Carmen (Lat), Amsterdam - Singelgebied, Oude Nieuwstraat 2 lks

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Carmen (Lat), Amsterdam - Singelgebied, Oude Nieuwstraat 2 lks

  De meeste dames van het Zandpad worden hier wel beschreven, al dan niet positief. Maar van Carmen lees ik niets. Volgens mij is ze Zuid Europeaans en verkast nogal eens, eerst zat ze links van de brug, toen weer rechts. Later een hele tijd aan het eind rechts en nu zit ze weer rechts ergens in het midden. Ze heeft een naambordje in het raam en een lamp ernaast, als die aan is, dan is ze waarschijnlijk aanwezig. Heeft iemand ervaring met deze dame? Vaak heeft ze lingerie aan en heeft best gevulde borsten, volgens mij gevuld met siliconen. Ben er regelmatig voorbij gewandeld maar durfde nooit zo goed naar binnen te gaan. Is ze een aanrader? Ben benieuwd.

  Groet,
  Porno Piet
  Laatst gewijzigd door goodbar; 05-02-18, 22:36. Reden: Smiley

 • #2
  Ik volg Carmen al jaren, van Den Haag, via Amsterdam, naar Utrecht.
  Als het haar te koud wordt vertrekt zij naar Portugal, haar geboorteland. Haar Nederlands is nog steeds niet perfekt, maar kontakt met haar is eenvoudig en aangenaam.
  Een aantal jaren geleden heeft zij haar borsten laten verkleinen en liften, was voor mij niet nodig geweest, want ze was zalig!
  Maar zalig is ze nog steeds.
  Vaste klanten hebben bij haar vele streepjes voor, ze onthoudt wat je lekker vindt en geeft zichzelf helemaal.
  Ze houdt niet van ruw of hard, maar wel heel erg van groot!
  Een lul kan haar niet groot en dik genoeg zijn.
  Alleen de gedachte aan een enorme pik windt haar al op, en geloof mij, aan een opgewonden Carmen zul je nog vaak terug denken.
  Behandel haar met respect en geef het wat tijd, na een aantal bezoekjes hoor je zonder enige twijfel tot haar vaste klanten!
  Carmen is mooi, lief en lekker!
  Mocht je dit lezen, Carmen, bedankt voor alle zalige momenten met jou!
  Tot gauw!

  Commentaar


  • #3
   Carmen verandert vaak van kamer. Wel is ze altijd te herkennen aan haar naambordje! Ze is erg aardig en het is alweer een tijdje geleden dat ik haar bezocht heb maar wat ik mij ervan kan herinneren was het niet slecht! Niet sensationeel maar gemiddeld die keer dat ik haar bezocht heb. Borsten cup DD waren toen (nog) puur natuur (en volgens mij nog steeds). Normale tarief betaald ad € 50,00 voor p+n.

   Maar wellicht heeft iemand haar vrij recent bezocht en heeft veel betere ervaringen met haar!

   groet
   wimwim

   Commentaar


   • #4
    Carmen , deze heerlijke geile COLUMBIAANSE, is dus géén porugese ook geen spaanse maar n echte columbiaanse sexgodin.

    Kijk echt supermooi is ze niet , ook de jaartjes tellen voor haar , maar mijn hemel wat laat ze je genieten en geniet ze er zelf ook van. Helaas is ze nu voor 1 1/2 maand naar Zuid-Amerika (Venezuela) maar ik denk dat ik alles maar op spaar om dr bij terugkomst de volle lading te geven.

    Commentaar


    • #5
     Re: Utr., Zp 146-2, Carmen (Colombiaanse) (goed)

     Vandaag na een lange periode weer eens bij Carmen geweest,
     was altijd een vaste klant van haar omdat haar service zo goed was. Helaas had ze vandaag schijnbaar wat meer haast en de befaamde behandeling op de stoel bleef ook uit. Ook smeerde ze een hoeveelheid glijmiddel op mijn staaf waardoor er weinig gevoel tijdens de daad was.
     Helaas vind ik dat de service wel erg hard achteruit is gegaan en ik stond dan ook weer met 15 min buiten.

     Commentaar


     • #6
      Re: Utr., Zp 146-2, Carmen (Colombiaanse) (goed)

      Zij is net weer terug van vakantie. Ben voor haar vakantie een aantal keren bij geweest en vond toen ook al dat dat er iets in haar houding was veranderd. Was afgelopen week opnieuw bij haar en stond toen eigenlijk ook binnen 20 minuten buiten. Ga toch eens op zoek naar een jongere versie!

