hygienisch.

  Ze is erg lief, en volgens mij gaat deze dame het druk krijgen op haar nieuwe adres voorlopig, van mij mag zij blijven, tot nu toe de beste van de straat.

  Oh ja, nog een groot pluspunt, deze dame zeurde absoluut NIET dat je op moest schieten en de tijd, en dat vind ik zelf één van de belangrijkste punten bij een DVP.

  Lief, aardig, niet klokkijkend, geniet van het ketsen, voor mij is het zeker een herhalingsgevaar.

  Mijn jongeheer doet nu al pijn, zo stevig ben ik er tegenaan gegaan.

  Deze dame verdient degelijk een goede recensie en bezoekjes, en wees lief voor haar, dat verdient ze ook. Mijn respect voor deze dvp!

  Commentaar


  • #3
   Den Haag, Doubletstraat 12 k3, Doherty (Hon) (goed)

   Het was weer eens de hoogste tijd. Na een afkickperiode begin dit jaar, met her en der een smokkeldag, vandaag aan de wandel geweest.

   Eerder viel mij al op dat er wat toppers weg zijn, bijvoorbeeld Nicoletta. Utrecht?? Ook zijn er wat ramen gesloten, vaak stonden daar lekkere oostblokkers, jammer

   Hoe dan ook, ik was dus in de markt voor nieuw vlees en zag na een rondje op 10 k7 een heerlijk bruin getint superstrakke lichaam met een lief mooi smoeltje, en een partij pas verbouwde jetsers.

   Doherty had ik eerder al eens gezien in de passage met cup A, nu heeft ze C. Eenmaal binnen vertelde ze mij dat ze net een maand jong zijn. Bij het korte praatje bleek ze ook mooie gezonde tanden te hebben. Doherty is een verzorgde lekkere strakke jonge meid van 20 jaar met een mooie aantrekkelijke lach. Dat alleen al onderscheid haar van een hoop chagrijnige dames.

   Fellatio Al pijpend rolt ze met enig moeite het condoom over de penis en gaat dan heeeeerlijk rondom met haar mond met de juiste zuigkracht rond de eikel. Superlekker. Ik heb wel eens kortere pijpsessies gehad, maar dit had best een fractie langer gemogen van mij.

   Pussy Doherty heeft een jonge strakke kale poes. Zo ziet het eruit en zo voelt het ook.

   Coitus Na de kort maar lekkere mondeling gaf ze een uitmuntende (bijna braziliaanse) cowgirl weg. Ze was zo geconcentreerd met zichzelf bezig, even dacht ik dat ze mij gebruikte om zichzelf klaar te neuken. Ik heb een goede controle maar dit keer moest ik toch echt twee keer aan mijn schoonmoeder denken om niet te snel te komen. Een wissel van positie was uiteindelijk noodzakelijk en heb ik haar de missiobehandeling gegeven. Ze is geen klokkijkster, ik heb geen keer hurry of time of gezucht gehoord. Ik kon rustig op mijn gemak heerlijk genieten en merkte aan haar gezicht en de natheid dat zij er ook van genoot. Dat is toch het lekkerst en het leukst als de dvp er zelf ook (stiekem) van geniet. Veel zullen het zelf niet zeggen, maar ik merk het soms wel. Ik had nog langer door kunnen/willen gaan, maar zij moet gewoon haar brood verdienen. Na een stevige ejaculatie verzorgde ze nog even de penis en begaven we ons richting wastafel.

   Hygiene Voor de daad vroeg ze mij te wassen. Al is het overbodig, toch respecteer ik dit. Het zegt ook iets over haar. Ze waste zichzelf ook na afloop, zonde van die vaginale sappen

   Als ik in Den Haag ben, komt Doherty mij zeker nog tegen voor Hoofdstuk II

   Highly recommendable !!

   Commentaar


   • #4
    Re: Den Haag, Doubletstraat 08 k7, Dotie (Hon) (uitstekend)

    Vandaag in de middag bij deze dame langsgeweest, had er gewoon echt weer zin in.

    deze keer is ze wel iets duurder, als je wilt dat ze het topje afdoet betaal je 5 euro extra, dus in totaal 30 euro. Ach ja, met beha aan is het niet echt sexy dus toch maar gedaan, maar in ruil daarvoor toch wel een GFE gekregen, terwijl ze me bereed kwam ze op me liggen en voelden we elkaars warme adem, we knuffelden elkaar ook tijdens het berijden, het was heerlijk.

    Helaas niet klaargekomen, waarschijnlijk omdat ik te snel moe werd en omdat ik al zweette van het warme weer voor mijn gevoel.

