Lucia (Tsjech), Amsterdam - De Wallen, Trompettersteeg 5-5

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Lucia (Tsjech), Amsterdam - De Wallen, Trompettersteeg 5-5

  Aantrekkelijke tsjechische dame, lang zwart haar en zwarte visnet kousen, achter een deur onder een trap bij huisnummer 80, 's avonds (rond 20:00).
  Pijpt voorzichtig maar wel lekker, geen haast, daarna lekker bovenop afgemaakt.
  Praat niet veel maar dat kan ook door het taalverschil komen...

 • #2
  Re: Nieuwe recensie

  Oorspronkelijk geplaatst door f4fun
  Aantrekkelijke tsjechische dame, lang zwart haar en zwarte visnet kousen, achter een deur onder een trap bij huisnummer 80, 's avonds (rond 20:00).
  Pijpt voorzichtig maar wel lekker, geen haast, daarna lekker bovenop afgemaakt.
  Praat niet veel maar dat kan ook door het taalverschil komen...
  Deze opvallend mooie dame, redelijk felrode lipstick, met lang zwart krullend haar, een zwart pakje en zwarte visnetkousen is daar nog iedere avond te vinden, 80 sous , ze zit altijd vlak achter het raam .....
  Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

  Commentaar


  • #3
   Nieuwe recensie

   Vrijdag ben ik bij Lucia naar binnen gegaan aan de oudezijds achterburgwal, het nummer is mij ontgaan. Het was als ik het mij goed herinner ergens tegenover de Barndesteeg. Ze droeg net nylons en zat op een krukje voor haar deur. Haar deur ging maar op een kier om te kunnen overleggen.

   Eenmaal binnen kwam ik via een klein afstapje in haar kamer. Ze kwam uit Trjechië, Praag om precies te zijn. Ze woonde hier al 2 jaar, maar het gesprek ging in het engels. Toen we op bed laggen zag ik dat ze haar bh nog aan had, ik ben er maar niet over begonnen. Het pijpen was niet erg bijzonder. Ze nam alleen mijn eikel in de mond en trok me een beetje af met haar vingers. Dat laatste deed ze echter met veel gevoel, maar ook weer niet lang.

   Ik was er klaar voor vertelde ze mij, hoewel ik dat wel was mocht het pijpen wel iets langer duren. Ze ging al liggen, waarop ik vroeg of het ook doggy mocht. Gezien al het voorgaande was ik aangenaam verrasd dat dat goed was. En dat maakte alles weer goed. Na afloop nam ze mijn condoom af en gaf mij me ook nog wat papier. Ook erg prettig.

   Tijdens het aankleden nog even met haar gesproken, ze had niet echt haast om mij weg te krijgen. Voordat ik naar buiten ging kreeg ik nog drie zoenen op mijn wang. Die gewoonte kent ze dus ook, hoewel ik dat niet gewent ben met dames in haar vakgebied.

   Commentaar


   • #4
    Re: Wallen, Oudezijds voorburgwal , Lucia (goed)

    Dacht eigenlijk dat zij als Elinka bekend stond, maar Lucia klinkt meer aannemelijk :

    http://hookers.nl/showthread.php?t=63821

    op de Achterburgwal 80 sous. Ze zit altijd vlak tegen het raam aan de straat.
    Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

    Commentaar


    • #5
     Re: Wallen, Oudezijds Achterburgwal 80 sous, Lucia (Elinka) (uitstekend)

     Gisteren bij deze hele mooie meid geweest. Pijpen stelt inderdaad niet zoveel voor, maar het neuken is best lekker en daar mag je ook de tijd voor nemen.

     Zeer aardig, Jammer dat ze haar BH niet uitdoet, maar dat schijnt in Amsterdam normaal te zijn.

