Claudia (Pools), Amsterdam - De Wallen, La Vie en Rose k2

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Claudia (Pools), Amsterdam - De Wallen, La Vie en Rose k2

  Ze viel me op als een mooi meisje met een liefdevolle uitstraling. Claudia, een Poolse van zo'n 1.60. Blond haar met donkerder inplant. Siliconen, piercing in de navel.

  Zodat ze, even later, met dat mooie lijf en die liefdevolle uitstraling bovenop me zat. Goede ervaring.

  Het was een zaterdagmiddag een paar weken geleden. Heb haar daarna ook nog wel gezien.

 • #2
  Re: Nieuwe recensie

  Oorspronkelijk geplaatst door 1001Nacht
  Ze viel me op als een mooi meisje met een liefdevolle uitstraling. Claudia, een Poolse van zo'n 1.60. Blond haar met donkerder inplant. Siliconen, piercing in de navel.

  Zodat ze, even later, met dat mooie lijf en die liefdevolle uitstraling bovenop me zat. Goede ervaring.

  Het was een zaterdagmiddag een paar weken geleden. Heb haar daarna ook nog wel gezien.
  maak gelijk even een recensie die werkt ,
  vink aan Intiem en/of Frans, en selecteer goed of uitstekend !
  en niet je post controleren hoe die er uit ziet, want dan gaat het mis.
  Staat zij 's avonds niet op de kamer van Anna ?
  Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

  Commentaar


  • #3
   Re: Wallen, La Vie en Rose k1, Claudia 
   Oorspronkelijk geplaatst door goodbar
   Staat zij 's avonds niet op de kamer van Anna ?
   Op de zaterdagavonden heb ik haar daar niet gezien...

   Commentaar


   • #4
    Re: Wallen, La Vie en Rose k1, Claudia (uitstekend)

    De "liefdevolle uitstraling" die 1001Nacht hierboven noemt, was me ook opgevallen, de vele malen dat ik een rondje door La Vie en Rose liep. De Poolse Claudia stond dus nog steeds op m'n verlanglijstje en vanmiddag ben ik maar eens bij haar naar binnen gegaan. Ik moet zeggen dat ik er vooraf meer van had verwacht. Maar ze vroeg me gelijk of het de eerste keer was dat ik dit deed... nou ja zeg. Had ik me soms moeten gedragen als een ruwe bootsman, die "dit" natuurlijk veel vaker had gedaan? Het was geen goed voorteken.

    Claudia is overigens geen 18-21 jaar, zoals in de eerste recensie vermeld staat. Ze is 25 jaar, en ze gedraagt zich als 35... Vriendelijk lachen bleef ze, dat wel. Maar voor de rest was het erg afstandelijk en plichtmatig, alsof ik een bezoekje aan de tandarts bracht. Pijpen was niet echt opwindend, neuken lukte met enige moeite wel, maar dat was het dan ook. Ziezo, dat was dat. Afspraak nagekomen, gelukkig maar... Na 20 minuten stond ik weer buiten. De eerste keer dat ik het echt jammer vond dat ik 100 euro had betaald.

    Een meisje even verderop, met wie ik nog even nakletste, vertelde me dat het haar was opgevallen dat klanten bij Claudia al snel weer buiten staan... Misschien een meisje voor de liefhebbers, maar mij ziet ze alleen nog (als ze oplet) voorbij lopen.

    die andere Claudia is een stuk beter op nr 4 - zij vertelde mij trouwens dat Claudia op nr 1 Hongaars is (ja , we lullen wat af zo .... leeftijd aangepast.

    Commentaar


    • #5
     Re: Wallen, La Vie en Rose k1, Claudia (voldoende)

     wat OldAmsterdam vertelt klopt wel. Deze Claudia is een hele lieve meid een hele mooie ook, maar is volgens mij erg onzeker en afstandelijk. Ze heeft niet de mogelijkheid er een echt leuk gesprek van te maken.
     Ik was zo boter .. .. toen ik bij haar binnenstapte en heb best lekkere sex gehad. Pijpen lekker, neuken prima, maar na 1e standje meteen verhoging aangevraagd. Nou ok, goeie bui en geil en op z'n doggies is ze helemaal te gek.
     Dat vond mijn kleine jongen ook. Claudia heeft het feest met een paar flinke rukken tot een heerlijk hoogtepunt gebracht. Whhhhhhhhhooooooooooooooaaaaaaaaahhhhhhhh!

     Ik ga het nog wel een keer proberen, misschien is ze een 2e keer wat losser. op zich ook een uitdaging....

     Commentaar


     • #6
      Re: Wallen, La Vie en Rose k1, Claudia (goed)

      Ik vond deze meid op een zaterdag middag. Ze was heel erg vriendelijk, en heel erg mooi. . Het was het geld meer dan waard!

