Angela (Lat), Amsterdam - Singelgebied, Spuistraat 47 deur

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Angela (Lat), Amsterdam - Singelgebied, Spuistraat 47 deur

  Ik heb haar tig keer eerder zien zitten op de Bergstraat 4 boven. Angela, een 30-jarige Columbiaanse, en vandaag moest het er maar eens van komen.

  Standaard pakket zou € 40 kosten, maar aangezien ik haar eerste klant was vandaag wilde ik graag standje 69 included. Voor € 50 was dit mogelijk.

  Bij binnenkomst heftig voorspel, o.a. Russisch ZC , de vonken vlogen er vanaf. Terwijl Angela op haar knieen op bed zat heb ik haar langdurig gebeft en gerimd, ze smaakte erg goed. Overgegaan in pijpen, onderwijl mocht ik diep met mn vingers bij haar naar binnen en haar prachtige latina-billen betasten. Zelden zo intens meegemaakt met een DVP.

  In doggy afgemaakt. Ook dit ging er zo vurig en wild aan toe dat ik het niet al te lang volhield....

  SUPER ervaring. Ik heb er een nieuwe favoriet bij.

  Angela werkt elke dag overdag, behalve de dinsdag.

  A.O.

 • #2
  Re: Singelgebied, Bergstraat 4 boven, Angela (uitstekend)

  Achter het raam heeft ze een lieve en enigszins ingetogen uitstraling. Haar donkere amandelvormige ogen trokken me naar binnen.

  Op de kamer is ze één brok vuurwerk. Alle spelfacetten werden met een ongekend temperament, van beide partijen, uitgevoerd. De sessie was "mucho caliente" en werd afsloten in de omgekeerde cowgirl in hurkzit...... De oerknal bleef dan ook niet lang uit
  Maatwerk is de maat der dingen................

  Commentaar


  • #3
   Re: Singelgebied, Bergstraat 4 boven, Angela (uitstekend)

   Vanmiddag voor de 2e keer deze dame bezocht. Wederom één groot sexfeest. Deze latina lust er wel pap van. Hartstochtelijk warmt ze je op, zelfs een heuse foot-massage gehad deze keer terwijl ik haar oraal bevredigde.... Uiteraard afgemaakt in een langdurige Doggy.

   Deze dame verdient meer credits en dus meer recensies heren.

   A.O.

   Commentaar


   • #4
    Re: Singelgebied, Bergstraat 4 boven, Angela (uitstekend)

    Zonder deze recensie gelezen te hebben heb ik haar gisteren bezocht.
    Alles wat hierboven beschreven staat klopt.
    Voor 40 euro pn en 10 euro erbij voor een heerlijke likbeurt.
    Ze had me bijna te pakken toen ze me pijpte, maar toen ik zei hoho, nog niet, ben ik op een heerlijk manier doggy klaargekomen.

    Commentaar


    • #5
     Re: Singelgebied, Bergstraat 4 boven, Angela (uitstekend)

     Ben het helemaal eens met de hierboven schrijvende ass-obsessed collega. Bij deze dus een welverdiende recensie voor deze lieve, mooie en bloedgeile latina.
     (al weer enige tijd geleden, maar ze is er nog steeds in de Bergstraat te vinden, bijna iedere dag).

     Commentaar


     • #6
      Re: Singelgebied, Bergstraat 4 bov, Angela (uitstekend)

      Angela is erg ondeugend . Ik was gisteren suuupermelig. Heb zelden zo in een lachstuip gelegen tijdens de oerknal....... .
      Maatwerk is de maat der dingen................

      Commentaar


      • #7
       Re: Singelgebied, Bergstraat 4 bov, Angela (goed)

       Deze mooie Latina is een brok sex en geiligheid dat steeds verder gaat naarmate je vaker op bezoek komt.

       De pret begint meteen bij binnenkomst wanneer deze liefhebster van grote pikken ongeduldig in je kruis (broek nog aan) graait om te voelen wat voor een vlees ze in de kuip heeft.

       Eenmaal gerust gesteld gaat ze op bed liggen om alvast met zichzelf te spelen terwijl ik me uitkleed. Klaar voor de actie begint ze gulzig aan mijn pik te lurken. Ondertussen nodigt ze me uit haar te vingeren. Ik stel haar voor de dildo erbij te pakken zodat ik haar lekkere kutje alvast kan voorbereiden op de uitgebreide neukbeurt die gaat volgen.

       Geen probleem en de dildo verdwijnt moeiteloos diep in haar kutje terwijl ze steeds harder begint te zuigen aan mijn kloppende paal.

       Nadat mijn pik hard genoeg is naar haar zin gaat ze op me zitten en wordt ik als een razende bereden. Na een flinke sessie voorgesteld haar verder van achteren te neuken en het daar af te maken.