     Commentaar


     • #6
      Re: Wallen, Oudezijds Achterburgwal 80 sous, Lucia (Elinka) (uitstekend)

      Lucia, ex OZA 80 sous, zat vanavond op OZA 110 helemaal links, in haar bekende pose , op de kruk vlak tegen het raam, altijd dus met haar zwarte netkousen ....
      Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

      Commentaar


      • #7
       Re: Wallen, Oudezijds Achterburgwal 110-1, Lucia (Elinka) (uitstekend)

       Afgelopen weekend bij mijn wandeling over de Wallen raakte ik gaandeweg gefascineerd door de lonkende blik van deze Oosteuropese dame, maar ook door haar ontegenzeggelijke schoonheid. Op een gegeven moment vond ik het toch wel tijd voor een nadere inspectie dus naar binnen en het standaardtarief van 50 euri voor 15 minuten neergelegd voor p+n (dit doe ik vrijwel altijd als ik voor de 1e keer bij een dame kom).
       Maar helaas, het topje ging niet uit, haar jarretels bleven aan, het pijpen was wel aardig, maar de sex kwam mij ietwat plichtmatig over. Niettemin net binnen het kwartier het cd'tje volgespoten, gewassen en met wederzijdse aardigheden afscheid genomen. De herhalingskans is voor mij niet groot, want de passie of de klik, toch niet onbelangrijk bij het bezoeken van een DVP, ontbrak gewoon.
       Specialist in opleiding in exotische dames.

       Commentaar


       • #8
        Wallen, Oudezijds Achterburgwal 110-1, Lucia (Elinka) (goed)

        Lucia gisteravond eens van dichtbij bekeken, hoe dichterbij je komt hoe mooier ze is, ook mooie grote ogen. Op een afstand vond ik haar een spaans type, die pose en haar outfit van netkousen en verder zwarte bh en een soort vestje daar houd ik wel van, ik was altijd al nieuwsgierig, heeft toch een tijdje geduurd eer ik er op af stapte. Eenmaal binnen zei ze ongevraagd dat ze Lucia uit Praag was, ze converseert geciviliseerd, echt een mooie en beschaafde vrouw. En dus niet spaans, zoals ik altijd dacht, hoewel haar artiesten-naam wel spaans is.

        Ze ging op de rand van het bed zitten en vroeg me vriendelijk te gaan liggen. Nog voordat ik een kans kreeg haar tieten te voelen, ging ze op haar knieën tussen mijn benen zitten, zodat ik haar tieten nu helemaal niet kon aanraken. Nu begin ik al lang niet meer over kleren uittrekken (tegen bijbetaling), genoeg beauties die voor het basistarief wel helemaal bloot gaan, als ik het voor de rest naar mijn zin heb, neem ik het zoals het komt. Zo'n hele mooie vrouw die alles aanhoudt, voor mij heeft dat dan weer iets spannends, ik had iig een goed gevoel bij haar.

        Geen voorspel, cd ging er meteen om, dat ging goed, door mijn relaxte goede gevoel was junior al redelijk in opstand aan het komen. Het pijpen zelf was niet zo bijzonder, ook hierbij ging ze beschaafd te werk, een beetje terughoudend, correct maar zonder dat mijn paal nou echt een beurt kreeg, wel net lang genoeg om het voldoende te vinden.

        Zoals deze beauty daar zat, full dressed, kalm pijpen, werkte voor mij als een afrodisiacum, kreeg ik ontzettende zin om haar goed stevig te berijden. Ze ging op haar rug liggen, slipje ging wel uit , ze ging met haar kont omhoog en toen met haar hand onder haar billen om mij naar naar binnen te geleiden. Hand hield ze er gelukkig niet bij, en ik zat er diep genoeg in, haar poes is niet zo dat je snel op exploderen staat, ik kon flink stevig stoten en daar een behoorlijk tijdje mee doorgaan zonder tegen het klaarkomen aan te zitten, dit liet ze geduldig toe, en maakte ook wat zachte geluidjes. Op een gegeven moment diende het zich aan, en het cd met heerlijk klaarkomen volgespoten.

        Toen ik me aankleedde verwisselde ze haar zwarte bh voor een lichter exemplaar, ik zei haar dat ik die zwarte nou juist zo mooi vond, maar ze zei iets over de verlichting bij de deur, waardoor ze een lichtere wou proberen. Zodoende kreeg ik nog wel een blik op haar blote tieten, iets tussen A en B.