      Werkt ze op nog meer dagen als donderdag-, en zaterdagmiddag?

      Commentaar


      • #7
       Onbekend, Onbekend, Onbekend (onbekend)

       1st keer bij de wallen geweest, na lang rond gelopen te hebben bijna alle dames gezien te hebben had ik al paar op het oog. Heelaas was die enne die ik egt wouw albezet was ik maar eerder gegaan maarja, zeg altijd meisjes zat. Dus toen ik in de Sint Annen straat kwam ging ik zo hal binnen daar staan 10 meisjes zeer mooie dames paar uit joegoslavie en thailand, En een mooie russian meisje die vond ik egt geweldig dus heb voor haar gekozen ze was egt heel mooie mooie strake lichaam mooie tieten egt alles gewoon. Ze deed er alles aan om mij zo geil mogelijk te krijgen het was een fantastiese meid lekker klein lief mooie blond haar blauwe oogen egt een rus mmmm Toppie.

       Ik hoop dat iemand haar naam weet die weet ik niet meer, Ik weet wel dat ze 25 jaar was .

       Commentaar


       • #8
        la vie en rose, Onbekend, claudia (onbekend)

        Lang blond haar. Klein postuur. grote borsten. piercing in navel. ze zit in het hoekjeachterin. ik denk kamer 1. Claudia ziet er prima uit, zegd dat ze ui't 'russia' komt maar een bezoek aan haar is geen aanrader. Je mag nergens aankomen, ze pijpt slecht en gehaast. ze trekt meer dan dat ze zuigt. voor je het weet sta je weer buiten. hou je geld en sperma dus maar in je zak bij deze dame.

        Commentaar


        • #9
         Re: Wallen, La Vie en Rose k1, Claudia (goed)

         Mijn bezoek aan deze dame vanmiddag is mijn beste ervaring tot nu toe op de wallen. Ik wandelde door La Vie en Rose en wilde bijna al weer weggaan, toen plots mijn aandacht werd getrokken door Claudia in k1. Mooi vriendelijk gezicht, mooi lijf en lekkere borsten (cup C/D?), en ik dacht: waarom niet? Voor 50 euro kreeg ik een kwartier P+N.

         Ik kleedde me uit en zij zich ook, en mijn gereedschap werd meteen al stijf - bij mij een goed teken. Topje deed ze uit, zoals het hoort - vind ik. Het P-gedeelte was een beetje ruw, maar wel lekker en geil. Heel opwindend vond ik ook de spiegels boven ons en naast ons. Daarna verslapte de aandacht wat, maar met wat trekken kwam het weer helemaal goed. Toen zij op mij: zalig, met goed zicht op haar heerlijke boezem. Afgemaakt in missionarisstandje. Ze kreunde lekker mee, maar gelukkig niet zoals een slechte actrice die iets te veel porno heeft gekeken. Na een tijdje hield ik het niet meer en werd de proteine-pudding warm opgediend.

         Een feest dus. Ik kom zeker nog een keer (in beide betekenissen).

         Commentaar


         • #10
          Wallen, La Vie en Rose k1, Claudia

          Dit vind ik wel een interessant draadje. Gisterenavond bij Claudia geweest, en hele draad doorgelezen. Van de 8 berichten over haar diensten zijn er 5 positief en 3 niet zo positief. De interactie tussen dame en klant wisselt hier, en bij Claudia levert dat sessies op die door iedereen anders worden ervaren. Ze draait i.i.g. niet bij iedereen dezelfde routine-handelingen af.

          Ze heeft in haar gezicht wel iets van Ellemieke Vermolen (klik hier) Ik had haar al vaak gezien natuurlijk, maar gisterenavond bleef ik haar wat langer bekijken, en toen viel het kwartje, best wel een heel mooi mokkel dat paste in het profiel van het Randy-type, oftewel spannend en risicovol uitziend type met grote jetsers. Dus naar binnen (€50 S+F) en in spanning benieuwd wat er ging gebeuren.

          Net als bij OldAmsterdam (bericht #4) vroeg ze meteen of dit de eerste keer was dat ik dit deed. Dit getuigt niet van mensenkennis, en wel meer dames vragen zoiets, die zien het kennelijk als onzekerheid/verlegenheid/beginnelingengedrag als je ze beschaafd en niet-routinematig tegemoet treedt. Claudia: "Is this the first time you do this ?", ik: "No, I did this already before you were born". Nou, lachen jôh.

          Ze ging op bed zitten, en toen ik uitgekleed was, deed ze haar topje af. Wat een prachtig stel tieten ! Onder het gepraat over ditjes en datjes mocht ik even haar met haar tieten spelen, ze voelden wel mooi regelmatig aan, de siliconen zijn beslist vakkundig aangebracht. De stemming was goed. Kleine Randy was al snel gegroeid, cd ging er makkelijk om, en kreeg van Claudia nog een complimentje voor de omvang, dus mijn ijdelheid was weer gestreeld.

