Den Haag, Geleenstraat 110p k10, Tanya (Rus)

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Den Haag, Geleenstraat 110p k10, Tanya (Rus)

  Naast de nederlandse Tanja, de naar Amsterdam verhuisde poolse/oostduitse Tanja van Goodbar (haagse thread is afgevoerd naar het archief) en de naar het archief afgevoerde duitse Tanja is er nog steeds een russische Tanja werkzaam in de Geleenstraat. Ze werkt al een paar jaar op wisselende kamers in de grote passage. Hiervoor heeft ze in Alkmaar gewerkt. Ik verkeerde in de veronderstelling dat deze Tanja en Goodbars Tanja dezelfde dame waren.
  Met uw goedkeuring start ik een nieuwe thread voor deze Tanja.

  Slank, bleek, kort roodbruin haar. Achter het raam heeft ze een afwezige blik.
  Tanja is een zeer energieke dame die niet bang is om zich in het zweet te werken. Langdurige intensieve pijpsessie gevolgd door alle gewenste standjes.
  Soms lijkt ze op de automatische piloot te vliegen, maar ze levert zeker kwaliteit.
  Ze werkt vr,za,zo en wo in de middag en avond. Geen vaste kamer, maar altijd op 110 of p110. Vandaag gezien op 110 k5.
  Opinions are like assholes, everybody has one.

 • #2
  ben 31 december naar tanja geweest. En het was 1 groot feest.

  nadat ze me lekker gepijpt had, heb ik haar op zn hondjes geneukt. Daarna ging ze me berijden........ en dat heb ik ook geweten :-) Ze ging tekeer als een cowgirl, die het record paalzitten ging verbeteren.............................
  Ben toen klaargekomen en ze ging maar verder :-))))

  Al met al een geweldige ervaring.
  Zexx

  Commentaar


  • #3
   Er zijn nogal wat prostituees in Den Haag werkzaam met de naam Tanja. Na wat gezoek op het forum ben ik tot de conclusie gekomen dat ik me deze week door de hierboven beschreven Tanja op een blowjob heb laten trakteren.

   Nogmaals een beschrijving van haar uiterlijk. Tanja is slank, niet erg groot, heeft halflang bruin haar en een afwezige blik in de ogen. Ze heeft het postuur van een meisje maar haar gelaatstrekken zijn volwassen.

   Dan de sex. Technisch is ze goed. Kan een leuke pornoact opvoeren en ze zal het niet op een minuutje meer of minder aan laten komen.

   Commentaar


   • #4
    Re: Den Haag, Geleenstraat p 110 k4, Tanja

    Ik heb het idee dat Tanja ook wel eens wisslt van raam, ik heb haar ook al eens ontmoet op p 110 k1. Ze kijkt inderdaad behoorlijk afwezig, maar als je even blijft staan vangen haar ogen de jouwe.

    Ben gisteren voor de tweede keer bij haar binnengegaan. Ze is erg slank, waar ik van hou. Ze begon met zoenen en likken aan mijn tepels, strelen over borst, buik en ballen.

    Het pijpen was de vorige keer spectaculair, nu hield ze het wat rustiger. Na een minuut of vijf had ze mijn lul behoorlijk hard gekregen. Ze ging onder me liggen en stuurde mijn pik haar kutje in. Tepeltjes van haar werden lekker stijf. Ze begon wat te kreunen, wat uiteraard fake was, maar mij niet stoorde.

    Ze wilde niet in doggystyle, want mijn pik was te groot. In missionarishouding afgemaakt. Toch wel een teleurstelling, want vorige keer had ik wel mijn blik op haar kontje, met mooi sterretje, toen ik klaarkwam.

    Wellicht had ze een iets mindere dag, maar ik vind haar toch bovengemiddeld.