    Commentaar


    • #5
     Re: Den Haag, Doubletstraat 08 k7, Dotie (Hon) (uitstekend)

     Jaja, nog een recensie, ik ben in de avond later zo ongeveer om half 12 nog een keer bij deze dame langsgeweest die opeens constant bezet was, werd ik wel gek van want elke keer ging er weer iemand naar binnen die me voor was en bleef ik maar bedenken hoe zij haar lekker konden ketsen terwijl ze goed meespeelde. Ze bleef bij 1 klant zelfs een half uur lang binnen, die moet zeker 50 euro hebben betaald....

     Eindelijk was het dan zover, ik liep meteen voor haar raam en ze deed net als de tweede keer meteen de deur lachend voor me open.
     Ik merkte wel dat ze een beetje moe was maar ondanks dat bruiste ze nog van de energie. Binnen op de kamer zoals altijd de jongeheer wassen zonder dat ze het aan me hoeft te vragen, het is wel zo netjes en beleefd vind ik en hygiënisch, goed wassen met lekker koud water en zeep.

     Op het bed zittend wachtte ze en ik nam plaats, ik lag en werd heerlijk gepijpt, ze heeft een lekkere techniek en weet goed haar lippen te gebruiken!
     Deze keer meteen 1 positie gekozen, missionaris, en alweer goed meegespeeld alsof ze leek te genieten en er zweetdruppels op haar lijf ontstonden evenals de mijne, na een heerlijke serie ketsen, afwisselend, en steeds sneller kwam ik gelukkig klaar met een goed gevoel. Net als altijd trok ze netjes en voorzichtig het condoom eraf en veegde mijn jongeheer netjes af.

     Daarna beiden onze edele delen gewassen na de sex, ook heerlijk want wat afkoeling voor je gereedschap is helemaal niet slecht!!!!

     Hierna heb ik snel mijn trein gepakt.

     Alweer een geweldige ervaring, ik ben bang dat dit een verslaving begint te worden, voor mij is ze echt een herhalinsgevaar.

     Ik blijf eventjes lekker thuis voorlopig, mijn gereedschap heeft wat rust nodig van deze sexy dame

     Commentaar


     • #6
      Re: Den Haag, Doubletstraat 75p k5, Dotie (Hon) (uitstekend)

      Heb haar gistermiddag zien staan op 75p in kamer 5 waar ze met haar mooie lichaam, dat lieve koppie met die mooie grote ogen stond te stralen!!
      In die kamer staat ze pas sinds een paar dagen!
      Omdat ik de verleiding niet kon weerstaan heb ik besloten om lekker een half uurtje bij haar te blijven voor 50 eurootjes!!

      Heb voor wat langer pijpen gekozen wat ze naar behoren deed. 2 standjes waarbij we begonnen met missionaris. Daarna overgegaan op doggystyle waarbij ik in een lekker ritme heerlijk klaarkwam!!

      Eindconclusie: Het is een heerlijke lieve meid die tijdens het neuken lekker kreunend met je meedoet!! Geen fake! Ze was ook lekker nat! Jammer dat ze een borstvergroting heeft ondergaan, ben zelf toch meer van puur natuur.
      Hoe dan ook gaat ze mij zeker nog wel een keertje terugzien!!

      Commentaar


      • #7
       Re: Den Haag, Doubletstraat 75p k05, Dotie (Hon) (uitstekend)

       afgesproken 25 p+n (heel apart dat dat zo goedkoop is voor zo´n knappe dvp), heb haar 30 gegeven. pijpen was kort maar redelijk goed en neuken 3 standjes was zeker goed. het jammere is dat haar engels slecht is, maar zij doet heel goed haar best en kreunt leuk mee. fijne ervaring, maar geen herhalingsgevaar want ik mis de clique.

       Commentaar


       • #8
        Re: Den Haag, Doubletstraat 75p k05, Dotie (Hon) (slecht)

        Een mooi meisje maar een van de minste ervaringen ooit, deze dame kan beter ander werk zoeken. Voor 50 euro heb ik echt mijn best gedaan maar ze had er duidelijk geen zin in. Dus nooit meer.

        Commentaar


        • #9
         Re: Den Haag, Doubletstraat 75p k05, Dotie (Hon) (uitstekend)

         Mooie meid, maar heel afstandelijk. Ik kom niet meer bij haar terug.

         Commentaar


         • #10
          Re: Den Haag, Doubletstraat 75p k02, Dotie (Hon) (goed)

          Kom er net vandaan.
          Ik sluit me aan bij Ajel, heel afstandelijk.
          Ook lijkt ze snel geirriteerd waardoor het voor mij niet leuk meer was.
          Eenmalig dus.