          Pijpen deed ze in de zgn Iva-01 houding, zijdelings over me heen gebogen, op zo'n wijze dat allebei haar tieten vol voor het grijpen waren , met mijn hand kon ik er maar 1 tegelijk pakken, dus beurtelings haar tieten lekker stevig vol in de hand genomen, ik heb daar erg van genoten. Het pijpen zelf was ook prima.

          Gevraagd in welke position ik wou wippen, mijn favoriete 'normal position'. Haar gladde witte laarzen met hoge witte hakken had ze aangehouden, daar houd ik van, en voor dat we gingen wippen mocht ik mijn fetish nog even lekker uitleven op dat geile schoeisel. Ze lag er prachtig bij klaar voor de missio, zodra ik in haar poes zat toonde ze haar begrip voor mijn fetish door beide hakken achter in mijn benen te planten. En ik heb zelden zo lekker op een stel tieten gelegen , niet vol plomp er op, maar die tieten heerlijk vol tegen me aan voelend. Ze heeft geen snel-klaarkom-poes, dus ik kon er mooi de tijd voor nemen, ze begeleide het met zacht gekreun, ik kon in mijn eigen tempo naar het klaarkomen toewerken, mijn explosie moet op de gang te horen zijn geweest.

          Ze werkt trouwens op de afwijkende tijden van 15:00 to 24:00, vandaar dat je haar zowel in de middag- als de avond-shift kan spotten.

          Voor de moderator: Tot mijn verbazing staat er een cup B bij haar vaste gegevens. Ik weet niet wat ze vroeger had, maar naar mijn bescheiden mening zijn dit D sili's.
          Zou u dit kunnen upgraden ?

          Groet,
          Randy


          Misschien zijn ze gegroeid...

          Commentaar


          • #11
           Wallen, La Vie en Rose k1, Claudia (goed)

           Na precies 3 maanden afwezigheid is Claudia weer terug, op dezelfde kamer.
           Ze is kleiner dan volgende 2 dames, maar ze lijkt, behalve op eerder genoemde Ellemieke, ook op Angela van Hulten (klik hier) .

           Commentaar


           • #12
            Re: Wallen, La Vie en Rose k1, Claudia (goed)

            Oorspronkelijk geplaatst door jimbo78
            Iemand een idee op welke dagen & tijden Claudia werkzaam is?
            Wil er toch een keer graag heen maar ze komt zo koel over.
            Ze ziet er wel altijd appetijtelijk uit in haar witte outfit waar haar rondingen er mooi uitspringen.
            Toch een keer de gok wagen

            Vanmiddag (zondag) zag ik Claudia in ieder geval staan...
            Oorspronkelijk geplaatst door Randy Bekijk bericht
            (...) Ze werkt trouwens op de afwijkende tijden van 15:00 to 24:00, vandaar dat je haar zowel in de middag- als de avond-shift kan spotten. (...)
            Dat koele verdwijnt grotendeels als ze je kent.

            Commentaar


            • #13
             Re: Wallen, La Vie en Rose k1, Claudia (Pools) (goed)

             Bijna een jaar voorbij zonder berichten. Claudia is af en toe lang weg, ze is pas weer teruggekeerd op deze kamer na zo'n afwezigheid. Haar jaarabonnement kan dus geprolongeerd worden.

             Commentaar


             • #14
              Re: Wallen, La Vie en Rose k1, Claudia (Pools) (goed)

              Na een teleurstellende priveontvangst ervaring vandaag, heb ik toch nog gewandeld door de Wallen. Na een hele tijd wandelen zonder maar 1 keer opgewonden te raken, liep ik door La Vie en kwam Claudia tegen. En het vuurtje begon meteen weer aan te wakkeren! Goed teken dus.

              Ontvangst voor haar kamer was al erg grappig en teasend, en dat vond ik al leuk genoeg om naar binnen te komen. En echt waar wat ik heb meegemaakt na een teleurstellende priveontvangst van een uur, heeft Claudia in 20 minuutjes helemaal goed gemaakt. En lekker geile blowjob sessie waarbij ik ook lekker met haar borsten mog spelen. En daarna verschillende variaties op de missio op een lekkere ritme. Heerlijk klaargekomen! Het was lekker en het klikte ook goed.

              Chapeau!

              Commentaar


              • #15
               Wallen, La Vie en Rose k1, Claudia (Pools)

               Oorspronkelijk geplaatst door jimbo78
               Claudia nog aanwezig in la vie?
               Laatse keer dat ik was was zat er iemand anders de gehele dag op de kamer(vrijdag)
               Weet dat ze werkt tussen 15:00 & 23:00 maar niet haar precieze dagen.