    Commentaar


    • #5
     Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k04, Tanja (uitstekend)

     Deze Russische is heel slank en heeft een nog veel slankere taille, heeft halflang bruin krullend haar en keek inderdaad wat afwezig. Ze was gekleed in donkerblauwe lingerie en droeg een halsketting met een opvallend goudkleurig hartje.
     Het is een vriendelijke en beschaafde dame die goed Engels spreekt.
     Overigens begreep ik van haar dat ze Tanya heet.

     Ze kwam bij me liggen en begon mij rustig en teder te strelen en een beetje te kussen. Hierdoor kwam ik geleidelijk in de stemming.
     Daarna ging ze mij pijpen met snelle en vrij diepe halen zonder dat het ruw werd.
     Het voelde zelfs erg lekker en ze keek ook niet op een minuutje meer.
     Ik gaf uiteindelijk zelf aan dat ze moest stoppen, omdat ik "dreigde" klaar te komen.
     Vervolgens heb ik bovenop haar plaats genomen. Ze voelde lekker strak en nat van binnen, mijn heerlijke ontlading liet daarom niet lang op zich wachten.
     Ik denk dat een tweede standje van haar best had gemogen.
     Het enige minpuntje is dat ik haar een beetje aan de dunne kant vind.
     Deze dame is het geld waard.

     Ze werkt op dinsdag, donderdag en zondag van ongeveer 13 tot 22 uur in één van de kamers van de Geleenpassage.

     Commentaar


     • #6
      Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k03, Tanya (uitstekend)

      vanmiddag maar weer eens bij deze geweest was weer ouderwets lekker
      nooit geen gezeur over geld ofzo staat ook niet direct met een condoom
      klaar wat zeer veel nieuwe dames tegenwoordig doen!!! gewoon lekker lang pijpen en neuken. ze werkte vandaag 110p k10
      theo

      oja ik zag de beroemde christal ook op nummer 94 k1
      wie zichzelf spaart krijgt nooit rente
      alleen huilebalken hebben spijt
      god create the world in 7 days
      day 8 he create bulgarian and romanian girls

      Commentaar


      • #7
       Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k10, Tanya (uitstekend)

       Oorspronkelijk geplaatst door bobby vitale
       Tanja weer aanwezig in de Geleenstraat 110p k09.
       Tanya is inderdaad weer aanwezig. Ze werkt nog steeds op dinsdag, donderdag en zondag. Soms ook op zaterdag. Haar werktijden zijn echter veranderd, ze werkt alleen nog overdag.
       Opinions are like assholes, everybody has one.

       Commentaar


       • #8
        Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k09, Tanya (Rus) (uitstekend)

        Eindelijk 's tijd vrijgemaakt op donderdag om deze schoonheid te bezoeken, wat een goddelijk lichaam!!!

        Commentaar


        • #9
         Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k09, Tanya (Rus) (uitstekend)

         Vanmiddag was ik aan de wandel in de hunsegeleen en was eigenlijk weer op weg naar de doublet. Echter op 110p k2 kwam ik een oude bekende tegen. De prachtige Russische Tanya, echt één van mijn favoriete dames in de geleen ... dat was heel lang geleden, zeker een jaar of misschien zelfs langer niet meer bij haar geweest. Ik moest gewoon naar binnen....

         Ze is nog niks veranderd (gelukkig), nog steeds een absolute schoonheid, met een overheerlijk slank lichaam met een hoog knuffel gehalte. Aan haar dienstverlening is ook niks veranderd die is nog steeds uitstekend te noemen.

         Na een vriendelijke begroeting en een gezellig praatje vooraf begonnen we aan onze vrijpartij, waarbij we elkaars lichaam eerst verkende en ze met haar hand mijn vriend al flink op oorlog sterkte wist te brengen , terwijl ik haar heerlijke borsten onder handen nam. Heerlijk, daarna begon ze me lekker wild te pijpen.. ik was bijna vergeten hoe goddelijk ze kan pijpen, zelfs mc. Ze doet dit echt geweldig en mijn vriend kwam op volledige oorlogsterkte en ze nam hem diep in haar mond, waarbij ze me geil aankeek Daarna heb ik haar gelikt en geneukt in het missionaris standje, waarbij ze me heerlijk geil aankeek met die mooie ogen. Ook zoende we elkaars lippen, en zoende ze mijn borstkas en mijn nek. Daarna heeft ze nogmaals even gepijpt en afgetrokken en toen hield ik het echt niet meer....

