Eli (Roem), Amsterdam - De Wallen, La Vie en Rose k1

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Eli (Roem), Amsterdam - De Wallen, La Vie en Rose k1

  Een paar rondjes gemaakt omdat het even duurde voor ik door had dat het meisje van mijn keuze er niet was.

  Na een 2e rondje in de La Vie en Rose gekozen voor het laatste kamertje na 2 x links afgeslagen te hebben, dus dat zal we kamer 8 zijn geweest, maar volgens mij waren er 3 of 4 kamertjes en niet 2 zoals op de plattegrond staat.

  Enfin, er stonden een aantal slanke strakke meisjes, zo ook de Roemeense Larissa, ze sprak aardig Engels, geen woord Nederlands want ze was hier pas een maand. Ze is heel slank, op het magere af, ze had een geil soort badpakje aan waar in haar borstjes stevig naar boven gedrukt werden. Voor Eur 50 heb ik me laten pijpen met een wipje na. Het pijpen stelde niet veel voor, toen ik aangaf te willen wippen ging ze op haar rug liggen en deed met haar hand het onderste gedeelte wat opzij en daarbij kwam een lief geschoren kutje te voorschijn. De verhalen over gezeur over extra geld en gedoe met papier nog in mijn hoofd maakte ik er geen punt van. Zonder glijmiddel kon ik hem zo naar binnen schuiven en een heerlijk potje gerampetampt waarbij ze me lief aankeek.

  Het was een lekkere ervaring in een fatsoenlijke kamer met airco.

 • #2
  Re: Wallen, La Vie en Rose k8, Larissa

  Dit blonde meisje hebben wij overdag al een poosje in beeld op K1 , overigens blijkt zij zicht Ely of Ellie te noemen .. , mijn wandelmaat was erg tevreden ..
  Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

  Commentaar


  • #3
   Wallen, La Vie en Rose k1, Eli

   There in the far corner is a girl trying to draw my attention , a blonde with a blue coloured bikini , she is Eli from Romania and she is a sweetheart. Her price was 50 for suck and fuck , I really enjoyed her , not a stunner but a sweet natural girl , she blew me nicely and the fuck in missionary was more than good. Wanted to change for doggystyle where she carefully asked me for an extra , after a more than perfect bang holding firmly that nice butt in my hands I paid altogether 80. Eli is defn. worth a return and I'm dreaming of her , is all I can do over here

   Commentaar


   • #4
    Re: Wallen, La Vie en Rose k1, Eli

    Hield tijdens gehele sessie bh en broekje aan.
    Pijpen was goed maar weigerde over te gaan naar intiem.
    Heb dit nog nooit meegemaakt! !
    Ziet er leuk uit maar loop er maar met een grote boog omheen!
    Kortom; niet naar binnen gaan. Weggegooid geld!

    Commentaar


    • #5
     Re: Wallen, La Vie en Rose k1, Larissa

     deze Larissa is dezelfde als Eli , herinner mij dat ik toen snel na die post ben gaan kijken daar -
     FBI is een Amerikaanse Chinaman mij goed bekend, ik was met hem in La Vie en Rose, Natasha op nr 5 ging hij niet in op de upsell, bij Eli schijnbaar wel , ik zag haar vanmiddag ook ..

     Oorspronkelijk geplaatst door geoffnl Bekijk bericht
     Heb dit nog nooit meegemaakt! !
     Weggegooid geld!
     zou aardig zijn als geoff eens liet horen wat hij dan zo al meemaakt en waar.
     Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

     Commentaar


     • #6
      Re: Wallen, La Vie en Rose k1, Eli

      Ik kom niet meer zo vaak in La Vie, omdat er overdag toch altijd dezelfde dames staan. Maar vanmiddag zie ik op kamer 1 een lief en mooi meisje dat zich in de spiegel staat op te maken. Slank, wit geblondeerd haar, behoorlijke (sili) borsten. Echt een plaatje zoals op de vroegere Playboy kalender. Na een rondje ga ik terug en wil haar gelijk. Ze stelt zich voor als Eli.

