Elisabeth, Amsterdam, Oude Nieuwstraat 5 rts

Inklappen
X
Inklappen
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
nieuwe berichten

 • Elisabeth, Amsterdam, Oude Nieuwstraat 5 rts

  Ik ben een jongen van 23 jaar en ik heb zojuist voor het eerst een DVP bezocht. De reden is dat ik al een tijd geen vriendin heb gehad en ik gewoon een vrouw nodig had.
  Bij binnenkomst was Elizabeth heel vriendelijk, haar lach is echt stralend en ze spreekt ook Nederlands. Ze vertelde dat het 50 euro P+N voor een kwartier. Echter, wou ik iets langer dus dan zou het 100 euro voor een half uur zijn. Alleen had ik maar 70eu. Dit vond ze gelukkig genoeg.
  Ze begon met PMC, dit was echt super lekker. Alleen doordat ik al 2 jaar geen sex heb gehad was ik echt nerveus. Me pik wou niet hard worden, daardoor gingen intiem (2 standjes) ook moeilijk en al met al kwam ik veel te snel klaar. Ik denk dat ik toch nog maar een keer terug moet komen om het goed te doen.
  Iemand anders nog met deze dame ervaring?

 • #2
  Re: Singelgebied, Oude nieuwstraat 8, Elizabeth (Dominicaans)(goed)

  Oorspronkelijk geplaatst door slowjams Bekijk bericht
  Iemand anders nog met deze dame ervaring?
  Jazeker! Ik heb deze dame 2 of 3 jaar geleden enkele keren bezocht. Werkte toen afwisselend overdag als in de avond/nacht in de ONS. Aardige dame met hele grote stevige borsten, half Dominicaans.

  Ik wilde toendertijd een recensie over haar schrijven, maar ze was opeens verdwenen. Enkele maanden geleden zag ik haar weer. Ze is niet al te regelmatig aanwezig, is mijn indruk.

  Verder zal ik geen recensie schrijven, daar het al te lang geleden is. Het was een vrij goede ervaring, wel enigszins plichtmatig.

  Commentaar


  • #3
   Re: Singelgebied, Oude Nieuwstraat 8, Elizabeth (DR)(goed)

   Gisterenochtend bij haar langs geweest.
   Inderdaad een vriendelijke goedlachse dame met een lekkere grote zwabberende voorgevel.
   Ze zei dat ze alleen overdag werkt.
   't Was effe een vluggertje voor 30 euries, maar geen spijt van.
   Gezellie!

   Commentaar


   • #4
    Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9 mid, Elizabeth (DR)(goed)

    Deze dame werkte, in ieder geval afgelopen week, op Korte Korsjespoortsteeg 9 midden. Misschien dat ze geen vaste kamer heeft omdat ze nogal onregelmatig werkt, maar ze heeft altijd een bordje met haar naam aan het raam hangen.

    In ieder geval een hele vriendelijke vrouw met een mooi latina-figuur: grote borsten (E naar schatting), flinke kont, wel een beetje een buikje maar een mooi, regelmatig gezicht met een opvallend stralende lach. Achter het raam is ze heel erg sterk geschminkt waardoor ik altijd dacht dat ze iets te camoufleren had, maar vorige week trof ik haar toen ze net met werken begon, en ze nog niet zo zwaar opgemaakt was. Dan blijkt dat ze er naturel heel goed uitziet. Ze kwebbelt wel wat veel maar de sex was goed. Drie standjes afgewerkt en als tevreden man liep ik weer naar buiten.

    Commentaar


    • #5
     Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9 mid, Elizabeth (DR)(goed)

     Oorspronkelijk geplaatst door elfeo Bekijk bericht
     In ieder geval een hele vriendelijke vrouw met een mooi latina-figuur: grote borsten (E naar schatting), flinke kont, wel een beetje een buikje maar een mooi, regelmatig gezicht met een opvallend stralende lach.

     deze is nooit helemaal weg , waar ze dan ook mag staan.
     Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

     Commentaar


     • #6
      Re: Singelgebied, Korte Korsjespoortsteeg 9 mid, Elizabeth (DR)(goed)

      Oorspronkelijk geplaatst door goodbar Bekijk bericht
      deze is nooit helemaal weg , waar ze dan ook mag staan.
      klopt ben onlangs nog bij dr geweest (laatste keer was bij mijn eerste post hier), ze is echt een topperr!! Ze zei dat ze weleens op internet berichten leest over haar, maar dat ze het niet leuk vond omdat mensen zomaar van alles kunnen posten.