        Die kamers op OZA 110 (ik heb 1 en 3 gezien) zijn mooi, groot en goed ingericht, dat heeft deze kamertjes-verhuurder dan goed verzorgd, rond de jaarwisseling is de middag-huur trouwens wel met 80 % verhoogd.
        Lucia zat voorheen op 80-4 (sous rts), daarvoor geruime tijd met Gaby samen op dat adres, en weer daarvoor zat Gaby daar alleen, bij Gaby een keer geweest, hield ook al haar kleren aan en was ook mooi, dit terzijde.

        Vond het best wel opwindend, met zo'n mooie vrouw stevig neuken terwijl ze haar kleren aanheeft. Ik kom nog wel eens terug.

        Groet,
        Jake
        .

        Commentaar


        • #9
         Wallen, Dollebegijnensteeg 7-2 (vanaf gracht), Lucia (Elinka) (goed)

         Eerst ff off-topic over de buurvrouw. Wandelend in de DB, benieuwd hoe Nele er dan wel uit ziet.
         Nele , very pretty slender blonde Bulgarian , impressive rack , beautiful in every aspect
         Leek me wel een uitdaging om te kijken of ik wat verder kan komen dan de "no touch". Zowel maandag als dinsdag stond daar echter een ander meisje ..... Nele alweer vertrokken of verhuisd ?

         Anyway, het raam er naast stond Tsjechische Lucia in de open deur. Geen impressive rack, maar wel een mooie stijlvolle meid. Aantal maanden terug een keer 's avonds bij haar geweest op de OZA. Terwijl ik langslopend groette, groette ze terug alsof ik een vaste klant was, toch opmerkelijk hoe ze die gezichten allemaal onthouden. Lucia is lekker lang (1.75 denk ik) en heeft een erotische uitstraling met niet te omschrijven appeal, iig voor mij, als ze tegen me begint te praten ben ik verkocht, mijn libido ging spontaan omhoog, dus mee naar boven gegaan.
         Die vorige keer bleven, behalve het slipje, alle kleren aan. Nu ging alles direct uit. Tieten schat ik op een kleine B, ze zijn wel lekker stevig. Pijpen was niet buitengewoon, maar wel goed genoeg. Apart was weer dat ze in missio mijn paal naar binnen leidde door met haar kont iets omhoog te gaan, en dan haar hand onder de billen. Goed vol lichamelijk contact bij de wip, voelde heerlijk intiem en toch redelijk stevig kunnen stoten, lekker tijdje vol kunnen houden totdat ik heftig explodeerde.

         Voor de Totaal Score: Lucia is dus verhuisd naar DB 7-2 (v/a gracht), nu middag-shift ipv avond. 22-25 is ze volgens mij niet meer. Toch nog over lengtes ? Tja, Lucia en Britney (Stoof 7-m, zat.) staan allebei op 1.70, terwijl Lucia ongeveer een kop groter is ....

         Commentaar


         • #10
          Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 9-2 (vanaf gracht), Lucia (Elinka) (goed)

          Lucia, oog verblindend ze heeft iets weg van een zuid europese maar ze komt uit Praag! Maar zoals ik wel vaker heb mee gemaakt oogverblindend is niet alles en vaak is het dus gewoon schijn bedriegt. Pijpen was slecht (gebruikte veel haar handen) Daarna ik bovenop zat er weer een hand in de weg. Leuke mooie meid maar ik kom niet meer.

          Commentaar


          • #11
           Wallen, Dollebegijnensteeg 9-2 (vanaf gracht), Lucia

           Lucia ben ik sinds augustus al vele malen voorbij gelopen op haar kamer DB 9-2. En iedere keer lachte ze vriendelijk naar me, soms wel een paar keer per dag... Mooie dame, stijlvol en beschaafd uiterlijk. Zou het wat worden met haar, vroeg ik me steeds af. Enfin, nadat ik vanmiddag al voor de derde keer langs haar deur was gelopen, ging ik eindelijk eens bij haar binnen.