      “It’s fifty”, zegt ze. Als ik vraag of het voor 80 wat relaxter mag, lacht ze: “You may stay one hour, the whole afternoon... if you pay”. Ik houd het bij 80 en heb er geen spijt van.

      Leuk is dat Eli bij alles wat ze zegt of doet haar tongetje naar buiten steekt. Het geeft haar wat ondeugends. Even staand spelen en wat langer tegenover elkaar op bed. Ik krijg er zin in. Pijpen doet Eli goed. Weliswaar zit ze aan het voeteneind, maar in de plafondspiegel kan ik haar goed bezig zien. We doen twee standjes – on top en normal – met een superzalige finish.

      Eli is 24 jaar en Roemeens. Ze heeft flink gespierde armen (ze deed vroeger aan sport). Bij het afscheid wil ze maar één zoen: “I am not Dutch”, lacht ze. “Than I will come back for the other two”, zeg ik.

      Of Eli nou dezelfde is als Larissa vraag ik me dan wel af. In de info staat een A echt, terwijl Eli zeker een C siliconen heeft. Of is die dan na 14 oktober aangebracht...? Eli spreekt ook zeer goed Engels. Mijn ervaring komt meer overeen met die van FBI. Misschien kan Goodbar nog eens kijken? Eli is er nog tot de Kerst.

      Commentaar


      • #7
       Vanmiddag bij Eli binnen gestapt.Lieve gezellige meid waar het gezellig is.
       Gaf 60 en liet haar dat tientje houden als tip.Kreeg gelijk een kusje op mn mond.Op bed eerst met haar tieten gespeeld en zachtjes aan gezogen terwijl ze me lekker aftrekt.Even beffen en toen laten pijpen.was wel goed ook.Daarna heerlijk liggen palen waarbij ze goed meedoet en regelmatig mn mond zoent.kwam zalig klaar.daarna nog haar clitje gevingerd.Ga zeker eens terug bij dit schatje.

       Commentaar


       • #8
        Vanochtend was zij de enige i La Vie en Rose en dat was prima. Had haar al eerder op de todo list geplaatst. Ziet er lief uit met hoog porno gehalte maar valt allemaal wel mee. Ze is aardig maar verder niet spectaculair. Voor mij geen herhalingsgevaar

        Commentaar


        • #9
         Dacht ik niet meer bij Eli terug zou komen maar kon geen weerstand bieden aan haar ondeugende blik. Was dit keer wat meer ontspannen sfeer en ik moet zeggen dat het meer dan prettig was bij deze kleine maar fijne Roemeense opdonder. Ben bang dat het toch niet de laatste keer geweest is. Ze is gewoon heel lief en heeft ook de nodige humor.

         Commentaar


         • #10
          Blijft een heerlijk toppertje deze kleine Roemeense. Ik begin haar leuker en leuker te vinden. Zij mij ook zolang er betaald wordt uiteraard.

          Commentaar


          • #11
           Elli is op moment van schrijven aanwezig, maar bij het proberen van een praatje erg terughoudend, jammer want chat graag even kort met dame in questie om als het beetje klikt ook binnen te stappen om me verder te laten verassen en te
           verwennen. Is zij altijd zo terughoudend?
           Trouwens wie kent de dame in de hoek, gelijk linksaf als je binnenkomt tegen eind van de gang waar je dan inkijkt. Erg mooie en strakke fitte langbenige blondine? Bij zoeken hier nog niet kunnen vinden.

           Commentaar


           • #12
            Ja die terughoudendheid is wel herkenbaar maar eenmaal binnen valt dat reuze mee. Blijft natuurlijk wel een kwestie van smaak maar ik vind haar vriendelijk met gevoel voor humor en mooi uiterlijk.

            Commentaar

            Aan het werk...
            X