      Als je dit leest Elizabeth ik vind je een topper!

      Commentaar


      • #7
       Re: Singelgebied, Oude Nieuwstraat 8, Elizabeth (DR)

       Elizabeth is vrolijk en lacht veel, vind het altijd erg gezellig om bij d'r langs te gaan.

       Prachtige volle jopen waarmee je naar hartelust mag spelen, en wat een feest om je hoofd er tussen te laten verdwijnen als ze bovenop je zit.

       Super wijf.

       Commentaar


       • #8
        Re: Singelgebied, Oude Nieuwstraat 8, Elizabeth (DR)

        De ramen in de ONS 8 zijn momenteel buiten gebruik.
        Zag deze dame met naambordje nu zitten in de Korte Korsjespoortsteeg 9 links.
        Nog even een vraag aan haar (vaste) klanten. (Tong)zoent deze latina ook?

        Commentaar


        • #9
         Re: Singelgebied, Oude Nieuwstraat 8, Elizabeth (DR)

         d28; Ik heb het daar toevallig eens een keer met haar over gehad ( ik zelf zoen nooit met een 'dame') , ze vertelde mij dat ze nooit zoent met klanten.

         Maarja...wie weet... als je wat meer bied, wat dan wel kan.

         Commentaar


         • #10
          Re: Singelgebied, Oude Nieuwstraat 8, Elizabeth (DR)

          Vandaag maar eens bij deze goedlachse dame naar binnen gegaan. Gewoon gezellig met haar enorme joekels spelen, haar lekkere kont strelen en vervolgens 69 waarbij ze mij overheerlijk maar helaas iets te snel klaar pijpte. Voor een gezellige wip ga ik zeker nog eens terug naar deze vrolijke vriendelijke dvp. Ze stond overigens in dat sous-terrain naast no 8 waar ze de boel opfrissen

          Commentaar


          • #11
           Re: Singelgebied, Oude Nieuwstraat 8, Elizabeth (DR)

           Na lange tijd liep ik nog eens door de Oude Nieuwstraat. Meestal loop ik dan twee rondjes in een lus rondom het Singel en dan weer terug. Daarna weet ik wel of er iets van mijn gading tussen zit. Maar deze dame, Elisabeth, viel mij op. En volgens mij had ze ook een naambordje bij het raam. Eerst stond ze met een dame van de kamerverhuur te praten en zij had al vriendelijk naar me gelachen, daarna liep ik nog eens langs, en na het volgende rondje via het Singel, besloot ik toch naar binnen te gaan. 50 euro voor p+n. Deze dame heeft een geweldige aanstekelijke lach, een mooi gezicht met mooie tanden, en vooral een indrukwekkende E-cup waar je lekker mee kunt spelen. Geen klokkijkster, spreekt uitstekend Nederlands, en als het klikt, kun je er volgens mij een hoop lol mee beleven. P+N conform verwachting, ze ramt je niet in 5 minuten klaar maar ontwikkelt het spel met je in de tijd die daarvoor staat. Absoluut de moeite waard, ik denk dat de sex beter wordt naarmate je er vaker (en langer) komt.
           Specialist in opleiding in exotische dames.

           Commentaar


           • #12
            Re: Singelgebied, Oude Nieuwstraat 8, Elizabeth (DR)

            Elisabeth stond vorige week woensdagmiddag op ONS 5 links. Geen idee of dat tegenwoordig haar vaste kamer betreft.