       Met een flinke snuif poppers in de bol komt het bevrijdende diepneukende eindoffensief en spuit ik tevreden het rubbertje vol.

       Commentaar


       • #8
        Re: Singelgebied, Bergstraat 4 bov, Angela (uitstekend)

        Een paar dagen geleden, bij mijn bezoekje aan het Singelgebied, had ik me nog zo voorgenomen om deze keer alleen maar wat rond te neuzen en niet naar binnen te gaan. Maar ach, natuurlijk had ik beter moeten weten. Want het mannenlichaam kent immers z'n eigen wetten. Toen ik in de Bergstraat dan ook een mooie Colombiaanse gewaar werd, bleek m'n jongeheer toch wel erg toe aan een verwenbeurt. En Angela, de dame in kwestie, bleek hiervoor de perfecte remedie. Tijdens het praatje vooraf voelde zij al plagerig aan de bobbel in mijn broek. Ik kreeg steeds meer zin in haar en als vanzelfsprekend zei ik ja op haar aanbod: "Pijpen en neuken, 40 euro?"
        Beffen was ook mogelijk, bleek even later, maar dat wilde ik deze keer niet. Dat doe ik misschien wel eens als ik zeker weet dat ik de eerste klant van de dag ben.

        Eenmaal naakt op het bed begon ze met een uitstekende blowjob. Ze pijpte heerlijk en gevarieerd, soms stevig, maar (op mijn verzoek) ook lekker rustig.
        Ondertussen mocht ik uitgebreid aan haar poes zitten. Haar tong deed z'n werk meer dan voortreffelijk, en in een mum van tijd was ik keihard. Maar dit was voor mijn gretige bedgenote gelukkig geen reden om met pijpen op te houden. Enthousiast slobberde ze verder, en pas toen ik aangaf dat ik op de volgende fase over wilde schakelen, gaven haar lippen mijn geslacht voor even z'n vrijheid terug.

        Maar dat duurde niet lang. Want al spoedig hierna liet Angela zich behendig over m'n paal heen zakken en begon me heerlijk te berijden. Steeds verder verdween mijn stamper in haar mooie, zwarte doos, tot de volledige lengte van mijn erectie aan het gezicht was ontrokken. Toen begon mijn verblijf in het paradijs. In een razend tempo jakkerde Angela me af. Ik hoefde niets te doen, alleen maar te genieten. En genieten deed ik! Voor even was mijn jeukende vlaggemast het middelpunt van het omniversum. Als in een trance beleefde ik het vervolg. Een fraai vrouwenlichaam. Deinende borsten. Intens genot. De vertrouwde, soppende klanken van een man en een vrouw.......... En verder herinner ik me nog het petsende geluid van het moment dat haar heerlijke, donkerbruine bilpartij tegen mijn onderlichaam schokte, vlees tegen vlees, m'n wichelroede diep in haar lekkere kut... En het moment dat ze weer opwipte, en ik m'n lichaam zoveel mogelijk omhoog duwde om het contact met haar heerlijke holletje maar niet te verliezen..... Het duurde eindeloos, nou ja, dat leek zo. In werkelijkheid moet het een kwestie van vijf, hooguit tien minuten zijn geweest. Toen was er voor mij geen houden meer aan, en vulde het condoom zich met een eindeloze golf sperma.
        Viva Colombia. Muchos gracias, Angela!

        Als het klopt dat sommige vrouwen als het ware voor het oudste beroep ter wereld geboren zijn, is Angela er zeker één van.

        Commentaar


        • #9
         Re: Singelgebied, Bergstraat 4 bov, Angela (uitstekend)

         Gisteren weer even langs Angela geweest voor een ongeneerde neukbeurt en zoals gebruikelijk was het ook nu weer supergeil. Wat een ongeremde slet is ook
         Gekozen voor het vaste stramien: met de hand lekker opwarmen waarbij ze haar poes riant laat meegenieten, uitgebreid pijpen terwijl ze je lul er half af slurpt. Eenmaal hard genoeg cowgirl pikmans berijden om zaf te sluiten met een harde doggystyle onder het genot van poppers.

         Het was weer een genot om het rubbertje vol te spuiten. Overigens is deze hete dame ook in voor trio's.

         Iemand ervring met de oudere blonde verderop in de straat? Zag haar bij het vertrek. Lijkt me ook een spannende. Reacties graag via IM

         Commentaar


         • #10
          Singelgebied, Bergstraat , Angela (uitstekend)

          van de week in het singelgebied in amsterdam geweest.in de bergstraat zag ik angela zitten .een mooie en aardige latina.voor 50 euro naar binnen en eerst alles wassen terwijl zij al klaar lag op het bed.een beetje opvrijen en lekker pijpen.daar na afgemaakt in doggystyle en heerlijk klaargekomen.al met al een prima adresje.

