Wallen, Stoofsteeg 9 lks, Jennifer

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Wallen, Stoofsteeg 9 lks, Jennifer

  Javaans meisje aan de linkerzijde van de stoofsteeg komende van de bijenkorf. Ze is klein van stuk met altijd geil slipje. Zij kan heerlijk neuken en ze is heel lief. Een van de weinige meisjes die je ook streelt en zoent.

  Ze is ca 165, lichtbruine huidskleur, ze draagt denk blauwgroene lenzen. Ze heeft zwart haar, vaak naar achteren gekamt. Ze is javaans surinaams.

 • #2
  Ja, geweldige meid, die Jennifer. Ze hoeft haar BH niet uit te doen om te zien dat die enorme joekels nep zijn en hard. Denk aan een volleybal die doormidden gezaagd is. Maar tijdens het pijpen, dat ze erg goed doet, \\\"stuitert\\\" zo\\'n borst dan wel weer lekker tegen een been. Bijzonder voor een hollands, jong meisje: ze komt lekker op je zitten bij het neuken. Daarna wisselden we en maakte ik het op z\\'n missionaris lekker af. Fijn dat ze niet de hele stoofsteeg bij elkaar nep-steunt, maar ook niet koud naar de klok ligt te kijken - goede meid kortom! En dat voor 50 euro :P

  Commentaar


  • #3
   Nadat ik Jenifer een internetsite had gezien als model kreeg ik weer zin in haar. Ben na lange tijd weer bij haar geweest en het was geil. Ze likte me pik en me ballen als vanouds en ik heb haar lang gebeft. Ze werkt niet meer zo vaak, maar ik zal haar zeker weer vaker proberen te bezoeken. Die tatouages blijven toch wel geil!

   Commentaar


   • #4
    Re: Wallen, Stoofsteeg 8, Jennifer (uitstekend)

    vorige week aan de wandel en kom ik jennifer tegen, lekker javaans meisje met enorme DD-cup en een heel lekker bekkie P+N 50 heerlijk diep en rustig pijpen en ook tijd voor een relaxed gesprek, ze komt heel lief en rustig over en neemt de tijd voor je, super borsten met een heerlijk rank slank lichaam, eigenlijk model pornstar en dito looks!! ziet mij iid geval zeer zeker terug!!!
    zit in de stoofsteeg halverwege.

    Oorspronkelijk geplaatst door orgasmo
    Ben vandaag langs geweest na deze berichtgeving.
    Ik moet helaas een kanttekening plaatsen. Ze staat aan de rechterkant komend van de bijenkorf. En is te herkennen aan een paar tatoeages. rond haar middel. en een paar chinese tekens op haar rug.

    Commentaar


    • #5
     Nieuwe recensie

     Na een afwezigheid van minstens een half jaar was Doc weer eens op de wallen. Na een verkenningstochtje van een half uur zag ik de beeldschone Jennifer aan de Stoofsteeg nummer tien, de derde deur links komende van de Oude Zijds Achterbrugwal. Jennifer is 25 jaar oud, heeft een werkelijk ongelooflijk mooi lichaam, een even onwaarschijnlijk mooi gezichtje. Naast haar uiterlijke schoonheid – niet onbelangrijk zou je zeggen – kan ik direct de meest in het oog springende eigenschap van deze schoonheid melden: zij is met afstand de liefste dame die ik in 45 jaar op de wallen heb getroffen. Of het nu haar grote, amandelvormige ogen zijn of haar lenige, zeer welgevormde, licht gebruinde 100% Indonesische lijfje, haar volle mond of haar (overigens niet echte, maar wel degelijk zeer gevoelige en heerlijke) D-cup-borsten, alles is van een onovertroffen schoonheid. Haar persoonlijkheid trok mij bij het eerste gesprekje aan de deur direct aan, dus ben ik snel met haar naar de eerste etage getogen. Over de sex kan kan ik alleen maar uiterst positief zijn. Jennifer pijpt als de beste, en ze maakt daarbij smakelijke, zeer sexy geluiden. Haar kleine sappige kutje brengt de meest verwende wandelaar (zoals ik er een ben!) gegarandeerd in extase! Doc is niet snel lyrisch over een betaalde dame, maar voor Jennifer MOET ik een uitzondering maken. Dat is misschien niet zo slim, het kan tot gevolg hebben dat er in de beperkte tijd die Jennifer werkt niet veel tijd voor mij over blijft. Dat moet dan maar, want ere wie ere toekomt, en daar heb ik wel wat voor over. Na al die loftuitingen heb ik de in mijn ogen belangrijkste eigenschap van Jennifer nog niet genoemd. Dat heb ik eigenlijk met opzet voor het laatst bewaard. Deze uitgelezen beauty is namelijk op sociaal terrein een ongekroonde koningin. Nooit eerder heeft Doc in zijn toch lange loopbaan als wandelaar iemand in dit vak getroffen met het geduld, charisma en echte toewijding als deze jonge dame uit de gordel van smaragd. Door een recente operatie aan mijn prostaat duurde het met Doc namelijk allemaal veel langer dan redelijkerwijs mag worden verwacht. Voor Jennifer was dat geen probleem, met diverse standjes, geweldig pijpwerk, een waar engelengeduld en naastenliefde ging dit schatje net zo lang door tot het voor mij zeer bevredigende eindresultaat. Ze vond het nog de normaalste zaak van de wereld ook, verklaarde ze, naar het scheen oprecht. Ik verzekerde haar bij het afscheid dat ze me niet voor het laatst gezien had, daar kan de niet echt modale prijs die ik – geheel uit eigen beweging – betaalde mij niet van af houden. Jennifer werkt op maandag tot en met donderdag van elf uur in de ochtend tot vijf uur in de middag, en is dus een regelrechte aanrader.