          Commentaar


          • #11
           Doti passage 75 K2

           Een mooi gebruinde dame met kort zwart haar en een goed gevuld topje. Toen ze dat uitdeed kwamen 2 zeer fraaie C cup silis tevoorschijn.

           Verder is ze slank, met zeer fraaie heupen en zeer verzorgd. Ze is heel aardig en vriendelijk, heel open, een gesprek met haar voeren is makkelijk.

           Een goede blowjob volgde..lang.redelijk gevarieerd, redelijk stevig, beetje handwerk helemaal goed. Neuken was erg lekker met deze dame ze doet goed naturel mee en via een paar standjes het met de hand af laten maken. Ze deed daar veel moeite voor..haar inzet is zeer goed.

           Leuke fraaie dame deze Doti, goede inzet en goede dienstverlening....die hier al een hele tijd werkt, dus waarom ik geen recensie van haar kan vinden ?

           Commentaar


           • #12
            Re: Den Haag, Doubletstraat 75p k02, Dotie (Hon) (goed)

            Vandaag bij Dotie geweest, zo mooi, en ze deed goed dr best, maar het wilde niet echt lukken. Ze doet meteen condoompje dr om en geen voorspel. Qua seks beetje afstandelijk dus, hoewel ze wel goed meewerkt. Maar die ogen en die lach hè, onweerstaanbaar, voor mij één van de mooiste van de straat.

            Commentaar


            • #13
             Re: Den Haag, Doubletstraat 75p k02, Dotie (Hon) (goed)

             Vandaag bij Dotie geweest.
             Wat een schoonheid jammer van die neptieten heeft ze niet nodig.
             Toch laatste keer geweest wat een kille kassa is dit vreselijk!!!
             Heeft nogal haast zelfs haar schoonheid verbleekt met deze houding!
             Ga weer lekker terug naar Jenifer
             beter.

             Commentaar


             • #14
              Re: Den Haag, Doubletstraat 75p k02, Dotie (Hon)(goed)

              Dotie was vanmiddag de mooiste meid van de straat dus ben ik bij haar naar binnen gegaan. Normaal als ik siliconen zie loop ik door maar ze heeft zo'n mooi schattig koppie dat ik die siliconen over het hoofd zag. Ze was helaas niet zo spraakzaam, maar ze glimlachte wel de hele tijd naar me Nadat ik me gewassen had klom ik op het bed en begon ze me te pijpen. Dit deed ze best goed en ze nam er de tijd voor. Daarna haar geneukt in missionarispositie, waarbij ze me af en toe aankeek en glimlachte. Aangezien ik net daarvoor in de geleen bij Lorena was geweest hield ik het lang uit. Na een minuut of 10 pompen kwam ik heerlijk klaar. Na het neuken was ze niet gehaast en ik probeerde nog wat met haar te babbelen maar er kwam helaas niet veel uit. Misschien dat als je haar vaker bezoekt dat ze wat losser wordt.

              Commentaar


              • #15
               Re: Den Haag, Doubletstraat 75p k02, Dotie (Hon)(goed)

               ik heb deze meid vrijdagmiddag bezocht
               na wat rondjes gelopen te hebben
               ben ik even in de passage wezen kijken
               daar stond Dotie met een andere dame te praten
               toen ik langsliep greep ze me ineens vol in me kruis
               dit doet ze volgens mij om klanten te lokken ,het heeft blijkbaaar wel geholpen

               toen maar voor haar gekozen omdat er tog nix leuks te vinden was

               deze dame heeft(vind ik) echt geen C cup
               het is meer een B en ze voelen voor siliconen best lekker aan
               niet te hard zoals de meeste siliconen ,mischien zijn ze wel echt

               het pijpen was goed
               het neuken helaas wat minder
               dame heeft een wat ruime poes
               maar gelukkig geen gezeur over tijd en kon binnen de 15min komen

               voor mij niet herhalingsvatbaar

               Commentaar


               • #16
                Re: Den Haag, Doubletstraat 75p k04, Dotie (Hon)(goed)

                Vorige week dinsdag heb ik ook weer een bezoek gebracht aan Dotie.
                Voor mij is het 1 van de toppertjes uit de Doublet en ook 1 van de knapste dames die er zit ( maar smaken verschillen uiteraard )
                Het was onderhand al weer een hele tijd geleden dat ik bij Dotie was geweest en vorige week was het dus wederom prijs op P75 K4.
                Dotie zag er een leuk uit deze dag, met een wat rozig setje aan en haar haar in een grote vlecht.
                Wat ook opviel, was dat ze nu een mooie tattoo op haar rechter kuit had, van een soort veter met een bloem of kaart eraan. Laten zetten in Hongarije vertelde ze mij