      Commentaar


      • #7
       Re: Utr., Zp 146-2, Carmen (Colombiaanse) (goed)

       carmen ,ze komt inderdaad van colombia!erg knap is ze ook niet maar ze is ook niet lelijk te noemen .wel erg geil en wild in bed,ga regelmatig langs bij haar .ze geniet er ook echt van.was laatst binnen geweest voor 50 euro en kwam pas na 1 uurtje(ongeveer)buiten.niet bepaald zo'n klokkijker dus.nee deze dame verstaat haar vak en oefent ook echt met plezier uit Echt een aanrader !ze heeft trouwens ook wel lekkere (echte)borsten,maar ze hangen wel een beetje.

       Commentaar


       • #8
        Utr., Zp 146-2, Carmen (Colombiaanse) uitstekend

        Deze week weer even bij haar langsgeweest. Het was weer vanouds!
        Eerst even bijgepraat daarna heb ik haar gemasseerd en even later begon ze me te pijpen. Heerlijke lange diepe halen. Vervolgens standje 69 en haar poesje was al lekker nat want volgens mij wind dat haar beslist op.
        Als een cowgirl bovenop me het afgemaakt. Het was in een woord geweldig!

        Commentaar


        • #9
         Re: Utr., Zp 146-2, Carmen (goed)

         Boys,
         Ik ben vanmiddag bij haar geweest. Het was een beetje moeilijk zoeken naar een geschikte dame, die soft SM doet en je ook met volle teugen (in de letterlijke zin) van haar borsten laat genieten. Carmen is niet echt iemand voor SM, maar ze ging wel in op mijn voorstel.
         Inderdaad lekker genieten van die zachte borsten met grote tepels.
         Als ik die recensies hierboven lees, was het niet zo wild bij mij, maar ik had ook niet zo veel tijd. Ik ga er nog wel eens terug.
         Ik dacht dat ze tegen mij zei dat ze afkomstig was van de Canarische eilanden, maar misschien heb ik het niet goed verstaan.

         Commentaar


         • #10
          Re: Utr., Zp 146-2, Carmen (goed)

          Laat deze ochtend bij Carmen (Spaanse) op nummer 146 2e raam geweest, P+N € 50,=.
          Ze vertelde mij (desgevraagd) dat ze uit Spanje (!!) komt.
          Zij houdt inderdaad van zachtjes en rustig, pijpen kan ze tergend (heerlijk) langzaam. Masseer haar schouders mannen, ze vindt het heerlijk en dat verdient ze. Doe het wel voorzichtig en zachtjes. Voelen aan haar tieten vindt ze lekker, maar knijp niet te stevig........
          Neuken (cowboy) was heerlijk, dan stevig dan weer lekker langzaam. Maar ja, ik ben een "snellosser" hoor, dus die jonge afwerkmeisjes laat ik altijd al links liggen (maar dat zegt meer over mij dan over hun). Ik prefereer zo'n pro-DVP.
          Mannen, geniet van haar en met haar, ze is zeker geen bonkezel!!!!!

          Commentaar


          • #11
           Re: Utr., Zp 146-2, Carmen (uitstekend)

           Gisteren begin van de middag opnieuw bij Carmen geweest. Het is de laatste tijd een groot feest. Na eerst even wat bijgekletst te hebben begon zij mij heerlijk te pijpen. Het is beslist waar dat als je vaker bij een meisje komt je veel voordelen krijgt. Zo ook bij Carmen, zij is inderdaad niet meer de jongste maar neemt de tijd en laat je volop genieten. Als ze je kent is veel toegestaan! Lieve Carmen het was weer gweldig

           Commentaar


           • #12
            Re: Utr., Zp 146-2, Carmen (goed)

            vanmiddag weer bij carmen geweest,en heren ze komt toch echt uit venezuela.Voor mij blijft dit toch echt een kanjer.Eerst een lekkere pijpbeurt op de stoel dan op bed een beetje spelen daarna een sixteenigner en afgemaak met haar bovenop.Geweldige sex.Ze is dan wel niet de jongste meer maar de sex is er niet minder om.Ze gaat binnenkort weer op vakantie voor zes weken.

            Commentaar


            • #13
             Re: Utr., Zp 146-2, Carmen (uitstekend)

             Vandaag nog even bij Cramen langsgeweest. Zij vertrekt morgen naar Colombia voor een lange vakantie. Medio september is zij weer terug.