           Lucia, inmiddels 26 jaar, afkomstig uit Tsjechië (Praag). Als ik aanbied een half uur te willen blijven, gaat ze gelijk helemaal bloot. Ze ziet er zeker goed uit, mooie borsten en helemaal echt (door de push-up had ik daar bij het langslopen toch aan getwijfeld). Visnetkousen blijven aan. Ja, jammer dat ze niet om voorspel geeft. We zitten wel even tegenover elkaar op onze knieën (mijn geliefde startpositie), maar vrij snel gaat het condoom erom en begint ze te pijpen. Gelukkig doet ze dat vanuit onze starthouding, geknield voor me dus, zodat ik haar fraaie rug kan masseren. Pijpen doet Lucia overigens geroutineerd en vakkundig, ik heb geen klagen...

           Daarna over naar ‘normal position’, waarbij Lucia flink meebeweegt. Dat ziet er wel sensueel uit, maar echt lekker stoten lukt me zo niet. Dus over naar de doggy, die stukken beter voelt. Ik kan haar dan ook goed bij haar heupen vastpakken. Ze houdt er wel een handje bij, maar m.i. vooral om het condoom vast te houden. Gaat verder allemaal zoals het hoort, inclusief nog even leuk nakletsen na afloop.

           Lucia is een vriendelijke, beschaafde dame, ze spreekt ook mooi Engels. Goede dvp met de nodige ervaring, houdt een zekere afstand – wellicht wordt dat bij herhaalbezoeken minder. Voor een keer vond ik het een goede ervaring.

           Wat betreft de info: die 1.70 m. houd ik maar zo, zonder naaldhakken is ze toch echt kleiner dan ik (1.75 m.). Postuur slank, nou ja dat gaat wel richting normaal. En zwart haar zal ze van nature wel hebben, maar er zit nu een flinke grijze spoeling overheen.

           Commentaar


           • #12
            Re: Wallen, Dollebegijnensteeg 9-2 (vanaf gracht), Lucia (Elinka) (goed)

            Lucia. Mooie, knappe, en ook stijlvolle meid. Ik had haar al vele keren gespot, maar vond haar lach iets te vriendelijk en vond haar eigenlijk ook te mooi. Hele mooie meisjes die in dit vak zitten vallen namelijk bij een bezoek meestal tegen. Ondanks mijn steevaste doorlopen bij haar raam bleef ze echter altijd even vriendelijk lachen en wenken, en dat triggerde me toch wel, dus ik heb vanmiddag de sprong maar gewaagd. Ze is inderdaad zeer voorkomend, spreekt goed en keurig Engels, en is zeer behulpzaam met het aangeven van zeep en tissues. Wat ik wonderlijk vond was dat ze me, ondanks dat ik me gewassen had van tevoren, toch nog op bed zittend ging zitten poetsen met een soort vochtig toiletpapier, helemaal omdat ze daarna meteen een condoom er omheen deed, dus de functie daarvan ontging me eerlijk gezegd. Het geheel ging toch allemaal wat routineus vond ik. Ze ging wel helemaal uit de kleren, en ik mocht overal aanzitten, maar het pijpen was erg kort, zoals door meerderen hiervoor opgemerkt, en ook de cowgirl had best iets langer gemogen. Ze is te aantrekkelijk om het moment lang te kunnen uitstellen echter dus uiteindelijk in missio de daad afgemaakt, en daarbij vond ik haar toch wel weer erg lekker meedoen, en ik mocht zelfs nog even blijven liggen daarna, met m’n pik nog in haar.

            Kortom, wel erg routineus, maar een knappe vriendelijke meid, en voor herhaling vatbaar.

            Kees
            Only an enlightened penis
            can heal a wounded vagina.

            Commentaar


            • #13
             Re: Wallen, Trompettersteeg 5-5, Lucia (Elinka) (goed)

             Lucia is verhuisd naar Trompettersteeg 5-5. Ze vertelde dat ze deze kamer voor vast heeft.

             Commentaar


             • #14
              Wallen, Trompettersteeg 5-5, Lucia (Elinka) (goed)

              Lucia is weer terug van haar zoveelste vakantie, althans ik zag haar vanmiddag weer voor het eerst terug. Via via gehoord dat ze om de zoveel weken een paar weken weg gaat, ze is idd frequent niet aanwezig.

