Silvia (Bul), Amsterdam - Singelgebied, Spuistraat 19 /hoek

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Silvia (Bul), Amsterdam - Singelgebied, Spuistraat 19 /hoek

  Gisteren op bezoek geweest bij Sylvia, ik zou het niet weten of het de Sylvia is die hier al in verschillende andere recensies besproken geweest is. Tegen mij had deze Sylvia gezegt dat ze van Italiaans (vader) - bulgaarse (moeder) afkomst was !
  Met haar brilletje op had ze voor mij een heel mooie uitstraling waar ik direct verkocht was. Hups naar binnen en voor het gewoonlijke bedrag van 50 hebben we onze kledij uitgespeeld. Ik vond haar borsten nogal hard naar siliconengevoel te gaan maar ze zij van niet ! Ze sprak alleen engels en natuurlijk haar moedertalen.
  De condoom bracht ze met haar mond aan en moet wel zeggen dat pijpen ze heel heftig en goed deed. Bij het neuken moest het helaas vlug gaan want ge kreeg maar een kwartier in het totaal. Met de handen in de omgeving van haar liefdesgrot en vergeetput moest ge niet komen want dan kreeg ge een kwade reactie. Op z'n doggy-style kont ge zien wat voor mooi poepke ze had, man ze heeft een heel mooi lichaam en voor mij met dat brilletje op een heel mooi gezichtje. Alleen spijtig dat het zo vlug allemaal moest gaan. Om deze meid terug te bezoeken moet de buurten ofwel allemaal vol lelijke dragonders ofwel vunzige TV's zitten maar anders zal ik toch eerst een donatie gaan doen bij iemand anders.
  Greetz
  I love all the girls

 • #2
  Sylvia, Verversrui 18

  Mijn eerste slechte ervaring... >
  Vandaag rond 18u in Antwerpen, na het aanschouwen van de troepen gekozen voor Silvia, een Bulgaarse van 25jaar, leuk postuur, niet groot maar fijn gebouwd en een mooie legging aan. Ze had ook een vierkant brilletje op.
  50 Euro voor het klassieke menu, overal aan mogen komen en alles uit. Het begon al dat ze eerst nog even een sms-je wou afwerken. Toen ze haar topje uit deed kwamen daar twee keiharde borsten uit met lelijke tepels. Duidelijk een slechte borstvergroting gehad... Ik durfde ze nauwelijks aan te raken omdat ik dacht dat anders de silikonen er uit zouden spatten! Ze begon me meteen te pijpen, maar op zo'n harde en onhandige manier dat het bijna pijn deed. Ik vroeg haar zachtjes te doen maar daar had ze geen oren naar.
  Dan maar snel gevraagd om op me te komen zitten, maar ze bewoog daarbij zo vervelend dat dit ook niets werd. Ondertussen was ze verschrikkelijk aan het faken en. Bah! Nog twee standjes geprobeerd, maar mijn stemming was al ver gezakt. Toen ze begon te zeuren dat het tijd werd om klaar te komen (na amper 5 minuten) begon zelfs mijn erectie te verzwakken... Ik heb uiteindelijk maar de hand aan mezelf geslagen om niet met een volle zak buiten te gaan. Met veel moeite (ze zei me ondertussen dat ik nog 2 minuten had en dat ik anders moest bijbetalen) toch klaar gekomen maar ik voelde me echt slecht... Misschien wel goed voor mijn budget: ik heb nu even geen zin meer in de meisjes van plezier (alhoewel ik Laura uit het Glazen staatje in Gent en Katerina uit de Aarschotstraat in Bxl nog wel eens terug wil zien).
  Voor mij is dit kreng een TMM....

  Commentaar


  • #3
   Re: Antwerpen, Verversrui 18 , Sylvia (Bulg.)
   Ben gisterennacht omstreeks twaalven bij haar binnengeweest. Een ervaring om niet meer over te doen... echt een TMM

   Eerst afesproken aan het normale tarief P+N. Bij het pijpen werd het me al duidelijk dat er niet te handtastelijk aan toe mocht gaan. Telkens ik haar intiem (borsten, poesje) aanraakte, werden mijn acties AFGEBLOKT. Pijpen op zich was ok.
   Daarna kwam ze op mij wat niet slecht was. In missionaris was ze wel ZEER defensief met haar ellebogen omhoog om telkens het kontakt met bovenlichaam af te wenden.
   Dit heb ik nog nooit meegemaakt...