             Het was weer vanouds, bij binnenkomst even knuffelen, beffen, pijpen even in haar heerlijke kutje en daarna heeft ze me afgetrokken.
             Het was in een woord geweldig!

             Commentaar


             • #14
              Re: Utr., Zp 146-2, Carmen (uitstekend)

              Alweer een aantal keren bij mijn vriendin geweest. Zo ook vandaag! Na binnenkomst hartelijk verwelkomt even zoenen en bijgepraat! Daarna aan de slag: pijpen zc en beffen standje 69 en cowgirl zit afgemaakt. Carmen het was ook vandaag weer geweldig!

              Commentaar


              • #15
               Re: Utr., Zp 146-2, Carmen (uitstekend)

               Vanmorgen maar weer eens bij mijn vriendin geweest. Het is onbegrijpelijk dat er niet meer mensen na een bezoek een positieve recensie over haar schrijven. Zij is welliswaar ondertussen een van de ouderen, maar op en top een vakvrouw, die voor zover ik kan beoordelen alles in het werk stelt om haar klanten tevreden te stellen. Zo ook weer vandaag: neemt rustig de tijd, klein beetje knuffelen, heerlijk gepijpt worden, standje 69, jasje erom en in cowgirl lekker afgemaakt! In een woord geweldig. Carmen bedankt!

               Commentaar


               • #16
                Re: Utr., Zp 146-2, Carmen (goed)

                Vrienden,
                Ik ben vandaag langs geweest bij haar. Nette oudere dame, met heerlijk zachte borsten. Ze showt daar terecht mee. Ze gaf zichzelf wat tikken op haar schaamlippen, daar begreep ik de bedoeling niet van. Ik vroeg er niet naar, ik wachtte af wat zou komen, maar dat had daar niets mee te maken. Ik houd er altijd wel van om in mijn tepels geknepen te worden, dat deed ze niet zo hard. Vond ik eigenlijk wel jammer, maar op een gegeven moment zat ze daar op een zachte manier met haar nagels langs te gaan, wat me heel erg geil maakte.
                Volgens mij een vakvrouw.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Utr., Zp 146-2, Carmen (goed)

                 Ik ga deze dame uitproberen, is ze kort en bruin van kleur lekker volslank met een dikke volle kont.

                 Werk ze ook vaak s'nachts

                 ik hoor het wel

                 vrgr


                 Noot v/d Mod.: Uitsluitend overdags

                 Commentaar


                 • #18
                  Utr., Zp 146-2, Carmen (uitstekend)

                  Vanmorgen weer eens op bezoek geweest bij mijn vriendin. Eerst eens uitgebreid bijgekletst, wat gedronken en toen aan het 'werk'.
                  Begonnen met een kleine pijpsessie, vervolgens standje 69, een kleine treksessie en vervolgens in cowsit afgemaakt. Zij stelt werkelijk alles in het werk om het je naar de zin te maken, komt haar afspraken perfekt na en is geweldig schoon op haar lichaam. Ik kom ondertussen al jaren bij haar en we beginnen elkaar ondertussen goed te kennen.
                  Kortom een heerlijk 'wijf' en een aanrader voor de iets oudere!

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Utr., Zp 146-2, Carmen (goed)

                   Carmen was weer op dreef gistermiddag. Ze doet inmiddels ook aan kinky en dat bevalt me wel aan haar. Ze is niet de jongste maar wel de lekkerste op het pad. Voor 50 eurie heerlijk aan mijn trekken gekomen. Pijpen, kinky, neuken in diverse standjes en lekker in haar gekomen. Jaja, ze kent mij al meer dan 10 jaar dus ik verdien dat ook wel! Ik hoop dat ze nog lang mag blijven.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Utr., Zp 146-2, Carmen (goed)

                    MMMMM net even langs Carmen gewipt. Lekker laten pijpen, strelen, teasen en neuken et een heerlijke rijpere dame. Carmen weet inmiddels heel goed wat ze bij mij moet doen om mij een heerlijke sessie te geven. Dat Kinky bevalt me wel aan haar. Heren: een aanrader. In ieder geval wel waar voor je geld!

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Utr., Zp 146-2, Carmen (goed)

                     vandaag weer eens bij haar geweest.Wat een verandering.Pijpen en neuken was als vanouds maar beffen met een beflapje wat eeen afknapper,zeg dan dit wil ik niet meer.Je tong langs een zeem lederenlap is echt niks.Ze gaat zo echt achteruit