Lucia (Col), Den Haag, Doubletstraat 06 k1

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Lucia (Col), Den Haag, Doubletstraat 06 k1

  Vanmiddag voor de zoveelste keer bij Lucia geweest. Het verbaast me dat er nog geen eerdere recensies van haar zijn, want ze is echt fantastisch als je het mij vraagt, en ze staat er al een flinke tijd. Beetje aan de gezette kant, zeker niet dik, maar wel meer dan mollig .. fantastische borsten, en daar showt ze ook behoorlijk mee achter haar raampje.

  Het recept is altijd hetzelfde maar verveelt geen seconde. Na het uitkleden komt ze lekker dicht tegen me aan staan, pakt me lekker vast en staan we een beetje tegen elkaar aan te rijden .. alle mogelijkheid om die lekkere kont en borsten te kneden. Dan duwt ze me op bed, komt weer bovenop me liggen, gaat dan naar beneden en ligt een minuutje of vijf met die fantastische borsten over mijn inmiddels flinke pik te wrijven. Daarbij kijkt ze zelf regelmatig in de spiegel om te zien hoe dat eruit ziet. En ik kan jullie vertellen, mannen, dat ziet er heerlijk uit Na een tijdje gaat het condoom erom, en begint ze lekker te pijpen. Eerst zacht en rustig, waarbij ze de ballen niet vergeet. Dan lekker stevig. Daarna vindt ze het tijd om te neuken en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen .. meestal kom ik veel te snel in haar klaar, missionaris of doggy, en dat was het dan. Jammer dat ze niet zoent, maar buiten dat echt een heerlijk samenzijn. Ik hoop nog lang van haar diensten gebruik te maken!

 • #2
  Re: Den Haag, Doubletstraat 28 k2, Lucia (Col) (uitstekend)

  Vandaag naar aanleiding van et lezen van de voorgaande recensie naar lucia geweest. Het begon allemaal precies zoals de recensie beschreef en dat was echt heerlijk rustig aan en lekker elkaar aftasten vervolgens op bed verder zoals al eerder besproken fantastisch pijpen en lekker met die borsten over je heen glijden echter toen het op neuken aankwam was het echt een drama zo ontzettend veel glijmiddel en zo ruim dat kan ik echt niet lekker vinden sorry. Ik ben dan ook na enkele minuten ermee gestopt tot grote verwondering van haar kant. Ik heb haar vriendelijk bedankt voor haar diensten en ben weggegaan met een heel dubbel gevoel. Ik had het bij pijpen moeten laten dan was het echt een super ervaring geweest daar ben ik wel van overtuigd.

  Commentaar


  • #3
   Re: Den Haag, Doubletstraat 28 k2, Lucia (Col) (uitstekend)

   Ze is weer terug op dezelfde kamer. En het was weer lekker :-) Eerst staand beetje spelen, toen op bed met haar grote borsten over mijn groeiende pik, pijpte zc uit zichzelf, tot ze na een tijdje toch het rubbertje erom deed, nog even doorgepijpt, missionaris, doggy, en dat was 'm Niks gemerkt van teveel glijmiddel, wat mij betreft is dit echt een topper.

   Ik vraag me trouwens af hoe oud ze is; in het recensieformulier staat 42-45 maar volgens mij is ze de 40 nog niet gepasseerd. Ik hou het op begin tot half 30.

   Commentaar


   • #4
    Re: Den Haag, Doubletstraat 20 k1, Lucia (Col) (uitstekend)