            Commentaar


            • #13
             Re: Singelgebied, Oude Nieuwstraat 8, Elizabeth (DR)

             Vandaag was het stil op de RDK en te druk op de Wallen. Dan maar even doorgefietst naar de Singel. Voor het eerst kennisgemaakt met Elizabeth en dat was niet onaardig. Ze heeft een leuke babbel, pijpt heel behoorlijk en weet haar spieren goed te gebruiken tijdens het intieme deel. Ik heb niet het idee gehad dat ze op de klok lette, het verliep vrij natuurlijk. Ze vertelde dat ze meestal op nummer ONS 5 werkt, maar soms ook aan de overkant (8). Ze gebruikt een naambordje.

             Commentaar


             • #14
              Re: Singelgebied, Oude Nieuwstraat 8, Elizabeth (DR)

              Vandaag vertelde ze dat de vaste huurster van nummer 5 volgende week weer terug is. Dan verhuist zij weer naar de overkant van de straat.
              Verder wel weer een prettig half uurtje gehad met deze vrolijke dame.

              Commentaar


              • #15
               Re: Singelgebied, Oude Nieuwstraat 8, Elizabeth (DR)

               Ze kijkt altijd zo vrolijk en goedlachs dat ik maar weer eens bij haar naar binnen ben gewipt. Ja dat was lang geleden dat ik bij haar was, dat vond zij ook!
               Met haar grote joekels gespeeld en zij bespeeld met deze joekels vervolgens heel prettig mijn jonge heer, die dat ook zeer op prijs leek te stellen.
               Mijn laatste bezoek indachtig streelde ik haar lekker Latina kont en zei dat ik wilde beffen. Tot mijn grote verbazing antwoordde ze dat ze dat niet deed!
               Enfin ik heb me toen maar lekker laten pijpen en geprobeerd mijn goede bui niet te laten verpesten door dit negatieve antwoord.
               Tijdens het aankleden zei ze dat het slecht ging met de business. Ik stond toen op het punt om te zeggen dat zo'n weigering om mij te laten beffen niet meehelpt om de zaken op gang te houden. Toch maar niets gezegd en over een half jaartje mag ze het goed maken.

               Commentaar


               • #16
                Kon niet terecht bij mijn vaste vriendin en toen zag ik deze altijd vrolijk lachende dame waar ik vroeger ook ooit wel eens kwam. We hebben het heel leuk gehad en ik ben verbaasd nergens meer een draadje over deze "oud gediende" te kunnen vinden. Een vrolijke meid met wie het goed toeven is. Ik begrijp niet dat ze maar twee voetjes krijgt voor mij zouden het er 4 mogen zijn

                Commentaar


                • #17
                 Die 4 voetjes had je zelf in moeten vullen , maar als dat niet is gelukt wil ik wel een poging doen.
                 Zal eens zoeken in archief naar Elisabeth , als ze jaren geen recensie of update krijgen staan ze niet meer in de lijst.

                 Oorspronkelijk geplaatst door Punter007
                 toch niet zo moeilijk om Elisabeth te vinden ...
                 berichten gecombineerd.
                 Laatst gewijzigd door goodbar; 01-09-17, 17:47.
                 Mr. Goodbar gaat er altijd in ....

                 Commentaar


                 • #18
                  NU een week geleden bij deze dame geweest. Leuk, Spontaan en buitengewoon geilig. Ben wat langer bij haar gebleven en het was elke cent waard. Wat een spel, wat een lekkere... Affijn als je de andere recencies leest dan weet je wel wat ik bedoel. Moet binnenkort weer in Amsterdam zijn; denk dat ik nog maar eens ga kijken !

                  Commentaar


                  • #19
                   Elizabeth is naar de overkant verhuisd. beneden naast kamer 4, zal dan we 2 zijn neem ik aan. Het is een spontane lieve geile meid die je het graag naar ze zin maakt en bovendien altijd vrolijk. Ik heb haar nooit chagrijnig meegemaakt

                   Commentaar


                   • #20
                    Oorspronkelijk geplaatst door verdi Bekijk bericht
                    Elizabeth is naar de overkant verhuisd. beneden naast kamer 4, zal dan we 2 zijn neem ik aan. Het is een spontane lieve geile meid die je het graag naar ze zin maakt en bovendien altijd vrolijk. Ik heb haar nooit chagrijnig meegemaakt
                    Vandaag, zondag, op 5 rechts.

                    Commentaar

                    Aan het werk...
                    X