                Ik was snel bij haar binnen voor het standaard pijpen en neuken voor 25 euro, met standjes.
                Toen de deur en het gordijn dicht was, was alles weer als vanouds. Een leuk en vriendelijk praatje over dat het zolang geleden was. Tsja, schat, daarom ben ik er nou weer he
                Daarna gingen we snel uit de kleren, Dotie uiteraard sneller als ik, en toen ze naakt was, ging ze alvast op haar knieen op bed zitten met een condoom in haar mond terwijl ik me aan het wassen was.
                Persoonlijk had ze me wel wat mogen strelen alvorens het condoom erbij zou komen, maar goed, de werkwijze van de meeste dames in de Doublet is gelijk een condoom in de aanslag te hebben en heel vervelend vond ik het ook niet

                Op bed begon Dotie gelijk met een pijpbeurt. Heerlijk zoals die kleine meid dat ken.
                Ondertussen kijkt ze je vaak stout aan met die mooie grote ogen van haar.
                Het pijpen duurde niet al te lang, maar dat was voor mij geen probleem.
                Mijn apparaat was al snel op oorlogssterkte en had gewoon onwijs zin om te neuken die dag en gepijpt worden vond ik iets minder belangrijk die dag.
                Dotie kwam overeind, keek me onschuldig aan met haar grote ogen en vroeg welke "position".
                Ik koos als eerst om Dotie in missionaris te nemen. Hier kan ik echt van genieten omdat ik dan lekker uitzicht op haar mooie gezicht heb en ondertussen met haar stevige siliconen borsten kan spelen.
                Dotie begon plat op haar rug, maar na een paar stoten liet ik haar haar benen optrekken en op mijn schouders leggen, zodat ik iets harder en dieper kon stoten. Iets waar ze geen bezwaar tegen had. Voordeel van de missionaris is dat Dotie je steeds op een manier weet aan te kijken met haar grote geile ogen, dat je gewoon op moet passen niet voortijdig klaar te komen.
                Ik wilde nog met me vingers haar clit verwennen, maar hierop antwoorde ze: No pussy touching.
                Geen probleem, ik accepteer, respecteer en waardeer de dames, dus als hun dit niet willen, zal ik er niet op doorgaan.
                Tongzoenen is helaas ook niet mogelijk bij Dotie, maar gezien ik het allemaal van te voren weet, heb ik er geen problemen mee.
                Na de missionaris werd het tijd voor doggie, zodat ik haar heerlijke kontje als uitzicht had.
                Na de interactie die we hadden voor de doggie positie, had ik niet al teveel meer nodig en spoot ik na een paar ferme stoten het condoom diep in Dotie vol.
                In tegenstelling tot een hoop andere doublet dames liet ze me even naschokken en bijkomen om alles goed te legen.
                Toen ik uit haar kwam, hielp ze me netjes met een doekje het condoom verwijderen en werd het tijd om ons beide te wassen en afscheid te nemen.
                Met een zoen op haar wang en een tik op haar billen namen we afscheid en ben ik van plan snel weer langs te gaan bij deze knappe meid. Misschien dat ik haar nog een keer in een trio wil betrekken met die meid die op p75 k2 stond (volgens mij is dat Nela ) maar die ga ik eerst eens een keer aan een 1-op-1 onderzoek onderwerpen

                PS: Modje, tattoo zou nou op JA kunnen in het recensie formulier ( rechter kuit )

                Commentaar


                • #17
                 Re: Den Haag, Doubletstraat 75p k04, Dotie (Hon)(goed)

                 De eerste keer dat ik Dotie bezocht was lang geleden. Aangezien ik wat verwend ben ingesteld viel de ervaring toen wat tegen. Onlangs besloot ik haar een tweede kans te geven, met name vanwege haar prachtig lijf, en geweldige ogen die je langzaam penetreren. Het pijpen was goed, onschuldig en geil. Ze kijkt je aan met van die zaadvragende ogen als ze je zuigt. Ook het neuken was zeer ok. Ze is niet actief ingesteld maar het is gewoon top om zo een lekker wijf te grazen te nemen. Ik kwam dan ook zeer voldaan klaar. Bij het verwijderen van het condoom ging ze langzaam het restant zaad uit mijn lul knijpen. Een zeer bijzondere en unieke handeling; heb ik nooit eerder bij een dvp meegemaakt. Indien ik wat zaad over heb zal ik Dottie zeker weer een keer bezoeken. Jammer dat ze (volgens mij) geen pzc doet.
                 Greetings from Pussy Paradise

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Den Haag, Doubletstraat 75p k04, Dotie (Hon)(goed)

                  Gisteravond de Doub weer is ingedoken, het was vrij druk en werd speurwerk voor me.
                  Ik was eigenlijk op zoek naar de dames die nog beter wou leren kennen . En verder nieuwe pareltje zoeken.