     draadjes gekoppeld ....

     Commentaar


     • #6
      Re: Wallen, Stoofsteeg 10, Jennifer (uitstekend)

      Tijdens mijn uitje nr Amsterdam ook de tijd genomen om het vrouwelijk schoon te bewonderen... Mijn oog viel dan ook op deze mooie Jennifer...
      Liet zich lekker beffen en neuken... Me dan lekker laten klaar trekken.
      Jennifer, tot de volgende keer (k)

      Pol

      Pol , uit het Vlaamse land , welkom in Amsterdam !
      Te bed of niet te bed...

      Commentaar


      • #7
       Re: Wallen, Stoofsteeg 10, Jennifer (uitstekend)

       Ik ben afgelopen Dondermiddag bij deze mooie exotische dame geweest . Ze stond al een hele tijd op m'n lijstje, ik had haar denk ik 2 a 2,5 maand geleden gezien (de enige keer) maar daarna dus helemaal niet meer, dus was ik wel blij dat ik haar donderdag zag .

       Jennifer is een hele aardige vrouw die de tijd neemt voor je, en dus gelukkig niet iemand die op de klok kijkt. Ze heeft een fantastisch lichaam, weliswaar door een knappe dokter geholpen, waar ik heerlijk van heb genoten

       Enig minpuntje voor mij waren haar borsten: gelukkig geen keiharde kanonskogels (zoals Hajo1 vermeldde in zijn recensie) maar ook zeker niet heel erg zacht, een beetje ertussen in , maar voor mij persoonlijk hadden ze nog wel ietsje zachter gemogen

       Eigenlijk vond ik het ook wel jammer dat ze zo'n kleine kamer heeft, volgens mij een van de kleinste kamers waar ik ooit ben binnen geweest, je zou er bijna claustrofobisch van worden

       Jennifer, tot de volgende keer

       Commentaar


       • #8
        Re: Wallen, Stoofsteeg 10, Jennifer (uitstekend)

        Ik ben vandaag eens bij Jennifer geweest.

        Persoonlijk val ik op meiden met kort blond haar en een slank lichaam en grote echte borsten. Jennifer is dat totaal niet, maar OMG wat een lijf heeft zij zeg. Okee, ze heeft neppers, maar toen ik die eenmaal vasthield werd ik er nog geiler van.

        Ook is het haar super relaxte persoonlijkheid die me tot haar aantrekt. En, ja, je hebt normale tijd om jezelf uit- en aan te kleden. Ik had zelfs even de tijd om met mijn handdoek wat zweet weg te halen.

        Jennifer is er nog steeds gewoon van 11:00 tot 17:00 en vraagt de normale prijzen voor P&N.

        Voorlopig geen ander voor mij.

        Commentaar


        • #9
         Re: Wallen, Stoofsteeg 10, Jennifer (uitstekend)

         Oorspronkelijk geplaatst door TheOutsideAgency
         Enig minpuntje voor mij waren haar borsten: gelukkig geen keiharde kanonskogels (zoals Hajo1 vermeldde in zijn recensie) maar ook zeker niet heel erg zacht, een beetje ertussen in , maar voor mij persoonlijk hadden ze nog wel ietsje zachter gemogen
         "beetje er tussen in" .... hmm, Jennifer 1 en 2 dan op het zelfde adres .....

         ik den dat er hier al twee Jennifers door elkaar zitten.