    Deze dame gisteren bezocht en geen spijt van gehad. Zoals vele Zuid-amerikaanse vrouwen heeft Lucia een mooi lichaam (een beetje stevig) met ronde vormen en met een flinke cup waar ik geen genoeg van kan krijgen. Ook zeer vriendelijk en communiceren is geen probleem aangezien ze gewoon engels spreekt.
    Bij binnenkomst eerst wassen en gelijk staat ze achter me en begint tegen me aan te rijen. Haar kamer ziet er uitnodigend uit met voldoende ruimte en 2 spiegels op de juiste hoogte. Van voren en van opzij heb je daardoor mooi uitzicht op het hele gebeuren wat de sex nog geiler maakt. Eerst langzaam de boel een beetje opwarmen door op bed eerst elkaars lichaam te verkennen en na wat voorspel het pijpen waarbij ze hem regelmatig diep neemt en zonder haar handen te gebruiken. Daarna het echte werk en begonnen in de missionaris en op het moment dat ik klaar begon te komen vroeg ze: doggy?
    Dat standje bewaar ik dan maar voor de volgende keer want ik kwam eigenlijk te vroeg klaar maar probeer je maar eens in te houden met dat uitzicht op de spiegels waar Lucia ook regelmatig naar kijkt. Haar service is ook prima want na het hoogtepunt laat ze je niet aan je lot over en verwijdert ze het condoom voorzichtig. Al met al een bezoek waar niets mis mee was en ik zal haar dan ook vaker gaan bezoeken. Overigens vertelde ze me nog dat ze 5 maanden werkt en 7 maanden in Columbia verblijft. Toch raar dat er zo weinig over haar geschreven wordt aangezien er toch regelmatig klanten bij haar naar binnen gaan.

    Commentaar


    • #5
     Re: Den Haag, Doubletstraat 28 k1, Lucia (Col)(goed)

     Vanavond bij Lucia geweest zag haar van de week op doub. 21 k1 zitten en vanavond zat ze op Doub. 4 k1. Ik had al de gedachte dat ze al een hele tijd in het vak zat maar dat ze er een hele tijd ertussen uit is geweest en aan de resencies te zien klopt het wel (2008).
     Ik naar binnen opzich heeft ze wel een lekker lichaam maar eenmaal binnen 50.- betaald en daar begon het drama al. totaal geen interesse haar telefoon ging 3 keer af en tijdens het neuken pakt ze de telefoon op en gaat lekker bellen. het pijpen was een halve minuut en daarna missio maar naar een paar stoten had ik het al gehad. ik heb me gereedschap bij de wasbak gewassen en daarna kreeg ik een handdoek om het gereedschap te drogen. ik dacht bij mezelf lekker hoor. heb me geval maar nat in de broek gestopt
     bij de deur had ik al een gevoel dat het niks zou worden maar waarschijnlijk heb ik met mijn lul gedacht. volgende keer loop ik haar raam maar heel hard voorbij. voor mij is ze een TMM. oja boven haar billen had ze een arsgewei (tatoo) dus moet dat door de moderator veranderd worden.


     Mvg. TOM HOOKER

     Commentaar


     • #6
      Re: Den Haag, Doubletstraat 04 k1, Lucia (Col)(goed)

      Gisteren was ik ook al in de doublet en op nummer 26a k1 stond een vrouw die ik meende al eens vaker te hebben bezocht maar kon niet meer op haar naam komen. Vandaag laat in de ochtend stond ze er weer en toen zij zich voorstelde als Lucia wist ik het weer. Ik zag in de recensies dat ik haar ongeveer voor één jaar geleden heb bezocht.
      Ze was weer een tijd in Columbia geweest en blijft nu voor ongeveer een half jaar in de doublet. Haar werktijden zijn van 11.00 uur tot een uur of 00.00. uur en s'middags zo rond 16.00 uur tot een uur of 18.00 is ze er dikwijls tussenuit. Eerst een praatje vooraf en een staande lichaamsverkenning waarbij ze haar mooie grote borsten in de strijd gooit.
      Op bed beland ging ze met haar borsten heen en weer over mijn lul en na een tijdje was het zover om een condoom aan te brengen want mijn lul was al behoorlijk op sterkte gekomen. Pijpen was weer van goed niveau en lang genoeg waarna ik haar mocht likken waar ze zelf ook van genoot. Na het aanbrengen van een beetje glijmiddel eerst het standje missio gedaan en na een tijdje gaf ze aan een ander standje te doen dus dat werd doggy en niet veel later ging ze met haar buik plat zodat ik haar goed kon nemen. Trouwens behalve het Engels is ze het Nederlands ook aardig machtig; wel zo handig voor een makkelijke communicatie. Zoals vermeld is nummer 26a k1 haar werklocatie.