              Vanmiddag bij haar geweest. Aan mijn vorige recensie verandert niets (P goed, N uitstekend). Er zijn wel 2 vaste gegevens veranderd.
              Voor haar vakantie viel me al op, dat ze grotere tieten had aangeschaft, dus daar wou ik nu meer van weten. Voorheen had ze naturel tussen A en B, het is nu een forse B, ze oogden duidelijk groter dan bij mijn vorige visites, en ik kon duidelijk de siliconen voelen, lekker stevig . Ze ging helemaal naakt, maar aangekleed lijkt het door de push-up trouwens nog groter.

              Ze heeft haar van oorsprong donkere haar nu helemaal lichtblond gemaakt, en het staat haar goed.

              Neuken was weer uitstekend, het kreunen een beetje over de top, maar stoorde niet. Ik lag ook prinsheerlijk op haar tieten, en kon weer duidelijk voelen dat ze groter en steviger zijn dan vorige keren.

              Voor de moderator: Kunt u echt omzetten naar siliconen ? En haarkleur naar blond ? Dat laatste voor zolang als het duurt, wel u loopt er zelf vaak genoeg langs om dat in de gaten te houden


              Lucia aangepast. We zullen op haar blijven letten...

              Commentaar


              • #15
               Re: Wallen, Trompettersteeg 5-5, Lucia (Elinka) (goed)

               Ben vandaag weer bij Lucia op bezoek geweest, ze was vandaag weer begonnen na 2 weken vakantie, ze gaat er inderdaad vaak tussenuit maar nooit langer dan 2 weken.

               Vandaag was net als voorgaande keer het pijpen er erg goed, ze weet wat ze moet doen om het lekker te maken. Na heb pijpen klom ze op me en bewoog lekker heen en weer. Ik moet zeggen dat 'girl on top' en t pijpen haar beste verdiensten zijn(naar mijn mening natuurlijk).
               Na de 'girl on top' hebben we het op verschillende standtjes afgemaakt ik heb zeker het gevoel dat ik waar voor me geld heb gekregen.

               Ze zit inderdaad op een vaste plek in de trompettersteeg.

               Deze mooie dame ziet mij nog wel terug want ze heeft goed kwaliteiten.


               Chao

               Commentaar


               • #16
                Re: Wallen, Trompettersteeg 5-5, Lucia (Elinka) (goed)

                Ben al een aantal keren bij Lucia geweest (afgelopen woensdag en vrijdag voor het laatst).

                Moet zeggen, ze geeft veel waar je geld.
                Ze begon mij eerst te pijpen (wat ze uitstekend deed), uit eindelijk in doggie style afgemaakt.

                Ze vroeg of ik nog een 2de keer wou, wat ik dus ook gedaan heb.

                Lucia is zeer vriendelijk. Ze is na deze week voor 2 weken naar praag.

                Ze is wel 1 van de toppers bij mij.

                Commentaar


                • #17
                 Re: Wallen, Trompettersteeg 5-5, Lucia / Elinka (goed)

                 Gisteren eind van de middag nog bij Lucia geweest.

                 Het blijft een plezier om bij haar te zijn, altijd vriendelijk en behulpzaam.

                 Pijpen zoals van ouds goed, girl on top, vervolgens missionaris en in doggy style afgemaakt.

                 Ondanks dat d'r "shift" over was, nam ze wel alle tijd.
                 Nog even gepraat na afloop.

                 echt een wereld meid, ze is er alleen volgende week nog. Daarna gaat ze voor 2 weken weg.

                 Commentaar


                 • #18
                  Re: Wallen, Trompettersteeg 5-5, Lucia / Elinka (goed)

                  Tsja Lucia,
                  'k Ben nu 2 x bij haar geweest, een heerlijke meid.
                  Herken veel van andere recenties, ze is heel aardig en gewillig. Elegant en lief, een heerlijke babbel.
                  Gaat lekker mee met jouw fantasie.