         Daarna nog even wat na geklets, want het was immers zo lang geleden dat we elkaar gezien hadden. Voorheen kwam regelmatig bij haar al jaren lang, maar was haar een tijdje uit het oog verloren, omdat zij niet meer in de avonduren werkt tegenwoordig, en ik toch vaker wandel in de doublet. Had al wel van haar vriendin Elena (Rus) welke ook in de 110p werkt een keer vernomen dat zij niet meer in de avond werkte. Het was weer een geslaagd bezoek en ik ben blij haar weer eens te hebben gezien en een zeer geslaagd half uurtje met haar te hebben doorgebracht.

         Tanya, je bent geweldig !

         Commentaar


         • #10
          Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k02, Tanya (Rus) (uitstekend)

          Oorspronkelijk geplaatst door james hooker 007
          is deze bondgirl nog actief in de Geleenstraat.
          De afgelopen weken was ze nog regelmatig op de Zondagmiddag aanwezig op het adres van dit topic, nl. Geleenstraat 110p k2. Ik kan me verder niet herinneren dat ze wel eens op een andere locatie in de Geleenstraat heeft gezeten. Het raam wil nog wel eens wisselen maar ze heeft altijd in deze 110-poort gewerkt.

          Commentaar


          • #11
           Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k02, Tanya (Rus) (uitstekend)

           Tanya heb ik vanmiddag weer eens gezien, deze keer stond ze op k08 van deze passage, maar zoals al geschreven kan het kamernummer wisselen.
           Ze lijkt nauwelijks te zijn veranderd en ziet er dus nog precies zo superslank en strak uit als jaren geleden.

           Commentaar


           • #12
            Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k08, Tanya (Rus) (uitstekend)

            Aan mij stelde ze zich bij mijn eerste bezoek voor als Tatjana, en daar houd ik het bij, er zijn al zoveel Tanya's/Tanja's aan het werk in Den Haag. In Rusland zien ze Tanya en Tatjana als dezelfde naam, vertelde ze bij een vervolgbezoek.

            Mooie vrouw, een klassieke schoonheid met een werkelijk prachtig figuur, zeer smalle taille, brede heupen en een mooi kontje. Bij mijn eerste bezoek was ik de laatste klant van de dag, en hees ze zich na afloop in een laagzittende, skinny spijkerbroek, een feest voor het oog. Mooie borsten ook, niet geholpen gelukkig.

            Tatjana komt op het eerste gezicht een beetje koel over - dat heb je met klassiek-ogende blondines. Ze is echter leuk in de omgang, spreekt goed Nederlands, en heeft nog wat te melden ook.

            Dienstverlening is top, professioneel op een goede manier. Ze houdt controle, maar is bereid zich flink in het zweet te werken. En ze draait niet een vast nummertje af, de eerste keer zette ze er flink de sokken in, maar toen ik aangaf aan een rustiger tempo de voorkeur te geven, was dat geen probleem. Ze doet ook lekker mee, wel een beetje fake kreunen, maar niet overdreven. Bij het tweede bezoek herinnerde ze zich mijn voorkeuren nog, een goed teken.

            Tatjana werkt 's middags, een keer of vier per week. Ik weet de dagen niet precies, in ieder geval zondagmiddag.