      Commentaar


      • #7
       Re: Den Haag, Doubletstraat 26a k1, Lucia (Col)(goed)

       Al een paar keer in de ochtend geweest en 1x een trio met Manuela met deze dame gehad. Ik had zeer goede ervaringen met haar. Maar herhalingsgevaar is niet aanwezig voor mij.

       Commentaar


       • #8
        Re: Den Haag, Doubletstraat 20 k1, Lucia (Col)(uitstekend)

        Madrugador (vroege vogel) Juan kon vanochtend de terugkeer van deze Colombiaanse constateren en ook dat deze grote blondine nu ook weer als vanouds tot het gezelschap van de tempraneras behoort, d.w.z. he tgroepje latina dames dat reeds rond glazenwasserstijd in de straat aanwezig is.

        Ditmaal zit zij dus op de kamer naast haar vorige stek (zie hierboven), die sinds haar vertrek begin afgelopen najaar was ingenomen door eveneens meestal vroeg beginnende landgenote Adriana. Juan herkende hier meteen een geweldige mogelijkheid om de dag, nee de week zelfs, goed te beginnen (zo noemt hij dat) met een triootje met deze Colombiaanse buurvrouwtjes. Er is altijd prima (Colombiaanse?) koffie, uit het keukentje achter beide belendende kamers. Lucia kondigde aan zeker de rest van deze maand (december) op deze plek te zullen blijven.

        Commentaar


        • #9
         Re: Den Haag, Doubletstraat 04 k1, Lucia (Col)(uitstekend)

         Tot mijn grote verbazing kom ik er net achter dat ik deze dame al eens eerder heb bezocht. Het vreemde eraan is dat ik het toen een zeer slechte ervaring vond maar dat was deze keer echt anders. Bij binnenkoms begon ze mij gelijk heel liefdevol te strelen en tijdens het wassen heef ze heel goed geholpen waarna dit vloeiend overging in een sensuele pijpsessie waarbij ik even dacht dat het zc was. Het was ook zo lekker maar ze had deze heel professioneel met haar mond omgedaan. Vervolgens op het bed gaan liggen waar ik heerlijk met haar grote borsten heb liggen spelen. Ze liet het gewillig toe dat ik met mijn hand haar klitje begon te masseren toen ik aan haar tepels lag te zuigen. Vervolgens ben ik bovenop haar gaan zitten en heb lekker tussen haar borsten geneukt. Uiteindelijk heeft ze het condoom afgedaan en heb ik heerlijk tussen haar tieten gespoten. Het is echt ongelooflijk dat ik de vorige keer zo een afknapper heb gehad bij deze dame maar ik heb haar dan ook niet geneukt en daar ging het vorige keer mis. Ik weet zeker dat ik het weer ga proberen bij haar op zeer korte termijn want ze maakt mij echt geil.

         Commentaar


         • #10
          Re: Den Haag, Doubletstraat 04 k1, Lucia (Col)(uitstekend)

          Deze dame heb ik al meerdere keren gespot en ik ben recent is bij haar naar binnengewipt.
          Lucia is een wat mollige Latina met blond haar,en ze heeft iets wat me aantrok.
          Bij binnenkomst overhandigde ik haar het geld,waarna ik me net als Lucia snel begon uit te kleden.
          Ze hielp me netjes om mn net gedouchte leuter nog even extra op te frissen bij de wastafel.
          En hierna begon ze me al staand wat op te geilen.
          We namen plaats op bed en Lucia begon mn leuter tussen haar borsten te bewegen.
          Dit voelde erg lekker waardoor het bloed snel naar een bepaald lichaamsdeel begon te stromen.
          Nadat ze dit een lekkee tijd had gedaan,begon ze me te pijpen.
          Dit deed ze erg lekker,geruime tijd en afwisselend.
          Het werd tijd voor het echte werk en we namen plaats in misio.
          Lang hield ik het door het lekkere voorspel niet vol en vulde al snel het rubbertje.
          Hierna me nog even opgefrist bij de wasbak en lucia waste zich ook nog even van onderen,waarna we ons weer aankleden en afscheid namen.
          Al met al een leuk bezoekje bij een lieve dame,die de tijd voor je neemt.
          Enig minpuntje was dat Lucia een beetje een transpiratieluchtje bij zich had,maar de diensten waren zonder meer goed!