                  Eerst lekker voor me gestript.... daar staat ze dan met haar benen gespreid, handen in haar nek, tepels hard. Spread your legs more. Ze doet 't. Schaamlippen staan al iets uit elkaar. Dit blijft toch een prima starthouding.
                  Ze laat zich lekker overal checken (vingers mogen niet in haar gleufje)
                  Helemaal geschoren kutje, je voelt wel stoppeltjes.
                  Ze zei een beetje verlegen:" I shaved me this morning".
                  Haar tietjes krijgen ook een voelbeurt. De siliconen voel je goed.
                  "Turn around, please. Bend for me."
                  Wat een geweldig kontje.
                  Na de volledige bodycheck tijd voor een ander standje: op bed "ass up" en hoofd in de kussens. Haar vochtige gleuf wordt nog natter wanneer 'k haar vinger. Ze kreunt soms een beetje te gemaakt, maar je kunt niet alles hebben.
                  Time for the blowjob:
                  Cd brengt ze heerlijk met haar mond bij je aan. Pijpen lekker op haar knieën voor me. De eerste keer was 't voorzichtig. De tweede keer op mijn verzoek steviger en dieper. That's my girl.
                  Standje 69 op bed, heerlijk uitzicht op pijpende dvp en de gaatjes vlak voor je.
                  Dear Lucia, thank you for your service!

                  *                  *je

                  Commentaar


                  • #19
                   Re: Wallen, Trompettersteeg 5-5, Lucia / Elinka (uitstekend)

                   Vandaag met haar afgesproken. Ze stond me al in de deuropening op te wachten. Ze zag er weer echt geil uit. Ze had lekkere zwarte netkouzen aan, een kleine zwarte string en bijpassend bh-tje.
                   'k Haar eerst maar eens heerlijk beet gepakt..

                   Heerlijke tijd met haar beleefd. Striptease, haar van alle kanten bekeken en gevingerd en ze is heerlijk klaargekomen (wat een sexy moment...) heerlijk lang en diep pijpen, op haar knietjes voor me, standje 69, daarna girl on top reversed (gelukkig geen gel ofzo) en ook prachtig face to face. Voordeel is dat je haar borsten kunt kneden. Aan entousiasme van haar kant geen gebrek. Daarna handjob en uiteindelijk heeft ze 't met blowjob afgemaakt. Geweldig om hoogtepunt in haar mondje te hebben. Nog fijn gebabbeld na afloop over o.a. haar vakantie enz. Ze blijft een lief, elegant en sexy vrouwtje. Heren, ze is 't waard!

                   Dear Lucia, if you ever read this topic:
                   thank you again for the time we spend today!

                   Commentaar


                   • #20
                    Blonde dame uit Praag

                    Deze dame viel me meteen al op vooral omdat ze vriendelijk keek en lachte, (iets waar de andere dames die dag weinig zin in leken te hebben...) Maar goed omdat ik normaal gesproken voor dit soort bezoekkje naar de hoofdstad van Friesland afreis heb ik eerst even uitgebreid rond gekeken Voordat ik terug kwam in deze ZEER smalle steeg en me bij de prachtige blondine binnen wurmde. Prachtige meid van 23 met een kontje waar je de hele dag wel op kan zuigen en een stel heerlijke borsten. Kwam binnen al met 3 zoenen en werd gemoedelijk op het bed geparkeerd voor een duidelijke uitleg van de mogelijkheden en de daarbij behorende prijzen. €50 P&N leek me een prima begine en zo gezegd zo gedaan! Alles ging uit uit bij haar en alles was vrij aanraakbaar Daar heb ik zeker even gebruik van gemaakt! Wat een lekker wijf zeg!! Vervolgens werd ik op het bed verschoond met een vochtig doekje en daarna het rubber erom. Trekken kan ze heerlijk daarna de mond erop en hoewel ik niet van orale sex houd was het best aangenaam!

                    Toen het echte werk heb verschllende standjes gedaan met haar en in allemaal was ze heerlijk toegankelijk en boterzacht van binnen. Absolute favoriet met haar was staand achterlangs, jezus wat kan zij hem diep hebben zeg!!

                    Rubber is behoorlijk volgekomen en later op de middag heb ik dit nog eens met haar herhaald!

                    AANRADER!!

                    groeten,

                    Alex

                    Commentaar


                    • #21
                     Re: Wallen, Trompettersteeg 5-5, Lucia / Elinka (uitstekend)

                     Oorspronkelijk geplaatst door casper956

                     Lucia, if you need this, hope to see you soon when i got back.

                     She sure as hell won't need it, she might READ it though...