          Commentaar


          • #11
           Re: Singelgebied, Bergstraat 2 bov, Angela (uitstekend)

           Oorspronkelijk geplaatst door rabbit1973
           Helaas, helaas. Deze schoonheid en stoeipoes heeft in december Nederland verlaten en is definitief terug naar Colombia. Ze gaf aan dat de lol er naar de acties van de Gemeente Amsterdam met het Singelgebied weinig meer voor haar aan was.
           afvoeren dan maar ....
           Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

           Commentaar


           • #12
            singelgebied, bergstraat 2, Angela

            Volgens mij bestond er vroeger al een draadje over deze dame. Ze is Colombiaans, en niet zo groot met stijl zwart haar tot net over haar schouders. Ze werkt zondag overdag beneden, en de rest van de week in de avond boven. Ze wekt de indruk er zelf plezier in te hebben. Ze heeft me lekker gepijpt waarbij ze zelf aangaf gevingerd te willen worden. Bij het neuken werschillende standjes, toen ik klaar was wilde ze dat ik nog zo lang mogelijk in haar bleef voor haar eigen plezier. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar. O ja vandaag had ze een bordje met haar naam voor het raam staan.
            Geile groet,
            12inch(Naar beneden afgerond)


            Angela dan maar weer teruggezet...

            Commentaar


            • #13
             Re: Singelgebied, Bergstraat 2 bov, Angela (uitstekend)

             Kan iemand bevestigen dat het hier inderdaad om dezelfde gulzige sex Latina gaat die eerder op deze locatie haar superkunsten vertoonde?

             Ik voel weer oude geile tijden aankomen

             Commentaar


             • #14
              Re: Singelgebied, Bergstraat 2 bov, Angela (uitstekend)

              Oorspronkelijk geplaatst door Spuit11 Bekijk bericht
              Kan iemand bevestigen dat het hier inderdaad om dezelfde gulzige sex Latina gaat die eerder op deze locatie haar superkunsten vertoonde?

              Ik voel weer oude geile tijden aankomen
              Ik heb haar 2 of 3 weken geleden woensdag overdag zien zitten op dit adres. Geen idee of ze er nu nog (of weer) werkt.

              Commentaar


              • #15
               Re: Singelgebied, Bergstraat 2 bov, Angela (uitstekend)

               Na alle bemoedigende berichten aangaande haar aanwezigheid onlangs weer eens op bezoek geweest bij mijn favoriete porno Latina in de Bergstraat.

               Ik trof haar aan in (de inmiddels troosteloze) Bergstraat. Weekend sessie dus overdag en zat ze in het keldertje van nr. 2.

               Tijd geleden alweer dat ik haar voor het laatst bezocht had omdat ik in de veronderstelling verkeerde dat ze naar Z. Amerika was terug gegaan. Daarnaar gevraagd vertelde ze al die tijd gewoon gewerkt te hebben. Doordeweeks 's avonds boven en in het weekend overdag.

               Of en wanneer maakte me niet uit, blij dat dat ze er was want ik was toe aan een uitgebreide sessie.

               Angela was daar kennelijk ook voor te porren want terwijl ik me nog moest uitkleden lag ze reeds naakt en wijdbeens op bed met zichzelf te spelen.

               Mijn paal zwol flink aan van de geile aanblik en bij het bed aangekomen trok ze me snel en geil hard maar niet meer dan dat want ik werd op het bed gedirigeerd terwijl ze er zelf naast ging staan.

               Al snel werd me duidelijk wat de bedoeling was. Ze vouwde haar geile kutje open en duwde haar clitoris tegen mijn mond. Mijn beurt om haar te 'pijpen'. Met stotende bewegingen, steeds harder en dieper, neukte ze mijn mond.

               Uiteraard werd mijn pik steeds harder en al snel lagen we in 69 als gulzige puppy's aan elkaar te kluiven/likken totdat Angela aangaf klaar gevingerd te worden en aldus geschiedde. Zwaar ademhalend en diep grommend (of althans wekte de indruk) kwam ze klaar.

               Korte pauze en toen was het mijn beurt. Eerder al hard ze tijdens het face fucken hard aan mijn paal getrokken. Ondanks de pijn vroeg ik haar nog eventjes goed hard door te trekken en mijn gepijnigde lid stevig af te zuigen.

               Pijpen kan deze kinky Latina als de beste en daarom al snel tijd voor de neuk sessie met poppers.