   Commentaar


   • #4
    Antwerpen, Verversrui 18, Sylia (Bul)

    Deze meid heeft in het verleden nog in Antwerpen gewerkt. Ze vertelde mij dat ze er ongeveer twee jaar tussenuit is geweest.

    Is meer het type van een secretaresse of schooljuf met haar bril maar ze is superlief en sensueel. Ben eigenlijk wel blij dat ze terug is. Heeft vroeger ook nog in Verversrui 24 en op deze nummer gezeten. Dus voorgaande artikels moeten nog wel terug te vinden zijn.

    Commentaar


    • #5
     Re: Antwerpen, Verversrui 02/3, Sylvia (Bul) (goed)

     Vandaag op bezoek geweest, zoals al meer dan 80 x!! vreemd dat ik nog nooit een recensie geschreven heb maar vandaag toch maar een keer een poging gewaagd. iedere keer is het toch weer een feest om bij haar langs te gaan. Sylvia is zeker een van de allermooiste damens van het schippers kwartier! lief teder en zeker geen snelle afwerking. Pijpen doet ze als geen ander, en haar in doggystyle nemen leverd het mooiste plaatje op wat je je als man kan wensen. Het verbaasd mij dat er niet meer over haar geschreven wordt! Dit is zonder meer een van de mooiste dames beschikbaar. Pijpen kan ze als geen ander en in doggystyle heb je over haar kleine lichaam het mooiste uitzicht wat je je kan wensen. Ze is bijzonder vriendelijk en meegaand. En een van de belangrijkste dingen voor zeer goed verzorgt en schoon.

     Commentaar


     • #6
      Re: Antwerpen, Verversrui 02/3, Sylvia (Bul) (goed)

      Vandaag weer eens langs geweest bij mijn favoriet ! Was haar eerste klant vandaag, en was zeer blij mij weer te zien. "Business is bad with this cold wether". Haar inzet was echter top, ze had er duidelijk zin in, mij voor meerdere uren bezig te houden...... Pijpen en doggistyle wisselde ze meer dan 40 minuten non stop af (ik hou het vrij lang vol, en het is voor haar een sport om de vruchtbare vloeistof zo snel mogenlijk af te tappen, ze heeft echter nog nooit van mij gewonnen). Op een geven moment ging ze zo tekeer dat ik dacht dat het bed het zou begeven. Ik heb haar vlak voor het hoogtepunt achterwaard boven me laten staan, zodat ik haar prachtige grot goed kon bekijken terwijl ik een ongelofelijke ladig in haar mond spoot! de 2de sessie hebben we het rustig aangedaan en dan is het net of je met je vriendin in bed ligt. Sylvia is top je moet echter wel de juiste klik met haar hebben.

      Commentaar


      • #7
       Re: Antwerpen, Verversrui 02/3, Sylvia (Bul) (goed)

       Vroeger, toen deze dame nog op de VR nr 14 stond ben ik heel vaak bij haar langs geweest. Dan leek ze verdwenen uit het SKW maar een tijdje geleden zag ik haar terugstaan op de VR nr. 2.
       Hoog tijd dus om haar nog eens een bezoekje te brengen, hetgeen vanmiddag geschiedde.
       Ik vind deze dame ongelooflijk geil met haar strenge brilletje. Ik vraag haar steeds om het op te houden tijdens de actie, iets wat zij ongelooflijk grappig vindt.
       Vandaag had ze ook van die witte beenverwarmers aan, ook die mocht ze aanhouden van mij.
       Dit meisje pijpt idd zalig, ze doet mijn Don Juan zijn regenjasje aan met behulp van haar mondje en pijpt lang en diep. Na een paar minuutjes kwam ze over me hangen in 69 zodat ik ook haar poesje kon beffen.
       Daarna kwam ze bovenop me zitten en bereed mijn controller afwisselend zacht en dan weer hard.
       Dan haar nog even doggy genomen, hetgeen idd echt wel zalig is, vooral het zicht op haar lekkere kontje dan.
       Tenslotte nog afgemaakt in 'normal' en het rubbertje volgeknald, met de complimenten van Sylvia "What a big explosion ... it was like whoooosh'. Tja, wat kan ik zeggen, ik had het even nodig om wat stoom af te laten.
       Ik snap bovenstaande commentaren niet echt, ik mag bij dit schatje steeds naar hartelust met haar borsten spelen en haar tepeltjes lekken. Misschien omdat ik het altijd zachtjesaan doe?
       Ze vertelde me nog dat ze volgende week (tussen kerst en nieuw) op vakantie gaat naar haar thuisland.
       Begin volgend jaar ziet zij mij zeker terug, ha ha.