               Gisteren (disndag) was Claudia aanwezig...
               Altijd goede tips van OldAmsterdam, zoals ook deze weer

               Gelukkig terug van weggeweest, zij was voor mij odh echt "aan de beurt", weer een lekkere sessie met haar gehad. Naarmate ik haar vaker bezoek, neemt ze meer tijd voor een voorspel. Beautiful tits, lekker stevig, en mooi egaal zonder oneffenheidjes, valt me altijd weer op.

               Overigens werkt ze tegenwoordig niet tot 23:00, maar 2 uur langer tot 01:00 (voorheen was het soms anders).
               Wat betreft haar dagen, in principe elke dag, echter ik ziet incidenteel wel eens een ander op de kamer, dus op z'n Murphyaans kan dat dan (of all days) de dag zijn dat iemand een lange reis heeft gemaakt speciaal voor Claudia.

               Commentaar


               • #16
                Re: Wallen, La Vie en Rose k1, Claudia (Pools)(goed)

                Oorspronkelijk geplaatst door jimbo78
                Is Claudia nog wel aanwezig in la vie en Rose?
                Ben laatst op een zondag en maandag naar Amsterdam geweest en helaas geen Claudia, wel iemand anders.
                Vandaag, zaterdag zie ik haar helaas weer niet staan.
                Draait ze dan alleen de avond&nacht shift?

                Lees dat ze er vrijwel altijd is maar de afgelopen drie keer niet gezien.
                Claudia heeft haar werkschema aangepast.
                Ze werkt alleen vrijdag en zaterdag nog over 2 shifts, maar niet volledig, begint wat later en stopt wat vroeger, werkt dan de ca 12 uren drukkere uren.
                Zondag t/m donderdag werkt ze alleen de dagshift, dan begint ze ca 13:00, dus eerder dan bij dubbele shifts.

                In het geval van Jimbo zal ze dus afwezig zijn geweest, want dat klinkt als tijdstippen dat ze er anders wel is. Ze gaat nogal eens weg, soms voor een aantal weken. Bijvoorbeeld morgen gaat ze voor 10 dagen weg, maar ik weet niet of ze dan eerst nog ff een dagshift draait. Vandaag is ze er iig wel, vanmiddag en vanavond.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Wallen, La Vie en Rose k1, (Russin)

                 Met Pinksteren, het feest van de internationale verbroeder/zustering en de spraakverwarringen ..... op kamer 1 van La Vie en Rose een mooie russin genomen. Naam vergeten. Slanke meid sprak goed engels . Mooi borsten. Geen gezeur over de service of helemaal naakt gaan. Iets wat ik nogwel eens vergeet.
                 Ze pijpte fantastisch en we hebben het in missionaris en dogy afgemaakt.
                 Aan te bevelen.

                 Commentaar


                 • #18
                  Wallen, La Vie en Rose k1, Claudia (Pools)

                  Oorspronkelijk geplaatst door jimbo78
                  Deze dame nog aanwezig?
                  Meerdere malen door la Vie gelopen maar helaas?
                  Claudia is langdurig afwezig, zou volgens informatie ergens in october weer terug zijn, maar zeker is dat niet.

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Wallen, La Vie en Rose k1, Claudia (Pools)(goed)

                   Twee maanden later en heb helaas nog steeds geen Claudia gespot.
                   Het enige wat ik op k1 zie is een gesloten deur.
                   Ben ik er nou constant op het verkeerde moment of is ze überhaupt nog wel aanwezig?

                   De volgende keer toch maar eens vragen aan de buurvrouw of zijn iets meer weet.
                   Elke keer weer vergeet ik het te vragen.

                   Commentaar


                   • #20
                    Re: Wallen, La Vie en Rose k1, Claudia (Pools)(goed)

                    Oorspronkelijk geplaatst door jimbo78 Bekijk bericht
                    Twee maanden later en heb helaas nog steeds geen Claudia gespot.
                    Het enige wat ik op k1 zie is een gesloten deur.
                    Ben ik er nou constant op het verkeerde moment of is ze überhaupt nog wel aanwezig?

                    ik zag Claudia gisterenmiddag terug in La Vie en Rose k6 ...
                    Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Wallen, La Vie en Rose k1, Claudia (Pools)(goed)

                     Oorspronkelijk geplaatst door goodbar Bekijk bericht
                     ik zag Claudia gisterenmiddag terug in La Vie en Rose k6 ...
                     Claudia zie ik tegenwoordig 's avonds in La Vie op k2 , nog steeds het zelfde meisje , hoewel ik die cup D er niet aan af zie ...
                     correct me if i'm wrong ...