            Commentaar


            • #13
             Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k08, Tanya (Rus)(uitstekend)

             Alleen de haarkleur en kamer veranderen in al die jaren bij Tanya. Haar voor het laatst gezien op 110p k02.
             De dagen dat Tanya tegenwoordig werkt zijn: zaterdag, zondag, maandag en soms donderdag. Alleen overdag. Om 17:00 uur stopt ze.
             Opinions are like assholes, everybody has one.

             Commentaar


             • #14
              Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k02, Tanya (Rus)(uitstekend)

              In de Haagse straten van plezier tref je met enige regelmaat heel mooie meiden met een uitstekende inzet. In de doubletstraat kun je voor 25 euro een heerlijke tijd beleven met meisjes die je bij de juiste klik ook een echte GFE kunnen bezorgen. In de geleenstraat betaal je over het algemeen 50 euro. Er zijn wel sommige dames die ook voor 30/40 euro alleen pijpen of neuken doen. Maar dan heb je ook echt een beauty met supersex in vaak heel goede kamers. Beide locaties- doubletstraat en geleenstraat- zijn overigens zeer discreet toegankelijk met dank aan de gemeentelijke overheid die het gebied beter heeft afgeschermd dan voorheen.

              Ik besloot een bezoek te brengen aan Tanya. Zij is een prachtige russische beauty van 29 jaartjes oud. Ze heeft donkerbruin haar en mooie glinsterende ogen. Ze staat vaak vrij rustig achter het raam en heeft niet zelden een mooie halsketting om. Haar lichaam heeft de juiste verhouding en borsten, billen, en buik harmonieren perfect met elkaar. Het is zo een elegante meid die je zou kunnen meenemen naar het familiediner of een receptie, en vervolgens daarna keiharde lekkere sex mee kan hebben in het bezemhokje

              Op het bed aangekomen begon zij mij te zoenen over mijn lichaam. Ze likte en zoog aan mijn tepels (bonuspunt!!) en haar scherpe nagels gingen langs mijn ballen (bonuspunt!!) en richting mijn kontgaatje (bonuspunt!!). Bij de inleiding had deze russische schone al gewonnen. Terwijl mijn ballen rustig gezogen werden voelde ik mij een russische tsaar van weleer. Na een langdurige pijpsessie kwam zij lekker boven op mij zitten. Haar poes was strak en nat. Ik voelde het vocht langzaam tegen mijn schaambeen aan komen. Na weer een langdurige sessie cow girl heb ik haar genomen in missio. Haar benen gingen netjes omhoog (bonuspunt!!), voldoende uit elkaar (bonuspunt!) en ik kon haar diep nemen. Op gegeven moment pakte ze tijdens het neuken mijn ballen vast en begon deze te masseren (bonuspunt!). Ik explodeerde zowat. We waren beide helemaal bezweet.

              Voldaan liep ik haar kamer uit. Voor de zeer redelijke prijs van 50 euro heb ik een heerlijke tijd gehad met een meisje dat je alleen in de roze straten zo kan treffen. Zoals bij alle dames in de haagse straten geldt: Geen gefotoshopte meiden, geen gebakken lucht, geen dure overheadkosten, maar gewoon what you see is what you get! Heerlijk en een superdeal. Ik ben daarna nog even een colaatje gaan drinken bij het caferestaurant aan de voorkant. Tanya gaat mij vaker zien.

              ps. je moet even opletten. Soms staat ze op k10 of k4 staan. In het weekend (overdag) tref je haar 100 % en is ze superrelaxed.
              Greetings from Pussy Paradise

              Commentaar


              • #15
               Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k03, Tanya (Rus)(uitstekend)

               Mis de recensies van toen ze in Alkmaar werkte en waar ik haar bezocht heb. Mis nog meer wat recenter recensies. oe zijn ervaringen nu?