               Woorden of eigenlijk sperma schiet tekort want deze dame vindt het geil mannen te verwennen en gaat geen moeite te ver om zich goed en hard te laten pakken in diverse standen. Na drie standjes heb ik haar staand op zijn hondjes genomen, terwijl zij voorover op het bed steunde en kreunde.

               Nadat het rubber gevuld was nog een kort naspel waarbij ze me de laatste druppels zaad wist af te trekken.

               Samenvattend opnieuw een kinky porno sessie, smaakt naar meer

               Overigens iemand andere tips voor kinky Latina's? Graag via IM

               Commentaar


               • #16
                Re: Singelgebied, Bergstraat 2 sous, Angela (uitstekend)

                Beste mensen, dit Porno feest is echt niet normaal, Ik liep langs in de helaas uitgestorven Bergstraat. Op de eerste verdieping zat een dame die constant aan de telefoon zat en geen aandacht wist te geven en wilde hebben. Maar mijn blik daalde naar beneden waar ik een dame van achteren zag met en gigantiche mooie partij billen. ik liep even door en keerde weer om terug te gaan om de voorkant ook te bekijken en ja hoor de voorkantwas ook perfect mooie grote cup c. Ik werd naar binnen gelokt en liet mij verwennen door deze Latina ze gleed uit haar pakje en er kwam een heerlijk vol lichaam te voorschijn. Na het poetsen plaats genomen op het bed en ze begon me heerlijk te pijpen, ik moest mezelf concentreren om niet snel mijn zaad te verschieten. ze likte en zoog er een eind op los totdat ik het niet meer hield en haar keeltje vol spoot. ze bleef doorgaan totdat echt alles eruit was. Nadat ik verlost was van deze shot vroeg ze "nog een keer" rubbertje verwisseld en ze kwam herlijk boven op me zitten en bereed me als of haar leven er vanaf hing. al met al een heerlijke ervaring rijker!!!

                Commentaar


                • #17
                 Re: Singelgebied, Bergstraat 2 sous, Angela (uitstekend)

                 Ik kan niet zeker zijn dat ze angela heet maar het was wel zoiets .

                 gisteren avond in de bergstraat beland en trof daar 2 SA kanjers aan .

                 Op de bovenste raam was deze mooie Columbianse de houd van vingeren
                 Ik mog overal komen mij vingers wordt zelfs in haar kut gedouwd . Eerste ging ze boven op mij zitten en ging
                 als een gek tekeer , dan stantjes verwisseld en op ze hondjes af gemaakt

                 50 euro p n leuk dame goed voor herhaling werkt iedere dag .

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Singelgebied, Bergstraat 2 sous, Angela (uitstekend)

                  werkt ze ook vrijdag avond??? ik hoop het klinkt als hete dame

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Singelgebied, Bergstraat 2 sous, Angela (uitstekend)

                   Ja, deze Latina sexmachine werkt ook op vrijdag, vanaf 19.00 uur.

                   Sowieso is ze vaak aanwezig Afgelopen woensdag stond ze overdag op de Spuistraat, hoekje teerketelsteeg. Later op de avond zou ze dan weer op haar oude stek op de Bergstraat gaan staan voor de avondshift.

                   Ik geloof dat haar vaste vrije dagen maandag en/of dinsdag zijn.

                   Deze dame is een aanrader, zeker wanneer je haar wat vaker bezoekt heb je het idee regelrecht in een pornofilm beland te zijn. Pijpt en neukt als de beste. Laat zich graag hard en diep in verschillende standen neuken. Kickt op grote pikken.

                   Ben benieuwd naar je ervaringen.

                   Oorspronkelijk geplaatst door geile henk Bekijk bericht
                   werkt ze ook vrijdag avond??? ik hoop het klinkt als hete dame

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Singelgebied, Bergstraat 2 sous, Angela (uitstekend)

                    Een verre van passieve dame.
                    Als tijdens het praatje aan de deur grijpt ze je in je kruis.
                    Terwijl ik me ontdoe van mijn kleren is ze al uitvoerig met zichzelf aan het spelen.
                    Het voorspel slaan we maar over, ze gaat direct schrijlings over mij heen zitten
                    duwt me haar vrouwelijke weelderigheid in mijn gezicht, en begint me te pijpen met een snelheid alsof ze de laatste trein nog moet halen.
                    Het neuken is van eenzelfde ongecompliceerdheid. hard, snel, machinaal.
                    Niks mis mee
                    enerzijds voorburgwal, anderzijds achterburgwal

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Singelgebied, Bergstraat 2 sous, Angela (uitstekend)

                     Deze Angela, een vurige Colombiaanse, stond op Maandagmiddag 08/02 op de Ruysdaelkade 123 en wel als je het gangetje inloopt in het rechterraam. Officieel heet dit adres volgens mij Ruysdaelkade 123 midden.