       Commentaar


       • #8
        Re: Antwerpen, Verversrui 02/3, Sylvia (Bul) (goed)

        Wou toch nog even een recensie toevoegen.

        Commentaar


        • #9
         Re: Antwerpen, Verversrui 02/3, Sylvia (Bul) (goed)

         Voordeel van een regenachtig dagje: je neemt net even wat meer tijd dan je anders zou nemen. Dat werd een kwartet met deze Nicolette, met Amanda en een derde meisje, dat vermoedelijk identiek was aan Sylvia maar anders werd genoemd. Dat was al met al buitengewoon aangenaam en professioneel; maar ook niet meer dan dat.

         Dit meisje wist iets te goed dat ze er deksels goed uitzag en bleef wat passief, terwijl de anderen het werk deden. Het was zeker geen straf om naar haar te kijken, maar een actievere houding zou leuk zijn geweest
         I spent most of my money on women, drink and fast cars. The rest I wasted. (George Best)

         Commentaar


         • #10
          Re: Antwerpen, Verversrui 13/4, Sylvia (Bul)

          Enkele maanden geleden deze mooie dame ook bezocht. Ze is niet opdringerig en heeft een mooie glimlach dus ... waarom niet dacht ik. Ze heeft alles afgewerkt als een echte pro ...wat niet verwonderlijk is als je ziet dat mooie Sylvia al (minstens) 10 jaar in de branche zit. Zuinige kusjes op de mond, volleerd pijpen, dan on top en missio om te eindigen in doggy ... toen ze haar lange haren losmaakte en sensueel los schudde ... kwam ook mijn ontlading. Leuke dame zonder meer !

          Commentaar


          • #11
           Re: Antwerpen, Verversrui 09/5, Sylvia (Bul)

           Sorry hoor maar bedoelde Sylvia staat wel degelijk (zoals delta 1 reeds opmerkte) al enkele dagen, ook vandaag, op Verversrui 9/1 !
           Nog maar eens herhalen: de nummering van de ramen begint altijd van LINKS als je er met je gezicht naar toe staat !
           Dit is iets dat al meermaals is aangehaald op dit forum, maar dat desondanks toch nog niet bij iedereen is doorgedrongen...

           Commentaar


           • #12
            Re: Antwerpen, Verversrui 09/1, Sylvia (Bul)

            Sylvia al enkele dagen (gedurende de dag) gespot op Verversrui 13/1 !

            Commentaar


            • #13
             Re: Antwerpen, Verversrui 13/1, Sylvia (Bul)

             O my god!
             Ik ben verliefd.
             Op een hoer.
             Ai ai ai! Als dàt maar goed komt!