               Commentaar


               • #16
                Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k03, Tanya (Rus)(uitstekend)

                Oorspronkelijk geplaatst door levkas Bekijk bericht
                Mis de recensies van toen ze in Alkmaar werkte en waar ik haar bezocht heb.
                Tanya heeft op dit forum geen recensies van haar Alkmaarse periode.
                Moderator ramen Alkmaar, Den Haag en Haarlem

                Commentaar


                • #17
                 Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k03, Tanya (Rus)(uitstekend)

                 Tanya heeft überhaupt weinig recensies. Niemand kortelings haar bezocht en zijn verhaal kwijt wil? Ze reageert niet op me als ik in Den Haag ben en langs haar loop. In haar Alkmaarse periode was ze een stuk actiever in het binnenhalen van klanten in ieder geval. Al minstens 9 jaar actief, misschien ligt het daar aan.... Ze lijkt geen grote vaste klantenkring te hebben of het moeten de schrijvers in dit draadje zijn.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k03, Tanya (Rus)(uitstekend)

                  Vorige week zaterdagmiddag na het mislopen van Sisi, ben ik bij deze hele mooie en aardige dame binnengestapt. Toen ik langs haar raam liep gaf ze me een hele uitdagende knipoog. Ik heb even met haar gebabbeld en ik was om, lekker naar binnen. Het was een gezellig bezoekje, laat ik het zo omschrijven. Bij binnenkomst gezellig gekletst over van alles en nog wat en na het wassen lekker pijpen en neuken. Niks geen voorspel, gewoon het standaard werk voor 50 euro. Na een aantal lekkere standjes klaargekomen en na het opfrissen weer genoeg gesprekstof. Net of we elkaar al heel lang kenden en na een kleine 20 minuten afscheid genomen met de belofte nog eens terug te komen. Herhalingsgevaar niet heel groot maar ik ga zeker nog eens terug bij deze gezellige dame die de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Gr, M.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k03, Tanya (Rus)(uitstekend)

                   Een lange tijd deze dame regelmatig bezocht. Knappe brunette van russische afkomst , met een slimme taille en heerlijk puntige borsten , misschien een kleine b tje.

                   Voorspel is altijd wel goed kussen/likken tepels , pijpen uitstekend korte en lange halen. Het neuken ook prima, na een excentrieke sessie met haar, voel je haar rug helemaal onder de zweet. Want hard werken doet deze dame wel.

                   Echter twee minpinten : ze werkt uitsluitend in de middag shift en doet vrijwel geen extra service tegen bijbetaling zoals pzc en tz.

                   Op dun duur is deze dame iets te eentonig en plichtmatig geworden, maar zal haar best naast me wakker willen hebben. Elke ochtend weer, gewillig is ze wel en erg spontaan en een schatje. Ik schat deze dame zo midden 30 en heeft een heerlijke kontje om goed te keer te gaan in doggy.


                   Tanja, staat voor mij op de reserve lijst, voor garantie en goede service in de middag shift.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k03, Tanya (Rus)

                    Na een lange pauze vandaag weer eens op bezoek geweest bij deze russische brunette.
                    Opwarmsessie is altijd goed te noemen, kusje hier, kusje daar en wat strelen erbij , voordat de condoom eroverheen gaat.

                    Onopvallend uiterlijk, wel een goede service en geen klokkijkster.
                    Mooie slanke lichaam met mooie vrouwelijke rondingen.

                    Een aanrader deze tanya....

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Den Haag, Geleenstraat 110p k03, Tanya (Rus)

                     Vandaag weer eens op herhaling geweest, bij deze russische dame.
                     Zeer mooi gevormde lichaam, voor iemand die de 30 al is gepasseerd.
                     Een heerlijk dametje, .geen woede in bed, kan heel gezellig met je kletsen , geen klokkijkster en levert ook nog eens goeie service.


                     Omwille van de slecht geventileerde kamers, hebben we ons beide.zwetend gewerkt om tot een.goed einde te laten komen.
                     Cowgirl, missio, doggy en toen was het gebeurt.

                     Voor mij een.zekerheidje voor de.middagshift in de.geleen en mij ziet ze snel weer terug.