         Die oorspronkelijke Javaans / Surinaamse Jennifer , ooit op een website als model , een klein meisje , die is er waarschijnlijk niet meer.
         Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

         Commentaar


         • #10
          Re: Wallen, Stoofsteeg 10, Jennifer (uitstekend)

          Oorspronkelijk geplaatst door goodbar Bekijk bericht
          "Die oorspronkelijke Javaans / Surinaamse Jennifer , ooit op een website als model , een klein meisje , die is er waarschijnlijk niet meer.
          eehh, durf het bijna niet te zeggen Goodbar, maar juist deze Jennifer heb ik vorige week nog zien staan, rechterdeur van de 3 deuren.

          Commentaar


          • #11
           Wallen, Stoofsteeg 10, Jennifer (uitstekend)

           Oorspronkelijk geplaatst door broodpoot Bekijk bericht
           eehh, durf het bijna niet te zeggen Goodbar, maar juist deze Jennifer heb ik vorige week nog zien staan, rechterdeur van de 3 deuren.
           Rechterdeur van de 3 deuren ? Ik zag in die deur op 1e kerstdag 's middags een indisch/chinees meisje met een bescheiden B-cup, kan daarom niet de chinese Lucy zijn, en voldoet ook niet aan de beschrijvingen van de Jennifer(s). Als betr. meisje toch Jennifer heet, dan krijgt Goodbar een hele klus om 4 Jennifers op nr 10 uit elkaar te halen en te houden.

           Zelf ben ik nog altijd nieuwsgierig naar de door Hajo1 beschreven (en nooit gevonden) Jennifer:

           Oorspronkelijk geplaatst door hajo1 Bekijk bericht
           Ja, geweldige meid, die Jennifer. Ze hoeft haar BH niet uit te doen om te zien dat die enorme joekels nep zijn en hard. Denk aan een volleybal die doormidden gezaagd is. ..... - goede meid kortom! En dat voor 50 euro :P


           Is deze Jennifer still around ? Zo ja, dan horen wij dat graag !

           Commentaar


           • #12
            Re: Wallen, Stoofsteeg 10 rts, Jennifer (uitstekend)

            mijn god, laten we het nou niet ingewikkelder maken dan het is.

            Het pand heeft 3 deuren (het is 1 pand want de 3 deuren zijn met elkaar verbonden, althans, achterlangs kunnen de meiden die daar werkzaam zijn bij elkaar komen, ze staan ook regelmatig met elkaar te babbelen), als je ervoor staat staat ze in de rechterdeur, persoonlijk denk ik dat ze nog geen 1 m. 60 is en ze heeft een paar waanzinnig lekkere (mits je er van houdt natuurlijk) sili borsten, ze heeft een tatoo rond haar middel en is Javaans.
            ze heeft slippertjes en draagt (helaas) nooit hoge hakken.
            Ze werkt in de middag 3 á 4 dagen per week.
            In de regel werkt ze standaard op dins- woens - en donderdag.
            Enige tijd geleden stond er in dit topic een link naar een of ander modellenbureau (iets voor videoclips ofzo) met haar foto, vandaar dat ik zeker weet dat het om dezelfde gaat.
            Als ze er niet is staat er idd een ander meisje met indo of Chinese gelaatstrekken (dat zal dus de dame zijn die jij hebt zien zitten), dat is al een paar jaar zo, en aangezien ik al een paar jaar regelmatig op de Wallen loop (op de dag) kan ik hun gezichten wel dromen.

            Ben wel is bij haar naar binnen geweest en realiseer me dat ik daar nooit een recensie van heb geschreven, maar weet wel dat de service toen bovengemiddeld was.

            Ik zou zeggen, probeer het volgende week en/of de week erna op een woensdag en dikke kans dat je haar ziet staan.

            Groet,

            Bp

            Commentaar


            • #13
             Re: Wallen, Stoofsteeg 10 rts, Jennifer (uitstekend)

             Oorspronkelijk geplaatst door joopsex
             Nee ik geloof niet dat ze er bij staat.... Jammer, ben nog steeds op zoek naar deze aziatische schone... Iemand anders wat in de aanbieding?
             kijk 'es aan - wellicht dat je t.z.t zelf ook nog een verslagje in de aanbieding hebt , om een lang verhaal kort te maken , deze Jennifer staat geregeld op nr 10 rechter raam, overdag , 't is een flinke brok , en in het linker raam op nr 10 staat ook een Jennifer , iets dergelijks .....
             Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

             Commentaar


             • #14
              Wallen, Stoofsteeg 10 rts, Jennifer I (uitstekend)

              Oorspronkelijk geplaatst door m.m.randy_s.
              Eindelijk gespot, en bezocht. Piercing "ja" gezet (o.a. tong).
              Na cold shower op kerstavond bij overbuurvrouw Alice, gerealiseerd dat Jennifer I wel wat meer toelichting verdiende na mijn bezoek afgelopen vrijdag. Mooi Indisch meisje, heel vriendelijk, klantgerichte service. Jennifer I is het levende bewijs, dat enhanced tits wel degelijk mooi en lekker kunnen zijn, haar huge rack boehoort tot de beste sili's die ik in mijn handen heb gehad, voelen ook vreselijk lekker aan, rond, romig, absoluut niet te hard, je kan je gezicht er heerlijk in 'begraven', had waarschijnlijk van nature al behoorlijk grote tieten. Ze was op haar knieën voor me gaan zitten, zodat ik er lang en uitvoerig mee kon spelen, moedigde me daarbij ook leuk aan. Poes waarin je lekker je eigen tempo kunt bepalen, toen ik klaar wou komen liep dat dan ook perfect. Jammer dat ze er zo weing schijnt te staan.