             Eigenlijk is het best wel grappig. Ik kom regelmatig wel eens wandelen en ik ben haar bij wijze van spreken al een miljoen keer voorbijgelopen. Ik vond haar altijd wel oprecht mooi en sexy, ze hééft echt wel iets met dat brilletje. Maar toch nooit binnengegaan. Ze zat altijd in de categorie "leuk, misschien ooit wel eens een keer maar vandaag (nog) niet". Wat is er dan nu veranderd? Simpel. Ze is niet alleen van adres veranderd, maar ook van carrière. Beter gezegd: hetzelfde beroep, maar tegenwoordig doet ze ook SM. Ze speelt dus ook gevaarlijke spelletjes tegenwoordig. En gevaarlijk is ze wel voor mij.
             Ieder diertje zijn pleziertje natuurlijk maar SM is nu ècht, ècht niks voor mij. Nooit gedaan en ik ga het ook niet proberen; het zegt mij echt niks. MAAR... ze kleedt zich daar dan ook naar:
             ze had vandaag een knalrode latex catsuit aan. WOAW!!!
             Als ik haar zo zag viel mijn mond open en ik moest echt moeite doen of het kwijl kwam er zo uit gedropen... Zo'n beeldschoon meisje, zo'n lief gezichtje, zo leuk met dat brilletje en dan zo'n superstrak pakje aan. Wooeeaaaa, ik smolt.

             Dus met knikkende knieën en een broek vol goesting naar binnengegaan.
             Voor alle zekerheid toch maar eerst gevraagd of ze ook "normale" plain vanilla sex deed. Dat was gelukkig geen probleem. Ze was trouwens heel lief voor mij, wat absoluut in tegenspraak is met het imago van de harde SM meesteres. Maar bon, dat zal ook maar een rol zeker?
             In elk geval: ze had perfect door waar het om ging want ze heeft haar supersexy outfit nooit uitgetrokken. This girl knows her stuff. Ze heeft trouwens ook een heel leuk kamertje, helemaal in lijn met het thema van SM. Maar goed, dit is geen forum over interieurinrichting dus meer over de actie.
             Ik mocht gaan liggen en dan kwam ze in haar sexy pakje naast mij zitten en begon ze begon mij direct te pijpen. Ik mocht ondertussen aan haar pakje likken en overal aankomen. Ritske open, haar mooie tietjes er uit, tepeltjes likken, allemaal geen enkel probleem. Ze heeft trouwens wel mooie borsten, ik zou gezworen hebben dat ze wèl echt waren (zacht) maar ik ben nu ook geen specialist. Sylvia pijpt echt zàlig! Ze kent haar vak! Normaal gezien ben ik daar nooit geen echte fan van al dat gepijp maar dit was echt superlekker. Dan heeft ze ook nog even afgetrokken... Amaaai ze moest eens weten: 2 keer school het geen haar of ik was dan al klaargekomen! Ja, ik kick echt op dit soort pakjes, en dan met zo'n beeldschoon meisje er in, tja...
             Dan het neuken: gelukkig had haar catsuit ook een rits tussen haar benen. Zo hoefde ze haar pakje niet helemaal uit te trekken. Hélà, daar is (goed) over nagedacht. Ik lag op m'n rug en zij kwam cowgirl op mij zitten. Ideaal: zo kon ik haar in volle glorie bekijken en betasten en kon ik ook nog haar tietjes zien en er mee spelen. Ondertussen krabte ze zachtjes aan m'n tepels; het leek wel of haar nagels onder (lichte) stroom stonden. En ik stond al onder hoogspanning!
             Deze kinky fetish freak was zo dolgedraaid van deze babe dat het feestje niet heel lang heeft mogen duren; de climax kwam nogal snel. Maar dat is niet zo erg. Ik keerde met een smile tot achter m'n oren terug. Het énige wat ik nu denk is: wanneer kan ik terug gaan?? Ik "mis" haar nu al!

             Commentaar


             • #14
              Re: Antwerpen, Verversrui 13/1, Sylvia (Bul)

              Ben iets minder lovend dan de vorige recensent. Kan hem wel begrijpen, haar diensten zijn ok, maar bij mij was de klik er niet.

              Uiterlijk is ze niet echt mijn type en ook verwijt ik haar een gebrek aan empathie.

              Vriendelijk is ze zeker wel.

              Commentaar


              • #15
               Re: Antwerpen, Verversrui 13/1, Sylvia (Bul)

               Na een paar bezoekjes aan Sylvia hou ik het voor bekeken.
               Ze is heel afstandelijk en is veel te routineus. Ze doet weinig moeite om variatie in het kinky spel te brengen. Als je voor een uur betaalt is het na 40 of 45 minuten al afgelopen. Ze doet ook niet altijd wat je op voorhand vraagt.
               Haar kleine kontje is wel sexy, maar haar silicone borsten zijn veel te hard.
               Bij mij was er geen klik en daar deed ze ook geen moeite voor.