          ....Voor de moderator,haar borsten zijn inderdaad mooi van vorm,maar daar is wel degelijk hulp aan te pas gekomen!
          Groet DD.

          Commentaar


          • #11
           Re: Den Haag, Doubletstraat 30 k4, Lucia (Col)

           Dame is nog steeds aanwezig
           Gisteren heb ik haar weer is bezocht en dat is me erg goed bevallen.
           Het bezoekje verliep ongeveer hetzelfde als het vorige bezoekje,maar ze herkende me nog en er was een leuke klik!
           De hygiëne was nu ook gewoon goed en ik heb me echt prima bij haar vermaakt
           Een lekker knuffelbeertje deze dame!
           Groet DD.

           Commentaar


           • #12
            Re: Den Haag, Doubletstraat 30 k4, Lucia (Col)

            Volgens mij noemt deze dame zich nu Jennifer Lopez. Ik ben vandaag op dit adres binnen geweest. De dame waarmee ik me heb vermaakt, is stevig, heeft kort blond haar, een paar lekker grote borsten en een echte colombiaanse kont. Om haar middel loopt een tatoeage met roosjes erin.
            populus vult decipi

            Commentaar


            • #13
             Re: Den Haag, Doubletstraat 30 k4, Lucia (Col)

             Volgens mij is deze Lucia de Jennifer die ik gisteren heb bezocht. Ik wil toch even een nuttige recensie achterlaten.

             Ik had haar eerder op de avond gezien, maar toen had ze een soort mantelpakje aan. Later op de avond zat op haar bed en had een visnetpakje aan, zodat je haar tieten goed kon zien. Ik liep naar haar raam en ze deed voor me open. Uitnodigend zei dat ik maar lekker binnen moest komen. Ik vroeg hoeveel het koste en ze zei 25 euro. Ik gaf haar 30 euro omdat ik alleen briefjes van 10 had.

             Nadat ik me had uitgekleed en me had gewassen, droogde ze me af en bekeek mijn piem. Dat had ik nog niet meegemaakt; ik vind het wel verstandig van d'r. Als ik op bed ga liggen, komt ze boven me hangen en begint ze mijn tepels te likken. Ze vraagt of ik dat lekker vind. Stomme vraag ;-) Al snel doet ze vakkundig een condoom om mijn piem en begint ze me uitgebreid en vrij lang te pijpen. Ze pijpt erg gevarieerd. Ze begint zachtjes en oppervlakkig, daarna gaat ze naar diep en wat steviger. Ik vond het erg lekker en die 30 euro al helemaal waard. Als ik nu op dit moment was gekomen, dan kon ik al voldaan naar huis gaan :-)

             Even later stelt ze voor om te gaan neuken. Ik kon kiezen: doggy of missio. Ik koos voor missio zodat ik lekker haar tieten kon zien. Tijdens het neuken beweegt ze lekker haar heupen mee. Dat zorgt voor een totaalervaring. Erg lekker. Na een minuut of 5 roep ik dat ik ga komen. Ze moedigt me alleen maar aan. Met een hoop gekreun spuit ik mijn condoom vol en blijf ik even op haar liggen uitpuffen. Dit laat ze lekker toe.

             Na een minuut of twee ga ik uit haar en wil ik zelf de condoom af doen. Dat mocht niet van haar. Zij pakte een tissue en haalt de condoom van mijn piem af. Het is een detail, maar aan dit soort dingen kun je zien dat je te maken hebt met een vakvrouw :-) Na het wassen en aankleden staan we nog even te kletsen. Daarna nemen we afscheid met drie kussen en een kus op de mond (waarbij ze de lippenstift van mijn lippen veegt).