              Commentaar


              • #15
               Re: Wallen, Stoofsteeg 10 rts, Jennifer (uitstekend)

               Deze Jennifer heb ik de afgelopen week ook bezocht. Leuk hoor die 13e maand, kun je tenminste ff wat vaker naar deze leuke dames toe. Jennifer heeft een heerlijk lichaam, mooie siliconen borsten en in bed alles oke. Pijpen uitsekend, intiem was wat minder, maar wel heerlijk klaargekomen.

               Commentaar


               • #16
                Re: Wallen, Stoofsteeg 10 rts, Jennifer (uitstekend)

                Ik dacht dat ik alle pareltjes van the RLD inmiddels al had gehad, maar neehoor. Deze Jennifer is voor mij weer een nieuw pareltje. Topklasse en ik vond haar toch behoorlijk intiem hoor.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Wallen, Stoofsteeg 10 rts, Jennifer (uitstekend)

                 Jennifer staat er al zeker weten bijna 5 jaar. Zeker de moeite waard haar ff boven op je te laten rijden en je hoofd tussen die enorme borsten te duwen.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Wallen, Stoofsteeg 10 rts, Jennifer (uitstekend)

                  Jennifer ook weer eens beocht, kom hier al jaren. is een heel lief, mooi, en verzorgde vrouw, met heerlijke grote siliconen, die echt super aanvoelen. megeboob mag ze altijd lang likken en bevoelen, en dat is fantastisch. Daarna zij bovenop, en in een goed tempo aan de slag. Als megeboob dan bijna komt, mag zij het met de hand afmaken, terwijl megaboob haar tepel likt, en streelt. Heerlijk!!!!

                  Ik hoop dat Jennifer er nog lang is, haar service is meer dan goed, en zo zie je het helaas niet emer zo vaak op de wallen.

                  Aanrader eerste klas!

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Wallen, Stoofsteeg 10 rts, Jennifer (uitstekend)

                   Zoals men al duidelijk hierboven kunt lezen is en blijft Jennifer een lekker ding dat LIJKT op een pornoster, maar mochten mensen wat extreme diensten van haar verwachten die de gemiddelde p-ster ook doet, vergeet het dan maar.

                   Het blijft gewoon lekker bij gewoon P+N, geen deepthroat, geen anaal en dat soort dingen.

                   Behandel Jen als een schat en je krijgt er zeker een fijne beurt voor terug.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Wallen, Stoofsteeg 10 rts, Jennifer (uitstekend)

                    Nee, ik ben niet de 21e geweest zoals hierboven lijkt.

                    Maar vandaag heb ik mijn hoofd flink in haar boezem mogen duwen.

                    Jennifer is oorspronkelijk voor mij de eerste betaalde sex geweest, ruim 5 jaar geleden. Ze herkende me nog wel, maar dat al wel komen doordat ik vrij vaak langsliep en altijd koos voor een andere Aziatische.

                    Jennifer begon heerlijk met bovenop me zitten en een tietenspel te maken van vijf minuten waar ik bijna lucht te kort kreeg. Daarna begon ze heerlijk (ongevraagd ) diep te pijpen. Nadat ik tot op 2 x van die "bijna maar toch geen kokhals" geluiden hoorde, werd het me wat onvriendelijk voor haar.

                    Neuken in 3 standjes, cowgirl, doggy en tittyfucking en daarna naast haar mogen uitrusten en even nagebabbeld waar ik wederom flink haar borsten kon likken.

                    Wederom een groot succes en ik kom op korte termijn nog zeker terug

                    100 Eu betekent geen extra service, wel meer tijd.

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Wallen, Stoofsteeg 10 rts, Jennifer (uitstekend)

                     Ik kom net bij jennifer vandaan, amaaij wat een schoonheid zeg en wat een onovertroffen service, Gelijk maar een uurtje gegaan en dat betaalde zich uit, lekker geknuffeld, lekker gepraat (eigenlijk alles lekker) Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Jennifer werkt nu 4 dagen in de week van 11 tot 6, Vrijdag en Zaterdag is ze meestal vrij.