                  Helaas ging het niet zoals gewenst.

                  Uiteindelijk toch nog Dotie kunnen bezoeken.

                  Ze was ondanks laat in de avond / nacht toch nog redelijk vrolijk. Uitkleden , ze vroeg wil je je even wassen ik zei natuurlijk altijd ( ze lachte me toe en ik dacht oke dat zijn pluspunten voor mn persoontje).

                  Helaas geen voorspel of iets, maar een mens kan iet altijd alles hebben.
                  Condoompie erom en pijpen maar. Ze ging op het kleine bed wat ver van me afzitten en haar haar zat eigenlijk ook wel in de weg om alles goed te kunnen aanschouwen. Maar ik voelde me niet geroepen om op klaagzang te gaan, ik vond dat ze verder wel voldoende inzet toonde. Pijpen was ook niet tekort ( de diepte was tot halverwege ook redelijk dus).

                  Hier vroeg ze wat het vervolg moest worden, ik zei graag on-top ( geen probleem). Ze gaf gas gas en nog is gas ( maar ik niet vaak mee) ik dacht na een paar minuutjes we gaan switchen anders ben ik misschien te snel verloren .

                  Missio, ze was voldoende strak. Helaas geen oogcontact en mooie geluidjes.

                  Ik ging door naar de finale '' doggy ''. Ik begon met het idee dat ik het klusje wel even zou klaren.
                  Na een poosje werd het kritiek ( ze vroeg of ik nog ging komen , als waarschuwing gelukkig bleef het hierbij). Hierna gingen de alarmbellen in me rinkelen ik dacht oei nu moet ik echt aan de bak om hem af te maken.

                  Het was een pittig karweitje maar uiteindelijk toch geklaard, gaf mezelf wel voldoening.
                  Ze hielp me nog even bij het verwijderen van het rubbertje en toen gingen we ons wassen / omkleden.

                  Dotie is een mooie meid om te zien en is niet zoals veel anderen. Extraatjes doet ze niet omdat ze geld niet alles vind en ze weet dat er teveel dingen spelen en ze nog oud en gelukkig wilt worden , zo hoor ik het graag.

                  GR QuickE

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Den Haag, Doubletstraat 18 k2, Dotie (Hon)(goed)

                   Raar dat er nog geen recensies zijn geschreven sinds haar terug komst. Al meerdere malen langs gewipt en is toch wel echt een topper. Spontane meid die een goeie service lekkere sex geeft zelf ook aan wat ze lkkr vind. Groot GFE gehalte ga zeker vaker langs komen

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Den Haag, Doubletstraat 18 k2, Dotie (Hon)(goed)

                    Gisteren langs geweest bij dotie en ik kan zeggen dat ze heel vriendelijke is en haar service is ook top !
                    Pijpen vond ik wat minder, maar neuken was geweldig met deze jonge meid.
                    Ik kwam naar binnen en voordat ik begon uit te kleden, had ze zich al uitgekleed.
                    Ze zei of ik mijn Rudy kon wassen..
                    Daarna lag ik op bed en begon ze me te pijpen. Ze deed haar best, maar pijpkoningin was ze zeker niet.
                    Nadat mijn rudy behoorlijk stijf begon te worden, kwam ze op mij zitten....riding babyyyyy
                    Na een paar minuten ging ik over naar mijn favoriete standje...DOGGYSTYLEEE !
                    Heb lang zitten stoten..ze maakte hier en daar af en toe kreuntjes, maar niet fake.
                    Ik kwam heerlijk klaar...Haar kont is zo zacht en ketst ook lekker.
                    Echte aanrader voor mensen die meer van sex houden dan gepijpt te worden!

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Den Haag, Doubletstraat 18 k2, Dotie (Hon)(goed)

                     Deze mooie dame kon ik vanmiddag niet voorbij lopen... Al met al een geslaagd, maar standaard bezoekje bij deze afstandelijke maar vriendelijke schoonheid. Herhaling is voor mij dan ook niet waarschijnlijk.