             Leuke vrouw en lekkere seks. Deze Jennifer was stukken beter (en goedkoper) dan de Jennifer in Antwerpen die ik de dag daarvoor had. Als ik weer in de buurt ben, wip ik nog wel eens bij haar binnen.
             populus vult decipi

             Commentaar


             • #14
              Re: Den Haag, Doubletstraat 30 k4, Lucia (Col)

              Ik was eigenlijk op zoek naar Caroline. Maar trof Lucia, ook blond met grote boobs. Lucia noemt zich tegenwoordig Jennifer Lopez. Ze staat niet op 30k4 maar deze keer op 4 k1. Opvallende blonde met grote boobs, die omgeven waren door een soort zwart visnet. Zag er spannend uit. Ik zou dus heel tevreden moeten zijn. Vond het wel erg routinematig en onpersoonlijk. Niet direct een gfe gevoel. Zowel vooraf als na afloop nog een tijdje rondgelopen. In een uur had ze zeker 4 mannen afgewerkt. Dat verklaart mogelijk mijn gevoel dat het er allemaal wel erg professioneel en routinematig aan toe ging. Sex was niet slecht. Maar voor mij geen groot herhalingsgevaar.

              Commentaar


              • #15
               Re: Den Haag, Doubletstraat 06 k3, Lucia (Col)

               Lucia sinds kort weer in de doublet en van de gelegenheid gebruik gemaakt voor een bezoek en het werd nog een plezierige ook. Bij binnenkomst lekker dicht tegen elkaar en een beetje lichaamsverkenning met af en toe wat kusjes hier en daar. Ze ziet er nog steeds prima uit in haar zwarte outfit en sexy kousen. Echt een latinapostuur met vrouwelijke rondingen. Prima service want ze reinigt je lul grondig. Op bed nog even met haar borsten gespeeld en ze positioneerde zich zodanig, terwijl ze me lekker pijpte, dat ik haar kon/mocht vingeren waar ze goed op reageerde. Vervolgens kwam ze met het gezicht naar me toe en pijpte me verder terwijl ze mijn hand naar haar borsten stuurde. Ook ging ze met haar borsten lekker over mijn lul.

               Mijn lul was inmiddels goed op sterkte en dat vond Lucia ook want ze vond hem groot. Daarna wilde ik haar neuken. Eerst klom ze bovenop me en bereed ze me aangenaam. Vervolgens wilde ik doggy want met haar volle kont is dit een verplicht nummer. Het kostte daarna weinig moeite om haar plat doggy te nemen en ze kreunde er lekker bij. Afgesloten in de missio en na flink wat stoten en alle geiligheid het condoom volgespoten. Bij dit laatste standje kwam mijn gewicht iets teveel op haar borsten waardoor ik haar de nodige adem wegnam. Had het zelf niet in de gaten maar uiteraard mijn excuses hiervoor aangeboden. Ook daarna bleef de service goed want ze verwijderde het condoom van mijn lul.

               Conclusie: aantrekkelijke Columbiaanse met een goed figuur en prima service en waarmee je goed kan neuken. Haar kamer is uitnodigend want ruim en netjes en bovendien heeft ze een klein beeldscherm waarop porno te zien is. Haar werktijden zijn van 07.00 uur tot 16.30 uur. Alle dagen van de week werkt ze uitgezonderd de woensdag. Zekers voor herhaling vatbaar.

               Commentaar


               • #16
                Re: Den Haag, Doubletstraat 06 k3, Lucia (Col)

                Heb Lucia weer bezocht. Leuke latina met mooi ietwat stevig postuur. Ze is zeer hygiënisch en ik kreeg weer een grondige wasbeurt. Sex was ook weer prima in orde en kwam veels te vroeg klaar maar dat was de verdienste van Lucia en na de daad nog even fijn, beiden liggend op bed, met elkaar gekletst. Ze vindt het fijn om rustig in het NL wat met je te praten. Wordt vervolgd.