               Commentaar


               • #16
                Vandaag bij een voor mij nieuwe Meesteres geweest.
                Kon voor 50 euro terecht . Dame verleend prima diensten.
                Ballen afgebonden, wheel of pain, Paddle op dijen benen en rug.
                Werd steeds ondergespuugd en de Dame had er zin in, had een leuke dirty Talk ;-)
                Kortom prima korte sessie.
                Kon helaas niet klaarkomen wat ze niet leuk vond... Ze heeft respect voor de Klant en vind klaarkomen belangrijk.
                En moest het nog maar een keer proberen

                Kort om service hoog in het vaandel ;-)
                Laatst gewijzigd door rtroma; 24-04-18, 12:59.

                Commentaar


                • #17
                 Wat een lieve geduldige meid is Sylvia. Zij droeg een bril, zwarte rok en witte blouse. Zij zag mij al een paar keer lopen, ging even weg en kwam terug in een geile zwarte glimmende outfit. Dat had zij onthouden van onze vorige keer. Blijkbaar voelde zij precies aan dat ik haar wilde in die outfit. Binnen nog een paar kanjers van laklaarzen aangetrokken bij haar. Helemaal lekker. Mocht overal aankomen en zij kwam ook overal aan. Zij neemt rustig de tijd, doet wat je wilt als je het even zegt, kijkt je geil aan en praat ook geile woorden. Ik kwam heel ontspannen na een halfuurtje weer naar buiten.

                 Commentaar


                 • #18
                  Heerlijk weer even bij Sylvia langs geweest. Lieve Dame die je je op je gemak stelt en alles doet om het naar je zin te maken. Onthoud goed waar je van houd en je kan goed met haar praten.
                  Heeft me lekker te pakken genomen, tepels lekker gepijnigd, en mijn benen lekker met een can bewerkt. De rode striemen staan er lekker in want ze weet dat bij mij niet erg is. Kortom heerlijk genoten... Het verbaast mij waar om deze dame niet meer bezoekers heeft... Heren gewoon doen

                  Commentaar


                  • #19
                   Ze staat al enige tijd op 86 k2.

                   Commentaar


                   • #20
                    Ook haar naam word als Silvia geschreven

                    Commentaar


                    • #21
                     Tjonge, tjonge, eindelijk hier terecht gekomen. Het menu wat hier vooraf gaat deugt niet, sorry Hookers, maak het wat simpeler, zodat een recensie wat makkelijker geschreven kan worden!
                     Maar terug naar de essentie, Silvia!
                     Bij het wandelen in de Geleenstraat vandaag viel haar looks me gelijk op. Mooie bruine kijkers, hoge jukbenen en met een look, kom me maar eens uit proberen. Silvia zit aan het raam met een SM outfit, dus vandaar dat ik in eerste instantie niet naar haar toe durfde te gaan, maar toch uiteindelijk de stap genomen. Silvia heeft de looks van mijn all-time favourite, ook Bulgaars trouwens.
                     Aan het raam gevraagd of ze buiten het SM gedeelte ook normale seks aanbiedt en tot mijn geluk antwoordde ze Yes.
                     Op de kamer blijkt het verrassend genoeg een ontzettend leuke vrouw, waar je op niveau mee kan praten. Brede interesses en dat sloot aan bij mij: Boeken. Ze is belezen en dat spreekt altijd aan.
                     En de normale seks was prima in orde. Lekker teasen en heb haar heerlijk gebeft. De standjes met Silvia waren cowboy en missionaris. En bij beide, prima in orde.
                     Én nog een keer bij Silvia, ja, absoluut, al is het alleen maar om over de boeken en haar interesse hierover te babbelen.
                     Graaf Dracula en zo! Apart of niet?
                     Silvia is een ontzettend leuke vrouw, dus ze ziet me zeker terug. Dankjewel!

                     Met groet

                     Wanderman