                Commentaar


                • #17
                 Lucia vanmiddag weer eens bezocht. Ze heeft boven een ruime kamer maar warm was het er wel. Gelukkig had ze nog een ventilator waardoor het toch nog uit te houden was.

                 Lucia verzorgt je goed. Ze wast je pik grondig en neemt alle tijd. Daarna even aan mekaar zitten als deel van het voorspel en daarna op bed ging het verder. Een lekkere pijpbeurt en voor het neuken de standjes missio en doggy gekozen. Het kostte wat moeite maar uiteindelijk toch de finish gehaald mede doordat Lucia me omklemde en mijn tepels onder handen nam met haar mond waardoor de opwinding tot grote hoogte steeg.

                 Ze vertelde nog dat ze 22 augustus 4 maanden met vakantie gaat.

                 Commentaar


                 • #18
                  Had al vermeld dat ze weer terug was en aangezien er weinig alternatieven waren en mijn laatste bezoek aan haar weer vele maanden achter me ligt vond ik het wel weer eens tijd. Ze was iets eerder dan gepland teruggekeerd want ze zou pas eind december terugkomen had ze mij destijds verteld.

                  Ze ziet er voor mij nog steeds lekker uit en is vriendelijk en met een klein beetje NL kom je al heel ver. De trappen opgelopen en linksaf kwam ik in haar ruime kamer. Met mijn koude lichaam mocht ik haar warme lichaam gewoon aanraken wat bij veel dames niet wordt gewaardeerd. Nog wat social talk en onderwijl kleedde ik mij uit. Ze hielp me weer met de wasbeurt dus goede service en hygiëne.

                  Ze ging zitten op een fauteuil en staand kreeg ik een lekkere pijpbeurt waarbij ze ook mijn ballen meenam en ze ging er af en toe langsheen. Erg aangenaam en al snel was mijn pik op sterkte. Ze vond hem lekker groot en daar houdt ze van.

                  Op bed ging het verder en na het aanbrengen van wat glijmiddel gingen we van start. Ze klom bovenop en langzaam gleed ie in haar poes. Ze had een tijd geen sex gehad en ondanks het aanbrengen van wat glijmiddel voelde ze best strak aan. Vervolgens overgeschakeld op missio waarbij ze lekker meedeed en kreunde. Trouwens buurvrouw Claudia op 20 werd ook flink onder handen genomen want haar gekreun kwam mij te gehore wat mij wel opwond. In plat doggy waarbij ze haar kutspieren goed gebruikt heb ik het afgemaakt.

                  Conclusie: lekker bezoekje met goede sex en geen tijdsdruk. Lucia begint al vroeg; zo rond 07.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

                  Commentaar


                  • #19
                   Lucia hoort voor mij tot de top 3 van vriendelijkste dames van de straat. Of ze acteert echt briljant, of we hebben een klein klikje, wie het weet mag het zeggen maar het was weer een echte GFE. Ze neemt echt de tijd, eerst mondeling examen afgenomen in de stoel, in 69 verder op het bed en uiteindelijk maar een paar stoten missio gedaan toen hield ik het niet meer tegen. Tijdens het klaarkomen kijkt ze me lief aan en door het rare licht dat er op de kamer schijnt knallen haar ogen en tanden er echt uit, prachtig. Zelfs al ik in dit licht in de spiegel naar ons beiden kijk ziet dat er nog redelijk uit, kun je nagaan. Door de fijne sfeer was ik super ontspannen geworden, Lucia stelde voor om nog even samen te slapen. Was maar even, maar wat een heerlijke afsluiting van mijn bezoek was dit.


                   Commentaar


                   • #20
                    Lucia wenkte me zojuist en deelde mij mede dat ze zondag voor het laatst is en dan gaat ze voor 4 maanden weg.

                    Commentaar


                    • #21
                     Onverwacht zojuist Lucia tegen het lijf gelopen in de doublet. Heb er kort mee gepraat en het kwam erop neer dat ze uitsluitend de woensdag tot 17.00 uur werkzaam is.